Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:10 uur

Waarom Belfius voortaan hockey boven voetbal verkiest

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

Staatsbank Belfius geeft zijn sponsoring van Anderlecht en Club Brugge op om zich te concentreren op het hockey. Sinds wanneer zijn voetbalclubs geen begeerde bruiden meer voor het grote kapitaal?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wat zegt het besluit van Belfius om te stoppen met sponsoring van voetbal: “Het kan een vlucht vooruit zijn” (05/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De staatsbank Belfius stopt met de sponsoring van voetbal. Het gaat de sponsorcontracten met Club Brugge en Anderlecht niet meer verlengen. Die zien zo samen miljoenen aan sponsoring wegvallen. Investeren in een andere sport, hockey, is geen probleem.
  [naar artikel]
 2. Wat zegt het besluit van Belfius om te stoppen met sponsoring van voetbal: “Het kan een vlucht vooruit zijn” (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De staatsbank Belfius stopt met de sponsoring van voetbal. Het gaat de sponsorcontracten met Club Brugge en Anderlecht niet meer verlengen. Die zien zo samen miljoenen aan sponsoring wegvallen. Investeren in een andere sport, hockey, is geen probleem.
  [naar artikel]
 3. Waarom stopt Belfius? En gaat ons voetbal moeilijke tijden tegemoet? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt vier vragen over sponsorvertrek bij Anderlecht en Club (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge en Anderlecht moeten na het vertrek van Belfius een nieuwe (hoofd)sponsor zien te vinden. Hoe lastig wordt die zoektocht? Waarom keert de bank het voetbal de rug toe? En wat als straks ook de sponsoring van gokbedrijven wegvalt? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt de meest prangende vragen. “Anderlecht en Club zullen nu niet plots in paniek schieten.”
  [naar artikel]
 4. Waarom titelen dat een "kwart" van nieuwe stemmers een autoritaire leider verkiest? (03/10/2018 - VRT NWS)
  "Kwart van jonge "nieuwe stemmers" verkiest autoritaire leider boven democratie." Zo luidt de kop boven een artikel op VRTNWS (maandag 1 oktober). Correcte info, want het komt uit een onderzoek bij 18-23-jarigen. Wel verontrustend nieuws. Oei!, zei ik dan ook tegen mezelf. Maar wacht even.
  [naar artikel]
 5. Jos Clijsters (Belfius): ‘Ik wil gewoon zijn, gelijk anderen' (04/08/2018 - De Tijd)
  00:57 Voor de rust verkiest Jos Clijsters een bankje in De Panne. Daar kan de Belfius-topman kijken naar de zee en zien hoe de zon erin zakt. ‘Je zou ook in een dure oldtimer kunnen rondrijden. Maar is dat ...
  [naar artikel]
 6. Waarom Jelle Van Damme Antwerp verkiest boven Gent (16/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het is nog steeds wachten tot LA Galaxy hem definitief vrijgeeft, maar Jelle Van Damme (33) heeft beslist waar hij naartoe wil. De verdediger verkiest Antwerp boven AA Gent. En dat terwijl hij bij de Buffalo’s meer kan verdienen en ook meer kans heeft om een heel seizoen aan de top van de competitie te spelen. Maar bij Antwerp is hij dichter bij zijn kinderen, de belangrijkste reden van zijn terugkeer.
  [naar artikel]
 7. Computer Belfius slaat tilt bij negatieve rente (22/11/2017 - De Tijd)
  01:06 Het IT-systeem van de bank Belfius kan geen negatieve hypotheekrentes aan. Voor de bankier en de klant zit er niets anders op dan de rekenmachine boven te halen.Sommige Belfius-klanten met een variabe...
  [naar artikel]
 8. Waterloo Ducks veroveren eerste landstitel uit de geschiedenis (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Waterloo Ducks zijn vandaag voor het eerst Belgisch kampioen hockey bij de vrouwen geworden. Het pakte de titel in de Belfius Hockey League na...
  [naar artikel]
 9. Wat schuilt er achter het grote geld van de Hockey India League? (24/01/2017 - Sporza)
  Terwijl China de geldbeugel opentrekt in het voetbal, doet India momenteel hetzelfde in het hockey. Wat moet u weten van de Hockey India League?
  [naar artikel]
 10. Belfius-klant krijgt voortaan bijstand van Europ Assistance (17/12/2020 - De Tijd)
  11:39 Belfius’ verzekeringstak schakelt voortaan sectorgenoot Europ Assistance in als zijn klanten bijstand nodig hebben als ze pech op de weg of op reis hebben. De nieuwe samenwerking moet een eerdere misl...
  [naar artikel]
 11. Polen verkiest Amerikaanse kerncentrales boven Russisch gas (21/10/2020 - Express)
  De Verenigde Staten en Polen zijn zeer dichtbij het sluiten van hun eigen ‘nucleaire deal’ ter waarde van 18 miljard... The post Polen verkiest Amerikaanse kerncentrales boven Russisch gas appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Greenpeace: ‘N-VA verkiest verrotting boven verandering’ (13/12/2017 - De Standaard)
  Milieuorganisatie Greenpeace is niet te spreken over de positie van N-VA in het energiedossier. De partij wil het ontwerpakkoord van Energiepact niet goedkeuren, omdat een kernuitstap tegen 2025 'onhaalbaar' is, en 'verkiest daarmee verrotting boven verandering', vindt Greenpeace.
  [naar artikel]
 13. Dexia, Belfius en Arco: het financiële kluwen ontward (26/04/2017 - De Redactie)
  Transformeert Belfius naar een private bank? Of blijft het een staatsbank? Die vraag ligt dezer dagen op tafel. Maar hoe is Belfius precies ontstaan? En waarom duikt ook het Arco-dossier in deze context op? Een handleiding.
  [naar artikel]
 14. Belfius wordt telecomverkoper: “Een maand lang geen cash afhalen? Dan krijgt u 1 gigabyte gratis om te surfen met uw smartphone” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Staatsbank Belfius is de eerste bank in ons land die ook telecomdiensten gaat aanbieden. Dat heeft de bank vandaag aangekondigd. Voortaan kunnen klanten via hun bankapp of -kantoor intekenen op telecompakketten van Proximus met internet, televisie, mobiel of telefonie. De verruiming past binnen een grondige make-over van het bankaanbod - dat voortaan ‘Beats’ heet - en de strategische samenwerking met Proximus. Wie via Belfius op een Proximuspakket intekent, ontvangt enkele extra’s.
  [naar artikel]
 15. Europese kampioenschappen voetbal, basketbal en hockey opnieuw te volgen op de Vlaamse televisie (29/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De VRT heeft de uitzendrechten verworven voor de Europese kampioenschappen voetbal, basketbal en hockey van 2021 en 2022. De vierjaarlijkse UEFA EURO-kampioenschappen van het mannenvoetbal mag Sporza zelfs tot in 2028 uitzenden. Dat meldt de openbare omroep donderdag.
  [naar artikel]
 16. De videoanaliste is onmisbaar in het moderne hockey: “We staan al tien jaar verder dan het voetbal” (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gedaan met magnetische borden en markeerstiften. Binnen het moderne hockey is het gebruik van videoanalyse een onmisbare tool geworden. Op het wereldkampioenschap hockey in India, waar België één van de favorieten is voor eindwinst, kunnen de Red Lions daarom beroep doen op videoanaliste Emily Calderon.
  [naar artikel]
 17. Brexit: Charles Michel verkiest geen akkoord boven een slecht akkoord (12/02/2019 - Knack)
  Amper 45 dagen voor het Britse vertrek uit de Europese Unie heeft premier Charles Michel dinsdag duidelijk gemaakt dat hij een no deal boven een bad deal verkiest. 'Ik aanvaard niet dat onze bedrijven het slachtoffer worden van een debacle in het Britse parlement', zei hij tijdens een bezoek aan het Europacollege in Brugge.
  [naar artikel]
 18. “Dat gokbedrijven moeten stoppen met sponsoren, zal veel meer impact hebben op het Belgisch voetbal”: sporteconoom Thomas Peeters over vertrek sponsor Belfius bij Anderlecht en Club (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge en Anderlecht moeten na het vertrek van Belfius een nieuwe (hoofd)sponsor zien te vinden. Hoe lastig wordt die zoektocht? Waarom stopt de bank de sponsoring in het voetbal? En wat als straks ook de sponsoring van gokbedrijven wegvalt? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt de meest prangende vragen. “Anderlecht en Club zullen nu niet plots in paniek schieten.”
  [naar artikel]
 19. Belfius volgt BNP Paribas Fortis als Anderlecht-sponsor (25/06/2019 - De Tijd)
  19:51 De komst van sterspeler Vincent Kompany naar Anderlecht schudt ook de Belgische banksector wakker. Belfius heeft aangekondigd dat het voortaan de jeugdacademie van RSCA sponsort.
  [naar artikel]
 20. Belfius lonkt naar ultrarijken (29/09/2017 - De Tijd)
  17:52 Belfius richt een exclusieve dienst op voor particuliere vermogens boven 2,5 miljoen euro. Daarmee gooit de bank zich in de groeiende concurrentiestrijd om de ultrarijke Belgen.
  [naar artikel]
 21. Belfius lanceert computergestuurd beleggingsadvies op maat (28/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Belfius gaat voortaan 24 uur op 24 gepersonaliseerd beleggingsadvies aanbieden via smartphone, tablet of pc, waarbij algoritmes producten op maat...
  [naar artikel]
 22. Belfius lanceert Beats, zichtrekeningen met telecompacks van Proximus (11/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belfius lanceert Beats, zichtrekeningen met telecompacks van Proximus De staatsbank Belfius heeft haar aanbod aan zichtrekeningen grondig opgefrist. Opvallendste wijzigingen: het gaat voortaan om aanpasbare maandabonnementen à la Netflix of Spotify én de rekeninghouders kunnen aan voordeeltarieven inschrijven op telecompakketten van Proximus. Dat laatste past in de bredere samenwerking tussen beide bedrijven. Belfius testte de voorbije maanden het gecombineerde aanbod uit en gaat […] Lees dit artikel: Belfius lanceert Beats, zichtrekeningen met telecompacks van Proximus
  [naar artikel]
 23. Belfius komt met beleggingsfonds rond gendergelijkheid op de proppen (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bank-verzekeraar Belfius biedt voortaan een beleggingsfonds aan dat inzet op gendergelijkheid. Het fonds richt zich op bedrijven die de gelijkheid...
  [naar artikel]
 24. Waarom hockey nooit voetbal zal zijn (en dat een zeer goede zaak is) (27/08/2016 - Knack)
  Op 18 augustus hebben maar liefst 1,4 miljoen Belgen de verloren Olympische finale tegen Argentinië (2-4) op televisie gevolgd. Dat is ongezien.
  [naar artikel]
 25. Waarom Benjamin Nygren Genk verkiest boven de Europese top (28/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bayern München, Manchester City, Inter, … allemaal stonden ze in de wachtrij om Benjamin Nygren in te lijven. Toch koos het 17-jarige toptalent voor KRC Genk. “Waarom? Omdat ik een betere voetballer wil worden. En daarvoor is Genk de geknipte ploeg”, zo sprak de Zweed bij zijn voorstelling.
  [naar artikel]
 26. Peiling: Vlaming verkiest Crevits boven De Wever als minister-president (21/05/2019 - Knack)
  De Vlaming verkiest Hilde Crevits (CD&V) als minister-president boven Bart De Wever (N-VA). Dat blijkt dinsdag uit de Grote Peiling van VTM NIEUWS, Het Laatste Nieuws, RTL TVI en Le Soir.
  [naar artikel]
 27. Waarom Mathieu van der Poel UAE Tour verkiest boven Vlaams openingsweekend: “Nog heel even geen druk” (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 wordt heftig voor Mathieu van der Poel (26). Reden waarom hij nog heel even niet voor de spotlights van de Omloop kiest en wat onder de radar blijft in de UAE Tour. “We willen hem fysiek én mentaal zo fris mogelijk houden.”
  [naar artikel]
 28. Brexit – De Croo verkiest langere onzekerheid boven zekere chaos bij harde brexit (11/04/2019 - Metro)
  Minister van Financiën Alexander De Croo (Open Vld) verkiest een verlengde periode van onzekerheid boven de zekerheid van chaos bij een harde brexit. Dat zegt De Croo in reactie op het nieuwe uitstel tot 31 oktober voor de brexit. De Croo zei dat donderdag op CNN, waar hij te gast was bij ‘Quest means business’, een programma van de bekende Britse verslagggever Richard Quest. De vicepremier is in Washington voor de lentevergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank. De Europese leiders verleenden de Britse premier Theresa May afgelopen nacht een nieuw uitstel van de brexit tot 31 oktober. bron: Belga Het bericht Brexit – De Croo verkiest langere onzekerheid boven zekere chaos bij harde brexit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Medaillekoorts in zeilen & hockey, Super Sunday en stevig robbertje knokken: bij HLN.be zit u dit weekend op de eerste rij! (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dit weekend is er voor sportliefhebbers ééntje om duimen en vingers bij af te likken. Voetbal, Formule 1, hockey, zeilen, wielrennen en boksen:
  [naar artikel]
 30. Europa verkiest dwanglicenties en productie vaccins in Afrika boven lichten van patenten (19/05/2021 - De Tijd)
  21:42 Europa probeert zich uit de hoek te boksen in de wereldwijde discussie over vaccinpatenten. De Unie verkiest het gebruik van dwanglicenties om snel vaccins te produceren en pompt geld in vaccinproduct...
  [naar artikel]
 31. ING en Belfius vechten om shirtsponsoring Rode Duivels (04/05/2017 - De Tijd)
  01:05 Twee van de grootste banken van ons land, ING en Belfius, voeren een verbeten gevecht over wie zich vanaf volgend jaar na het WK voetbal shirtsponsor mag noemen van de Rode Duivels. De Belgische Voetb...
  [naar artikel]
 32. 'Uber verkiest beursnotering op NYSE' (22/03/2019 - De Tijd)
  12:47 De taxiapp Uber verkiest voor zijn beursgang in april de New York Stock Exchange (NYSE) boven Nasdaq. Daarmee heeft NYSE de grootste beursgang van het jaar beet.
  [naar artikel]
 33. Meesseman verkiest Belgian Cats boven het WNBA-seizoen (01/02/2018 - Sporza)
  Emma Meesseman (24) heeft aangekondigd dat ze komende zomer niet naar de WNBA trekt. Ze verkiest de voorbereidingen met de Belgian Cats voor het WK.
  [naar artikel]
 34. INTERVIEW. Peter Croonen verkiest bekerwinst boven CL-vetpotten: “Het zijn trofeeën die het succes van een club bepalen” (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag is het D-day voor Racing Genk en Peter Croonen. De Genkse voorzitter kan met de Beker het laatste gaatje op zijn palmares opvullen. En daar hecht Croonen veel belang aan. Meer dan aan prijzengeld en andere vetpotten. “Ik kies de Beker boven CL-kwalificatie. Prijzen zijn het allerbelangrijkste in voetbal.” Croonen had het daarnaast ook over hete hangijzers als de BeNeLiga en de Super League.
  [naar artikel]
 35. België grijpt naast organisatie EK Hockey 2023 (14/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Europese Hockeyfederatie (EHF) heeft maandag aangekondigd dat Duitsland het EK hockey van 2023 mag organiseren. De Duitsers, met speelstad Mönchengladbach, kregen de voorkeur boven België, dat in 2019 het EK in Antwerpen organiseerde.
  [naar artikel]
 36. Waarom is Charlotte fan van technologieaandelen? En waarom verkiest Cédric aandelen boven ETF’s? - € 8.946 - € 9.455 (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na enkele woelige beursweken in De Beurs van Charlotte en Cédric, beginnen de portefeuilles van onze jonge beleggers zich stilaan weer te herstellen. De aandelen van Cédric kleuren steeds groener en ook de technologieaandelen van Charlotte kruipen geleidelijk uit een dal. Waarom kiest Cédric bewust voor aandelen, en niet voor gespreide ETF’s? En waarom is Charlotte zo’n fan van technologieaandelen ?
  [naar artikel]
 37. Red Lions naar halve finale: Telenet maakt hockey toegankelijker en opent tv-kanaal voor ‘dummies’ (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag nemen de Red Lions het op tegen Engeland in de halve finale van het WK hockey. In tegenstelling tot het voetbal trekken de finales van het...
  [naar artikel]
 38. Krijgt voetbal een hockey-make-over met shoot-outs en geen buitenspel? (18/01/2017 - Sporza)
  Het afschaffen van de buitenspelregel, het invoeren van tijdelijke uitsluitingen... Marco van Basten heeft veel ideeën om het voetbal aantrekkelijker te maken.
  [naar artikel]
 39. ANALYSE. Onze chef Sport: waarom u Kevin De Bruyne best boven de Mona Lisa verkiest (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Staat 3 juni al maanden met oranje aangestipt in uw agenda? Hebt u dat etentje deze vrijdag in een trendy sterrenrestaurant afgezegd? De citytrip richting Parijs is verplaatst naar volgend weekend?
  [naar artikel]
 40. Klant bij Belfius? Dan skype je binnenkort met je bankier (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De staatsbank Belfius heeft met de christelijke bonden LBC en CNE een cao afgesloten die de weg vrijmaakt voor de uitbouw van Belfius Connect:
  [naar artikel]
 41. Klant bij Belfius? Dan skype je binnenkort met je bankier (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De staatsbank Belfius heeft met de christelijke bonden LBC en CNE een cao afgesloten die de weg vrijmaakt voor de uitbouw van Belfius Connect:
  [naar artikel]
 42. Open VLD wil holding boven Belfius naar de beurs (26/02/2018 - De Tijd)
  07:24 Overheidsholding FPIM, eigenaar van Belfius, moet volgens Open VLD naar de beurs om zo de staatsschuld te verminderen.
  [naar artikel]
 43. Belfius lanceert debetkaart van Mastercard: wat is het verschil met een kaart van Bancontact? (28/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belfius lanceert debetkaart van Mastercard: wat is het verschil met een kaart van Bancontact? De staatsbank Belfius lanceert een nieuwe debetkaart. De klanten bij de bank krijgen voortaan de mogelijkheid om ook een debetkaart van Mastercard aan te vragen. Net zoals bij de debetkaart van Bancontact wordt het geld meteen van de rekening gehaald, maar er zijn toch enkele verschillen. Bijna alle debetkaarten die vandaag gebruikt worden zijn afkomstig […] Lees dit artikel: Belfius lanceert debetkaart van Mastercard: wat is het verschil met een kaart van Bancontact?
  [naar artikel]
 44. Seks? 35 procent van de mannen verkiest porno (17/07/2020 - De Morgen)
  Hoe meer een man naar porno kijkt, hoe meer kans dat hij erectieproblemen heeft. Dat blijkt uit de eerste resultaten van een grote studie van onder meer de UAntwerpen en het UZA. Ook opmerkelijk: 35 procent van de ondervraagden verkiest porno boven echte seks.
  [naar artikel]
 45. 1 op de 4 volwassenen verkiest Netflix boven een orgasme (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Anno 2019 zijn Netflix en andere streamingdiensten niet meer weg te denken uit ons leven. En toegegeven, na een drukke werkdag gaat er niets boven...
  [naar artikel]
 46. Premier Michel verkiest ‘no deal’ boven ‘bad deal’-Brexit: “Ik aanvaard niet dat onze bedrijven slachtoffer worden van Brits debacle” (12/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Amper 45 dagen voor het Britse vertrek uit de Europese Unie heeft premier Charles Michel dinsdag duidelijk gemaakt dat hij een “no deal” boven een “bad deal” verkiest. “Ik aanvaard niet dat onze bedrijven het slachtoffer worden van een debacle in het Britse parlement”, zei hij tijdens een bezoek aan het Europacollege in Brugge.
  [naar artikel]
 47. Politie verkiest wapen uit VS boven FN (12/04/2019 - De Morgen)
  BRUSSEL
  [naar artikel]
 48. Persoon verkiest Sportgala boven Klitschko en Ali (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 49. VRT verkiest inhoud boven politiek gehakketak (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy