Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:08 uur

Pakjesbezorger DPD opent nieuw logistiek centrum in Vilvoorde: "Dagelijks 200.000 pakjes verwerken"

VRT NWS

22/09/2022 - 18:07

Koerierbedrijf DPD heeft een nieuw logistiek centrum geopend aan de Indringingsweg in Vilvoorde, vlakbij de Brusselse ring en de luchthaven van Zaventem. In het gebouw gaan 350 mensen aan de slag en het is de bedoeling om dagelijks 200.000 pakketten te kunnen verwerken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. DPD opent pakjeshub van 52 miljoen in Vilvoorde (22/09/2022 - De Tijd)
  19:03 De pakjesbezorger DPD opent in Vilvoorde een groot verdeelcentrum. Dat moet de internationale groei van de pakjesbezorger vleugels geven en de activiteiten in België eindelijk winstgevend maken.
  [naar artikel]
 2. Bpost opent logistiek centrum voor 4 miljoen pakjes en 14 werknemers (29/09/2021 - De Tijd)
  19:55 In Willebroek doen de robots het zware werk. De eerste Belgische vestiging van Bpost-dochter Active Ants kan jaarlijks meer dan 4 miljoen pakjes verwerken met 14 werknemers.
  [naar artikel]
 3. Nieuw sport- en cultuurcentrum '.K' in Vilvoorde opent vandaag: "Nood was groot" (16/04/2021 - VRT NWS)
  In Koningslo, een wijk bij Vilvoorde, is een nieuw recreatiecentrum geopend. In '.K' (uit te spreken als 'Punt Ka') kunnen scholen, sportgroepen en cultuurverenigingen terecht voor hun activiteiten. Het gebouw is helemaal klaar voor gebruik. Dat zegt schepen van jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati (Vooruit). "De nood aan het nieuwe centrum was groot."
  [naar artikel]
 4. Nieuw Medisch Centrum opent in Aalter: "Patiënten dichterbij huis verzorgen" (06/09/2021 - VRT NWS)
  In Aalter opent het gloednieuwe Medisch Centrum zijn deuren. Het gaat om een samenwerking tussen het AZ Maria Middelares uit Gent en het Sint-Vincentiusziekenhuis in Deinze. "We willen specialistische zorg dichterbij gaan verlenen", zegt Catherine Zenner van het AZ Maria Middelares Gent.
  [naar artikel]
 5. Aertssen Group bouwt nieuw logistiek centrum in het Waasland: zo zal het park eruitzien (03/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het familiebedrijf Aertssen Group is in Verrebroek gestart met de bouw van een nieuw logistiek centrum. De groep blijft zo sterk groeien dat er op dit moment maar liefst honderd vacatures beschikbaar zijn.
  [naar artikel]
 6. Geen milieuvergunning voor omstreden distributiecentrum Vilvoorde (11/09/2018 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Omgeving, Natuur en landbouw Joke Schauvliege (CD&V) weigert een milieuvergunning te geven voor een nieuw logistiek centrum langs het kanaal Brussel-Willebroek. De betrokken gemeenten Vilvoorde en Grimbergen vrezen zware verkeersoverlast en hadden al protest laten horen.
  [naar artikel]
 7. Schauvliege weigert milieuvergunning voor logistiek centrum (11/09/2018 - De Tijd)
  16:25 Vlaams minister Joke Schauvliege weigert een milieuvergunning aan de nv Goodman Vilvoorde Logistics voor de bouw van een logistiek centrum aan de Cockeriestraat in Grimbergen, op de grens met Vilvoord...
  [naar artikel]
 8. Files drijven Corneel Geerts naar Nederland: "Andere transportbedrijven zullen volgen" (17/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Om aan de Antwerpse files te ontsnappen, opent transportbedrijf Corneel Geerts uit Wijnegem een logistiek centrum in het Nederlandse Venlo. De chauffeurs blijven in dienst.
  [naar artikel]
 9. Golazo investeert in nieuw logistiek centrum in Paal (01/02/2022 - De Tijd)
  17:38 Het sport-en gezondheidsbedrijf Golazo investeert 5 miljoen euro in een nieuw logistiek centrum naast het hoofdkwartier op het industrieterrein Ravenshout in Paal-Beringen.
  [naar artikel]
 10. Bpost verwacht elke dag tot 450.000 pakjes tijdens eindejaarsperiode (17/12/2018 - VRT NWS)
  Het pakjesverkeer blijft maar groeien. Bpost verwacht vanaf deze week gemiddeld 420.000 pakjes per dag te verwerken, met uitschieters tot 450.000 pakjes. Dat is een kwart meer dan tijdens de eindejaarsperiode van vorig jaar, toen al een record. Om alle pakjes op tijd te verwerken en bezorgen, zet Bpost tijdelijk 900 extra medewerkers in.
  [naar artikel]
 11. Pakjesbezorger opgepakt die pakjes pikte: kijk hier of er iets van u tussenzit (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van de zone Zennevallei heeft midden oktober een pakjesbezorger opgepakt die een deel van de postpaketten die hij moest...
  [naar artikel]
 12. H.Essers mag logistiek centrum bouwen op voormalige Hörmann site in Genk (06/03/2020 - VRT NWS)
  Het Genkse logistiek bedrijf H.Essers kan dan toch uitbreiden, en dat op de site van het voormalige Hörmann. De provincie heeft een omgevingsvergunning goedgekeurd, zodat H.Essers een nieuw logistiek centrum kan bouwen voor de opslag van geneesmiddelen.
  [naar artikel]
 13. Acteur uit "Buurpolitie" begint met boekhandel in Vilvoorde: "Zelfs in moeilijke tijden moet je soms een sprong wagen" (15/07/2020 - VRT NWS)
  Peter Schoenaerts, die de pastoor speelt in de televisieserie "Buurtpolitie", neemt de Standaard Boekhandel over in Vilvoorde. Hij doet dat samen met een vriendin. Niet evident in deze coronatijden waarin winkels het zwaar hebben. En dan nog in Vilvoorde waar al verschillende handelszaken dichtgingen.
  [naar artikel]
 14. Pakjesbezorger halfdood geslagen en achtergelaten in Wetteren omdat hij "Afrikaan is" (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Wetteren is afgelopen donderdag een pakjesbezorger in elkaar geslagen door een hem onbekende man. Dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd...
  [naar artikel]
 15. Hoe beleefde topman van Bpost de coronacrisis?: "Aantal pakjes verdubbelde, maar in stresstest geslaagd"  (24/06/2020 - VRT NWS)
  Sinds februari heeft Bpost een nieuwe baas, Jean-Paul Van Avermaet. Hij had zich zijn eerste 100 dagen als topman waarschijnlijk net iets anders voorgesteld. Meteen na zijn aantreden werd hij geconfronteerd met de coronacrisis. Het bedrijf kreeg een toevloed aan pakjes te verwerken, want de e-commerce boomde.
  [naar artikel]
 16. 65 jobs erbij in nieuw Antwerps distributie­centrum DHL: pakjes met fiets of elektrische wagen geleverd (19/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het koeriersbedrijf DHL opent in oktober 2020 een distributiecentrum op het bedrijventerrein Blue Gate in Antwerpen. Er komen 65 extra jobs. Van hieruit worden pakjes naar klanten in de provincie Antwerpen en het Waasland gebracht, per fiets of met een elektrische bestelwagen.
  [naar artikel]
 17. Kerstshop in Hasselt opent volgende week al, drie maanden vóór Kerst (24/09/2020 - VRT NWS)
  Binnenkort opent in het centrum van Hasselt een pop-up kerstwinkel. "It's all about Christmas" bestaat uit twee verdiepen vol kerstartikelen. "Je wordt er gewoon vrolijk van. Ik werk hier met heel mijn hart", zegt winkelverantwoordelijke Natasha Broens.
  [naar artikel]
 18. Nieuw zwembad "Aquatopia" opent in Aalst: "Vanaf vandaag zijn clubs en scholen weer welkom" (04/10/2021 - VRT NWS)
  Vandaag opent het eerste deel van het nieuwe zwembadcomplex "Aquatopia" in Aalst. Dat is 3 maanden later dan oorspronkelijk voorzien. Het bad van 50 meter gaat open voor scholen en zwemclubs. Vanaf 29 oktober kan iedereen er gaan zwemmen. In een tweede fase, volgend jaar, opent ook een speelgedeelte met glijbanen.
  [naar artikel]
 19. Pakjesbezorger in elkaar geslagen en zwaargewond achtergelaten in Wetteren omdat hij "Afrikaan is" (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Wetteren is afgelopen donderdag een pakjesbezorger in elkaar geslagen door een hem onbekende man. Dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd...
  [naar artikel]
 20. Burger King "aupent in 't etteke Brussel, Menneke-Pis zievert al van de goesting": nieuw hamburgerrestaurant opent op 25 september (20/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Burger King opent op 25 september zijn eerste restaurant in het centrum van Brussel, in Elsene om precies te zijn. En de uitnodiging voor de...
  [naar artikel]
 21. Amazon gaat zelf pakjes verzenden, "42 jobs en interimcontracten bedreigd bij DHL Kontich" (17/07/2018 - VRT NWS)
  DHL Kontich verliest Amazon als grote klant. De Amerikaanse e-commercegigant gaat zelf zijn pakjes verwerken. Daardoor staan er 42 vaste jobs en zeker 30 interimcontracten op de helling. Al vanaf volgende maand zal er minder werk zijn. Vakbonden en directie zitten deze middag samen om naakte ontslagen te vermijden.
  [naar artikel]
 22. Pakjes ophalen in Mechelen via pakjesautomaat: "We leveren nu op "slipper-afstand"" (09/07/2020 - VRT NWS)
  De stad Mechelen gaat samen met bpost nog voor eind augustus 50 postautomaten plaatsen. Daar kan je pakjes laten leveren en afhalen. "De automaten staan op wandelafstand, waardoor er minder verkeer en vervuiling is door bestelwagens van pakjesbezorgers", zegt schepen voor Mobiliteit Vicky Vanmarcke (Open VLD).
  [naar artikel]
 23. Vakbonden GSK blokkeren nu ook logistiek centrum (11/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het sociaal conflict bij farmabedrijf GSK duurt voort. Na de blokkade van gebouwen op de site in Waver, blokkeert de socialistische vakbond nu ook een logistiek centrum in Isnes (Gembloux).
  [naar artikel]
 24. Postbode Carmen uit Genk voelt de werkdruk: "De pakjes zijn tot aan het dak gestapeld" (26/11/2020 - VRT NWS)
  Door de coronacrisis piekt de online verkoop. Normaal neemt postbode Carmen Theuwens uit Genk zo’n 30 pakjes mee op ronde. Maar op dit moment zijn er dat al snel 70 tot 100. “Soms kan ik niet meer door de achterruit van mijn bestelwagen kijken”, zegt Carmen. "De pakjes zijn tot aan het dak gestapeld."
  [naar artikel]
 25. Nieuw logistiek centrum verankert industrie in Mechelen: “Groot economisch belang” (12/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ODTH heeft een aanvraag lopen voor een omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuw logistiek centrum op haar terrein in de Antoon Spinoystraat in Mechelen-Zuid. “Daarmee verankeren we industrie en werkgelegenheid in de regio”, zegt CEO Veroniek De Mulder. Het project stuit op verzet van actiecomité Groene Buffer Mechelen-Zuid. De stad wijst op “groot economisch belang”.
  [naar artikel]
 26. PostNL zet extra medewerkers in in distributiecentrum Wommelgem om stijgend aantal pakjes te verwerken (26/11/2020 - VRT NWS)
  PostNL heeft de voorbereidingen voor de feestdagen een aantal weken vroeger opgestart. Normaal begint die drukke periode met Black Friday en eindigt ze in januari. Door de sluiting van de niet-essentiële winkels, bestellen er nu al veel mensen online. En dat merken ze ook in het distributiecentrum in Wommelgem, waar alle pakjes van PostNL vertrekken. "In plaats van 850 bezorgers zijn er nu 13.300 bezorgers per dag op de baan", vertelt Lies Florentie van PostNL.
  [naar artikel]
 27. "Vernietiging GRUP hypothekeert alle plannen om Vilvoorde verder te vernieuwen tot moderne woon- en werkstad" (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stad Vilvoorde vraagt dat de Vlaamse regering de bevoegdheid om een ruimtelijk beleid voor het gebied Vilvoorde-Machelen vast te leggen,
  [naar artikel]
 28. BEKIJK: Luc Tuymans toont nieuw werk uit coronaperiode: "Animatiefilmjes kan je ook alleen maken"  (12/05/2021 - VRT NWS)
  In galerie Zeno X in Antwerpen opent vandaag "Seconds", een tentoonstelling met nieuw werk van Luc Tuymans. Het voorbije jaar was een productieve periode voor een van onze grootste hedendaagse kunstenaars. Want ook hij zat noodgedwongen vaak "in zijn kot". De coronapandemie loopt dan ook als een rode draad door zijn nieuwe werken.
  [naar artikel]
 29. "Ik zou vereerd zijn om Couleur Café in Vilvoorde te organiseren" (20/10/2016 - De Redactie)
  Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde mengt zich in het debat over de locatie van het festival "Couleur Café" volgend jaar.
  [naar artikel]
 30. Willebroek groeit uit tot logistieke draaischijf, maar is nog steeds economisch kneusje: kan e-commerce gemeente redden? (12/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  PostNL opent op maandag 14 maart een nieuw sorteer- en distributiecentrum in Willebroek. Daarmee is de Nederlandse pakjesbezorger niet alleen: ook kleppers als Decathlon, Brico en Carrefour regelen hun logistiek in de kanaalgemeente. Die is in twee decennia uitgegroeid van vergane industriële glorie tot logistieke draaischijf. En toch is Willebroek nog steeds een van de armere gemeenten in Vlaanderen. Hoe komt dat? En zal de logistieke sector Willebroek alsnog uit het economische moeras trekken?
  [naar artikel]
 31. Waterbus biedt deze zomer dagelijkse verbinding tussen Vilvoorde en Brussel (01/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Waterbus, die het centrum van Vilvoorde (Steenkaai) dagelijks enkele keren verbindt met dat van Brussel (Beco of Akenkaai) en omgekeerd, vaart
  [naar artikel]
 32. Bonte heeft zich "verontschuldigd" tegen Groen in Vilvoorde: "Het vertrouwen is hersteld" (21/11/2018 - VRT NWS)
  Na een woelige coalitievorming, lijken de plooien gladgestreken in Vilvoorde. Groen krijgt er dan toch een schepen in het bestuur van burgemeester Hans Bonte (SP.A). Die heeft zich "verontschuldigd" voor zijn "harde woorden" tegen Groen, en gelooft dat het vertrouwen "absoluut is hersteld". 
  [naar artikel]
 33. Psychiatrisch Centrum Duffel opent speciale afdeling voor bejaarden: "Ze worden behandeld op hun eigen ritme" (24/11/2020 - VRT NWS)
  In het Universitair Psychiatrisch Centrum van Duffel is een nieuwe afdeling geopend, specifiek voor 75-plussers die depressief of angstig zijn. "Zij hebben een ander ritme waardoor we behandelingen laagdrempelig moeten opstarten", zegt psychiater Cédric Van Moorsel op RTV.
  [naar artikel]
 34. Te druk voor Bpost: niet meer alle pakjes aan huis geleverd (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost vrijdag aan.
  [naar artikel]
 35. Burgemeester Hans Bonte (SP.A) wil sancties tegen "hardcore racistisch" VB-gemeenteraadslid in Vilvoorde (30/07/2019 - VRT NWS)
  Hans Bonte (SP.A), de burgemeester van Vilvoorde, reageert furieus op uitspraken van het gemeenteraadslid Jurgen Van Duyse (Vlaams Belang). Van Duyse reageerde deze week op een Facebookbericht van het uiterst rechtse "Schild & Vrienden" met de woorden "Ik ben allergisch aan bruinen".
  [naar artikel]
 36. Speelgoedwinkel Zoersel verzwaart postpakjes met stenen: "Enige manier om geen taks te betalen voor te lichte pakjes" (19/10/2021 - VRT NWS)
  Een speelgoedwinkel uit Sint-Antonius-Zoersel klaagt de boetes aan die bpost oplegt voor pakjes die te weinig wegen, de zogenoemde "densiteitstaks". Om die boetes te omzeilen heeft Pascale Schupp van speelgoedwinkel Kiki een originele manier gevonden. “We stoppen beschilderde stenen in de pakjes om ze te verzwaren. Zo protesteren we op een ludieke manier tegen deze absurde taks.”
  [naar artikel]
 37. Personeel Bpost kreunt onder ongeziene toevloed van pakjes: "Het is als een bom die ontploft" (25/11/2020 - VRT NWS)
  Het personeel van Bpost kreunt momenteel onder de enorme toevloed van pakjes om te bezorgen. "Als het nu nog geleidelijk zou stijgen, maar het is als een bom die ontploft", zegt een medewerker in "Terzake". En dat terwijl de drukste periode eigenlijk nog moet komen. Bpost-CEO Jean-Paul Van Avermaet vraagt begrip aan de klanten dat er vertraging kan zijn en benadrukt dat er extra personeel wordt aangeworven.
  [naar artikel]
 38. Vilvoorde schrapt alle zaalevenementen tot eind januari: "Snel maatregelen moeten nemen" (19/11/2021 - VRT NWS)
  Door de verstrengde coronamaatregelen van donderdag, worden in Vilvoorde alle evenementen die gepland stonden in zalen van de stad tot eind januari geannuleerd. Zo gaat onder meer het eindejaarsevenement “Winters Vilvoorde” dit jaar niet door. "Het stijgend aantal coronabesmettingen wordt problematisch", zegt burgemeester Hans Bonte.
  [naar artikel]
 39. Nieuwe groep "Voluit respect!" doet mee aan de verkiezingen in Vilvoorde (29/01/2018 - VRT NWS)
   In Vilvoorde neemt de nieuwe politieke partij "Voluit respect!" deel aan de lokale verkiezingen. Het is een initiatief van Freddy Luyckx, die met zijn actiegroep "Zo Mobiel Lef" de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws kwam met protest tegen de parking onder de Grote Markt, de verhoogde parkeertarieven, plannen voor een trambus en ringtram.
  [naar artikel]
 40. De Kiem breidt drughulpverlening in Ninove uit. "Nieuw centrum voor mensen met problemen illegaal druggebruik" (01/09/2020 - VRT NWS)
  In Ninove opent vzw De Kiem (nvdr een therapeutisch programma voor druggebruikers) een gloednieuw ambulant centrum voor mensen die problemen hebben met illegaal druggebruik. Jongeren in Ninove die te kampen hebben met alcohol-, drugs-, game- of gokproblemen kunnen terecht bij het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Volwassenen en mensen met een zwaardere verslaving of drugsverslaving niet, zij moeten naar Geraardsbergen of Ronse om hulp te zoeken. De opening van het nieuwe ambulante centrum in Ninove moet de drempel verlagen om hun problemen aan te pakken.
  [naar artikel]
 41. REPORTAGE. Van Black Friday tot Kerstmis, de pakjes-tsunami is begonnen: “De komende drie weken verwerken we in dit depot 300.000 pakjes per dag” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na Black Friday – doorgaans de drukste online verkoopdag in ons land – is gisteren traditioneel de piekperiode gestart bij de pakjesbedrijven. Onze reporter ging langs bij het grootste postsorteercentrum van Bpost in Brussel om te zien hoe ze de berg aankopen en eindejaarspakketten verwerken.
  [naar artikel]
 42. Transportvereniging sleept bpost-dochter voor de rechter (07/06/2018 - De Tijd)
  17:04 Transport en Logistiek Vlaanderen (TLV), de beroepsvereniging voor ondernemingen in transport en logistiek, heeft een kort geding aangespannen tegen twee deelplatformen waarbij particulieren pakjes ro...
  [naar artikel]
 43. 60 dokters van UZ Gent maken "bijbel" over gezondheid: "Hoe vaak moet je je wassen en hoe bewaar je voeding?" (20/04/2021 - VRT NWS)
  Het universitair ziekenhuis in Gent brengt vandaag een nieuw boek uit: "Gezond en wel, met dank aan de wetenschap". Meer dan 60 dokters, wetenschappers en experts hebben eraan meegewerkt. "We overlopen alles wat wetenschappelijk bewezen is, binnen elk domein van gezondheid. En we geven tips die je kan toepassen in het dagelijks leven", stelt hematoloog Tessa Kerre van UZ Gent.
  [naar artikel]
 44. Planckendael investeert in nieuw logistiek complex: “Een operatiezaal, dierenkeuken en volières” (19/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ZOO Planckendael in Muizen (Mechelen) investeert in een nieuw logistiek complex om in het hart van het park meer plaats te maken voor de dieren en de bezoekers. In het nieuwe centrum komen onder andere een operatiezaal, een dierenkeuken en volières voor de opvang van vogels.
  [naar artikel]
 45. Knips, eenrichtingverkeer en minder auto's in centrum Aalst door nieuw circulatieplan: "We geven de stad terug aan de bewoners" (30/10/2020 - VRT NWS)
  Eind 2021 voert Aalst een circulatieplan in waarbij doorgaand verkeer uit het centrum geweerd wordt. Er komen "knips" waar verkeer niet meer door zal kunnen en straten veranderen ook van rijrichting. "Dit is nodig om de leefbaarheid voor inwoners én bezoekers te verhogen", zegt schepen Jean-Jacques De Gucht (Open VLD).
  [naar artikel]
 46. "Jeugdbescherming in België faalt: kleine deugnieten groeien uit tot terroristen" (08/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De "OCAD-lijst", waarop zo'n 350 "Foreign Terror Fighters" prijken, illustreert volgens burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (sp.a) op perfecte
  [naar artikel]
 47. Parket opent onderzoek na het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde  (29/09/2021 - VRT NWS)
  Het parket Halle-Vilvoorde opent een onderzoek naar het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde. Het meisje, een leerlingen uit het tweede jaar van de secundaire school Virgo Plus in Vilvoorde, werd maandag tijdens de LO-les onwel en overleed later in het ziekenhuis. Over de precieze oorzaak van haar overlijden bestaat nog onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 48. PostNL opent tijdelijk depot in Mechelen voor 20.000 pakjes per dag (09/10/2020 - VRT NWS)
  Het Nederlandse postbedrijf PostNL heeft een nieuw, tijdelijk depot geopend in Mechelen. Het bedrijf gaat ook een nieuw en groot sorteercentrum bouwen in Willebroek, maar door de coronacrisis en de eindejaarsperiode die eraan komt, heeft het bedrijf nu al extra plaats nodig. Er zouden 20.000 pakjes per dag moeten behandeld worden.
  [naar artikel]
 49. Overleeft De Kruitfabriek in Vilvoorde de coronacrisis? "We organiseren nu benefietacties voor onszelf" (02/12/2020 - VRT NWS)
  Ook de bekende evenementenzaal De Kruitfabriek in Vilvoorde voelt de hete adem van het coronavirus. "De voorbije maanden waren moeilijk, al zijn we na de eerste lockdown weer even kunnen heropstarten. Intussen is het niet meer leefbaar en proberen we gewoon te overleven", zegt uitbater Didier Cortois.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy