Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:05 uur

Belgische vereniging proftrainers (BFC Pro) neemt officieel nieuwe start, ook twee ex-Red Flames in bestuur

Het Laatste Nieuws

05/08/2022 - 23:49

De Belgische belangenvereniging voor proftrainers (BFC Pro) heeft officieel een nieuwe start genomen. Het 15-koppige bestuur is vertegenwoordigd door onder meer extrainer Georges Leekens en huidige coaches als Jacky Mathijssen, Jonas De Roeck en Marc Brys. Met ex-Red Flames Lenie Onzia en Heleen Jacques zetelen ook twee vrouwen in de raad.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nu ook officieel: Belgische voetbalbond stelt EK-shirt voor, de primeur is voor de Red Flames (11/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ze waren eerder al gelekt een sportwinkel in Lebbeke maakte er al reclame voor, maar pas vandaag werd het nieuwe shirt van de Rode Duivels officieel voorgesteld. Ook de jeugdelftallen en de Red Flames zullen in het nieuwe ontwerp te bewonderen zijn, en het zijn de vrouwen die de primeur krijgen. Morgen spelen ze tegen Litouwen een eerste keer in de gloednieuwe outfit.
  [naar artikel]
 2. [VIDEO] - Belgische voetbalbond is vier nationale teams rijker (25/10/2016 - Sporza)
  De KBVB neemt de Deaf Devils, de Red Wolves, de Special Olympics en Belgian Homeless Devils/Flames officieel op in de voetbalfamilie.
  [naar artikel]
 3. Alweer een stap vooruit: Red Flames starten met beloftenteam (12/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vrijdag is er ook een beloftenteam bij de Belgische nationale voetbalvrouwen, de Red Flames. Met de oprichting van de Red Flames U23 wil de Belgische Voetbalbond KBVB de Flames van de toekomst bijstaan in hun professionele ontwikkeling, zo meldde de KBVB. Het wordt ondersteund door Be Gold, een op jongeren gericht project van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).
  [naar artikel]
 4. Kijk LIVE! Tweede helft van start, gaan Red Flames door op hun elan? (2-2) (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be.
  [naar artikel]
 5. Zwaar oefenprogramma Red Flames voor belangrijk duel met Zwitserland (25/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het programma van de Red Flames voor het voorjaar van 2020 krijgt stilaan vorm. In aanloop naar de belangrijke EK-kwalificatiematch tegen Zwitserland (14 april in Leuven) neemt de Belgische vrouwenploeg deel aan de prestigieuze Algarve Cup in Portugal (1-12 maart). Op 9 april oefenen de Flames tegen Noorwegen
  [naar artikel]
 6. Allereerste fandorp Red Flames officieel geopend: “Het moet er boenk op zijn” (10/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag bereikt de #FLAMETIME-gekte zijn hoogtepunt want het allereerste fandorp van de Red Flames is officieel geopend. Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit), schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V), ex-Flame Heleen Jaques en Hedeli Sassi, vertegenwoordiger van de Belgische voetbalbond gaven met een druk op de knop de aftrap voor het EK-spektakel op het Martelarenplein dat is omgetoverd tot een heus minidorp.
  [naar artikel]
 7. FT België. Hoogste ranking ooit voor Red Flames - Wesley gelinkt aan Arsenal en Valencia - AA Gent boekt 5 miljoen winst (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische nationale vrouwenploeg wintop de nieuwe FIFA-ranking twee plaatsen. De Red Flames springen naar positie 21, hun beste notering sinds...
  [naar artikel]
 8. Red Flames bereiken met 23e plaats hoogste FIFA-ranking ooit (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische nationale voetbalvrouwen zijn vandaag naar de 23e plaats op de nieuwe FIFA-ranking opgeklommen. De Red Flames rukken twee posities
  [naar artikel]
 9. Red Flames bereiken hoogste FIFA-ranking ooit (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische nationale vrouwenploeg wint vrijdag op de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA twee plaatsen. De Red Flames springen naar positie 21, hun beste notering sinds de introductie van de ranking in 2003.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Winterspelen vandaag officieel van start, organisatie bevestigt 21 nieuwe coronagevallen (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Om 13 uur Belgische tijd gaan de Olympische Winterspelen officieel van start in Peking. Kunstschaatsster Loena Hendrickx en alpineskiër Armand Marchant zijn de Belgische vlaggendragers tijdens de openingsceremonie in het iconische nationale stadion, ook wel bekend als het Vogelnest. Op deze pagina hoeft u in elk geval geen enkel nieuwtje vanuit Peking te missen.
  [naar artikel]
 11. Tessa Wullaert en Janice Cayman, leading ladies van Red Flames:“Die bescheidenheid moet weg. Bij ons twee zal die er alvast niet zijn, hopelijk volgt de rest” (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Aan de vooravond van de Belgische start van het EK spraken wij met Tessa Wullaert (29) en Janice Cayman (33), al jaar en dag de leading ladies van onze Red Flames. De ambitie om de kwartfinales te halen is er nog steeds, maar Tess en Jan willen tegelijkertijd de verwachtingen wat temperen. Door de geringe investeringen in het Belgische vrouwenvoetbal pleiten ze ook voor realisme.
  [naar artikel]
 12. LIVE. Meylemans traint weer buiten - Winterspelen vandaag officieel van start, 21 nieuwe coronagevallen (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Om 13 uur Belgische tijd gaan de Olympische Winterspelen officieel van start in Peking. Kunstschaatsster Loena Hendrickx en alpineskiër Armand Marchant zijn de Belgische vlaggendragers tijdens de openingsceremonie in het iconische nationale stadion, ook wel bekend als het Vogelnest. Op deze pagina hoeft u in elk geval geen enkel nieuwtje vanuit Peking te missen.
  [naar artikel]
 13. De Nieuwe Volksbond neemt afscheid van opbouwwerker Nicole (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op 9 maart nam De Nieuwe Volksbond, een vereniging tegen armoede, afscheid van opbouwwerker Nicole. Gedurende drie jaar was ze actief vanuit samenlevingsopbouw RIMO Limburg in de vereniging. Onder haar impuls groeide de vereniging uit tot een warme plaats
  [naar artikel]
 14. FT België. Red Flames pakken brons op Cyprus Cup - Nieuwe shirtsponsors voor Club en Anderlecht? - KBVB zoekt vier nieuwe refs (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische voetbalvrouwen hebben de bronzen plak veroverd op de Cyprus Cup. In de wedstrijd om de derde plaats in Larnaca haalden de Red Flames...
  [naar artikel]
 15. Red Flames halen hoogste positie ooit op nieuwe FIFA-ranking (13/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische voetbalvrouwen prijken vrijdag op de zeventiende plaats in de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA. Nooit eerder stonden de Red Flames zo hoog.
  [naar artikel]
 16. Fandorp van Red Flames in Leuven officieel geopend: nu is het echt #FLAMETIME tijdens EK vrouwenvoetbal! (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De stad Leuven en de Belgische voetbalbond (KBVB) hebben zondagmiddag op het Leuvense Martelarenplein het officiële Fan Village van de Red Flames geopend. Het fandorp beslaat met drie afzonderlijke pleinen driekwart van het Martelarenplein aan het station van Leuven en staat volledig in het teken van de #FLAMETIME-campagne. Op matchdagen van de Red Flames is er van ‘s middags tot ‘s avonds animatie voorzien op het stationsplein, naast een groot scherm om de matchen te bekijken.
  [naar artikel]
 17. UCB koopt Belgische start-up in gentechnologie (12/11/2020 - De Tijd)
  11:23 Het Belgische farmabedrijf UCB neemt met de overname van een Belgische start-up en een samenwerking in Florida een vliegende start in de wereld van de gentherapie.
  [naar artikel]
 18. Bestuursploeg KVLV Alt-Hoeselt start nieuwe werkjaar (15/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om het nieuwe jaar weer met volle moed te starten in onze vereniging, hield KVLV Alt-Hoeselt meteen een eerste bestuursvergadering en een etentje met het voltallige bestuur. Met tussendoor nog wat besprekingen en agendapunten op het programma, genoten we van een lekkere menu in Het Gasthuis te Rijkhoven.
  [naar artikel]
 19. Vlaamse regering start benoemingscarrousel: nieuwe raad van bestuur voor de VRT (16/01/2020 - De Morgen)
  Wellicht kent de openbare omroep morgen zijn nieuwe raad van bestuur. N-VA lijkt ertoe bereid de huidige voorzitter, Luc Van den Brande (CD&V), nog een legislatuur te dulden, wanneer ze in andere raden van bestuur het voorzitterschap krijgt.
  [naar artikel]
 20. Jonge Flames kennen tegenstanders in EK-kwalificatiecampagne (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het nationale vrouwenelftal voor speelsters tot 19 jaar neemt het in de kwalificaties voor het EK 2022 op tegen Duitsland, Rusland en Slovenië. Dat is het resultaat van de donderdag uitgevoerde loting, aldus de Belgische voetbalbond (KBVB). De Red Flames U17 treffen in hun voorronde Engeland, Polen en Rusland.
  [naar artikel]
 21. Het ABC van het vrouwenvoetbal: uitgelegd aan mannen (16/07/2017 - Knack)
  Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport ter wereld, zegt de FIFA. Ook de Belgische Red Flames zijn in opmars. Dit jaar neemt de nationale vrouwenploeg voor het eerst deel aan het Europees Kampioenschap, dat op 16 juli van start gaat in Nederland. Als klein vademecum presenteren wij u dit ABC.
  [naar artikel]
 22. Jonge Red Flames verliezen vriendschappelijk duel van Denemarken (14/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische vrouwelijke nationale voetbalploeg U17 heeft dinsdagavond zijn tweede verlies op rij geleden. In Tubeke verloren de Red Flames een vriendschappelijk duel van Denemarken met 0-2. Janni Thomsen (8e) en Malaika Hashmi (21e) scoorden de twee doelpunten. Zondag al verloren de jonge Red Flames hun eerste wedstrijd van Denemarken met 1-2.
  [naar artikel]
 23. Red Flames kloppen Zwitserland en gaan naar EK 2022 (01/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Red Flames gaan in 2022 naar het EK in Engeland. De Belgische vrouwen versloegen in de slotmatch van Groep H Zwitserland met 4-0. Tine De Caigny scoorde twee keer in de eerste helft. Daarna liepen de Red Flames verder uit na een owngoal van de Zwitserse doelvrouw Elvira Herzog en een doelpunt van Janice Cayman. België eindigt als groepswinnaar en is rechtstreeks geplaatst voor het EK.
  [naar artikel]
 24. Bestuur zonder Vlaams Belang in de maak in Denderleeuw (26/11/2018 - Metro)
  In Denderleeuw start burgemeester Jo Fonck gesprekken om een bestuur op de been te brengen zonder het Vlaams Belang. De extreemrechtse partij groeide de voorbije verkiezingen uit tot de grootste in de Oost-Vlaamse gemeente, maar slaagt er niet in om coalitiepartners te vinden. LVB is met zeven zetels de op een na grootste fractie in de Denderleeuwse gemeenteraad en neemt nu het initiatief om een nieuwe meerderheid samen te stellen. Ze slaat de handen in mekaar met huidige coalitiepartner CD&V. Ze hebben nog minstens twee zetels nodig voor een meerderheid. LVB en CD&V onderhandelen met Groen en N-VA, die respectievelijk twee en drie zetels vertegenwoordigen in de Denderleeuwse gemeenteraad. bron: Belga Het bericht Bestuur zonder Vlaams Belang in de maak in Denderleeuw verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Red Flames bereiken met 23e plaats hoogste FIFA-ranking ooit (24/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische nationale voetbalvrouwen zijn vrijdag naar de 23e plaats op de nieuwe FIFA-ranking opgeklommen. De Red Flames rukken twee posities op en bereiken zo hun hoogste notering ooit sinds de introductie van de wereldranglijst in 1993.
  [naar artikel]
 26. Frieda Gijbels in raad van bestuur De Lijn (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De N-VA voert een wissel door bij de raad van bestuur van De Lijn. De 61-jarige Frieda Brepoels, burgemeester van het Limburgse Bilzen, verlaat de raad van bestuur van de Vlaamse Vervoersmaatschappij en maakt plaats voor Frieda Gijbels, een 41-jarige parodontologe uit Meeuwen-Gruitrode. Gijbels is onder meer lid van de raad van bestuur van de Beroepscommissie van de Belgische Vereniging voor Parodontologie. Ze is ook de echtgenote van Jochen Schuermans, N-VA-fractieleider in Meeuwen-Gruitrode. RDr
  [naar artikel]
 27. Red Flames stijgen naar hoogste plek ooit op FIFA-ranking (27/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische voetbalvrouwen prijken vrijdag op de achttiende plaats in de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA. Nooit eerder stonden de Red Flames zo hoog.
  [naar artikel]
 28. Red Flames bereiken met 21e plaats hoogste FIFA-ranking (08/12/2018 - Metro)
  De Belgische nationale vrouwenploeg wint op de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA twee plaatsen. De Red Flames springen naar positie 21, hun beste notering sinds de introductie van de ranking in 2003. Het vorige klassement dateerde van eind september. Een tweetal weken later raakten de meisjes van bondscoach Ives Serneels niet voorbij Zwitserland (WR 18) en moesten zo een kruis maken over hun WK-droom. In het nieuwe klassement totaliseren de Flames 1.803 punten en wippen ze over IJsland (1.798 ptn) en Oostenrijk (1.797 ptn). Het volgende doel van de nationale voetbalvrouwen is het EK 2021. In de voorbereiding op de kwalificaties zal België in april oefenen in en tegen de Verenigde Staten. Die behouden in de FIFA-ranking hun eerste plaats voor Duitsland en Frankrijk, dat Engeland uit de top drie stoot. Bron: Belga   Het bericht Red Flames bereiken met 21e plaats hoogste FIFA-ranking verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Red Flames bereiken met 21e plaats hoogste FIFA-ranking (07/12/2018 - Metro)
  De Belgische nationale vrouwenploeg wint op de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA twee plaatsen. De Red Flames springen naar positie 21, hun beste notering sinds de introductie van de ranking in 2003. Het vorige klassement dateerde van eind september. Een tweetal weken later raakten de meisjes van bondscoach Ives Serneels niet voorbij Zwitserland (WR 18) en moesten zo een kruis maken over hun WK-droom. In het nieuwe klassement totaliseren de Flames 1.803 punten en wippen ze over IJsland (1.798 ptn) en Oostenrijk (1.797 ptn). Het volgende doel van de nationale voetbalvrouwen is het EK 2021. In de voorbereiding op de kwalificaties zal België in april oefenen in en tegen de Verenigde Staten. Die behouden in de FIFA-ranking hun eerste plaats voor Duitsland en Frankrijk, dat Engeland uit de top drie stoot. bron: Belga Het bericht Red Flames bereiken met 21e plaats hoogste FIFA-ranking verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Gezinsbond stelt nieuw bestuur voor tijdens pannenkoekenslag (14/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijwilligers zijn het hart, de ziel en de ‘handen uit de mouwen’ van elke vereniging. Dat is uiteraard ook zo bij de Gezinsbond. Onlangs kregen de leden van Gezinsbond Brustem-Aalst-Ordingen-Zepperen de gelegenheid om het nieuwe bestuur te verkiezen.
  [naar artikel]
 31. Kinderartsen starten campagne voor terugbetaling vaccin tegen meningokokken  (25/06/2019 - VRT NWS)
  De Belgische Vereniging voor Kindergeneeskunde start een een campagne om ouders beter te informeren over meningokokken, een bacterie dat hersenvliesontsteking kan veroorzaken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De vereniging wil dat het vaccin wordt terugbetaald, opdat meer ouders hun kinderen laten vaccineren. "Ouders hebben het recht op correcte informatie over dit middel", zegt dokter Marc Raes, voorzitter van de Belgische Vereniging voor Kindergeneeskunde.
  [naar artikel]
 32. Red Flames hervatten donderdag voorbereiding, EK-selectie zondag bekend (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische voetbalvrouwen gaan vanaf donderdag verder met hun voorbereiding op het EK voetbal in Nederland. De Red Flames trainen vanaf donderdag opnieuw in het Belgian Football Centre in Tubeke, zondag maakt bondscoach Ives Serneels zijn 23-koppige selectie voor het EK officieel bekend.
  [naar artikel]
 33. KIJK LIVE. Valse start voor Red Flames, Evrard gaat twee keer niet vrijuit (0-2) (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nog één keer knallen. De Red Flames strijden in Portugal voor plaats vijf op de Algarve Cup. Eerder speelden onze voetbalvrouwen al tegen...
  [naar artikel]
 34. KIJK LIVE. Valse start voor Red Flames, Evrard gaat twee keer niet vrijuit (0-3) (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nog één keer knallen. De Red Flames strijden in Portugal voor plaats vijf op de Algarve Cup. Eerder speelden onze voetbalvrouwen al tegen...
  [naar artikel]
 35. Red Flames starten met gelijkspel (01/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames openden de vriendschappelijke Cyprus Cup woensdagavond met een 2-2-gelijkspel tegen Zwitserland. Een billijk resultaat, want voor de pauze zagen onze landgenotes bij wijlen sterretjes. Toch smaakte de late Zwitserse gelijkmaker bijzonder zuur omdat de Flames zich na een moeilijke start naar een knappe voorsprong geknokt hadden.
  [naar artikel]
 36. Red Flames plaatsen zich voor WK-barrage, Vanmechelen blinkt uit met twee treffers (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames houden hun kansen gaaf op deelname aan het WK volgend jaar in Frankrijk. De Flames klopten groepswinnaar Italië (2-1) en dat volstond voor een plaats bij de beste tweedes.
  [naar artikel]
 37. Football Talk. Hoogste FIFA-ranking ooit voor Red Flames - Neymar treft Barcelona in rechtbank in bonussenzaak (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische voetbalvrouwen prijken op de achttiende plaats in de nieuwe ranking van de Wereldvoetbalbond FIFA. Nooit eerder stonden de Red Flames...
  [naar artikel]
 38. Red Flames in pot twee bij loting voor WK 2019 (28/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames zitten in pot twee (van de vijf) voor de loting van de kwalificaties van het WK voetbal voor vrouwen in 2019. Op 25 april weten de Belgische vrouwen tegen welke vier teams ze het opnemen.
  [naar artikel]
 39. KIJK LIVE (19u30). Twee jonge meisjes in Flames-verdediging, Cayman wordt mederecordhoudster met 111 caps (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na nederlagen tegen toplanden Nederland, Duitsland en Noorwegen gaan de Red Flames vanavond vol voor winst. Onze Belgische voetbalvrouwen komen in hun vierde oefenmatch in actie tegen Ierland, een haalbare kaart. “We willen met grinta onze kwaliteiten tonen”, stelt bondscoach Ives Serneels. Krijgen ook opnieuw enkele debutanten hun kans? Kijk live naar de wedstrijd op HLN.be en VTM 4! De uitzending start om 19u15.
  [naar artikel]
 40. Bekijk het EK van de Red Flames deze zomer live bij Sporza en één (23/12/2016 - Sporza)
  Het EK voor vrouwen gaat van start op 16 juli. De Red Flames zullen er aantreden tegen Denemarken, Noorwegen en gastland Nederland.
  [naar artikel]
 41. Het laatste drieluik voor het EK gaat vanavond van start: dit zijn de drie doelen tijdens de oefenwedstrijden van de Red Flames (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames nemen het vanavond in hun tweede voorbereidingswedstrijd op het EK om 20 uur op tegen Noord-Ierland. Nu de definitieve EK-selectie van bondscoach Ives Serneels bekend is, kunnen de Flames echt beginnen toewerken naar hun doelen om daarna zo goed mogelijk aan het EK te starten.
  [naar artikel]
 42. LIVE. Winterspelen vandaag officieel van start, Hendrickx en Marchant zijn de Belgische vlaggendragers in Peking (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Om 13 uur Belgische tijd gaan de Olympische Winterspelen officieel van start in Peking. Kunstschaatsster Loena Hendrickx en alpineskiër Armand Marchant zijn de Belgische vlaggendragers tijdens de openingsceremonie in het iconische nationale stadion, ook wel bekend als het Vogelnest. Op deze pagina hoeft u in elk geval geen enkel nieuwtje vanuit Peking te missen.
  [naar artikel]
 43. Wedstrijden Red Flames verhuizen van VTM naar Play (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames, de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg, zal voortaan niet langer op VTM maar op Play te zien zijn. Moederbedrijf SBS kondigde dinsdag aan dat het de rechten voor de komende twee jaar gekocht heeft en alle oefenmatchen en WK-kwalificatiewedstrijden live zal uitzenden.
  [naar artikel]
 44. Red Flames hebben toeschouwersrecord beet (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  7.200 Belgische fans hebben hun ticket gekocht voor de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd van de Red Flames tegen Portugal, vrijdag in Leuven. Daardoor is het toeschouwersrecord voor een match van de Belgische voetbalvrouwen verbroken. Dat bevestigde de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) donderdagavond.
  [naar artikel]
 45. Red Flames maken zich op voor tweeluik Kroatië-Litouwen: “Winnen is een must” (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Flames spelen volgende week twee nieuwe kwalificatiewedstrijd voor het EK 2021. Voor sommigen worden dat interlands met een gouden randje....
  [naar artikel]
 46. Red Flames oefenen later dit jaar tegen Nederland en Denemarken (12/10/2016 - Sporza)
  De KBVB heeft twee nieuwe oefenwedstrijden aan het programma van de Red Flames toegevoegd. Op 24/11 komt Nederland op bezoek, vier dagen later is Denemarken de tegenstander.
  [naar artikel]
 47. LIVE. Openen de Red Flames hun EK met een zege tegen IJsland? (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames (FIFA-19) nemen het zondagavond om 18u00 Belgische tijd in hun eerste groepswedstrijd op het EK op tegen IJsland (FIFA-17). Op papier de makkelijkste tegenstander in groep D en dus moeten de Flames winnen om hun ambitie op de tweede ronde gaaf te houden.
  [naar artikel]
 48. KIJK LIVE. Gaan Red Flames na rust meteen voor nieuwe dubbele kloof? (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De uitmatch tegen Kroatië zou op papier geen probleem mogen vormen voor de Red Flames. Twee maanden geleden kreeg het Balkanland nog een...
  [naar artikel]
 49. Bondscoach Red Flames: “Kijken waar we Denemarken pijn kunnen doen” (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Red Flames zijn intussen in de laatste rechte lijn aangekomen in hun voorbereiding op het EK vrouwenvoetbal, dat zondag in Nederland van start gaat.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy