Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:20 uur

Vlaams Datanutsbedrijf zet turbo op vastgoedtransacties

De Tijd

22/09/2022 - 21:27

21:00 Een compromis voor de aankoop van een woning ondertekenen en een werkdag later de authentieke akte verlijden bij de notaris, het wordt mogelijk. Voor het zover is, zullen de wachttijden al fors afneme...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Groen licht voor Vlaams Datanutsbedrijf en 'zelfbeheerde identiteit' (26/11/2021 - De Tijd)
  20:34 De Vlaamse regering keurt het relanceproject 'Oprichting van het Vlaams Datanutsbedrijf' goed. Ook het project voor datakluizen werd goedgekeurd.
  [naar artikel]
 2. Vlaamse regering beslist vrijdag over oprichting Datanutsbedrijf (24/11/2021 - De Tijd)
  21:24 De vergadering van de Vlaamse regering bespreekt vrijdag de oprichting van het Vlaams Datanutsbedrijf. Dat moet data laten stromen en tegelijk de controle over de data en de privacy vrijwaren.
  [naar artikel]
 3. Vlaanderen richt datanutsbedrijf op: data van burgers worden op veilige manier opgeslagen (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen gaat de data van haar burgers op een veiligere manier opslaan. De ministerraad keurde vandaag de oprichting van een eigen Datanutsbedrijf goed. Dat bedrijf zal de Solid-standaard gebruiken, ontwikkeld door Tim Berners-Lee (de grondlegger van het internet) samen met Vlaamse experten.
  [naar artikel]
 4. 'Vlaams datanutsbedrijf moet 100 procent privé worden' (26/11/2020 - De Tijd)
  13:13 Vlaanderen moet voor digitalisering bij de top in Europa zitten. Dat zei Vlaams minister-president Jan Jambon op de Trefdag Digitaal Vlaanderen. De Vlaamse overheid werkt aan de oprichting van een dat...
  [naar artikel]
 5. ONZE OPINIE. Jambon lijkt te beseffen dat het nu of nooit is (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ik zat er stiekem op te wachten, gisterennamiddag. In zowat elke Septemberverklaring van de laatste jaren duikt hij op: de turbo. Volgens voormalig minister-president Geert Bourgeois moest er in 2016 een turbo gezet worden op de groei. Deze keer kondigde Jan Jambon een (weliswaar al eerder besliste) turbo-investering aan voor de zorg. Maar wat we gisteren zagen was vooral dat iemand de turbo op Jambon zélf had gezet. Het was alsof hij besefte dat het nu écht moet gaan gebeuren.
  [naar artikel]
 6. Tsunami van vastgoedtransacties aan de kust (28/08/2021 - De Tijd)
  07:00 In de eerste jaarhelft vond een recordaantal vastgoedtransacties in de kustgemeenten plaats. Vooral nieuwbouwprojecten zijn begeerd. De prijzen voor bestaande appartementen stabiliseren of vallen zelf...
  [naar artikel]
 7. Derde minder vastgoedtransacties sinds half maart (23/04/2020 - Express)
  In België is het aantal vastgoedtransacties met ongeveer een derde gedaald sinds 18 maart, toen de zogenaamde ‘lockdown light’ inging.... The post Derde minder vastgoedtransacties sinds half maart appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. VGP: 70 voetbalvelden extra magazijnen sinds de zomer (19/11/2021 - De Tijd)
  09:13 De pandemie zet een turbo op e-commerce en dus op logistieke parken. Een turbo die VGP kan inschakelen dankzij de diepe zakken van partner Allianz.
  [naar artikel]
 9. Recordaantal vastgoedtransacties aan de kust in eerste helft van 2019 (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal vastgoedtransacties aan de kust steeg in de eerste zes maanden van dit jaar met 7,6 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig...
  [naar artikel]
 10. Coronamaatregelen doen vastgoedtransacties met derde dalen (02/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De coronacrisis heeft een grote impact op het aantal vastgoedtransacties. Dat blijkt uit de vastgoedbarometer van notarisfederatie Fednot. Sinds er in ons land beperkende maatregelen van kracht zijn, gaat het om zowat een derde minder.
  [naar artikel]
 11. Derde minder vastgoedtransacties sinds start lockdown (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal vastgoedtransacties in België is met nagenoeg een derde gedaald sinds 18 maart, toen er strenge maatregelen van kracht werden om het...
  [naar artikel]
 12. Spadel zet Bulgaarse turbo op (22/03/2018 - De Tijd)
  21:41 De expansie in Bulgarije zette een turbo om de winstgroei van Spadel, maar de organische omzetgroei is stilgevallen.
  [naar artikel]
 13. Twee onbekende liedjesteksten van Kortrijkse volkszanger Johny Turbo ontdekt (01/04/2020 - VRT NWS)
  In Outryve bij Avelgem zijn twee onbekende liedjesteksten van de Kortrijkse volkszanger Johny Turbo ontdekt. Turbo is overleden in 2000. De liedjesteksten werden gevonden op de zolder van Adelbert Algoed, de nachtburgemeester van Kortrijk.
  [naar artikel]
 14. GETEST. Opel Mokka 1.2 Turbo, een turbo in de overgang (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Opel Mokka wedt op meer paarden met verbrandings­motoren en een elektrische model.
  [naar artikel]
 15. De Porsche 911 Turbo S: een sportwagen waar ook oma mee op pad kan (18/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Mooie liedjes duren niet lang. In het geval van de Porsche 911 Turbo S welgeteld 963,4 kilometer. Toen wilde meneer D’Ieteren, invoerder van Porsche, toch graag de sleutels terug.Guido Cloostermans
  [naar artikel]
 16. Opvallend minder vastgoedtransacties in derde kwartaal door coronacrisis (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal vastgoedtransacties in België is in het derde kwartaal significant afgenomen door de coronacrisis. Dat meldt Statbel, het Belgische statistiekbureau, op basis van de verkoopakten die werden geregistreerd door de federale overheidsdienst Financiën.
  [naar artikel]
 17. Bijna helft meer vastgoedtransacties in oktober door afschaffing woonbonus (29/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal vastgoedtransacties is in oktober met 42,9 procent gestegen in vergelijking met oktober vorig jaar. Dat is een rechtstreeks gevolg van de afschaffing van de woonbonus vanaf volgend jaar, die de Vlaamse regering eind september heeft aangekondigd. Dat meldt de Federatie van het Notariaat dinsdag.
  [naar artikel]
 18. Aantal vastgoedtransacties fors gedaald in oktober, ondanks herstel in zomermaanden (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de maand oktober kende het aantal vastgoedtransacties in ons land een forse terugval (-18,8 procent) tegenover dezelfde maand een jaar eerder. Ondanks de inhaalbeweging tijdens de zomermaanden, ligt de vastgoedactiviteit nog steeds lager dan in 2019. Dat meldt beroepsorganisatie notaris.be.
  [naar artikel]
 19. Aantal vastgoedtransacties fors gedaald in oktober, ondanks herstel in zomermaanden (07/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de maand oktober kende het aantal vastgoedtransacties in ons land een forse terugval (-18,8 procent) tegenover dezelfde maand een jaar eerder. Ondanks de inhaalbeweging tijdens de zomermaanden, ligt de vastgoedactiviteit nog steeds lager dan in 2019. Dat meldt beroepsorganisatie notaris.be zaterdag.
  [naar artikel]
 20. Vastgoedtsunami aan kust: aantal vastgoedtransacties aan zee stijgt in eerste jaarhelft met 39% (28/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wonen aan de Belgische kust zit nog steeds sterk in de lift. Dat blijkt uit de nieuwe Kustbarometer van de Federatie van het Notariaat. Tijdens de eerste jaarhelft steeg het aantal vastgoedtransacties aan zee met 39% in vergelijking met dezelfde periode in 2019. Notaris Bart Van Opstal spreekt van een vastgoedtsunami en die komt er vooral door het coronavirus.
  [naar artikel]
 21. Als Turbo blaft, is het slecht nieuws: in het spoor van de “lijkhond” in Pepinster (20/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Maandag werd in het Luikse rampgebied gezocht naar vermiste personen. De hoop om slachtoffers levend vanonder het puin te halen is opgeborgen. Cockerspaniël Turbo zocht in het puin aan de oevers van de Vesder naar lijken, daar waar buurtbewoners afgelopen weekend nog kreten hoorden.
  [naar artikel]
 22. Als Turbo blaft, is het slecht nieuws: in het spoor van de ‘lijkhond’ in Pepinster (20/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag werd in het Luikse rampgebied gezocht naar vermiste personen. De hoop om slachtoffers levend vanonder het puin te halen is opgeborgen. Cockerspaniël Turbo zocht in het puin aan de oevers van de Vesder naar lijken, daar waar buurtbewoners afgelopen weekend nog kreten hoorden.
  [naar artikel]
 23. Bijna 43 procent meer vastgoedtransacties in oktober door afschaffing woonbonus (29/10/2019 - De Morgen)
  Het aantal vastgoedtransacties is in oktober met 42,9 procent gestegen in vergelijking met oktober vorig jaar. Dat is een rechtstreeks gevolg van de afschaffing van de woonbonus vanaf volgend jaar, die de Vlaamse regering eind september heeft aangekondigd. Ook ging de huizenprijs met 3,2 procent omhoog in vergelijking met de eerste negen maanden van dit jaar terwijl die van appartementen zo goed als stabiel bleef, meldt de Federatie van het Notariaat (Fednot) vandaag.
  [naar artikel]
 24. Woningprijzen opnieuw gestegen, Vlaams-Brabant blijft duurste provincie: bekijk hier hoeveel een huis in uw gemeente kost (27/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Door de afschaffing van de woonbonus is het aantal vastgoedtransacties eind vorig met bijna twee derde gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Ook de prijzen van vastgoed in ons land gingen in de drie laatste maanden van 2019 feller omhoog dan dezelfde periode een jaar eerder. Wat Vlaanderen betreft, blijft Vlaams-Brabant de duurste provincie om in te wonen.
  [naar artikel]
 25. Vlaamse overheid werkt aan datakluizen voor burgers en bedrijven (28/09/2020 - De Tijd)
  19:17 In de Septemberverklaring van de Vlaamse regering is er sprake van een 'datanutsbedrijf'. In dat bedrijf zal onder meer worden gewerkt aan een nieuwe manier om met de data van burgers om te gaan. Die ...
  [naar artikel]
 26. Terwijl Europa worstelt met trage vaccinaties, zet Amerika turbo op economie (03/04/2021 - Express)
  Hoeveel terrein gaat Europa verliezen in de wereldwijde economische wedloop? Dat is volgens economen een van de grote vragen voor de komende drie maanden. Omdat de wereldeconomie zo geglobaliseerd is, verliep het economische herstel in Europa in het verleden vaak synchroon met een heropleving in de Verenigde Staten, de grootste economie ter wereld. Maar in […] The post Terwijl Europa worstelt met trage vaccinaties, zet Amerika turbo op economie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Limburg nog steeds goedkoopste provincie: bekijk hier hoeveel een huis in uw gemeente kost (27/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de afschaffing van de woonbonus is het aantal vastgoedtransacties eind vorig met bijna twee derde gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Ook de prijzen van vastgoed in ons land gingen in de drie laatste maanden van 2019 feller omhoog dan dezelfde periode een jaar eerder. Wat Vlaanderen betreft, blijft Vlaams-Brabant de duurste provincie om in te wonen.
  [naar artikel]
 28. ‘New Kids Turbo’ veroveren Duitsland (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. New Kids Turbo in Zuid-Afrika (07/04/2019 - De Morgen)
  Suck on This
  [naar artikel]
 30. Zeggen we weldra vaarwel tegen afval? (11/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De afvalberg moet slinken. Maar als we ons gedrag niet aanpassen, komt er helaas nooit verandering in. Daarom wil Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) een turbo steken op de inspanningen. Ze heeft een ‘Verpakkingsplan’ klaar dat ze volgende week aan de Vlaamse regering wil voorstellen. De doelstellingen: minder afval, meer recyclage en zo dus ook minder zwerfvuil.
  [naar artikel]
 31. Terugval na woonbonusrush valt mee (10/12/2019 - De Tijd)
  11:29 De voorbije drie weken lag het aantal vastgoedtransacties nauwelijks lager dan een jaar eerder.
  [naar artikel]
 32. Online gokken bij Turbo Casino doe je zo (03/09/2020 - Metro)
  Alhoewel gokken op het internet op het moment nog niet legaal is in Nederland doen alsnog veel mensen dit. Dit doen ze dan bij buitenlandse platformen, waarvan er erg veel zijn te vinden op het web. Het is hierbij natuurlijk van belang dat de online casino’s veilig en betrouwbaar zijn, want dit zijn ze helaas niet allemaal. Dit is dan ook één van de redenen waarom de Nederlandse overheid een wet heeft aangenomen waarmee online gokken in ons land legaal wordt. Helaas is dit nog niet ingegaan, maar dit laat niet lang meer op zich wachten.  Turbo Casino Terwijl we wachten op het ingaan van de nieuwe wet voor het online gokken kun je nog gewoon spelen bij casino’s die gevestigd zijn in het buitenland. Hiervan is Turbo Casino een uitstekend voorbeeld. Het wordt zelfs één van de beste sites genoemd, mocht je tenminste van gokkasten en live casino houden. Daarnaast kan online fruitautomaten spelen bij Turbo Casino ook zeker. Bovendien is Turbo Casino 100 procent veilig. Het heeft namelijk een vergunning van Malta gekregen, wat natuurlijk ook een deelnemend land van de Europese Unie is. Als een online casino een Maltese licentie heeft dan kun je er van uitgaan dat het betrouwbaar is. Bonussen en promoties van Turbo Casino Net zoals bij veel andere casino’s kun je bij Turbo Casino ook gebruik maken van bonussen en promoties. Als je nieuw bent in het casino dan kun je een unieke bonus van 100 procent tot 151 euro krijgen terwijl hier ook nog 151 gratis spins bovenop komen. Je krijgt namelijk al 51 gratis spins als je naar de site surft en een account aanmaakt. Deze spins kun je inzetten bij de spellen Ultra 7, Book of Aztec of Admiral Nelson. Met deze exclusieve bonussen op verschillende gokkasten kun je dus eigenlijk gratis geld winnen. Als je toch geen geld wint maar wel door wilt gokken dan kun je geld storten. Hierbij krijg je een verdubbeling van het bedrag tot en met 151 euro. Bovendien krijg je dan ook nog 100 gratis spins voor de drie eerder genoemde spellen. Het spelaanbod van Turbo Casino  Turbo Casino heeft natuurlijk veel meer spellen in het assortiment dan alleen Ultra 7, Book of Aztec en Admiral Nelson. Wat wel geldt voor het online casino is dat het alleen maar spellen van de beste ontwikkelaars aanbiedt. Je kunt hierbij denken aan fantastische aanbieders van spellen als Netent, Amatic en Microgaming. Het spelaanbod van Turbo Casino mag er dan ook zeker zijn. In totaal heeft het zo’n 400 gokspellen op de site gezet. Dit kan natuurlijk uren speelgenot opleveren. Zo kun je je uitleven bij virtuele tafelspellen als roulette, poker en blackjack, al zijn dit nog maar een aantal voorbeelden van zulke spellen. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om wat gokkasten uit te proberen. Zo vind je van Microgaming spellen als Immortal Romance en Thunderstruck II bij Turbo Casino. Eén ding is bij Turbo Casino zeker: de gokkasten hebben een geweldige uitbetaalpercentage.   Het bericht Online gokken bij Turbo Casino doe je zo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Huizen nog nooit zo duur in België (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er hebben in de derde helft van dit jaar een recordaantal vastgoedtransacties plaatsgevonden in ons land.
  [naar artikel]
 34. Verbod op plastic zakjes, statiegeld op blikjes en petflessen, 800 euro boete voor zwerfvuil: hoe ver wil de Vlaamse regering gaan? (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De afvalberg moet slinken en zoals we nu bezig zijn, raken we er niet. Dus wil Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) een turbo steken op de inspanningen. Ze heeft een ‘Verpakkingsplan’ klaar, dat ze volgende week aan de Vlaamse regering wil voorstellen. De doelstellingen: minder afval, meer recyclage en dus ook minder zwerfvuil.
  [naar artikel]
 35. 'Knipperlicht' op Belgische vastgoedmarkt (13/10/2016 - Knack)
  Het aantal vastgoedtransacties in België is in het derde kwartaal fors gedaald, blijkt uit cijfers van het Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.
  [naar artikel]
 36. Vastgoed was nog nooit zo populair (23/04/2019 - Knack)
  Het aantal vastgoedtransacties bereikte in het eerste kwartaal van dit jaar een nieuw record. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Federatie van het Notariaat.
  [naar artikel]
 37. Europese economie zet turbo aan (21/02/2017 - De Tijd)
  10:40 De wereld heeft een nieuwe opkomende markt ontdekt: de eurozone.
  [naar artikel]
 38. Overheid zet turbo op coronaopsporing (14/07/2020 - De Tijd)
  01:00 Realtime databank moet tijd tussen infectie en start contactopsporing minimaliseren.
  [naar artikel]
 39. Colruyts zetten turbo op nepvlees (20/04/2018 - De Tijd)
  01:01 De Colruyt-familie gooit zich volop op de opkomende markt van vleesvervangers.
  [naar artikel]
 40. Vastgoedmarkt kent appelflauwte in de zomer (13/10/2016 - De Tijd)
  10:54 In het derde kwartaal waren er bijna 10 procent minder vastgoedtransacties dan in het tweede. Vooral juli was een opvallend zwakke maand, blijkt uit de Notarisbarometer.
  [naar artikel]
 41. Hier zijn de huizen het duurst in België (17/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Belgen kochten in 2016 een huis, een stuk grond of een appartement. Tegenover 2015 is het aantal vastgoedtransacties zelfs toegenomen met
  [naar artikel]
 42. Hier zijn de huizen het duurst in België (17/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Belgen kochten in 2016 een huis, een stuk grond of een appartement. Tegenover 2015 is het aantal vastgoedtransacties zelfs toegenomen met
  [naar artikel]
 43. Euronext: D'Ieteren schakelt de turbo in (01/03/2019 - De Tijd)
  11:33 Beleggers ontdekken de wat ingedommelde holding, nu alle drie afdelingen op winstgroei afstevenen.
  [naar artikel]
 44. 'Bazooka van Draghi' zet turbo op winst ECB (16/02/2017 - De Tijd)
  13:22 De massale geldcreatie van de voorbije twee jaar levert Frankfurt een aardige stuiver op.
  [naar artikel]
 45. Vastgoedactiviteit piekt in België (08/10/2021 - Knack)
  In de eerste negen maanden van dit jaar waren er uitzonderlijk veel vastgoedtransacties in ons land. Leidt de aangekondigde wijziging van de registratiebelasting tot een tijdelijke afkoeling van de woningmarkt?
  [naar artikel]
 46. 2019 was het drukste vastgoedjaar ooit (15/01/2020 - Knack)
  De notarissen noteerden een recordaantal vastgoedtransacties in 2019. Met dank aan een cocktail van lage rentevoeten, nieuwe huurwetgeving en de afschaffing van de woonbonus.
  [naar artikel]
 47. Woningmarkt ziet eerste tekenen van afkoeling (30/12/2021 - De Tijd)
  06:00 In 2021 stegen zowel het aantal vastgoedtransacties als de prijzen. Maar de jongste maanden werd het minder druk en was er in het laagste prijssegment zelfs een prijsdaling.
  [naar artikel]
 48. Vastgoed kopen om te verhuren: is dat je investering waard? Michaël Van Droogenbroeck maakt de rekening (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal vastgoedtransacties zit al jaren in de lift, en het ziet ernaar uit dat er in 2018 opnieuw recordcijfers werden gehaald met nog steeds...
  [naar artikel]
 49. Belastingverlaging zet turbo op Indiase beurs (20/09/2019 - De Tijd)
  10:04 De vraag is nu of premier Modi met de fiscale stimulus ook de snel afkoelende reële economie een stroomstoot kan geven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy