Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:24 uur

ANALYSE. Bossie: “De eerste kennismaking tussen De Ketelaere en Zlatan? ‘Ophoepelen ouwe. Laat voetballen maar aan mij over’”

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

Elk weekend duwen we onze huisanalist Johan Boskamp vijf actuele vragen onder de neus. De niet-op-zijn-mond-gevallen Rotterdammer beantwoordt ze in eigen stijl...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende leermeester Zlatan: “Ik zou mijn ploegmaats belachelijk maken” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester, Zlatan.
  [naar artikel]
 2. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende leermeester Zlatan: “Ik zou mijn ploegmaats belachelijk maken” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester, Zlatan.
  [naar artikel]
 3. Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende Zlatan als drilmeester: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester, Zlatan, die iedereen anders behandelt. Diegenen waarvan hij vermoedt dat ze tegen een stootje kunnen, krijgen het hard te verduren. Diegenen die liever niet worden vernederd neemt hij apart.
  [naar artikel]
 4. “Ik besef dat ik geen Superman meer ben”: indrukwekkende Zlatan lijkt op zijn 40ste nog topfit, maar schijn bedriegt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondersteboven hangt Zlatan Ibrahimovic (40) aan een rek en zweeft hij aan een boksbal. Met een indrukwekkende reeks sit-ups daagt hij zijn innerlijke Jackie Chan uit. Hoe een topvoetballer op leeftijd een balans probeert te vinden tussen zijn jonge geest en zijn ouwe lichaam. Een blik in de Zlatan work-outs. Uitgelegd in zijn eigen woorden: “Het voorbije jaar heb ik mezelf te veel geforceerd om te bewijzen dat ik op mijn leeftijd de gelijke was van ploeggenoten.”
  [naar artikel]
 5. De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschikking krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Charles De Ketelaere is vanochtend aan zijn eerste werkdag als speler van AC Milan begonnen. Nadat de chauffeur van Zlatan Ibrahimovic hem kwam oppikken in een witte BMW X7, ging het naar de club waar hij nog wat extra testen moest ondergaan. Tussendoor verschenen ook de eerste quotes van CDK als speler van de Italiaans kampioen.
  [naar artikel]
 6. PORTRET. Het parcours van Jens Petter Hauge, van AC Milan naar Gent: “Ik kon eerder al bij Belgische club tekenen, maar Haaland raadde me dat af” (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kwam toe met een nieuwe pet en Zlatan keek op: ‘Ben je een pizzajongen geworden?’” Een kennismaking met Jens Petter Hauge (22), boezemvriend van Erling Haaland en vervanger van Tarik Tissoudali bij AA Gent.
  [naar artikel]
 7. Ibrahimovic zet “Lukaku met zijn grote ego” op scherp: “Ik heb nog een rekening openstaan met hem” (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De mentale spelletjes gaan voort. In een uitgebreid interview met de ‘Corriere della Serra’ is Zlatan Ibrahimovic (40) teruggekomen op het opstootje van begin dit jaar met Romelu Lukaku (28). De Zweed en Rode Duivel gingen toen in de clinch nadat die eerste onder meer een opmerking had gemaakt over Lukaku’s moeder. “Ik raakte hem op zijn zwakke plek”, zegt Zlatan.
  [naar artikel]
 8. Van Tomorrowland-fee tot dj bij MNM: het ‘sprookjesleven’ van Laura Govaerts. “Alles lijkt me te overkomen” (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van TML-fee naar MNM-dj: Laura Govaerts (28) deed het destijds van het ene jaar op het andere. Of beter: het ‘overkwam’ haar. Vijf jaar later is ze de vaste avondblok-stem bij MNM en zette ze haar eerste tv-stappen in ‘Vlaanderen Vakantieland’. Kennismaking met een rijzende ster, ook letterlijk. “Ja, ik ben groter dan m’n vriend.”
  [naar artikel]
 9. ANALYSE. Bossie: “Genk laat echt geen punten liggen in Seraing” (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zeg het eens, Jan. Wie haalt play-off 2: KRC Genk of STVV?
  [naar artikel]
 10. Voor Martínez is positie De Ketelaere geen issue: “Maar in ons systeem verliest hij veel potentieel als spits” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één speler is die ‘hot’ is op dit moment, dan is het wel Charles De Ketelaere (20). Roberto Martínez ziet de aanvaller van Club Brugge niet als een ‘negen’, zo bleek al. “Maar zijn positie is geen zorg”, vertelt de Spanjaard in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde.
  [naar artikel]
 11. De weg naar de top van De Ketelaere, door de ogen van zijn (ex-)coaches: “Charles was anders, kon alles en dacht altijd mee” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tennis, voetbal, Latijn… Andere jongens die hetzelfde probeerden, zaten al snel op hun tandvlees, terwijl Charles doodleuk negentig procent haalde.” Charles De Ketelaere (20), het wonderkind dat álles kon, maar zich tussendoor afvroeg: “Zal ik ooit nog kúnnen voetballen?”
  [naar artikel]
 12. Carel ‘de professor’ Eiting, draaischijf op het Genkse middenveld die eigenlijk Frenkie de Jong moest opvolgen: “Hij gaat als een speer” (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aangename kennismaking met Carel ‘de professor’ Eiting (23). De regisseur van een fantastische voetbalavond in de Luminus Arena. “Het was zoeken naar de balans tussen focussen en genieten.”
  [naar artikel]
 13. Zlatan heeft raad voor Mbappé: “Ik ben fan van Kylian, maar hij zit nog té veel in een comfortzone” (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zlatan Ibrahimovic (40) heeft in een interview met het Franse ‘Téléfoot’ zijn visie gegeven over ex-club PSG, het team waarvoor hij tussen 2012 en 2016 maar liefst 156 keer scoorde. De Zweed had het onder meer over de sterren Mbappé en Messi: “Kylian doet er nog niet genoeg voor.”
  [naar artikel]
 14. K3’tjes staan voor het eerst op een voetbalveld in ‘Marble Mania’: “Ik ben best wel fanatiek” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Marble Mania’ gaan de K3'tjes voor de allereerste keer samen voetballen. Althans voetballen met knikkers. Vooraleer ze beginnen, krijgen ze wel nog vakkundige uitleg van presentator Kürt Rogiers - want dat blijkt wel nodig. “Jullie weten wat het strafschopgebied is?”
  [naar artikel]
 15. K3’tjes staan voor het eerst op een voetbalveld in ‘Marble Mania’: “Ik ben best wel fanatiek” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Marble Mania’ gaan de K3'tjes voor de allereerste keer samen voetballen. Althans voetballen met knikkers. Vooraleer ze beginnen, krijgen ze wel nog vakkundige uitleg van presentator Kürt Rogiers - want dat blijkt wel nodig. “Jullie weten wat het strafschopgebied is?”
  [naar artikel]
 16. INTERVIEW. Makelaars van De Ketelaere nemen je mee achter de schermen van ‘speciale transfer’: “Zelfs Barça volgde hem lang” (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het plaatje af is. One happy family. Maandagnacht stond Charles De Ketelaere (21) erop dat zijn zaakwaarnemers, Tom De Mul en Yama Sharifi, nog even naar zijn kamer kwamen. Twee middelmannen vertellen hun verhaal van de kamp tussen AC Milan en Club Brugge. “Jammer dat er op bepaalde momenten verkeerde info is gelekt.”
  [naar artikel]
 17. ANALYSE. Bossie: “Spanje was beter, maar Italië verdient dit” (07/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bossie is de baas - Ook tijdens het EK blijft Johan Boskamp voor onze krant de verrichtingen in het wereldje op de voet volgen. Elke speeldag van het toernooi bellen we met onze huisanalist. Want Bossie is en blijft de baas.
  [naar artikel]
 18. Mama De Ketelaere zag eerste interlandgoal van zoon alleen in de zetel: “Voor de match vroeg ik Charles of hij zenuwen had. Zijn antwoord: ‘No stress’” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez vindt zijn profiel niet dat van een diepe spits voor de Rode Duivels. Charles De Ketelaere scoorde zijn eerste interlandgoal dan maar als middenvelder. CDK, een wonderkind van 20. Met een mama die op zondagochtend nog de vroege shift als thuisverpleegster draaide. “Een carrière is zo kort. We moeten zoveel mogelijk genieten van elke stap.”
  [naar artikel]
 19. Melissa Hendrikx debuteert als de opvallende Sterre in ‘Familie’: “Als ik hierdoor herexamens heb, is dat maar zo” (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds deze week telt ‘Familie’ met het studentencomplex niet alleen een nieuw decor, maar met bewoonster Sterre ook een nieuw, fris gezicht. Melissa Hendrikx (21) beleeft zo haar acteerdebuut. Tijd voor een eerste kennismaking, denken wij dan. “Toen ik deze rol kreeg, ben ik in huilen uitgebarsten.”
  [naar artikel]
 20. Melissa Hendrikx debuteert als de opvallende Sterre in ‘Familie’: “Als ik hierom herexamens heb, is dat maar zo” (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds deze week telt ‘Familie’ met het studentencomplex niet alleen een nieuw decor, maar met bewoonster Sterre ook een nieuw, fris gezicht. Melissa Hendrikx (21) beleeft zo haar acteerdebuut. Tijd voor een eerste kennismaking, denken wij dan. “Toen ik deze rol kreeg, ben ik in huilen uitgebarsten.”
  [naar artikel]
 21. REACTIES. Vanaken: “Ik maakte een typische ‘Vanaken-goal’”, De Ketelaere: “We stonden ons mannetje, ik ben trots” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere.
  [naar artikel]
 22. COLUMN. Margriet Hermans over ‘Liefde voor Muziek’: “Koen Buysse had voor het eerst in z’n leven stemproblemen” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit seizoen is Margriet Hermans (68) als éminence grise hét middelpunt van ‘Liefde Voor Muziek’. De zangeres hield het hele avontuur lang een dagboek bij, en gunt ons zo iedere week een unieke blik achter de schermen. In de eerste aflevering vertelt ze over het afscheid van haar echtgenoot, de kennismaking met de kandidaten - die ze niet zo goed gegoogeld had -, en de verschillen tussen hen. “Sommige collega’s hadden genoeg bagage bij zich om drie maanden te overleven in het Amazonewoud!”
  [naar artikel]
 23. Candice van ‘Blind Getrouwd’ opent eigen boetiek: “Net verhuisd en nu terug pendelen maar voor een droom moet je offers brengen” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Candice Martens, de 32-jarige roodharige ‘bom van Beveren’ uit de reeks ‘Blind Getrouwd’, is terug in haar geboortedorp. Niet omdat haar huwelijk met Marijn op de klippen is gelopen maar wel omdat ze in Beveren een eigen kledingzaak heeft geopend. Voor ‘Fazenna by Candice’ zal ze dus toch terug moeten pendelen tussen Beveren en Binkom. “Maar dat offer breng ik met plezier om mijn droom waar te maken.” We gingen langs voor een gesprek en kennismaking met de zaak.
  [naar artikel]
 24. Carl Hoefkens, ‘de brug’ tussen de Brugse kampioenenmakers en de (opkomende) talenten: “Daag Charles uit en hij bijt” (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de schaduw verricht hij berewerk. Logisch dat ze binnen Club vol lof zijn over Carl Hoefkens (42) – het verbindingsstuk tussen de jeugd van blauw-zwart en de kampioenenmakers. “De Ketelaere is niet het eindstation. Er komt nog heel wat moois aan.””
  [naar artikel]
 25. Het beste van ruim anderhalf jaar Zlatan in de VS (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Jullie wilden Zlatan, ik gaf jullie Zlatan. Graag gedaan. Het verhaal gaat verder. Ga nu maar weer honkbal kijken.” Met die quote neemt Zlatan...
  [naar artikel]
 26. Fabrizio laat ‘bad boy’-imago achter zich met ‘De bachelor’: “Tussen de opnames van ‘Temptation’ door zat ik te huilen” (09/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hij heeft schoon schip gemaakt met het verleden, en het fuifbeest achtergelaten op ‘Temptation island’. Wat voor Fabrizio Tzinaridis (30) telt, is de toekomst. In ‘De bachelor’ geeft hij de liefde voorzichtig weer een kans. “Ik heb de afgelopen tijd aan mezelf gewerkt. Een partner paste even niet in dat plaatje. Dat zou ook niet fair tegenover haar geweest zijn.”
  [naar artikel]
 27. Kompany noemt hem “exceptioneel talent”: een kennismaking met RSCA-goudhaantje Mario Stroeykens, die er maandag drie maakte bij de U21 (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toptalent Mario Stroeykens (17) heeft maandagavond indruk gemaakt bij de Anderlecht-beloften: hij scoorde drie goals tegen KV Mechelen. De laatste weken zat hij ook regelmatig op de bank bij de A-ploeg. Maar wie is ‘Super Mario’ eigenlijk? Een kennismaking met de polyvalente aanvaller. “Hij heeft alle kaarten in handen om bij de Rode Duivels en een grote Europese club te geraken.”
  [naar artikel]
 28. Kompany noemt hem “exceptioneel talent”: een kennismaking met RSCA-goudhaantje Mario Stroeykens, die er maandag drie maakte bij de U21 (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toptalent Mario Stroeykens (17) heeft maandagavond indruk gemaakt bij de Anderlecht-beloften: hij scoorde drie goals tegen KV Mechelen. De laatste weken zat hij ook regelmatig op de bank bij de A-ploeg. Maar wie is ‘Super Mario’ eigenlijk? Een kennismaking met de polyvalente aanvaller. “Hij heeft alle kaarten in handen om bij de Rode Duivels en een grote Europese club te geraken.”
  [naar artikel]
 29. Koploper AC Milan jaagt op eerste Scudetto in 10 jaar: de Rossoneri dromen van de titel met ‘quarterback’ Zlatan én ‘Salamandra’ Saelemaekers (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zlatan Ibrahimovic en Alexis Saelemaekers willen hun leidersplaats met AC Milan vanavond verstevigen in Udine. De Rossoneri zijn op zoek naar een eerste titel sinds het seizoen 2010-2011. Toen ook al met Zlatan, nu met een Belg erbij. Het verhaal van de quarterback en de salamander.
  [naar artikel]
 30. Johan Boskamp tekent de Rode Duivels van de toekomst uit: “Het wordt altijd minder dan nu” (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Goed van Roberto Martínez dat hij nu al die jonge jongens al laat proeven”, vindt Johan Boskamp. ‘Bossie’ kijkt vooruit en tekent na veel wikken...
  [naar artikel]
 31. Mulder en Degryse over povere De Ketelaere: “Heeft hij dat geleerd van een Nederlander? Geef mij de schuld maar, ja!” (27/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Charles De Ketelaere was naast Arthur Theate en Alexis Saelemaekers een van de drie jonge en relatief nieuwe Rode Duivels die zijn kans kreeg in Dublin, maar overtuigen deed ‘CDK’ niet. Een 5 op 10 gaven we hem in ons rapport. “Het was al te vaak net niet, hij had te weinig impact op het spel en was zoekende”. Ook in de VTM-studio was de aanvaller van Club een thema bij analisten Jan Mulder, Marc Degryse en Heleen Jaques.
  [naar artikel]
 32. De Ketelaere in gesprek met Degryse: "Ik speel graag als diepste man. Dat zou ik een jaar geleden nooit gezegd hebben” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ene is 56, de andere net 21. En toch hebben ze veel gemeen. Allebei van Brugge, een product van Club en (ex-)Rode Duivel. Marc Degryse interviewt Charles De Ketelaere. Over zijn positie bij de nationale ploeg, maar ook over zijn nabije toekomst. Degryse: “Een jaartje langer in België zou toch geen straf zijn?” ‘CDK’: “Zeker niet. Maar als de Premier League nu al kan, waarom dan niet?”
  [naar artikel]
 33. LIVE. De Ketelaere arriveert aan Casa Milan om z’n contract te ondertekenen - Baseggio: “Op dit moment is hij geen 35 miljoen euro waard” (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond laat kon Charles De Ketelaere (21) eindelijk op het vliegtuig richting Italië stappen - de transfer is na een lange saga in kannen en kruiken. Deze middag onderging ‘CDK’ z'n medische en fysieke testen, vanavond zet hij in Casa Milan zijn krabbel onder het contract. Via deze liveblog volgt u de bewegingen van de Rode Duivel op de voet!
  [naar artikel]
 34. Jan Vertonghen in HLN Sportcast over de speciale connectie met Charles De Ketelaere: “Wij hebben wel iets samen” (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer ‘Deviltime’. In het kader van de Final Four van de Nations League had HLN Sportcast niemand minder dan Jan Vertonghen en Charles De Ketelaere te gast. Wist u dat de twee al jaren een connectie hadden? Vertonghen: “Ik volg Charles al lang.”
  [naar artikel]
 35. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is dolverliefd op Yorben: “We willen niet te lang wachten om aan kinderen te beginnen” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de tweedelige special ‘Blind Getrouwd: De Jubilee’, die VTM uitzendt op 25 oktober en 1 november, zien we ook Laura (29) terug. Zij trouwde in het programma zonder succes met Sonny (32), maar heeft intussen bij elektricien Yorben (29) het geluk én een plusdochter gevonden. Het koppel denkt zelfs al aan gezinsuitbreiding. In dit exclusieve dubbelgesprek vertellen ze honderduit over hun kennismaking, hun voormalige relaties en hun toekomstplannen. “Pas achteraf ben ik te weten gekomen dat ze aan ‘Blind Getrouwd’ had deelgenomen.”
  [naar artikel]
 36. “Kevin De Bruyne of Kevin Durant?”: Rode Duivel laat basketbalskills zien en ook Emma Meesseman is onder de indruk (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kevin De Bruyne was afgelopen weekend de matchwinnaar tijdens de topper tussen Manchester City en Chelsea. Maar ‘KDB’ kan blijkbaar meer dan voetballen. De Cityzens deelden namelijk een video op hun sociale media waarin de Rode Duivel zijn basketbalskills laat zien.
  [naar artikel]
 37. Alcoholgebruik in ‘Thuis’ en ‘Familie’ is met een derde gedaald: “We zagen in dat er te veel gedronken werd” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Laat u deze maand ook de alcohol staan voor Tournée Minerale? Dan krijgt u daarbij geen steun van de personages in ‘Thuis’ en ‘Familie’, want daar worden nog steeds wijntjes en biertjes gedronken. Maar wel mínder dan vroeger. De makers stuurden stevig bij nadat een onderzoek uitwees dat er te veel alcohol werd getoond in de reeks. “Want zien drinken, doet drinken.” Dat gedrag aanpassen was echter niet makkelijk. “Het verschil tussen een cocktail en mocktail, dat zie je niet op het scherm.”
  [naar artikel]
 38. Charles De Ketelaere geeft eerste video-interview na droomtransfer: “Mijn makelaars hadden al begin dit jaar contact met Milan” (03/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De makelaars van Charles De Ketelaere (21) onderhielden al sinds begin dit jaar contacten met AC Milan. Dat heeft de Bruggeling verklaard in een eerste video-interview, woensdag gepubliceerd door de ‘Rossoneri’.
  [naar artikel]
 39. Mama Charles De Ketelaere over het droomjaar van haar zoon: “Ik zag hem liever tennissen dan voetballen” (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als één van haar patiënten vraagt wanneer Charles De Ketelaere (19) bij ‘de groene’ komt spelen, blijft ze beleefd. Durft ze niet te antwoorden dat...
  [naar artikel]
 40. LIVE. De Ketelaere ondertekent straks zijn contract - Baseggio: “Hij heeft veel kwaliteiten, maar is op dit moment geen 35 miljoen euro waard” (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond laat kon Charles De Ketelaere (21) eindelijk op het vliegtuig richting Italië stappen - de transfer is na een lange saga in kannen en kruiken. Deze middag onderging ‘CDK’ z'n medische en fysieke testen, vanavond zet hij in Casa Milan zijn krabbel onder het contract. Via deze liveblog volgt u de bewegingen van de Rode Duivel op de voet!
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Chauffeur van Zlatan pikt De Ketelaere op voor eerste training, CDK maakt uitgebreid tijd voor oudere fan (03/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Charles De Ketelaere is begonnen aan zijn eerste echte werkdag voor AC Milan. Vanmorgen werd hij bij zijn hotel opgepikt door de vaste chauffeur van Zlatan Ibrahimovic. Voor de Rode Duivel in de BMW stapte op weg naar Milanello, maakte hij uitgebreid tijd voor een oudere fan.
  [naar artikel]
 42. ‘All stars’-editie ‘The sky is the limit’ in de maak: “Het gevoel van het eerste seizoen is weer helemaal terug” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van het realityprogramma ‘The sky is the limit’. Bedenker en maker Peter Boeckx is momenteel volop aan het werken aan een nieuwe reeks, een ‘best off’, die de titel ‘The sky is the limit: All stars’ zal krijgen. “In de vorige seizoenen hebben we een paar ‘miscasts’ gehad.”
  [naar artikel]
 43. Charles De Ketelaere is blij dat hij bij nationale beloften zijn gedachten kan verzetten: “Eerste keer dat ik zo’n nederlaag meemaak” (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 6-1-pandoering tegen AA Gent afgelopen weekend heeft er hard ingehakt bij Club Brugge. Niet in het minst bij Charles De Ketelaere (20). Het Brugse goudhaantje bereidt zich momenteel met de Belgische beloften voor op het EK-kwalificatieduel van vrijdag in Turkije, maar kon zijn teleurstelling niet verbergen. “Het was onverwacht, dus ja het pikt.”
  [naar artikel]
 44. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf, z’n leven als vrijgezel en werkonzekerheid. “Ik hoop dat er wat aanbiedingen komen binnenkort.”
  [naar artikel]
 45. Cristiano Ronaldo niet opgezet met uitspraken hoofdredacteur ‘France Football’: “Dit is onaanvaardbaar” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Cristiano Ronaldo vertelde me onlangs dat hij niet zal stoppen met voetballen vooraleer hij vaker de ‘Ballon d’Or’ gewonnen heeft dan Messi.” De woorden van Pascal Ferre, hoofdredacteur van ‘France Football’, schoten bij Ronaldo zelf in het verkeerde keelgat.
  [naar artikel]
 46. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel en daar voel ik me goed bij” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf en z'n leven als vrijgezel. “Ik heb geen zin om iets te overhaasten.”
  [naar artikel]
 47. Hoe gaat het nog met Wanda Joosten uit ‘De Familie Backeljau’? “Zonder financiële steun had ik het nooit gered” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wanda Joosten (59) is terug. Drie decennia na ’t vrolijke Janineke uit ‘De Familie Backeljau’ is ze nu een ietwat saaie korpschef in ‘Thuis’. Maar saai is haar leven de voorbije jaren zeker niet geweest. Gescheiden van haar man, een mislukte relatie met een vrouw, borstkanker én geldproblemen. “Ik dacht soms: ‘Ach, laat alle miserie nu maar ineens komen’”, blikt ze in Dag Allemaal terug op die heftige periode. “Ik heb het lang op m’n eentje proberen te redden, tot ik in 2014 een burn-out kreeg.”
  [naar artikel]
 48. Charles De Ketelaere door de ogen van zus Renée en broer Louis: “Charles speelt niet zo graag in de warmte” - “Lap, daar gaan mijn weekendjes naar Spanje of Italië” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het ene moment plagend, dan weer serieus. Maar op élk moment even liefdevol én trots. Zus Renée en broer Louis (een tweeling van 23) over Charles De Ketelaere (20), topfavoriet voor de ‘Belofte van het Jaar’ en tegelijk kanshebber voor de Gouden Schoen.
  [naar artikel]
 49. Milow is op nieuwe plaat voor het eerst openhartig over zijn kinderen: “Mijn dochter vroeg: ‘Papa, wat doe je het liefst: optreden of bij ons zijn?’” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Nice to meet you’. Plaat nummer zeven al, maar nu pas een échte kennismaking met Milow. Op het podium een succesvolle singer-songwriter, thuis papa van een 7-jarige dochter en 4-jarige zoon. “Geen breaking news”, vindt hij dat. “Wel een belangrijk ontbrekend puzzelstukje om mij te kunnen begrijpen.” Eentje dat hij jaren - met trots - afschermde, tot het plotse verlies van zijn vriend en drummer. “Ik zou niet willen dat mijn kinderen niks over zichzelf terugvinden als er mij iets overkomt.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy