Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:21 uur

Wereldtop uit dartswereld zakt af naar Oktoberhallen in Lebbeke voor Belgian Darts Open

VRT NWS

22/09/2022 - 17:05

Komend weekend komt de crème de la crème binnen de dartswereld naar de Oktoberhallen in Wieze bij Lebbeke voor de Belgian Darts Open. Bekende namen zoals Peter Wright, Dimitri "Dancing Dimi" Van Den Bergh, Michael van Gerwen en vele anderen tonen hun beste 'vogelpik'-kunsten. En het is een hele uitdaging voor zo'n relatief kleine gemeente om een dergelijk groots evenement te organiseren, vertelt schepen van sport, Raf De Wolf (N-VA).


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Deze toppers tekenen present voor Belgian Darts Open in Wieze, liefst zes Belgen van de partij (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Komend weekend is het Oost-Vlaamse Wieze het walhalla van de dartswereld voor de Belgian Darts Open. Volksfeest in de Oktoberhallen van 23 tot 25 september. De wereldtop tekent quasi volledig present, met daarbij maar liefst zes Belgen.
  [naar artikel]
 2. Deze grote namen (met zes Belgen) komen naar ons land voor de Belgian Darts Open in Wieze (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Komend weekend ligt het kloppend hart van de dartswereld in ons land. In de Oktoberhallen van Wieze wordt van vrijdag tot zondag gestreden om de Belgian Darts Open.
  [naar artikel]
 3. Kim Huybrechts adviseert Belgische fans voor Belgian Darts Open en stelt: “Darts is hier momenteel groter dan in Nederland” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van vrijdag tot zondag strijdt de wereldtop van het darts in de Oktoberhallen in Wieze om de Belgian Darts Open, de twaalfde manche van de European Tour. Kim Huybrechts heeft de dartssport zien exploderen in ons land.
  [naar artikel]
 4. Wereldtop is present, 18.000 fans verwacht voor Belgian Darts Open: “Vijf jaar geleden hadden we dit niet gedaan” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend verzamelt de crème de la créme van de dartswereld in Wieze, voor de Belgian Darts Open. En er wordt een bom volk verwacht in de Oktoberhallen. “Vijf jaar geleden hadden we deze stap niet gezet”, klinkt het bij organisator Golazo.
  [naar artikel]
 5. Deze toppers tekenen al zeker present voor Belgian Darts Open in Wieze, mét Dimitri Van den Bergh: “Ik mag me niet laten meeslepen” (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week is het Oost-Vlaamse Wieze het walhalla van de dartswereld voor de Belgian Darts Open. Volksfeest in de Oktoberhallen van 23 tot 25 september. De wereldtop tekent quasi volledig present, maar de absolute blikvanger wordt natuurlijk ‘thuisspeler' Dimitri Van den Bergh, die er na een week rust omwille van paniekaanvallen opnieuw zal staan. Liefst 18.000 tickets gingen al de deur uit.
  [naar artikel]
 6. Bullseye! Meteen ambiance in Oktoberhallen Wieze met Belgian Darts Open: “Bij elke topscore gaat het dak er af” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Oktoberhallen in Wieze zijn drie dagen lang het mekka van de darts. Naast de wereldtop tekenen hier ook in totaal 18.000 uitzinnige fans present. Van het eerste uur zit de sfeer erin. “Wie denkt dat dit alleen in grote steden kan, denkt best maar rap iets anders”, klinkt het.
  [naar artikel]
 7. Bullseye! Meteen ambiance in Oktoberhallen Wieze met Belgian Darts Open: “Bij elke topscore gaat daker af” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Oktoberhallen in Wieze zijn drie dagen lang het mekka van de darts. Naast de wereldtop tekenen hier ook in totaal 18.000 uitzinnige fans present. Van het eerste uur zit de sfeer erin. “Wie denkt dat dit alleen in grote steden kan, denkt best maar rap iets anders”, klinkt het.
  [naar artikel]
 8. Topdarters komen niet in maart, maar in september naar België voor de European Tour (10/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De wereldtop in het darts blaast in september opnieuw verzamelen in België. Van 23 tot 25 september wordt in de Oktoberhallen in Wieze een nieuwe Belgian Darts Open georganiseerd. Dat toernooi ging origineel eind maart door, maar werd nu verplaatst vanwege corona.
  [naar artikel]
 9. REPORTAGE. Belgian Darts Open: de perfecte score van 180 (vaten bier per dag) (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat is dat, zeg? De Belgian Darts Open heeft zijn debuut op de European Tour niet gemist, met drie dagen van zenuwslopende ambiance, sfeervolle samenzang, humoristisch proza en bier. Heel veel bier. Wij trokken naar de Oktoberhallen waar het leek alsof Aalst Carnaval en Kamping Kitsch een kindje hadden gebaard.
  [naar artikel]
 10. Kim Huybrechts en Mike De Decker zetten Belgian Darts Open in vuur en vlam, en genieten van Belgisch publiek: “Wat is dit hier?!” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kim Huybrechts en Mike De Decker hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de Belgian Darts Open. De Belgische profs zetten daarmee de Oktoberhallen in vuur en vlam. “Wow, wat is dit?”, glunderde Huybrechts na afloop.
  [naar artikel]
 11. Darttoppers komen naar België: European Tour strijkt in september neer in Wieze (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van 23 tot 25 september wordt in de Oktoberhallen in Wieze een nieuwe Belgian Darts Open georganiseerd. Het toernooi met een prijzenpot van 166.000 euro maakt deel uit van de Professional Darts Corporation’s European Tour, een serie van dertien toernooien over heel Europa.
  [naar artikel]
 12. Kruim van Belgische dartswereld verzamelt in tiendschuur van Herkenrodehoeve (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Darts is ‘booming’, ook in Limburg: dit weekend is de imposante, achttiende-eeuwse tiendschuur van de Herkenrodehoeve in Opheers het decor voor het Open Darts Festival. Zowel zaterdag als zondag doen telkens ruim 300 deelnemers, onder wie het kruim van de Belgische dartswereld, een gooi naar de zege of een deeltje van de prijzenpot.
  [naar artikel]
 13. Voor wie nu geen ticket kon bemachtigen: dartstoppers komen ook in 2023 naar België (en er zijn nóg grote plannen) (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend staat in Wieze de Belgian Darts Open op het programma. De twaalfde manche van de European Tour, de toernooien richting het EK einde oktober. En wat nu al zeker is: ook in 2023 komt de wereldtop van het darts naar ons land.
  [naar artikel]
 14. LIVE DARTS. Belgian Darts Open van start, wie stoot door naar tweede ronde in Wieze? (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dag één op de Belgian Darts Open in Wieze. In de namiddagsessie schieten liefst drie Belgen in actie. Welke darters stoten door naar de tweede ronde? Volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 15. LIVE DARTS. Belgian Darts Open van start, wie stoot door naar tweede ronde in Wieze? (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag gaat in Wieze de Belgian Darts Open van start. In de namiddagsessie schieten liefst drie Belgen in actie. Welke darters stoten door naar de tweede ronde? Volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 16. Kim Huybrechts over Fallon Sherrock: “Schitterend voor de populariteit van darts” (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fallon Sherrock blijft de dartswereld verbazen. De 27-jarige Engelse plaatste zich voor de knock-out fase van de Grand Slam of Darts met een fantastische laatste beurt. Belgische profdarter Kim Huybrechts geeft Sherrock alle lof. “Niemand had gedacht dat dit kon blijven duren, nu is ze gewoon wereldtop.”
  [naar artikel]
 17. Dave Chisnall, die ninedarter gooit, wint Belgian Darts Open in Wieze (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dave Chisnall is de winnaar van de Belgian Darts Open in Wieze. De Engelsman rekende in de finale af met toernooiverrassing Andrew Gilding, de man die Dimitri Van den Bergh uitschakelde.
  [naar artikel]
 18. Inne Peeters (19) staat haar mannetje in Limburgse dartswereld (21/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Denk niet te snel het is maar tegen een vrouw, want voor je het weet heeft zij de beker vast.” De 19-jarige kleuterjuffrouw in spe Inne Peeters uit Millen bij Riemst heeft een niet alledaagse hobby. Inne maakt furore in de Limburgse dartswereld met de pijltjes van haar oma nog wel. “Onze familie ademt darts”, zegt de kapitein van DC Fire Darts.
  [naar artikel]
 19. LIVE DARTS. Huybrechts niet opgewassen tegen Lewis, wie wint Belgian Darts Open in Wieze? (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Huybrechts heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Belgian Darts Open. Tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis was veel te sterk: 1-6. Alle Belgen zijn uitgeschakeld in Wieze, maar in de avondsessie zijn er nog veel kleppers aan zet. Wie schrijft het Belgische toernooi op zijn naam? Kijk live op VTM 2 of volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 20. Hoe darter Dimitri Van den Bergh aansluiting vond met de wereldtop (25/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij miste dinsdagavond misschien de finale van de Grand Slam of Darts, Dimitri Van den Bergh heeft in coronajaar 2020 eindelijk de aansluiting gemaakt met de wereldtop in het darts. De 26-jarige Antwerpenaar is een flinke outsider is geworden voor het WK.
  [naar artikel]
 21. BELGIAN DARTS OPEN. Belgische qualifiers weren zich kranig voor dolenthousiast publiek, maar stranden in eerste ronde: “Dit was een droom die uitkwam” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De eerste sessie van de Belgian Darts Open zit erop. Van de drie Belgische qualifiers kon er zich geen enkele plaatsen voor de tweede ronde.
  [naar artikel]
 22. Dak ging eraf op Belgian Darts Open: Dave ‘Chizzy’ Chisnall gooit iconische 9-darter en wint toptoernooi in ons land (26/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dave Chisnall heeft de Belgian Darts Open (de twaalfde manche van de European Tour) op zijn naam geschreven. De Engelsman, door zijn eindzege de nieuwe nummer 14 van de wereld, was in de finale met 8-6 te sterk voor Andrew Gilding (de man die Dimitri Van den Bergh had uitgeschakeld in de tweede ronde). Goed voor 25.000 pond.
  [naar artikel]
 23. Stunt van formaat! Kim Huybrechts gooit eerste reekshoofd Van Gerwen uit Belgian Darts Open, Van den Bergh en De Decker uitgeschakeld (24/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Kim Huybrechts heeft de eer van de Belgen hoog gehouden op de Belgian Darts Open. Onze landgenoot klopte verrassend de wereldtopper Michael van Gerwen met 4-6. Vooral zijn laatste worp zorgde voor dolle vreugdetaferelen. Dimitri Van den Bergh en Mike De Decker konden zich niet plaatsen voor de volgende ronde.
  [naar artikel]
 24. Dancing Dimi en andere dartstoppers in Wieze aan het werk zien? Zo raakt u aan tickets voor de Belgian Open (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Darts Open, het European Tour-toernooi van 23 tot 25 september in het Oost-Vlaamse Wieze, heeft vandaag de ticketverkoop geopend. “Wees snel, want er is enorm veel vraag naar”, aldus Dimitri Van den Bergh.
  [naar artikel]
 25. LIVE DARTS. Drie Belgen in actie vandaag in Wieze, met Huybrechts-Van Gerwen als hoogtepunt (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat een publiek. Dit is echt niet normaal!” Kim Huybrechts, en met hem zowat alle darters, waren onder de indruk. De openingsdag van de Belgian Darts Open in Wieze was een gigantisch succes. Al viel het op het podium zelf wel wat tegen voor de Belgen. Enkel Kim Huybrechts en Mike de Decker slaagden erin zich te plaatsen voor de tweede ronde. Zij komen vandaag opnieuw in actie. Huybrechts trakteerde zichzelf met z’n zege op een treffen met Michael van Gerwen. Ook Dimitri Van den Bergh verschijnt vandaag voor het eerst op het podium in Wieze. Kijk live naar de Belgian Darts Open op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog!
  [naar artikel]
 26. Wat een domper! Andrew Gilding schakelt Dimitri Van den Bergh uit op Belgian Darts Open (24/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh heeft zich niet kunnen plaatsen voor de derde ronde op de Belgian Darts Open. In Wieze verloor onze landgenoot van de Engelsman Andrew Gilding na een beslissende laatste leg. Voor de Dreammaker komt er zo vroegtijdig een einde aan zijn toernooi. Eerder op de dag verloor ook Mike De Decker zijn wedstrijd. Straks komt Kim Huybrechts nog in actie.
  [naar artikel]
 27. Wat een domper! Andrew Gilding schakelt Dimitri Van den Bergh uit op Belgian Darts Open (24/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dimitri Van den Bergh heeft zich niet kunnen plaatsen voor de derde ronde op de Belgian Darts Open. In Wieze verloor onze landgenoot van de Engelsman Andrew Gilding na een beslissende laatste leg. Voor de Dreammaker komt er zo vroegtijdig een einde aan zijn toernooi. Eerder op de dag verloor ook Mike De Decker zijn wedstrijd. Straks komt Kim Huybrechts nog in actie.
  [naar artikel]
 28. De gekte van de ‘FA Cup of Darts’, het grootste toernooi ter wereld: “Ik word bloednerveus van die live loting, dan kijk ik weg” (03/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van 4 tot 6 maart blaast de top van de dartswereld verzamelen in Minehead, een Engels dorpje “in the middle of nowhere” aldus Kim Huybrechts. De reden: de UK Open, ook wel bekend als de ‘FA Cup of Darts’. Nergens nemen zo veel spelers deel aan een toernooi.
  [naar artikel]
 29. LIVE DARTS. Clemens door na straffe wedstrijd - Drie Belgen in actie vandaag in Wieze, met Huybrechts-Van Gerwen als hoogtepunt (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat een publiek. Dit is echt niet normaal!” Kim Huybrechts, en met hem zowat alle darters, waren onder de indruk. De openingsdag van de Belgian Darts Open in Wieze was een gigantisch succes. Al viel het op het podium zelf wel wat tegen voor de Belgen. Enkel Kim Huybrechts en Mike de Decker slaagden erin zich te plaatsen voor de tweede ronde. Zij komen vandaag opnieuw in actie. Huybrechts trakteerde zichzelf met z’n zege op een treffen met Michael van Gerwen. Ook Dimitri Van den Bergh verschijnt vandaag voor het eerst op het podium in Wieze. Kijk live naar de Belgian Darts Open op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog!
  [naar artikel]
 30. LIVE DARTS. Clemens, na straffe partij, en Searle door - Drie Belgen in actie vandaag in Wieze, met Huybrechts-Van Gerwen als hoogtepunt (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat een publiek. Dit is echt niet normaal!” Kim Huybrechts, en met hem zowat alle darters, waren onder de indruk. De openingsdag van de Belgian Darts Open in Wieze was een gigantisch succes. Al viel het op het podium zelf wel wat tegen voor de Belgen. Enkel Kim Huybrechts en Mike de Decker slaagden erin zich te plaatsen voor de tweede ronde. Zij komen vandaag opnieuw in actie. Huybrechts trakteerde zichzelf met z’n zege op een treffen met Michael van Gerwen. Ook Dimitri Van den Bergh verschijnt vandaag voor het eerst op het podium in Wieze. Kijk live naar de Belgian Darts Open op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog!
  [naar artikel]
 31. Geen man die er graag tegen speelt, Kim Huybrechts: “Sherrock verdient evenveel respect als gelijk welke andere dartspeler” (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fallon Sherrock blijft de dartswereld verbazen. De 27-jarige Engelse plaatste zich voor de knock-outfase van de Grand Slam of Darts met een fantastische laatste beurt. Belgische profdarter Kim Huybrechts (36) geeft Sherrock alle lof. “Niemand had gedacht dat dit kon blijven duren, nu is ze gewoon wereldtop.”
  [naar artikel]
 32. Grote teleurstelling voor de Belgische dartsfans: nummer één van de wereld Gerwyn Price past voor Belgian Darts Open (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Gerwyn Price last een pauze in om scherp te staan voor de World Grand Prix. Daardoor zakt de nummer één van de wereld niet af naar België.
  [naar artikel]
 33. LIVE DARTS. Finale tussen Wales en Australië op World Cup of Darts, Belgian Arrows sneuvelen in kwartfinales (19/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De kwartfinale is het eindstation gebleken voor Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts op de World Cup of Darts. De Belgian Arrows gingen onderuit tegen een ijzersterk Australië. Wie wint het WK voor landenteams? Volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 34. LIVE DARTS. De eerste ‘big fish’: Chisnall gooit 170 uit in zege tegen Klaasen- Drie Belgen in actie straks in Wieze, met Huybrechts-Van Gerwen als hoogtepunt (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat een publiek. Dit is echt niet normaal!” Kim Huybrechts, en met hem zowat alle darters, waren onder de indruk. De openingsdag van de Belgian Darts Open in Wieze was een gigantisch succes. Al viel het op het podium zelf wel wat tegen voor de Belgen. Enkel Kim Huybrechts en Mike de Decker slaagden erin zich te plaatsen voor de tweede ronde. Zij komen vandaag opnieuw in actie. Huybrechts trakteerde zichzelf met z’n zege op een treffen met Michael van Gerwen. Ook Dimitri Van den Bergh verschijnt vandaag voor het eerst op het podium in Wieze. Kijk live naar de Belgian Darts Open op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog!
  [naar artikel]
 35. LIVE DARTS. Belgian Arrows sneuvelen tegen Australië, Wales klopt Nederland en is eerste finalist op World Cup of Darts (19/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De kwartfinale is het eindstation gebleken voor Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts op de World Cup of Darts. De Belgian Arrows gingen onderuit tegen een ijzersterk Australië. Wie wint het WK voor landenteams? Volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 36. LIVE WORLD CUP OF DARTS. Stoten de Belgian Arrows door naar de kwartfinales? (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Arrows, met Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh, spelen op de World Cup of Darts vanavond hun tweede ronde tegen Polen. Te beginnen met twee enkelwedstrijden. Staat het dan gelijk, volgt er een beslissende koppelmatch. Volg alles LIVE op HLN.be of VTM 2.
  [naar artikel]
 37. Dartswereld aangeslagen na dood van 33-jarige Kyle Anderson: “Darts zal niet meer hetzelfde zijn” (24/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Australische darter Kyle Anderson is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat maakte dartsbonds PDC vanochtend bekend. Zijn doodsoorzaak is onduidelijk. Twee weken geleden plaatste Anderson nog een foto vanuit het ziekenhuis op Instagram. De dartswereld reageert aangeslagen op het nieuws.
  [naar artikel]
 38. Dartswereld aangeslagen na dood van 33-jarige Kyle Anderson: “Darts zal niet meer hetzelfde zijn” (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Australische darter Kyle Anderson is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat maakte dartsbonds PDC vanochtend bekend. Zijn doodsoorzaak is onduidelijk. Twee weken geleden plaatste Anderson nog een foto vanuit het ziekenhuis op Instagram. De dartswereld reageert aangeslagen op het nieuws.
  [naar artikel]
 39. Wereldtop zakt af naar Berchem voor danswedstrijd (02/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Van 7 tot en met 9 februari wordt sporthal Het Rooi in Berchem omgebouwd tot een reusachtige danszaal waar de wereldtop in de standard (onder andere Weense wals, slow fox en quickstep) en de latin (onder meer samba en rumba) het beste van zichzelf komt geven.
  [naar artikel]
 40. Opnieuw Blood and Honour-concert in Lebbeke (11/04/2019 - De Morgen)
  Burgemeester van Lebbeke François Saeys (Open Vld):
  [naar artikel]
 41. Kim Huybrechts kijkt best uit voor gevallen wereldkampioen op Belgian Dart Open: Adrian Lewis is niet vies van confrontatie (25/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kim Huybrechts stuntte zaterdag door meervoudig wereldkampioen Michael van Gerwen uit de Belgian Darts Open te knikkeren. Zondag neemt ‘The Hurricane’ het, in de 1/8ste finales, op tegen nog een ex-wereldkampioen: Adrian Lewis.
  [naar artikel]
 42. Wereldtop in duivensport zakt af naar Balen: “Nog nooit zoiets gezien” (23/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het was zaterdag over de koppen lopen bij de fel uit de kluiten gewassen duiventil van Ulrich Lemmens in Balen. Zijn ‘duivenranch’ van 800.000 euro werd feestelijk geopend, waardoor de wereldtop uit de duivensport naar de Kempen kwam. En de toppers waren op zijn minst gezegd onder de indruk.
  [naar artikel]
 43. LIVE DARTS. Feest in Wieze: De Decker en Huybrechts plaatsen zich voor de volgende ronde (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dag één op de Belgian Darts Open in Wieze. In de namiddagsessie konden de Belgische qualifiers niet stunten, in de avondsessie schieten nog vier landgenoten in actie. Kijk live op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 44. LIVE DARTS. De Decker wint Belgisch duel tegen Mandiau - Plaatst Huybrechts zich voor volgende ronde? (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dag één op de Belgian Darts Open in Wieze. In de namiddagsessie konden de Belgische qualifiers niet stunten, in de avondsessie schieten nog vier landgenoten in actie. Kijk live op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 45. Welshman Gerwyn Price wint Belgian Darts Championship (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Welshman Gerwyn Price (PDC-3) heeft zondag het Belgian Darts Championship (European Tour 1/160.000 euro) op zijn palmares geschreven. In de Expo van Hasselt versloeg hij in de finale de Engelsman Michael Smith (PDC-5) met 8-3.
  [naar artikel]
 46. Luca Brecel van A tot Z: Iedereen fan, zelfs pastoor van Leut komt kijken in Lommel (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lommel is vanaf maandag zeven dagen lang hoofdstad van de snookerwereld. Voor het eerst in 23 jaar zakt de wereldtop naar België af voor een officieel rankingtornooi. 67 spelers strijden in de Soeverein voor de European Masterstitel. Alle Limburgse ogen zijn in de Soeverein gericht op thuisspeler Luca Brecel. Sinds zijn zege in het China Championship, die hij vorige week bevestigde met een halve finale in het World Open, behoort Brecel tot het beperkte kringetje van rankingtornooiwinnaars en top 16-spelers. Tijd om de ‘Belgian Bullet’ in 26 wist-je-datjes op u af te vuren.
  [naar artikel]
 47. LIVE DARTS. Belgisch duel tussen De Decker en Mandiau, wie zegeviert in Wieze? (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dag één op de Belgian Darts Open in Wieze. In de namiddagsessie konden de Belgische qualifiers niet stunten, in de avondsessie schieten nog vier landgenoten in actie. Kijk live op VTM2 of volg het in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 48. Een opwarmertje: Belgian Arrows kloppen eenvoudig Japan in eerste ronde World Cup of Darts (17/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Arrows, met Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh, hebben zich op de World Cup of Darts eenvoudig geplaatst voor de tweede ronde. Japan bleek enkele maatjes te klein: 5-2. Morgenavond wacht Polen.
  [naar artikel]
 49. LIVE WORLD CUP OF DARTS. Belgian Arrows kennen geen problemen met Polen en plaatsen zich voor kwartfinales (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Arrows, met Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh, spelen op de World Cup of Darts vanavond hun tweede ronde tegen Polen. Te beginnen met twee enkelwedstrijden. Staat het dan gelijk, volgt er een beslissende koppelmatch. Volg alles LIVE op HLN.be of VTM 2.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy