Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:46 uur

Standard in blijde verwachting van nieuwe sportief directeur

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

Standard is in blijde verwachting van zijn nieuwe sportief directeur Fergal Harkin. De man die op Sclessin de sportieve lijnen moet uitzetten begint zaterdag aan zijn eerste werkdag in Luik. “We zijn blij dat hij op komst is”, aldus een opgeluchte Ronny Deila.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Standard plukt nieuwe sportief directeur weg bij Manchester City (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Standard heeft zijn nieuwe sportief directeur bijna te pakken. De 45-jarige Ier Fergal Harkin wordt eerstdaags aangekondigd als eerste officiële aanstelling van de nieuwe Amerikaanse eigenaars (777 Partners) van de Luikse voetbalclub.
  [naar artikel]
 2. Nu ook officieel: Ier Fergal Harkin is nieuwe sportief directeur van Standard (17/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Fergal Harkin is de nieuwe sportief directeur van Standard. Dat bevestigden de Rouches dinsdag op hun website. De 45-jarige Ier komt over van Manchester City, waar hij zich met de ontwikkeling van jeugdspelers bezighield.
  [naar artikel]
 3. Football Talk. Standard stelt nieuwe sportief directeur voor - RWDM en Seraing riskeren matchen zonder supporters na wangedrag tijdens promotiematch (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft vandaag een nieuwe sportief directeur aangesteld in de persoon van Fergal Harkin. De 45-jarige Ier komt na dit seizoen over van Manchester City waar hij dertien jaar werkte en gaat bij Standard de sportieve cel leiden. “Ik wil de club opnieuw naar het niveau brengen waar ze thuishoren en de supporters opnieuw fier maken op Standard.”
  [naar artikel]
 4. Wilmots naar Standard? Sportief directeur Renard drukt geruchten de kop in (13/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Standard timmert verder aan de weg naar de start van het nieuwe seizoen. De Rouches sloegen hun tenten op in het Nederlandse Hoenderloo. Sportief
  [naar artikel]
 5. Standard-CEO Grosjean bevestigt vertrek van sportief directeur Nicaise (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het ontslag van sportief directeur Benjamin Nicaise hing al enige tijd in de lucht bij Standard, maar officieel beklonken werd het nog niet. Bij dezen: Alexandre Grosjean, CEO van de Rouches, bevestigde de exit.
  [naar artikel]
 6. Sportief directeur Renard over Standard: "Trainer ontslaan? We willen stabiliteit" (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
   Echt rustig is het nooit in Luik. "Vergelijk het met Napels", lacht Olivier Renard (38). Sportief directeur van Standard dat na een moeizame start...
  [naar artikel]
 7. Football Talk. Standard speelt dan toch thuis in tweede voorronde Europa League - Spaanse sportief directeur voor Waasland-Beveren (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Miguel Torrecilla (50) is met onmiddellijke ingang de nieuwe sportief directeur van Waasland-Beveren. De Spanjaard volgt Danny De Maesschalck op,...
  [naar artikel]
 8. Nieuwe sportief directeur Standard spreekt voor het eerst: “Binnen drie jaar meedoen voor titel” (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Fergal Harkin has entered the building. De nieuwe sportief directeur van Standard is sinds zaterdag in Luik en werd woensdag officieel voorgesteld aan de pers. “Binnen de drie jaar willen we meestrijden voor de titel”, sprak de 45-jarige Ier zijn ambitie uit.
  [naar artikel]
 9. Antwerp stelt Luciano D'Onofrio aan als sportief directeur (13/06/2017 - De Tijd)
  14:44 Promovendus Antwerp heeft dinsdag Luciano D'Onofrio, in het verleden de sterke man bij Standard, aangesteld als nieuwe sportief directeur én ondervoorzitter.
  [naar artikel]
 10. Standard dient klacht in tegen voormalig sportief directeur Renard en ex-trainer Jankovic wegens financiële fraude (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard-voorzitter Bruno Venanzi heeft een klacht ingediend tegen gewezen sportief directeur Oliver Renard en voormalig trainer Aleksandar...
  [naar artikel]
 11. Van Buyten verlaat Standard langs kleine poort (11/04/2019 - De Morgen)
  Standard heeft zijn sportief raadgever Daniel Van Buyten aan de deur gezet. Er zat al langer een haar in de boter tussen voorzitter Bruno Venanzi, sportief directeur Olivier Renard en 'Big Dan'.
  [naar artikel]
 12. Standard dient klacht in tegen voormalig sportief directeur Renard en ex-trainer Jankovic (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard-voorzitter Bruno Venanzi heeft een klacht ingediend tegen gewezen sportief directeur Oliver Renard en voormalig trainer Aleksandar...
  [naar artikel]
 13. Ex-vrouw van Channing Tatum is in blijde verwachting van haar tweede kindje (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Step Up’-actrice Jenna Dewan (38) is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Voor haar partner Steve Kazee (43) wordt het zijn eerste...
  [naar artikel]
 14. Olivier Renard wordt sportief adviseur bij Antwerp (04/06/2019 - Metro)
  Olivier Renard (40) gaat als sportief adviseur aan de slag bij Antwerp. Hij ondertekende een contract voor twee seizoenen, zo maakte de Great Old bekend. “Concreet zal Renard het bestaande team, Luciano D’Onofrio (Vicepresident) en Sven Jaecques (Secretaris-Generaal), ondersteunen op sportief vlak met als prioriteit het aansturen en uitbouwen van de scoutingscel”, zo luidt het in een persbericht. “De aanwerving van de ex-doelman kadert in de verdere algemene en sportieve uitbouw van de club. Olivier Renard heeft een verleden als doelman bij onder andere KV Mechelen en Standard. Bij die clubs deed hij ondertussen ook al heel wat ervaring op in de rol van sportief directeur.” Renard stapte twee weken geleden op bij Standard. Hij was tussen 2005 en 2008 doelman bij de Luikenaars en keerde in februari 2016 terug naar de Vurige Stede. Eerst was hij op Sclessin sportief directeur en nadien, sinds vorige zomer, directeur rekrutering. Van 2013 tot 2016 was Renard sportief directeur bij KV Mechelen. bron: Belga Het bericht Olivier Renard wordt sportief adviseur bij Antwerp verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Standard dient klacht in tegen ex-sportief directeur Olivier Renard en voormalig coach Aleksandar Jankovic (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Standard heeft bij de rechtbank van eerste aanleg in Tongeren een klacht ingediend tegen onder anderen Olivier Renard en Aleksandar Jankovic, in hun periode als respectievelijk sportief directeur en coach van de Luikse voetbalclub. Dat meldt Sporza.
  [naar artikel]
 16. Standard dient klacht in tegen ex-sportief directeur Olivier Renard en voormalig coach Aleksandar Jankovic (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Standard heeft bij de rechtbank van eerste aanleg in Tongeren een klacht ingediend tegen onder anderen Olivier Renard en Aleksandar Jankovic, in hun periode als respectievelijk sportief directeur en coach van de Luikse voetbalclub. Dat meldt Sporza.
  [naar artikel]
 17. Na nieuwe investeerder nu ook nieuwe sportief directeur voor Union (23/05/2018 - Sporza)
  Union blijft duchtig voortbouwen aan zijn team voor volgend seizoen. De Engelsman Alex Hayes wordt de nieuwe sportief directeur van de club.
  [naar artikel]
 18. Borussia Mönchengladbach zoekt nieuwe sportief directeur na vertrek van Max Eberl (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Max Eberl legt zijn functie als sportief directeur van Borussia Mönchengladbach neer, zo maakte hij vrijdag bekend. De voormalige rechtsachter kwam in 1999 bij de club als speler. Na zijn voetbalpensioen in 2005 ging hij aan de slag in de jeugdacademie om vanaf 2008 sportief directeur te worden.
  [naar artikel]
 19. Anderlecht bevestigt: Luc Devroe nieuwe sportief directeur (06/04/2018 - Sporza)
  In een kort persbericht heeft Anderlecht de samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur bekendgemaakt. Zoals verwacht is Luc Devroe de nieuwe Sportief Directeur.
  [naar artikel]
 20. Heugelijk nieuws in tennisland: Gael Monfils en Svitolina in blijde verwachting van dochtertje (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Heugelijk nieuws uit de tenniswereld. Tenniskoppel Gael Monfils (ATP 21) en Elina Svitolina (WTA 27) hebben zondag via Twitter aangekondigd in blijde verwachting te zijn van hun eerste dochtertje. De baby staat gepland voor oktober.
  [naar artikel]
 21. Sportief directeur KSV Roeselare opgepakt op verdenking van zedenfeiten met Antwerpse minderjarigen (08/09/2020 - VRT NWS)
  De nieuwe sportief directeur van voetbalclub KSV Roeselare is opgepakt op verdenking van zedenfeiten met minderjarigen. Het zou om jongens uit het Antwerpse gaan, waar de sportief directeur vandaan komt. Er zijn nog geen klachten uit Roeselare.
  [naar artikel]
 22. Sportief directeur Standard geeft uitleg bij ontslag Ferrera (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Standard doorzwom de voorbije weken opnieuw woelige wateren. Een hectisch einde van de transferperiode en vooral de trainerswissel
  [naar artikel]
 23. LIVE. Wie wordt de nieuwe sportief directeur van STVV? (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na de voorstelling van de nieuwe ceo en voorzitter, maakt STVV vandaag bekend wie de nieuwe sportief directeur wordt van de Kanaries. Om 11 uur zullen ceo Takayuki Tateishi en voorzitter David Meekers bekendmaken wie hun General Manager of Sports wordt.
  [naar artikel]
 24. Coucke installeert zoals verwacht Luc Devroe als sportief directeur na het verwijderen van Van Holsbeeck (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft middels een persbericht de samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur bekendgemaakt. Daarin wordt Luc Devroe aangekondigd als gedelegeerd bestuurder én sportief directeur.
  [naar artikel]
 25. Coucke installeert zoals verwacht Luc Devroe als sportief directeur na het verwijderen van Van Holsbeeck (06/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Anderlecht heeft middels een persbericht de samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur bekendgemaakt. Daarin wordt Luc Devroe aangekondigd als gedelegeerd bestuurder én sportief directeur.
  [naar artikel]
 26. Van Den Abbeele nieuwe sportief directeur van Sint-Truiden (13/03/2018 - Sporza)
  Sint Truiden heeft zijn nieuwe sportief directeur Tom Van den Abbeele voorgesteld. Hij moet de brug vormen tussen het eerste team, de jeugdopleiding en de scoutingcel.
  [naar artikel]
 27. Nieuwe sportief directeur Jürgen Röber: Doel is om met Moeskroen een stabiele middenmotor te worden (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is Jürgen Röber voorgesteld als nieuwe sportief directeur van Royal Excel Moeskroen. Hij gaf aan dat de Henegouwers in de toekomst geen
  [naar artikel]
 28. Football Talk. Spaanse sportief directeur voor Waasland-Beveren (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Miguel Torrecilla (50) is met onmiddellijke ingang de nieuwe sportief directeur van Waasland-Beveren. De Spanjaard volgt Danny De Maesschalck op,...
  [naar artikel]
 29. Europese tegenstander van Genk ontslaat coach en sportief directeur (07/11/2016 - Sporza)
  Rapid Wenen gaat op zoek naar een nieuwe trainer en sportief directeur. De Oostenrijkse club is een tegenstander van Racing Genk in de Europa League.
  [naar artikel]
 30. Geen grote naam, wel gerespecteerd bij Man City: onbekende Ier Fergal Harkin wordt nieuwe sportief directeur van Rouches (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft zijn nieuwe sportieve directeur zo goed als beet. 777 Partners legt het lot van de Luikse club in handen van de onbekende Ier Fergal Harkin (45). Hij komt over van Manchester City, waar hij een brede functie had.
  [naar artikel]
 31. Niet Mbo Mpenza, maar Duitser wordt nieuwe sportief directeur bij Moeskroen (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jürgen Röber is de nieuwe sportief directeur van eersteklasser Excel Moeskroen. Dat maakte de club woensdag op haar website bekend. De 63-jarige Duitser heeft vooral als trainer veel ervaring, onder meer bij verschillende clubs in de Bundesliga.
  [naar artikel]
 32. AS Monaco trekt Michael Emenalo (ex-Chelsea) aan als sportief directeur (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Nigeriaan Michael Emenalo is maandag aangesteld als nieuwe sportief directeur van AS Monaco. Emenalo verliet begin november Chelsea, waar hij sinds 2007 aan de slag was als achtereenvolgens scout, assistent en technisch directeur.
  [naar artikel]
 33. Sportief directeur Flick verlaat Duitse voetbalbond, Hrubesch neemt voorlopig over (16/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hansi Flick legt zijn functie van sportief directeur bij de Duitse voetbalbond (DFB) naast zich neer. Dat heeft de DFB maandag laten weten. De voormalige assistent van bondscoach Joachim Löw was sinds september 2014 sportief directeur en had nog een contract tot 2019, maar houdt het zelf voor bekeken.
  [naar artikel]
 34. Bayern stelt oude bekende Salihamidzic aan als sportief directeur (31/07/2017 - Sporza)
  Bayern München heeft met Hasan Salihamidzic een opvolger gevonden voor Matthias Sammer als nieuwe sportief directeur. De 40-jarige Bosniër is een voormalige publiekslieveling van Bayern.
  [naar artikel]
 35. Nieuwe sportief directeur Jürgen Röber wil middenmotor maken van Moeskroen (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag is Jürgen Röber voorgesteld als nieuwe sportief directeur van Royal Excel Moeskroen. Hij gaf aan dat de Henegouwers in de toekomst geen degradatiekandidaat, maar een stabiele middenmotor moeten worden in de Jupiler Pro League.
  [naar artikel]
 36. Nieuwe sportief directeur Jürgen Röber: "Doel is om met Moeskroen een stabiele middenmotor te worden" (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is Jürgen Röber voorgesteld als nieuwe sportief directeur van Royal Excel Moeskroen. Hij gaf aan dat de Henegouwers in de toekomst geen
  [naar artikel]
 37. Jordi Condom is de nieuwe sportief directeur van Waasland-Beveren (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel. Jordi Condom (52) is de nieuwe sportief directeur van Waasland-Beveren. De Spaanse ex-voetballer was in België al actief bij Eupen, Roeselare en Seraing. Op de Freethiel volgt hij de Zwitser Roger Stilz op.
  [naar artikel]
 38. Fergal Harkin, van Man City naar sportieve baas bij Standard: “Het wordt een zeer drukke maand” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fergal Harkin (45) ziet het groots met Standard. Je zou voor minder, komende van Manchester City. De nieuwe sportief directeur mag meteen aan de slag in Luik, want Transfer Deadline Day komt er snel aan.
  [naar artikel]
 39. OPROEP. Ben jij in verwachting? (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De redactie van HLN is op zoek naar vrouwen die momenteel in blijde verwachting zijn van hun eerste, tweede, derde,... kindje. Ken je zo iemand of ben jij zelf zo iemand?
  [naar artikel]
 40. Moeskroen stelt Duitser Jürgen Röber aan als sportief directeur (21/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jürgen Röber is de nieuwe sportief directeur van eersteklasser Excel Moeskroen. Dat maakte de club vandaag op haar website bekend. De 63-jarige
  [naar artikel]
 41. Hugo Broos sportief directeur? Dit heeft hij al op zijn palmares staan (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een goedgevulde trainerscarrière met ook wel wat exotische tussenstations, ja. Fulltime sportief directeur? Neen, die functie (die hij nu krijgt...
  [naar artikel]
 42. FC Barcelona stelt oud-speler aan als nieuwe sportief directeur (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  FC Barcelona heeft donderdag bekendgemaakt dat Eric Abidal de nieuwe sportief directeur van het eerste elftal wordt. De Franse oud-verdediger was tussen 2007 en 2013 al als speler aan de slag bij de Blaugrana. Hij volgt in zijn nieuwe functie Robert Fernandez op, wiens contract niet verlengd werd. Abidal was het voorbije jaar aan de slag als ambassadeur van de club.
  [naar artikel]
 43. Football Talk. Spaanse sportief directeur alweer weg bij W.-Beveren - Maertens (OHL) riskeert drie speeldagen schorsing (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sportief directeur Miguel Torrecilla is na amper enkele maanden in dienst alweer weg op de Freethiel. Een combinatie van factoren: de Spanjaard kreeg enerzijds een aanbieding die hij niet kon weigeren van Zaragoza, anderzijds miste hij zijn familie en vrienden enorm. Door opnieuw aan de slag te gaan in eigen land, is dat laatste probleem meteen van de baan. Bij Waasland-Beveren nemen Danny De Maesschalck en Dirk Huyck weer tijdelijk de honneurs waar, tot de Amerikaanse eigenaars een nieuwe sportief directeur aanstellen. (MVS)
  [naar artikel]
 44. Standard speelt het hard (04/04/2019 - De Morgen)
  De clash tussen Trebel en Standard blijft nazinderen op het oefenkamp in Marbella. Zaterdag reageerde sportief directeur Olivier Renard nog enigszins afwachtend. Gisteren haalde hij fors uit richting Trebel. 'Hij heeft een enorm gebrek aan respect.' Het mag duidelijk zijn dat Standard hem zijn transfer niet zomaar zal gunnen.
  [naar artikel]
 45. Bayern München stelt oud-speler Hasan Salihamidzic aan als nieuwe sportief directeur (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bayern München heeft de Bosniër Hasan Salihamidzic aangesteld als nieuwe sportief directeur. Salihamidzic moet de Duitser Matthias Sammer
  [naar artikel]
 46. Gunther Jacob is de nieuwe sportief directeur van Olympique Marseille (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wat al enkele dagen in de lucht hing, is nu ook officieel gemaakt: Gunther Jacob is de nieuwe sportief directeur van Olympique Marseille. Dat
  [naar artikel]
 47. Renard hard voor Standard: "Sommigen spelen op Sclessin met een pamper aan" (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Standard mag na de 0-3 pandoering tegen KV Kortrijk de hoop op play-off 1 stilaan opbergen. Sportief directeur Olivier Renard was na afloop ook
  [naar artikel]
 48. Harm van Veldhoven wordt sportief directeur Roda JC (09/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Harm van Veldhoven wordt de nieuwe sportief directeur van Roda JC. Bij de Nederlandse eersteklasser ligt een contract van onbepaalde duur voor hem klaar, dat alleen nog moet worden getekend.
  [naar artikel]
 49. Football Talk Buitenland. Juninho wordt sportief directeur bij Lyon, Sylvinho T1 (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Clubicoon Juninho wordt sportief directeur bij Olympique Lyon. Sylvinho is de nieuwe T1. Voorzitter Jean-Michel Aulas kondigde gisteren al de komst...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy