Spaghetti bolognese, frikandel met frietjes of een koninginnenhapje met kroketjes. Van De Panne tot Maaseik, zo ziet een kindermenu op restaurant er doorgaans uit. Tot grote ergernis van papa Jonas Van de Steene, die zijn ongenoegen liet blijken op Twitter en er al snel steun vond bij andere ouders en kinderdiëtiste Rolinde Demeyer. “Maar het kan ook anders.” [naar artikel]
Restaurants die een speciaal kindermenu aanbieden zijn al lang geen uitzondering meer. Maar nu pakken sommige restaurants ook uit met een ‘seniorenmenu’. Iets minder uitgebreid en goedkoper dan een gewoon feestmenu. Maar even verfijnd en lekker, zegt de chef van restaurant Auberge l’Isard in Wemmel. Tijdens de feestdagen zet hij voor het eerst een seniorenmenu op de kaart. “Wij kunnen het alleen maar toejuichen”, zegt Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
Denk je bij het woord 'gamer' meteen aan een mannelijke puber die nog bij zijn ouders woont? Think again, want dat stereotiepe beeld krijgt een [naar artikel]
Ook kinderen willen wel eens iets anders op tafel dan mama’s kost. Verschillende restaurants en traiteurs pakken tijdens de lockdown dan ook uit met een speciaal kindermenu, of kindergerechten die net dat tikkeltje meer zijn. [naar artikel]
Eerder deze week werd De Vrolijke Noot geopend in de Efteling. Een van de lokkers van dit restaurant is het 'Kindersmulmenu'. Het personeel neemt... [naar artikel]
Tycho zit volgens zijn ouders te vaak op zijn gsm. Daarom wilden ze hem met de hulp van het VTM-programma ‘Hoe Zal ik Het Zeggen’ een lesje leren. Heeft het gezaag van het personeel van een Antwerps restaurant meer effect dan het gezaag van zijn ouders? [naar artikel]
Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]
Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]
Een doctoraatsonderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel heeft aangetoond dat agenten bij het uitvoeren van een identiteitscontrole op zoek gaan naar afwijkend gedrag dat gebaseerd is op stereotiepe ideeën die aanwezig zijn in politiemiddens. [naar artikel]
Iets nodig voor je interieur? Dan is het volgens de leden van Promojagers België het perfecte moment om naar meubelketen IKEA te trekken. Want wie er iets eet in het restaurant, kan een gratis kindermenu scoren. [naar artikel]
Denk je bij het woord 'gamer' meteen aan een mannelijke puber die nog bij zijn ouders woont? Think again, want dat stereotiepe beeld krijgt een [naar artikel]
Denk je bij het woord 'gamer' meteen aan een mannelijke puber die nog bij zijn ouders woont? Think again, want dat stereotiepe beeld krijgt een [naar artikel]
Jezelf op restaurant tegoed doen aan een lekkere steak en een chocoladedessert, maar daarna weglopen zonder de rekening te betalen. Wat de 23-jarige Donna en haar 26-jarige vriendje Shaun vrijdag deden is niet erg netjes, en dat moeten haar ouders ook beschaamd toegeven. Ze keerden in de plaats van hun dochter terug naar het restaurant om de rekening te betalen. [naar artikel]
Donné Restom ging met haar driejarige zoontje en zijn vriendje op restaurant. De kinderen ravotten, zoals de Australische mama het graag heeft. [naar artikel]
Een medewerker van McDonald’s in Texas heeft de benaming van het kindermenu ‘Happy Meal’ naar nieuwe hoogtes getild nadat ze er al dan niet per... [naar artikel]
Een doctoraatsonderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel heeft aangetoond dat agenten bij het uitvoeren van een identiteitscontrole op zoek gaan naar afwijkend gedrag dat gebaseerd is op stereotiepe ideeën die aanwezig zijn in politiemiddens. De burger kan een identiteitscontrole als willekeurig en discriminerend opvatten, daarom pleit doctoraatsonderzoekster Inès Saudelli voor meer transparantie. [naar artikel]
Wie in de krokusvakantie naar meubelgigant IKEA trekt, kan er een gratis maaltijd scoren in het Zweeds restaurant. Van 18 februari tot 4 maart krijgen IKEA Family-leden per warme maaltijd voor volwassenen een gratis kindermenu naar keuze. De leden van Promojagers België zijn bijzonder enthousiast. [naar artikel]
De telefoon van het restaurant ‘t Misverstand in Sint-Martens-Bodegem staat tegenwoordig roodgloeiend. En dat heeft alles te maken met het tv-programma ‘Restaurant Misverstand’ en presentator van dienst Dieter Coppens (45). Een regelrecht misverstand, want het restaurant dat als decor dient, is in Antwerpen. “De vergissingen die de gesprekken al met zich meebrachten zijn best wel grappig.” [naar artikel]
Restaurant Klost’r in Vlijtigen is de ‘Ontdekking van het Jaar Vlaanderen’ volgens gastronomiegids Gault&Millau. De 28-jarige Pieter Kellens staat daar achter het fornuis. Het restaurant opende in oktober vorig jaar de deuren, maar toen werden ze al snel geplaagd door een lockdown. De chef is enorm blij en deze prijs komt onverwacht, laat hij ons weten. De titel van ‘Bierkaart van het jaar’ gaat naar het Hasseltse restaurant Taratata. ‘Dessert van het jaar’ gaat naar Restaurant Raf Berendsen in Lanaken, gelegen op het domein van La Butte aux Bois [naar artikel]
In 2010 behaalden ze met hun restaurant Terrae de tweede plaats in ‘Mijn Restaurant’, ze openden samen een eigen zaak en deze zomer begonnen ze... [naar artikel]
Een kind opvoeden en een eigen restaurant runnen mogen dan geen ideale combinatie zijn, dankzij een duidelijk weekschema slagen Sara en Timory erin Oona de nodige voorspelbaarheid te bieden en voldoende tijd met haar door te brengen. “Bij ons moeten er regels zijn. In ons restaurant merken we hoe ouders té mild worden. Er is maar één ding wat bij Oona niet lukt, en dat is pure groenten eten.” Voedingsexperte Lynn De Merlier geeft de ouders advies. [naar artikel]
Op dezelfde plek in de Mechelse stationsbuurt waar haar ouders ooit Merad hebben opgericht, is Ilkur Yildiz (21) samen met hen het Turkse restaurant Murad begonnen. “Papa is een specialist in het bereiden van vlees, mama in het kruiden van de gerechten”, zegt Ilkur. Zelf is ze vegetarisch en daarom staan er voortaan ook enkele gerechten zonder vlees op de kaart. [naar artikel]
Een doctoraatsonderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel heeft aangetoond dat agenten bij het uitvoeren van een identiteitscontrole op zoek gaan naar afwijkend gedrag dat gebaseerd is op stereotiepe ideeën die aanwezig zijn in politiemiddens. De burger kan een identiteitscontrole als willekeurig en discriminerend opvatten, daarom pleit doctoraatsonderzoekster Inès Saudelli voor meer transparantie. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.