De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“We stellen ons ernstige vragen bij deze vondst”: Belgische speurders zijn niet zeker dat menselijke resten van vermiste Natacha zijn

Gazet van Antwerpen

22/09/2022 - 21:03

Belgische speurders die de verdwijningszaak van de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) vanuit ons land op de voet volgen stellen zich ernstige vragen bij de menselijke resten die aangetroffen zijn in Peru. Volgens lokale media zouden die mogelijk van Natacha zijn. “Wij hopen dat de resultaten van het forensisch onderzoek ons snel wijzer zullen maken”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ouders van vermiste Natacha hebben twijfels bij “doorbraak” na vondst van lichaam (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van Natacha de Crombrugghe (28) wachten met spanning op de uitkomst van het forensisch onderzoek dat momenteel gebeurt op menselijke resten die in de Peruviaanse provincie Caylloma zijn teruggevonden. Volgens lokale media ginds gaat het mogelijk om de vermiste juriste uit Linkebeek, maar het koppel hecht daar voorlopig weinig geloof aan.
  [naar artikel]
 2. Na de vondst van menselijke resten in Byron Bay: deze cold cases in Australische kuststad zijn nog onopgelost (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Speurders hebben woensdag menselijke resten gevonden in de bosjes naast een strand in Byron Bay. Ze deden de vondst tijdens zoekwerk naar een...
  [naar artikel]
 3. Na de vondst van menselijke resten in Byron Bay: deze cold cases in Australische kuststad blijven onopgelost (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Speurders hebben woensdag menselijke resten gevonden in de bosjes naast een strand in Byron Bay. Ze deden de vondst tijdens zoekwerk naar een...
  [naar artikel]
 4. Is Natacha eigenlijk wel begonnen aan haar wandeling? Belgische speurders in Peru sluiten misdrijf niet uit (21/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een Belgisch speurdersteam komt vandaag aan in Peru om te helpen zoeken naar de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) uit Linkebeek. Dat naast de speurder van de Cel Vermiste Personen ook twee speurders van de federale politie meegaan, wijst erop dat het Belgische gerecht ook rekening houdt met de optie dat ­Natacha slachtoffer werd van een crimineel feit.
  [naar artikel]
 5. Lichaam Natacha de Crombrugghe gevonden in Peru, doodsoorzaak nog onduidelijk (07/10/2022 - De Standaard)
  De menselijke resten die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een kloof in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket donderdag.
  [naar artikel]
 6. Parket Peru: “Aangetroffen resten zijn van Natacha de Crombrugghe” (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De resten die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een canyon in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket vandaag. De ouders van de vrouw bevestigen het nieuws in een kort persbericht.
  [naar artikel]
 7. Drie Belgische speurders onderweg naar Peru om te helpen bij onderzoek naar vermiste Natacha de Crombrugghe (21/02/2022 - VRT NWS)
  Drie Belgische speurders komen vandaag aan in Peru om er te helpen zoeken naar de vermiste Natacha de Crombrugghe uit Linkebeek. Dat melden de kranten van Mediahuis en wordt bevestigd door de Federale Politie. “Het gaat om twee speurders van de Federale Gerechtelijke politie van Brussel en één speurder van de Cel Vermiste personen”, zegt woordvoerder An Berger. Zowel Berger als Alain Remue van de Cel Vermiste Personen zegt dat alle pistes in het onderzoek nog open zijn.
  [naar artikel]
 8. Ouders Natacha de Crombrugghe: “Aangetroffen resten zijn wel degelijk van onze dochter” (07/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  De resten die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een canyon in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket donderdag. De ouders van de vrouw bevestigen het nieuws in een kort persbericht.
  [naar artikel]
 9. Onderzoek gestart naar gevonden lichaam dat mogelijk van Natacha de Crombrugghe is, maar haar ouders hebben twijfels (22/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  De ouders van Natacha de Crombrugghe (28) wachten met spanning op de uitkomst van het forensisch onderzoek dat momenteel gebeurt op menselijke resten die in de Peruviaanse provincie Caylloma zijn teruggevonden. Volgens lokale media ginds gaat het mogelijk om de vermiste juriste uit Linkebeek, maar het koppel hecht daar voorlopig weinig geloof aan: “Het gaat vermoedelijk niet om Natacha.”
  [naar artikel]
 10. Ouders Natacha de Crombrugghe: “Aangetroffen resten zijn wel degelijk van onze dochter” (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De resten die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een canyon in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket donderdag. De ouders van de vrouw bevestigen het nieuws in een kort persbericht. Volgens hen onderzoekt de politie nog steeds of het gaat om een ongeval of moord.
  [naar artikel]
 11. Ouders Natacha de Crombrugghe: “Aangetroffen resten zijn wel degelijk van onze dochter” (07/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De resten die vijftien dagen geleden werden aangetroffen in een canyon in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket donderdag. De ouders van de vrouw bevestigen het nieuws in een kort persbericht. Volgens hen onderzoekt de politie nog steeds of het gaat om een ongeval of moord.
  [naar artikel]
 12. Parket Peru: "Aangetroffen resten zijn wel degelijk van Natacha de Crombrugghe” (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De resten die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een canyon in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket vandaag.
  [naar artikel]
 13. Ouders van in Peru vermiste Natacha (28) na vondst lichaam: "Kleine kans dat zij het is” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is in Peru een lichaam gevonden dat mogelijk toebehoort aan de sinds januari vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28). Dat melden Peruviaanse media. Buitenlandse Zaken is op de hoogte van het nieuws, maar kan nog niet bevestigen of het al dan niet over onze landgenote gaat. Dat heeft woordvoerder Wouter Poels gezegd aan HLN. Volgens de ouders van Natacha is de kans echter erg klein dat het om hun dochter gaat.
  [naar artikel]
 14. Lichaam van vermiste Natacha de Crombrugghe gevonden: een overzicht van acht maanden onzekerheid (07/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Meer dan acht maanden lang hield de zoektocht naar de vermiste Natacha ons in de ban. Vandaag hebben haar ouders bevestigd dat hun dochter geïdentificeerd is, nadat enkele weken geleden menselijke resten werden aangetroffen in de Peruviaanse provincie Caylloma, zo’n 45 kilometer van de plek waar Natacha voor het laatst werd gezien. Een overzicht van acht maanden onzekerheid.
  [naar artikel]
 15. Lichaam van vermiste Natacha de Crombrugghe gevonden: een overzicht van acht maanden onzekerheid (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan acht maanden lang hield de zoektocht naar de vermiste Natacha ons in de ban. Vandaag hebben haar ouders bevestigd dat hun dochter geïdentificeerd is, nadat enkele weken geleden menselijke resten werden aangetroffen in de Peruviaanse provincie Caylloma, zo’n 45 kilometer van de plek waar Natacha voor het laatst werd gezien. Een overzicht van acht maanden onzekerheid.
  [naar artikel]
 16. Lichaam in kloof in Peru is van vermiste Natacha de Crombrugghe, politie onderzoekt of het om ongeluk of moord gaat  (07/10/2022 - VRT NWS)
  De menselijke overblijfselen die 15 dagen geleden werden aangetroffen in een kloof in de Andes in Peru zijn wel degelijk die van de vermiste 28-jarige Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe. Dat meldt het Peruaanse parket na DNA-onderzoek.
  [naar artikel]
 17. Belgische speurders die naar Peru trokken om Natacha (28) te zoeken, keerden zonder resultaat weer naar huis (01/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische speurders die een week geleden vertrokken naar Peru om er mee te zoeken naar de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) uit Linkebeek zijn teruggekeerd naar ons land. Dat bevestigt de federale politie. De extra hulp bij de zoektocht leverde niets op.
  [naar artikel]
 18. “Menselijke resten” gevonden in het Amazonewoud tijdens zoektocht naar vermiste journalist (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Braziliaanse politie heeft mogelijk menselijke resten gevonden tijdens hun zoektocht naar twee vermiste personen. De Britse journalist Dom Phillips (57) verdween er zondag samen met inheems expert Bruno Pereira (41) in een moeilijk toegankelijk gebied in het Amazonewoud, waar ook gewelddadige bendes actief zijn.
  [naar artikel]
 19. Menselijke resten in Bree zeker niet afkomstig van een recent overlijden (12/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De menselijke resten, die donderdag tijdens graafwerken op het bedrijfsterrein van tentenbedrijf Veldeman in Bree aangetroffen werden, zijn zeker niet van een recent overlijden. Dat heeft persmagistraat Bruno Coppin van het Limburgse parket vrijdagnamiddag bekend gemaakt. Mensen van het DVI-team (Disaster Victim Identification) en van de cel vermiste personen van de federale politie deden vrijdag een eerste uitgebreid onderzoek.
  [naar artikel]
 20. Twee mensen zouden Natacha hebben gezien aan uitkijkpunt, drie Belgische speurders vertrokken naar Peru: “Alle pistes liggen nog open” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Peruaanse media melden dat volgens bronnen dicht bij de verdwijningszaak twee mensen de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) nog zouden hebben gezien nabij een uitkijkpunt. Drie Belgische speurders zijn zondag vertrokken naar Peru om te helpen in de zoektocht naar de Belgische vrouw. “Alle pistes liggen nog open”, verklaart woordvoerder An Berger, woordvoerder van de federale politie, aan HLN LIVE.
  [naar artikel]
 21. REPORTAGE. Bij de speurders van vermiste Natacha in Peru: “Ik kan niet beloven dat we haar zullen vinden, maar we zullen er wel alles aan doen” (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat is er gebeurd met Natacha de Crombrugghe (28) uit Linkebeek die op 24 januari vertrok voor een uitdagende hike in de Colca Canyon in Peru? Haar spoor eindigt in Cabanaconde. Onze reporter Marc Coppens en fotograaf Xavier Piron trokken naar de Andes op zoek naar getuigen in het slaapdorp en volgden dé Peruviaanse expert in het terugvinden van vermiste personen bij zijn speurtocht in de verraderlijke kloof: “We volgen een bepaald spoor, maar hebben de hulp en de technologie van de Belgische collega’s nodig om te weten te komen hoe waardevol dat is.”
  [naar artikel]
 22. Menselijke resten achter koelinstallatie blijken van vermiste supermarktmedewerker die in 2009 verdween (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Menselijke resten die eerder dit jaar zijn aangetroffen in een supermarkt in de Amerikaanse staat Iowa zijn formeel geïdentificeerd als een...
  [naar artikel]
 23. Menselijke resten die vorige maand gevonden werden in Byron Bay niet van Théo Hayez (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De menselijke resten die op 15 juli gevonden werden in de Australische kustdorpje Byron Bay, behoren niet toe aan de vermiste Belgische...
  [naar artikel]
 24. Gevonden bloedsporen in Peru zijn niet afkomstig van vermiste Natacha de Crombrugghe (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna zeven maanden na haar verdwijning in Peru zit het onderzoek naar de vermiste Belgische studente Natacha de Crombrugghe muurvast. Bloedsporen die deze zomer werden gevonden in een bijgebouw van het hotel waar de 28-jarige jonge vrouw verbleef, blijken nu zeker niet van haar afkomstig te zijn. Dat vernam de Peruaanse krant ‘La Republica’ van politiechef Miguel Cayetano.
  [naar artikel]
 25. Hoofd reddingswerkers vreest dat vermiste Natacha de Crombrugghe (28) in rivier is gevallen in Peru (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De reddingswerkers in Peru worden vanaf vandaag in hun zoektocht naar de vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28) bijgestaan door drie Belgische speurders. Ze is woensdag precies een maand vermist. Eloy Cacya, zo een beetje de Peruaanse Alain Remue, vreest dat de jonge vrouw in een rivier is gevallen.
  [naar artikel]
 26. Hoofd reddingswerkers vreest dat vermiste Natacha de Crombrugghe (28) in rivier is gevallen in Peru (22/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De reddingswerkers in Peru worden vanaf vandaag in hun zoektocht naar de vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28) bijgestaan door drie Belgische speurders. Ze is woensdag precies een maand vermist. Eloy Cacya, zo een beetje de Peruaanse Alain Remue, vreest dat de jonge vrouw in een rivier is gevallen.
  [naar artikel]
 27. Hoofd reddingswerkers vreest dat vermiste Natacha de Crombrugghe (28) in rivier is gevallen in Peru (22/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De reddingswerkers in Peru worden vanaf vandaag in hun zoektocht naar de vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28) bijgestaan door drie Belgische speurders. Ze is woensdag precies een maand vermist. Eloy Cacya, zo een beetje de Peruaanse Alain Remue, vreest dat de jonge vrouw in een rivier is gevallen.
  [naar artikel]
 28. Ouders van vermiste Natacha de Crombrugghe (28) en Belgische speurders keren terug uit Peru na tevergeefse zoektocht (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ouders van Natacha de Crombrugghe (28), de Brusselse toeriste die al meer dan een maand vermist is in Peru, zijn na twee weken zoeken teruggekeerd naar België. De zoektocht naar hun dochter leverde helaas niets op. Ook de Belgische speurders die naar Peru waren gestuurd zijn nu teruggekeerd. Volgens de lokale krant ‘La República’ is de reddingsactie nu volledig in handen van de Peruaanse politie.
  [naar artikel]
 29. Ouders van vermiste Natacha vragen om hulp: "Wie heeft onze dochter nog gezien na haar aankomst in Cabanaconde?” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ouders van de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) doen een oproep naar getuigen. “We hebben hulp nodig en doen een oproep naar mensen die Natacha gezien hebben sinds haar aankomst in Cabanaconde (Peru) op 23 januari”, dat schrijven ze in een persbericht.
  [naar artikel]
 30. Mama van vermiste Natacha de Crombrugghe: “Gevonden lichaamsvocht in hotel is vermoedelijk niét van onze dochter” (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “We blijven hopen dat we Natacha terugvinden”, reageert de mama van Natacha de Crombrugghe (28) na een onderhoud met de chefs van het nieuwe onderzoeksteam. Die ontmoeting kwam er nadat in de Peruviaanse media uitlekte dat er bloedsporen gevonden waren in een bijgebouw van het hotel waar de Belgische toeriste verbleef.
  [naar artikel]
 31. Twee mensen zouden Natacha hebben gezien aan uitkijkpunt, drie Belgische speurders vertrokken naar Peru (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Peruaanse media melden dat volgens bronnen dicht bij de verdwijningszaak twee mensen de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) nog zouden hebben gezien nabij een uitkijkpunt. Drie Belgische speurders zijn zondag vertrokken naar Peru om te helpen in de zoektocht naar de Belgische vrouw.
  [naar artikel]
 32. Lijkhonden ingezet bij zoektocht naar in Australië vermiste Belgische backpacker Théo Hayez (23/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Honden die menselijke resten kunnen ruiken en opsporen zijn naar het noorden van New South Wales gebracht om te zoeken naar de vermiste Belgische...
  [naar artikel]
 33. Menselijke resten van vermiste callcentermedewerkers geïdentificeerd in Mexico (07/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De menselijke resten die vorige week werden aangetroffen in 45 achtergelaten zakken in een ravijn in het westen van Mexico, zijn wel degelijk van callcentermedewerkers die als vermist waren opgegeven.
  [naar artikel]
 34. Gevonden menselijke resten in Byron Bay zijn ‘zeer waarschijnlijk’ niet van vermiste Théo Hayez (18) (16/07/2020 - De Morgen)
  Op een strand in het Australische Byron Bay is bij de zoektocht naar een vermiste vrouw een skelet gevonden. Volgens de politie van deelstaat New South Wales is het echter zeer onwaarschijnlijk dat het om de stoffelijke resten van de vermiste Belg Théo Hayez gaat.
  [naar artikel]
 35. “Lichaam dat bergbeklimmers vonden in canyon Peru is niet Natacha” (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het lichaam dat bergbeklimmers in het district Tapay in Peru hebben aangetroffen in hun zoektocht naar de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) zou niet dat van de Belgische toeriste zijn. Dat meldt nieuwswebsite El Búho op basis van politie-informatie.
  [naar artikel]
 36. Lichaam van vermiste Australische man vermoedelijk teruggevonden in gedode krokodil (03/05/2023 - VRT NWS)
  De Australische politie heeft vermoedelijk de menselijke resten van een vermiste 65-jarige man aangetroffen in het lichaam van een krokodil. De man is sinds zaterdag vermist en er wordt vermoed dat hij tijdens het vissen in het water is gevallen en opgegeten is door een krokodil. Tijdens de zoektocht naar de vermiste man heeft de politie twee krokodillen in de buurt gedood en in een daarvan zijn menselijke resten aangetroffen.
  [naar artikel]
 37. Mogelijk lichamelijke resten gevonden na crash van “spookvliegtuig” in Baltische Zee (06/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Letse reddingswerkers hebben na de crash van een spookvliegtuig in de Baltische Zee mogelijk menselijke resten gevonden. De vondst werd maandagavond, voor het vallen van de avond, gedaan, aldus een woordvoerder van de Letse marine op dinsdag. Het hoofd van het Letse coördinatiecentrum voor reddingen op zee, Peteris Subbota, bevestigde de vondst. De resten worden naar havenstad Ventspils gebracht en daar overgedragen aan de gerechtelijke politie voor verder onderzoek.
  [naar artikel]
 38. Is Natacha (28) wel begonnen aan wandeling? Belgisch team in Peru houdt ook rekening met andere piste (21/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een Belgisch speurdersteam komt maandag in Peru aan om te helpen zoeken naar de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) uit Linkebeek. Dat naast de speurder van de Cel Vermiste Personen ook twee speurders van de federale politie meegaan, wijst erop dat het Belgische gerecht ook rekening houdt met een andere piste.
  [naar artikel]
 39. Is Natacha (28) wel begonnen aan wandeling? Belgisch team in Peru houdt rekening met andere piste (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Belgisch speurdersteam komt maandag in Peru aan om te helpen zoeken naar de vermiste Natacha de Crombrugghe (28) uit Linkebeek. Dat naast de speurder van de Cel Vermiste Personen ook twee speurders van de federale politie meegaan, wijst erop dat het Belgische gerecht ook rekening houdt met een andere piste.
  [naar artikel]
 40. “Veronderstelde menselijke resten” gevonden tussen brokstukken Titan-onderzeeër (29/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse kustwacht laat weten dat er “veronderstelde” menselijke resten gevonden zijn in de verbrijzelde romp van de Titan-onderzeeër die eerder deze maand implodeerde tijdens een reis naar het eeuwenoude wrak van de Titanic.
  [naar artikel]
 41. Geen menselijke resten gevonden op Aruba (18/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn geen menselijke resten gevonden in een park op Aruba, zoals de vader van de al twaalf jaar vermiste Natalee Holloway beweert. Dat stelt
  [naar artikel]
 42. Vals alarm: vondst van bergbeklimmers op zoek naar vermiste Natacha blijkt toch geen lichaam (15/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Verscheidene Peruaanse media meldden maandagavond dat bergbeklimmers in het Peruaanse Tapay-district een lichaam hadden gevonden in hun zoektocht naar de vermiest Natacha de Crombrugghe (28). De politie ging ter plaatse en kwam met slecht nieuws: de vondst blijkt geen lichaam te zijn.
  [naar artikel]
 43. Gevonden resten in Peru zijn van vermiste toeriste Natacha de Crombrugghe, politie voert onderzoek (07/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Belgische speurders vertrokken naar Peru om zoektocht naar Natacha te ondersteunen (21/02/2022 - De Morgen)
  Al wekenlang wordt er in Peru naarstig gezocht naar landgenote Natacha de Crombrugghe, die sinds 24 januari vermist is. Drie Belgische speurders zijn nu vertrokken naar het land.
  [naar artikel]
 45. Eigenares hostel zag vermiste Natacha de Crombrugghe (28) met rugzak vertrekken in Peru: “Ze zei dat ze over vijf dagen zou terugkeren” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog steeds is onduidelijk wat er met Natacha de Crombrugghe is gebeurd. De 28-jarige juriste uit Linkebeek verdween drie weken geleden in Peru. Volgens de uitbaatster van het hostel waar de Belgische verbleef, is Natacha op maandagochtend 24 januari om 5 uur ‘s ochtends met een kleine rugzak vertrokken. Ze deed zelf de deur voor haar open, klinkt het in plaatselijke media. “Natacha vertelde me dat ze vijf dagen een tocht door de Colca-kloof ging maken”, getuigt Gladys López in La Republica.
  [naar artikel]
 46. Dalend waterpeil legt vat met menselijke resten bloot in VS: “Door droogte zullen we nog meer gedumpte lijken terugvinden” (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het almaar dalende waterpeil heeft vorig weekend tot een lugubere vondst in Lake Mead, bij de bekende Hoover Dam, geleid. Op de modderige oever bleef een vat steken, met daarin menselijke resten. De politie verwacht dat er door de immense droogte nog meer lichamen zullen komen bovendrijven in het grootste kunstmatige meer van de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 47. Dalend waterpeil legt vat met menselijke resten bloot in VS: “Door droogte zullen we nog meer gedumpte lijken terugvinden” (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het almaar dalende waterpeil heeft vorig weekend tot een lugubere vondst in Lake Mead, bij de bekende Hoover Dam, geleid. Op de modderige oever bleef een vat steken, met daarin menselijke resten. De politie verwacht dat er door de immense droogte nog meer lichamen zullen komen bovendrijven in het grootste kunstmatige meer van de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 48. Menselijke resten gevonden vlakbij koninklijk domein (02/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse parket is een onderzoek gestart naar de vondst van menselijke resten vlakbij het koninklijk domein in Laken.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy