De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Ja, een kip kan soms plots veranderen in een haan: "Ze krijgen een soort inwendige teelbal"

VRT NWS

22/09/2022 - 16:13

In Schilde schrok kippeneigenaar Jonas Verdickt zich een hoedje. Plots bleek één van zijn hennen te kraaien als een haan. Het vrouwtje ontwikkelde ook een forsere kam en postuur. "Het is zeldzaam maar soms verandert een kip in een haan, inclusief spermacellen", zegt bioloog Thierry Backeljau van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen bij Radio2 Middag in Antwerpen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kip uit Schilde begint plots te kraaien als een haan: “Ze is lichamelijk echt aan het veranderen” (22/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een opmerkelijk verhaal uit Schilde, want daar blijkt een kip plots een haan te zijn. Jonas Verdickt houdt tien kippen in zijn tuin en de dieren zijn z’n passie. Maar op een ochtend begon Belle plots te kraaien als een haan. De dierenarts dacht eerst nog dat het om een haan ging die pas laat volwassen wordt, maar DNA-onderzoek spreekt dat tegen. Belle is wel degelijk een kip, maar één die zich haan voelt.
  [naar artikel]
 2. Kip uit Schilde begint plots te kraaien als een haan: “Ze is lichamelijk echt aan het veranderen” (21/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een opmerkelijk verhaal uit Schilde, want daar blijkt een kip plots een haan te zijn. Jonas Verdickt houdt tien kippen in zijn tuin en de dieren zijn z’n passie. Maar op een ochtend begon Belle plots te kraaien als een haan. De dierenarts dacht eerst nog dat het om een haan ging die pas laat volwassen wordt, maar DNA-onderzoek spreekt dat tegen. Belle is wel degelijk een kip, maar één die zich haan voelt.
  [naar artikel]
 3. 400e keer "Winteruur": "We hebben nood aan dingen die niet veranderen" (18/11/2020 - VRT NWS)
  Al voor het zesde seizoen praat Wim Helsen elke avond op Canvas met een bekende gast over een tekst, terwijl een golden retriever in de sofa ligt te pitten. Zo eenvoudig kan televisie zijn. Het is telkens een "ander soort gesprek met een ander soort aandacht," zegt Wim Helsen. Vanavond is er een feesteditie met "Cas Goossens" in de versie van Bart Peeters.
  [naar artikel]
 4. InSight: een Mars-missie met een Belgisch tintje (05/05/2018 - VRT NWS)
  Vandaag wordt InSight gelanceerd, een Marslander van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA die het inwendige van de planeet Mars moet onderzoeken. De resultaten van een van de experimenten worden geanalyseerd bij de Koninklijke Sterrenwacht in België. "Het inwendige bestuderen is belangrijk, omdat het de motor is van alles wat op het Marsoppervlak gebeurt", zegt Tim Van Hoolst van de Sterrenwacht in "De ochtend".
  [naar artikel]
 5. Moordenaarskoppel opgepakt: "We waren 12 jaar oud en vonden een lijk in het bos" (22/11/2019 - VRT NWS)
  In 1996 vermoordden Hilde Van Acker en Jean-Claude Lacote een Britse zakenman in De Haan. Na meer dan 20 jaar op de vlucht is het moordenaarskoppel opgepakt in Ivoorkust. Een gebeurtenis die in Edegem heel wat herinneringen naar boven haalt. "We waren als twaalfjarigen op zeeklassen in De Haan. Plots kwamen er twee vriendjes geschokt uit de bossen. Ze hadden een lijk gevonden", vertelt Janus Verrelst op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 6. Tafelschuimer geniet een hele week in De Haan, maar "vergeet" te betalen (07/01/2023 - VRT NWS)
  In De Haan is de politie op zoek naar een tafelschuimer nadat die verschillende horecazaken bezocht zonder te betalen. De man zou een hele week lang gegeten, gedronken en gelogeerd hebben in tal van zaken in De Haan en Wenduine, maar "vergeten" te betalen zijn.
  [naar artikel]
 7. Drukte valt mee aan kust: "Er is nog geen plaats tekort geweest op het strand van De Haan" (21/07/2020 - VRT NWS)
  Annick Dosselaere verhuurt al 16 jaar cabines, windzeilen en strandbedden in De Haan. Deze zomer is het rustiger dan andere jaren. "Ook in dit lange weekend van 21 juli is er altijd plaats genoeg op het strand om veilig van de zon en de zee te genieten".
  [naar artikel]
 8. Vlaamse die halsoverkop terugkeerde uit Zweden: "Hoe kan een land in nog geen week tijd drie keer van kleur veranderen?" (15/07/2020 - VRT NWS)
  De Vlaamse Caroline Verstraete keerde halsoverkop terug uit haar vakantie in Zweden toen het land "code rood" kreeg. Vanmiddag veranderde dat plots naar "code oranje". "Frustrerend", getuigt Verstraete in "De wereld vandaag". "Hoe kan een land in nog geen week tijd drie keer van kleur veranderen?"
  [naar artikel]
 9. De Haan test nieuwe vuilniszakken uit die de meeuwen moeten weghouden: "Ze kunnen de zakken niet meer open prikken" (21/02/2022 - VRT NWS)
  De Haan test een nieuw soort vuilniszak uit, die meeuwen niet kunnen openprikken. De zakken worden in Nederland al enkele jaren gebruikt, toch zullen ze hier eerst nog getest worden voor ze op grotere schaal worden verdeeld.
  [naar artikel]
 10. "Nog nooit speler uit China zien terugkeren bij goeie club, bij ons beschouwt men het als soort amateurvoetbal" (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één iemand is die weet hoe het er precies aan toegaat in het Chinese voetbal dan wel Arie Haan. De intussen 68-jarige Nederlandse coach
  [naar artikel]
 11. Lachaert: "Bestraf verzekeraars die geen redelijke voorschotten uitkeren" (22/08/2017 - De Redactie)
  Slachtoffers van ongevallen moeten volgens Open VLD nu soms lang wachten vooraleer ze een voorschot op de schadevergoeding krijgen van de verzekeraar. Dat schrijft De Standaard. De regeringspartij  wil daar iets aan veranderen door hardleerse verzekeraars te bestraffen. "Nu dreigen mensen in armoede terecht te komen", zegt Kamerlid Egbert Lachaert aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 12. "Nog nooit speler uit China zien terugkeren bij goeie club, hier beschouwt men het als soort amateurvoetbal" (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één iemand is die weet hoe het er precies aan toegaat in het Chinese voetbal dan wel Arie Haan. De intussen 68-jarige Nederlandse coach
  [naar artikel]
 13. Opvallende studentenjob in De Haan: wandelen met alpaca's op het strand (04/06/2020 - VRT NWS)
  Vakantieboerderij Hof ter Meulen in De Haan is op zoek naar iemand die 4 uur per week met alpaca's op het strand wil wandelen. "We hebben in totaal 7 alpaca's", zegt uitbaatster Carl Adriansens. "Mijn vrouw is op het idee gekomen om met hen te gaan wandelen aan zee."
  [naar artikel]
 14. Bestaat vriendschapsverdriet? "Wees maar zeker, vriendschap is een van de meest onderschatte vormen van liefde" (19/11/2022 - VRT NWS)
  We krijgen soms de illusie dat vriendschap geen einde kent, tot we het plots meemaken. Een vriendschap die met of zonder woorden beëindigd wordt, hoe ga je daarmee om? "Het is niet overdreven om dat gevoel te vergelijken met liefdesverdriet", zegt psychiater Uus Knops. "We hebben geen scripts over hoe vriendschappen eindigen, geen taal om een pijnlijk gesprek te voeren over het stopzetten van een vriendschap."
  [naar artikel]
 15. Officiële opening van badseizoen in Wenduine bij De Haan: "Redders krijgen maskers voor mond-aan-mondbeademing" (11/06/2021 - VRT NWS)
  Op het strand van Wenduine, bij De Haan, is de officiële start van het badseizoen gegeven. Vanaf volgende week dinsdag, 15 juni, zal in elke kustgemeente minstens één redderspost bemand zijn. Vanaf 1 juli staan de redders op alle posten paraat.
  [naar artikel]
 16. Wat als "Het Journaal"-anker Wim De Vilder plots Marokkaans spreekt: de gevaren van artificiële intelligentie (28/03/2019 - VRT NWS)
  U kent hem omdat hij regelmatig "Het Journaal" presenteert, maar u heeft Wim De Vilder allicht nooit Marokkaans zien praten? Met artificiële intelligentie (AI) kan dat. Het resultaat is een gemanipuleerde video die authentiek lijkt. Dat soort filmpjes wordt "deepfake" genoemd. Hierin ziet en hoort u iemand dingen vertellen die hij of zij nooit heeft gezegd. Specialisten waarschuwen voor dat soort video's omdat ze kunnen worden gebruikt om "fake news" te verspreiden.
  [naar artikel]
 17. Ridge uit 'Mooi & Meedogenloos' 4 maanden in De Haan: "Zelfde goede lucht als in L.A." (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie deze zomer op de zeedijk van De Haan gaat flaneren, maakt zomaar kans om een wereldster te kruisen. Ronn Moss (65), onsterfelijk als Ridge
  [naar artikel]
 18. Center Parcs De Haan krijgt grondige poetsbeurt: "Er zijn 80 medewerkers aan de slag om huisjes te poetsen" (11/02/2021 - VRT NWS)
  In Center Parcs De Haan is een grote poetsbeurt aan de gang. Het park gaat na 3 maanden weer open. CEO Yves Vermeire ging vanmorgen kijken hoe het park erbij ligt. "We houden vandaag en morgen een grote schoonmaak", zegt hij.
  [naar artikel]
 19. Gigantische "Trumpiaanse haan" siert Chinese winkelstraat (28/12/2016 - De Redactie)
  In de Chinese stad Taiyuan trekt een nieuw standbeeld sinds kort de aandacht van de vele shoppers. Het gaat om een levensgrote parodie op Donald Trump, in de vorm van een haan.
  [naar artikel]
 20. Acht maanden cel voor ouders van jongen die teelbal verliest na weigering PCR-test (20/12/2022 - VRT NWS)
  De Dendermondse strafrechter heeft een moeder en vader uit Sint-Niklaas veroordeeld tot acht maanden cel en 800 euro boete voor "het ontzeggen van gepaste zorg aan hun zoon, wat de gezondheid van de jongen in gevaar bracht". De ouders weigerden een PCR-test voor hun zoon, zodat een spoedoperatie ernstige vertraging opliep. De dertienjarige jongen verloor hierdoor een teelbal.
  [naar artikel]
 21. "Ik schrijf het soms voor tegen de richtlijnen in, om druk van de ketel te halen": artsen en verpleegkundigen getuigen in "Pano" over antipsychotica bij ouderen (19/10/2022 - VRT NWS)
  In woonzorgcentra krijgen ouderen met dementie soms antipsychotica zodat ze rustig worden, omdat er te weinig personeel is. Dat blijkt uit gesprekken met een twintigtal artsen en verpleegkundigen voor een reportage van "Pano". "Antipsychotica zijn tegenwoordig hét wondermiddel", zegt verpleegkundige Nancy. "De dokters hebben ook geen keuze: meer zorgpersoneel is er niet, dus schrijven ze maar een pilletje voor."
  [naar artikel]
 22. "Een paintballkogel recht in m'n teelballen" (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een man krijgt tijdens het paintballen een kogel op een wel heel gevoelige plek. Gevolg: een bloeding in de teelbal. Pijnlijk!
  [naar artikel]
 23. Beestenboel: beekforellen veranderen soms in zeeforellen (07/03/2020 - Knack)
  Soms wordt een beekforel een zeeforel, maar in feite gaat het om dezelfde soort.
  [naar artikel]
 24. Win "Terug naar Finsterwolde", de biografie van Arie Haan (10/05/2018 - Sporza)
  Arie Haan, ex-speler en ex-coach van Standard en Anderlecht, heeft net zijn biografie uit. In ruil voor een juist antwoord op de wedstrijdvraag kun je een exemplaar winnen.
  [naar artikel]
 25. Neymar: "Ik ga mijn spelstijl niet veranderen" (13/10/2016 - Sporza)
  Sommige verdedigers krijgen het op hun heupen van Neymar. "Iedereen kan schoppen of ellebogen uitdelen. Dribbelen is veel moeilijker", verdedigt de Braziliaan zich.
  [naar artikel]
 26. Vaticaan: "Mensen kunnen hun geslacht niet kiezen of veranderen" (11/06/2019 - VRT NWS)
  Het Vaticaan vindt dat mensen niet het recht hebben om van geslacht te veranderen. Dat staat in een officieel document dat gisteren gepubliceerd werd. Het Vaticaan verwerpt het idee dat je kan veranderen van identiteit en van gender. Er wordt opgeroepen om "een positieve, behoedzame seksuele opvoeding" aan te bieden, zodat kinderen "de originele waarheid van mannelijkheid en vrouwelijkheid" kunnen leren.
  [naar artikel]
 27. Burgemeester De Haan noemt uitspraken collega's "kinderachtig" (08/05/2020 - VRT NWS)
  Burgemeester Wilfried Vandaele van De Haan (Open & N-VA) stoort zich aan uitspraken van zijn collega's uit Middelkerke en Oostende. Die zeggen dat het niet langer haalbaar is om tweedeverblijvers tegen te houden om naar de kust te komen. Wilfried Vandaele noemt het "kinderachtig getoeter".
  [naar artikel]
 28. Markante plekken: de iconische sociale woontoren "Ieder Zijn Huis" in Evere (15/06/2018 - VRT NWS)
  In de reeks "Markante plekken" gaat onze fotograaf Alexander Dumarey elke week op zoek naar een opvallende plaats met een verhaal. Soms bekend, soms vergeten. Soms druk, soms verlaten. Soms nieuw, soms eeuwen oud. Maar allemaal hebben ze een boeiende geschiedenis. Vandaag: sociale woontoren "Ieder Zijn Huis" in Evere.
  [naar artikel]
 29. VRT NWS over betogingen tegen racisme: waarom werd niet gesproken over plunderingen? En waarom werd "blank" plots "wit"? (13/06/2020 - VRT NWS)
  Ik weet het, alles wat VRT doet, lijkt voor de buitenwereld het gevolg van urenlange vergaderingen en zorgvuldige, strategische planning die volgens sommigen ook bol staat van de bijbedoelingen. Soms worden ten onrechte intenties gezocht achter dingen, en soms loopt er echt iets minder goed. Een overzicht van de meest gestelde vragen.
  [naar artikel]
 30. ATP experimenteert met nieuwe regels: "Maar niets veranderen om te veranderen" (21/10/2017 - Sporza)
  Volgende maand test de ATP tijdens de Next Gen Finals een aantal nieuwe spelregels. "We moeten ons aanpassen aan de nieuwe generatie fans", zegt voorzitter Chris Kermode.
  [naar artikel]
 31. "Een paintball kogel recht in m'n teelballen" (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een man krijgt tijdens het paintballen een kogel op een wel heel gevoelige plek. Gevolg: een bloeding in de teelbal. Pijnlijk!
  [naar artikel]
 32. BEKIJK - "10.000 luchtkastelen": K3 hekelt uitstel van versoepelingen met satirisch optreden in Nederland (17/04/2021 - VRT NWS)
  In de satirische tv-show "Even tot hier" in Nederland hebben de meisjes van K3 een opmerkelijke versie van hun hit "10.000 luchtballonnen" gezongen, onder de noemer "10.000 luchtkastelen". Daarin hekelen ze het uitstel van versoepelingen omdat de coronacijfers te slecht zijn of blijven, een teleurstelling die onze noorderburen net als wij soms te verwerken krijgen.
  [naar artikel]
 33. Ben je een winter- of een zomermens? "Hoe groter je spiermassa, hoe groter je inwendige kachel" (03/12/2018 - VRT NWS)
  Zijn de donkere dagen voor Kerstmis voor jou een moeilijke periode om jezelf door te slepen of net een verademing? Het hangt er blijkbaar van af of je een winter- of een zomermens bent. "Er zijn wel duidelijk verschillende soorten mensen", zegt professor Wouter van Marken Lichtenbelt in "Nieuwe feiten" op Radio 1.
  [naar artikel]
 34. Wim Opbrouck: "Ik heb soms gefaald, maar je kan niet van het ene naar het andere meesterwerk stappen"  (06/05/2018 - VRT NWS)
  "Achteraf bekeken lijkt mijn leven erg uitgestippeld, maar ik heb natuurlijk ook erg veel geluk gehad." Wim Opbrouck toont zich aan de tafel van "De rotonde" van Radio 2 als een gepassioneerde levensgenieter. "Maar ik doe daar ook niet flauw over, soms kan het verdomd tegenzitten."
  [naar artikel]
 35. Vlaming is Youtube-sensatie met filmpje over fidget spinner: "Plots had ik 600.000 views per uur" (28/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanuit het niets is Presstube plots het grootste Vlaamse kanaal op Youtube, op Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike na. Met dank aan de fidgetspinner-hype. "En plots had ik 600.000 views per uur".
  [naar artikel]
 36. "Moeten we nu echt ons geslacht op onze pas veranderen, om terugbetaling te krijgen voor antikankermedicijn?" (22/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dit is Kafka in de borstkliniek: mannen met borstkanker krijgen levensnoodzakelijke geneesmiddelen niet terugbetaald. «Ronduit wansmakelijk.?Moeten...
  [naar artikel]
 37. Hendrik Bogaert: "Er is een soort contractbreuk met het regeerakkoord" (07/09/2018 - VRT NWS)
  CD&V-Kamerlid Hendrik Bogaert is ontgoocheld door het gebrek aan inspanningen die de regering heeft geleverd om het begrotingstekort aan te pakken. "Dit is een soort contractbreuk met het regeerakkoord waarin men evenwicht beloofd heeft", zegt hij in "Terzake".
  [naar artikel]
 38. Nieuwe spitssnuitdolfijn ontdekt bij Mexico? "Wat we zagen, komt met niks overeen van wat we al kennen" (11/12/2020 - VRT NWS)
  Onderzoekers denken dat ze in wateren ten westen van Mexico een nieuw soort van dolfijn hebben ontdekt. Dat gebeurde per toeval, toen ze speurden naar een andere soort tijdens operatie "Divina Guadalupe". Als het bevestigd wordt, zou het gaat om een heel zeldzame ontdekking binnen de groep van grote zoogdieren: "Op zoek gaan naar een heel zeldzame soort, en dan nog iets nieuws vinden, daar doen we het allemaal voor."
  [naar artikel]
 39. Groot personeelstekort bij noodcentrales: "Ze werken tot 70 uren per week en nu vallen ze ziek en uitgeput uit" (17/10/2022 - VRT NWS)
  De noodcentrales in ons land kampen met een enorm personeelstekort. Daardoor worden niet meer alle telefoons beantwoord, schrijft Gazet van Antwerpen. In Antwerpen komt er nog bij dat er grote problemen zijn met de huisvesting, de elektriciteit en de computers. "Ze horen het soms letterlijk knetteren onder de vloer en krijgen soms een schok als ze hun scherm aanraken."
  [naar artikel]
 40. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg", "format": "image/jpg", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "width": 1001, "height": 1515 } }, "caption": "" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 41. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Het Nieuwsblad)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "caption": "", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "height": 1515, "width": 1001 } }, "format": "image/jpg", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 42. Streamingplatformen bannen "Little Britain" wegens "blackface": "De tijden veranderen" (09/06/2020 - VRT NWS)
  Het komische sketchprogramma "Little Britain" is van alle Britse streamingplatformen gebannen omdat het niet meer past binnen de tijdsgeest. Acteurs David Walliams and Matt Lucas schminkten zich in sommige sketches zwart, maar dat "blackfacen" wordt als beledigend en ongepast ervaren. "Het was een luie manier van humor", erkennen de makers.
  [naar artikel]
 43. Vlaams Parlement zet licht op groen voor bouwshift: dit verandert er (24/05/2023 - VRT NWS)
  Het Vlaams Parlement heeft het licht op groen gezet voor een aantal belangrijke stappen in de bouwshift, het plan van de Vlaamse regering om de open ruimte te vrijwaren. Voor eigenaars die hun grond van bestemming zien veranderen, komt er via het "instrumentendecreet" een hogere vergoeding en daarnaast komt er een soort "stolp" over nog niet ontwikkelde woonreservegebieden. De linkse oppositiepartijen noemen het plan "onhaalbaar en onbetaalbaar".
  [naar artikel]
 44. Drukker dan normaal in vogelopvangcentrum Neteland: "Tent doet nu dienst als soort veldhospitaal" (02/06/2020 - VRT NWS)
  In het VOC Neteland in Herenthout, waar vogels en wilde dieren in nood worden opgevangen, is het opvallend druk. "Het is roeien met de riemen die we hebben", zegt Celeste Dillen van het opvangcentrum. We zelfs een extra tent geplaatst, die als een soort veldhospitaal moet dienen."
  [naar artikel]
 45. "Soms is het de blik in de ogen van de kindjes die me doet gruwelen" (23/11/2018 - VRT NWS)
  "Soms is het de blik in de ogen van de kindjes die me doet gruwelen." Dat zegt Annemie, een van de vier mensen die dagelijks beelden bekijkt die via "Stopchildporno" aangemeld worden. "Waarom ik dit werk doe? Uit engagement." Kijken naar kinderporno, ook al is dat dan beroepshalve, wie wil dat doen? En wat doet het met hen? Een gesprek op de grens van bescherming en zelfbescherming, over schokkende beelden en hoe daarmee om te gaan. "Tetris spelen helpt."
  [naar artikel]
 46. Heb jij last van een "zonnesnor"? "Perfect normaal bij vrouwen op vruchtbare leeftijd" (26/06/2023 - VRT NWS)
  Op TikTok wordt hier en daar gewaarschuwd voor een "zonnesnor". Dat zijn donkere pigmentvlekjes op de lip die samen een soort "snor" vormen. "De donkere verkleuring komt door de combinatie van hormonen en blootselling aan zonlicht", legt Jan Gutermuth, diensthoofd dermatologie aan het UZ Brussel, uit in "Nieuwe feiten" op Radio 1. Komt zo'n "zonnesnor" vaak voor? En raak je er nog vanaf?
  [naar artikel]
 47. Geens: "Dit soort taal kreeg wind in zeilen door terrorisme van laatste jaren" (06/09/2018 - VRT NWS)
  "Dit soort taal kreeg de wind in de zeilen door het terrorisme van de laatste jaren", dat zegt minister van Justitie Koen Geens (CD&V) in "De ochtend" op Radio 1, als reactie op de "Pano"-reportage over de jongerenorganisatie Schild & Vrienden. Of het parket een onderzoek heeft ingesteld naar de vereniging, mag de minister niet zeggen. "Maar ons straffenarsenaal volstaat alleszins om op te treden."
  [naar artikel]
 48. Getuige: "We hoorden plots schoten" (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Plots hoorden we vijf of zes schoten", zegt een ooggetuige van de machete-aanval in Charleroi aan VTM NIEUWS. "Ongeveer dertig seconden later
  [naar artikel]
 49. Wim Helsen: "De spanning op een begrafenis is interessant om iets grappigs te verzinnen" (31/10/2017 - VRT NWS)
  Komend weekend gaat "Er wordt naar u geluisterd" in première, de nieuwe zaalshow van Wim Helsen waarin hij een uitvaartbegeleider speelt. "Een begrafenis is een soort theaterstuk", zegt hij in "Van Gils & Gasten".
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy