Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:45 uur

Skilpod gaat vanaf nu ook appartementen bouwen: “Dit is de oplossing voor het woningtekort”

Het Belang van Limburg

06/08/2022 - 03:26

De specialist in modulaire houtskelet woningbouw Skilpod gaat vanaf nu ook appartementen bouwen. “De technologie die we gebruiken voor gezinswoningen is ook bruikbaar voor appartementen”, zegt medeoprichter Filip Timmermans. “En een oplossing voor het woningtekort.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Drukkerij en snoepwinkel maken plaats voor twintig duurzame appartementen: “Iedereen zal zich hier thuisvoelen” (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag werd de vergunning goedgekeurd voor het bouwen van twintig appartementen naast het gemeentehuis. “Op het gelijkvloers van ‘Residentie Klaver’ komt een horecazaak en we besteden veel aandacht aan duurzaamheid. In april of mei starten de werken”, vertelt gedelegeerd bestuurder van Vestio, Ed Somers.
  [naar artikel]
 2. In hartje Lummen bouwen ze volop: “Op verkavelingen in de deelgemeenten zetten we nu een rem” (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Ketelstraat in hartje Lummen bouwt de Kantonnale Bouwmaatschappij momenteel 33 sociale huurappartementen. Op het Gemeenteplein start Vestio in april of mei met de bouw van 20 appartementen en in de Dorpsstraat startte maandag het openbaar onderzoek voor 15 appartementen en twee handelsruimtes.
  [naar artikel]
 3. Elke dag rolt er één woning van de band (18/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het bedrijf Skilpod van Filip Timmermans uit Ham, dat kant-en-klare en verplaatsbare woonmodules produceert, gaat op zijn site in de Acaciastraat in Geel een geautomatiseerde fabriek bouwen waar op termijn elke dag één volledige woning van de band zal rollen. Op het Nederlandse eiland Texel zal het daarmee een verplaatsbaar dorp bouwen.
  [naar artikel]
 4. Geels bedrijf bouwt een woning per dag voor verplaatsbaar dorp (16/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Geelse bedrijf Skilpod, dat kant-en-klare en verplaatsbare woonmodules produceert, gaat op zijn site in de Acaciastraat een geautomatiseerde fabriek bouwen waar op termijn elke dag één volledige woning van de band zal rollen. Op het Nederlandse eiland Texel zal het daarmee een verplaatsbaar dorp bouwen.
  [naar artikel]
 5. Woonexpert ziet Spaans tweede verblijf volop veranderen: “Luxe-appartementen en grotere terrassen zijn populair vanwege de grondschaarste” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als gevolg van corona, grondschaarste en strengere normen waait er een nieuwe wind op de vastgoedmarkt aan de populaire Costa Blanca. “Projectontwikkelaars voorzien in grotere terrassen, bouwen appartementen die niet moeten onderdoen voor villa’s en zetten meer in op energiezuinigheid”, stelde onze woonexpert Björn Cocquyt vast tijdens een bezoek ter plaatse. Bij elke trend tipt hij een voorbeeldproject.
  [naar artikel]
 6. “Historisch”: Amerikanen bouwen waterstoffabriek in Antwerpse haven (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse bedrijf Plug Power gaat in de Antwerpse haven een fabriek voor groene waterstof bouwen. Voor Jan Jambon is dit “historisch” en “een gamechanger”.
  [naar artikel]
 7. “Gentse huizenjagers bieden tot 20% boven vraagprijs door woningtekort” (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gent kampt met een woningtekort voor panden met een prijskaartje tot 300.000 euro. Het tekort is inmiddels zó groot dat vastgoedmakelaars voor één...
  [naar artikel]
 8. Opvallende nieuwbouwflats aan zee te koop vanaf 276.000 euro: “Dankzij de in- en uitspringende volumes heb je een maximaal zicht op het strand” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Appartementen aan de kust blijven enorm populair, zowel om erin te wonen als voor een tweede verblijf. Onze woonexpert Björn Cocquyt geeft zijn toppers aan de kust die op dit moment te koop staan. “Dit spraakmakende nieuwbouwproject heeft niet alleen een heel bijzondere architectuur, de appartementen zijn – zeker gezien de locatie – ook heel betaalbaar”
  [naar artikel]
 9. Woonexpert ziet Spaans tweede verblijf volop veranderen door grondschaarste: “Luxe-appartementen en grotere terrassen zijn populair” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke 2,5 uur koopt een Belg een tweede verblijf in Spanje. Als gevolg van corona, grondschaarste en strengere normen waait er wel een nieuwe wind op de vastgoedmarkt, vooral aan de populaire Costa Blanca. “Projectontwikkelaars voorzien in grotere terrassen, bouwen appartementen die niet moeten onderdoen voor villa’s en zetten meer in op energiezuinigheid”, stelde onze woonexpert Björn Cocquyt vast tijdens een bezoek ter plaatse. Bij elke trend tipt hij een voorbeeldproject.
  [naar artikel]
 10. Woningtekort? Groot-Brittannië bouwt 17 nieuwe steden en dorpen (02/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering gaat zeventien nieuwe steden en dorpen bouwen op het Engelse platteland. Van Cumbria in het noorden tot Cornwall in het zuiden
  [naar artikel]
 11. Appartementen met BEN-norm: bouwen voor morgen (17/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  CoGiVa, gevestigd in Keerbergen, focust als projectontwikkelaar op appartementen met energieprestaties die de wettelijke normen ruimschoots...
  [naar artikel]
 12. Aldi bouwt 2.000 appartementen in Berlijn (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aldi gaat zo’n 2.000 nieuwe appartementen bouwen in Berlijn. Dat heeft de Duitse supermarktketen woensdag bekendgemaakt. Op het gelijkvloers zal een Aldi gevestigd zijn en daarboven de flats.
  [naar artikel]
 13. Belgen bouwen verplaatsbaar dorp op eiland Texel (15/08/2018 - De Tijd)
  12:45 Het Limburgse bedrijf Skilpod investeert 1,5 miljoen euro in een geautomatiseerde fabriek waar op termijn één kant-en-klare woning per dag van de band zal rollen.
  [naar artikel]
 14. Aldi bouwt appartementen in Brussel (27/06/2018 - De Tijd)
  08:53 Om zijn winkels beter te integreren in de stadswijken gaat Aldi rond zijn Brusselse winkels appartementen bouwen.
  [naar artikel]
 15. Afbraak en heropbouw van 5,4 miljoen euro is enige oplossing voor rotte nieuwbouwappartementen: “Dat herstellen geen optie is, komt niet onverwachts, maar we blijven met veel zorgen zitten” (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De appartementen van Residentie Platanus langs de Luikersteenweg in Sint-Truiden worden best nagenoeg volledig afgebroken. Dat schrijft de gerechtsdeskundige in zijn voorverslag dat ‘Het Laatste Nieuws’ heeft kunnen inkijken. Om het complex dat door houtrot op instorten staat volledig opnieuw te bouwen, is een budget van meer dan 5,4 miljoen euro nodig.
  [naar artikel]
 16. Jeff Bezos en co bouwen Orbital Reef, “een multifunctioneel industriepark in de ruimte” (25/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jeff Bezos en co bouwen Orbital Reef, “een multifunctioneel industriepark in de ruimte” Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van Jeff Bezos, en sectorgenoot Sierra Space kondigen de bouw van het commercieel ruimtestation Orbital Reef aan. Het gaat om een ruimtestation in een lage omloopbaan rond de aarde die tussen 2025 en 2030 operationeel moet zijn. De initiatiefnemers noemen het “een businesspark voor gemengd gebruik” in de ruimte. Zowel overheden, […] Lees dit artikel: Jeff Bezos en co bouwen Orbital Reef, “een multifunctioneel industriepark in de ruimte”
  [naar artikel]
 17. Frankrijk gaat nieuwe kernreactoren bouwen (09/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Frankrijk gaat nieuwe kernreactoren bouwen De Franse president Emmanuel Macron heeft dinsdag tijdens een toespraak die op de grote netwerken werd uitgezonden in prime time de bouw van nieuwe kernreactoren bevestigd. Volgens het staatshoofd is dat nodig “om de energie-onafhankelijkheid van Frankrijk te waarborgen”. “Wij zullen voor het eerst in decennia de bouw van kernreactoren in ons land weer op […] Lees dit artikel: Frankrijk gaat nieuwe kernreactoren bouwen
  [naar artikel]
 18. Huizen en appartementen te koop vanaf 234.000 euro... op een Spaans golfresort: “Dankzij de verhuursservice is dit een ideale belegging” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Droom je al weg bij de gedachte aan een tweede verblijf aan de Spaanse kust? Waarom zou je dan niet meteen op zoek gaan naar een buitenverblijf op een golfresort? Onze woonexpert Björn Cocquyt ging voor jou op zoek naar de mooiste huizen en appartementen te midden van de holes en greens.
  [naar artikel]
 19. Limburgse firma heeft oplossing voor laadpalen van rijhuizen en appartementen (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dankzij een Limburgse innovatie kunnen ook bewoners van een rijwoning straks hun elektrische auto opladen. “En dat zonder hinderlijke kabel over de stoep”, aldus Danny Vaes van het bureau sdroom.
  [naar artikel]
 20. Steven Van Gucht: “Ongelukkige timing om vlak voor najaar mondmaskerplicht te versoepelen” (17/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) noemt de timing ongelukkig om de mondmaskerplicht verder af te bouwen. “We weten dat er potentieel een vierde golf komt in oktober en november”, zegt hij. “Het mondmasker is nochtans een goedkope en eenvoudige maatregel om extra veiligheid in te bouwen.”
  [naar artikel]
 21. Steven Van Gucht: “Ongelukkige timing om vlak voor najaar mondmaskerplicht te versoepelen” (17/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) noemt de timing ongelukkig om de mondmaskerplicht verder af te bouwen. “We weten dat er potentieel een vierde golf komt in oktober en november”, zegt hij. “Het mondmasker is nochtans een goedkope en eenvoudige maatregel om extra veiligheid in te bouwen.”
  [naar artikel]
 22. Zo hou je met een goedkope en innovatieve oplossing je huis koel: “Met één deken kan je veel doen” (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Europa is het momenteel bakken en braden: op sommige plaatsen werden er zelfs al temperaturen boven de veertig graden gemeten.?Jay Virdee uit Engeland vond een slimme en goedkope oplossing om haar huis koel te houden. Na wat speurwerk en enkele mislukte proeven met zilverpapier, kwam Jay uit op een reddingsdeken. “Maar...”, zegt Jay. “Het is niet de bedoeling dat je de winkels gaat plunderen, het is en blijft een reddingsdeken.”
  [naar artikel]
 23. Filip Timmermans (Skilpod) is JCI Jonge Ondernemer van het Jaar (21/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Award Jonge Ondernemer Limburg van het Jaar ging dit jaar naar Filip Timmermans van Skilpod. Hij won het van de drie andere genomineerden en mocht het zo fel begeerde beeld mee naar huis nemen. De teller van de JCI Awards staat ondertussen op 22.
  [naar artikel]
 24. Evy Gruyaert gaat trouwen: “Mijn meisjesdroom waargemaakt” (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Evy Gruyaert gaat trouwen met haar partner Frederik De Proft, zo laat de 43-jarige tv-presentatrice zelf weten op Facebook. “Ik ben vastbesloten om verder te bouwen aan een mooie toekomst”, zo luidt het.
  [naar artikel]
 25. Steven Van Gucht: “Ongelukkige timing om nu mondmaskerplicht te versoepelen” (17/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) noemt de timing ongelukkig om de mondmaskerplicht verder af te bouwen. “We weten dat er potentieel een vierde golf komt in oktober en november”, zegt hij. “Het mondmasker is nochtans een goedkope en eenvoudige maatregel om extra veiligheid in te bouwen.”
  [naar artikel]
 26. Stad Genk gaat overbouw van appartementen verrekenen in grondprijs (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De stad Genk gaat als eerste Limburgse gemeente projectontwikkelaars lucht verkopen. Letterlijk dan. De overbouw van appartementen - terrassen of uitstekende gevels - wordt vanaf nu ook verrekend in de grondprijs.
  [naar artikel]
 27. Brussels Airlines schrapt nog eens 527 vluchten: “Enige oplossing” (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines gaat deze zomer nog 527 extra vluchten schrappen. De vakbond had maandag voor aanvang van het sociaal overleg gezegd dat het schrappen van extra vluchten “de enige oplossing is om de werkdruk te verlagen”.
  [naar artikel]
 28. De Croo: “Regionalisering kan in mijn ogen geen oplossing bieden voor kernuitstap” (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Alexander De Croo ziet niet in hoe de regionalisering van de kernuitstap een oplossing kan bieden. “De discussie gaat over twee kerncentrales, één in Vlaanderen en één in Wallonië”, reageerde hij in ‘De Zevende Dag’ op het voorstel van N-VA-voorzitter Bart De Wever.
  [naar artikel]
 29. Bernd Storck is tevreden man na zege tegen Zulte Waregem: “Hierop kunnen we verder bouwen” (07/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Het was niet perfect, daarvoor lieten we na de 2-0 te veel ruimte tussen de linies”, sprak de perfectionist in Bernd Storck. “Maar ik ben tevreden met deze prestatie, hierop kunnen we verder bouwen.”
  [naar artikel]
 30. Eva en Brent kochten een huis, verbouwden het en gingen toen pas voor het eerst samenwonen: “Wat ga je doen met je eerste loon, vroegen mensen. Afbetalen!” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als jonge mensen verliefd worden, gaat het meestal zo: ze gaan samenwonen, ze huren een huisje en wie weet, op een dag als ze geld hebben, bouwen ze. Brent en Eva deden het als prille twintigers andersom. Eerst bouwen. Dan pas samenwonen. “We zeiden altijd: huren, dat is weggesmeten geld. Doen we niet.”
  [naar artikel]
 31. Eva en Brent kochten een huis, verbouwden het en gingen toen voor het eerst samenwonen: “Wat ga je doen met je eerste loon, vroegen mensen. Afbetalen!” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als jonge mensen verliefd worden, gaat het meestal zo: ze gaan samenwonen, ze huren een huisje en wie weet, op een dag als ze geld hebben, bouwen ze. Brent en Eva deden het als prille twintigers andersom. Eerst bouwen. Dan pas samenwonen. “We zeiden altijd: huren, dat is weggesmeten geld. Doen we niet.”
  [naar artikel]
 32. Fiscus maakt zich zorgen om onverkoopbare appartementen aan de kust, maar dat is niet aan de prijs te zien (13/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Gaat onze kust er straks nog uitzien zoals vandaag? Het is een vraag die veel mensen al lang bezighoudt, zelfs de fiscus ligt er van wakker. Toch blijven appartementen aan de Noordzee als zoete broodjes over de toonbank gaan. “Kopers gaan er nog steeds van uit dat een appartement aan de kust een goede investering blijft.”
  [naar artikel]
 33. Afvalproblematiek sociale appartementen Asse nog niet van de baan: "We ruimen het niet meer op" (08/01/2021 - VRT NWS)
  In Asse is er nog geen oplossing voor de afvalproblematiek aan de parking van sociale appartementen in de Gasthuisstraat. Momenteel is de berg afvalzakken opgeruimd, maar de gemeente is het beu en wil het afval niet meer opruimen, omdat er geen oplossing komt van de sociale huisvestingsmaatschappij Providentia.
  [naar artikel]
 34. Sloop discotheek Volmolen komt dichterbij: eigenaar mag 35 appartementen bouwen (21/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het schepencollege van Lier heeft een omgevingsvergunning uitgereikt voor de sloop van discotheek Volmolen op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Leuvensevest. Er komen 35 appartementen in de plaats.
  [naar artikel]
 35. Energieprijs explodeert, maar federale oplossing voor energiefactuur laat op zich wachten: “Dit is echt geen goede situatie” (31/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een “snelle oplossing” voor de torenhoge energiefactuur willen de meerderheidspartijen, maar het weekend kabbelde voorbij zonder topoverleg en dus zonder vooruitgang. Het zal nog een pak masseerwerk vergen om tot een akkoord te komen. En volgende maand valt weer een stevige factuur binnen bij de burgers. “Dit is niet goed voor de hele politiek”, zucht een regeringsbron.
  [naar artikel]
 36. Energieprijs explodeert, maar federale oplossing voor energiefactuur laat op zich wachten: “Dit is echt geen goede situatie” (31/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een “snelle oplossing” voor de torenhoge energiefactuur willen de meerderheidspartijen, maar het weekend kabbelde voorbij zonder topoverleg en dus zonder vooruitgang. Het zal nog een pak masseerwerk vergen om tot een akkoord te komen. En volgende maand valt weer een stevige factuur binnen bij de burgers. “Dit is niet goed voor de hele politiek”, zucht een regeringsbron.
  [naar artikel]
 37. Technisch Heilig-Hartinstituut gaat voor duurzaam bouwen (09/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Duurzaam bouwen is lang alleen geassocieerd met het verbeteren van het milieu. Vanaf volgend schooljaar gaat het Technisch Heilig-Hartinstituut ook starten met duurzaam bouwen.
  [naar artikel]
 38. “Het gaat niet om de voor- en na-foto’s, wél over gezonder en langer leven”: professor legt uit wanneer gastric bypass (g)een oplossing is (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat één op honderd Belgen heeft al een operatie voor gewichtsverlies ondergaan. Maar is een maagverkleining dan zo’n makkelijke oplossing voor overgewicht? “Het is en blijft een doortastende en invasieve behandeling”, waarschuwt prof. dr. Yves Van Nieuwenhove, coördinator Obesitasheelkunde van het UZ Gent. Wie komt ervoor in aanmerking? Wat zijn de risico’s voor je gezondheid en wat zijn de slaagkansen?
  [naar artikel]
 39. Intendant Ventilusproject: “Bovengrondse leiding is enige mogelijke oplossing” (16/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Als je een robuust, toekomstgericht elektriciteitsnet wil bouwen in ons land, is een bovengrondse leiding op dit ogenblik technisch de enige mogelijke oplossing voor het Ventilusproject. Dat heeft Guy Vloebergh, de intendant van de Vlaamse regering voor het project, maandag verklaard op Radio 1. Hij roept de regering op nu snel een keuze te maken om de onzekerheid op het terrein weg te nemen.
  [naar artikel]
 40. Junior Planckaert gaat voor nieuw tv-programma op zoek naar de liefde “en zichzelf” (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Een sportieve kerel van 29 jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde.” Met dat zinnetje wordt aangekondigd dat Junior Planckaert, de jongste telg uit de bekende wielerfamilie, voor een nieuw programma op Eén op zoek gaat naar de liefde. “En naar zichzelf.”
  [naar artikel]
 41. Disney bouwt ‘magisch woondorp’ voor échte fans en de eerste beelden zijn veelbelovend (17/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Hakuna Matata’! Walt Disney gaat heuse woonwijken bouwen in de Verenigde Staten. De eerste wordt ontwikkeld in Rancho Mirage in Californië. Op termijn moet de droomplek met huizen, villa’s en appartementen aan een turquoisekleurige lagune uitgebreid worden naar de rest van het land. “Steeds meer mensen willen Disney nog meer in hun leven.”
  [naar artikel]
 42. Rudy (42) en Sofie (41) zochten en vonden voor hun kinderen een manier om betaalbaar te wonen: “Huis kan worden omgebouwd tot drie appartementen” (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Benieuwd hoeveel je woning waard is? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Jonas Vermeersch van Immo Verjon een recente villa in Ardooie. Die kan in een wip worden omgevormd tot drie appartementen: voor de ouders en voor elk van de kinderen. Het is een troef om uit te spelen bij de verkoop, al moeten de eigenaars vandaag nog niet op winst rekenen. “Hou bij een nieuwbouw altijd rekening met een periode van acht à tien jaar om de 21 procent btw en de kosten van de architect te recupereren.”
  [naar artikel]
 43. Appartementen veroveren Limburgse platteland: tot 98 procent meer flats (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal appartementen groeit gigantisch. Niet enkel in de steden is het aantal flats sinds 2005 sterk toegenomen. In de kleine Limburgse gemeenten is er zelfs een stijging van 94 tot 98 procent. “De appartemenisering van landelijke gemeenten is een nieuw fenomeen”, zegt Marc Dillen, directeur-generaal van de Vlaamse Confederatie Bouw. “Ook daar raken de bouwgronden stilaan op. De oplossing voor de groeiende bevolking zijn appartementen.”
  [naar artikel]
 44. Plan om import van Russisch gas af te bouwen is ongezien: “Maar eigenlijk is dat gas niet de enige achilleshiel van onze economie” (09/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Europa wil snel af van het Russische gas. De energieafhankelijkheid Rusland wordt steeds pijnlijker. Het plan om de import drastisch af te bouwen is volgens energie-expert Joannes Laveyne (UGent) ongezien. “Alleen jammer dat hier een oorlog voor nodig was.”
  [naar artikel]
 45. Geen vertrouwen in kinderopvang, dus zochten deze ouders een andere oplossing voor hun kind (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alle kinderen in Vlaanderen vanaf zes maanden naar de opvang? Deze ouders vinden het ondenkbaar. Ze blijven thuis of zochten een andere oplossing. “We zijn blij dat we ons die luxe kunnen veroorloven.”
  [naar artikel]
 46. Transfer van het jaar? Niels Destadsbader keert terug naar VRT: “Hier heb ik lang over nagedacht” (21/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Niels Destadsbader (33) keert terug naar het oude nest. De zanger en presentator verlaat na zeven jaar VTM, en gaat weer aan de slag bij de VRT. Daar gaat hij zowel voor Eén als voor Radio 2 programma’s maken. Voor hoe lang Destadsbader tekent en of hij nog te gast mag zijn op andere zenders, wil de VRT niet kwijt. “De VRT wil bouwen aan een nieuwe toekomst waar ik me helemaal in vindt”, zegt Destadsbader. “Ik heb goesting in dit nieuwe avontuur.”
  [naar artikel]
 47. Transfer van het jaar? Niels Destadsbader keert terug naar VRT: “Hier heb ik lang over nagedacht” (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Niels Destadsbader (33) keert terug naar het oude nest. De zanger en presentator verlaat na zeven jaar VTM, en gaat weer aan de slag bij de VRT. Daar gaat hij zowel voor Eén als voor Radio 2 programma’s maken. Voor hoe lang Destadsbader tekent en of hij nog te gast mag zijn op andere zenders, wil de VRT niet kwijt. “De VRT wil bouwen aan een nieuwe toekomst waar ik me helemaal in vindt”, zegt Destadsbader. “Ik heb goesting in dit nieuwe avontuur.”
  [naar artikel]
 48. Gedaan met bouwen of verbouwen op zaterdag in toeristische zone Knokke-Heist: “Willen ons imago van kwalitatieve kustgemeente kracht bijzetten” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 1 april 2022 breidt Knokke-Heist de bouwstop uit van de zomermaanden naar élk weekend. Het zal vanaf dan niet meer mogelijk zijn werken uit te voeren die hinder en overlast kunnen veroorzaken binnen de toeristische zone. Ook als eigen inwoner moet je er rekening mee houden. “Wie in het weekend in Knokke-Heist verblijft, is hier voor de rust”, zegt burgemeester Piet De Groote.
  [naar artikel]
 49. Wordt luxevilla uit 2006 afgebroken om 21 appartementen aan Albertkanaal te bouwen? (23/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Nog tot 8 augustus loopt er een openbaar onderzoek voor de bouw van 21 appartementen in de Rundvoortstraat naast het Albertkanaal in Oelegem. De aanvraag is in strijd met de nieuwe bouwrichtlijnen die de gemeente Ranst eind juni goedkeurde en wordt een eerste grote toets. Buurtbewoners zijn al gestart met het verzamelen van bezwaarschriften.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy