Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:47 uur

Woning beschoten in Sint-Joost-ten-Node

VRT NWS

22/09/2022 - 20:10

In de nacht van woensdag op donderdag werd een woning in Sint-Joost-ten-Node beschoten. Dat bevestigt Audrey Dereymaeker, woordvoerster van de politiezone Brussel Noord. De aanleiding van de schietpartij is nog niet duidelijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Woning beschoten in Sint-Joost-ten-Node, kogelhulzen aangetroffen op straat (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is afgelopen nacht een woning beschoten met een vuurwapen. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Bij de schietpartij vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 2. Voetgangster in levensgevaar na aanrijding in Sint-Joost-ten-Node (11/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is donderdagnamiddag een 54-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Evere/Sint-Joost-ten-Node/Schaarbeek).
  [naar artikel]
 3. Fietser in levensgevaar na aanrijding met bus in Sint-Joost-ten-Node (27/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-Ten-Node is dinsdagvoormiddag een fietser zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node).
  [naar artikel]
 4. Na urenlange onderhandeling valt politie woning Sint-Joost-Ten-Node binnen om gijzeling te beëindigen (16/05/2021 - De Morgen)
  Een gijzeling in de Dwarsstraat in Sint-Joost-Ten-Node is zaterdagavond omstreeks 22.15 uur beëindigd door de politie. Omdat urenlang onderhandelen geen effect was, vielen de agenten de woning binnen.
  [naar artikel]
 5. Gemeentehuis Sint-Joost-ten-Node geëvacueerd na vondst van brief met verdacht poeder (04/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node is maandagvoormiddag rond 10.00 uur geëvacueerd nadat er een brief met wit poeder werd aangetroffen. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node). Intussen is het gebouw opnieuw vrijgegeven.
  [naar artikel]
 6. Twee vermoedelijke drugdealers opgepakt in Sint-Joost-ten-Node (22/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) heeft donderdag twee personen opgepakt die ervan verdacht worden sinds begin 2018 drugs verkopen in Sint-Joost-ten-Node. Beiden zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket vrijdag.
  [naar artikel]
 7. Politie maakt einde aan gijzeling van meer dan 10 uur in Sint-Joost-ten-Node (15/05/2021 - VRT NWS)
  De politie heeft na meer dan tien uur een einde gemaakt aan een gijzeling in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. Een man hield er een vrouw vast in een woning. De omstandigheden zijn momenteel nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 8. Sint-Joost-ten-Node voert vierdagenwerkweek in (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De gemeenteraad van de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node heeft een opmerkelijke beslissing genomen. Het personeel moet er binnenkort geen
  [naar artikel]
 9. Voetgangster in levensgevaar na aanrijding in Sint-Joost-ten-Node (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is deze namiddag een 54-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat...
  [naar artikel]
 10. Emir Kir wordt lijsstrekker Sint-Joost-ten-Node voor verkiezingen 2018 (12/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Emir Kir zal bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar de Lijst van de Burgemeester (PS-sp.a) trekken in Sint-Joost-ten-Node. Dat is vanavond
  [naar artikel]
 11. Man in coma geslagen in Sint-Joost-ten-Node: politie verspreidt opsporingsbericht (14/11/2018 - VRT NWS)
  De politie is op zoek naar de dader van een zware agressie, eind mei in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. 
  [naar artikel]
 12. Interventie van Dovo in Sint-Joost-Ten-Node: perimeter ingesteld (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ontmijningsdienst Dovo is momenteel ter plaatse in de Grensstraat in Sint-Joost-Ten-Node. Dat bevestigt de politie van zone Brussel Noord. Er
  [naar artikel]
 13. Schietpartij Sint-Joost-ten-Node: één verdachte onder aanhoudingsbevel (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse onderzoeksrechter die belast is met het gerechtelijk onderzoek naar de schietpartij in Sint-Joost-ten-Node, zaterdagmiddag, heeft
  [naar artikel]
 14. Antraxalarm in gemeentehuis Sint-Joost-ten-Node (05/08/2016 - De Standaard)
  In het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node is een brief met verdacht poeder gevonden. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse en er werd een perimeter ingesteld.
  [naar artikel]
 15. Dovo onderzoekt verdachte wagen in Sint-Joost-Ten-Node (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ontmijningsdienst Dovo heeft een interventie uitgevoerd in de Grensstraat in Sint-Joost-Ten-Node. Omstreeks 14 uur werd een perimeter
  [naar artikel]
 16. 'Antraxbrief' Sint-Joost-ten-Node bevatte poedersuiker (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het poeder in de brief die afgelopen vrijdag aankwam in het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node blijkt poedersuiker en geen antrax te zijn. Dat
  [naar artikel]
 17. Man vecht voor leven na schietpartij in Sint-Joost-ten-Node (27/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is een man levensgevaarlijk gewond geraakt. "Rond de middag zijn er schoten
  [naar artikel]
 18. Prostituee (23) zwaargewond aangetroffen op straat in Sint-Joost-ten-Node (19/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is deze ochtend een prostituee ernstig gewond geraakt bij een geval van agressie. Dat meldt de krant...
  [naar artikel]
 19. Man zwaait met mes in Sint-Joost-ten-Node (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is gisteren een 33-jarige man opgepakt die met een mes stond te zwaaien. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 20. “Antraxbrief” Sint-Joost-ten-Node bevatte poedersuiker (09/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het poeder in de brief die vorige vrijdag aankwam op het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node blijkt poedersuiker en geen antrax te zijn. Dat laat het Brussels parket dinsdag weten.
  [naar artikel]
 21. Sint-Joost-ten-Node sluit crèches door gebrek aan personeel (02/11/2020 - VRT NWS)
  Alle gemeentelijke crèches van Sint-Joost-ten-Node sluiten van dinsdag tot 16 november hun deuren. Dat komt omdat verschillende personeelsleden besmet zijn met het coronavirus. Dat meldt burgemeester Emir Kir.
  [naar artikel]
 22. Brussels parket laat voor het eerst kraakpand ontruimen op basis van nieuwe kraakwet (23/08/2018 - Knack)
  Donderdagochtend klokslag 09.00 uur is de lokale politie van de zone Brussel Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node) binnengevallen in een kraakpand op de Leuvensesteenweg in Sint-Joost-ten-Node.
  [naar artikel]
 23. Het systeem-Kir: hoe het voormalige PS-kopstuk Sint-Joost-ten-Node onder controle houdt (28/01/2020 - Knack)
  Ondanks zijn verbanning uit de Parti Socialiste blijft Emir Kir stevig in het zadel in Sint-Joost-ten-Node, waar hij sinds 2012 burgemeester is. Gemeenteraadsleden en ex-ambtenaren getuigen over dictatoriale trekjes, intimidatie en verregaand cliëntelisme.
  [naar artikel]
 24. In Schaarbeek en Sint-Joost- ten-Node gaat de tijd sneller (04/04/2019 - De Morgen)
  U dacht dat de tijd overal even snel voorbijging? In Schaarbeek en Sint-Joost-ten-Node lopen de horloges van elektrische apparaten voor op de rest van het land.
  [naar artikel]
 25. In Schaarbeek en Sint-Joost- ten-Node gaat de tijd sneller (16/09/2017 - De Morgen)
  U dacht dat de tijd overal even snel voorbijging? In Schaarbeek en Sint-Joost-ten-Node lopen de horloges van elektrische apparaten voor op de rest van het land.
  [naar artikel]
 26. Vierdagenweek bij gemeente Sint-Joost-ten-Node (10/07/2019 - De Standaard)
  De Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node voert vanaf januari 2020 de vierdagenweek – zonder loonverlies – in voor gemeentepersoneel ouder dan 55 jaar. Dat kondigde burgemeester Emir Kir (PS) aan.
  [naar artikel]
 27. Conflict mondt uit in schietpartij in Sint-Joost-ten-Node: man kritiek, twee anderen gewond (27/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is een man levensgevaarlijk gewond geraakt. "Rond de middag zijn er schoten
  [naar artikel]
 28. 'Antraxbrief' op gemeentehuis Sint-Joost-ten-Node bevatte poedersuiker (09/08/2016 - Knack)
  Het poeder in de brief die vorige vrijdag aankwam op het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node, blijkt poedersuiker en geen antrax te zijn. Dat laat het Brussels parket weten.
  [naar artikel]
 29. Politie beëindigt gijzeling in Sint-Joost-ten-Node (16/05/2021 - De Standaard)
  In Sint-Joost-ten-Node heeft de politie zaterdagavond een gijzeling beëindigd. Daarbij kon de dader ingerekend worden, terwijl het minderjarige slachtoffer lichtgewond was geraakt door de gijzelnemer.
  [naar artikel]
 30. Brussels gerecht onderzoekt verdacht overlijden in Sint-Joost-ten-Node (06/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Sint-Joost-ten-Node is donderdagavond het levenloze lichaam van een persoon aangetroffen, op het kruispunt van de Verbiststraat en de Tweetorenstraat. Dat meldt het Brusselse parket, dat spreekt over een verdacht overlijden.
  [naar artikel]
 31. Burgemeester Sint-Joost-ten-Node dient klacht in na doodsbedreiging op sociale media (31/12/2019 - VRT NWS)
  De burgemeester van Sint-Joost-ten-Node Emir Kir (PS) gaat een klacht indienen voor aanzetten tot geweld en online bedreigingen. Dat liet hij gisterenavond weten in een mededeling.
  [naar artikel]
 32. Antraxalarm in gemeentehuis Sint-Joost-ten-Node (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node, een deelgemeente van Brussel, is er een verdacht pakket met wit poeder gevonden. Het antraxalarm is
  [naar artikel]
 33. Minderjarig meisje door auto aangereden op zebrapad in Sint-Joost-ten-Node (08/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Sint-Joost-ten-Node is vrijdagnamiddag een jonge voetgangster aangereden door een auto. Dat heeft de woordvoerder van de brandweer van Brussel, Walter Derieuw, meegedeeld.
  [naar artikel]
 34. Onderzoek naar extreem geval van verkeersagressie in Sint-Joost-ten-node (20/09/2018 - VRT NWS)
  Het Brusselse parket heeft meer uitleg geven bij een zwaar geval van verkeersagressie zondagavond in Sint-Joost-Ten-Node. Daar werd een voetganger voor de ogen van zijn vrouw en kind bewusteloos geslagen door een autobestuurder. 
  [naar artikel]
 35. Vier gewonden bij vermoedelijk aangestoken woningbrand in Sint-Joost-ten-Node (09/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen nacht zijn in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node vier mensen gewond geraakt bij een uitslaande woningbrand. Het gaat vermoedelijk...
  [naar artikel]
 36. Gemeente Sint-Joost-ten-Node neemt extra maatregelen (28/09/2020 - De Standaard)
  De gemeente Sint-Joost-ten-Node rapporteert de meeste positieve coronatests in ons land. De Burgemeester van de Brusselse gemeente, Emir Kir, roept daarom de gemeentelijke crisiscel maandag samen om nieuwe verstrengingen op te nemen. Wellicht gaan het gemeentelijk zwembad en de sportzalen dicht.
  [naar artikel]
 37. Meisje aangereden door auto op zebrapad in Sint-Joost-ten-Node (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Sint-Joost-ten-Node is vanmiddag een jonge voetgangster aangereden door een auto. Dat heeft de woordvoerder van de brandweer van Brussel, Walter...
  [naar artikel]
 38. Schietpartij Sint-Joost-ten-Node: één persoon in levensgevaar, drie anderen gewond (27/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij de schietpartij in de Hoevestraat in Sint-Joost-ten-Node zijn drie personen gewond geraakt. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 39. Schietpartij Sint-Joost-ten-Node: één persoon in levensgevaar, drie anderen gewond (27/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de schietpartij in de Hoevestraat in Sint-Joost-ten-Node zijn drie personen gewond geraakt. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 40. Schietpartij Sint-Joost-ten-Node: één persoon in levensgevaar, drie anderen gewond (27/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de schietpartij in de Hoevestraat in Sint-Joost-ten-Node zijn drie personen gewond geraakt. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 41. Politie legt lockdownfeest in shishabar met 46 aanwezigen stil in Sint-Joost-ten-Node (27/12/2020 - VRT NWS)
  De politie van de zone Brussel-Noord heeft zaterdagavond in een shishabar op de Haachtsesteenweg in Sint-Joost-ten-Node een feest met 46 personen stilgelegd. Alle aanwezigen kregen een proces-verbaal en riskeren een boete.
  [naar artikel]
 42. Grote politie-interventie in Sint-Joost-ten-Node (15/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Dwarsstraat in Sint-Joost-ten-Node vindt zaterdag sinds kort na de middag een grote politie-interventie plaats. Dat bevestigen het Brusselse parket en de lokale politie Brussel Noord.
  [naar artikel]
 43. Bewoners van twee flatgebouwen in Sint-Joost-ten-Node geëvacueerd na stabiliteitsproblemen (01/04/2022 - VRT NWS)
  Kort voor de middag zijn in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node twee appartementsgebouwen ontruimd nadat er stabiliteitsproblemen waren ontdekt. De bewoners van 26 appartementen moesten noodgedwongen hun woningen verlaten. Een stabiliteitsingenieur onderzoekt nu de situatie.
  [naar artikel]
 44. Schietpartij in Sint-Joost-ten-Node: drie gewonden, één in levensgevaar (27/05/2017 - De Standaard)
  Bij een schietpartij in Sint-Joost-ten-Node zijn drie personen gewond geraakt. Dat meldt het Brusselse parket. Eén van hen verkeert in levensgevaar, een tweede raakte gewond aan de heup en een derde liep een schampschot op.
  [naar artikel]
 45. Politie probeert einde te maken aan gijzeling in Sint-Joost-Ten-Node (15/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie onderhandelt al uren om een einde te maken aan een gijzeling in Sint-Joost-Ten-Node. Het incident speelt zich volgens onze informatie af in familiale kring.
  [naar artikel]
 46. Gemeente Sint-Joost-ten-Node gaat herbruikbare mondmaskers uitdelen aan alle 30.000 inwoners (08/04/2020 - VRT NWS)
  De Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node wil ten laatste tegen begin mei elke inwoner een herbruikbaar mondmasker bezorgen. "We weten dat de wetenschap het er niet over eens is, maar als het kan helpen om elkaar te beschermen dan moeten we dat gewoon doen", aldus burgemeester Emir Kir.
  [naar artikel]
 47. Sint-Joost-ten-Node dreigt met sluiting Kruidtuintunnel (03/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De balustrades aan beide kanten van de Kruidtuintunnel hangen zo goed als los en dreigen op voertuigen in de tunnel te vallen. Als het Brusselse Gewest niet dringend de nodige werken laat uitvoeren aan de tunnel, ziet burgemeester Emir Kir van Sint-Joost-ten-Node geen andere oplossing dan de tunnel te sluiten. Dat meldt zijn gemeentebestuur.
  [naar artikel]
 48. ‘Na de kleinste en armste moet Sint-Joost-ten-Node nu ook de hipste gemeente van het land worden’ (13/04/2019 - De Morgen)
  Muzikant, consultant of diplomaat staat er op hun professioneel naamkaartje. Maar de voorbije acht maanden waren Eva, Rik en Benjamin Sturtewagen vooral bezig met de organisatie van Tête-à-Tijd. Muzikale mars door Sint-Joost-ten-Node, aanstekelijk aanzoek tot verbroedering. Eén wasbeurt lang zet De Morgen de dolgedraaide initiatiefzin van de amateurfestivalorganisatoren stil.
  [naar artikel]
 49. Grote politie-interventie in Sint-Joost-ten-Node: al hele middag gijzeling aan de gang (15/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Dwarsstraat in Sint-Joost-ten-Node vindt zaterdag sinds kort na de middag een grote politie-interventie plaats. Dat bevestigen het Brusselse parket en de lokale politie Brussel Noord.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy