Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:01 uur

REACTIES. Hazard: “Als ik in Qatar blessurevrij ben, weet ik dat ik veel kan bijbrengen”

Het Laatste Nieuws

22/09/2022 - 23:51

Opdracht volbracht voor de Rode Duivels, in de Nations League tegen Wales (2-1). “Als wíj dat willen, zijn we goed", zei aanvoerder Eden Hazard na een uitstekende eerste helft, maar uitblinker Kevin De Bruyne zag toch nog wel wat werkpunten. Debutant Zeno Debast blikte dan weer tevreden terug op zijn vuurdoop.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eden Hazard is klaar om te spelen, maar twijfelt over toekomst als Rode Duivel: “Ik weet nog niet of ik doorga na Qatar” (31/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Met een dag vertraging heeft Eden Hazard (31) de pers toegesproken vanuit het trainingscentrum in Tubeke. De kapitein van de Rode Duivels kan de komende weken in de Nations League eindelijk opnieuw wedstrijdminuten maken. “Ik moet gewoon weer spelen om de oude, de echte Eden Hazard te worden”, aldus Hazard, die ook aangeeft nog niet te weten of hij na het WK in Qatar nog Rode Duivel zal zijn.
  [naar artikel]
 2. Eden Hazard is klaar om te spelen, maar twijfelt over toekomst als Rode Duivel: “Ik weet nog niet of ik doorga na Qatar” (31/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met een dag vertraging heeft Eden Hazard (31) de pers toegesproken vanuit het trainingscentrum in Tubeke. De kapitein van de Rode Duivels kan de komende weken in de Nations League eindelijk opnieuw wedstrijdminuten maken. “Ik moet gewoon weer spelen om de oude, de echte Eden Hazard te worden”, aldus Hazard, die ook aangeeft nog niet te weten of hij na het WK in Qatar nog Rode Duivel zal zijn.
  [naar artikel]
 3. Zidane ziet weer een blije Hazard: “Hij voelt zich goed en gaat ons nog veel bijbrengen” (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Real Madrid speelt morgen de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. Mét Eden Hazard. Na anderhalve maand maakte hij zaterdag zijn rentree, en iedereen zag dat het goed was. “Hazard gaat ons veel bijbrengen”, sprak Zinédine Zidane vandaag op de persconferentie. Chelsea, here he comes.
  [naar artikel]
 4. Hazard openhartig over toekomst: “Tot na Qatar bij Rode Duivels. Daarna weet ik het niet” (01/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eden Hazard denkt na over zijn toekomst bij de Rode Duivels. Tot en met het WK van eind volgend jaar in Qatar blijft hij al zeker bij de nationale ploeg, nadien behoort een afscheid evenwel tot de mogelijkheden, zo bekende de dertigjarige aanvoerder woensdag in een interview bij VTM NIEUWS en HLN.
  [naar artikel]
 5. Eden Hazard over toekomst bij Rode Duivels: “Of ik doorga na Qatar? Ik weet het echt nog niet” (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard (31) praatte vrijuit over verleden, heden en toekomst — de twee jaren miserie hopelijk snel vergeten. “Ik moet het vertrouwen terugvinden. In mezelf, in mijn lichaam, in mijn bewegingen.”
  [naar artikel]
 6. Eden Hazard over toekomst bij Rode Duivels: “Of ik doorga na Qatar? Ik weet het echt nog niet” (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard (31) praatte vrijuit over verleden, heden en toekomst — de twee jaren miserie hopelijk snel vergeten. “Ik moet het vertrouwen terugvinden. In mezelf, in mijn lichaam, in mijn bewegingen.”
  [naar artikel]
 7. Eden Hazard: “Als ik in de maanden voor Qatar opnieuw veel sukkel, zal ik na het WK niet meer doorgaan bij de Duivels” (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard (31) heeft vandaag in Tubeke de pers toegesproken. De Rode Duivel had het onder meer over de moeilijke voorbije drie jaar, zijn toekomst bij Real Madrid én die bij de Rode Duivels. “Het is moeilijk om daar nu uitspraken over te doen - het hangt af van hoe ik me voel.”
  [naar artikel]
 8. REACTIES. Laurit Krasniqi: “Mijn hele familie zat hier, wat een droom” (29/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dat uitgerekend Laurit Krasniqi, de Kosovaarse Belg van Antwerp, op bezoek bij Drita scoorde. “Dit is een droom”, zei hij na afloop van zijn derde (!) profmatch. “Ik kan het nog altijd niet geloven. Ik weet niet hoe ik me voel. Ik weet alleen dat ik niet veel ga slapen. Die goal? Ik weet dat Benson goeie crosses in de tweede zone kan droppen en van de coach mag ik mee naar voren gaan, dus ik heb niet getwijfeld.”
  [naar artikel]
 9. Neemt Neymar na WK in Qatar afscheid bij Brazilië? “Weet niet of ik het mentaal nog kan” (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Braziliaanse ster Neymar zegt dat het WK van volgend jaar in Qatar de laatste van zijn carrière zou kunnen zijn. “Man, ik denk dat het mijn laatste WK zal zijn”, zei Neymar. “Ik zie het als het laatste WK, omdat ik niet weet of ik mentaal in staat zal zijn om meer voetbal te doorstaan.’’
  [naar artikel]
 10. Eden Hazard komt niet meer van de bank bij Real Madrid: “Hij moet deze winter vertrekken als hij klaar wil zijn voor Qatar” (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tik, tak, tik, tak. Over minder dan een jaar start het WK in Qatar. Ondertussen wordt de situatie van Eden Hazard (31) bij Real Madrid steeds uitzichtlozer. Tijdens de Final Four van de Spaanse Supercup speelde de kapitein van de Rode Duivels geen minuut.
  [naar artikel]
 11. Amper Belgische fans op het WK in Qatar? “3.000 euro voorschot is gewoon te veel” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 23 november is het zover. Dan beginnen de Rode Duivels aan het WK in Qatar met een partij tegen Canada. Al is het nog maar de vraag of De Bruyne & co gaan kunnen rekenen op een flink aantal Belgische fans. Het lijkt erop van niet. “3.000 euro voorschot moeten we betalen en daar komen de verplaatsingen dan nog eens bij”, zegt supporter Luc Buyens. “Dat Qatar geen voorbeeldland is, is geen doorslaggevende factor geweest in mijn beslissing om niet af te reizen.”
  [naar artikel]
 12. Onze chef voetbal hoopt dat Eden Hazard in Wales weer een stap zet, om in Qatar op z'n best te zijn: “En laat dat nu net de moeilijkheid zijn...” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Halfweg het vierluik in deze Nations League voelt Eden Hazard zich naar eigen zeggen “80 procent.” Vanavond hoopt hij opnieuw wat te flitsen. Wil hij wederom enkele percentages beter worden. En z’n speelminuten doen toenemen. Om volgend seizoen en op het WK dan écht te knallen. Maar dat heeft enkel Hazard zelf in handen, ziet onze chef voetbal. “Want wat wordt het, na dinsdagavond? Hoe zal Eden z’n vakantie doorbrengen? Op slaatjes of op hamburgers? Op water of op bier?”
  [naar artikel]
 13. Eden Hazard denkt na over zijn einde bij Rode Duivels: “Ik ga door tot Qatar, daarna zie ik wel” (02/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Daags nadat Toby Alderweireld had aangegeven dat hij het vele reizen wel eens zat wordt, heeft ook Eden Hazard een schot voor de boeg gelost. Dat ook de nationale aanvoerder op zijn 30ste al luidop nadenkt over zijn afscheid als Rode Duivel. Al hoopt hij in de tussentijd wel nog wat andere schoten af te vuren. “Ik ben wél gelukkig bij Real Madrid.”
  [naar artikel]
 14. REACTIES. Vanzeir: “Hadden kampioenengeluk niet aan onze zijde” - Odoi: “Weet niet waarom hun goal werd afgekeurd” (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dolle vreugde bij Club, bittere tranen bij Union: ziedaar de samenvatting na een intense topper waarin blauw-zwart een gigantische stap richting een nieuwe titel zette. Reacties uit het winnende en het verliezende kamp.
  [naar artikel]
 15. REACTIES POLITIEK. Van “het wordt een koude winter” tot “geniepige taksen in de begroting” (12/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Oppositiepartijen als N-VA, Vlaams Belang en PVDA hebben ondertussen gereageerd op de federale begroting, die dinsdagvoormiddag werd voorgesteld. En hun reacties zijn niet bepaald positief. “Het gaat om veel geniepige taksen op de kap van de al uitgeperste gewone Vlamingen”, luidt het onder meer.
  [naar artikel]
 16. REACTIES POLITIEK: Van “het wordt een koude winter” tot “geniepige taksen in de begroting” (12/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Oppositiepartijen als N-VA, Vlaams Belang en PVDA hebben ondertussen gereageerd op de federale begroting, die dinsdagvoormiddag werd voorgesteld. Hun reacties zijn niet bepaald positief. “Het gaat om veel geniepige taksen op de kap van de al uitgeperste gewone Vlamingen”, luidt het onder meer.
  [naar artikel]
 17. Reacties niet mild voor Derksen die plots verkrachting opbiecht: “Hoop dat dit een experiment is” en “ontluisterend” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat de Nederlandse voetbalanalist Johan Derksen (73) op tv bekende dat hij ooit een bewusteloze vrouw verkrachtte met een kaars - wat hij zelf een “jeugdzonde” noemde -, regende het boze reacties. “Ontluisterend”, “denigrerend”, of “kwetsend”, klonk het. Goedele Liekens hoopt op haar beurt dat het een soort experiment was. “Want ik kan het echt niet geloven”, vertelt ze.
  [naar artikel]
 18. Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen” (26/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen” Saad al-Kaabi, de minister van Energie van de gasrijke Golfstaat Qatar, vertelde de Financial Times dat hij verwacht dat het wereldwijde gastekort, dat zich van de eurozone en het VK naar andere regio’s heeft uitgebreid, “enkele jaren” zal aanhouden. De energieminister ziet overigens “geen mogelijkheid” om de energiedoelstellingen te halen zonder meer brandstof aan de […] Lees dit artikel: Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen”
  [naar artikel]
 19. REACTIES. Eden Hazard is “gelukkig”, Kevin De Bruyne vond wedstrijd goeie leerschool en voor Zeno Debast was het “wat aanpassen” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels wonnen slechts met moeite hun “uitwuifwedstrijd” tegen Wales. Vooral dankzij een uitmuntende Kevin De Bruyne werd met 2-1 gewonnen, maar de tweede helft temperde de euforie achteraf.
  [naar artikel]
 20. “Ik kan de Duivels in Rusland iets bijbrengen”, stelt Thorgan Hazard (23/05/2018 - Metro)
  Thorgan Hazard wil de komende dagen bondscoach Roberto Martinez tonen dat hij een plaats verdient in de finale selectie voor het WK in Rusland (14 juni – 15 juli). De 25-jarige speler van Borussia Mönchengladbach is ervan overtuigd dat hij op het toernooi een meerwaarde kan zijn. “Ik zal laten zien dat ik de Duivels in Rusland iets kan bijbrengen”, verklaarde de aanvallende middenvelder vandaag in het Belgian Football Center in Tubeke. Martinez onthulde afgelopen maandag zijn 28-koppige voorselectie voor het toernooi. Tegen 4 juni moet de Spanjaard zijn definitieve groep van 23 spelers overmaken aan Wereldvoetbalbond FIFA. Hazard hoopt uiteraard mee af te mogen reizen naar Rusland. “Ik ben erg tevreden dat ik opgenomen ben in de voorselectie, maar mik nu op een plek bij de 23”, verklaarde Hazard. “Ik ga er dan ook alles aan doen om de bondscoach te tonen dat hij in Rusland op mij kan rekenen. Ondanks een seizoen met veel speelminuten voel ik me fysiek heel fris. Ik weet dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor het team, maar het is de bondscoach die beslist of ik naar het WK mag. Aan mij om mijn plek af te dwingen.” Hazard maakte in 2013 zijn debuut in het Belgische shirt, maar greep naast een selectie voor het WK 2014 en het EK 2016. “Nu voel ik dat ik meer kans maak om erbij te zijn”, aldus de jongere broer van Eden. “Ik was dit seizoen belangrijk bij mijn team en heb nog stappen gezet. Ik heb de voorbije interlands ook veel speelminuten gemaakt en dat is een goed teken. Daarnaast is het wellicht ook een voordeel dat ik op meerdere posities uit de voeten kan. Maar opgelet, ik vind een definitieve selectie niet vanzelfsprekend. Ik moet mijn plaats nog verdienen.” bron: Belga Het bericht “Ik kan de Duivels in Rusland iets bijbrengen”, stelt Thorgan Hazard verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Koeman krijgt zegen Van Gaal en wordt na Qatar opnieuw bondscoach van Oranje: “Ontzettend veel zin in deze uitdaging” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ronald Koeman volgt na het WK voetbal in Qatar (21 november-18 december) Louis van Gaal op als bondscoach van Nederland. Dat nieuws werd vandaag nu ook bevestigd door de Nederlandse voetbalbond (KNVB). Hij ondertekende een contract tot en met het WK van 2026. “We gaan op de ingezette weg verder”, klinkt het.
  [naar artikel]
 22. Qatar Airways stapt in het metaverse: “Dit zal mensen zelfstandiger maken” (10/06/2022 - Express)
  Qatar Airways (QA), de nationale luchtvaartmaatschappij van oliestaat Qatar, heeft zijn eerste ‘ervaring’ in het metaverse gelanceerd. Via het virtual reality-platform QVerse kunnen geïnteresseerden virtueel de “Premium Check-in”-zone op de internationale luchthaven van Qatar bezoeken. Volgens de cryptonieuwssite Cointelegraph is QVerse slechts de eerste van vele uitstapjes die het bedrijf plant in het metaverse. Zo […]
  [naar artikel]
 23. Felle reacties op “hypocriete” jurk van Democratische politica Alexandria Ocasio-Cortez: “Belast de rijken” (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een van de meest exclusieve events van het jaar een witte jurk dragen met daarop in grote letters “Belast de rijken” geschreven. Een duidelijk statement of gewoonweg hypocriet? De passage van de Democratische politica Alexandria Ocasio-Cortez maandag op het Met Gala in New York lokt enorm veel reacties uit. Vooral uit conservatieve hoek krijgt ze veel kritiek.
  [naar artikel]
 24. REACTIES. Tim Wellens (8ste): “Op het einde waren mijn benen aan het leeglopen”, Alaphilippe: “Ik weet niet wat er gebeurde bij die val” (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tim Wellens was in de Strade Bianche met een achtste plaats de beste landgenoot in de daguitslag. Op de witte grindwegen kregen heel wat renners te maken met pech. Door de massale valpartij op 100 kilometer van de streep moesten ook veel toppers al vroeg in de wedstrijd de strijd staken.
  [naar artikel]
 25. Jolien D’hoore over vele valpartijen in Tour de France Femmes: “Niveauverschil tussen ploegen iets te groot” (28/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jolien D’hoore reed zelf nooit een Tour de France tijdens haar carrière omdat die er simpelweg niet was. Vandaag is ze ploegleider bij AG Insurance-NXTG Team. “Het is een job die me enorm bevalt”, zegt ze, “ik heb het gevoel dat ik de rensters heel veel kan bijbrengen.”
  [naar artikel]
 26. Eden Hazard valt kwartier in, Zidane blij: “Hij gaat ons nog veel bijbrengen” (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een draw kon hij niet verhinderen, maar Eden Hazard maakte wel zijn comeback bij Real Madrid. Een dik kwartier kreeg hij tegen Real Betis. De Koninklijke kwam op eigen veld niet tot scoren: 0-0.
  [naar artikel]
 27. Axel Witsel wil nog jaren “de perfecte zes” van de Rode Duivels zijn: “Stoppen na Qatar? Ik denk er niet aan” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zegt liever “ervaren” dan “oud”. Axel Witsel (32): de stille leider van deze Gouden Generatie. Eén die nog níet aan zijn afscheidstournee als Rode Duivel is begonnen – “Stoppen na Qatar? Ik denk er niet aan” –, maar straks wel einde contract is bij Dortmund…
  [naar artikel]
 28. REACTIES. “Aanvaardbare maatregelen” - “Dit is even erg als een sluiting” - “Wij zijn vermoedelijk een van de weinige sectoren die echt blij zijn vandaag” (03/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Overlegcomité heeft een nieuw pakket aan maatregelen voorgesteld. Een greep uit de uiteenlopende reacties.
  [naar artikel]
 29. Eden Hazard groot op Spaanse voorpagina’s: “Twee wedstrijden na elkaar spelen? Veel te riskant” (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag krijgt Eden Hazard “een nieuwe kans” om zich te laten zien bij Real Madrid. Dat kopt de Spaanse krant AS, nadat trainer Carlo Ancelotti aangaf dat hij momenteel andere spelers verkiest boven de Rode Duivel. Maar: “Hij kan geen twee wedstrijden na elkaar aan”, aldus ABC.
  [naar artikel]
 30. Eden Hazard en het gevecht tegen de weegschaal van Benzema: “En toch kan hij als spits spelen” (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U ziet het. Carlo Ancelotti zegt het. En Eden Hazard weet het ook. Hij is Karim Benzema niet. Of hoe ondankbaar het is om één van de beste nummer negens ter wereld te doen vergeten. Wij wogen Hazards prestatie tegen Mallorca af op de (weeg)schaal van Benzema. “Eden was nochtans het probleem niet.”
  [naar artikel]
 31. Kevin De Bruyne neemt het op voor Hazard: “Ik voel met hem mee en heb veel vertrouwen in hem” (12/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels rekenen zaterdag op Kevin De Bruyne om tegen Estland het nodige punt te sprokkelen om zekerheid te hebben over de kwalificatie voor het WK in Qatar volgend jaar. Op de persconferentie vrijdagnamiddag was hij alvast vol vertrouwen.
  [naar artikel]
 32. Wat vindt de Vlaming opwindend? 35 straffe reacties: “Een vrouw die porno kijkt” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat is geen seksuele handeling, maar windt je toch helemaal op? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 29.600 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Wat de ander onbewust doet dat ons opwindt, zeggen we elkaar veel te weinig.”
  [naar artikel]
 33. Welk seksueel geheim koestert de Vlaming? 40 reacties: “Hij weet niet dat ik elke dag mijn vibrator gebruik” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van welk seksueel geheim is zelfs je (ex-)partner niet op de hoogte? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik heb seks gehad met meerdere collega’s, en ze weten het niet van elkaar.”
  [naar artikel]
 34. Bezongen in Brussel, maar een thema tot in Madrid: de immer vrolijke Eden Hazard heeft echt wel een mentale deuk gekregen (14/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat hij ook doet, de spotlights blijven op hem schijnen. Of hoe zelfs zonder zélf te praten, het in de marge van de kwalificatie voor Qatar 2022 maar opnieuw over één man ging: Eden Hazard (30). “Ja, hij is een andere voetballer geworden...”
  [naar artikel]
 35. “Nu of nooit voor Eden Hazard” Spaanse kranten zetten druk op Rode Duivel voor match van zondag (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Hazard, ahora o nunca” oftewel “Hazard, nu of nooit”. De voorpagina van de Spaanse krant AS is duidelijk. Eden Hazard krijgt zondag zijn laatste kans om zich te bewijzen bij Real Madrid. De leider in de Spaanse voetbalcompetitie kampt met een coronagolf en daar kan de Rode Duivel zondagavond thuis tegen laagvlieger Cadiz van profiteren.
  [naar artikel]
 36. REACTIES. Vanaken: “Het kon alle kanten uit” - Skov Olsen: “Moet beter tegen Union” - Hoedt: “Eerlijk resultaat” (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een matige topper tussen Anderlecht en Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. En daar konden de spelers aan beide kanten zich best in vinden. Een overzicht van de reacties.
  [naar artikel]
 37. Eden Hazard eindelijk terug, Zidane: “Hij gaat ons nog veel bijbrengen”, Courtois: “Wat egoïstischer mag” (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een draw kon hij niet verhinderen, maar Eden Hazard maakte wel zijn comeback bij Real Madrid. Een dik kwartier kreeg hij tegen Real Betis, tot blijdschap van Zidane en Courtois. De Koninklijke kwam op eigen veld niet tot scoren: 0-0.
  [naar artikel]
 38. Politieke reacties op klimaatakkoord: “Geschiedenis is geschreven”, “Grote stap voorwaarts” en “Er wacht ons nog veel werk” (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl klimaatorganisaties eerder kritisch zijn voor het akkoord dat op de Klimaattop in Glasgow bereikt werd, vinden veel politic het akkoord wel (gematigd) positief. “Geschiedenis is geschreven”, vindt Alok Sharma, de voorzitter van de top. De Britse premier Boris Johnson noemt het een “grote stap voorwaarts”. Onze federale klimaatminister Zakia Khattabi ziet punten van teleurstelling, maar ook van tevredenheid.
  [naar artikel]
 39. REACTIES. Vanaken: “We krijgen te veel goals binnen. Als topclub zou dat niet mogen” - Mignolet: “Klasseverschil was groot” (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De teleurstelling regeerde bij Club Brugge na de 4-1-pandoering op het veld van Paris Saint-Germain. Dat het vooral defensief slecht draaide bij blauw-zwart in deze Champions League-campagne, gaf Hans Vanaken aan. “We kregen te veel goals binnen.”
  [naar artikel]
 40. Spaanse media zien Eden Hazard opstaan uit de doden: “Zijn naam wordt weer met een beetje respect genoemd” (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is te vroeg om te zeggen dat hij terug is, maar Eden Hazard (31) gaat wel nog eens in positieve zin over de tongen. De Spaanse media hebben het over “eerherstel” na zijn winning goal in de bekermatch tegen Elche - bij Marca en AS pronkt hij op de voorpagina. “Eden Hazard is tot leven gewekt, en dat is geen kleinigheid.”
  [naar artikel]
 41. FIFA-voorzitter Gianni Infantino over gastarbeiders in Qatar: “Ook werk in moeilijke omstandigheden geeft iemand waardigheid en trots” (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De werken aan de stadions voor het WK voetbal van later dit jaar in Qatar hebben de buitenlandse gastarbeiders “waardigheid” en “trots” bezorgd” volgens FIFA-voorzitter Gianni Infantino. Dat zei hij op een congres in Los Angeles.
  [naar artikel]
 42. “Het beste nieuws van de dag”, zo valt binnen Real Madrid te horen: Eden Hazard hervat groepstraining (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  En dan nu in een langgerekte lijn richting het WK eind dit jaar in Qatar? We kunnen het maar hopen. Feit is dat Eden Hazard vandaag, anderhalve maand nadat het plaatje in zijn rechterenkel verwijderd is, voor het eerst een groepstraining van Real Madrid opnieuw afwerkte.
  [naar artikel]
 43. Onze chef voetbal ziet hoe Hazard en Courtois gezellig feestje opluisteren: “Het viel op: Brussel heeft de Rode Duivels en hun bondscoach vergeven” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard leidde het aanvalsspel. Thibaut Courtois hield met enkele uitstekende saves de nul. Een Koninklijk avondje in Brussel. De feestinterland voor Lukaku brengt de Rode Duivels heel dicht bij het WK in Qatar.
  [naar artikel]
 44. REACTIES. Trossard over wereldgoal: “Het was een schot, maar het leek een voorzet”, Hazard lacht om ‘typische Eden-misser’ (08/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels hebben Polen in de tweede helft volledig opgerold. Kevin De Bruyne nam de ploeg op sleeptouw, Leandro Trossard viel uitstekend in en Leander Dendoncker deed het prima in de defensie. Hieronder de reacties na de wedstrijd.
  [naar artikel]
 45. REACTIES. Trossard over wereldgoal: “Het was een schot, maar het lijkt een voorzet”, Hazard lacht om ‘typische Eden-misser’ (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben Polen in de tweede helft volledig opgerold. Kevin De Bruyne nam de ploeg op sleeptouw, Leandro Trossard viel uitstekend in en Leander Dendoncker deed het prima in de defensie. Hieronder de reacties na de wedstrijd.
  [naar artikel]
 46. Toernooidirecteur WK voetbal: “Homo’s zijn welkom in Qatar, maar niet hand in hand op straat” (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Homoseksuele voetbalfans lopen op het WK volgende winter in Qatar maar beter niet hand in hand. Net zoals ze in Qatar heterokoppels dat liever niet zien doen. Dat zegt Nasser al-Khater, het hoofd van de WK-organisatie, in gesprek met CNN. “Wij respecteren andere culturen ook en we verwachten dat anderen onze cultuur eveneens respecteren.”
  [naar artikel]
 47. Infantino minimaliseert dodelijke WK-werven in Qatar, Human Rights Watch veroordeelt uitspraken: “Dit is een doofpotoperatie” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De werken aan de stadions voor het WK voetbal in Qatar hebben de buitenlandse gastarbeiders “waardigheid” en “trots” bezorgd volgens FIFA-voorzitter Gianni Infantino. Dat zei hij op een congres in Los Angeles. En, nog opvallender: hij minimaliseerde ook het aantal doden die er tijdens de bouw van de voetbalstadions zijn gevallen. De mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch reageerde scherp in een persmededeling. “FIFA moet zijn verantwoordelijkheid opnemen.”
  [naar artikel]
 48. Onduidelijkheid over supergascentrales: Qatar ontkent dat het in het project stapt (31/05/2019 - VRT NWS)
  Twee weken geleden kondigde een Belgische ingenieur die in Qatar woont aan dat hij samen met Qatar 2,5 miljard euro zou stoppen in de bouw van vier grote energiecentrales, telkens twee in Vilvoorde en Langerlo, maar Qatar weet naar eigen zeggen nergens van.
  [naar artikel]
 49. Axel Witsel start voorbereiding op Qatar, maar kijkt ook al verder vooruit: “Ik wil doorgaan tot het EK 2024” (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Axel Witsel (32) is één van de tien Duivels die straks hun vijfde opeenvolgende tornooi meemaken. De honger van de middenvelder is nog niet gestild. Hij wil presteren op het WK in Qatar en zelfs nog een zesde eindronde op zijn cv zetten: het EK 2024 in Duitsland. Maar first things first: “Tegen Wales begint onze voorbereiding op Qatar.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy