Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:11 uur

Jens Reynders gooit het over andere boeg: “Finales rijden in plaats van in de vroege vlucht te zitten”

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

Zondag wordt de eerste editie van de Tour of Leuven gereden, zeg maar de geüpdatete versie van de Grote Prijs Jef Scherens. Jens Reynders werd in 2021 knap negende op het oude parcours en treedt komend weekend aan op de WK-omloop van vorig jaar.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Solerende Jens Reynders rijdt in Roubaix lek als leider: “Anders zit er een dik resultaat in” (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  En of Jens Reynders (23) zich gesmeten heeft in zijn debuuteditie. Net op het moment dat de costaud uit Heers richting Roubaix soleerde met een voorgift van veertig seconden, reed hij lek. “Echt zonde, want ik had de benen om een dik resultaat neer te zetten.”
  [naar artikel]
 2. Jens Reynders fietst achteruit sinds boosterprik en koerst deze maand niet meer (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met GP La Marseillaise en de Ster van Bessèges telt Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) zes koersdagen op de teller en daar zal het deze maand allicht bij blijven. De 23-jarige uit Rukkelingen-Loon kampt sinds zijn boosterprik met een haperend lichaam. “Een euvel waarvan meerdere renners last hebben”, beweert Reynders.
  [naar artikel]
 3. Vlaanderen gooit contactopsporing coronavirus over andere boeg (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlaanderen gaat de contactopsporing voor de strijd tegen het coronavirus op een andere manier aanpakken. Na twee jaar stopt binnenkort het contract met het consortium van callcenters en ziekenfondsen. In de plaats komt een overheidsapp ‘GovApp’, aangevuld met een team van 30 “multifunctionele agenten”.
  [naar artikel]
 4. Audi gooit het over andere boeg en trekt met elektrische wagen naar Dakar (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Audi gooit het over een andere boeg. Het merk stopt na 2021 met de Formule E en verschijnt een jaar later met een elektrische auto aan de start van de Dakar.
  [naar artikel]
 5. ANALYSE NA AANKOMST (12). “Je kan het niet op pech blijven steken”: Michel Wuyts vindt dat Lotto-Soudal het na baaldag over andere boeg moet gooien (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een dramatische etappe in de Tour de France voor Lotto-Soudal, dat Caleb Ewan als speerpunt heeft maar halfweg de Tour moet constateren dat er nog maar weinig succes werd geoogst. “Het wordt tijd dat ze het over een andere boeg gooien”, zegt analist Michel Wuyts. “Ze hebben ook al enkele vroege vluchten gemist. Je kan dat niet op pech blijven steken.” Wuyts vertelt ook over Wout van Aert, de sterke Denen in de Tour en de verraderlijke rit van morgen naar Mende.
  [naar artikel]
 6. Antwerpenaar regisseert nieuwe Streamz-serie: “Deze reeks heeft wat trekjes van Woody Allen” (03/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na Welp en Tabula Rasa gooit de Antwerpse regisseur Jonas Govaerts (41) het met de nieuwe reeks F*** you very, very much over een andere boeg. “Sinds de lockdown heb ik de behoefte om meer lichtere en kleurrijke cinema te maken.”
  [naar artikel]
 7. Aanvalsdrift levert Jens Reynders leiderstrui op in Hongarije: “Ik bleef attaqueren tot het peloton me liet gaan” (12/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) is de nieuwe leider in de Ronde van Hongarije na alweer een werkdag in de aanval. Fabio Jakobsen (Quick-Step Alpha Vinyl) won de tweede etappe na een massasprint, die ontsierd werd door een val op 700 meter van de streep. De vorige leider, Olav Kooij, was één van de slachtoffers.
  [naar artikel]
 8. Dirk blijft met ruim 100.000 mondmaskers zitten, terwijl maatregel grotendeels wordt opgeheven: “Op een topdag verkochten we er 5.000 per dag” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dirk Catteeuw van de Mondmaskershop in de Vlaanderenstraat in Oostende heeft nog meer dan 100.000 mondmaskers op voorraad, terwijl vrijdag de mondmaskerplicht (deels) wordt opgeheven. De ondernemer verkocht op topdagen meer dan 100 dozen per dag. “Voor mij had de plicht wat langer mogen duren. We hadden zelfs al iets leuks voor binnenkort voorbereid.” Hij gooit zijn winkel nu opnieuw over een andere boeg.
  [naar artikel]
 9. Facebook gooit cryptoproject libra over andere boeg (16/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Techreus Facebook gaat het libra-project waarin het zijn eigen cryptomunt ontwikkelt, over een andere boeg gooien. In een aangepast ontwerp waaraan...
  [naar artikel]
 10. Walter Grootaers gooit leven over andere boeg: “Ik besef nu dat ik nooit tijd voor mezelf heb gehad” (20/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Aan masten hangen op een festival is er niet meer bij, maar muziek maken met De Kreuners blijft toch zo plezant”, zegt Walter Grootaers (65). Al...
  [naar artikel]
 11. Lange rit of vlucht voor de boeg en last van rugpijn? Topkinesist Lieven Maesschalck geeft advies: “Er is een heel eenvoudige manier om je rug te ontlasten” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Reis je met rugproblemen of een hernia? Dan vermijd je beter de wachtrijen op de luchthaven en urenlange autoritten. “In de auto zitten is zeer belastend voor de rug”, zegt Lieven Maesschalck. Maar wat als je daar niet aan kan ontsnappen? De topkinesist deelt advies om je vakantie toch aangenaam te laten verlopen.
  [naar artikel]
 12. Wout van Aert kan zich vinden in tactiek van Jumbo-Visma: “Verstandig om ons afzijdig te houden en onze benen te sparen” (15/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert won vrijdag het sprintje van het peloton om de zevende plaats in de dertiende Touretappe, nadat Mads Pedesen won vanuit de vroege vlucht. “We wilden vandaag onze ploeg sparen”, verklaarde de groene trui.
  [naar artikel]
 13. Wanneer het verstand het laat afweten (12/04/2022 - De Tijd)
  01:00 In zijn nieuwe film ‘Vortex’ gooit de Argentijns-Franse cineast Gaspar Noé het over een andere boeg. Brutaliteit maakt plaats voor ingetogenheid en subtiliteit.
  [naar artikel]
 14. Dit is waarom Jens uit ‘De mol’ toch met datingexpert sprak zonder kandidaat te zijn (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk duidelijkheid. Op Twitter stroomden de vragen binnen: “Hoe kan Jens mee in het datinginterview zitten, als hij niet wist dat hij opnieuw mocht meedoen met ‘De mol’?”. In ‘Vrienden Worden Met’ pluist Supercontent het uit. Zij spraken met Jens en hij heeft daar een zeer logische verklaring voor.
  [naar artikel]
 15. Zo dicht bij eerste seizoenszege: Jens Reynders in Hongarije ingerekend op 500 meter van streep (11/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) was in de openingsetappe van de Ronde van Hongarije dicht bij zijn eerste zege van het seizoen.
  [naar artikel]
 16. Jens Reynders prof bij ploeg Axel Merckx (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders (21) uit Heers wordt volgend seizoen prof bij Hagens Berman Axeon, het Amerikaanse opleidingsteam van Axel Merckx dat een stap terugzet naar het continentale niveau.
  [naar artikel]
 17. Liefde ontluikt in ‘B&B zoekt lief’: “Ik voel me aangetrokken tot jou” (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Romantische taferelen in ‘B&B zoekt lief’ maandag. Uitkijkend op de Garonne in Toulouse gooit Desirée haar kaarten op tafel. “Ik voel me aangetrokken tot jou”, zegt ze eerlijk tegen B&B-uitbater Arno, maar die wacht vooralsnog om dezelfde woorden uit te spreken. De twee hebben een reisje naar Marokko voor de boeg en ook dat belooft romantisch te worden. Tot ze op de luchthaven voor een onaangename verrassing komen te staan die roet in het eten gooit.
  [naar artikel]
 18. Liefde ontluikt in ‘B&B zoekt lief’: “Ik voel me aangetrokken tot jou” (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Romantische taferelen in ‘B&B zoekt lief’ maandag. Uitkijkend op de Garonne in Toulouse gooit Desirée haar kaarten op tafel. “Ik voel me aangetrokken tot jou”, zegt ze eerlijk tegen B&B-uitbater Arno, maar die wacht vooralsnog om dezelfde woorden uit te spreken. De twee hebben een reisje naar Marokko voor de boeg en ook dat belooft romantisch te worden. Tot ze op de luchthaven voor een onaangename verrassing komen te staan die roet in het eten gooit.
  [naar artikel]
 19. Dit is waarom Jens uit ‘De Mol’ toch met dating-expert sprak zonder kandidaat te zijn (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk duidelijkheid. Op Twitter stroomden de vragen binnen: “Hoe kan Jens mee in het dating-interview zitten, als hij niet wist dat hij opnieuw mocht meedoen met ‘De Mol’?”. In ‘Vrienden Worden Met’ pluist Supercontent het uit. Zij spraken met Jens en hij heeft daar een zeer logische verklaring voor.
  [naar artikel]
 20. Hoe gaat het nog met Songfestival-zangeres Lisa Del Bo? “Ik ga elke ochtend om 8 uur naar de mis” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Liefde is een kaartspel met jokers en pokers.” In een sneeuwwitte outfit zong Lisa Del Bo (60) zesentwintig jaar geleden de pannen van het dak op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Het buitenlandse avontuur was voor de Limburgse een rollercoaster vol plezier, maar ook stress en zelfs een huilbui, vertelt ze. Intussen gooit Del Bo het in haar muziek over een meer religieuze boeg, wat haar kracht gaf toen ze vorige week werd opgenomen in het ziekenhuis. “Ik heb ontzettend veel moeten huilen.”
  [naar artikel]
 21. Jens (27) zakt in elkaar op voetbalveld en sterft: “Dit is niet te vatten” (06/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Jens De Smet uit Maldegem is afgelopen zaterdag overleden nadat hij onwel was geworden tijdens een voetbalwedstrijd. “Het is zo onwezenlijk dat hij er nu niet meer is.”
  [naar artikel]
 22. Jens (27) zakt in elkaar op voetbalveld en sterft: “Dit is niet te vatten” (06/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De 27-jarige Jens De Smet uit Maldegem is afgelopen zaterdag overleden nadat hij onwel was geworden tijdens een voetbalwedstrijd. “Het is zo onwezenlijk dat hij er nu niet meer is.”
  [naar artikel]
 23. Jens (27) zakt in elkaar op voetbalveld en sterft: “Dit is niet te vatten” (06/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De 27-jarige Jens De Smet uit Maldegem is afgelopen zaterdag overleden nadat hij onwel was geworden tijdens een voetbalwedstrijd. “Het is zo onwezenlijk dat hij er nu niet meer is.”
  [naar artikel]
 24. Bomen denken dat het al “vroege herfst” is: wat is er aan de hand en wat zijn de mogelijke gevolgen? (27/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De droogte van de afgelopen weken zorgt voor droogtestress bij bomen. Daardoor verliezen sommige bomen hun bladeren al, ondanks dat het nog zomer is. “We zien nu al dat bomen hun bladeren verliezen als reactie op de droogte, en het is nog maar juli. Dat is vroeg. Op langere termijn dreigen bomen zo uitgeput te raken en zelfs te verdwijnen”, zegt professor bosbeheer Kris Verheyen (UGent) aan ‘VRT NWS’. Volgens Verheyen zitten we in een “vroege herfst”.
  [naar artikel]
 25. Jens Reynders slaapt in Heers op 3.500 meter hoogte (22/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De ploegstage van Sport Vlaanderen-Baloise in Altea viel deels in het water. Maar dat vond aanwinst Jens Reynders (22) uit Heers niet erg. “Mijn lichaam moest nog herstellen van al mijn nachten op 3.500 meter, thuis in mijn hoogtetent.”
  [naar artikel]
 26. Intermarché - Wanty Gobert kiest voor andere aanpak in de Tour de France: “In sprintritten gaan we niet mee in de vroege vlucht” (24/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Al drie keer eerder stond Intermarché - Wanty Gobert aan de start van de Tour. Toen als pro-continentale ploeg, nu voor het eerst als WorldTour-ploeg. Het zorgt voor een nieuwe strategie: “In het verleden wilden we zoveel mogelijk publiciteit nemen door mee te gaan in de vroege vlucht en te mikken op de Prijs van de Strijdlust. Dit jaar zullen we in de vlakke sprintritten niet mee gaan in de vroege vlucht.”
  [naar artikel]
 27. Sam De Bruyn opent dit najaar een eigen webshop: “Ik ben zot enthousiast” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In april keerde hij nog heel even terug naar Studio Brussel om er een reisprogramma te presenteren, maar binnenkort gooit Sam De Bruyn (34) het over een heel andere boeg. Op zijn Instagramaccount kondigde De Bruyn namelijk aan dat hij dit najaar start met een eigen webshop.
  [naar artikel]
 28. Greg Van Avermaet 2.0 gooit het in 2020 over een andere boeg: “Ik voelde me te veel verantwoordelijk” (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  2020 moet een topjaar worden en daar wil Greg Van Avermaet ver voor gaan. Op zijn 34ste gooit hij alles wat de voorbije jaren vanzelfsprekend was...
  [naar artikel]
 29. Geslaagd of niet? Wel erg opvallend derde tenue voor De Bruyne en Doku (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Herschrijf de regels.” Kledingsponsor Puma gooit het over een compleet andere boeg. Geen clubembleem op de borst bij de derde tenues, wel de clubnaam voluit. Een wel erg opvallend ontwerp voor onder anderen Kevin De Bruyne en Jérémy Doku.
  [naar artikel]
 30. Jens Reynders voor twee jaar naar Sport Vlaanderen-Baloise (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders is onderdak. Na één seizoen bij Hagens Berman-Axeon van Axel Merckx tekent de 22-jarige uit Rukkelingen-Loon nu een contract van twee jaar bij Sport Vlaanderen-Baloise.
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Dat ging maar net goed! Jens Reynders uit Heers rijdt lek en veroorzaakt bijna kettingbotsing (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Parijs-Roubaix 2022 en spektakel: het zijn synoniemen. Maar bijna liep het ook eens goed mis, toen aanvaller Jens Reynders uit Heers een lekke band kreeg en moest geholpen worden door een neutrale motor.
  [naar artikel]
 32. Het gezinsinkomen van Elise en Jens (25): 3.750 euro. “We hebben een extra maandloon dankzij het voetbal, daarmee sparen we voor een huis” (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als jong koppel met een kindje is het voor Elise en Jens niet makkelijk om een eigen stulpje te vinden. Zeker niet aan de kust, waar ze voor 750 euro per maand een appartementje huren. “Gelukkig verdien ik als voetballer nog een extra maandloon”, zegt Jens. “Maar dat inkomen reken ik niet mee in ons budget. Dat dient om te sparen voor het huis dat we willen kopen.”
  [naar artikel]
 33. Drie op drie levert België plaats in halve finales op EK korfbal op (25/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische nationale korfbalploeg heeft dinsdag op het Europees kampioenschap in het Nederlandse Dordrecht zijn derde wedstrijd op rij gewonnen. De groepswedstrijd tegen Polen eindigde op 33-10 in het voordeel van de Belgen, die met nog één speeldag voor de boeg al zeker zijn van een plaats in de halve finales.
  [naar artikel]
 34. Gerry Castermans wint Orléans-vlucht voor tweede keer: “Spijtig dat ik geen tweede auto win” (26/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vrouw Jenny rijdt rallycross, mama Sonja doet de vroege duivenshift, dochtertje Nora (2) kust de duifjes voor de inkorving en papa Gerry Castermans schreef vorig weekend voor de tweede keer de traditionele vlucht uit Orléans bij op zijn palmares. “De duivensport is hier een echte familiezaak”, lacht de Dilsenaar.
  [naar artikel]
 35. REACTIES. Tiesj Benoot kijkt uit naar de komende dagen: “Monsteretappes op komst”, Gilbert: “Eindelijk was ik mee” (12/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een dag na de rustdag was het de dag voor de vluchters om vol voor de zege te gaan. Philippe Gilbert, die aan zijn laatste Ronde van Frankrijk, was een van de aanstokers van de vroege vlucht. Het peloton nam, zoals verwacht, een snipperdag.
  [naar artikel]
 36. LIVE RONDE VAN NOORWEGEN. Jens Reynders in vroege vlucht van zes renners, peloton laat begaan (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na zijn spectaculaire overwinning in Luik-Bastenaken-Luik staat Remco Evenepoel vandaag aan de start van de Ronde van Noorwegen. In een heuvelachtige openingsetappe moeten de renners een afstand van 173,6 kilometer overbruggen tussen Bergen en Voss. Net voor de finish in Voss kunnen de punchers hun kunsten laten zien op een steil muurtje. Grijpt Evenepoel meteen de macht in Noorwegen? Volg het hier live op deze pagina.
  [naar artikel]
 37. Looienaar Willy Reynders: “Andere coach, andere ploeg, andere mentaliteit” (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  21 augustus 2016 wil Looienaar Willy Reynders liefst nooit meer herbeleven. Vlak nadat een onherkenbaar Lokeren met kansloos 0-3 onderuit was gegaan tegen KRC Genk, werd Reynders met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Ruim drie maanden zijn beide patiënten weer topfit. “Andere coach, andere ploeg, andere mentaliteit”, vat Reynders de heropleving op Dakknam samen.
  [naar artikel]
 38. Voorproefje van NINA met Véronique Leysen: “Ik heb nog getwijfeld of ik niet voor een studie geneeskunde zou gaan” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van Ketnet naar een eigen koffiebar en een breigoedlabel - Véronique Leysen (35) deed het allemaal. Maar recent gooide de mama van twee zoontjes het over een geheel andere boeg, en begon ze een studie interieurvormgeving aan de Thomas More-hogeschool. Pittig, maar ze doet het met passie. “Als kind was ik de hele living en kamer aan het verschuiven. Dat doe ik nog altijd. Ik wil dat je graag in een ruimte rondloopt en met plezier in een zetel gaat zitten.”
  [naar artikel]
 39. Onze reporter meet de WK-koorts op in Leuven: “Er staat hier iets groots te gebeuren” (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag is de Vlaams-Brabantse provinciestad Leuven even het middelpunt van de wereld. Toch zeker voor wie een ‘chasse patate’ van een ‘vroege vlucht’ kan onderscheiden. Van burgemeester tot bergbewoner: iedereen lijdt er aan WK-koorts. Al blijven de ouders van Leuvense wielertrots Jasper Stuyven opvallend nuchter: “Geen klakken en spandoeken, wij zijn in de eerste plaats Jaspers ouders, niet zijn fans.”
  [naar artikel]
 40. Jens Weidmann, voorzitter Bundesbank, stapt op: ECB ziet belangrijkste “havik” vertrekken (20/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jens Weidmann, voorzitter Bundesbank, stapt op: ECB ziet belangrijkste “havik” vertrekken Jens Weidmann stapt eind dit jaar op als voorzitter van de Duitse Bundesbank, de belangrijkste nationale centrale bank van de eurozone. Hij was binnen de Europese Centrale Bank (ECB) een jarenlange pleitbezorger van eerder behoudend monetair beleid. Weidmann staat sinds mei 2011 aan het hoofd van de Bundesbank en zegt “om persoonlijke redenen” te vertrekken. […] Lees dit artikel: Jens Weidmann, voorzitter Bundesbank, stapt op: ECB ziet belangrijkste “havik” vertrekken
  [naar artikel]
 41. Toon Aerts durft niet aan Belgische driekleur te denken: “Normaal rijden we na Wout voor de tweede plaats” (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Toon Aerts kroonde zich tot Belgisch kampioen in Kruibeke in 2019 en eindigde sindsdien nog twee keer op het podium met zilver en brons. “Wout is zondag de topfavoriet”, is hij realist. “Maar de strijd om de tweede plaats ligt open.”
  [naar artikel]
 42. Andere winkels moeten Hema redden (11/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Na een kwakkelend 2018 waarin het verlies flink opliep, gooit warenhuis Hema het over een andere boeg. Binnenkort liggen de kleding, badhanddoeken en schrijfwaren van het huismerk, al dan niet met Jip en Janneke erop, ook in andere winkels en webshops.
  [naar artikel]
 43. De straffe debuutroman van Jens Meijen: “Deel klimaatwoede van mijn generatie niet” (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met ‘De Lichtjaren’ schreef hij een urgente roman waarin de temperatuur een paar graden hoger gedraaid wordt, maar van Jens Meijen (26) uit Paal mag je het geen klimaatroman noemen. “Het wordt onze realiteit.”
  [naar artikel]
 44. “Wout offerde eigen kansen op door op Vingegaard te wachten” - Van Aert zelf: “We blijven in de breedte sterker dan UAE” (19/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het tactisch plannetje van Jumbo-Visma klopte in de Tour de France. Met Wout van Aert en Nathan Van Hooydonck stuurde het twee pionnen de vroege vlucht in om in het slot gele trui Jonas Vingegaard bij te staan. “We blijven in de breedte sterker dan UAE”, vertelde Van Aert achteraf.
  [naar artikel]
 45. LIVE RONDE VAN NOORWEGEN. Jens Reynders in vroege vlucht van zes renners, Quick-Step Alpha Vinyl bepaalt tempo in peloton (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na zijn spectaculaire overwinning in Luik-Bastenaken-Luik staat Remco Evenepoel vandaag aan de start van de Ronde van Noorwegen. In een heuvelachtige openingsetappe moeten de renners een afstand van 173,6 kilometer overbruggen tussen Bergen en Voss. Net voor de finish in Voss kunnen de punchers hun kunsten laten zien op een steil muurtje. Grijpt Evenepoel meteen de macht in Noorwegen? Volg het hier live op deze pagina.
  [naar artikel]
 46. OS 2018 – Shorttracker Jens Almey naar halve finales 1.500m, Ward Petré uitgeschakeld (10/02/2018 - Metro)
  Jens Almey heeft zich vandaag geplaatst voor de halve finales in de 1.500 meter van de shorttrack op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Ward Petré is uitgeschakeld. Almey eindigde in de Gangneung Ice Arena in de tweede reeks op de tweede plaats, de top drie stootte door naar de halve finales. Voor Ward Petré zijn de Spelen afgelopen na een vijfde stek in de eerste reeks. bron: Belga
  [naar artikel]
 47. OS 2018 – Shorttracker Jens Almey naar halve finales 1.500m, Ward Petré uitgeschakeld (10/02/2018 - Metro)
  Jens Almey heeft zich vandaag geplaatst voor de halve finales in de 1.500 meter van de shorttrack op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Ward Petré is uitgeschakeld. Almey eindigde in de Gangneung Ice Arena in de tweede reeks op de tweede plaats, de top drie stootte door naar de halve finales. Voor Ward Petré zijn de Spelen afgelopen na een vijfde stek in de eerste reeks. bron: Belga
  [naar artikel]
 48. Broer kan plots overlijden van “kerngezonde” Jens (27) niet vatten: “Hij heeft pech gehad” (07/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Volgens zijn familie was hij kerngezond en had hij nooit eerder hartklachten. Maar tijdens een amateurwedstrijd zakte de sportieve Jens De Smet (27) uit Maldegem plots in elkaar. Ondanks reanimatie overleed hij een dag later in het ziekenhuis. De nabestaanden en zijn vriendin kunnen het niet vatten. “Op 27 september zou hij 28 jaar geworden zijn. Zijn leven moest nog beginnen.”
  [naar artikel]
 49. Dancefestival Laundry Day transformeert naar hiphopfestival Fire Is Gold (14/02/2019 - De Morgen)
  Laundry Day gooit het over een andere boeg. Na 21 edities kiest het muziekfestival, dat in 1998 begon in de Antwerpse Kammenstraat, resoluut voor urban muziek in plaats van de dansbare elektronische muziek waar het festival in het verleden mee uitpakte.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy