Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:53 uur

Brugvoeg op viaduct Merksem zorgt opnieuw voor problemen: zware ochtendspits verwacht door noodherstelling

Gazet van Antwerpen

23/09/2022 - 00:08

De ochtendspits in Antwerpen dreigt vrijdagochtend zwaar in de soep te draaien. Een brugvoeg op het viaduct van Merksem die eerder al voor problemen zorgde, moet dringend hersteld worden. Vrijdagochtend, rond 6 uur, voert een aannemer een nieuwe noodherstelling uit. Daarbij worden mogelijk drie rijstroken ingenomen. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en het Verkeerscentrum waarschuwen voor ernstige hinder en extra files.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Extra file verwacht op viaduct van Merksem door noodherstelling van brugvoeg (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het viaduct van Merksem van de Antwerpse ring belooft de ochtendspits extra moeilijk te worden. Een aannemer voert in de richting van Nederland een noodherstelling uit aan een brugvoeg, waardoor mogelijk drie van de vier rijstroken ingenomen zullen moeten worden. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. Hoe lang de werken en de bijhorende hinder zullen duren, is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 2. File in Merksem groeit snel aan door noodherstelling aan viaduct (23/09/2022 - De Standaard)
  Het verkeer op de Antwerpse ring ondervindt vrijdagochtend hinder door de noodherstelling van een brugvoeg op het viaduct van Merksem, waar de file snel aangroeit. Het Vlaams Verkeerscentrum drukt de weggebruikers op het hart de verkeersinformatie op te volgen en indien mogelijk de regio te vermijden.
  [naar artikel]
 3. Ernstige hinder op Antwerpse Ring richting Nederland door schade aan brugvoeg op viaduct van Merksem (16/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op het viaduct van Merksem van de Antwerpse Ring (R1) is schade vastgesteld aan een van de brugvoegen in het wegdek. Twee rijstroken zijn afgesloten voor het verkeer richting Nederland, wat uiteraard voor ernstige verkeershinder zorgt. Vrijdagavond zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een noodherstelling uitvoeren.
  [naar artikel]
 4. Dit weekend lange files op Antwerpse ring door herstelling brugvoeg op viaduct Merksem: maar 1 van 4 rijstroken open (17/12/2021 - VRT NWS)
  Dit weekend voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een dringende herstelling aan een brugvoeg uit op het viaduct van Merksem. Op het viaduct zal dan maar één van de vier rijstroken open zijn. Het Verkeerscentrum waarschuwt voor zware verkeershinder en raadt weggebruikers aan om de Antwerpse ring richting Nederland dit weekend te vermijden.
  [naar artikel]
 5. Schade aan brugvoeg zorgt voor veel verkeershinder op viaduct van Merksem: "dezelfde voeg als vorig jaar" (16/09/2022 - VRT NWS)
  Op het viaduct van Merksem op de Antwerpse Ring is één van de brugvoegen in het wegdek beschadigd. Daardoor zijn ter hoogte van het Sportpaleis twee rijstroken afgesloten in de richting van Nederland en de haven. Dat zorgt voor ernstige verkeershinder. Vanavond en vannacht wordt de schade tijdelijk hersteld.
  [naar artikel]
 6. Hinder verwacht door herstelling brugvoeg viaduct Vilvoorde (25/05/2019 - Metro)
  Sinds vrijdagavond 21 uur wordt er gewerkt aan het viaduct van Vilvoorde, op de Brusselse binnenring. Eén van de vier grote brugvoegen van het viaduct wordt hersteld, en bestuurders moeten rekening houden met hinder. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. Tijdens de werken beschikt het verkeer op de binnenring overdag over twee in plaats van drie rijstroken en ’s nachts over één rijstrook. De toegelaten maximumsnelheid wordt verlaagd tot 70 km/uur. Tijdens de renovatiewerken aan het viaduct in 2011 werden alle brugvoegen vernieuwd, maar door de zware belasting van de rechtse rijstroken moet er nu onderhoud gebeuren. De werken duren nog het hele weekend, tot maandag 5 uur. bron: Belga Het bericht Hinder verwacht door herstelling brugvoeg viaduct Vilvoorde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Noodherstelling op Antwerpse ring sneller afgerond dan verwacht (19/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse ring is de noodherstelling aan het viaduct van Merksem richting Nederland zondag sneller afgerond geraakt dan verwacht. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Ten laatste om 15 uur wordt de weg vrijgegeven.
  [naar artikel]
 8. Vrijdagochtend ernstige verkeershinder verwacht op viaduct Merksem: "Vermijd Antwerpse ring richting Nederland indien mogelijk" (22/09/2022 - VRT NWS)
  Vrijdagochtend wordt ernstige verkeershinder verwacht op het viaduct van Merksem van de Antwerpse ring (R1), in de buurt van het Sportpaleis. Daar moet een noodherstelling aan het wegdek worden uitgevoerd. Vannacht al zijn uit voorzorg twee van de vier rijstroken richting Nederland afgesloten.
  [naar artikel]
 9. Opnieuw één spoor vrij tussen Lokeren en Gent-Dampoort: zware ochtendspits verwacht (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De NMBS verwacht een zware ochtendspits nu er nog steeds grote problemen zijn door een beschadigde bovenleiding in Lokeren. Er reden tot 6.20 uur...
  [naar artikel]
 10. Dit weekend ernstige hinder verwacht op Antwerpse Ring richting Nederland door herstelling in Merksem (17/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dit weekend vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats op de Antwerpse Ring richting Nederland. Op het viaduct van Merksem is een brugvoeg in slechte staat en aan dringende herstelling toe. Tussen de afritten Deurne en Merksem moet het verkeer over één rijstrook passeren. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor ernstige verkeershinder.
  [naar artikel]
 11. Treinverkeer nog altijd onderbroken tussen Gent en Antwerpen: zware ochtendspits verwacht (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De NMBS verwacht een zware ochtendspits nu er nog steeds grote problemen zijn door een beschadigde bovenleiding in Lokeren. Er rijden daardoor nog...
  [naar artikel]
 12. Veel hinder verwacht op Antwerpse Ring richting Nederland (18/12/2021 - De Standaard)
  Dit weekend vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats op de Antwerpse Ring richting Nederland. Op het viaduct van Merksem is een brugvoeg in slechte staat en aan dringende herstelling toe. Tussen de afritten Deurne en Merksem moet het verkeer over één rijstrook passeren. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor ernstige verkeershinder.
  [naar artikel]
 13. Werken aan Antwerpse Ring in volle gang, “ook al zie je ze niet meteen” (18/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op het viaduct van Merksem richting Nederland zijn dit weekend ingrijpende werken aan de gang. Een controle wees uit dat een brugvoeg dringend hersteld moest worden. Om verdere schade aan het viaduct te vermijden, werkt de aannemer nu dag en nacht om het euvel te verhelpen. Tussen de afritten Deurne en Merksem moet het verkeer over één rijstrook passeren. Daardoor ontstond zaterdagochtend een file tussen Berchem en Merksem, en besliste het Vlaams Verkeerscentrum de Liefkenshoektunnel richting Nederland tolvrij te maken.
  [naar artikel]
 14. Werken Oosterweelverbinding: tijdelijke ring tijdens sloop viaduct Merksem (16/12/2020 - VRT NWS)
  In het Antwerpse Merksem zal een tijdelijk viaduct geplaatst worden wanneer het huidige viaduct van Merksem afgebroken wordt. Dat wordt gesloopt als onderdeel van de werken aan de Oosterweelverbinding. Het tijdelijke viaduct zal naast het huidige exemplaar komen, zodat het verkeer kan blijven doorrijden.
  [naar artikel]
 15. Zware ochtendspits in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring (09/01/2019 - Metro)
  De ochtendspits in Brussel is vandaag volledig in de soep gedraaid na een ongeval op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde en een ongeval op de buitenring bij het UZ Jette. Beide ongevallen zijn intussen afgehandeld, maar kort na 10 uur deed zich op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde een nieuw ongeval voor waarbij drie vrachtwagens betrokken zijn. Dat is vernomen van woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. Het nieuwe incident zorgt opnieuw voor aanzienlijke verkeershinder. De takeldiensten zijn ter plaatse. “Aanvankelijk waren de rechter- en de middenstrook versperd, momenteel is enkel nog de rechterrijstrook versperd”, aldus Bruyninckx. Er staat een lange file van Wemmel tot aan het viaduct. De verliestijd bedraagt meer dan een uur. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan de zone te vermijden. Het verkeer over lange afstand rijdt best om: van Brussel naar Mechelen via de A12 en N16; van Gent naar Hasselt via Antwerpen. bron: Belga Het bericht Zware ochtendspits in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Drie rijstroken dicht op Antwerpse ring aan Sportpaleis voor noodherstelling: “Vermijd de wijde omgeving” (15/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring worden woensdagmiddag drie van de vier rijstroken richting Nederland ter hoogte van het Sportpaleis afgesloten voor een noodherstelling. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De brugvoegen van het viaduct van Merksem zijn er beschadigd geraakt en een voor dit weekend geplande herstelling kan niet meer wachten. Het Verkeerscentrum waarschuwt voor grote hinder.
  [naar artikel]
 17. Regen en sneeuw verwacht: opgelet voor gladde wegen tijdens ochtendspits (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Verkeerscentrum verwacht ook dinsdagochtend een zware ochtendspits. Er ligt veel smeltwater dat voor gladheid zorgt. De diensten van het Agentschap Wegen en Verkeer hebben de wegen vrijgemaakt en gestrooid, maar uitkijken blijft de boodschap. Pas uw snelheid aan en houd afstand.
  [naar artikel]
 18. Regen en sneeuw verwacht: opgelet voor gladde wegen tijdens ochtendspits (12/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Verkeerscentrum verwacht ook dinsdagochtend een zware ochtendspits. Er ligt veel smeltwater dat voor gladheid zorgt. De diensten van het Agentschap Wegen en Verkeer hebben de wegen vrijgemaakt en gestrooid, maar uitkijken blijft de boodschap. Pas uw snelheid aan en houd afstand.
  [naar artikel]
 19. Regen en sneeuw verwacht: opgelet voor gladde wegen tijdens ochtendspits (12/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Verkeerscentrum verwacht ook dinsdagochtend een zware ochtendspits. Er ligt veel smeltwater dat voor gladheid zorgt. De diensten van het Agentschap Wegen en Verkeer hebben de wegen vrijgemaakt en gestrooid, maar uitkijken blijft de boodschap. Pas uw snelheid aan en houd afstand.
  [naar artikel]
 20. Noodherstelling aan E17 in Zwijndrecht is achter de rug (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  De noodherstelling op de E17 richting Gent in Zwijndrecht is zoals gepland afgerond voor de start van de ochtendspits. Dat is dinsdag vernomen van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 21. Vrees voor fileleed door noodwerken op Antwerpse ring dit weekend: “Laat je niet verrassen, vermijd die omgeving!” (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring (R1) wordt dit weekend een noodherstelling uitgevoerd aan het viaduct van Merksem richting Nederland en dat zal zich volgens het Vlaams Verkeerscentrum stevig laten voelen.
  [naar artikel]
 22. Brandende vrachtwagen zorgt voor zware hinder op Antwerpse ring (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er staat een brandende vrachtwagen op het viaduct van Merksem in de richting van Gent. Omdat de brandweer drie van de vier rijstroken heeft
  [naar artikel]
 23. Ongeval in Borgerhout zorgt voor zware Antwerpse ochtendspits (26/09/2016 - De Standaard)
  Een al bij al banale aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen op de Antwerpse ring richting Gent ter hoogte van Borgerhout zorgt maandag voor een erg zware Antwerpse ochtendspits.
  [naar artikel]
 24. Opgelet: morgen zware ochtendspits op Kempische Steenweg door politieactie (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie organiseert donderdagvoormiddag extra verkeerscontroles op de Kempische Steenweg in Kiewit. Verwacht wordt dat dat voor een zware ochtendspits zal zorgen.
  [naar artikel]
 25. Nog altijd problemen tussen Gent en Antwerpen: NMBS verwacht zware ochtendspits (26/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Door een beschadigde bovenleiding in Lokeren zijn er donderdag nog altijd grote problemen op het spoor. “Het verkeer tussen Gent en Antwerpen herneemt geleidelijk aan, maar verwacht nog grote hinder”, luidt het.
  [naar artikel]
 26. Kans op zware ochtendspits door sneeuw (06/04/2019 - De Morgen)
  Tijdens de ochtendspits wordt hevige sneeuwval voorspeld, en die zorgt mogelijk voor extra fileleed. 'Als de files er eenmaal staan, is het nog moeilijk ruimen en strooien.'
  [naar artikel]
 27. Files op de Antwerpse Ring: defecte vrachtwagen en gat in de rijbaan zorgen voor moeilijke ochtendspits (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een moeilijke ochtendspits op de R1, de Ring rond Antwerpen. Op de E17, vlak voor het oprijden van de Ring staat een defecte vrachtwagen. In de buurt van het viaduct van Merksem zijn dan weer herstellingswerken bezig, nadat er een gat in de rijbaan was ontstaan.
  [naar artikel]
 28. Tijdelijke Ring van 5 kilometer tijdens sloopwerken viaduct Merksem (16/12/2020 - De Standaard)
  Er komt een tijdelijke Ring in het noorden van Antwerpen. Die moet ervoor zorgen dat het verkeer blijft rijden wanneer over drie jaar het viaduct in Merksem wordt gesloopt.
  [naar artikel]
 29. Tijdelijke Ring van 5 kilometer tijdens sloopwerken viaduct Merksem (16/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Er komt een tijdelijke Ring in het noorden van Antwerpen. Die moet ervoor zorgen dat het verkeer blijft rijden wanneer over drie jaar het viaduct in Merksem wordt gesloopt.
  [naar artikel]
 30. Regen zorgt voor zwaarste ochtendspits van 2016 (16/11/2016 - Knack)
  De zware regenval heeft voor een uitzonderlijk drukke ochtendspits op de Vlaamse wegen gezorgd. 'Het is zonder meer de zwaarste ochtendspits van het jaar', zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 31. Ongeval zorgt voor zware Antwerpse ochtendspits (26/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een al bij al banale aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen op de Antwerpse ring richting Gent ter hoogte van Borgerhout zorgt maandag voor een erg zware Antwerpse ochtendspits. Het Vlaams Verkeerscentrum heeft het over een ongeval “op de verkeerde plaats, op het verkeerde moment”. Vooral vanop de aankomende snelwegen E19 en E34/E313 is het om 7.30 uur nog steeds tot een uur aanschuiven geblazen.
  [naar artikel]
 32. Veel opstartproblemen en zware ochtendspits verwacht (09/01/2017 - De Redactie)
  Mobiliteitsorganisatie VAB verwacht vanmorgen veel gevallen van autopech, op de eerste werkdag na de kerstvakantie. En de ochtendspits zou ook wel eens zwaar kunnen worden.
  [naar artikel]
 33. Noodherstelling E17 Zwijndrecht is achter de rug (29/01/2019 - Metro)
  De noodherstelling op de E17 richting Gent in Zwijndrecht is zoals gepland afgerond voor de start van de ochtendspits. Dat is vandaag vernomen van het Vlaams Verkeerscentrum. Gisteren was er veel verkeersellende in de regio Antwerpen. Door ernstige schade aan het wegdek moesten noodherstellingen worden uitgevoerd. Daarvoor werden rijstroken afgesloten, met veel verkeershinder tot gevolg. In de files die ontstonden, gebeurden ook nog enkele ongevallen. De avondspits op de Antwerpse ring en op de E313 en E19 was daardoor ook zwaar en duurde langer dan anders. bron: Belga Het bericht Noodherstelling E17 Zwijndrecht is achter de rug verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Ongeval op A12 zorgt voor zware ochtendspits rond Antwerpen (25/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een ongeval ter hoogte van de A12 in Ekeren zorgt in de richting van Nederland voor een zeer zware ochtendspits rond Antwerpen
  [naar artikel]
 35. Zware ochtendspits: “Ongeval op verkeerde plaats op het verkeerde moment” (26/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een al bij al banale aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen op de Antwerpse ring richting Gent ter hoogte van Borgerhout zorgt maandag voor een erg zware Antwerpse ochtendspits.
  [naar artikel]
 36. Wegdek Antwerpse Ring in slechte staat: maximaal 50 km/u aan Sportpaleis (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland geldt de komende dagen een maximumsnelheid van 50 km/u bij het Sportpaleis. Een van de brugvoegen van het viaduct van Merksem is er in slechte staat. Volgend weekend staat er een noodherstelling gepland.
  [naar artikel]
 37. Vrachtwagen brandt uit op viaduct Merksem: halfuur file, Liefkenshoektunnel tolvrij (30/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op het viaduct van Merksem staat een vrachtwagen die een container vervoert, in brand. De metershoge vlammen en enorme rookpluim waren van ver te zien. De file groeit aan en de Liefkenshoektunnel is richting Gent al tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 38. VAB waarschuwt voor “drukke ochtendspits en startproblemen” (09/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mobiliteitsorganisatie VAB verwacht vandaag een bijzonder drukke ochtendspits, en veel problemen bij het starten van de motoren.
  [naar artikel]
 39. Hoe het viaduct van Merksem de komende maanden en jaren beetje bij beetje tegen de grond zal gaan (12/07/2022 - VRT NWS)
  Het wordt nu écht concreet: in 2025 gaat in Antwerpen het viaduct van Merksem tegen de grond om plaats te maken voor een verdiepte en alvast deels overkapte ring. Op die plek komt bovendien een nieuwe aansluiting met de toekomstige Oosterweelverbinding. En dat zal je vanaf augustus al merken.
  [naar artikel]
 40. Noodherstelling op Antwerpse Ring zorgt voor monsterfiles: “Al een uur aanschuiven richting Gent” (07/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Door een noodherstelling aan het wegdek voor de Kennedytunnel heeft er zich een enorme file gevormd op de Antwerpse Ring richting Gent. Twee rijstroken zijn versperd en het is intussen al meer één uur aanschuiven. Het Agentschap Wegen en Verkeer hoopt de weg rond 15 uur opnieuw vrij te geven.
  [naar artikel]
 41. Auto volledig uitgebrand onder viaduct van Merksem (01/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Onder het viaduct van Merksem is vrijdagochtend een auto volledig uitgebrand. De politie opent een onderzoek naar de oorzaak van de brand.
  [naar artikel]
 42. Niets staat sloop van viaduct Merksem nog in de weg: voorbereidingen voor ‘bypass’ starten volgende maand al (23/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Niets staat de sloop van het viaduct van Merksem nog in de weg en over ruim een jaar wordt gestart met de bouw van een bypass die het verkeer tijdelijk moet opvangen. Donderdag werd immers de overeenkomst getekend met de tijdelijke vereniging ROCO die deze megaklus gaat klaren.
  [naar artikel]
 43. Zware ochtendspits na verschillende ongelukken in Antwerpse en tunnel dicht in Brussel (21/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Donderdagochtend loopt de ochtendspits in Vlaanderen hier en daar in de soep: in Brussel is de Rogiertunnel opnieuw gesloten door ventilatieproblemen, in Antwerpen is het meer dan een uur aanschuiven op de E17 vanuit Gent. “De ochtendspits is niet ongewoon zwaar voor deze periode van het jaar, maar door een aantal ongevallen zijn er wel grote vertragingen”, aldus Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 44. Afbraak ‘brokkelbrug’ over E313 leidt tot zware ochtendspits, nog dagenlang hinder verwacht (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ondanks de vakantieperiode is het maandag een zware ochtendspits geweest rond Antwerpen. Een ongeval op de Antwerpse ring (R1) zorgde volgens het Vlaams Verkeerscentrum voor wachttijden tot een uur op de E19 vanuit Nederland. Op de E313 zijn er nog de hele vakantie werken in Wommelgem.
  [naar artikel]
 45. Nog altijd rukwinden tot 110 kilometer per uur, moeilijke ochtendspits verwacht door storm Ciara  (10/02/2020 - VRT NWS)
  De zware storm Ciara trekt nog altijd over ons land, en er zijn rukwinden van 90 tot 110 kilometer per uur mogelijk. Hoewel de kracht van de storm intussen iets afgezwakt is, wordt er een een moeizame ochtendspits verwacht. Volg alles op de voet in onze liveblog.
  [naar artikel]
 46. Urenlange verkeershinder na ongeval op viaduct E17 in Gentbrugge (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct van Gentbrugge op de E17 heeft de ochtendspits urenlang verstoord. De weg is er intussen
  [naar artikel]
 47. Urenlange hinder na ongeval op viaduct E17 in Gentbrugge (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct van Gentbrugge op de E17 heeft de ochtendspits urenlang verstoord. De weg is er intussen
  [naar artikel]
 48. Uitzonderlijk zware ochtendspits door hevige regen, blikseminslag in Gent-Sint-Pieters: KMI kondigt code geel af (01/10/2019 - De Morgen)
  Na het onstuimige weer van afgelopen weekend dient zich alweer een zeer natte dag aan. Het KMI kondigt voor vandaag code geel af. Het regenweer zorgt voor een uitzonderlijk zware ochtendspits. Ook het treinverkeer in Gent-Sint-Pieters raakte verstoord door een blikseminslag op de bovenleiding.
  [naar artikel]
 49. Urenlange verkeershinder na ongeval op viaduct E17 (05/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct Gentbrugge op de E17 heeft maandag de ochtendspits urenlang verstoord. De aanrijding met vier personenwagens en twee vrachtwagens gebeurde om 7.15 uur en veroorzaakte alleen blikschade.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy