Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:07 uur

Minstens 11 doden in Iran bij aanhoudend protest, na dood jonge vrouw die werd opgepakt door zedenpolitie

VRT NWS

22/09/2022 - 15:11

In Iran zijn bij protesten naar aanleiding van de dood van een 22-jarige vrouw, die haar hoofddoek foutief droeg, elf doden gevallen. Dat hebben Iraanse persbureaus meegedeeld. Het gaat om zeven manifestanten en vier leden van de veiligheidsdiensten. De protesten begonnen zes dagen geleden en situeren zich overal in Iran.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouwen verbranden hoofddoek tijdens aanhoudend protest in Iran, "zeker 6 doden en 75 gewonden" (21/09/2022 - VRT NWS)
  Bij de aanhoudende protesten in Iran tegen de regering aan zijn er al minstens zes doden gevallen en 75 gewonden gevallen. Dat heeft de Hengaw Organisation for Human Rights gemeld, een Noorse organisatie die de schendingen van de mensenrechten in Iran volgt. De protesten zijn gestart na de dood van een 22-jarige vrouw. Mahsa Amini stierf vorige week vrijdag nadat ze was opgepakt door de zedenpolitie omdat ze de hijab-wetten had overtreden en haar hoofddoek niet correct zou hebben gedragen. Het protest lijkt zich steeds verder uit te spreiden over het ganse land.
  [naar artikel]
 2. Vijf doden bij hevige rellen in Iran nadat vrouw sterft omdat ze hoofddoek fout droeg (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Iran zijn er hevige protesten uitgebroken na de dood van de 22-jarige Iraanse Mahsa Amini. De vrouw werd op 13 september opgepakt door de zedenpolitie omdat ze haar hoofddoek “niet correct” droeg. Ze belandde in coma op het politiekantoor en overleed drie dagen later in het ziekenhuis. De dood van de jonge vrouw wekte een golf van protest op. In de provincie Koerdistan overleden drie personen, in Kermanshah vielen twee doden.
  [naar artikel]
 3. Iraniërs komen al dagenlang op straat na dood van jonge vrouw die werd opgepakt door zedenpolitie (19/09/2022 - VRT NWS)
  In Iran komen mensen al dagenlang op straat na de dood van een 22-jarige vrouw. Mahsa Amini stierf vorige week nadat ze was opgepakt door de zedenpolitie omdat ze haar hoofddoek niet op de juiste manier zou hebben gedragen. Na haar begrafenis brak protest uit, dat intussen al enkele dagen aanhoudt. Ook vandaag wordt gedemonstreerd in verschillende steden, onder meer in de hoofdstad Teheran.
  [naar artikel]
 4. Repressieve zedenpolitie voedt protest tegen Iraans regime (21/09/2022 - De Tijd)
  18:04 De dood van een jonge Iraanse vrouw die was opgepakt door de zedenpolitie, ontlokt felle betogingen tegen het streng islamitische bewind van ayatollah Ali Khamenei. Dat de opperste leider mogelijk zwa...
  [naar artikel]
 5. Al meer dan veertig doden bij protesten in Iran (25/09/2022 - De Tijd)
  12:51 Bij de betogingen na de dood van een jonge Iraanse vrouw die was opgepakt door de zedenpolitie, zijn al zeker veertig mensen om het leven gekomen. De Iraanse president waarschuwde eerder 'kordaat' af ...
  [naar artikel]
 6. Iraans parlementslid uit kritiek op zedenpolitie (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Iraans parlementslid heeft dinsdag kritiek geuit op de zedenpolitie in het land, een dag nadat een protestbeweging op gang kwam over de dood van een jonge vrouw die was opgesloten door agenten van de zedenpolitie. Ook de Verenigde Naties tekenden, minder verrassend, protest aan tegen de gewelddadige repressie van de betogingen na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini.
  [naar artikel]
 7. Protesten in Iran na dood van vrouw die werd opgepakt voor “ongepaste” hoofddoek (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Iran zijn protesten uitgebroken na de dood van een 22-jarige vrouw. Mahsa Amini stierf vrijdag in het ziekenhuis, enkele dagen na haar arrestatie door de zedenpolitie, heeft haar familie gemeld. Het internet werd gedeeltelijk aan banden gelegd na de protesten, zegt de in Londen gevestigde organisatie Netblocks vrijdag.
  [naar artikel]
 8. Iran start onderzoek naar dood van 22-jarige Amini en blokkeert de toegang tot sociale mediaplatformen  (23/09/2022 - VRT NWS)
  Iran is een onderzoek gestart naar de dood van de jonge Koerdische Amini. De vrouw overleed vorige week nadat ze door de religieuze politie werd opgepakt omdat ze haar hoofddoek niet juist droeg. De dood van de vrouw veroorzaakte heel wat protest in het land. Zeker 17 mensen kwamen om. De overheid heeft nu ook de toegang tot verschillende sociale mediaplatformen geblokkeerd.
  [naar artikel]
 9. Iraans parlementslid uit kritiek op zedenpolitie na dood van Amini (22) (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een Iraans parlementslid heeft na de dood van een jonge vrouw kritiek geuit op de zedenpolitie in het land. Mahsa Amini (22) kwam om het leven nadat ze hardhandig aangepakt werd door agenten van die dienst. De jongedame werd volgens getuigen geslagen en mishandeld in een busje omdat ze haar hijab niet correct droeg. Intussen is ook een protestbeweging op gang gekomen.
  [naar artikel]
 10. Minstens 304 doden bij neerslaan van protest in Iran, zegt mensenrechtenorganisatie Amnesty (16/12/2019 - VRT NWS)
  In Iran zijn minstens 304 mensen gedood bij het neerslaan van het protest dat midden november uitbrak. Dat blijkt uit een nieuwe balans van mensenrechtenorganisatie Amnesty International.
  [naar artikel]
 11. Negen doden bij anti-regeringsprotest in Iran (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij aanhoudend protest tegen de Iraanse regering zijn vannacht doorheen Iran negen mensen om het leven gekomen. Dat heeft de Iraanse...
  [naar artikel]
 12. Minstens 304 doden door “meedogenloze repressie” van protest in Iran (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Iran zijn minstens 304 mensen gedood bij het neerslagen van de protestgolf die er midden november uitbrak. Dat blijkt uit een balans van de mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Onder de dodelijke slachtoffers bevinden zich naar verluidt ook zeker twee tieners, van 15 en 17 jaar oud.
  [naar artikel]
 13. Iraanse zedenpolitie pakt 230 feestende jongeren op (23/12/2017 - VRT NWS)
  In Iran werden 230 jonge mannen en vrouwen gearresteerd toen de zedenpolitie binnenviel op twee gemengde feestjes, waar ook alcohol werd gedronken. Sinds de islamitische revolutie van 1979 mogen ongehuwde mannen en vrouwen niet samen feesten en ook de consumptie van alcohol is strikt verboden.
  [naar artikel]
 14. Minstens 115 doden bij protesten in Iran (23/11/2019 - Metro)
  Bij de betogingen in Iran hebben de Iraanse veiligheidsdiensten minstens 115 mensen gedood. Dat zegt mensenrechtenorganisatie Amnesty International. De organisatie denkt dat het werkelijke aantal slachtoffers nog hoger ligt. De Iraanse regering rantsoeneerde vorige week de benzine en verhoogde tegelijk de brandstofprijzen vanwege de economische crisis die door de Amerikaanse sancties tegen het land ontstaan is. Het kwam over heel Iran tot protesten, waarbij tankstations en overheidsgebouwen in brand werden gestoken. Donderdag verklaarde de Iraanse Revolutionaire Garde dat de protesten en onrust beëindigd waren. Het was onduidelijk hoeveel doden en gewonden er bij het protest waren gevallen. De regering wilde ook geen cijfers noemen om de onrust in het land niet aan te zwengelen. Tegelijk werd de internettoegang dagenlang geblokkeerd om te vermijden dat beelden van protesten zouden circuleren. Bron: Belga   Het bericht Minstens 115 doden bij protesten in Iran verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. In tientallen Iraanse steden blijven mensen op straat komen, hoewel president waarschuwt voor "krachtig" optreden (25/09/2022 - VRT NWS)
  In Iran gaat het protest na de dood van een jonge vrouw die stierf na haar arrestatie door de zedenpolitie niet liggen, integendeel. In zo'n 80 steden zijn manifestanten gisteravond weer op straat gekomen, hoewel president Ebrahim Raisi had opgeroepen om "krachtig" op te treden tegen onruststokers. Ook elders in de wereld, onder meer in Irak en Syrië en in verschillende westerse hoofdsteden, hebben mensen hun steun betuigd aan de Iraanse vrouwen die opkomen voor hun rechten.
  [naar artikel]
 16. Minstens 14 doden en 37 vermisten bij overstromingen in Iran (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij overstromingen veroorzaakt door hevige regenval zijn sinds vrijdagnamiddag in het noordwesten van Iran minstens 14 doden gevallen: 37 mensen
  [naar artikel]
 17. Franse politie zet traangas in om Iran-demonstranten tegen te houden (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse politie heeft onder meer traangas ingezet om te voorkomen dat honderden demonstranten zouden oprukken naar de Iraanse ambassade in Parijs. De betogers voerden voor de tweede dag op rij actie wegens de dood van Mahsa Asini in Teheran. Zij stierf nadat ze opgepakt werd door de Iraanse zedenpolitie omdat ze niet volgens de strenge voorschriften gekleed was.
  [naar artikel]
 18. Hevig protest in Venezuela: minstens 35 doden in een week (28/01/2019 - De Morgen)
  Het protest in Venezuela heeft in een week al aan minstens 35 mensen het leven gekost. Dat melden verschillende ngo's die actief zijn in het land. Er werden ook al zeker 850 mensen opgepakt.
  [naar artikel]
 19. 'Happy' in Iran: ga recht naar de gevangenis (06/04/2019 - De Morgen)
  Zes jongeren uit Teheran die, zoals duizenden anderen in de wereld, hun versie opnamen van de 'Happy'-clip van Pharrell Williams werden opgepakt. Voor wie onbezorgd jong wil zijn in Iran, loert de zedenpolitie om elke straathoek.
  [naar artikel]
 20. Iraanse president belooft onderzoek naar dood jonge vrouw (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Iraanse president Ebrahim Raisi verklaarde donderdag dat de dood van een jonge vrouw, die tot protesten in Iran leidde, zal worden “onderzocht”, maar hekelde de hypocrisie van de westerse mogendheden.
  [naar artikel]
 21. Minstens 21 doden bij overstromingen in zuiden van Iran (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij overstromingen door hevige regenbuien in het zuiden van Iran zijn minstens 21 doden gevallen. Twee mensen zijn nog vermist. Dat heeft het Iraanse staatspersagentschap Irna zaterdag gemeld op basis van informatie van de hulporganisatie Rode Halvemaan.
  [naar artikel]
 22. Iraanse zedenpolitie pakt 230 jongeren op voor dansen en drinken (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Iraanse zedenpolitie heeft 230 jongeren opgepakt bij twee gemengde feestjes waar alcohol werd geserveerd. Dat berichten verschillende Iraanse...
  [naar artikel]
 23. Buren geschokt door plots overlijden jonge vrouw (18) in Gent: “Niets deed vermoeden dat ze aan haar einde zou komen” (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Gent is een vrouw van 18 jaar zondagochtend dood teruggevonden. In een huis in Kasterbant werd ze levenloos aangetroffen nadat haar vriend de politie had opgebeld. A.V.E., de vriend van de overleden jonge vrouw, werd na de feiten opgepakt. Voor buurman Dante (20), die woont in hetzelfde gebouw, komt haar overlijden onverwachts.
  [naar artikel]
 24. Minstens 25 doden en 16 vermisten bij overstromingen in Iran (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij overstromingen veroorzaakt door hevige regenval zijn sinds vrijdagnamiddag in vier provincies in het het noordwesten van Iran minstens 25
  [naar artikel]
 25. Amazon in het nauw door aanhoudend protest bij werknemers (05/05/2020 - Express)
  Zowel in thuisland Amerika als in Frankrijk staat e-commercereus Amazon onder vuur omdat het zijn personeel onvoldoende zou beschermen tegen... The post Amazon in het nauw door aanhoudend protest bij werknemers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Verschillende doden bij gewelddadig protest tegen watertekort in Iran (26/07/2021 - VRT NWS)
  In Iran zijn er al meer dan een week protesten aan de gang tegen het watertekort, daarbij zijn al drie doden gevallen. Dat hebben staatsmedia gemeld. Maar volgens het Human Rights Activists News Agency zijn er minstens 10 mensen om het leven gekomen. Bovendien schieten de veiligheidstroepen met scherp op de betogers, dat heeft Amnesty International gemeld. De mensenrechtenorganisatie vraagt Iran om “onmiddellijk met het geweld tegen de betogers te stoppen”.
  [naar artikel]
 27. Bejaarde overlijdt na ongeval met vluchtmisdrijf, jonge vrouw opgepakt (03/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft gisteravond een jonge vrouw ­gearresteerd als vermoedelijke bestuurder van een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf. Aan een rusthuis in Bree werd de 91-jarige Mia Vermeulen omvergereden. De klap was enorm. De rollator van de bejaarde vrouw vloog minstens dertig meter verder.
  [naar artikel]
 28. Jonge vrouw (25) dood teruggevonden in Heers (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket is een onderzoek gestart nadat een jonge vrouw maandagavond dood werd aangetroffen in een woning in Heers. Ze lag er dood in bed. In het appartement waren nog twee anderen aanwezigen. Allen zijn gekend in het drugsmilieu.
  [naar artikel]
 29. Zeventien doden in Iran bij protesten na dood Mahsa Amini (22) (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij protesten naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini zijn in Iran nu al zeventien doden gevallen. Dat blijkt uit een nieuwe balans die donderdag verspreid werd op de staatstelevisie. De slachtoffers zijn manifestanten en leden van de veiligheidsdiensten.
  [naar artikel]
 30. Tienduizenden mensen nemen deel aan door staat georganiseerde tegenbetogingen in Iran (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een reactie op het aanhoudend protest tegen de regering in Teheran, organiseert het Iraanse regime woensdag eigen betogingen in verschillende...
  [naar artikel]
 31. Vijf politieagenten “ernstig gewond” bij betoging aan Iraanse ambassade in Londen (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zeker vijf politieagenten zijn "ernstig gewond" geraakt bij incidenten in de marge van een betoging aan de Iraanse ambassade in Londen. Er werden ook twaalf personen gearresteerd. De betogers protesteerden tegen de dood van een jonge vrouw, Mahsa Amini (22), die op 13 september in Teheran opgepakt was door de zedenpolitie omdat ze "ongepaste kledij" droeg.
  [naar artikel]
 32. Minstens 18 doden door overstromingen in Iran (25/03/2019 - Metro)
  Door onweer en voortdurende overstromingen zijn minstens 18 doden en 68 gewonden gevallen in Iran, dat melden Iraanse hulpdiensten. Iran wordt momenteel geconfronteerd met nooit eerder geziene overstromingen in 25 van de 31 provincies, meldt de Iraanse organisatie voor crisisbeheersing. Vooral het westen en het zuidwesten van het land zijn getroffen. Enkele dagen geleden, op 19 maart, waren er ook al overstromingen in de noordoostelijke provincies Golestan en Mazandaran. Uit die provincies is geen officiële balans van de schade vrijgegeven. De activiteiten van de hulpdiensten worden vertraagd door de vele werknemers die met verlof zijn, omdat Iran momenteel het Perzische nieuwjaar viert. De organisatie voor crisisbeheer en het ministerie van Volksgezondheid, verantwoordelijk voor de ziekenhuizen, hebben alle verloven geannuleerd. Ook kregen de provinciegouverneurs de opdracht om op post te blijven. Het Iraans meteorologisch instituut waarschuwt dat de regen tot woensdag zal blijven vallen. bron: Belga Het bericht Minstens 18 doden door overstromingen in Iran verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Protest tot op haar begrafenis: Iraanse bekoopt ‘foutief’ gebruik van hijab met haar leven (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Iraanse hoofdstad Teheran is een 22-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze hardhandig aangepakt werd door de zedenpolitie. Mahsa Amini werd volgens getuigen geslagen en mishandeld in een politiebusje omdat ze haar hijab niet correct droeg. Het tragische voorval leidde zelfs tot op haar begrafenis tot heel wat protest. Misnoegde vrouwen wapperden met hun hoofddoek, woedende betogers werden gearresteerd.
  [naar artikel]
 34. Protest tot op haar begrafenis: Iraanse bekoopt ‘foutief’ gebruik van hijab met haar leven (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Iraanse hoofdstad Teheran is een 22-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze hardhandig aangepakt werd door de zedenpolitie. Mahsa Amini werd volgens getuigen geslagen en mishandeld in een politiebusje omdat ze haar hijab niet correct droeg. Het tragische voorval leidde zelfs tot op haar begrafenis tot heel wat protest. Misnoegde vrouwen wapperden met hun hoofddoek, woedende betogers werden gearresteerd.
  [naar artikel]
 35. Gezinsdrama in Wijnegem: caféuitbater schiet kinderen en vrouw dood, minstens drie doden (18/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een gezinsdrama in Wijnegem zijn woensdagnacht minstens drie doden gevallen. Een café-uitbater schoot eerst thuis zijn kinderen dood en vermoordde daarna zijn vrouw in zijn café. Hij probeerde uit het leven te stappen, maar overleefde. Het is onduidelijk hoe hij eraan toe is.
  [naar artikel]
 36. Twee doden bij frontale aanrijding in Ciney (23/06/2019 - Metro)
  Bij een frontale aanrijding tussen twee voertuigen zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Ciney twee doden gevallen op de N97. Dat meldt het parket van Namen. Een van de wagens werd bestuurd door een jongeman geboren in 1994, de andere door een jonge vrouw geboren in 1998. “De jonge vrouw was zwanger en zat in de auto met haar vriend. Zij en de bestuurder van de andere auto waren op slag dood”, aldus het parket van Namen. Een verkeersdeskundige is ter plaatse gestuurd. bron: Belga Het bericht Twee doden bij frontale aanrijding in Ciney verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Elf doden bij protesten na dood van jonge Iraanse vrouw die hoofddoek ‘niet correct’ droeg (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij protesten naar aanleiding van de dood van een 22-jarige Iraanse vrouw zijn nu al elf doden gevallen. Dat blijkt uit een nieuwe officiële balans. Het gaat om zeven manifestanten en vier leden van de veiligheidsdiensten.
  [naar artikel]
 38. Elf doden bij protesten na dood van jonge Iraanse vrouw die hoofddoek ‘niet correct’ droeg (22/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij protesten naar aanleiding van de dood van een 22-jarige Iraanse vrouw zijn nu al elf doden gevallen. Dat blijkt uit een nieuwe officiële balans. Het gaat om zeven manifestanten en vier leden van de veiligheidsdiensten.
  [naar artikel]
 39. Koelbloedige afrekening in Luik: 28-jarige vrouw dood teruggevonden (06/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Luik is een jonge vrouw dood teruggevonden. Het levenloze lichaam werd aangetroffen door de zus van het slachtoffer. De vrouw werd koelbloedig gedood met een kogel in het hoofd.
  [naar artikel]
 40. 'Minstens 115 doden bij protesten in Iran' (23/11/2019 - De Tijd)
  15:18 Bij de betogingen in Iran hebben de Iraanse veiligheidsdiensten minstens 115 mensen gedood. Dat zegt mensenrechtenorganisatie Amnesty International. De organisatie denkt dat het werkelijke aantal slac...
  [naar artikel]
 41. Minstens acht doden bij lawines in Iran (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Iran zijn ten noorden van Teheran minstens acht alpinisten omgekomen bij lawines. Nog eens minstens zeven anderen raakten vermist, zo berichten lokale media.
  [naar artikel]
 42. Collega schrijft emotionele brief voor ter dood veroordeelde VUB-professor Djalali (28/02/2018 - VRT NWS)
  Dokter Gerlant van Berlaer heeft een emotionele brief geschreven voor zijn collega en vriend Ahmadreza Djalali. De Zweeds-Iraanse professor, die gastdocent is aan de VUB, werd vorig jaar door Iran ter dood veroordeeld op beschuldiging van spionage. Ondanks het vele protest van de voorbije maanden is Iran (nog) niet teruggekomen op de beslissing.
  [naar artikel]
 43. Meer dan 140 doden en 866 gewonden door aardbeving in grensgebied Iran en Irak (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de krachtige aardbeving zondagavond in het bergachtige gebied op de grens tussen Iran en Irak zijn in Iran minstens 141 mensen omgekomen en 866...
  [naar artikel]
 44. Protest tegen overheid in Iran houdt aan: twee doden (31/12/2017 - VRT NWS)
  Voor de vierde dag op rij wordt in Iran opgeroepen tot straatprotest. Bij betogingen in een twintigtal steden zijn gisteravond de eerste doden gevallen. De overheid waarschuwt dat ze vanaf nu hard zal optreden. 
  [naar artikel]
 45. Jonge vrouw (25) bezweken aan overdosis? (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket is een onderzoek gestart nadat een jonge vrouw maandagavond dood werd aangetroffen in een woning in Heers. Ze lag er dood in bed. In het appartement waren nog twee anderen aanwezigen. Allen zijn gekend in het drugsmilieu.
  [naar artikel]
 46. Meer dan zeventig doden en duizend gewonden door aardbeving in grensgebied Iran en Irak (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De krachtige aardbeving die zondagavond plaatsvond in de grensstreek tussen Iran en Irak, heeft alleen al in het westen van Iran aan minstens 71...
  [naar artikel]
 47. Politie treedt hard op tijdens wake voor vermoorde vrouw in Londen (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een park in het zuiden van Londen zijn zaterdag honderden mensen samengekomen om de jonge vrouw te gedenken die onlangs dood werd teruggevonden. Sarah Everard werd vermoedelijk door een politieman ontvoerd en vermoord. Het voorval zorgde in heel het land voor verontwaardigde reacties en protest tegen het geweld jegens vrouwen.
  [naar artikel]
 48. Robinho is alweer weg bij Santos na aanhoudend protest (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na aanhoudend protest van supporters en sponsors is het contract van de Braziliaanse aanvaller Robinho bij Santos in onderling overleg opgeschort, opdat de ex-international zich volledig kan concentreren op de rechtszaak die in Italië tegen hem loopt, zo maakte de club vrijdag bekend.
  [naar artikel]
 49. Jonge vrouw (22) doet aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato (54), heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland. Het gaat om de dochter van een oud-medewerker van Borsato, zo vertelt de Nederlandse journalist Rob Goossens bij HLN Live.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy