Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:33 uur

Verkoop petroleum- en gaskachels in de lift, maar ze zijn niet zonder gevaar: "Groter risico op slachtoffers woningbrand en CO-vergiftiging"

VRT NWS

22/09/2022 - 20:19

De verkoop van petroleum- en gaskachels is fors gestegen, en dat baart brandpreventieadviseur Tim Renders zorgen. “Ik begrijp dat mensen goedkopere alternatieven zoeken om hun woning te verwarmen, maar ik vrees dat deze trend meer fatale woningbranden en slachtoffers van CO-vergiftigingen zal veroorzaken.” Elektrische vuurtjes bieden volgens Renders een veiligere optie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Eekhoorn groter gevaar dan hackers" (17/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eekhoorns zijn een groter gevaar voor computersystemen en elektriciteitsnetten dan cyberspionnen en hackers. Dat is de conclusie van een Brit die
  [naar artikel]
 2. Antigifcentrum lanceert campagne over gevaar van CO-vergiftiging (30/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Laat je niet (be)vangen door CO!” Met die slogan lanceert het Belgisch Antigifcentrum zijn campagne tegen CO-vergiftiging. Door de dalende temperaturen, de stijgende energieprijzen en de gevolgen van de overstromingen in Wallonië is het gevaar groter dan ooit, aldus de organisatie  donderdag in een persbericht.
  [naar artikel]
 3. Antigifcentrum lanceert campagne over gevaar van CO-vergiftiging (30/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Laat je niet (be)vangen door CO!” Met die slogan lanceert het Belgisch Antigifcentrum zijn campagne tegen CO-vergiftiging. Door de dalende temperaturen, de stijgende energieprijzen en de gevolgen van de overstromingen in Wallonië is het gevaar groter dan ooit, aldus de organisatie  donderdag in een persbericht.
  [naar artikel]
 4. Pukkelpop gaat door dit jaar en mikt op editie zoals vroeger: "Op volle capaciteit en zonder sociale afstand" (11/05/2021 - VRT NWS)
  Pukkelpop zal dit jaar doorgaan. Dat bevestigt de organisatie in een persbericht. Organisator Chokri Mahassine mikt op een "normale editie". "Op volle capaciteit en zonder sociale afstand", zegt hij op Studio Brussel. De precieze voorwaarden zijn voor alle duidelijkheid nog niet afgeklopt. Infectioloog Erika Vlieghe maakt zich hoe dan ook zorgen. "Hoe meer mensen bijeen, hoe groter het risico."
  [naar artikel]
 5. Golfplaten daken houden gevaar in door asbest: "Geen reden tot paniek, wel tot bezorgdheid" (21/03/2017 - De Redactie)
  Vooral daken zonder dakgoot vormen een groot risico. Dat staat in een rapport van OVAM uit 2013. "Dat het vier jaar stof ligt te vergaren, zonder dat er structurele maatregelen worden genomen, is onacceptabel", zegt Johan Danen van Groen.
  [naar artikel]
 6. Hendrik Willemyns (Arsenal) over nieuw project "Birdsong": "In de muziek moet je risico's nemen, weer gevaarlijk zijn"  (11/05/2019 - VRT NWS)
  "In de muziek moet je risico's nemen. Alles is zo geformatteerd dat het geen gevaar meer uitstraalt." Hendrik Willemyns van Arsenal is niet mals voor de sector waar hij zelf deel van uitmaakt, maar van zijn nieuwe project "Birdsong" spat de passie  voor muziek, film en literatuur nog steeds af. 
  [naar artikel]
 7. Onesie is in trek, verkoop zit in de lift de voorbije maanden (03/01/2021 - VRT NWS)
  De verkoop van comfortabele kleding zit in de lift omdat veel Belgen tijdens de coronaperiode vaak thuis zijn. De Mode Unie stelt vast dat de verkoop van onesies fors in de lift zit. Een onesie is een comfortabel kledingstuk waar je meteen kan instappen en dichtritsen.
  [naar artikel]
 8. Economen vrezen onzekere politieke situatie in Italië: "risico's zijn veel groter dan bij Griekse crisis" (29/05/2018 - VRT NWS)
  De Europese beurzen kleuren rood nu de politieke situatie in Italië erg onzeker is. De regeringsvorming is er mislukt en die onzekerheid breidt zich uit naar de andere landen. Economen vrezen de gevolgen: "de risico's zijn veel groter dan tijdens de Griekse crisis."
  [naar artikel]
 9. VN-rapporteurs: "Russische overheid is verantwoordelijk voor de vergiftiging van opposant Aleksej Navalny" (01/03/2021 - VRT NWS)
  Twee onafhankelijkheid onderzoekers van de Verenigde Naties inzake mensenrechten zijn erg kritisch voor de rol van de Russische overheid in de vergiftiging van oppositieleider Aleksej Navalny. Ze merken op dat die vergiftiging past in "een patroon van gerichte moordpogingen" en bedoeld zijn als "waarschuwing voor iedereen die kritiek uit op de Russische overheid".
  [naar artikel]
 10. De Winne: "Zoeken naar buitenaards leven houdt risico's in, maar voordelen zijn groter dan nadelen" (19/04/2017 - De Redactie)
  In de nieuwe film "Life" blijkt eencellig leven op Mars een bedreiging voor het leven op aarde te vormen. In "De wereld vandaag" laat astronaut Frank De Winne zijn licht over dit scenario schijnen.
  [naar artikel]
 11. Rode rivierkreeften "overspoelen" Berlijn, en dat is niet zonder risico (28/08/2017 - VRT NWS)
  In het Berlijnse stadsdeel Tiergarten worden deze zomer massaal veel rode rivierkreeften gespot. Speciaal, dat wel, maar experts zijn bezorgd. Rode rivierkreeften zijn exoten die van nature hier niet voorkomen en een reëel gevaar voor de inheemse fauna en flora betekenen.
  [naar artikel]
 12. Jan Balliauw: "Het Westen is kwaad op Rusland, maar wil niet alle bruggen opblazen" (26/03/2018 - VRT NWS)
  De beslissing van verschillende Europese landen, de VS en Canada om Russische diplomaten uit te wijzen na de vergiftiging van een ex-spion in het Verenigd Koninkrijk is vooral een symbolische maatregel zonder concrete gevolgen. Dat zegt Ruslandkenner Jan Balliauw in "Het Journaal".
  [naar artikel]
 13. Antigifcentrum lanceert campagne over gevaar van CO-vergiftiging (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Laat je niet (be)vangen door CO!” Met die slogan lanceert het Belgisch Antigifcentrum zijn campagne tegen CO-vergiftiging. Door de dalende temperaturen, de stijgende energieprijzen en de gevolgen van de overstromingen in Wallonië is het gevaar groter dan ooit, aldus de organisatie. Dagelijks komen er meerdere meldingen binnen over koolfstofmonoxide. “Dat is zorgelijk”, zegt professor Dominique Vandijck, adjunct-algemeendirecteur van het Antigifcentrum.
  [naar artikel]
 14. Interlands in gevaar voor Lukaku? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn beste speler is hoogst twijfelachtig voor Real Madrid in de Champions League, dinsdag. Inter-coach Antonio Conte maakt zich zorgen om de lichte spierblessure van Romelu Lukaku: "We zullen geen risico's nemen." De keuze tussen korte en lange termijn. Ook de interlands dreigen in gevaar te komen. "Tegen Parma komt hij alvast niet in actie."
  [naar artikel]
 15. Tine Embrechts: "Er kwam zo'n dikke witte made uit de borstkas van mijn zoontje" (09/04/2017 - De Redactie)
  De actrice vertelde een gruwelijk waargebeurd verhaal tijdens de allereerste aflevering van "De 3 wijzen" op Eén. "Ik dacht eerst dat het een muggenbeet was, maar het werd groter en groter."
  [naar artikel]
 16. 2.000 meldingen, 15 miljoen euro ontfutseld: "Mensen beseffen niet hoe groot gevaar vriendschapsfraude is" (25/10/2021 - VRT NWS)
  Sinds januari 2020 tot nu zijn er al meer dan 2.000 meldingen van vriendschapsfraude in ons land. Dat blijkt uit cijfers die "De inspecteur" opvroeg. Alles samen werden de slachtoffers meer dan 15 miljoen euro ontfutseld. "Mensen beseffen niet hoe groot het gevaar is", waarschuwt de overheidsdienst Economie.
  [naar artikel]
 17. Waarom ons land nu wel AstraZeneca deels stopzet: "Verstoort campagne niet en je kan risico's spreiden" (08/04/2021 - VRT NWS)
  Ons land stopt tijdelijk met het toedienen van het AstraZeneca-vaccin aan mensen jonger dan 56, "omdat we de luxe hebben om te kiezen uit verschillende vaccins en we het risico zo kunnen spreiden, zonder dat het een impact heeft op onze vaccinatiestrategie." Dat zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 18. Interlands in gevaar voor Lukaku? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn beste speler is hoogst twijfelachtig voor Real Madrid in de Champions League, dinsdag. Inter-coach Antonio Conte maakt zich zorgen om de lichte spierblessure van Romelu Lukaku: "We zullen geen risico's nemen." De keuze tussen korte en lange termijn. Ook de interlands dreigen in gevaar te komen. "Tegen Parma (vanavond, 18u) komt hij alvast niet in actie."
  [naar artikel]
 19. Russische minister: "Rusland is niet schuldig aan vergiftiging ex-spion" (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Rusland is niet schuldig" aan de vergiftiging van de vroegere Russische dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia. Dat heeft de Russische...
  [naar artikel]
 20. Moskou vindt Bellingcat-onderzoek rond vergiftiging Navalny "grappig" (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, heeft het Bellingcat-onderzoek naar de vergiftiging van Kremlin-criticus Aleksej Navalny van de hand gedaan als "grappig". In dat onderzoek wordt de Russische geheime dienst FSB beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de vergiftiging.
  [naar artikel]
 21. Opnieuw processierupsen op Rock Werchter, al is de zon vandaag wellicht een groter gevaar: "Uv-index is heel hoog"  (28/06/2019 - VRT NWS)
  De brandweer heeft afgelopen nacht en vanmorgen opnieuw enkele haarden van processierupsen verwijderd op het festivalterrein en op de camping van Rock Werchter. Gisteren was een tijdlang al een klein deel van de weide afgesloten door de rupsen. De burgemeester van Rotselaar benadrukt dat de situatie onder controle is en wijst op een mogelijk groter gevaar. "De UV-index is heel hoog, het is belangrijk dat iedereen zich genoeg beschermt tegen de zon."
  [naar artikel]
 22. Steeds meer mensen laten hun maag verkleinen: "Die goesting snijden ze niet weg, hè" (28/09/2018 - De Morgen)
  Maagverkleiningen zitten in de lift. In vijf jaar tijd steeg het aantal vermagerings­operaties met de helft. Maar wat voor velen een simpele schoonheidsoperatie lijkt, is voor de patiënten vaak een levens­lange strijd. "Mijn ogen zijn nog altijd groter dan mijn buik."
  [naar artikel]
 23. Bewoners Antwerpse sociale woning zitten al 7 weken zonder lift: "Ik zit gevangen in mijn eigen appartement" (24/09/2020 - VRT NWS)
  De bewoners van de sociale woningen van Woonhaven in de Groenendaallaan 310-312 zitten al 7 weken zonder lift. Door de waterschade heeft de liftsturing het begeven. Dat is een groot probleem voor de oudere mensen of minder mobiele mensen die op de hogere verdiepingen wonen. Constant Bernaers zit in een rolstoel en woont op de 3de verdieping. "Ik zit hier gevangen. Het is verschrikkelijk", vertelt hij aan Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 24. Rusland boos over beschuldigingen van vergiftiging "zonder bewijzen" (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Rusland staat de beschuldigingen "zonder bewijzen" en de ultimatums van Londen niet toe. Dat is de reactie van het Kremlin nadat Londen uitleg van...
  [naar artikel]
 25. Politie organiseert opnieuw "weekend zonder alcohol achter het stuur" (10/01/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vanavond 18 uur tot maandagochtend 6 uur houden de federale en de lokale politie opnieuw een "weekend zonder alcohol achter het stuur". Bedoeling is niet "om zoveel mogelijk onverantwoordelijke bestuurders te beboeten, maar om iedereen bewust te maken van het gevaar van rijden onder invloed."
  [naar artikel]
 26. "Flexibiliteit op het werk verhoogt risico op gezondheidsproblemen" (30/05/2018 - De Morgen)
  Nieuw doctoraatsonderzoek aan de VUB werpt meer licht op de verhouding tussen jobs en gezondheid. Uit het onderzoek blijkt dat, hoe meer een job flexibel wordt, hoe groter het risico op gezondheidsproblemen. "De jobs met het kleinste risico - dat is bijna evident - vind je in de categorie 'standaard tewerkstelling', waarbij een vast contract en fatsoenlijke verloning gecombineerd worden met min of meer vaste werktijden en goede arbeidsrelaties", zegt VUB-onderzoekster Karen Van Aerden. 
  [naar artikel]
 27. Groot risico op CO-vergiftiging in 1 op de 10 gecontroleerde Vlaamse woningen: nieuwe campagne moet slachtoffers voorkomen (11/11/2019 - VRT NWS)
  In 1 op de 10 woningen die het agentschap Wonen-Vlaanderen controleert, is er een groot risico op CO-vergiftiging. En elk jaar belanden meer dan 500 Vlamingen in het ziekenhuis omdat ze het giftige gas ingeademd hebben. Daarom start Vlaams minister van Wonen Mathias Diependaele (N-VA) met een nieuwe preventiecampagne.
  [naar artikel]
 28. KlimaatexpertJean-Pascal van Ypersele over watersnood: "We waarschuwen al jaren, politici keken weg" (20/07/2021 - VRT NWS)
  Volgens klimaatwetenschapper Jean-Pascal van Ypersele wisten politici al tientallen jaren dat er natuurrampen zoals we die de laatste dagen in ons land gezien hebben, aankwamen. "We kunnen geen individuele rampen voorspellen", zegt van Ypersele in "Terzake". "Maar we wisten dat het risico groter werd. Politici hebben niet op tijd hun verantwoordelijkheid genomen."
  [naar artikel]
 29. "Haal die wasmand van de trap" en andere tips tegen woningbrand (04/08/2017 - De Redactie)
  In de eerste 7 maanden van dit jaar zijn in ons land al 32 mensen omgekomen in een woningbrand. Ter vergelijking, in het grotere Nederland zijn dat er maar 14. Hoog tijd om het probleem aan te pakken, vinden de Vlaamse brandweerzones. Met een grote preventiecampagne.
  [naar artikel]
 30. Antigifcentrum lanceert nieuwe campagne rond gevaar van CO-vergiftiging: met deze tips loop je minder gevaar (30/12/2021 - VRT NWS)
  "Laat je niet (be)vangen door CO". Zo heet de nieuwe campagne van het Antigifcentrum om te waarschuwen voor de gevaren van koolstofmonoxide. Door de stijgende energieprijzen gaan mensen vaker op zoek naar alternatieven om te verwarmen op basis van gas, diesel of hout. Bij een slechte verbranding kan het geurloze gas CO vrijkomen en dat kan dodelijk zijn.
  [naar artikel]
 31. Hoe gevaarlijk zijn microplastics voor onze gezondheid? "Hoe kleiner de deeltjes, hoe groter de risico's" (22/05/2018 - VRT NWS)
  Microplastics zijn intussen letterlijk overal: ook in de diepste zeeën, het noordpoolwater, de Zwitserse bergen... Ze sluipen ook meer en meer onze voedselketen binnen, en dan rijst automatisch de vraag: welke impact hebben ze op onze gezondheid? "Momenteel weet niemand precies hoe groot het risico is van de constante blootstelling eraan. Maar hoe kleiner de deeltjes, hoe gevaarlijker ze potentieel zijn." 
  [naar artikel]
 32. KMI waarschuwt: "Verwarming weer aanzetten is niet zonder gevaar" (01/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, wordt hier en daar ook al de verwarming aangezet. En dat is bij dit weer niet zonder gevaar, zo waarschuwt het KMI. “Gelieve zeer oplettend te zijn bij symptomen als hoofdpijn of braakneigingen want deze kunnen een gevolg zijn van CO-intoxicatie”, luidt het. Zeker bij het eerste gebruik na de zomer moet je extra waakzaam zijn.
  [naar artikel]
 33. KMI waarschuwt: "Verwarming weer aanzetten is niet zonder gevaar" (01/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, wordt hier en daar ook al de verwarming aangezet. En dat is bij dit weer niet zonder gevaar, zo waarschuwt het KMI. “Gelieve zeer oplettend te zijn bij symptomen als hoofdpijn of braakneigingen want deze kunnen een gevolg zijn van CO-intoxicatie”, luidt het. Zeker bij het eerste gebruik na de zomer moet je extra waakzaam zijn.
  [naar artikel]
 34. Boris Johnson: "Vergiftiging dubbel­spion Skripal is geen geïsoleerd geval" (19/03/2018 - VRT NWS)
  De vergiftiging van de vroegere Russische dubbelspion Sergej Skripal in het Verenigd Koninkrijk is "geen geïsoleerd geval", maar "het laatste in een patroon van roekeloos gedrag door de Russische staat". Dat zei de Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson op het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel.
  [naar artikel]
 35. Coronabesmetting bij zwangere vrouwen zorgt niet voor hoger risico bij baby (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als een zwangere vrouw besmet is met het coronavirus, wordt het risico dat de baby in de baarmoeder of na de geboorte sterft niet groter. Dat bevestigt een studie van het Imperial College London die dinsdag werd gepubliceerd in het tijdschrift "Ultrasound in Obstetrics and Gynaecology".
  [naar artikel]
 36. [VIDEO] - Tommelein: "Verschillende collega's hebben brief gekregen" (26/09/2016 - De Redactie)
  Bart Tommelein heeft in de vooravond een brief "van een officiële" instantie gekregen die waarschuwt voor de mogelijke risico's van een verkoop van Eandis-aandelen aan een Chinees staatsbedrijf. De afzender, die anoniem wenst te blijven, dringt daarom aan op "grote terughoudendheid" in de Eandisdeal.
  [naar artikel]
 37. Wordt in de toekomst de kans op nieuwe infectieziekten als corona enkel groter? "Ontbossing in regenwouden heeft negatieve impact" (30/04/2020 - VRT NWS)
  Hoe meer het regenwoud verder wordt aangetast, hoe groter het risico dat er in de toekomst opnieuw virussen overspringen van dier op mens, zoals nu bij het nieuwe coronavirus gebeurde. Dat bevestigt ook professor Kevin Ariën van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen: "Virussen springen regelmatig over van dier op mens, maar meestal komen we er goed van af. We zijn al aan een en ander ontsnapt." Maar we kijken dus maar beter uit voor de toekomst.
  [naar artikel]
 38. Sigarettenpakjes zonder logo: "Als de regering dit tegenhoudt, promoot ze kanker bij jongeren" (16/06/2018 - De Morgen)
  Doen neutrale pakjes in een lelijke kleur en zonder logo de verkoop van sigaretten dalen? Minister Maggie De Block neemt – dik tegen de zin van de tabakssector – de proef op de som. De anti-tabakslobby is wel tevreden. "Zelfs als het niet werkt, kan het geen kwaad."
  [naar artikel]
 39. Slaapexpert over sterke stijging in verkoop van slaapmiddelen zonder voorschrift: "Dit is niet de mirakeloplossing" (08/02/2022 - VRT NWS)
  Vorig jaar gingen 1.230.000 dozen slaapmiddelen zonder voorschrift over de toonbank bij de apotheker. Dat is een sterke stijging ten opzichte van twee jaar geleden. Volgens Inge Declercq, slaapexpert in het UZ Antwerpen, zijn er wel meer slaapproblemen, maar moeten we niet te snel naar die pillen grijpen. "Daarmee pak je het echte probleem niet aan."
  [naar artikel]
 40. Man (52) komt om bij uitslaande woningbrand: "Hij had geen schijn van kans" (09/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 52-jarige man is donderdagochtend om het leven gekomen bij een woningbrand in het Oost-Vlaamse Hamme. Het gaat om een alleenstaande man, die minder mobiel was. De man lag nog te slapen toen de vlammen het plafond deden instorten. "Hij had geen schijn van kans", luidt het.
  [naar artikel]
 41. [VIDEO] - "Niet veilig om te gaan zwemmen in waterlopen" (20/07/2016 - De Redactie)
  Het lijkt heel aantrekkelijk om bij deze tropische temperaturen verkoeling op te zoeken in een willekeurige waterplas. Kijk toch even uit voor u het water in plonst, want "wildzwemmen" is niet zonder gevaar.
  [naar artikel]
 42. SOS Gravensteen krijgt positief advies van Vlaanderen: "Zonder paviljoen en mét lift, maar wel binnen kasteelmuren" (13/07/2021 - VRT NWS)
  De Gentse actiegroep SOS Gravensteen heeft een positief advies gekregen van Vlaanderen op hun plan tegen de verbouwing van het Gravensteen. In dat plan ijvert de actiegroep voor het behoud van de huidige ticketbalie en een lift binnen de kasteelmuren. "We kijken nu uit naar een uitnodiging van de stad om aan tafel te zitten", zegt Wouter Houtekamer van de actiegroep.
  [naar artikel]
 43. Vergiftiging Skripal is "geen geïsoleerd geval", zegt Boris Johnson (19/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De vergiftiging van de vroegere Russische dubbelspion Sergej Skripal in het Britse Salisbury is "geen geïsoleerd geval", maar "het laatste in een patroon van roekeloos gedrag door de Russische staat". Dat zei de Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson maandag op het hoofdkwartier van de Navo in Brussel.
  [naar artikel]
 44. Viroloog Peter Piot: "Niet-gevaccineerde arts die leven van patiënten in gevaar brengt, dat is doodslag" (21/11/2021 - VRT NWS)
  Doodslag. Zo omschrijft viroloog Peter Piot een niet-gevaccineerde arts die het leven van zijn patiënten in gevaar brengt. Voor hem is de verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel dan ook de enige juiste beslissing. "Zonder die vaccinaties zie ik het niet zitten en gaan we mensen doden. Dat kan niet in een ziekenhuis", vertelt hij in "De zevende dag".
  [naar artikel]
 45. Vrouw en kind omgekomen door CO-vergiftiging in Anderlecht (30/11/2019 - VRT NWS)
  In een gebouw in de Otletstraat in Anderlecht zijn vanochtend twee mensen omgekomen door een CO-vergiftiging. Dat bevestigt een woordvoerster van het parket van Brussel, Willemien Baert, nadat La Dernière Heure erover berichtte. "De twee slachtoffers zijn een vrouw en een erg jong kind", aldus Baert.
  [naar artikel]
 46. "Het ging door merg en been. Ze riep: Kerstboom brandt! Kinderen!" (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nederlanders doneren massaal geld voor de slachtoffers van de zware woningbrand in het Nederlandse Emmen, in de provincie Drenthe. Die kostte het...
  [naar artikel]
 47. "Het was intens": Lauren (29) bevalt op natuurlijke wijze en zonder verdoving van baby van bijna 6 kilogram (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze hadden haar gezegd dat haar zoon "een beetje groter dan gemiddeld" zou zijn bij de scan op 20 weken, maar iedereen keek toch twee keer naar de
  [naar artikel]
 48. Slijmspeelgoed is nieuwste rage, maar niet zonder gevaar (22/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Wees voorzichtig met slijm!" Die waarschuwing geeft het Antigifcentrum mee in zijn jongste nieuwsbrief, vooral aan ouders van jonge kinderen. Het...
  [naar artikel]
 49. Jean-Pierre Van Dijk (Belgische Petroleum Federatie): 'Ik geloof niet in de kilometerheffing' (26/12/2018 - Knack)
  De Belgische Petroleum Federatie vraagt dat politici diesel en vloeibare brandstoffen niet afschrijven. "Je moet rekening houden met de komst van brandstoffen met een laag koolstofgehalte", oppert secretaris-generaal Jean-Pierre Van Dijk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy