Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
09:21 uur

ONS RAPPORT. “Luid bezongen door de fans, maar hij mist nog die ‘coup de génie’”: onze punten voor de Rode Duivels

Het Laatste Nieuws

22/09/2022 - 23:20

Dat Kevin De Bruyne - “de baas van de Heizel” - na België-Wales het hoogste punt krijgt, hoeft u niet te verbazen. Maar er duikt ook een opvallende 5 op 10 op in ons rapport. En welke score krijgt debutant Zeno Debast? Ontdek hieronder alle punten van onze Rode Duivels.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ONS RAPPORT. “Hij mekkerde meer dan eens”: vier Rode Duivels ontsnappen maar net aan buis, één speler krijgt 7 op 10 (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zuinige zege leek in de maak, maar de Rode Duivels gaven in Wales de drie punten alsnog uit handen. In ons rapport één Belg met een 7 op 10, maar ook vier spelers die met een 5 op 10 Cardiff verlaten. Hieronder onze punten na de 1-1.
  [naar artikel]
 2. ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.
  [naar artikel]
 3. ONS RAPPORT. Gênante avond voor Rode Duivels vertaalt zich ook naar de punten: liefst vijf onvoldoendes, waarvan één 3 op 10 (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ontnuchterende thuisnederlaag voor de Rode Duivels tegen Nederland. De Belgen bleven ver onder de verwachtingen en incasseerden een 1-4-pandoering tegen Oranje. Dat resulteert zich in een matig rapport voor de spelers. Heel wat spelers krijgen een onvoldoende, één Duivels zelfs een 3 op 10. Ontdek hieronder onze punten.
  [naar artikel]
 4. ONS RAPPORT. “LeBron op noppen” - “Kan zo nog tot 50ste mee”, maar ook “Willen maar niet kunnen”: vier Duivels met 7 (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opdracht volbracht. De Rode Duivels plaatsten zich vanavond dankzij een 3-1-zege tegen Estland voor het WK in Qatar. Ontdek hieronder onze punten, met vier Duivels die met een 7 op 10 terug richting trainingscentrum in Tubeke mogen. Maar niet iedereen scoorde even goed.
  [naar artikel]
 5. ONZE PUNTEN. De Bruyne steekt er met kop en schouders bovenuit bij Rode Duivels, gretige Hazard mist snedigheid (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels kenden vooral voor rust weinig moeite met Wales, en dat weerspiegelt zich ook in hun rapport: niemand krijgt een onvoldoende. De hoogste score is – uiteraard - voor Kevin De Bruyne. Ontdek hier onze punten.
  [naar artikel]
 6. Onze chef voetbal schaart zich achter deze Rode Duivels op weg naar WK: “‘The Last Dance’ van onze Gouden Generatie” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hebben gedaan wat ze moesten tegen de Esten en kunnen hun tickets naar Qatar al boeken. Die Wereldbeker wordt een andere als voorheen, zo meent onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Qatar 2022 zal te midden van een politiek debat ‘The Last Dance’ worden van de Gouden Generatie. “Als álles meezit volgend jaar, coach en spelers hebben ‘mens sana in corpore sano’, dan willen wij er evengoed nog één keer in geloven.”
  [naar artikel]
 7. ONS RAPPORT. Eén uitblinker bij matige Duivels, waar vier spelers 5 op 10 krijgen: “Hij had zijn wandelschoenen aangetrokken” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels gingen opnieuw onderuit tegen Nederland. In Amsterdam werd het 1-0 na een moeizame match. Eén Duivel krijgt toch nog een mooie 8 op 10 van onze redactie, maar vier anderen moeten het doen met amper 5 op 10. Ontdek hieronder alle punten.
  [naar artikel]
 8. Onze Rode Duivels-watcher: “San Siro knuffelt Charles De Ketelaere, maar de échte liefde moet wel nog groeien” (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  San Siro heeft hem zijn eerste knuffel gegeven. AC Milan onthaalde twee Belgen met open armen en luid gebrul: Charles De Ketelaere en Divock Origi. Relaas van een competitieopener door de ogen van onze Rode Duivels-watcher. Moeten we de hype in Milaan geloven?
  [naar artikel]
 9. Ons rapport: één uitblinker bij Rode Duivels, niemand valt door de mand. Geef ook zelf punten (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels deden wat ze moeten doen: winnen. Eén man was betrokken bij alle drie de goals: Dries Mertens. Volgens onze redactie was de vinnige...
  [naar artikel]
 10. ONS RAPPORT. Twee Rode Duivels met een 8 op 10, geen zwakke schakels (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een overwinning tegen Kroatië net voor het EK. Onze Rode Duivels wonnen na een goede pot voetbal met 1-0. En dat vertaalt zich ook in de punten. Twee Rode Duivels halen een acht, vier een zeven en niemand kreeg een vijf of minder. Hieronder ons rapport.
  [naar artikel]
 11. ONS OORDEEL. Eén absolute ‘heerser’ bij de Belgen, Jason Denayer krijgt laagste punten (13/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Qatar 2022, here we come! De Rode Duivels hebben zich tegen Estland verzekerd van een ticket voor het WK van volgend jaar. België is er dus voor de vijfde opeenvolgende keer bij op een groot toernooi: drie WK’s en twee EK’s. Estland ging met 3-1 voor de bijl en één Rode Duivel stak er met kop en schouders boven uit. Dit zijn onze punten voor de Belgen.
  [naar artikel]
 12. Nainggolan mist Italië en vindt dat het ‘money time’ is voor Duivels: “Als het niet gebeurt in Qatar, dan zal het niet meer gebeuren” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De liefde is voor altijd. In een interview met de Italiaanse krant ‘La Repubblica’ zegt Radja Nainggolan dat hij Italië mist. Het land, zijn vrienden, de restaurants. ‘Il Ninja' heeft het daarnaast over zijn veelbesproken levensstijl, zijn mislukt avontuur bij Inter en... de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 13. ONS OORDEEL. De Bruyne steekt er met kop en schouders bovenuit bij Rode Duivels, gretige Hazard mist snedigheid (22/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels kenden vooral voor rust weinig moeite met Wales, en dat weerspiegelt zich ook in hun rapport: niemand krijgt een onvoldoende. De hoogste score is – uiteraard - voor Kevin De Bruyne. Ontdek hier onze punten.
  [naar artikel]
 14. Onze Rode Duivels-watcher: “San Siro knuffelt Charles De Ketelaere, maar de liefde moet wel nog groeien” (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  San Siro heeft hem zijn eerste knuffel gegeven. AC Milan onthaalde twee Belgen met open armen en luid gebrul: Charles De Ketelaere en Divock Origi. Relaas van een competitieopener door de ogen van onze Rode Duivels-watcher. Moeten we de hype in Milaan geloven?
  [naar artikel]
 15. Nainggolan, die bezongen wordt door fans, schaart zich in Antwerpse beach bar achter Rode Duivels (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan werd dan wel niet opgenomen in de WK-selectie, dat wil niet zeggen dat hij niet supportert voor de Rode Duivels. De middenvelder...
  [naar artikel]
 16. ‘Gift-baiting’ is verboden op Tiktok, maar toch doen heel wat Vlaamse ‘creators’ het: “Pure oplichting” (15/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Al dan niet subtiel merken en producten aanprijzen, zo verdienen de meeste ‘influencers’ hun geld. Maar op Tiktok wordt nu ook meer en meer gebedeld bij fans, zonder scrupules. Ze roepen volgers op om te bewijzen dat ze échte fans zijn, en troggelen zo ­virtuele ‘cadeautjeds’ af die écht geld kosten. Tiktok verbiedt de praktijk, maar experts zien dat het “een ware plaag” aan het worden is.
  [naar artikel]
 17. De Rode Duivels van de toekomst? Deze 11 talenten uit onze ‘Next Gen’-reeks staan te trappelen om straks over te nemen (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat na de ‘Gouden Generatie’ bij de Rode Duivels? Onze ‘Next Gen’-reeks, waarvoor we de meest talentvolle Belgische voetballers van de generaties 2005 tot en met 2001 hebben opgelijst, licht al een flinke tip van de sluier. Maar welke 11 spelers uit onze reeks lijken op dit moment het best op weg om effectief door te stoten tot in de A-ploeg? Hieronder een elftal kanshebbers.
  [naar artikel]
 18. Comité I: “Opkomst extreemrechts vormt een ernstige bedreiging voor onze instellingen” (06/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De opkomst van extreemrechts vormt “wel degelijk een ernstige bedreiging voor onze instellingen”. Dat staat te lezen in een aanvullend rapport van het Comité I, het comité dat toezicht uitoefent op de inlichtingendiensten, dat Belga kon inkijken. Het rapport werd door de Kamer gevraagd na een omstreden interview van Serge Lipszyc, voorzitter van het Comité I, in het magazine ‘Wilfried’.
  [naar artikel]
 19. Fans vieren 70 jaar De Strangers: “Nog élke keer dat ik ‘Antwaarpe’ hoor, raakt dat liedje me” (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met grote liveoptredens zijn ze 20 jaar geleden gestopt, maar voor een feestje zijn De Strangers nog wel te vinden. 100 trouwe fans vierden dinsdag de 70ste (!) verjaardag van de band op de Festina Lente. Zaterdag brengen John De Wit (88), Alex Boeye (87) en Nest Adriaensen (81) én Bart De Wever als vierde Stranger ‘Antwaarpe’ op het balkon van het heropende stadhuis. “Weet je nog die keer toen de rijkswacht onze hit ‘Bij de Rijkswacht’ speelde?”
  [naar artikel]
 20. Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Showing the world what we try to achieve, we have to believe.” Met die duidelijke boodschap sturen Dimitri Vegas (40) en Like Mike (36) de Rode Duivels naar het WK in Qatar. Met hun supportersnummer ‘Believe’ willen ze het geloof in ons nationaal elftal herstellen. “Soms lijkt het alsof de Gouden Generatie verdwenen is, maar we willen de supporters opnieuw laten inzien wat voor topelftal we hebben.”
  [naar artikel]
 21. RETRO. “Beenhakker kreeg plots schrik”: Rode Duivels overleven vrieskou op weg naar Mexico ‘86, met dank aan Georges Grün (02/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  20 november 1985. De Rode Duivels overleven de Rotterdamse vrieskou en boeken ondanks een 2-1-nederlaag hun ticket voor het WK in Mexico. Jean-Marie Pfaff was erbij en neemt ons mee terug naar één van de meest memorabele Derby’s der Lage Landen. “Gullit stond plots in de verdediging, een zet ingegeven door de angst van Beenhakker.”
  [naar artikel]
 22. Tine verloor haar vader en werd moeder in de acht jaar wachten op compensatie voor fiasco voetbalbond in Brazilië: “Maar mijn liefde voor de Rode Duivels is gebleven” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna acht jaar nadat er op de luxecamping die hen was voorgespiegeld onvoldoende sanitair en zelfs geen stroom was, krijgen 206 Rode Duivel-fans zicht op een schadevergoeding. “Van meet af aan voorspelde papa dat het lang zou duren. ‘Dit is mijn pensioenplan, zei hij met een kwinkslag. Jammer genoeg maakt hij dit niet meer mee”, zegt Tine Van De Velde (34) die er met haar vader Luc een tentje deelde. In de tijd dat ze op de compensatie wachtte is heel haar leven veranderd. “Er is maar één constante gebleven en dat is mijn liefde voor de Rode Duivels”.
  [naar artikel]
 23. ANALYSE. Het Grote Nations League-rapport volgens onze Rode Duivels-watcher: onvoldoende (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nations League zit er op voor de Rode Duivels, die in Italië vierde en laatste eindigden. Wat zijn de finale conclusies van onze Rode Duivels-watcher? Vierde en laatste, dat betekent: onvoldoende. Ziehier ‘Het Grote Nations League-rapport’.
  [naar artikel]
 24. Max Colombie spreekt over ‘Warrior’, het WK-lied van de Rode Duivels: “We moeten als mens allemaal ergens door” (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Warrior’, het nieuwe nummer van Oscar and the Wolf dat al op Pukkelpop te horen was, moet de Rode Duivels dit najaar in Qatar naar de wereldtitel loodsen. Max Colombie, de zanger van de groep, geeft zijn reactie op de keuze voor ‘Warrior’ als WK-lied.
  [naar artikel]
 25. Comité I: “Extreemrechts vormt ernstige bedreiging voor instellingen” (06/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De opkomst van extreemrechts vormt “wel degelijk een ernstige bedreiging voor onze instellingen”. Dat staat te lezen in een aanvullend rapport van het Comité I, het comité dat toezicht uitoefent op de inlichtingendiensten,dat Belga kon inkijken. Het rapport werd door de Kamer gevraagd na een omstreden interview van Serge Lipszyc, voorzitter van het Comité I, in het magazine ‘Wilfried’.
  [naar artikel]
 26. INTERVIEW. Jérémy Doku, vaandeldrager van nieuwe lichting Duivels: “Trofeeën blijven mogelijk, ook met de volgende generatie” (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn glimlach is terug, de blessures verleden tijd. Jérémy Doku is opnieuw ‘ready to rumble’. Daarom: een exclusief gesprek van Eleven Sports met Doku. Over het onbekende Rennes, vaderfiguur Lukaku en waarom de Rode Duivels aan de top kunnen blijven. “Er komt écht veel talent aan. Geloof me, het komt goed.”
  [naar artikel]
 27. Drie conclusies van onze Rode Duivels-watcher: “Wéér niet, dat kruipt op den duur in de hoofden” (07/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels zijn een nieuwe desillusie rijker. Alweer geen prijs, alweer een afknapper. De drie conclusies van onze Rode Duivels-watcher.
  [naar artikel]
 28. Analisten Jaques, Mulder en Degryse zagen gretige Hazard: “Hier kan hij op voortbouwen” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens Estland-België stond onze ‘Devil-cam’ op Eden Hazard (30) gericht. De aanvoerder van de Rode Duivels gaf een gretige indruk en speelde een verdienstelijke partij, zagen onze analisten. “Op één of andere manier heb ik wel van hem genoten”, aldus Jan Mulder.
  [naar artikel]
 29. Supermodel HoYeon Jung, dé ster van ‘Squid Game’: “Ik woon al jaren in New York, bizar dat ik bekend werd door een Koreaanse reeks” (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Squid Game’, de hitreeks van Netflix, speelt HoYeon Jung (27) speler nummer 067 ofwel Kang, een deelneemster aan enkele moorddadige kinderspelletjes. Kang is één van de populairste personages, met een ­tragische ­achtergrond. “Maar 067 is ook heel sexy”, aldus de vele ‘Squid ­Game’-fans. “Ze geeft de serie net dat tikkeltje méér.” En dat heeft de wereld geweten. HoYeon Jung ging in een mum van tijd van nobele onbekende naar dé rijzende ster van het moment.
  [naar artikel]
 30. ONS OORDEEL. Een absolute sterkhouder achterin, patron op het middenveld neemt Rode Duivels bij de hand (14/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels zagen op het einde nog af tegen Polen, maar de drie punten zijn wel een feit. Ontdek hier de punten van onze Rode Duivels.
  [naar artikel]
 31. ONS RAPPORT. “Hij deed het hoongelach van de fans verstommen”: aanvallend trio als uitblinkers, ook één defensieve steunpilaar onderscheidt zich (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hebben Tsjechië met vlotte 3-0-cijfers opzij gezet. Vooral in de eerste helft voetbalde België offensief vrank en vrij, vandaar veel hoge scores in het aanvallende compartiment. Achterin heerst in ons rapport wat meer middelmaat, al wist één defensieve steunpilaar zich opnieuw te onderscheiden.
  [naar artikel]
 32. Onze chef voetbal ziet kans op eerherstel voor Rode Duivels: “Martínez vindt dat wij glas halfleeg zien? Wel, doe ze nog maar eens vol” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is vanavond aan de Rode Duivels om het teleurstellende EK (alvast gedeeltelijk) te doen vergeten. Eén keer winnen in Turijn – bij voorkeur straks tegen Frankrijk – zou voor sereniteit zorgen, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Roberto Martínez is geschrokken van het plotse klimaat rond de Rode Duivels.”
  [naar artikel]
 33. ONS RAPPORT. “Hij was zowaar een risicofactor – net het laatste wat je van hem zou verwachten”: dit zijn de punten na deceptie tegen Frankrijk (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe Franse deceptie voor de Rode Duivels. Aan de rust geen vuiltje aan de lucht, maar uiteindelijk toch met 2-3 de boot in na een rampzalige tweede helft. Er zijn Rode Duivels die een 7 op 10 verdienen, maar er zijn er heel wat die het minder moeten doen.
  [naar artikel]
 34. Legendarische ‘W817' is terug met bioscoopfilm ‘8ERAF!’: “We spraken over aids, drugs en seks. Op Ketnet!” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De reünie van ‘Spring’ zit in de koelkast tot het Sportpaleis weer opent, maar voor de fans van ‘W817' begint de speeltuin vandaag al. Twintig jaar na de populaire Ketnetreeks, en met een jaar corona-uitstel, gaat ‘8eraf!’ in première. Liefst 52.000 fans kochten voor de film op beeld stond al hun cinematicket en zorgden zo mee voor de financiering. “Een bewijs van onze sterkte”, vinden de hoofdrolspelers. “We zijn nog altijd zo zot als een achterdeur, maar ook twintig jaar ouder.”
  [naar artikel]
 35. Van het containerpark in Bocholt naar de massagetafel van de Rode Duivels: “Speciale band met Dries Mertens” (01/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij groef leidingen voor Belgacom, werkte op het containerpark van Bocholt en begon ooit als “de man met de waterzak” bij derdeprovincialer SK Lozen. Nu zitten de nummers van Courtois en Lukaku in zijn gsm, is hij verzorger van PSV en stoomt hij Rode Duivels én spelers van Oranje klaar voor de Derby der Lage Landen. Dit is ‘Het Verhaal’ van Eddy Pepels.
  [naar artikel]
 36. Amper 600 Belgische supporters trekken naar WK in Qatar: “Lastige periode door energie- en coronacrisis” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voorlopig plannen amper 600 Belgische fans een trip naar Qatar om onze Rode Duivels in november aan te moedigen op het WK, goed voor 886 verkochte tickets. Een habbekrats in vergelijking met de 20.000 wedstrijdtickets die de Belgen kochten voor het EK in 2021. “Het enthousiasme is véél minder.”
  [naar artikel]
 37. Hans Vanaken is steeds meer ‘one of the boys’ bij de Rode Duivels: “Maar ook ik zal moeten vechten voor een plek op het WK” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe position switch - opnieuw op de acht - voor Hans Vanaken morgenavond bij de Rode Duivels? Hij past zich alleszins gemakkelijk aan: “Op den duur geraak je het gewoon.”
  [naar artikel]
 38. PORTRET. Mousa Dembélé, Tita Tovenaar afgeremd door fragiel lijf: “Hij is een monster met de voetjes van een ballerina” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met Mousa Dembélé (34) stopt misschien wel de meest Gouden van deze generatie Rode Duivels. De dokter, Tita Tovenaar, ‘a freak of nature’. Het sterke hoofd, het bij momenten fragiele lijf. “Hij is een genie.”
  [naar artikel]
 39. RECENSIE. ‘Ordinary Joe’: “Amerikaanse comfortfood met kans op indigestie” (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Marvel bezeten is door alles wat verschillende tijdlijnen en alternatieve realiteiten aangaat, waagt ook Universal Television zich aan de vraag van één miljoen: “Wat als een afwijkende keuze ons op een heel ander levenspad had gezet?” In ‘Ordinary Joe’ op Streamz krijgt het titelpersonage maar liefst drie mogelijke scenario’s voorgeschoteld. Of drie verhaallijnen voor de prijs van één u ook van uw ‘streaming-FOMO’ kunnen afhelpen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 40. Drie conclusies van onze chef sport: “Trossard scoorde wéér punten bij Martinez” (29/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  België haalde het makkelijk met 3-0 van Burkina Faso. Dit zijn de conclusies van onze Rode Duivels-watcher na de twee oefenwedstrijden zonder Duivelse vedetten.
  [naar artikel]
 41. “Allesbehalve ‘één tegen allen, allen tegen één’”: onze redacteur speurt naar ‘De mol’ (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mocht Alexandre Dumas met enige hulp van een tijdscapsule mee aan het format van ‘De mol’ hebben gesleuteld, hij zou wellicht eens hartelijk gelachen hebben met de slogan ‘één voor allen, allen voor één’. In ‘De mol 2022' is het zelfs lachen met de variant ‘één tegen allen, allen tegen één’. Het is veeleer ‘ieder voor zich en laat de mol maar wat rotzooien’. Wat die in de startaflevering voluit deed. Exact 13.600 euro weggegooid, amper 4.000 euro in de pot. Wij bekeken en bestudeerden, wikten en wogen de kandidaten.
  [naar artikel]
 42. PORTRET. Mishel Gerzig, de toekomstige ‘mevrouw Courtois’: "Thibaut is mijn nummer één, mijn koning” (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Heuglijk nieuws ten huize Thibaut Courtois (30): de doelman van de Rode Duivels en Real Madrid stapt binnenkort in het huwelijksbootje met zijn vriendin Mishel Gerzig (25). Het Israëlische model is nu een jaar samen met onze Belgische voetbaltrots en de liefde spat ervan af. Zij verhuisde voor hem naar Madrid, hij leert speciaal voor “de liefde van zijn leven” Hebreeuws, haar moedertaal. Maar wie is die blonde schone, die wél wist te scoren bij ‘el Muro’? Weekblad Story nam haar leven onder de loep: “Voor ik Thibaut ontmoette, had ik niet gedacht dat ik zo’n relatie zou beginnen.”
  [naar artikel]
 43. Martinez heeft maar één uitgesproken wens voor WK-loting van Rode Duivels: “Zo laat mogelijk starten” (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een delegatie van de Rode Duivels is donderdagochtend het vliegtuig opgestapt richting Qatar, waar vrijdag om 18 uur geloot zal worden voor het WK. Voor zijn vertrek stond bondscoach Roberto Martinez de pers nog te woord op de luchthaven van Zaventem. “Meer dan over de loting gaat het mij erom wanneer we onze eerste wedstrijd spelen”, zei de Spanjaard.
  [naar artikel]
 44. Rode Duivels met migratieachtergrond ‘systematisch ondergewaardeerd’ door de fans (05/09/2019 - De Morgen)
  De discriminatie waar voetbalspelers mee geconfronteerd worden, hoeft niet altijd zo luid te zijn als de oerwoudgeluiden die Romelo Lukaku afgelopen weekend te horen kreeg in Italië. Uit een masterproef aan de UAntwerpen blijkt dat Rode Duivels met een migratieachtergrond ‘systematisch ondergewaardeerd’ worden door de eigen fans.
  [naar artikel]
 45. De ontgoocheling te veel? Fans Rode Duivels getuigen: “Ik draai mijn rug naar mijn Italiaanse collega’s” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Ze zijn de felste fans van de Rode Duivels. De grootste BELievers. Maar nu zien ze af. Na die weggeverij tegen de Fransen. Na de zoveelste mislopen prijs. Ze zijn niet kwaad, ze zijn teleurgesteld. En iedereen weet dat dat erger is. En hún verdriet, dat is het verdriet van België. “Ik heb schrik dat we teruggaan naar de tijd waarin alles mathematisch nog mogelijk was, maar iedereen wist dat we nergens zouden geraken.”
  [naar artikel]
 46. ONS RAPPORT. “Passing op wereldniveau, coole afwerking. Nog van dat”: het offensieve compartiment van de Duivels scoort hoge punten tegen Polen (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de afgang tegen Nederland moesten de Rode Duivels een statement maken tegen Polen, en of ze dat hebben gedaan: 6-1! Uiteraard krijgt het aanvallende compartiment complimenten, met zelfs twee keer 8 op 10. Ook de defensieve buizen van vorige vrijdag zijn verleden tijd. Ontdek hieronder onze punten.
  [naar artikel]
 47. “Veel lust en liefde, een huwelijk en een verrassende coup de foudre”: dit mogen we binnekort verwachten in ‘Thuis’ (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ startte alvast met twee straffe verhaallijnen: de ontvoering van Rosa door Jacques en de plotse dood van bruidegom Leo, die het huwelijksfeest van Marianne abrupt verstoorde. Maar er is nog meer spanning op komst: ‘Thuis’-producer Hans Roggen belooft dit najaar een pak vernieuwingen, een flinke portie geluk én een huwelijk. “En het is ook uitkijken naar een dramatische gebeurtenis die ’s nachts zal plaatsvinden en zeer zware gevolgen zal hebben.”
  [naar artikel]
 48. “Veel lust en liefde, een huwelijk en een verrassende coup de foudre”: dit mogen we binnenkort verwachten in ‘Thuis’ (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ startte alvast met twee straffe verhaallijnen: de ontvoering van Rosa door Jacques en de plotse dood van bruidegom Leo, die het huwelijksfeest van Marianne abrupt verstoorde. Maar er is nog meer spanning op komst: ‘Thuis’-producer Hans Roggen belooft dit najaar een pak vernieuwingen, een flinke portie geluk én een huwelijk. “En het is ook uitkijken naar een dramatische gebeurtenis die ’s nachts zal plaatsvinden en zeer zware gevolgen zal hebben.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy