Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:42 uur

“Follow the leader, heren Duivels”: onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg

Het Laatste Nieuws

22/09/2022 - 23:20

Op het ritme van De Bruyne - geregeld duwde hij het gaspedaal in. Met alle gevolgen vandien. Een goal, een assist, een schot tegen de paal... Follow the leader, heren Duivels.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onze chef voetbal stelt niet alles in vraag bij Rode Duivels, maar...: “Je wint geen EK met enkel Courtois, De Bruyne en Lukaku” (29/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zwakke Duivels in Tsjechië én een zeer ontgoochelde bondscoach. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag zaterdag misschien wel de zwakste match van de Duivels sinds het debuut van Martínez en merkt dat er een proces gaande is bij de nationale ploeg. “Kan België wel Europees kampioen worden met dit defensieve blok?”
  [naar artikel]
 2. Onze chef voetbal roept op: “De Gouden Generatie vraagt heus niet om meer respect, wél om nog één keer vertrouwen in hen te hebben” (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De tijden zijn veranderd, zo stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert vast. Terwijl we vroeger uit ons dak gingen bij een kwalificatie van de Rode Duivels voor een groot toernooi, lijkt het nu de normaalste zaak van de wereld. Maar is het volgend jaar op het WK in Qatar ook eindelijk eens écht prijs? “Eden Hazard en Kevin De Bruyne beseffen zeer goed dat zij met de nationale ploeg nog niets gewonnen hebben. En dat vinden zij óók niet prettig.”
  [naar artikel]
 3. Onze chef voetbal zag het Duivelse kaartenhuisje in elkaar zakken: “Iemand zin in die troostwedstrijd, zondagmiddag?” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Quelle tristesse. Rijkelijk op voorsprong gekomen, en finaal toch op de knieën gedwongen. Zo zonde, want nu zijn we alweer die prima eerste helft vergeten. En is het toch weer een dramatische avond geworden voor de Rode Duivels. Onze chef voetbal over “een dramaatje, toch weer.”
  [naar artikel]
 4. Onze chef voetbal vindt dat Roberto Martínez ballen moet tonen in zijn selectiepolitiek: “Want op deze manier kan het niet verder” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n drie maanden na de teleurstellende kwartfinale op het EK tegen Italië kregen de Rode Duivels donderdag tegen Frankrijk een nieuwe uppercut te verwerken. Een teken voor bondscoach Roberto Martínez om de knuppel in het hoenderhok te gooien, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Het is aan Martínez om de nationale ploeg een nieuwe dynamiek te bezorgen.”
  [naar artikel]
 5. Onze chef voetbal over het drama na de rust: “Een beetje een sterke wolf die honger heeft blaast ons huisje weg” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Quelle tristesse. Rijkelijk op voorsprong gekomen, en finaal toch op de knieën gedwongen. Zo zonde, want nu zijn we alweer die prima eerste helft vergeten. En is het toch weer een dramatische avond geworden voor de Rode Duivels. Onze chef voetbal over “een dramaatje, toch weer.”
  [naar artikel]
 6. Stille jongen, grote leider: de ontpopping van Kevin van De Bruyne, aanvoerder zonder band bij Man City (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Follow the leader, leader, leader. Volg zijn leider. De herstart van de Premier League betekent weer genieten van zijn grootste smaakmaker, Kevin...
  [naar artikel]
 7. Onze chef voetbal ziet hoe Rode Duivels, zeker over de grens, een spotprent zijn geworden: “Geef ons weer hoop” (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “We moeten niet naïef doen”, vindt onze chef voetbal Niels Poissonnier. De Rode Duivels zijn geen wereldtop meer. Een deel van de natie vraagt zich zelfs nog net niet af waarom we überhaupt nog naar Qatar gaan. Aan Roberto Martínez en zijn ploeg om weer voor hoop te zorgen, te beginnen met een goede prestatie vanavond tegen Polen.
  [naar artikel]
 8. Onze chef voetbal over de selectie van Roberto Martínez: “Het is eens wat anders (en da’s wat we allemaal wilden)” (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels gaan naar Qatar, in de winter van 2022, en al wie rials heeft, gaat mee. Roberto Martínez is inmiddels stilletjes begonnen met een opfrisbeurt van de nationale ploeg. Van de 25 geselecteerde veldspelers voor de duels tegen Estland (13/11) en Wales (16/11) zijn er 16 twintigers. “Niet alleen verjóngt Martínez, de bondscoach gaat ook anders tewerk in zijn selectiepolitiek”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Lees hieronder in zijn analyse waarom.
  [naar artikel]
 9. Onze chef voetbal over de blessure van Witsel en de nationale ploeg: “Het knippen en plakken dreigt allemaal een beetje veel te worden voor Martínez” (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De kans is groot dat Axel Witsel een streep door het EK met de Rode Duivels moet trekken. De middenvelder liep bij Dortmund een zware achillespeesblessure op. Onze chef voetbal schat in wat dat te betekenen heeft voor de nationale ploeg. “Van zijn volledige driehoek op het middenveld in de WK-wedstrijd tegen Frankrijk - Dembélé-Witsel-Fellaini - blijft vandaag alvast niets meer over voor Martínez.”
  [naar artikel]
 10. “Geen De Bruyne? Miserie miserie miserie”: onze chef voetbal keek opnieuw naar België-Portugal en maakt schietgebedjes (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal herbekeek de achtste finale tussen België en Portugal. Een helft met Kevin De Bruyne, een helft zonder. Zijn conclusie? “De miserie – en dat woord is heus niet te zwaarwichtig – begint, eenmaal De Bruyne morgen niet fit geraakt.” Of hoe élke Rode Duivel zonder ‘KDB’ uit zijn comfortzone lijkt te vallen.
  [naar artikel]
 11. “De ongerustheid en euforie rond Duivels richting EK zijn we kwijt”: onze chef voetbal over blessure Hazard (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert vindt het nieuwe barstje in de rechterenkel van Hazard “een klap” voor zowel Real als Eden. “Ik kan me...
  [naar artikel]
 12. “De onbezorgdheid en euforie rond Duivels richting EK zijn we kwijt”: onze chef voetbal over blessure Hazard (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert vindt het nieuwe barstje in de rechterenkel van Hazard “een klap” voor zowel Real als Eden. “Ik kan me...
  [naar artikel]
 13. Stille jongen, grote leider: de ontpopping van Kevin van De Bruyne, op recordjacht in de Premier League (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Follow the leader, leader, leader. Volg zijn leider. De herstart van de Premier League betekent weer genieten van zijn grootste smaakmaker, Kevin...
  [naar artikel]
 14. “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Waaróm wilde Clement persé ‘een Guardiola’tje’ doen – speciaal willen zijn? Net nú? Op een moment dat de ploeg in een dip zit, maak je je spelers toch niet nóg zotter?” Onze chef voetbal zit met een pak vragen, na wat hij “de grootste sof, de ergste desillusie van Club Brugge en bij uitbreiding van het Belgische voetbal in het voorbije decennium” noemt. Zijn relaas van een gitzwarte avond op Jan Breydel, waarbij vooral de coach het moet ontgelden.
  [naar artikel]
 15. Onze chef voetbal ziet kans op eerherstel voor Rode Duivels: “Martínez vindt dat wij glas halfleeg zien? Wel, doe ze nog maar eens vol” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is vanavond aan de Rode Duivels om het teleurstellende EK (alvast gedeeltelijk) te doen vergeten. Eén keer winnen in Turijn – bij voorkeur straks tegen Frankrijk – zou voor sereniteit zorgen, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Roberto Martínez is geschrokken van het plotse klimaat rond de Rode Duivels.”
  [naar artikel]
 16. Onze chef voetbal: “Over een halve finale in Qatar, laat staan er wereldkampioen te worden, zullen we vanaf nu maar beter zwijgen, zeker?” (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dan was het Koning Boudewijnstadion nog eens uitverkocht… Nederland veegde de vloer aan met onze Rode Duivels, zag ook onze chef voetbal. Een pijnlijke 1-4, op minder dan zes maanden van het WK. “Nederland overklaste België. Wat Martínez ook probeerde, hij kreeg het op geen enkel moment meer rechtgetrokken.”
  [naar artikel]
 17. Onze chef voetbal roept de Duivels op om “lekker gewoon te doen” tegen Tsjechië: “Want mocht het dit keer helemáál fout aflopen...” (04/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels krijgen morgen Tsjechië over de vloer in het Koning Boudewijnstadion. Een match die beter gewonnen wordt, weet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Gezien de problemen achterin geen eitje, maar: “Zolang Lukaku er eentje meer binnentrapt dan de champetters achterin binnenlaten, komt het allemaal nog wel goed tegen dit soort ploegen.”
  [naar artikel]
 18. Onze chef voetbal: “Martínez weet niet goed hoe het verder moet met de nationale ploeg. Dat is begrijpelijk” (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Je bent altijd bezorgd als zo iemand vertrekt.”
  [naar artikel]
 19. Onze chef voetbal ziet rust terugkeren bij Duivels: “Martínez werkt al 5 jaar met het gros van de spelers, maar op de relatie zit duidelijk geen sleet” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  En de rust keerde terug bij de Rode Duivels, na de 3-0-zege tegen Tsjechië. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet er een belangrijke rol in voor bondscoach Roberto Martínez. “Hij gelooft niet dat in het moderne voetbal een coach nog ver boven 25-jarige jongemannen die de hele wereld hebben gezien, kan staan”, klinkt het onder meer. Lees hieronder zijn volledige analyse.
  [naar artikel]
 20. Onze chef voetbal kan niet wachten tot ‘KDB’ zijn rentree maakt: “De Bruyne samen met déze Tielemans: veel beter vind je niet op Euro 2021" (07/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een deugddoende zege, een zonovergoten trainingscentrum, en een stralende Kevin De Bruyne. Het leven lacht de Rode Duivels weer toe. Onze chef voetbal voelt dat de spanning groeit richting de match in Sint-Petersburg, zeker nu ‘KDB’ vandaag bij de groep aansloot. “Zou hij zaterdag al op de bank zitten?”
  [naar artikel]
 21. Onze chef voetbal ziet dat Lukaku blijft verbazen: “Romelu orkestreerde zoals Cruijff vroeger, maakte acties zoals Van Basten en werkte af zoals Gerd Müller” (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als Hazard, De Bruyne en Witsel niet fit zijn, en de twijfels nemen toe, en als het land zich afvraagt of België wel Europees kampioen kan worden, dan staat Romelu Lukaku op. “Hij nam de ploeg bij de hand en zorgde voor een deugddoende zege én prestatie”, zag onze chef voetbal. “Vrijdag vertrekken de Duivels naar Sint-Petersburg. Zij hebben uw en onze zegen.”
  [naar artikel]
 22. Onze chef voetbal ziet dat Lukaku blijft verbazen: “Romelu orkestreerde zoals Cruijff vroeger, maakte acties zoals Van Basten en werkte af zoals Gert Müller” (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als Hazard, De Bruyne en Witsel niet fit zijn, en de twijfels nemen toe, en als het land zich afvraagt of België wel Europees kampioen kan worden, dan staat Romelu Lukaku op. “Hij nam de ploeg bij de hand en zorgde voor een deugddoende zege én prestatie”, zag onze chef voetbal. “Vrijdag vertrekken de Duivels naar Sint-Petersburg. Zij hebben uw en onze zegen.”
  [naar artikel]
 23. Onze chef voetbal kijkt nieuwsgierig uit naar duel tegen Denemarken: “Wat is onze verdediging waard zonder Kompany?” (05/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit wordt een keuring voor de defensie.” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zal de verdediging van de Rode Duivels - zonder Kompany of Vermaelen...
  [naar artikel]
 24. Follow the leader, follow Ritchie: hoe Antwerp moet strijden zoals “supporter én kapitein” De Laet dat consequent doet (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zal altijd alles geven voor de trainer en deze club.” Dat zal in Frankfurt niet anders zijn. Ritchie De Laet (32) en Antwerp moeten vanavond vol voor de zege gaan.
  [naar artikel]
 25. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe Rode Duivels als roofdieren waren: het nest beschermd en dodelijk uitgehaald (05/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het was geen party-bus waarop de Rode Duivels vanavond zaten, in Kopenhagen. Maar wél zag chef-voetbal Stephan Keygnaert een ploeg die bereid was...
  [naar artikel]
 26. “Sire, er zijn geen verdedigers meer”: onze chef voetbal ziet hoe Rode Duivels in nabije toekomst hellend vlak dreigen te zijn (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een handjevol doelpunten van de Rode Duivels: dat zijn we gewend tegen dit soort tegenstander. Twee tégengoals: dat is nieuw. Maar het dreigt in de nabije toekomst het nieuwe normaal te worden bij de nationale ploeg. We kunnen niet meer zo goed verdedigen.
  [naar artikel]
 27. Onze chef voetbal in Istanboel ziet dat hoerastemming bij Brugse bazen uitblijft: “Mooi zo, want met naïevelingen lachen Simeone en Conceição eens goed” (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge kreeg wat het wou. En ook weer niet. Hun Champions Leaguegroep zit vol addertjes, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus hoeft er niet euforisch worden gedaan. “Bart Verhaeghe draait al te lang mee in het (Europese) voetbal om te beseffen dat ploegen à la Atlético als geen ander voor een kater kunnen zorgen.”
  [naar artikel]
 28. Onze chef voetbal in Istanboel ziet dat hoerastemming bij Brugse bazen uitblijft: “Mooi zo, want met naïevelingen lachen Simeone en Conceição eens goed” (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge kreeg wat het wou. En ook weer niet. Hun Champions Leaguegroep zit vol addertjes, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus hoeft er niet euforisch worden gedaan. “Bart Verhaeghe draait al te lang mee in het (Europese) voetbal om te beseffen dat ploegen à la Atlético als geen ander voor een kater kunnen zorgen.”
  [naar artikel]
 29. Onze chef voetbal roept Club op vol te houden: “Wat ben je met 4 op 6 en de lof van Pep indien Leipzig alsnog over je springt?” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge staat vanavond voor z'n derde grote uitdaging in de Champions League. Blauw-zwart krijgt op Jan Breydel het grote Manchester City van Kevin De Bruyne over de vloer. Club deed het met 4 op 6 al voortreffelijk, maar net daarom mag het niet op z’n lauweren rusten, vindt onze chef voetbal. “De reputatie van Club Brugge in Europa anno 2021 zal geschreven worden op het eínde van deze groepsfase.”
  [naar artikel]
 30. Onze chef voetbal weet dat Martínez reactie verwacht van zijn spelers: “Hij was ‘pissed’ na het verlies tegen Engeland” (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een verlies tegen Engeland en enkele belangrijke afwezigen... “Er hangen grijze wolken boven de Rode Duivels”, weet onze chef voetbal Stephan...
  [naar artikel]
 31. Hij kan zonder de Duivels, maar de Duivels niet zonder hem: Kevin De Bruyne, steeds meer een eenmansshow bij de nationale ploeg (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez over Kevin De Bruyne: “Beschouw het niet als vanzelfsprekend om hem te zien spelen.” Doen we niet. En nu? Hopen dat hij topfit het WK haalt. “Hoe Kevin het spel ziet, is fantastisch. Hij is één van de beste ‘playmakers’ ter wereld. En hij doet het systematisch op een hoog niveau.”
  [naar artikel]
 32. Onze chef voetbal zag het drama van Kevin De Bruyne vanop de eerste rij: ‘Het licht ging uit, zelfs bij de mensen rondom ons’ (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal is in Porto en zag vanop de perstribune het tragische uitvallen van Kevin De Bruyne. Hij schetst de verslagenheid bij, nou ja, zowat iedereen in ‘Do Dragão’: ‘Laten we hopen op snel geruststellend nieuws.’
  [naar artikel]
 33. “John van den Brom is een survivor”: onze chef voetbal ziet hoe Genk-coach leerde uit het verleden (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met de rug tegen de muur ontsnapte Racing Genk aan het vuurpeloton. Met een recital in Zulte Waregem (2-6). Onze chef voetbal Stephan Keygnaert stelt vast hoe John van den Brom de ploeg uit de crisis loodst. Door vooral niet gek te doen.
  [naar artikel]
 34. Onze chef voetbal verwacht niet dat Martínez plots zal doorselecteren richting WK: “De DJ zou in Qatar wel eens vroeg naar huis kunnen zijn” (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De afgang van de Rode Duivels tegen Nederland zindert nog na. Dat het tegen de (sub)top van de wereld niet meer lukt, is een alarmerende constatatie. Zeker richting het WK, al verwacht onze chef voetbal Niels Poissonnier niet dat Roberto Martínez plots zal doorselecteren. “Het hele sfeertje dat vandaag rond de Duivels hangt, doet hoe dan ook denken aan vijf jaar terug”, schrijft hij. Lees hieronder de volledige analyse.
  [naar artikel]
 35. Onze chef voetbal zag enerverende topper: “De buschauffeur van AA Gent had een gewond dier vervoerd over E40" (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht en AA Gent waren niet goed genoeg om te winnen, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert in het Lotto Park. Hein Vanhaezebrouck werd hélemaal gek - ook bij het optreden van de ref. Vincent Kompany acht het dan weer blijkbaar (tactisch?) onmogelijk om Kouamé en Zirkzee in dezelfde ploeg te droppen. “Is hij echt zo slecht op training?”
  [naar artikel]
 36. Onze chef voetbal ziet dat de verjonging een proces van lange adem wordt: “2021 was geen grand cru-jaar” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begon mooi maar evolueerde gaandeweg naar een experimentele mik-mak waarin zelfs een poëet als Kevin De Bruyne geen orde kon brengen. Dus zal Roberto Martínez die twaalf maanden tot het WK goed kunnen gebruiken, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “2021 was alles bij elkaar geen grand cru-jaar. 2022 dient het jaar van het eerherstel te worden.”
  [naar artikel]
 37. Onze chef voetbal zag De Bruyne heersen in stilte en Courtois als last man standing: “Maar waarom moest Hazard op halve kracht absoluut spelen?” (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal zag een sterke Thibaut Courtois en een matige Eden Hazard genekt worden door twee hallucinante blunders. Kevin De Bruyne heerste...
  [naar artikel]
 38. Onze chef voetbal is scherp voor paars-wit na Europees debacle: “Wat is er in godsnaam gekomen van het fiere Anderlecht?” (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Tristesse.” Zo beschrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert de pijnlijke uitschakeling van Anderlecht op het Europese toneel. Vooral de manier waarop doet de wenkbrauwen fronsen. “Paars-wit was ronduit teleurstellend. Murillo, Hoedt, Amuzu...: adembenemend zwak.”
  [naar artikel]
 39. Onze chef voetbal hoopt dat Duivels tegen Kroatië het halflege glas kunnen bijvullen: “Het wordt een zoektocht naar een goed gevoel” (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Veel twijfels, veel vragen rond de Rode Duivels. De onverwachte maar blijkbaar noodzakelijke oogkasoperatie bij Kevin De Bruyne is het volgende onduidelijke nieuwtje in het rijtje. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe de wedstrijd tegen Kroatië van vanavond een zoektocht wordt naar een goed gevoel om mee af te reizen naar Rusland. “En kan Tielemans de Duivels doen draaien?”
  [naar artikel]
 40. Onze chef voetbal ziet Club, onder leiding van twee Rode Duivels, weer in poleposition komen: "Big players step up in big moments” (08/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweevoudige laureaat van de Gouden Schoen en een winnaar van de Champions League toonden Club Brugge de weg in het Dudenpark. “Vanaken en Mignolet kénnen dit soort rendez-vous”, zegt onze chef voetbal Niels Poissonnier, die zich wel vragen stelt bij enkele bizarre keuzes van Club-coach Alfred Schreuder.
  [naar artikel]
 41. Onze chef voetbal ziet Clement spelers voor bus gooien en Vanhaezebrouck handtekening zetten: “Hein is de trainer in België met meeste ballen aan z’n lijf” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert neemt na de pandoering die AA Gent aan Club Brugge uitdeelde de coaches onder de loep. Hoe Hein Vanhaezebrouck eerst een week lang alles en iedereen onderuithalen om dan zó een handtekening te zetten. En over Philippe Clement en zijn “rare opstelling”: “Af en toe een ridderlijke mea culpa zou op zijn plaats zijn.”
  [naar artikel]
 42. Onze chef voetbal keek naar kermisattractie, geen voetbalwedstrijd: “Vergeef hen Heer, die anderen waren veel te goed” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Club Brugge-Manchester City was een kermisattractie. Geen voetbalwedstrijd”, stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. En een oneer is dat niet. City doet nu eenmaal soms denken aan PlayStation - ‘t heeft nog lang geduurd tot de guillotine viel. “Het valt te vrezen dat iets soortgelijks zal plaatsvinden ín Manchester en ín het Parc des Princes. Het moet tegen Leipzig gebeuren.”
  [naar artikel]
 43. Onze chef voetbal keek naar een kermisattractie, geen voetbalwedstrijd: “Vergeef hen Heer, die anderen waren veel te goed” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Club Brugge-Manchester City was een kermisattractie. Geen voetbalwedstrijd”, stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. En een oneer is dat niet. City doet nu eenmaal soms denken aan PlayStation - ‘t heeft nog lang geduurd tot de guillotine viel. “Het valt te vrezen dat iets soortgelijks zal plaatsvinden ín Manchester en ín het Parc des Princes. Het moet tegen Leipzig gebeuren.”
  [naar artikel]
 44. “Een werkloze Rode Duivel. Dát hadden we nog niet gehad in die zes jaar Martínez”: onze chef voetbal bespreekt de opvallende selectie van Denayer (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Je hoeft niet eens meer een club te hebben om tot de officiële selectie van de Rode Duivels te horen. Roberto Martínez wil Jason Denayer (27) “helpen” alsnog het WK te halen. Op voorwaarde dat hij straks wél ergens tekent. Onze chef voetbal bespreekt de aparte situatie. “Dat ‘dit Jason deugd zal doen’, daar schieten we niet veel mee op. Het WK van onze laatste hoop staat voor de deur.”
  [naar artikel]
 45. DRIE CONCLUSIES. Van onze chef sport: “Het WK-ticket is dik verdiend, nu nog presteren in Qatar” (13/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben hun ticket voor het WK in Qatar beet na een 3-1 zege tegen Estland. De drie conclusies van onze chef sport: “De Bruyne deed tegen de nietige Esten wat hij wilde.”
  [naar artikel]
 46. De Bruyne blij om nog eens tegen Belgische ploeg te spelen: “We zullen het niet licht opnemen” (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij kijkt ernaar uit. Kevin De Bruyne is blij dat hij nog eens in België mag spelen. “Buiten met de nationale ploeg is het ook al, denk ik, tien jaar geleden”, zegt hij. “Het wordt leuk.”
  [naar artikel]
 47. De Bruyne blij om nog eens tegen Belgische ploeg te spelen: “We zullen het niet licht opnemen” (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij kijkt ernaar uit. Kevin De Bruyne is blij dat hij nog eens in België mag spelen. “Buiten met de nationale ploeg is het ook al, denk ik, tien jaar geleden”, zegt hij. “Het wordt leuk.”
  [naar artikel]
 48. Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent” (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik...
  [naar artikel]
 49. Onze chef voetbal schaart zich achter deze Rode Duivels op weg naar WK: “‘The Last Dance’ van onze Gouden Generatie” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hebben gedaan wat ze moesten tegen de Esten en kunnen hun tickets naar Qatar al boeken. Die Wereldbeker wordt een andere als voorheen, zo meent onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Qatar 2022 zal te midden van een politiek debat ‘The Last Dance’ worden van de Gouden Generatie. “Als álles meezit volgend jaar, coach en spelers hebben ‘mens sana in corpore sano’, dan willen wij er evengoed nog één keer in geloven.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy