Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:53 uur

Vrouw slaat glas stuk in gezicht van liefdesrivale: snijwonde van 15 centimeter in wang

Het Nieuwsblad

22/09/2022 - 21:03

Een vrouw werd woensdagavond gearresteerd in Koksijde na een hoogoplopende ruzie op straat waarbij ze haar liefdesrivale lelijk had toegetakeld. Tijdens het gevecht sloeg de vrouw glas kapot in het gezicht van de andere dame. Die liep daarbij een gapende snijwonde van 15 centimeter op in de wang.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw slaat glas stuk in gezicht van Versuz-feestvierder (08/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 22-jarige Hasseltse heeft dinsdag in Hasselt 2,5 jaar cel voorwaardelijk gekregen voor twee vechtpartijen. In de Versuz sloeg ze zonder enige aanleiding met een glas in het gezicht van een bezoeker. Bij een ander slachtoffer in de stationsbuurt brak ze de neus na een banale discussie.
  [naar artikel]
 2. Genkenaar slaat tijdens urineren glas stuk in gezicht van jonge vrouw (15/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 35-jarige Genkenaar kreeg een celstraf van twaalf maanden omdat hij een vrouw (26) verminkte tijdens een discussie op café. Het slachtoffer kreeg een longdrinkglas in haar gezicht.
  [naar artikel]
 3. Vrouw (50) neemt gruwelijk wraak op liefdesrivale in Amsterdam (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze gooide ammoniak in de ogen van een liefdesrivale en sneed haar meerdere keren met een stanleymes in haar gezicht, en daarom moet een...
  [naar artikel]
 4. Ruzie tussen liefdesrivales in Koksijde eindigt in cel: vrouw (35) aangehouden nadat ze slachtoffer aanvalt met glas (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 35-jarige vrouw uit Koksijde zit in de cel op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en van verboden wapendracht. Tijdens een hoogoplopende ruzie met een liefdesrivale gooide ze een glas in de richting van een 38-jarige vrouw.
  [naar artikel]
 5. Beroepsmilitair slaat met glas in gezicht van cafébezoeker: “Twee centimeter naar links of rechts en slachtoffer was zijn oog kwijt” (08/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een Limburgse beroepsmilitair moest zich voor de rechtbank in Mechelen verantwoorden voor een incident in een café. Vorig zomer had hij in café Boesjkammeree, aan het station van Mechelen, een glas in het gezicht van een andere cafébezoeker geslagen. Die was in een discussie verwikkeld met een kennis van de militair. “Een militair is er om de mensen te beschermen, niet om hen aan te vallen”, foeterde advocaat Yves Vekemans namens het slachtoffer.
  [naar artikel]
 6. Man riskeert 12 maanden omdat hij glas stukslaat in gezicht van jonge vrouw (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De procureur eist twaalf maanden cel voor een man die een glas in het gezicht van een vrouw (26) stukgooide aan een Genks hotel. Het slachtoffer maakte een opmerking toen de man naast haar urineerde.
  [naar artikel]
 7. Vrouw loopt klaplong op bij steekpartij door liefdesrivale (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw heeft afgelopen weekend een liefdesrivale neergestoken in Moeskroen. Het slachtoffer is er erg aan toe. De daderes is onder...
  [naar artikel]
 8. Stans (27) werd met glas in haar gezicht gestoken: “Leven is verwoest” (16/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie heeft woensdag in Hasselt 18 maanden voorwaardelijk gevraagd tegen Hasselaar A. M. (24) die op 10 januari 2016 een glas stuk sloeg in het gezicht van Stans Eerdekens (27). De jonge vrouw uit Houthalen-Helchteren is letterlijk getekend voor het leven na de aanval op het Dusartplein. “Haar leven is verwoest door een onnozel incident.” Er wordt een schadevergoeding van 72.000 euro gevraagd.
  [naar artikel]
 9. Stans (27) werd met glas in haar gezicht gestoken: “Leven is verwoest” (16/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het openbaar ministerie heeft woensdag in Hasselt 18 maanden voorwaardelijk gevraagd tegen Hasselaar A. M. (24) die op 10 januari 2016 een glas stuk sloeg in het gezicht van Stans Eerdekens (27). De jonge vrouw uit Houthalen-Helchteren is letterlijk getekend voor het leven na de aanval op het Hasseltse Dusartplein. “Haar leven is verwoest door een onnozel incident.” Er wordt een schadevergoeding van 72.000 euro gevraagd.
  [naar artikel]
 10. Vijftiger krijgt 4 jaar omdat hij ex met glasscherf in gezicht steekt (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 52-jarige man uit Mol krijgt een celstraf van vier jaar omdat hij zijn ex met een stuk glas in het gezicht stak. De vrouw is verminkt en krijgt een schadevergoeding van 44.507 euro.
  [naar artikel]
 11. 25-jarige Summer veroordeeld voor neerschieten liefdesrivale Grietje (72): “Vat der vernederingen was vol” (10/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 25-jarige vrouw uit Temse is veroordeeld omdat ze begin dit jaar haar veel oudere liefdesrivale Grietje Wieringa (72) in haar woning in Wielsbeke tot twee keer beschoten. De drie rechters van de correctionele rechtbank oordelen dat het bewezen is dat Summer A. haar liefdesrivale wilde vermoorden en legden de vrouw een effectieve celstraf van zeven jaar op.
  [naar artikel]
 12. Ruzie over tafeltje in Versuz eindigt met glas in gezicht: 6.000 euro boete (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drank die over en weer gegooid werd met als finaal resultaat een glas in het gezicht van een 23-jarige Nederlandse vrouw. Dat tafereel speelde zich op 1 januari 2020 af in discotheek Versuz in Hasselt. Het komt de belaagster op een rekening van net geen 6.000 euro te staan.
  [naar artikel]
 13. Vrouw krijgt 40 maanden cel voor brutale aanval op liefdesrivale (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige vrouw uit Sri Lanka werd woensdag veroordeeld tot een opsluiting van veertig maanden omdat ze een liefdesrivale in haar appartement in Lanaken zwaar toetakelde met een ijzeren staaf. De vrouw kon ontkomen door uit het raam te springen. De moeder van de jaloerse vrouw, die ook betrokken was bij de strafexpeditie, verdwijnt voor drie jaar achter de tralies. De onmiddellijke aanhouding werd bevolen.
  [naar artikel]
 14. Twintiger met snijwonde door bierglas naar ziekenhuis gebracht: verdachte gearresteerd (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 25-jarige man uit Peer heeft zaterdagochtend een snijwonde in het gezicht opgelopen na een schermutseling in een horecazaak in Maaseik. De dader - een 19-jarige man uit Maaseik - werd door de politie gearresteerd.
  [naar artikel]
 15. Vrouw werkt woede uit op dure wagen van liefdesrivale (30/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een onbekende heeft in zwarte letters een duidelijke boodschap geschreven op een dure witte Mercedes die in het West-Vlaamse Koekelare geparkeerd staat. Uit de boodschap is af te leiden dat het wellicht gaat het om een bedrogen vrouw die zich afreageerde op de wagen van een liefdesrivale.
  [naar artikel]
 16. Onder het mom van een verrassingsfeest wordt geblinddoekte Stefania (42) door liefdesrivale in gruwelijke val gelokt (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een passioneel drama waarbij een vrouw haar liefdesrivale op een gruwelijke manier heeft omgebracht in de buurt van Brescia, houdt Italië al...
  [naar artikel]
 17. Grietje (72) herstelt van moordpoging door liefdesrivale: “Onbegrijpelijk wat dat meisje heeft gedaan. Maar ik leef nog, dat is het belangrijkste” (18/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Twee maanden nadat ze in Wielsbeke door haar liefdesrivale in het hoofd en de borst werd geschoten, kan Grietje Wieringa (72) alweer vlot praten. “Een godswonder”, zegt ze, terwijl ze revalideert. “Mijn haar is maar twee centimeter lang meer, vreselijk.”
  [naar artikel]
 18. Frankrijk in shock: man slaat vrouw in het gezicht na seksuele intimidatie in Parijs (30/07/2018 - VRT NWS)
  In Frankrijk is commotie ontstaan over een video waarin is te zien hoe een man een vrouw hard in het gezicht slaat op straat in Parijs nadat hij haar even tevoren seksuele commentaren had toegespeeld. Het slachtoffer heeft de video zelf gedeeld om een krachtig signaal tegen seksuele intimidatie te geven.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Agent slaat vrouw in het gezicht, familie eist sancties (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Amerikaanse Brookhaven (Philadelphia) is een agent in opspraak gekomen nadat hij een vrouw in het gezicht sloeg. De agent kwam tussen bij...
  [naar artikel]
 20. Dief slaat glas stuk op hoofd van dertiger (28/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 33-jarige man uit Berchem werd zondagochtend rond 9.30 uur beroofd op het Sint-Jansplein in Antwerpen.
  [naar artikel]
 21. Agent in burger slaat manifestante in gezicht tijdens vrouwenmars (09/03/2020 - De Morgen)
  De vrouwenmars die afgelopen zondag in Brussel heeft plaatsgevonden, blijft bij heel wat manifestanten nazinderen. Volgens getuigen zou de politie er hardhandig hebben opgetreden nadat zo’n 80 betogers vandalisme pleegden. Op beelden is nu te zien hoe een agent in burger een jonge vrouw vol in het gezicht slaat. Diezelfde vrouw zou wel eerst zelf een slag hebben uitgedeeld. Het hele incident wordt nu onderzocht, zegt politiewoordvoerder Olivier Slosse.
  [naar artikel]
 22. Man (81) slaat vrouw en spuwt haar in gezicht omdat ze scheiding aanvraagt (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 81-jarige man uit Diepenbeek riskeert een opsluiting van een jaar omdat hij zijn ex-vrouw na hun relatiebreuk meermaals hardhandig aanpakte. Zo zou hij haar geslagen hebben, spuwde hij in haar gezicht en probeerde hij de vrouw mee te sleuren in zijn wagen.
  [naar artikel]
 23. Zes maanden cel voor man die vrouw in het gezicht slaat in Parijs (05/10/2018 - VRT NWS)
  De man die afgelopen zomer een vrouw in het gezicht sloeg op straat in Parijs nadat hij haar seksueel beledigd had, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden. Het incident veroorzaakte heel wat deining in Frankrijk.
  [naar artikel]
 24. Spaanse tiener klaagt over kaakpijn waarna dokters stuk glas in zijn wang vinden (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Spaanse tiener heeft enkele dokters in het ziekenhuis van Sevilla met verstomming geslagen. De 14-jarige jongen klaagde over moeilijkheden en...
  [naar artikel]
 25. Tien maanden voorwaardelijk voor slag met glas in het gezicht (21/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Wemeson A.F. uit Diest is veroordeeld tot tien maanden voorwaardelijke celstraf. In een dancing in Westerlo had hij een man uit Ham met een glas in het gezicht geslagen.
  [naar artikel]
 26. Vier jaar cel voor gooien gebroken glas in gezicht van discotheekganger (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Mechelen heeft een man schuldig bevonden aan het gooien van een gebroken glas in iemands gezicht bij een bezoekje...
  [naar artikel]
 27. Belgische ambassadeur in Zuid-Korea onder vuur nadat zijn vrouw verkoopster in gezicht slaat (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische ambassadeur in Zuid-Korea ligt onder vuur nadat videobeelden zijn verspreid waarop zijn vrouw een verkoopster hard in het gezicht slaat. Even daarvoor was ze ten onrechte beschuldigd van diefstal. Op sociale media roepen boze Zuid-Koreanen de ambassadeur en zijn vrouw op om het land te verlaten.
  [naar artikel]
 28. Dertiger uit Bocholt ontkent dat hij glas stukslaat in gezicht caféganger: “Heb een black-out” (01/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 38-jarige man uit Bocholt riskeert een voorwaardelijke celstraf van tien maanden voor een uit de hand gelopen ruzie op café. De man zou een glas in het gezicht van het slachtoffer hebben stukgeslagen maar zelf kan hij zich niets herinneren.
  [naar artikel]
 29. Alexander Wang verkoopt uit modearchief (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al een uniek stuk van Alexander Wang in je kast willen hebben? Dan is dit misschien jouw kans. De New Yorkse designer verkoopt 72 uur lang...
  [naar artikel]
 30. Vechtpartij in Noordstation: man krijgt kapot glas in gezicht geduwd (15/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ruzie in het Brusselse Noordstation is maandag een man zwaargewond geraakt. Hij kreeg een kapot geslagen glas in het gezicht geduwd en is afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 31. Student aangevallen met stuk glas: “Halve centimeter verder gesneden, en ik was er niet meer” (05/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vijftien maanden gevangenis. Dat riskeert een Algerijnse dertiger die een Oostendse student lelijk toetakelde met een glasscherf. Die houdt er twee serieuze littekens aan over. “En een posttraumatisch stresssyndroom”, klinkt het.
  [naar artikel]
 32. Amerikaanse agent slaat geboeide vrouw met vuist in gezicht (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een agent uit het Californische Westminster is op non-actief gezet nadat hij de 34-jarige Ciomara Garcia met zijn vuist twee keer in het gezicht sloeg tijdens een arrestatie. De vrouw kampt met psychische problemen en haar handen waren geboeid achter haar rug.
  [naar artikel]
 33. Amerikaanse agent slaat geboeide vrouw met vuist in gezicht (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een agent uit het Californische Westminster is op non-actief gezet nadat hij de 34-jarige Ciomara Garcia met zijn vuist twee keer in het gezicht sloeg tijdens een arrestatie. De vrouw kampt met psychische problemen en haar handen waren geboeid achter haar rug.
  [naar artikel]
 34. Jongeman krijgt glas in gezicht in discotheek en is voor het leven verminkt (29/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Hasseltse correctionele rechtbank stonden dinsdag twee jongeren met Turkse roots terecht voor een vechtpartij in discotheek Universal in Hasselt. Na een discussie over een meisje kreeg het slachtoffer een kopstoot en werd hij met een kapot glas in het gezicht geslagen.
  [naar artikel]
 35. Belgische ambassadeur Zuid-Korea onder vuur nadat zijn echtgenote verkoopster in gezicht slaat (21/04/2021 - De Morgen)
  De Belgische ambassadeur in Zuid-Korea ligt onder vuur nadat videobeelden zijn verspreid waarop zijn vrouw een verkoopster hard in het gezicht slaat. Even daarvoor was ze ten onrechte beschuldigd van diefstal. Op sociale media roepen boze Zuid-Koreanen de ambassadeur en zijn vrouw op om het land te verlaten.
  [naar artikel]
 36. Ruzie over 5 euro eindigt in gevecht met glas in gezicht in Versuz (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft donderdag een 23-jarige man uit Beringen veroordeeld tot 15 maanden celstraf met uitstel en 400 euro boete voor een vechtpartij in discotheek Versuz, waarbij het slachtoffer een glas in het gezicht kreeg. Hij raakte levensgevaarlijk gewond en lag twee dagen in coma.
  [naar artikel]
 37. Politieagent slaat vrouw in gezicht tijdens Brusselse vrouwenmars (09/03/2020 - De Standaard)
  Er zijn beelden opgedoken van een politieagent in burger die een van de deelneemsters aan de vrouwenmars in Brussel op zondag een klap in het gezicht verkoopt.
  [naar artikel]
 38. Dronken Diestenaar slaat glas van bushokje stuk (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 30-jarige man uit Diest is ter ontnuchtering opgesloten in een politiecel. Hij was donderdagavond in dronken toestand het raam van een bushokje aan het vernielen.
  [naar artikel]
 39. Vrouw slaat Afghaanse migrant in het gezicht nadat hij haar bepotelt. Maar nu riskeert ze zelf een boete (07/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 21-jarige vrouw uit Zwitserland riskeert een boete nadat ze een Afghaanse migrant vol in het gezicht sloeg tijdens een nieuwjaarsfeestje in...
  [naar artikel]
 40. Man met snijwonde in aangezicht aangetroffen, politie start onderzoek (10/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een man is dinsdagavond ernstig gewond geraakt in Antwerpen-Noord. Hij liep een snijwonde op in het aangezicht. Een onderzoek werd opgestart.
  [naar artikel]
 41. Vrouwen die liefdesrivale wilden ombrengen krijgen tot drie jaar cel (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft twee vrouwen uit Sri Lanka die een liefdesrivale met een ijzeren staaf aanvielen, veroordeeld tot...
  [naar artikel]
 42. Marie (22) pikt vuile praat van voorbijganger niet. Hij slaat in haar gezicht (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Parijs heeft een jonge vrouw op straat een klap in het gezicht gekregen van een man die ongepaste dingen naar haar riep. Toen Marie Laguerre...
  [naar artikel]
 43. Vrouw neergestoken door ex in woning: man slaat op de vlucht maar kan worden gearresteerd (12/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 34-jarige vrouw is maandagmorgen neergestoken door haar ex in Berchem. De vrouw liep messteken op in het gezicht en de rug en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 44. Vrouw neergestoken door ex in woning: man slaat op de vlucht maar kan worden gearresteerd (12/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 34-jarige vrouw is maandagmorgen neergestoken door haar ex in Berchem. De vrouw liep messteken op in het gezicht en de rug en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 45. VIDEO: Birger Verstraete loopt snijwonde van 10 centimeter op: "Had altijd rood moeten zijn" (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mamadou Koné bracht Eupen met een knappe treffer op voorsprong tegen AA Gent, maar had de spits dan nog wel op het veld mogen staan? Koné had in de...
  [naar artikel]
 46. Zo pel je vliegensvlug een gekookt eitje met enkel een glas water (05/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In één twee drie een eitje pellen? Daarvoor heb je enkel een glas water nodig. Zo maak je komaf met vervelende stukjes die blijven hangen of verbrande vingers. Het enige wat je moet doen is het ei in het glas water stoppen, er een aantal keer flink mee schudden en dan komt de pel vanzelf en in één stuk helemaal los. Als je een groter glas neemt, kun je trouwens meerdere eitjes tegelijk doen. Was alles maar zo gemakkelijk.
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Vlogster wil levende octopus eten, maar krijgt lik op stuk (09/05/2019 - Metro)
  Een Chinese vlogster wou als stunt een levende octopus eten, maar dat is volledig fout gelopen. De vrouw schreeuwt het uit wanneer het zeedier aanvalt en zich met alle macht vastzuigt op haar gezicht.  De beelden werden gemaakt voor een livestream op het videoplatform Kuaishou. In de video zie je hoe de glibberige octopus zich ter verdediging vastklampt op het gezicht van de Chinese vlogster, die zichzelf ‘seaside girl Little Seven’ noemt. Met de actie wou ze meer aandacht krijgen op sociale media. Pijn “Kijk hoe hard het zuigt”, zegt ze nog tegen haar fans. Het weekdier grijpt zich nog steviger vast en laat niet meer los, waardoor de vrouw in paniek schiet. Wanhopig schreeuwt ze het uit van de pijn terwijl ze probeert de tentakels van het dier te verwijderen. Haar gezicht wordt in een rare plooi getrokken, maar de octopus geeft uiteindelijk toch toe en laat de dame los. (Lees hieronder verder) “Mijn gezicht is misvormd”, roept de Chinese vlogster in de video wanneer ze een wondje op haar wang opmerkt. “Ik eet hem wel op in de volgende aflevering.” Ze gebruiken hun sterke zuignappen en tentakels om hun prooi te vangen. Octopussen eten voornamelijk vlees zoals vis, krabben, kreeften en weekdieren. Volgens wetenschappers zijn de zeedieren de meest intelligente ongewervelde dieren. Lees ook : IN BEELD. Zwarte beer geniet zorgeloos van onafgesloten bubbelbad Het bericht VIDEO. Vlogster wil levende octopus eten, maar krijgt lik op stuk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Glas stukgegooid in Maaseik (23/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Grote Kerkstraat in Maaseik gooiden enkele jongens glas stuk van een leegstaande gebouw. Dat werd zondag om 0.30 uur bij de politie gemeld. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy