Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:16 uur

Onze tv-tips: een Waalse popster, een Amerikaanse advocaat en twee broers

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 03:28

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onze tv-tips: bedriegers, muzikale broers en een kannibaal (13/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 2. Lukaku's 48ste broederpaar op WK? Deze broers gingen hen vooraf (30/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee keer eerder gebeurde het al dat twee Belgische broers deelnamen aan eenzelfde WK. In 1982 de broers Millecamps en in 1998 Mbo en Emile Mpenza....
  [naar artikel]
 3. Slachtoffers van Michael Jackson kunnen dan toch klacht indienen tegen overleden popster (04/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee mannen die zeggen dat ze als kind misbruikt werden door de intussen overleden Amerikaanse popster Michael Jackson, kunnen wel degelijk naar de rechtbank stappen. Dat heeft een rechtbank in beroep in Californië beslist, zo melden Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 4. Twee broers (15 en 23) opgepakt na agressie op Sinksenfoor (28/06/2017 - De Standaard)
  De politie heeft twee broers van 15 en 23 jaar geïdentificeerd voor de brutale aanval op agenten op de Antwerpse Sinksenfoor De broers komen uit Merksem. Dat meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]
 5. Twee broers op Pokémon-jacht redden man van verdrinkingsdood (12/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Twee broers uit Antwerpen hebben zondag een Oostendenaar van de verdrinkingsdood gered in de waterplas aan de bibliotheek. Dankzij het nieuwe smartphone-spelletje Pokémon Go, dat de broers toevallig naar de bib bracht.
  [naar artikel]
 6. Twee broers met één missie: kankercellen laten roesten (12/12/2018 - De Tijd)
  07:17 Met een extract uit de wortels van de Indische waterkers legden de broers Vanden Berghe de basis voor een nieuwe generatie kankermedicijnen. 18 jaar al zijn ze ermee bezig. ‘Onze familie vraagt of in ...
  [naar artikel]
 7. Waalse regering wil wegenvignet doordrukken (07/02/2019 - De Standaard)
  De Waalse meerderheidspartijen MR en cdH brengen maandag hun resolutie naar het parlement waarin ze pleiten voor de invoering van een wegenvignet op Waalse bodem. Ze voelen zich gesterkt door het advies dat de advocaat-generaal bij het Europees Hof van Justitie woensdag verleende.
  [naar artikel]
 8. Broers "die bom wilden maken" opgepakt in VS (16/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse autoriteiten hebben twee broers opgepakt die worden verdacht van een poging om een bom in elkaar te knutselen. De zaak kwam aan het...
  [naar artikel]
 9. Twee Mechelse broers veroordeeld omdat ze agenten sloegen en beledigden (17/11/2020 - VRT NWS)
  De correctionele rechtbank in Mechelen heeft twee broers veroordeeld voor het beledigen en slagen van agenten. Dat gebeurde tijdens een coronacontrole. Eén van de broers sloeg een agent in het gezicht en beledigde een vrouwelijke agente.
  [naar artikel]
 10. Genkse broers vallen agent aan tijdens voetbalwedstrijd en riskeren 5 jaar stadionverbod (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee Genkse broers (27 en 32) riskeren elk een werkstraf van 85 uur en een stadionverbod van 5 jaar omdat ze een agent aanvielen tijdens een voetbalmatch. “Disproportioneel”, aldus hun advocaat.
  [naar artikel]
 11. Broer van 'De Reus' bezorgt speurders twee nieuwe tips (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De broer van de vermoedelijke reus van de Bende van Nijvel heeft de speurders twee nieuwe tips bezorgd. Dat meldt zijn advocaat, Geert Lenssens, op...
  [naar artikel]
 12. Broers pakken ‘date’ van hun nichtje aan: jongen (16) probeert zich tevergeefs nog te verstoppen onder bed (31/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Twee Bornemse broers zijn schuldig bevonden aan de slagen en verwondingen aan een zestienjarige jongeman. Die had een afspraakje met hun nichtje, maar dat stond de twee broers niet aan en ze grepen in. Ze liepen respectievelijk een jaar cel en 18 maanden cel op.
  [naar artikel]
 13. Advocaat van Dutroux: “Onze gevangenissen zouden niet meer moeten bestaan” (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bruno Dayez, de advocaat van Marc Dutroux, is door de Waalse krant ‘La Meuse’ uitgeroepen tot één van de meest opmerkelijke mensen van 2019. Dayez grijpt die gelegenheid aan om donderdag in een open brief te pleiten voor de afschaffing van de levenslange gevangenisstraf in België.
  [naar artikel]
 14. Beer smeert niet graag zelf zijn boterhammen en berooft dan maar...golfende broers (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee broers zullen hun partijtje golf op het terrein van het Amerikaanse leger niet snel vergeten. Midden in hun spel kwam er plots uit het niets
  [naar artikel]
 15. Twee Antwerpse broers blijven aangehouden in zaak rond gijzeling 13-jarige jongen (05/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De twee Antwerpse broers L., Yassin en Abderrahman, blijven aangehouden in het onderzoek naar de gijzeling van een 13-jarige jongen uit Genk. Dat bevestigt het parket van Limburg. De broers moesten samen met de vier andere maandagnacht gearresteerde broers verschijnen voor de raadkamer van Tongeren. Die verlengde vrijdagnamiddag hun aanhouding.
  [naar artikel]
 16. Deze broers vinden gat in de donut-markt waarvoor zelfs oudere generatie smelt (09/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Donuts zie je al een hele tijd niet meer enkel in Amerikaanse politieseries. Dat bewijst ook het succes van de keten Donuttello van twee broers uit Berlaar. Hun pop-upwinkeltje in Herentals ging van start met een kleine stormloop.
  [naar artikel]
 17. Twee broers verdacht van stelen van strafdossier (05/09/2017 - VRT NWS)
  Op de griffie van de rechtbank in Antwerpen is een deel van een strafdossier gestolen. Twee broers zijn opgepakt op verdenking van de diefstal. De diefstal zou gebeurd zijn toen de broers hun eigen strafdossier gingen inkijken.
  [naar artikel]
 18. Levenslang kibbelen? Kwart van de volwassen broers en zussen ervaart nog steeds onderlinge rivaliteit (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het Siblings Day. En hoewel we dol zijn op onze broers en zussen, weten ze als geen ander het bloed van onder onze nagels te halen. Onze kinderjaren worden gekenmerkt door broer-zusrivaliteit: van wie vooraan in de auto mag zitten tot wie het grootste stuk van het koekje krijgt. Maar helaas: een kwart van de volwassen broers en zussen bekvecht als vanouds verder, blijkt uit onderzoek. Met hoog op de discussie-agenda: wie is er het favorietje van mama en papa?
  [naar artikel]
 19. Jason Derulo gaat man te lijf die hem voor andere popster aanziet (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jason Derulo (32) wil niet dat men hem vergelijkt met Usher. De Amerikaanse popster heeft in een hotel in Las Vegas een man aangevallen die hem verwarde met de R&B-zanger.
  [naar artikel]
 20. Broers ontkennen grootste bitcoindiefstal ooit: “Slechts 4 miljoen euro verdwenen” (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Zuid-Afrikaanse broers die beschuldigd worden van de grootste cryptoroof uit de geschiedenis, ontkennen dat ze bitcoins hebben gestolen ter waarde van 3 miljard euro. Volgens de broers gaat het om een hack. Tegen ‘The Wall Street Journal’ verklaarde een van de broers dat ze zijn ondergedoken omdat ze vrezen voor hun leven.
  [naar artikel]
 21. Excentrieke broers uit ‘The sky is the limit’ opgepakt in fraude-onderzoek (09/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Nederlandse politie heeft dinsdagochtend een huiszoeking gehouden in het hotel van de broers Salar (37) en Sasan (34) Azimi, de twee excentrieke broers die bekend werden door het tv-programma ‘The sky is the limit’. Volgens de politie gaat het om een fraude-onderzoek. Beide broers zijn gearresteerd.
  [naar artikel]
 22. Tragedie in Duitsland: twee broers (13 en 17) worden gegrepen door trein en sterven (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdagochtend is er een verschrikkelijk ongeval gebeurd in het treinstation van Bruckberg in de Duitse deelstaat Beieren. Twee broers (13 en 17...
  [naar artikel]
 23. Antwerpse broers op Pokémon-jacht redden man van verdrinkingsdood (12/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Twee broers uit Antwerpen hebben zondag een Oostendenaar van de verdrinkingsdood gered in de waterplas aan de bibliotheek. Dankzij het nieuwe smartphone-spelletje Pokémon Go, dat de broers toevallig naar de bib bracht.
  [naar artikel]
 24. 20 personen vallen garage binnen in Lokeren en bedreigen er twee broers, één man verliest hand (13/08/2022 - VRT NWS)
  In Lokeren is afgelopen nacht bij een incident de hand van een man afgehakt. Een twintigtal personen was er naar een garage in het industriepark getrokken om twee broers te bedreigen, waarop één van de broers uithaalde met een ijzeren staaf. Hij hakte zo de hand van een van de aanvallers af. Intussen zijn vier personen gearresteerd, onder hen de broers en de gewonde.
  [naar artikel]
 25. Broer mogelijke reus Bende van Nijvel bezorgt speurders twee nieuwe tips (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De broer van de vermoedelijke reus van de Bende van Nijvel heeft de speurders twee nieuwe tips bezorgd. Dat meldt zijn advocaat, Geert Lenssens, op...
  [naar artikel]
 26. Twintiger uit Zonhoven die vader ex doodstak krijgt 15 maanden cel voor vechtpartij (20/09/2017 - De Morgen)
  De 24-jarige Luciano W. uit Zonhoven is door de Hasseltse correctionele rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 15 maanden, waarvan vijf maanden met uitstel en 800 euro boete, omdat hij met twee broers uit Zonhoven deelnam aan een vechtpartij. De twee broers kregen elk 15 maanden cel, waarvan twee derde met uitstel en dezelfde boete. Ze waren de nieuwe vriend van de ex van een van de twee broers een lesje gaan leren. Het slachtoffer was twee weken werkonbekwaam.
  [naar artikel]
 27. Amerikaanse advocaat steekt zichzelf in brand uit protest tegen milieuvernieling (15/04/2018 - Knack)
  Een Amerikaanse prominente advocaat heeft zichzelf in brand gestoken in een park in New York uit protest tegen de ecologische vernieling van onze planeet.
  [naar artikel]
 28. Amerikaanse advocaat steekt zichzelf in brand uit protest tegen milieuvervuiling (15/04/2018 - Knack)
  Een Amerikaanse prominente advocaat heeft zichzelf in brand gestoken in een park in New York uit protest tegen de ecologische vernieling van onze planeet.
  [naar artikel]
 29. Waalse biotech’er Iteos mist Amerikaanse beursstart niet (24/07/2020 - Express)
  Iteos Therapeutics, een Waalse kankerspecialist, noteert sinds vrijdag op de Amerikaanse techbeurs Nasdaq. Het aandeel opende op 25,55 dollar (22... The post Waalse biotech’er Iteos mist Amerikaanse beursstart niet appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. [VIDEO] - Broers maken indrukwekkende kortfilm met foto's van NASA (09/06/2017 - De Redactie)
  Twee Oostenrijkse broers zijn in het archief van NASA gedoken en maakten met duizenden foto's van de Apollo-missies een geanimeerde kortfilm. Ze dragen het werk op aan alle mensen die geloven in een vreedzame uitbreiding van onze grenzen.
  [naar artikel]
 31. Popster Halsey krijgt applaus omdat ze poseert met oksels die niet zijn gefotoshopt (24/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nieuwsflash: ook vrouwen hebben okselhaar. En de Amerikaanse popster Halsey (24) is niet van plan om dat weg te stoppen, ook niet als ze op de cover van een magazine staat.
  [naar artikel]
 32. Justin Timberlake is mysterieuze popster op nieuwe album Foo Fighters (09/09/2017 - VRT NWS)
  De mysterieuze popster die op het komende album van de Amerikaanse rockband Foo Fighters zal opduiken is niemand minder dan Justin Timberlake. Dat heeft Dave Grohl, de frontman van de Amerikaanse rockband, aan het muziekblad Rolling Stone onthuld.
  [naar artikel]
 33. Bebe Rexha, popster met een boodschap: “Ik wil dat mijn fans zien dat ik ook onzeker ben” (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met Bebe Rexha verovert een popster onze hitparades die niet alleen haar hits oorwurmen zelf schrijft, maar die ook ijvert voor meer openheid, op...
  [naar artikel]
 34. Twee broers - illegalen, drugsdealers en met 11.370 euro in bezit - opgepakt in Ganshoren (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft gisteren twee mannen opgepakt die drugs dealden op de Grondwetlaan in Ganshoren. De twee, broers die illegaal in België...
  [naar artikel]
 35. Kroatische broers veroveren goud in de dubbel-twee (11/08/2016 - Sporza)
  De finale van de dubbel-twee bij de mannen is een prooi geworden voor twee Kroatische broers. Valent en Martin Sinkovic maakten hun favorietenrol helemaal waar.
  [naar artikel]
 36. Voerense burgemeester Broers: “ben ik opgelicht?” (08/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Huub Broers (N-VA), burgemeester van de Vlaamse gemeente Voeren, heeft donderdag voor de onderzoekscommissie Publifin toegegeven dat hij niet wist dat de aansluiting van zijn gemeente bij Publifin ervoor zorgde dat de Luikse intercommunale aan de Waalse voogdij ontsnapte en dat de aansluiting niets opleverde.
  [naar artikel]
 37. Popster Taylor Swift getuigt voor rechter over aanranding (08/08/2017 - Knack)
  De Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een DJ beschuldigd van aanranding. Ze gaat deze week getuigen op het proces in Denver, Colorado.
  [naar artikel]
 38. Popster Taylor Swift getuigt voor rechter over aanranding (08/08/2017 - Knack)
  De Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een DJ beschuldigd van aanranding. Ze gaat deze week getuigen op het proces in Denver, Colorado.
  [naar artikel]
 39. Broers uit Antwerpen riskeren 5 jaar cel voor invoer hasj (15/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het openbaar ministerie in Turnhout heeft een gevangenisstraf van 5 jaar gevorderd tegen twee broers uit Geel. De broers, een veertiger en een twintiger, worden verdacht van de invoer van hasj.
  [naar artikel]
 40. Popster Taylor Swift getuigt voor rechter over aanranding (08/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een radio-dj beschuldigd van aanranding. Ze gaat deze week getuigen op het proces in Denver, Colorado.
  [naar artikel]
 41. Terreurverdachte ontkent dat hij en zijn broer aanslag wilden plegen met gevonden wapens Anderlecht (10/07/2017 - De Redactie)
  Beide broers werden vorige week aangehouden nadat de politie bij huiszoekingen een groot wapenarsenaal had aangetroffen in een garagebox. "Hij betwist dat er enig terroristisch idee zou zijn geweest", vertelde de advocaat van één van de broers.
  [naar artikel]
 42. Broers krijgen elk tien jaar cel voor steekpartij die twee slachtoffers bijna fataal werd (26/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft de broers Zakaria (25) en Maroan (32) A. veroordeeld tot elk tien jaar cel voor een steekpartij die bijna het leven had gekost aan twee mannen. De veroordeelde broers werden meteen in de boeien geslagen en naar de gevangenis gebracht.
  [naar artikel]
 43. Broers planden aanslag op Amerikaanse ambassade (11/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een geradicaliseerde, islamistische tweeling in Zuid-Afrika is afgelopen weekend opgepakt op verdenking van terrorisme. Dat meldt de politie. De 23-jarige broers, Brandon-Lee et Tony-Lee Thulsie, zouden bomaanslagen hebben gepland op de Amerikaanse ambassade in Pretoria en op joodse instellingen verspreid over het land.
  [naar artikel]
 44. Broers planden aanslag op Amerikaanse ambassade (11/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een geradicaliseerde, islamistische tweeling in Zuid-Afrika is afgelopen weekend opgepakt op verdenking van terrorisme. Dat meldt de politie. De 23-jarige broers, Brandon-Lee et Tony-Lee Thulsie, zouden bomaanslagen hebben gepland op de Amerikaanse ambassade in Pretoria en op joodse instellingen verspreid over het land.
  [naar artikel]
 45. Onze ‘mollenjagers’ bij de start van aflevering 4: “Het is Annelies of Eline” (27/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hier volgen de tips van onze twee Mollenjagers Charlot en Davy voor aflevering vier: Davy blijft er voorlopig bij dat Annelies de Mol is en Charlot heeft ondertussen twee scenario’s uitgedacht.De tips van Davy:
  [naar artikel]
 46. Twee Duitse broers bekampen België op Davis Cup (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de eerste keer in haar geschiedenis kan Duitsland dit weekend op twee broers rekenen in een Davis Cup-duel. Mischa (29 jaar) en Alexander
  [naar artikel]
 47. Voor deze films blijft u vanavond met plezier thuis (22/06/2018 - De Morgen)
  Vrijdag, filmdag. Kiest u voor de broers Dardenne, Woody Allen of Ridley Scott? Dit zijn onze tips. Een volledig overzicht vindt u hier.
  [naar artikel]
 48. Niet één maar twee keer Juliette Binoche in onze Film Fest Gent-tips (18/10/2018 - De Morgen)
  Film Fest Gent loopt stilaan ten einde. De Morgen gidst u door het aanbod, met deze laatste vijf verse tips van onze filmploeg.
  [naar artikel]
 49. Broers riskeren tot 22 maanden cel na steen door autoruit (08/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Twee Houthalense broers hebben zich dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor een handtasdiefstal en het uitdelen van slagen. Dat gebeurde volgens het parket op 28 maart 2014, ook al ontkennen de twee in alle toonaarden. De broers waren die dag aanwezig in café Saz in de wijk Meulenberg toen ze een vrouw, met vriendin en baby in een wagen, zagen passeren. Ze keilden een steen door een achterruit.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy