Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:04 uur

Wat zegt het besluit van Belfius om te stoppen met sponsoring van voetbal: “Het kan een vlucht vooruit zijn”

Het Nieuwsblad

05/08/2022 - 23:19

De staatsbank Belfius stopt met de sponsoring van voetbal. Het gaat de sponsorcontracten met Club Brugge en Anderlecht niet meer verlengen. Die zien zo samen miljoenen aan sponsoring wegvallen. Investeren in een andere sport, hockey, is geen probleem.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Dat gokbedrijven moeten stoppen met sponsoren, zal veel meer impact hebben op het Belgisch voetbal”: sporteconoom Thomas Peeters over vertrek sponsor Belfius bij Anderlecht en Club (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge en Anderlecht moeten na het vertrek van Belfius een nieuwe (hoofd)sponsor zien te vinden. Hoe lastig wordt die zoektocht? Waarom stopt de bank de sponsoring in het voetbal? En wat als straks ook de sponsoring van gokbedrijven wegvalt? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt de meest prangende vragen. “Anderlecht en Club zullen nu niet plots in paniek schieten.”
  [naar artikel]
 2. Waarom stopt Belfius? En gaat ons voetbal moeilijke tijden tegemoet? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt vier vragen over sponsorvertrek bij Anderlecht en Club (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge en Anderlecht moeten na het vertrek van Belfius een nieuwe (hoofd)sponsor zien te vinden. Hoe lastig wordt die zoektocht? Waarom keert de bank het voetbal de rug toe? En wat als straks ook de sponsoring van gokbedrijven wegvalt? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt de meest prangende vragen. “Anderlecht en Club zullen nu niet plots in paniek schieten.”
  [naar artikel]
 3. Foute plek voor wel erg ‘witte’ Belfius-campagne op Turnhoutsebaan? Vooruit bedenkt alternatief: “Onze ondernemers kleuren Borgerhout” (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een affichecampagne waarmee Belfius zijn liefde voor onze ondernemers uitroept, schiet de partij Vooruit in Borgerhout in het verkeerde keelgat. Op de billboard zie je vier mannen in maatpak en twee vrouwen. Allemaal blank. Geen spoor van diversiteit. Vooruit lanceert nu een alternatieve campagne op sociale media. “We gaan wel niets op straat hangen.”
  [naar artikel]
 4. Waarom Belfius voortaan hockey boven voetbal verkiest (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Staatsbank Belfius geeft zijn sponsoring van Anderlecht en Club Brugge op om zich te concentreren op het hockey. Sinds wanneer zijn voetbalclubs geen begeerde bruiden meer voor het grote kapitaal?
  [naar artikel]
 5. Ongeziene en zelfs “historische” sponsoring op het EK voetbal voor vrouwen (11/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Naar het Europees Kampioenschap voor vrouwen kijken is ook een onuitgegeven verzameling aan merken voetbalreclame zien maken. Van ouwe getrouwen als Nike tot novieten als Lego. “Chapeau, als ze op die manier meer meisjes aan het voetballen krijgen”, zegt expert Jos Verschueren (VUB).
  [naar artikel]
 6. CEO van het Sportpaleis: “Sta mij toe nog even sceptisch te zijn” (21/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Sta mij toe nog even sceptisch te zijn”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO van het Sportpaleis, over de coronabarometer in VTM Nieuws. “Het is een stap vooruit, maar ik wil eerst het volledige verhaal kennen.” Volgens de CEO is het de gewoonte van politici om het goede nieuws voor de camera te vertellen, maar wanneer het Koninklijk Besluit verschijnt, blijken daar dan voorwaarden aan verbonden te zijn.
  [naar artikel]
 7. “Verdachte moord op juf Mieke was in het nauw gedreven: hij wist dat hij zou worden ontmaskerd en nam de vlucht vooruit” (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gunter U., de 37-jarige oud-leerling die de moord op juf Mieke heeft bekend, is niet zelf naar de politie gestapt. “Hij was in het nauw gedreven. Hij wist dat hij zou worden ontmaskerd. Hij koos daarom voor de vlucht vooruit”, zegt onze gerechtsjournalist Faroek Özgünes. Over het motief van de vermoedelijke dader is nog niets bekend, maar “als je weet dat juf Mieke met 101 messteken is afgemaakt, dan weet je dat daar heel veel woede en frustratie, heel veel emotie achter zat”, aldus nog Özgünes.
  [naar artikel]
 8. Belfius stopt met sponsoring van voetbal: Club Brugge en Anderlecht zien samen miljoenen wegvallen (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Staatsbank Belfius gaat de sponsorcontracten met zowel Club Brugge als RSC Anderlecht niet meer verlengen. Beide topclubs zien samen miljoenen aan sponsorgeld wegvallen.
  [naar artikel]
 9. Team Sky verbaast de wielerwereld: “Eind volgend seizoen stoppen we met sponsoring” (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Team Sky stopt op het einde van volgend seizoen met de sponsoring van haar wielerploeg. Dat laat het Britse team zelf weten in een mededeling. “Als...
  [naar artikel]
 10. Faroek Özgünes: “Verdachte moord op juf Mieke was in het nauw gedreven: hij wist dat hij zou worden ontmaskerd en nam de vlucht vooruit” (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gunter U., de 37-jarige oud-leerling die de moord op juf Mieke heeft bekend, is niet zelf naar de politie gestapt. “Hij was in het nauw gedreven. Hij wist dat hij zou worden ontmaskerd. Hij koos daarom voor de vlucht vooruit”, zegt onze gerechtsjournalist Faroek Özgünes. Over het motief van de vermoedelijke dader is nog niets bekend, maar “als je weet dat juf Mieke met 101 messteken is afgemaakt, dan weet je dat daar heel veel woede en frustratie, heel veel emotie achter zat”, aldus nog Özgünes.
  [naar artikel]
 11. Belfius over de slag om de ultieme superapp: “Klaarstaan als Amazon & co Belgische bankdiensten lanceren” (20/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belfius over de slag om de ultieme superapp: “Klaarstaan als Amazon & co Belgische bankdiensten lanceren” De recente alliantie van Belfius met telecomgroep Proximus past in een bredere strategie om de volgende transformatieve fase van de financiële sector voor te bereiden. “De concurrentie kan straks van overal komen”, voorspelt Jonathan Neubourg, hoofd digitale strategie bij Belfius. “Alleen met een eigen ecosysteem kunnen we weerwerk bieden tegen de komst van de grote […] Lees dit artikel: Belfius over de slag om de ultieme superapp: “Klaarstaan als Amazon & co Belgische bankdiensten lanceren”
  [naar artikel]
 12. Voorstel over taxshift in voetbal is er nog altijd niet: “Geldkraan voor profclubs blijft open” (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Waar is de hervorming van de fiscale regels voor het voetbal gebleven?”, vraagt Kamerlid Joris Vandenbroucke (Vooruit) zich af. Want na de eerste aanzet in november, moest een tweede ronde volgen in maart dit jaar. “Het kan niet dat dit dossier stilzwijgend onder de mat wordt geveegd.”
  [naar artikel]
 13. T-Mobile en Lidl stoppen met sponsoring van ‘The Voice of Holland’ (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Telecombedrijf T-Mobile stopt met de sponsoring van het Nederlandse tv-programma ‘The Voice of Holland’. Dat bevestigt het bedrijf na berichtgeving van de zender RTL Boulevard. Ook supermarktketen Lidl, die eveneens in het programma adverteert, staakt voorlopig de sponsoring. Een woordvoerder van de supermarktketen zegt dat nu het programma is opgeschort daarmee automatisch ook het sponsorschap vooralsnog is beëindigd.
  [naar artikel]
 14. Axel Witsel wil nog jaren “de perfecte zes” van de Rode Duivels zijn: “Stoppen na Qatar? Ik denk er niet aan” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zegt liever “ervaren” dan “oud”. Axel Witsel (32): de stille leider van deze Gouden Generatie. Eén die nog níet aan zijn afscheidstournee als Rode Duivel is begonnen – “Stoppen na Qatar? Ik denk er niet aan” –, maar straks wel einde contract is bij Dortmund…
  [naar artikel]
 15. Vooruit hekelt “populisme” CD&V Limburg over de wolf: “We moeten in harmonie met natuur leven” (17/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse Vooruit-popnieuwwntsleden Ludwig Vandenhove en Kris Verduyckt verwijten hun collega’s van CD&V “populisme”. De Limburgse christen-democraten hadden ervoor gepleit de “probleemwolf”, die verantwoordelijk zou zijn voor verschillende recente aanvallen, te verplaatsen. Maar volgens Vooruit helpen dergelijke uitspraken niemand vooruit en zijn ze een smet op de vele natuurinvesteringen die van Limburg een aantrekkelijke en groene provincie heeft gemaakt.
  [naar artikel]
 16. Proximus en Belfius lanceren Banx, een smartphone-app voor “duurzaam en traag bankieren” (05/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Proximus en Belfius lanceren Banx, een smartphone-app voor “duurzaam en traag bankieren” Proximus en Belfius hebben dinsdag hun gezamenlijke project Banx voorgesteld. Dat is een smartphone-app voor “duurzaam en traag bankieren”. Het moet gezegd, de marketeers van Proximus en Belfius kan je geen gebrek aan durf verwijten. Want in deze tijden van instant communicatie een bank-app lanceren onder de hashtag #slowbanking lijkt niet vanzelfsprekend. Maar wat bedoelen […] Lees dit artikel: Proximus en Belfius lanceren Banx, een smartphone-app voor “duurzaam en traag bankieren”
  [naar artikel]
 17. Voetbal stuwt Europese inkomsten uit sponsoring (30/03/2020 - Express)
  De Europese sponsoringmarkt heeft het voorbije jaar 30,69 miljard euro inkomsten gegenereerd. Dat betekende een stijging met 1,9 procent tegenover... The post Voetbal stuwt Europese inkomsten uit sponsoring appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Ook Belfius zet rem op hoogrentend spaarboekje (25/01/2017 - De Tijd)
  16:02 Na KBC besluit nu ook Belfius zijn formules voor periodiek sparen minder aantrekkelijk te maken.
  [naar artikel]
 19. Belfius klaar voor beursgang met sterke winstgroei (10/08/2018 - De Tijd)
  11:51 Staatsbank Belfius zegt dat het op koers zit voor een beursgang. 'Alle motoren draaien en we gaan vooruit op bijna alle segmenten', zegt voorzitter Jos Clijsters.
  [naar artikel]
 20. Twee uur aanschuiven voor burger in Plopsaland De Panne: “Ging voor geen meter vooruit” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een pretparkbezoeker stuurt ons beelden van een lange wachtrij aan de Piratengrill van Plopsaland De Panne. Bart E. zegt dat hij maar liefst twee uur moest aanschuiven, en wijt dat aan het “bijzonder slechte management van het horecateam”. “Er was vier à vijf man aanwezig en er lagen ongeveer drie burgers per keer op een gigantische bakplaat”, zegt hij. “Dat ging dus voor geen meter vooruit.”
  [naar artikel]
 21. Twee uur aanschuiven voor burger in Plopsaland De Panne: “Ging voor geen meter vooruit” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een pretparkbezoeker stuurt ons beelden van een lange wachtrij aan de Piratengrill van Plopsaland De Panne. Bart E. zegt dat hij maar liefst twee uur moest aanschuiven, en wijt dat aan het “bijzonder slechte management van het horecateam”. “Er was vier à vijf man aanwezig en er lagen ongeveer drie burgers per keer op een gigantische bakplaat”, zegt hij. “Dat ging dus voor geen meter vooruit.”
  [naar artikel]
 22. Uitspraak Rousseau over Molenbeek blijft op de maag liggen bij Brussels Vooruit-lid: “Is dit nog mijn partij?” (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na de uitspraak van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over Molenbeek reageert Brussels partijlid Mohamed Abdulhakim. “Ik blijf socialist in hart en nieren, maar ik vraag me af of ik nog bij Vooruit hoor”, zegt de 27-jarige arts-specialist in opleiding in het weekblad Knack.
  [naar artikel]
 23. Lukt het maar niet om te stoppen met roken? Elke poging helpt: “Gemiddeld lukt het na zes keer proberen” (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Stoppen met roken: het is traditioneel één van de meest gemaakte goede voornemens voor de gezondheid. “Maar ondanks corona roken mensen vandaag meer dan in normale tijden én ze zijn vaak niet bereid om nu te stoppen”, zegt tabacoloog Els Bosch. Ze legt uit hoe je tóch neen kan zeggen tegen de sigaretten én doorprikt enkele veelgehoorde fabels over (stoppen met) roken.
  [naar artikel]
 24. “Om het lawaai te stoppen”, buschauffeur ‘kalmeert’ leerling met ducttape (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Om het lawaai te doen stoppen” heeft een buschauffeur die kinderen van het buitengewoon onderwijs vervoerde een van zijn passagiers met ducttape beplakt. De 16-jarige jongen heeft een verstandelijke beperking en kon niet vertellen wat hem was overkomen, waardoor de feiten pas later aan het licht kwamen. “Zo’n chauffeur moet toch weten waaraan hij begint?”, zegt zijn moeder die nu ook een klacht indiende.
  [naar artikel]
 25. Organisator dramatische duivenvlucht reageert voor het eerst: “Ik heb ze niet gelost uit wraak” (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het verhaal van de 20.000 duiven die afgelopen weekend niet zijn teruggekeerd van de vlucht uit Narbonne, krijgt een vreemde twist. “Duivenmelkers vertellen mij dat de duiven in onweer zijn gelost, als wraak voor een verloren voorzittersverkiezing”, zegt de huidige bondsvoorzitter. “Onzin”, reageert de organisatrice van de Narbonne-vlucht, wiens partner een voorzittersverkiezing verloor. “Ik loste de duiven, omdat de bond me daarvoor toestemming gaf.”
  [naar artikel]
 26. Topman Belfius: “Nee, de rente op spaarboekjes zal dit jaar niet stijgen” (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  "Niemand weet wat er op ons afkomt", zegt Marc Raisière, ceo van Belfius. De Staatsbank bereidt zich voor op een moeilijke winter en spaarders moeten alvast niet te veel hoop koesteren.
  [naar artikel]
 27. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: “Btw-verlaging op elektriciteit én gas komt er” (10/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Wat het federale energieakkoord in de komende weken ook precies zal inhouden, de verlaging van de btw naar 6 procent zal er in zitten.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau donderdagavond op een congres van zijn partij rond klimaat.
  [naar artikel]
 28. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: “Btw-verlaging op elektriciteit én gas komt er” (10/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Wat het federale energieakkoord in de komende weken ook precies zal inhouden, de verlaging van de btw naar 6 procent zal er in zitten.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau donderdagavond op een congres van zijn partij rond klimaat.
  [naar artikel]
 29. Voedselcrisis jaagt prijzen aan de pomp de hoogte in: “Absurd om duur graan te tanken” (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit wil de prijzen aan de pomp verlagen door de verplichte bijmenging van biobrandstoffen van de eerste generatie af te schaffen. “Deze maatregel bespaart je tot 10 cent per liter”, zegt Vooruit-Kamerlid Kris Verduyckt.
  [naar artikel]
 30. Karim Bachar (Vooruit) over opmerkelijke politieke loopbaan: “Ik geloof dat zaken voorbestemd zijn” (06/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Karim Bachar (Vooruit) blikte begin vorig jaar in een interview vooruit op zijn laatste jaar als schepen. Een jaar later blijkt nu dat hij toch nog drie jaar schepen blijft. Een opmerkelijke politieke loopbaan voor iemand die eigenlijk eerst geen schepen wilde zijn in deze coalitie. “Het bewijst dat ik niet aan carrièreplanning doe”, zegt Bachar. “Ik ben gelovig en geloof dus dat zaken voorbestemd zijn.”
  [naar artikel]
 31. Brussels Airport neemt drastische beslissing: geen enkele vlucht vertrekt (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alle vertrekkende vluchten vanop Brussels Airport worden vandaag geschrapt. Door een staking bij het veiligheidspersoneel kan de veiligheid van passagiers en medewerkers niet garandeerd worden, klinkt het. “Ze willen chaos op de luchthaven vermijden”, zegt transporteconoom Wouter Dewulf, die het een moeilijk, maar verstandig besluit vindt. “Fasten your seatbelts, het wordt een heel lastige week.”
  [naar artikel]
 32. Schepen Marinower scherp voor collega Beels en Vooruit-fractieleider: “Ik pik die uitlatingen niet” (14/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps schepen van Werk Claude Marinower (Open Vld) haalde in zijn raadscommissie scherp uit naar zijn collega van Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit) en Vooruit-fractieleider Hicham El Mzairh. “Ik pik het niet dat het beeld wordt opgehangen dat ik niet bekommerd ben om jongeren”, zegt Marinower.
  [naar artikel]
 33. PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw: “Vooruit wordt links ingehaald door CD&V” (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Raoul Hedebouw, de voorzitter van PVDA, opent in ‘De Zondag’ de aanval op Vooruit en haar voorzitter Conner Rousseau. “Veel leden zijn links”, zegt hij over de partij. “Maar Conner Rousseau, bijvoorbeeld, voert geen links discours.”
  [naar artikel]
 34. Brussels Airport neemt drastische beslissing: maandag vertrekt geen enkele vlucht (20/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Alle vertrekkende vluchten vanop Brussels Airport worden vandaag geschrapt. Door een staking bij het veiligheidspersoneel kan de veiligheid van passagiers en medewerkers niet garandeerd worden, klinkt het. “Ze willen chaos op de luchthaven vermijden”, zegt transporteconoom Wouter Dewulf, die het een moeilijk, maar verstandig besluit vindt. “Fasten your seatbelts, het wordt een heel lastige week.”
  [naar artikel]
 35. Organisator dramatische duivenvlucht reageert voor het eerst: “Ik heb ze niet gelost uit wraak” (02/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het verhaal van de 20.000 duiven die afgelopen weekend niet zijn teruggekeerd van de vlucht uit Narbonne, krijgt een vreemde twist. Volgens de voorzitter van de Koninklijke Duivenbond werden de duiven in een onweer gelost, als wraak voor een verloren voorzittersverkiezing. “Onzin”, zegt de organisatrice van de Narbonne-vlucht, wiens partner de verkiezing verloor. “De bond gaf me toestemming om te lossen.”
  [naar artikel]
 36. Kremlin “bereid om oorlog vandaag te stoppen”, maar geen schijn van kans dat Oekraïne zich overgeeft (28/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Oekraïne kan de oorlog vandaag nog doen stoppen, tenminste als het land zich overgeeft. Dat zegt Dmitri Peskov, de woordvoerder van Vladimir Poetin. “Langzamerhand is Rusland aan het winnen”, zegt oud-kolonel Luc De Vos.
  [naar artikel]
 37. Kremlin “bereid om oorlog vandaag te stoppen”, maar geen schijn van kans dat Oekraïne zich overgeeft (28/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Oekraïne kan de oorlog vandaag nog doen stoppen, tenminste als het land zich overgeeft. Dat zegt Dmitri Peskov, de woordvoerder van Vladimir Poetin. “Langzamerhand is Rusland aan het winnen”, zegt oud-kolonel Luc De Vos.
  [naar artikel]
 38. “Mensen roken vooral vanwege stress, verveling of veel alleen zijn”: zo geraak je toch af van die sigaret (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Stoppen met roken: het is traditioneel één van de meest gemaakte goede voornemens voor de gezondheid. “Maar ondanks corona roken mensen vandaag meer dan in normale tijden én ze zijn vaak niet bereid om nu te stoppen”, zegt tabacoloog Els Bosch. Ze legt uit hoe je tóch neen kan zeggen tegen de sigaretten én doorprikt enkele veelgehoorde fabels over (stoppen met) roken.
  [naar artikel]
 39. Marc (64) geraakt niet aan zijn spaargeld omdat hij geen gsm of bankkaart heeft: “Ik voel me uitgesloten” (30/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Marc Van Loon (64) uit Kalmthout voelt zich gediscrimineerd als gsm- en bankkaartloze burger. Omdat hij geen mobieltje heeft en ook geen bankkaart van de Belfius Bank, kon hij geen cash van zijn spaarboekje afhalen. Zijn vrouw, die wel een gsm heeft, moest de volgende dag terugkeren. Volgens Belfius stelde Marc zich “contrair” op, een uitspraak die hem alleen maar bozer maakt. “De achteruitgang van de vooruitgang”, omschrijft hij de situatie.
  [naar artikel]
 40. Marc (64) geraakt niet aan zijn spaargeld omdat hij geen gsm of bankkaart heeft: “Ik voel me uitgesloten” (30/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Marc Van Loon (64) uit Kalmthout voelt zich gediscrimineerd als gsm- en bankkaartloze burger. Omdat hij geen mobieltje heeft en ook geen bankkaart van de Belfius Bank, kon hij geen cash van zijn spaarboekje afhalen. Zijn vrouw, die wel een gsm heeft, moest de volgende dag terugkeren. Volgens Belfius stelde Marc zich “contrair” op, een uitspraak die hem alleen maar bozer maakt. “De achteruitgang van de vooruitgang”, omschrijft hij de situatie.
  [naar artikel]
 41. Vooruit wil dat schulden bij energieleveranciers worden bevroren: “We moeten onze gezinnen in deze energiecrisis beschermen” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De schulden van gezinnen bij energieleveranciers moeten tijdelijk worden bevroren. Dat zegt Vooruit-fractieleider in de Kamer Melissa Depraetere. “We moeten mensen de tijd geven om hulp te zoeken om hun schuld af te betalen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 42. Organisator dramatische duivenvlucht reageert voor het eerst: “Ik heb ze niet gelost uit wraak” (02/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het verhaal van de 20.000 duiven die afgelopen weekend niet zijn teruggekeerd van de vlucht uit Narbonne, krijgt een vreemde twist. Volgens de voorzitter van de Koninklijke Duivenbond zijn de Narbonne-duiven in een onweer gelost, als wraak voor een verloren voorzittersverkiezing. “Onzin”, zegt de inrichtster van de Narbonne-vlucht (wiens partner de voorzittersverkiezing verloor): “De bond gaf me toestemming om te lossen.”
  [naar artikel]
 43. Kristof Calvo (Ecolo-Groen) wil limiet zien op uitgaven van politici op sociale media: “Bedragen van sponsoring zijn hallucinant” (07/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Kristof Calvo, federaal parlementslid voor Ecolo-Groen, lijkt terug van even weggeweest. Met hernieuwde kracht roept hij de Vivaldi-regering op om volop in te zetten op democratische vernieuwing. “Er breekt nu hopelijk een jaar van hervormingen aan”, zegt hij aan Radio 1.
  [naar artikel]
 44. “ING wil stoppen met betaaldochter Payvision” (01/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “ING wil stoppen met betaaldochter Payvision” Het doek dreigt te vallen voor Payvision. De duurste aankoop van de Nederlandse bank ING sinds de kredietcrisis neemt al enige tijd geen nieuwe klanten aan, en ligt nagenoeg stil. Meerdere bronnen die anoniem willen blijven zeggen tegen het Financieele Dagblad dat ING overweegt helemaal te stoppen met het bedrijf. De bank heeft consultants van […] Lees dit artikel: “ING wil stoppen met betaaldochter Payvision”
  [naar artikel]
 45. Belfius Insurance-topman ontslagen (14/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Eric Kleijnen is niet langer voorzitter van het directiecomité van Belfius Insurance, de verzekeringspoot van de staatsbank. Zijn mandaat werd per direct beëindigd en Belfius-CEO Marc Raisière neemt ad interim zijn taken over, zo meldt het bedrijf vrijdag. Belfius zegt dat de beslissing ingegeven is om de samenwerking tussen bank en verzekeringen en de digitale strategie te versterken.
  [naar artikel]
 46. Belfius Insurance-topman ontslagen (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Eric Kleijnen is niet langer voorzitter van het directiecomité van Belfius Insurance, de verzekeringspoot van de staatsbank. Zijn mandaat werd per direct beëindigd en Belfius-CEO Marc Raisière neemt ad interim zijn taken over, zo meldt het bedrijf vrijdag. Belfius zegt dat de beslissing ingegeven is om de samenwerking tussen bank en verzekeringen en de digitale strategie te versterken.
  [naar artikel]
 47. Belfius Insurance topman ontslagen (14/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Eric Kleijnen is niet langer voorzitter van het directiecomité van Belfius Insurance, de verzekeringspoot van de staatsbank. Zijn mandaat werd per direct beëindigd en Belfius-CEO Marc Raisière neemt ad interim zijn taken over, zo meldt het bedrijf vrijdag. Belfius zegt dat de beslissing ingegeven is om de samenwerking tussen bank en verzekeringen en de digitale strategie te versterken.
  [naar artikel]
 48. Cultuursubsidies zullen volgens Groen en Vooruit “tot drama's in sector leiden” (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Als deze preadviezen gevolgd worden en het budget niet wordt bijgesteld, dan zal het minister van Cultuur Jan Jambon zijn erfenis zijn dat hij de cultuursector langzaam uitperste in plaats van dat hij haar liet floreren.” Dat zegt Groen in een reactie op de voorstellen van de beoordelingscommissie voor de werkingssubsidies in de Vlaamse cultuursector. Ook volgens Vooruit dreigt een ontwrichting van het landschap.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy