De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vrouw slaat glas stuk in gezicht van liefdesrivale: snijwonde van 15 centimeter in wang

Het Nieuwsblad

22/09/2022 - 21:03

Een vrouw werd woensdagavond gearresteerd in Koksijde na een hoogoplopende ruzie op straat waarbij ze haar liefdesrivale lelijk had toegetakeld. Tijdens het gevecht sloeg de vrouw glas kapot in het gezicht van de andere dame. Die liep daarbij een gapende snijwonde van 15 centimeter op in de wang.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw slaat glas stuk in gezicht van Versuz-feestvierder (08/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 22-jarige Hasseltse heeft dinsdag in Hasselt 2,5 jaar cel voorwaardelijk gekregen voor twee vechtpartijen. In de Versuz sloeg ze zonder enige aanleiding met een glas in het gezicht van een bezoeker. Bij een ander slachtoffer in de stationsbuurt brak ze de neus na een banale discussie.
  [naar artikel]
 2. Genkenaar slaat tijdens urineren glas stuk in gezicht van jonge vrouw (15/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 35-jarige Genkenaar kreeg een celstraf van twaalf maanden omdat hij een vrouw (26) verminkte tijdens een discussie op café. Het slachtoffer kreeg een longdrinkglas in haar gezicht.
  [naar artikel]
 3. Vrouw (50) neemt gruwelijk wraak op liefdesrivale in Amsterdam (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze gooide ammoniak in de ogen van een liefdesrivale en sneed haar meerdere keren met een stanleymes in haar gezicht, en daarom moet een...
  [naar artikel]
 4. Ruzie tussen liefdesrivales in Koksijde eindigt in cel: vrouw (35) aangehouden nadat ze slachtoffer aanvalt met glas (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 35-jarige vrouw uit Koksijde zit in de cel op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en van verboden wapendracht. Tijdens een hoogoplopende ruzie met een liefdesrivale gooide ze een glas in de richting van een 38-jarige vrouw.
  [naar artikel]
 5. Beroepsmilitair slaat met glas in gezicht van cafébezoeker: “Twee centimeter naar links of rechts en slachtoffer was zijn oog kwijt” (08/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een Limburgse beroepsmilitair moest zich voor de rechtbank in Mechelen verantwoorden voor een incident in een café. Vorig zomer had hij in café Boesjkammeree, aan het station van Mechelen, een glas in het gezicht van een andere cafébezoeker geslagen. Die was in een discussie verwikkeld met een kennis van de militair. “Een militair is er om de mensen te beschermen, niet om hen aan te vallen”, foeterde advocaat Yves Vekemans namens het slachtoffer.
  [naar artikel]
 6. Man riskeert 12 maanden omdat hij glas stukslaat in gezicht van jonge vrouw (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De procureur eist twaalf maanden cel voor een man die een glas in het gezicht van een vrouw (26) stukgooide aan een Genks hotel. Het slachtoffer maakte een opmerking toen de man naast haar urineerde.
  [naar artikel]
 7. Vrouw loopt klaplong op bij steekpartij door liefdesrivale (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw heeft afgelopen weekend een liefdesrivale neergestoken in Moeskroen. Het slachtoffer is er erg aan toe. De daderes is onder...
  [naar artikel]
 8. Stans (27) werd met glas in haar gezicht gestoken: “Leven is verwoest” (16/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie heeft woensdag in Hasselt 18 maanden voorwaardelijk gevraagd tegen Hasselaar A. M. (24) die op 10 januari 2016 een glas stuk sloeg in het gezicht van Stans Eerdekens (27). De jonge vrouw uit Houthalen-Helchteren is letterlijk getekend voor het leven na de aanval op het Dusartplein. “Haar leven is verwoest door een onnozel incident.” Er wordt een schadevergoeding van 72.000 euro gevraagd.
  [naar artikel]
 9. Stans (27) werd met glas in haar gezicht gestoken: “Leven is verwoest” (16/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het openbaar ministerie heeft woensdag in Hasselt 18 maanden voorwaardelijk gevraagd tegen Hasselaar A. M. (24) die op 10 januari 2016 een glas stuk sloeg in het gezicht van Stans Eerdekens (27). De jonge vrouw uit Houthalen-Helchteren is letterlijk getekend voor het leven na de aanval op het Hasseltse Dusartplein. “Haar leven is verwoest door een onnozel incident.” Er wordt een schadevergoeding van 72.000 euro gevraagd.
  [naar artikel]
 10. Dronken man gooit glas kapot in gezicht van vrouw op Bollekesfeesten: politie opent onderzoek (22/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een leuk avondje uit op de Bollekesfeesten dit weekend is voor een vrouw uit Antwerpen geëindigd in het ziekenhuis. Na een woordenwisseling gooide een dronken man een glas kapot in haar gezicht. De Antwerpse politie is een onderzoek gestart, de vrouw plaatste een oproep naar getuigen op Facebook.
  [naar artikel]
 11. Vijftiger krijgt 4 jaar omdat hij ex met glasscherf in gezicht steekt (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 52-jarige man uit Mol krijgt een celstraf van vier jaar omdat hij zijn ex met een stuk glas in het gezicht stak. De vrouw is verminkt en krijgt een schadevergoeding van 44.507 euro.
  [naar artikel]
 12. 25-jarige Summer veroordeeld voor neerschieten liefdesrivale Grietje (72): “Vat der vernederingen was vol” (10/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 25-jarige vrouw uit Temse is veroordeeld omdat ze begin dit jaar haar veel oudere liefdesrivale Grietje Wieringa (72) in haar woning in Wielsbeke tot twee keer beschoten. De drie rechters van de correctionele rechtbank oordelen dat het bewezen is dat Summer A. haar liefdesrivale wilde vermoorden en legden de vrouw een effectieve celstraf van zeven jaar op.
  [naar artikel]
 13. Twintiger met snijwonde door bierglas naar ziekenhuis gebracht: verdachte gearresteerd (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 25-jarige man uit Peer heeft zaterdagochtend een snijwonde in het gezicht opgelopen na een schermutseling in een horecazaak in Maaseik. De dader - een 19-jarige man uit Maaseik - werd door de politie gearresteerd.
  [naar artikel]
 14. Ruzie over tafeltje in Versuz eindigt met glas in gezicht: 6.000 euro boete (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drank die over en weer gegooid werd met als finaal resultaat een glas in het gezicht van een 23-jarige Nederlandse vrouw. Dat tafereel speelde zich op 1 januari 2020 af in discotheek Versuz in Hasselt. Het komt de belaagster op een rekening van net geen 6.000 euro te staan.
  [naar artikel]
 15. Vrouw krijgt 40 maanden cel voor brutale aanval op liefdesrivale (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige vrouw uit Sri Lanka werd woensdag veroordeeld tot een opsluiting van veertig maanden omdat ze een liefdesrivale in haar appartement in Lanaken zwaar toetakelde met een ijzeren staaf. De vrouw kon ontkomen door uit het raam te springen. De moeder van de jaloerse vrouw, die ook betrokken was bij de strafexpeditie, verdwijnt voor drie jaar achter de tralies. De onmiddellijke aanhouding werd bevolen.
  [naar artikel]
 16. Meisje van 16 dient klacht in nadat ze bierglas in het gezicht heeft gekregen tijdens uitgaansnacht in Leuven (14/11/2022 - VRT NWS)
  Een 16-jarig meisje dat een glas in het aangezicht kreeg tijdens een uitgaansnacht in Leuven, dient een klacht in bij de politie. Het incident gebeurde afgelopen donderdag op de Oude Markt. Een jongeman gooide een bierglas in haar gezicht waardoor het meisje stukken van haar tanden verloor, ze liep ook een snijwonde op.
  [naar artikel]
 17. Dennis Rodman laat gezicht van vriendin na zijn wang ook op zijn bil tatoeëren (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dennis Rodman (62) heeft opnieuw een bijzondere tatoeage laten zetten. Nadat de voormalig basketballer eerder deze zomer het gezicht van zijn vriendin Yella Yella (31) op zijn wang liet tatoeëren, siert sinds dit weekend een portret van de vrouw én van zichzelf op zijn linkerbil.
  [naar artikel]
 18. Vrouw werkt woede uit op dure wagen van liefdesrivale (30/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een onbekende heeft in zwarte letters een duidelijke boodschap geschreven op een dure witte Mercedes die in het West-Vlaamse Koekelare geparkeerd staat. Uit de boodschap is af te leiden dat het wellicht gaat het om een bedrogen vrouw die zich afreageerde op de wagen van een liefdesrivale.
  [naar artikel]
 19. Onder het mom van een verrassingsfeest wordt geblinddoekte Stefania (42) door liefdesrivale in gruwelijke val gelokt (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een passioneel drama waarbij een vrouw haar liefdesrivale op een gruwelijke manier heeft omgebracht in de buurt van Brescia, houdt Italië al...
  [naar artikel]
 20. Grietje (72) herstelt van moordpoging door liefdesrivale: “Onbegrijpelijk wat dat meisje heeft gedaan. Maar ik leef nog, dat is het belangrijkste” (18/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Twee maanden nadat ze in Wielsbeke door haar liefdesrivale in het hoofd en de borst werd geschoten, kan Grietje Wieringa (72) alweer vlot praten. “Een godswonder”, zegt ze, terwijl ze revalideert. “Mijn haar is maar twee centimeter lang meer, vreselijk.”
  [naar artikel]
 21. Frankrijk in shock: man slaat vrouw in het gezicht na seksuele intimidatie in Parijs (30/07/2018 - VRT NWS)
  In Frankrijk is commotie ontstaan over een video waarin is te zien hoe een man een vrouw hard in het gezicht slaat op straat in Parijs nadat hij haar even tevoren seksuele commentaren had toegespeeld. Het slachtoffer heeft de video zelf gedeeld om een krachtig signaal tegen seksuele intimidatie te geven.
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Agent slaat vrouw in het gezicht, familie eist sancties (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Amerikaanse Brookhaven (Philadelphia) is een agent in opspraak gekomen nadat hij een vrouw in het gezicht sloeg. De agent kwam tussen bij...
  [naar artikel]
 23. Dief slaat glas stuk op hoofd van dertiger (28/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 33-jarige man uit Berchem werd zondagochtend rond 9.30 uur beroofd op het Sint-Jansplein in Antwerpen.
  [naar artikel]
 24. Agent in burger slaat manifestante in gezicht tijdens vrouwenmars (09/03/2020 - De Morgen)
  De vrouwenmars die afgelopen zondag in Brussel heeft plaatsgevonden, blijft bij heel wat manifestanten nazinderen. Volgens getuigen zou de politie er hardhandig hebben opgetreden nadat zo’n 80 betogers vandalisme pleegden. Op beelden is nu te zien hoe een agent in burger een jonge vrouw vol in het gezicht slaat. Diezelfde vrouw zou wel eerst zelf een slag hebben uitgedeeld. Het hele incident wordt nu onderzocht, zegt politiewoordvoerder Olivier Slosse.
  [naar artikel]
 25. Man (81) slaat vrouw en spuwt haar in gezicht omdat ze scheiding aanvraagt (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 81-jarige man uit Diepenbeek riskeert een opsluiting van een jaar omdat hij zijn ex-vrouw na hun relatiebreuk meermaals hardhandig aanpakte. Zo zou hij haar geslagen hebben, spuwde hij in haar gezicht en probeerde hij de vrouw mee te sleuren in zijn wagen.
  [naar artikel]
 26. Zes maanden cel voor man die vrouw in het gezicht slaat in Parijs (05/10/2018 - VRT NWS)
  De man die afgelopen zomer een vrouw in het gezicht sloeg op straat in Parijs nadat hij haar seksueel beledigd had, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden. Het incident veroorzaakte heel wat deining in Frankrijk.
  [naar artikel]
 27. Spaanse tiener klaagt over kaakpijn waarna dokters stuk glas in zijn wang vinden (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Spaanse tiener heeft enkele dokters in het ziekenhuis van Sevilla met verstomming geslagen. De 14-jarige jongen klaagde over moeilijkheden en...
  [naar artikel]
 28. Vier jaar cel voor gooien gebroken glas in gezicht van discotheekganger (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Mechelen heeft een man schuldig bevonden aan het gooien van een gebroken glas in iemands gezicht bij een bezoekje...
  [naar artikel]
 29. Tien maanden voorwaardelijk voor slag met glas in het gezicht (21/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Wemeson A.F. uit Diest is veroordeeld tot tien maanden voorwaardelijke celstraf. In een dancing in Westerlo had hij een man uit Ham met een glas in het gezicht geslagen.
  [naar artikel]
 30. Belgische ambassadeur in Zuid-Korea onder vuur nadat zijn vrouw verkoopster in gezicht slaat (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische ambassadeur in Zuid-Korea ligt onder vuur nadat videobeelden zijn verspreid waarop zijn vrouw een verkoopster hard in het gezicht slaat. Even daarvoor was ze ten onrechte beschuldigd van diefstal. Op sociale media roepen boze Zuid-Koreanen de ambassadeur en zijn vrouw op om het land te verlaten.
  [naar artikel]
 31. Dertiger uit Bocholt ontkent dat hij glas stukslaat in gezicht caféganger: “Heb een black-out” (01/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 38-jarige man uit Bocholt riskeert een voorwaardelijke celstraf van tien maanden voor een uit de hand gelopen ruzie op café. De man zou een glas in het gezicht van het slachtoffer hebben stukgeslagen maar zelf kan hij zich niets herinneren.
  [naar artikel]
 32. Alexander Wang verkoopt uit modearchief (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al een uniek stuk van Alexander Wang in je kast willen hebben? Dan is dit misschien jouw kans. De New Yorkse designer verkoopt 72 uur lang...
  [naar artikel]
 33. Vechtpartij in Noordstation: man krijgt kapot glas in gezicht geduwd (15/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ruzie in het Brusselse Noordstation is maandag een man zwaargewond geraakt. Hij kreeg een kapot geslagen glas in het gezicht geduwd en is afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 34. Student aangevallen met stuk glas: “Halve centimeter verder gesneden, en ik was er niet meer” (05/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vijftien maanden gevangenis. Dat riskeert een Algerijnse dertiger die een Oostendse student lelijk toetakelde met een glasscherf. Die houdt er twee serieuze littekens aan over. “En een posttraumatisch stresssyndroom”, klinkt het.
  [naar artikel]
 35. Jongeman slaat bierglas stuk in gezicht van 16-jarig meisje op Oude Markt in Leuven: “Stel je eens voor dat dit op haar oog was?” (13/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Oude Markt in Leuven heeft een minderjarige jongen een bierglas stukgeslagen in het gezicht van X.D, een 16-jarig meisje uit Bierbeek. Daarbij liep het slachtoffer een diepe snee in haar lip op en raakten haar twee voorste tanden zwaar beschadigd. “Mijn dochter is ernstig verwond, maar stel je eens voor dat de slag iets hoger was en het glas haar oog had beschadigd? Dit had veel erger kunnen aflopen”, vertelt haar moeder aangeslagen.
  [naar artikel]
 36. Amerikaanse agent slaat geboeide vrouw met vuist in gezicht (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een agent uit het Californische Westminster is op non-actief gezet nadat hij de 34-jarige Ciomara Garcia met zijn vuist twee keer in het gezicht sloeg tijdens een arrestatie. De vrouw kampt met psychische problemen en haar handen waren geboeid achter haar rug.
  [naar artikel]
 37. Amerikaanse agent slaat geboeide vrouw met vuist in gezicht (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een agent uit het Californische Westminster is op non-actief gezet nadat hij de 34-jarige Ciomara Garcia met zijn vuist twee keer in het gezicht sloeg tijdens een arrestatie. De vrouw kampt met psychische problemen en haar handen waren geboeid achter haar rug.
  [naar artikel]
 38. KIJK. Bodycam toont hoe agent vrouw met baby in haar armen vol in het gezicht slaat: “Dit is volstrekt onacceptabel” (15/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een hulpsheriff van Los Angeles County heeft een vrouw vorig jaar tot twee keer toe in het gezicht geslagen tijdens een arrestatie. De bodycambeelden zijn naar aanleiding van een persconferentie van de sheriff van Los Angeles County pas recent vrijgegeven.
  [naar artikel]
 39. Arts (46) die liefdesrivale aanviel met insulinespuit krijgt 10 jaar cel (25/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De 46-jarige arts-specialist uit Pelt die op 29 mei 2019 binnendrong bij haar liefdesrivale met een insulinespuit en een doek met ether, is donderdag veroordeeld tot tien jaar cel. De vrouw besloot de muziekleraar van haar dochter te vergiftigen, omdat haar verliefdheid niet beantwoord werd.
  [naar artikel]
 40. Jongeman krijgt glas in gezicht in discotheek en is voor het leven verminkt (29/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Hasseltse correctionele rechtbank stonden dinsdag twee jongeren met Turkse roots terecht voor een vechtpartij in discotheek Universal in Hasselt. Na een discussie over een meisje kreeg het slachtoffer een kopstoot en werd hij met een kapot glas in het gezicht geslagen.
  [naar artikel]
 41. Celstraf met uitstel voor vrouw die andere bestuurder op gezicht slaat nadat ze zelf ongeval veroorzaakt (28/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige vrouw krijgt twee jaar cel met uitstel omdat ze een 54-jarige man op het gezicht sloeg nadat ze zelf met haar auto tegen de geparkeerde wagen van de vijftiger botste.
  [naar artikel]
 42. Belgische ambassadeur Zuid-Korea onder vuur nadat zijn echtgenote verkoopster in gezicht slaat (21/04/2021 - De Morgen)
  De Belgische ambassadeur in Zuid-Korea ligt onder vuur nadat videobeelden zijn verspreid waarop zijn vrouw een verkoopster hard in het gezicht slaat. Even daarvoor was ze ten onrechte beschuldigd van diefstal. Op sociale media roepen boze Zuid-Koreanen de ambassadeur en zijn vrouw op om het land te verlaten.
  [naar artikel]
 43. Lijnbus botst tegen stuk van tractor: drie passagiers krijgen glas in het gezicht (05/07/2023 - VRT NWS)
  In Elversele bij Temse raakten drie passagiers gewond nadat een bus tegen een stuk van een tractor is gereden. Net op het moment dat de bus van De Lijn moest passeren, klapte de giek onder aan de tractor plots open. Daardoor raakte de zijkant van de bus zwaar beschadigd.
  [naar artikel]
 44. Ruzie over 5 euro eindigt in gevecht met glas in gezicht in Versuz (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft donderdag een 23-jarige man uit Beringen veroordeeld tot 15 maanden celstraf met uitstel en 400 euro boete voor een vechtpartij in discotheek Versuz, waarbij het slachtoffer een glas in het gezicht kreeg. Hij raakte levensgevaarlijk gewond en lag twee dagen in coma.
  [naar artikel]
 45. Politieagent slaat vrouw in gezicht tijdens Brusselse vrouwenmars (09/03/2020 - De Standaard)
  Er zijn beelden opgedoken van een politieagent in burger die een van de deelneemsters aan de vrouwenmars in Brussel op zondag een klap in het gezicht verkoopt.
  [naar artikel]
 46. Man met snijwonde in aangezicht aangetroffen, politie start onderzoek (10/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een man is dinsdagavond ernstig gewond geraakt in Antwerpen-Noord. Hij liep een snijwonde op in het aangezicht. Een onderzoek werd opgestart.
  [naar artikel]
 47. Dronken Diestenaar slaat glas van bushokje stuk (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 30-jarige man uit Diest is ter ontnuchtering opgesloten in een politiecel. Hij was donderdagavond in dronken toestand het raam van een bushokje aan het vernielen.
  [naar artikel]
 48. Het rommelt in Nederlandse ‘Blind getrouwd’: vrouw gooit glas wijn in het gezicht van haar man (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dat niet alle ‘Blind getrouwd’-matches tot een sprookjeshuwelijk leiden, zien we elk jaar in de Belgische versie van het populaire programma. Maar in Nederland gaat het er nog een pak heviger aan toe. Het huwelijk tussen Martijn en Nicole lijkt niet meer te redden na een nieuwe vlammende ruzie. Het potje van Nicole kookte helemaal over: ze beslechtte het dispuut door een glas rode wijn in het gezicht van Martijn te gooien.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy