Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:31 uur

Dodentocht voor overleden Wiet (36) uit Hasselt: “Bentje is fysiek sterk, zoals zijn papa”

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

Hij overleed in januari, op 5 mei beviel zijn vrouw Karolien (34) van hun eerste kindje. Bent: de naam die ze nog samen kozen. Tijdens de Dodentocht op 12 augustus wordt Hasselaar Wiet Baeten (36) herdacht. “Onze eerste date was 50 kilometer samen stappen”, glimlacht Karolien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vijf maanden nadat Wiet (36) overleed beviel Karolien van hun eerste kindje: “Hij was helemaal klaar om papa te worden” (07/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Hij overleed in januari, op 5 mei beviel zijn vrouw Karolien (34) van hun eerste kindje. Bent: de naam die ze nog samen kozen. Tijdens de Dodentocht op 12 augustus wordt Hasselaar Wiet Baeten (36) herdacht. “Onze eerste date was 50 kilometer samen stappen”, glimlacht Karolien.
  [naar artikel]
 2. Fervent deelnemer Ruben Van Gucht over kortere Dodentocht: “We moeten als maatschappij ook eens naar onszelf kijken” (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na twee jaar corona kent de Dodentocht in Bornem een nieuwe tegenslag: de hittegolf. De 100 km lange tocht wordt door de warme temperaturen voor het eerst in de geschiedenis ingekort tot 65 km. Sportpresentator Ruben Van Gucht, die als ultraloper al meermaals deelnam aan de Dodentocht, betreurt die beslissing toch wel. “Ik denk dat wat extra drankposten en voorzieningen zoals petjes voldoende zouden zijn geweest.”
  [naar artikel]
 3. Thibou (15) is jongste deelnemer aan de Dodentocht: “Ik weet dat ik ga afzien. Die 100 kilometer heet niet voor niets Dodentocht” (07/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op 30 december wordt hij pas 16, maar het reglement van de Dodentocht is duidelijk: je mag deelnemen in het jaar dat je 16 wordt. En daarmee is Thibou De Henau uit Opwijk dus de jongste deelnemer dit jaar. “Ik heb al heel veel geweldige verhalen over de Dodentocht gehoord. Voor mij was dat echt de trigger om mij in te schrijven”, zegt de tiener.
  [naar artikel]
 4. Papa van overleden Jesse (5) getuigt over noodlottig drama in station: “Hij moest alles weten en gezien hebben” (09/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het vijfjarig jongetje dat maandagnamiddag stierf in een spoortunnel, is effectief door een trein gegrepen. Dat wordt bevestigd door het parket. Jesse Fofana (5) uit Hasselt was met zijn mama en broertje op uitstap naar Antwerpen, per trein. “Hij was dol op treinen en roltrappen. Misschien is hij daarom die spoortunnel ingelopen”, zegt zijn papa.
  [naar artikel]
 5. Limburgers over ingekorte Dodentocht: “Misschien wandel ik wel door” (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst in de geschiedenis van de Dodentocht zal het parcours geen 100, maar slechts 65 kilometer lang zijn. Reden is de extreme hitte, waardoor de organisatie wordt verplicht om een Dodentocht light te organiseren. Bij heel wat deelnemers overheerst teleurstelling.
  [naar artikel]
 6. Vick (10) wil goudsmid worden: “Ik wil net zo goed als papa worden” (17/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook Vick Martens (10) uit Hasselt poseerde voor de reeks Dromedaris. Zijn droom? Een ring ontwerpen voor zijn held Dries Mertens. “Later wil ik de winkel van mijn papa verderzetten”, zegt hij.
  [naar artikel]
 7. RECONSTRUCTIE. Organisator Dodentocht: “Wij zaten niet op overleg waar over inkorting beslist werd” (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “De ene na de andere deelnemer die neervalt en aan het infuus moet. Waarna mogelijk geen ambulance meer vrij zou zijn voor een hartinfarct”. Dat risico wou de gezondheidsinspecteur Winne Haenen niet nemen, zo maakte ze dinsdag duidelijk. Een reconstructie van het overleg waarop beslist werd de Dodentocht in te korten. En waarom was ingrijpen dan niet nodig bij eerdere hittegolven, zoals in 2003?
  [naar artikel]
 8. Elf maanden nadat hij in coma werd geslagen, is gitarist Mad Dog Loose overleden: “Ik ben papa kwijt. Ze moeten de daders vinden” (07/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Elf maanden nadat hij door een bestuurder in coma werd geslagen in het centrum van Gent is Kurt Vanpeteghem (56), de gitarist van rockgroep Mad Dog Loose, afgelopen zondag overleden. “Het was zinloos geweld. Papa is toen opgenomen met een schedelbreuk en hersenbloeding en er nadien nooit meer bovenop geraakt”, zegt zijn dochter Maureen. “Ik heb nu een klacht ingediend voor doodslag.”
  [naar artikel]
 9. Elf maanden nadat hij in coma werd geslagen, is gitarist Mad Dog Loose overleden: “Ik ben papa kwijt. Ze moeten de daders vinden” (07/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elf maanden nadat hij door een bestuurder in coma werd geslagen in het centrum van Gent is Kurt Vanpeteghem (56), de gitarist van rockgroep Mad Dog Loose, afgelopen zondag overleden. “Het was zinloos geweld. Papa is toen opgenomen met een schedelbreuk en hersenbloeding en er nadien nooit meer bovenop geraakt”, zegt zijn dochter Maureen. “Ik heb nu een klacht ingediend voor doodslag.”
  [naar artikel]
 10. Eerste deelnemers van Dodentocht lopen over de finishlijn: “Goeie oefening voor Spartathlon” (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste deelnemers van de Dodentocht kwamen zaterdagochtend omstreeks 3.00 uur al aan in Bornem. Het ging om een groepje van 27 ultralopers. “Of ik het nog eens ga doen? Dat laat ik nog even in het midden”, klonk het na afloop.
  [naar artikel]
 11. Roger (67) wandelt Dodentocht ter ere van overleden kleindochtertje: “Elke stap is voor Annabelle” (08/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Brasschatenaar Roger Lambreghts (67) neemt op vrijdag 10 augustus deel aan de Dodentocht. De jaarlijkse wandeltocht, die begint en eindigt in Bornem, ontleent zijn naam aan het loodzware, 100 kilometer lange parcours. Voor Roger wordt het bovendien een letterlijke dodentocht: “Ik stap mee ter ere van mijn onlangs overleden kleindochtertje Annabelle.” Wie Roger wil steunen, kan zijn Dodentocht sponsoren. De opbrengst gaat naar het Berrefonds: een Antwerpse vzw die nazorg biedt aan families met een voortijdig gestorven kindje.
  [naar artikel]
 12. Karolien en Wiet in Hasselt (24/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wiet Baeten (35) uit Hasselt, IT-beheerder bij de VDAB.
  [naar artikel]
 13. Zes leden wandelclub stappen 100 kilometer: “We kijken nu al uit naar échte Dodentocht volgend jaar” (14/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Door corona voor het tweede jaar op rij geen Dodentocht. Maar zes stappers van wandelclub De Slak uit Leest namen daar geen genoegen mee en hebben op eigen houtje 100 kilometer gewandeld alsof het de échte Dodentocht was. “Het is een loodzware tocht geworden. We kijken nu al uit naar 2022 om in Bornem met onze wandelclub aan de start te staan van de échte Dodentocht”, zegt stapper Jef Van Loon van De Slak.
  [naar artikel]
 14. REACTIES. Malinwa botste op fysiek sterk Essevee: “Overal waar ik kwam, moest ik omhoog kijken” (23/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Kerim Mrabti speelde een cruciale rol in beide doelpunten van Malinwa, maar het was uiteindelijk niet genoeg voor een vijfde overwinning op rij. De Zweed had zijn verklaring snel klaar. “Voetballend waren we de betere ploeg, maar op fysiek vlak hebben ze het verschil gemaakt.” Rob Schoofs had het dan weer over zijn sluwe corner net voor de 2-0.
  [naar artikel]
 15. Opnieuw veel volk op Camping Dodentocht: “Als we straks mogen ruilen met een vijfsterrenhotel? Neen, geef ons maar de camping” (11/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Net als andere jaren doet het grote terrein van domein Kloosterheide in Bornem dienst als kampeerplaats voor de deelnemers van de Dodentocht. Het zijn de scouts die Camping Dodentocht naar goede gewoonte uitbaten. En degenen die er verblijven komen jaar na jaar terug. “Omdat de sfeer op deze camping gewoon fantastisch is. Neen, wij willen niet ruilen met een vijfsterrenhotel”, klinkt het bij verschillende kampeerders.
  [naar artikel]
 16. Burgemeester Bornem kortte Dodentocht in “met spijt in het hart” (12/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Het is met spijt in mijn hart dat ik de beslissing tot inkorting van de Dodentocht genomen heb”, laat de burgemeester van Bornem, Greet De bruyn, vrijdag weten in een persbericht. “Ratio moet boven emotie staan.” Vanavond om 21 uur start de extreem lange wandeltocht die werd ingekort van 100 naar 65 kilometer omwille van de hitte.
  [naar artikel]
 17. Axelle Red openhartig op Golden Hasselt Award: “Papa, jij bent Hasselt” (25/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse zangeres Axelle Red is de tweede winnaar van de Golden Hasselt Award geworden. Ze nam er ook even de tijd om haar pas overleden vader in de bloemetjes te zetten. “Ik wil deze prijs opdragen aan mijn papa en mijn stad Hasselt, voor mij een beetje hetzelfde.” klinkt het bij een openhartige Axelle Red.
  [naar artikel]
 18. 93-jarige deelnemer hekelt inkorting Dodentocht: “65 kilometer? Dat is een boogscheut ver!” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deelnemers aan de Dodentocht reageren voornamelijk teleurgesteld op inkorting van de Dodentocht van 100 naar 65 kilometer, al is er ook begrip voor de beslissing. Ervaren wandelaars hekelen het feit dat eerdere edities ook al plaatsvonden tijdens een hittegolf. We legden ons oor te luisteren bij deelnemers tussen 15 en 93 jaar oud.
  [naar artikel]
 19. Zoektocht naar verdwenen asjuweeltje overleden papa: “Mijn dochtertje wil het zo graag terug” (08/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Veerle Deknopper uit Mechelen is op zoek naar een verdwenen asjuweeltje van de overleden papa van haar dochtertjes. Haar jongste dochter Kundrie (9) raakte het vermoedelijk kwijt tijdens het spelen aan de reuzegrote gele Opsinjoor. “Ze durfde het niet vertellen. Toen ik het ontdekte, barstte ze in tranen uit. Misschien heeft iemand het gevonden?”
  [naar artikel]
 20. Inschrijvingen voor BoslandTrail pieken na inkorting van Dodentocht: “Overstelpt met telefoontjes” (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Toen deze morgen bekend werd dat de Dodentocht werd ingekort tot 65 km, stond bij de organisatie van de BoslandTrail de telefoon roodgloeiend. “De vraag om deel te nemen aan onze trail van 100 km in september nam een vlucht”, stelt Lennert Lodewijks van de organisatie.
  [naar artikel]
 21. Dodentocht een derde ingekort, reacties gaan van begrip tot boosheid: “Niet evenveel voldoening als andere edities” (10/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De wandelaars van de Dodentocht zijn woensdagochtend wakker geworden met het nieuws dat het 100 kilometer lange parcours zal worden ingekort tot 66 kilometer. Meteen kwamen er honderden reacties via sociale media en andere kanalen, van razend tot begripvol. Wij laten enkele doorwinterde Dodentocht-stappers en een vrijwilliger aan het woord. Zij reageren ontgoocheld, al snappen ze de organisatie wel. “Maar ik weet niet of ik er dit jaar evenveel voldoening uit zal halen.”
  [naar artikel]
 22. BRT 2-legende Wiet Van Broeckhoven (69) is overleden (06/01/2019 - VRT NWS)
  In Edegem is voormalig radiopresentator Wiet Van Broeckhoven overleden. Hij was een legendarische stem van BRT 2 Omroep Antwerpen. 
  [naar artikel]
 23. Hitte verwacht tijdens Dodentocht: “Help ons om wandelaars te verfrissen” (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatoren van de 100 kilometer Dodentocht, die op vrijdag 12 augustus van start gaat in Bornem, vragen aan supporters om hulp. “Wij voorzien zelf extra water, maar vragen aan supporters om langs de kant van de weg ook verfrissing aan te bieden aan onze wandelaars”, klinkt het.
  [naar artikel]
 24. 17de Hasseltse Studenten Regatta voor het eerst op zondag én Moederdag: “Hopelijk komen er veel mama’s” (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondag wordt bij de Vlaamse vereniging voor Watersport Hasselt (VVW) de 17de Hasselt Student Regatta uitgevochten op het Albertkanaal. Voor het eerst op zondag, zoals de ‘Boat race’ tussen Oxford en Cambridge in Londen. “We hopen op veel mama’s langs de zijlijn, dan volgen de papa’s en kinderen ook wel.”
  [naar artikel]
 25. Burgemeester Bornem kortte dodentocht in "met spijt in het hart” (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is met spijt in mijn hart dat ik de beslissing tot inkorting van de Dodentocht genomen heb.” Dat laat de burgemeester van Bornem, Greet De bruyn, vrijdag weten in een persbericht. “Ratio moet boven emotie staan”, klinkt het. Vanavond om 21 uur start de extreem lange wandeltocht, die omwille van de hitte werd ingekort van 100 naar 65 kilometer.
  [naar artikel]
 26. Zoektocht naar getuigen van zware agressie op Schlagerfestival: “Papa kan ogen amper openen” (25/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zowel de familie van Jo Menten als politie LRH zoeken getuigen van een zwaar geval van agressie vrijdag op het Schlagerfestival in Hasselt. De Truienaar liep een schedelbreuk op na een discussie op het toilet. “De toestand van papa is stabiel, maar hij kan nauwelijks zijn ogen openen.”
  [naar artikel]
 27. Eerste deelnemers hebben de Dodentocht al achter de rug (10/08/2019 - De Standaard)
  In Bornem zijn vanochtend de eerste (lopende) deelnemers van de Dodentocht over de finishlijn gekomen. Dat mocht zoals steeds pas om 7 uur en er wordt geen winnaar aangeduid, want de Dodentocht is geen wedstrijd.
  [naar artikel]
 28. Actrice Elvire De Prez, bekend van VRT-jeugdseries “Tijl Uilenspiegel”, “De Tijdscapule” en “Midas”, overleden (04/11/2021 - VRT NWS)
  Actrice Elvire De Prez (82) is overleden. Ze speelde mee in bekende jeugdseries van de toenmalige BRT zoals “Tijl Uilenspiegel”, “De Tijdscapule” en “Midas”. Ze presenteerde ook naast Miel Louw het consumentenprogramma "Wikken en Wegen", en was de vaste stem van het satirische programma “Echo”.
  [naar artikel]
 29. Met een wiet- of promillebril achter het stuur in Hasselt: “Daar blijf ik nu echt vanaf” (25/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Met een wiet- of promillebril achter het stuur van een botsauto kruipen. Zo probeerde de stad Hasselt jongeren bewust maken van de gevaren van alcohol- of druggebruik in het verkeer. En het werkte, zo bleek vrijdag op de kermis.
  [naar artikel]
 30. Ruben Van Gucht teleurgesteld over ingekorte Dodentocht, en hij is niet alleen: “Wie weet wandel ik nog extra lus” (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De organisatie van de Dodentocht, een klassieker die al 53 jaar duizenden wandelaars trekt, kort het parcours voor het eerst in: van 100 naar 65 kilometer. Door de hoge temperaturen is een langere tocht onverantwoord. Verschillende deelnemers reageren ontstemd. “Eerst twee jaar geen tocht door corona, en nu een kortere? Ik vind het zeer frustrerend.”
  [naar artikel]
 31. Geen galamatch tegen Tuerlinckx en co voor Hasselt: “Doodzonde” (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Géén historische kwartfinale in de Beker van België voor Hasselt, en dus ook geen droomaffiche tegen het grote Haasrode-Leuven. Waremme bleek voor de tweede keer dit seizoen te sterk. “Een gemiste kans”, wist ook coach Bart Renders.
  [naar artikel]
 32. 1 op de 6 jongeren die cannabis gebruiken, raakt verslaafd. Ook Mattheus (25): “Wiet was de lijm tussen mijn vriendschappen” (27/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Soms blowde ik als een bezetene meer dan vijftien joints per dag.” Wiet lijkt vaak iets onschuldigs, maar we mogen de impact ervan niet onderschatten. Mattheus (25) vertelt hoe hij eraan verslaafd raakte en hoe hij meermaals probeerde te stoppen, tot een zware paniekaanval hem dwong om actie te ondernemen. Prof Wouter Vanderplasschen (UGent) legt uit waarom cannabis voor sommigen zo verslavend is, en wat de weg is naar herstel. “Een op de zes jongeren die cannabis gebruiken, ontwikkelt een verslaving.”
  [naar artikel]
 33. PORTRET. Mediamaker Terry Verbiest op 66-jarige leeftijd overleden: “Tijdens zijn hele leven was hij nooit onopvallend” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Journalist en mediafiguur Terry Verbiest (66) is gisteren na een lange ziekenhuisopname overleden. Een steunbeer van VTM, veel beluisterd radiomaker bij Radio 1 en papa van twee tienerzonen. Een portret van een man die elke functie in de media bekleedde, en voor wie het altijd beter kon: “Op de universiteit was hij de eerste die op de barricade stond om met de proffen te discussiëren.”
  [naar artikel]
 34. Vermeende Houthalense dealer viert verjaardag met 872 gram wiet (01/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 26-jarige Houthalenaar heeft zich donderdag in Hasselt moeten verantwoorden omdat hij een tas met daarin 100 gripzakjes en 872 gr wiet mee op café zou hebben gehad.
  [naar artikel]
 35. Het mocht niet zijn voor jongste deelnemer aan Dodentocht: “Het ging echt niet meer” (15/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na 50 kilometer wandelen, in de controlepost van Lippelo, stopte de Dodentocht voor Thibou de Henau uit Opwijk. Door vocht in de knie en een geblokkeerde rug was hij genoodzaakt om op te geven. Met zijn 15 jaar was hij de jongste deelnemer.
  [naar artikel]
 36. Hoe gaat het nog met zangeres Leki? “De malaria heeft veel kapot gemaakt” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een lange burn-out, een bijna-doodervaring na een gevaarlijke vorm van malaria én het overlijden van haar papa: zangeres Leki (43) heeft er bewogen jaren opzitten. “In 2016 ben ik zowel fysiek als mentaal helemaal gecrasht”, vertelt ze. “Mijn leven hing aan een zijden draadje, ik heb veel geluk gehad.” In een eerlijk gesprek blikt ze terug op haar moeilijke periode en kijkt ze vooruit. “Ik wil graag nog een gezin stichten en trouwen.”
  [naar artikel]
 37. VT Hasselt blijft leider in tweede nationale na derbywinst tegen Lanaken (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  VT SafeSign Hasselt blijft leider in tweede nationale. De titelkandidaat bleek in een Limburgse derby ook te sterk voor thuisploeg Lanaken. “Een collectieve off-day”, aldus middenman Dries Ilsbroux. “Maar we zullen nog groeien doorheen het seizoen.”
  [naar artikel]
 38. Hasselt Kermis opent vanaf 18 september “zoals vroeger” (09/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hasselt Kermis, een van de grootste kermissen van Vlaanderen, opent vanaf 18 september in een normale opstelling en met 163 attracties. Omdat er meer dan 5.000 bezoekers tegelijk zullen zijn, is het dragen van een mondmasker wel verplicht. “Ondanks een kleine beperking vieren we weer kermis zoals vroeger”, zeggen burgemeester Steven Vandeput (N-VA) en schepen van Kermissen Rik Dehollogne (N-VA).
  [naar artikel]
 39. “Ik denk niet dat ik zal stoppen na 65 kilometer”: teleurstelling bij wandelaars nu Dodentocht voor het eerst ingekort wordt (10/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De organisatie van de Dodentocht, een klassieker die al 53 jaar duizenden wandelaars trekt, kort het parcours voor het eerst in: van 100 naar 65 kilometer. Door de hoge temperaturen is een langere tocht onverantwoord. Verschillende deelnemers reageren ontstemd. “Eerst twee jaar geen tocht door corona, en nu een kortere? Ik vind het zeer frustrerend.”
  [naar artikel]
 40. Het mocht niet zijn voor jongste deelnemer aan Dodentocht: “Doodjammer, maar het ging echt niet meer” (14/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na 50 kilometer wandelen, in de controlepost van Lippelo, stopte de Dodentocht voor Thibou de Henau uit Opwijk. Door vocht in de knie en een geblokkeerde rug was hij genoodzaakt om op te geven. Met zijn 15 jaar was hij de jongste deelnemer.
  [naar artikel]
 41. Dodentocht werd ware lijdensweg voor Ruben Van Gucht: “Ik heb formidabel afgezien” (14/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor sportcommentator Ruben Van Gucht (35) heeft de Dodentocht zijn naam waargemaakt. Het was een ware lijdensweg en hij dacht meermaals aan opgeven. Maar toch is hij blij dat hij de finish haalde.
  [naar artikel]
 42. Dodentocht werd ware lijdensweg voor Ruben Van Gucht: “Ik heb formidabel afgezien” (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor sportcommentator Ruben Van Gucht (35) heeft de Dodentocht zijn naam waargemaakt. Het was een ware lijdensweg en hij dacht meermaals aan opgeven. Maar toch is hij blij dat hij de finish haalde.
  [naar artikel]
 43. Dodentocht start met eigen webshop (06/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De organisatoren van de 100km Dodentocht hebben nog niet beslist of er dit jaar een Dodentocht komt. Wat de fan van de unieke wandelmarathon wel zal bevallen, is dat er binnenkort een webshop komt waar allerlei gadgets van de Dodentocht verkocht worden.
  [naar artikel]
 44. Dodentocht verwerft predikaat ‘Koninklijk’: “Koning wenste ons veel succes toe” (23/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voortaan is de 100 km Dodentocht niet zomaar een wandeltocht, maar de Koninklijke Dodentocht van Bornem. Aan het Landhuis in het centrum van Bornem tikt sinds zaterdag een klok de dagen weg tot de vijftigste Dodentocht op vrijdag 9 augustus vertrekt.
  [naar artikel]
 45. Historische editie van ingekorte Dodentocht verloopt vrijwel feilloos (13/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Om precies 13.01 uur wandelde Yari De Wachter (21) uit Bornem als allerlaatste over de finish van de Dodentocht. Hij was een van de 9500 mensen die de ingekorte Dodentocht uitstapten. Dat is ongeveer 85% van de starters. Dat is veel, maar uiteraard niet te vergelijken met een klassieke Dodentocht van 100 kilometer.
  [naar artikel]
 46. Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Johnny Depp is er zeker van: zijn ex-vrouw, Amber Heard, legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.
  [naar artikel]
 47. Defensief sterk Hasselt pakt vlot de scalp van Aarschot (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hasselt is de competitie gestart met een vlotte overwinning. Het won met 70-49 van Aarschot. “Aanvallend ging het gemakkelijk”, aldus Hermans.
  [naar artikel]
 48. Riadh Bahri draagt debuut als nieuwsanker op aan overleden vader: “Ik liet speciaal parfum maken om aan papa te kunnen denken” (17/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goedele Wachters, Wim De Vilder en co. hebben er officieel een collega-anker bij. Vroeger dan gepland maakte Riadh Bahri (33) zijn debuut als nieuwslezer in ‘Laat’ op Eén. Een carrièresprong waarmee hij ook zijn overleden vader wilde eren. Bahri liet zelfs een parfum maken om aan hem te denken. “Toen ik gevraagd werd als anker, wilde ik maar één ding: mijn papa bellen. Hij is er niet meer, maar hij zou trots zijn.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy