Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:43 uur

Niet Ronaldinho, maar Legear en Vandooren stelen de show in galamatch

De Standaard

21/09/2022 - 22:43

Jonathan Legear en Gonzague Vandooren waren de uitblinkers tijdens de eerste helft van de galawedstrijd tussen legendes van Gent en Standard in aanwezigheid van Ronaldinho. Legear scoorde het eerste doelpunt, Vandooren het tweede. Vooral de tweede goal mocht er zijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Niet Ronaldinho, maar Jonathan Legear en Gonzague Vandooren stelen de show in galamatch met heerlijke no-lookpass en afwerking (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jonathan Legear (35) en Gonzague Vandooren (43) waren de uitblinkers tijdens de eerste helft van de galawedstrijd tussen legendes van Gent en Standard in aanwezigheid van Ronaldinho. Legear scoorde het eerste doelpunt, Vandooren het tweede. Vooral de tweede goal mocht er zijn.
  [naar artikel]
 2. Ronaldinho-mania in Gent: nadat superster show steelt in galamatch, geraakt hij met moeite weg uit stadion (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Samba in de Ghelamco Arena. Ronaldinho (42) was er vanavond de grote ster in de ‘Circus Cup’, de galamatch tussen AA Gent en Standard met legendes van beide ploegen. De Gouden Bal van 2005 scoorde twee keer, en werd na afloop opgewacht door een doldwaze menigte.
  [naar artikel]
 3. Pijnlijk: Mehdi Carcela zoekt nog een club, maar wordt afgevoerd met (zware?) enkelblessure in galamatch met Ronaldinho (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een pijnlijk moment tijdens de galamatch tussen de legendes van Gent en Standard in aanwezigheid van voetballegende Ronaldinho woensdagavond. Enkele minuten voor de rust moest Mehdi Carcela (33) met een draagberrie van het veld.
  [naar artikel]
 4. “Ik ben niet meer in de beste conditie, maar als ik een bal zie dan komt het allemaal terug": Ronaldinho klaar voor galamatch op Belgische bodem (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een Goddelijke Kanarie geland in België. Niemand minder dan Ronaldinho (42) speelt morgen mee in de ‘Circus Cup’, een galamatch tussen AA Gent en Standard. “Een eer om in België te zijn”, lachte de gewezen superster.
  [naar artikel]
 5. Het is een beetje onwezenlijk, maar voetbalicoon Ronaldinho is in... Luik (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ronaldo de Assis Moreira, beter bekend als Ronaldinho Gaucho, is in België. Het Braziliaanse voetbalicoon - 42 ondertussen - geeft op Sclessin een persconferentie naar aanleiding van de Circus Cup, een galamatch tussen AA Gent en Standard. Die gaat op 21 september door in de Ghelamco Arena. Ronaldinho zal 20 minuten meespelen met beide ploegen.
  [naar artikel]
 6. Ronaldinho komt naar België voor galamatch tussen AA Gent en Standard (én speelt mee): “Kijk ernaar uit Belgische fans te ontmoeten” (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ronaldinho (42) is eind deze maand in België te bewonderen. Het Braziliaanse voetbalicoon zal meespelen tijdens een galamatch tussen AA Gent en Standard.
  [naar artikel]
 7. Van Mido tot Onyewu: deze legendes van AA Gent en Standard zakken vanavond af naar uitverkochte Ghelamco Arena voor galamatch (met Ronaldinho) (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Ghelamco Arena loopt woensdagavond nog eens vol. Niet voor een wedstrijd van de ploeg van Hein Vanhaezebrouck, wel voor een galamatch tussen legendes van AA Gent en Standard met daarbij … Ronaldinho, die met beide ploegen een helft zal meespelen. 20.000 kaartjes gingen de deur uit voor de Circus Cup. Ontdek hier welke legendes van beide ploegen in actie zullen komen.
  [naar artikel]
 8. Ronaldinho volgende week in België voor galamatch tussen AA Gent en Standard, ook Mido, Lombaerts en Van Damme spelen mee (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ronaldinho (42) is volgende week woensdag in België te bewonderen. Het Braziliaanse voetbalicoon zal meespelen tijdens een galamatch tussen AA Gent en Standard. Ook de Egyptenaar Mido, Nicolas Lombaerts en Jelle Van Damme tekenen present.
  [naar artikel]
 9. Het is een beetje onwezenlijk, maar voetbalicoon Ronaldinho is in België: “Mijn tweede keer hier” (20/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ronaldinho is in België. De Gouden Bal van 2005 speelt woensdagavond mee in de Ghelamco Arena de Circus Cup, een galamatch tussen oud-spelers van AA Gent en Standard, met onder meer Gunther Schepens, Nicolas Lombaerts, Ahmed ‘Mido’ Hossam en Jelle Van Damme.
  [naar artikel]
 10. Kaka en Roberto Carlos ingeruild voor Gunther Schepens: zo belandde gevallen wereldster Ronaldinho in België (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ronaldinho die woensdag een galamatch tussen oud-spelers van AA Gent en Standard in een (bijna volle) Ghelamco Arena speelt, dat is toch onwaarschijnlijk? Toch niet, als je hoort hoe zijn leven al sinds zijn jeugd bestierd wordt. Een kijk achter de schermen van een wereldster.
  [naar artikel]
 11. Voetbalicoon Ronaldinho komt naar België als blikvanger tijdens duel tussen AA Gent en Standard: “Ik kijk ernaar uit” (05/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Niemand minder dan de Braziliaan Ronaldinho speelt op 21 september mee tijdens een unieke galamatch tussen KAA Gent en Standard. Hij zal in iedere helft meespelen, zowel in het truitje van de Buffalo’s als in dat van de Rouches.
  [naar artikel]
 12. Legear: “Een pint bier op mijn kop? Daar lach ik mee” (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jonathan Legear voelde zich in zijn sas vrijdag op Stayen. “Het liep lekker”, glunderde Legear. “Is dit geen clubrecord voor STVV? Zes op zes tegen Anderlecht? Ah, ik wist niet dat het onder Brepoels al gebeurde.”
  [naar artikel]
 13. “Opgewekte” Ronaldinho vertoeft in cel met tv en ventilator, maar het gevangeniseten laat hij staan (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nog steeds zit Ronaldinho (39) in de Paraguayaanse gevangenis, maar een drama is dat niet voor de Braziliaanse voetballegende. Hij zit er in een...
  [naar artikel]
 14. Helft minder loon voor Legear (07/04/2019 - De Morgen)
  Dat het nooit een goed huwelijk is geweest tussen Jonathan Legear en Terek Grozny was al langer duidelijk. Maar nu beginnen beide echtelieden ook en plein public met potten en pannen te gooien. Legear beklaagt zich openlijk zijn keuze voor Terek Grozny. En dat is niet naar de zin van de voorzitter.
  [naar artikel]
 15. Een exclusieve babbel met Ronaldinho: “Courtois, De Bruyne... Waarom zouden jullie in Qatar geen wereldkampioen kunnen worden?” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een gewezen wereldvoetballer demonstreert zijn kunstjes morgenavond in de Gentse Ghelamco. Ronaldinho (42) is de ster in een galamatch tussen AA Gent en Standard, wij konden de oud-wereldkampioen en winnaar van de Gouden Bal strikken voor een exclusieve babbel. Over zijn carrière, die befaamde match in 2002 en de Rode Duivels. “Ik plaats hen en Brazilië nog steeds op dezelfde hoogte.”
  [naar artikel]
 16. Na miljoenenboete en afgepakt paspoort: Ronaldinho nu ook vastgehouden in Paraguay (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat niet al te best met Ronaldinho. De gewezen superster kwam al in aanvaring met het eigen Braziliaanse gerecht en heeft nu ook problemen in buurland Paraguay. Ronaldinho kreeg er huisarrest nadat bleek dat hij met een vals - nota bene Paraguayaans - paspoort het land was binnengekomen.
  [naar artikel]
 17. Na miljoenenboete en afgepakt paspoort: Ronaldinho vastgehouden in Paraguay (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat niet al te best met Ronaldinho. De gewezen superster kwam al in aanvaring met het eigen Braziliaanse gerecht en heeft nu ook problemen in buurland Paraguay. Ronaldinho kreeg er huisarrest nadat bleek dat hij met een vals - nota bene Paraguayaans - paspoort het land was binnengekomen.
  [naar artikel]
 18. Jacobs, Vandooren en Ponnet waken over respect voor refs: “Het wordt moeilijker om hen te houden wanneer zij zich ondergewaardeerd en onbeschermd voelen” (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ariël Jacobs, Gonzague Vandooren en Alexis Ponnet zullen vanaf 1 januari 2019 zetelen in de commissie van de Pro League die waakt over het respect...
  [naar artikel]
 19. 't Doet pijn om te zien: Ronaldinho zet Man U-legende te kijk met gewéldige panna (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hij mag dan wel een dagje ouder worden, toch verleert Ronaldinho zijn streken niet. Dat bleek afgelopen weekend nog maar eens toen de
  [naar artikel]
 20. De magie is verleden tijd: Ronaldinho zet definitief punt achter carrière (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet dat hij nog actief voetballer was, maar zijn afscheid aan het voetbal is nu wel definitief: Ronaldinho hangt de schoenen aan de haak. In een...
  [naar artikel]
 21. Vanden Borre steelt de show tijdens galamatch (12/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Schoon volk gisternamiddag in Verviers, voor de galamatch tussen een Brusselse selectie en een selectie uit Verviers. Vooral de samenstelling van de Brusselse was behoorlijk straf, met onder anderen Michy Batshuayi, Dieumerci Ndongala, Ilombe Mboyo én ook Anthony Vanden Borre.
  [naar artikel]
 22. Vanden Borre steelt de show tijdens galamatch (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Schoon volk gisternamiddag in Verviers, voor de galamatch tussen een Brusselse selectie en een selectie uit Verviers. Vooral de samenstelling van de Brusselse was behoorlijk straf, met onder anderen Michy Batshuayi, Dieumerci Ndongala, Ilombe Mboyo én ook Anthony Vanden Borre.
  [naar artikel]
 23. Vertrekt Legear dan toch nog bij STVV? (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De storm rond een transfer van Jonathan Legear, die concrete interesse van Antwerp genoot, leek te zijn gaan liggen. Maar intussen zijn meerdere eersteklassers in de dans gesprongen voor de Luikenaar. Ondanks het feit dat Legear deze zomer zijn contract nog verlengde bij STVV, zoekt hij naar verluidt liever andere oorden op.
  [naar artikel]
 24. U verkoos Jonathan Legear als STVV-speler van de maand (23/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jonathan Legear werd bij de Kanaries verkozen tot HBVL Speler van de Maand in oktober. Legear haalde het met 66 procent van de stemmen, daarmee ging hij Casper De Norre en Lucas Pirard vooraf.
  [naar artikel]
 25. Voetballer uit de bocht (07/04/2019 - De Morgen)
  Het begint onschuldig, op zijn zestiende: Jonathan Legear giet wasproduct in de vaatwas. Hij, het jonkie, de Guust Flater van RSC Anderlecht. Een paar jaar later ramt Legear zijn Porsche Panamera in een tankstation. Legear, van verwaand naar vervreemd. 'Hij heeft enorm veel begeleiding nodig.' Matthias Declercq
  [naar artikel]
 26. De veelzeggende lach van Ronaldinho als we hem befaamde, afgekeurde WK-goal van Wilmots laten zien (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een veelzeggende lach bij Ronaldinho (42). De Goddelijke Kanarie is in ons land voor een galamatch tussen AA Gent en Standard. Eén keer speelde hij tegen de Rode Duivels, op het WK in 2002. U weet wel, die achtste finale met Prendergast, toen de goal van Marc Wilmots werd afgekeurd. Wanneer we hem de beelden van die treffer nogmaals laten zien, spreekt zijn brede lach boekdelen. “Of dit een overtreding was? Natuurlijk is dat een fout. Claro! Duidelijk!”, roept hij terwijl hij het uitproest van het lachen. Goed wetende dat Brazilië toen is ontsnapt.
  [naar artikel]
 27. Legear kan ‘zware regime’ van Marc Brys niet appreciëren, Antwerp aast op winger (20/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  STVV zit ruim een week voor de competitiestart met een serieus probleem. Sterkhouders Jorge Teixeira (31) en Jonathan Legear (31) hebben hun wens uitgedrukt de club te willen verlaten. Ook Roman Bezus (27) is ongelukkig. Hij weigerde afgelopen week alweer een nieuw contractvoorstel. Antwerp richt zijn pijlen op Legear.
  [naar artikel]
 28. Bruidskindjes prins George en prinses Charlotte stelen de show (19/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Meghan Markle werd naar het altaar geleid met tien bruidskindjes in haar gevolg, maar de kleine prins George en prinses Charlotte stalen absoluut de show. Zowel bij aankomst aan Windsor Castle als op de trappen van St. George's Chapel zwaaiden de kleintjes het publiek enthousiast toe en wisten ze nog maar eens de harten van alle aanwezigen te stelen.
  [naar artikel]
 29. Bruidskindjes prins George en prinses Charlotte stelen de show (19/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Meghan Markle werd naar het altaar geleid met tien bruidskindjes in haar gevolg, maar de kleine prins George en prinses Charlotte stalen absoluut de show. Zowel bij aankomst aan Windsor Castle als op de trappen van St. George's Chapel zwaaiden de kleintjes het publiek enthousiast toe en wisten ze nog maar eens de harten van alle aanwezigen te stelen.
  [naar artikel]
 30. Legear verlengt contract bij STVV (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag verlengde Jonathan Legear zijn contract op Stayen. STVV breekt het contract van Legear open waardoor hij dit seizoen en volgend seizoen de kleuren van de Kanaries zal verdedigen.
  [naar artikel]
 31. Ronaldinho scoort enkel nog in gevangenis: superster rijgt schandalen laatste jaren aaneen (16/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij lacht breed en legt zijn hand op de schouder van een ploegmaat die een gouden beker in de lucht steekt. Ronaldinho (39) is al eventjes profvoetballer af, maar zijn kunstjes is hij duidelijk nog niet verleerd. Met vijf goals en zes assists gaf hij de concurrentie opnieuw het nakijken. Alleen gebeurde dat niet op het groene gras van Camp Nou maar in een Paraguyaanse gevangenis. Eén ding is duidelijk: sinds de superster zijn schoenen aan de haak ging, komt Ronaldinho enkel nog in het nieuws om de verkeerde redenen.
  [naar artikel]
 32. Naam van Legear duikt opnieuw op (08/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jonathan Legear werd twee weken geleden al gelinkt aan STVV, maar het werd windstil betreft een eventuele overgang. Dat had vooral te maken met de afwezigheid van Philippe Bormans op Stayen, hij laste een korte werkbreak in, waardoor het dossier Legear ook even on hold werd gezet. Intussen is Bormans terug aan de slag, maar heeft de Truiense CEO andere katjes te geselen. Hij zoekt naarstig naar een opvolger voor de ontslagen Marquez.
  [naar artikel]
 33. Daar is Ronaldinho weer: Braziliaan schittert in reclamefilmpje aan de zijde van Servisch supermodel (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het filmpje staat al sinds half december op YouTube, maar is nu pas echt overgewaaid tot bij ons: Ronaldinho die de hoofdrol speelt in een...
  [naar artikel]
 34. Jonathan Legear is opnieuw voetballer, maar verdient vooral geld door verkoop van hamburgers (09/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  THES ontvangt zaterdagavond Visé, dat Jonathan Legear wist te strikken voor het verdere vervolg van de competitie. “Het leven in het Turkse Adana was top, maar ik stond al lang niet meer in de basis. En ik hoor nog te graag bij de elf.”
  [naar artikel]
 35. Jonathan Legear voor de derde keer verkozen tot 'Speler van de Maand' (04/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jonathan Legear is door jullie verkozen tot Speler van de Maand februari. Hij volgt Casper de Norre op. Legear ging in oktober en november ook al met de prijs aan de haal.
  [naar artikel]
 36. “Ik wil spelersmakelaar worden om jonge spelers raad te geven” (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Feit of fictie? Tijdens een Europese verplaatsing met Anderlecht, vraagt Jonathan Legear of er sprake is van enig tijdverschil. Een ploegmaat zegt: “Ja, van zeven minuten.” Waarop Legear zijn horloge zeven minuten verder zet. “Neen, dat is niet gebeurd”, claimt Legear anno 2020. Andere fratsen kan hij niet ontkennen. Dat wil hij ook niet. Want de voetballer met het bekendste brokkenparcours van het laatste decennium wil straks jonge spelers begeleiden.
  [naar artikel]
 37. Opvallen zijn doet geen zeer: deze festivalgangers stelen de show op Extrema (05/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Niet de dj’s, maar de feestvierders zelf, stelen de show op Extrema Outdoor. Van een noeste festivalganger, een streepje bloot tot een bontjas op een stralende zomerdag: “Mensen klampen ons voortdurend aan om foto’s en TikTok-video’s te maken.” Een festival zoals Extrema Outdoor kent doorgaans niet veel grijze muizen, maar sommige festivalgangers zijn nog net een tikkeltje opvallender dan de anderen. Wij zetten de meest in het oog springende festivalgangers van dag één en twee op rijtje.
  [naar artikel]
 38. Hij voetbalde al jaren niet meer, maar nu is het officieel: Ronaldinho kapt ermee (17/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De voormalige topvoetballer Ronaldinho stopt met voetballen. Dat maakten zijn broer en makelaar dinsdagavond laat bekend. De Braziliaan speelde al drie jaar geen wedstrijden meer op topniveau.
  [naar artikel]
 39. Ronaldinho tovert als vanouds in futsalwedstrijd (22/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  37 is hij intussen, maar toveren kan Ronaldinho nog steeds als de beste. Nadat hij zijn contract bij Fluminense verbrak ging de Braziliaan zijn
  [naar artikel]
 40. Legear schenkt STVV de zege in non-match (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een bijzonder slappe ontmoeting tussen STVV en KVO leek op een logisch 0-0-gelijkspel uit te draaien, maar daar besliste invaller Jonathan Legear...
  [naar artikel]
 41. 17-jarig meisje slaat Ronaldinho met verstomming (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel mensen zouden nog niet normaal op een bal kunnen trappen wanneer Ronaldinho kijkt. Frans freestyle voetbaltalent Lisa Zimouche heeft hier
  [naar artikel]
 42. “Dommerik” Ronaldinho kan half jaar vast zitten in Paraguay en het is niet Messi die hem zal helpen (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De ultieme vernedering. In een poging om hun cliënt in beroep toch vrij te krijgen, claimt de advocaat van Ronaldinho dat het voetbalicoon gewoon...
  [naar artikel]
 43. Huisarrest in luxehotel, met amper vijf euro op z’n rekening: de spectaculaire val van voetbalster Ronaldinho (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was een idool, een megaster, miljonair. Maar nu heeft de Braziliaanse ex-international Ronaldinho (40) huisarrest na een gênant verblijf in de...
  [naar artikel]
 44. 'Oude man' Ronaldinho kondigt afscheid aan (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ronaldinho wil nog één jaar vlammen. Dat zei het Braziliaanse voetbalicoon op een persconferentie in New York. De voormalige wereldvoetballer van
  [naar artikel]
 45. Legear: "Het gefluit? Ik heb geantwoord op het terrein" (21/08/2017 - Sporza)
  Jonathan Legear beleefde gisteren een droomdebuut in het shirt van Anderlecht. Hij werd uitgefloten door de paars-witte aanhang, maar antwoordde met een goal en een assist.
  [naar artikel]
 46. STVV houdt Jonathan Legear langer aan boord (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sint-Truiden heeft maandag het contract van Jonathan Legear, dat nog liep tot medio 2019, met één extra seizoen verlengd. De 31-jarige Legear heeft nu een overeenkomst tot juni 2020 op Stayen. De buitenspeler vervoegde de Truienaars vorige zomer en was met zes goals en acht assists (in 28 wedstrijden) een belangrijke pion bij STVV.
  [naar artikel]
 47. Verstrikt in een web van witwassen en fraude: waarom jarige Ronaldinho nog altijd vastzit in Paraguayaanse cel (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige vedette Ronaldinho wordt vandaag 40 jaar. Veel te vieren valt er niet voor de normaal gesproken juist zo goedlachse Braziliaan, die...
  [naar artikel]
 48. De befaamde glimlach van Ronaldinho vergaat stilaan in de gevangenis (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie Ronaldinho zegt, zegt twee dingen: goddelijke dribbels en een geweldige glimlach. Maar de tanden lacht de 40-jarige cultvoetballer al een tijdje niet meer nu hij al drie weken vastzit in een gevangenis in Paraguay.
  [naar artikel]
 49. Nog altijd een absolute topper in het strandvoetbal: Ronaldinho pakt uit met heerlijke hattrick (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ronaldinho is dezer dagen naar verluidt failliet, maar mochten ze hem vijf euro geven voor elk hoogstandje waarmee hij tijdens het strandvoetbal...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy