De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Dankzij elektronica hebben Editors hun tweede adem gevonden, zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 03:28


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stoffel Vandoorne klaar om op ontdekkingstocht te gaan (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Veel tijd om op adem te komen was er niet voor Stoffel Vandoorne, het Formule 1-seizoen is nog maar net afgelopen en volgende week begint hij al aan een nieuw hoofdstuk van zijn carrière, namelijk de Formule E.
  [naar artikel]
 2. Limburgse ziekenhuizen maken zich klaar voor tweede coronagolf (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse ziekenhuizen maken zich klaar om de tweede coronagolf te bestrijden. De hospitalen hebben de ervaring van de eerste coronapiek, naar eigen zeggen zijn ze dus beter voorbereid. Maar de vraag is of dokters en verpleegkundigen ook mentaal klaar zijn voor de tweede golf. De afgelopen maanden waren dan ook bijzonder intensief en niet al het ziekenpersoneel heeft genoeg tijd gehad om op adem te komen, klinkt het.
  [naar artikel]
 3. Na tien magere jaren: hotelsector aan zee vindt tweede adem (23/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Nadat in de periode 2002-2012 het aantal kusthotels dramatisch daalde, heeft de sector aan zee vandaag zijn tweede adem gevonden. Ook de familiale hotels blijken steeds meer te investeren. “En er staan nog heel wat projecten op stapel.”
  [naar artikel]
 4. Mike Vanhamel en Beerschot klaar voor chaotisch slot van tweede periode: “We hebben standvastigheid gevonden” (22/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nog één, twee of drie keer knallen. Door de financiële situatie rond Lokeren én de beslissing over de wedstrijd tegen Virton weet Beerschot op dit moment nog niet hoe vaak het in de tweede periode nog aan de bak moet. Kapitein Mike Vanhamel weet wel dat zijn ploeg er klaar voor is. “In onze manier van spelen hebben we een gulden middenweg gevonden.”
  [naar artikel]
 5. Milanov: "Klaar voor nieuw hoofdstuk na teleurstelling in Rio" (10/11/2016 - Sporza)
  Discuswerper Philip Milanov kon de hoge verwachtingen op de Olympische Spelen in Rio niet inlossen. Op Lanzarote stoomt hij zich klaar voor een nieuw seizoen.
  [naar artikel]
 6. Raad jij deze 5 songs van Editors? (14/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Editors was de headliner op TW Classic. De Britten hebben ondertussen een repertoire om u tegen te zeggen, maar herken je hun nummers ook wanneer...
  [naar artikel]
 7. Hoe een simpele vouw leidde tot de eerste arrestatie van een klokkenluidster in het Trump-tijdperk (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten hebben er een nieuw hoofdstuk bij in het Russische spionageverhaal rond de Amerikaanse verkiezingen. Een hoofdstuk dat
  [naar artikel]
 8. Macron: "Frankrijk vat nieuw hoofdstuk aan" (07/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Een nieuw hoofdstuk begint, een hoofdstuk van hoop en van herwonnen vertrouwen." Dat was een eerste reactie van Emmanuel Macron vanavond bij het
  [naar artikel]
 9. Nieuw hoofdstuk voor Nick uit ‘Blind getrouwd’: “Grote stap met de liefde van mijn leven” (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nick Laenen, bekend van zijn deelname aan ‘Blind getrouwd’, had op woensdag heuglijk nieuws voor al zijn volgers. Vorige jaar raakte bekend dat Laenen een nieuwe vriend had. Ondertussen zijn Nick en zijn nieuwe partner klaar voor een nieuw hoofdstuk.
  [naar artikel]
 10. Dit is Iris: de FBI-agent die elektronica kan ruiken (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse FBI beschikt sinds kort over een nieuw wapen in de strijd tegen criminaliteit, een speurhond die elektronica kan opsporen. Dat
  [naar artikel]
 11. Dit is Iris: de FBI-agent die elektronica kan ruiken (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse FBI beschikt sinds kort over een nieuw wapen in de strijd tegen criminaliteit, een speurhond die elektronica kan opsporen. Dat
  [naar artikel]
 12. Klaar voor de tweede golf? Ziekenhuizen voelen zich ‘hyperalert en moe’ (22/07/2020 - De Morgen)
  De ziekenhuizen voelen zich logistiek klaar voor een tweede golf, maar psychologisch zitten veel medici nog naar adem te happen. ‘We hebben meer kennis en overzicht en er zijn draaiboeken, maar veel mensen zitten er nog door.’
  [naar artikel]
 13. Editors: kers op de taart van een geslaagd HEAR HEAR! (15/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er was veel gemekker op voorhand over The editors als afsluiter van het nieuwe HEAR HEAR!-festival, maar voor de zoveelste keer gaf de Britse band de criticasters lik op stuk. Editors sloten met verve een geslaagde eerste editie van HEAR HEAR! Af.
  [naar artikel]
 14. Editors sluiten Pinkpop af (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naast Bruno Mars heeft Pinkpop nog een tweede klepper vastgelegd om het festivalweekend van 15, 16 en 17 juni af te sluiten. Editors bevestigt dat ze op zondag naar Landgraaf komen. Eerder zegden ook onder andere Pearl Jam en Foo Fighters toe.
  [naar artikel]
 15. Editors stellen nieuw album voor tijdens showcase in Sint-Truiden (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van de Britse band Editors. Nog voor ze naar het Sportpaleis komen stellen ze hun nieuwe album 'Violence' voor tijdens een...
  [naar artikel]
 16. Editors stellen nieuw album voor in Sint-Truiden (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de fans van Editors: de Britse band stelt hun nieuwe album ‘Violence’ komende maandag voor in Sint-Truiden. Nog voor hun grote concert in het Sportpaleis van 17 maart dus.
  [naar artikel]
 17. Catalaanse nationalisten zoeken verwoed tweede adem (01/10/2019 - De Tijd)
  20:51 Twee jaar na het omstreden onafhankelijkheidsreferendum pogen de Catalaanse nationalisten hun strijd om zelfbestuur nieuw leven in te blazen. Madrid staat klaar om in te grijpen.
  [naar artikel]
 18. Laurens Vanthoor begint aan nieuw hoofdstuk in DTM: “Alles zal nieuw zijn” (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Laurens Vanthoor begint dit weekend aan een nieuw hoofdstuk in zijn racecarrière. In het Portugese Portimao rijdt hij zijn eerste race in de DTM. Het seizoen brengt hem niet naar Zolder, wel naar Francorchamps.
  [naar artikel]
 19. Nieuw hoofdstuk Falklandconflict: Argentinië roept op tot Britse boycot (06/04/2019 - De Morgen)
  De Argentijnse minister Debora Giorgi heeft opgeroepen om Britse producten te boycotten. Londen reageerde geïrriteerd op weer een nieuw hoofdstuk in het conflict over de Falklandeilanden.
  [naar artikel]
 20. Editors sluiten festivalseizoen in Werchter af (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Editors hebben deze nacht het festivalseizoen in Werchter afgesloten. Op TW Classic kreeg de Britse indierockband met een anderhalf durend concert...
  [naar artikel]
 21. Biostatisticus Geert Molenberghs: ‘We hebben de rode loper uitgerold voor het virus’ (28/07/2020 - De Morgen)
  Antwerpen wordt geen tweede Bergamo, voorspelt biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KU Leuven). Maar het coronavirus heeft wel zijn tweede adem gevonden. ‘Zolang we de oudere bevolking kunnen beschermen, zitten we over het algemeen goed.’
  [naar artikel]
 22. "Het zal wennen zijn zonder Gert, maar er zit genoeg nostalgie in": Marie Verhulst is klaar voor een nieuw Samson-hoofdstuk (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de concerten is Marie Verhulst (25) klaar om ook het tv-scherm in te palmen met Samson. Vanaf maandag houden het kersverse baasje en haar hond...
  [naar artikel]
 23. Boris Johnson belooft nieuw hoofdstuk voor zijn land in zijn nieuwjaarstoespraak (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson heeft in zijn nieuwjaarstoespraak aangekondigd dat na de geschillen over de brexit een nieuw hoofdstuk aanbreekt...
  [naar artikel]
 24. Einaudi, als muziek in de mond (25/03/2023 - Express)
  Onlangs was ik op een prachtig feest van vrienden die 60 werden. Allebei mensen die al een leven achter zich hebben en elkaar nu gevonden hebben om een nieuw hoofdstuk in het leven te starten. Zo mooi als ze daarover kunnen vertellen, zo mooi vertelden ze ook over de zoektocht naar de perfecte wijnen om […]
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Editors stelt album voor in Sint-Truiden: “België is uniek voor ons” (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Editors stelt vanavond zijn zesde album ‘Violence’ voor in de intieme setting van de Truiense Academiezaal. “We hebben nog nooit op zo’n mooie locatie gespeeld”, klonk het enthousiast. Wij waren er alvast bij tijdens de soundcheck.
  [naar artikel]
 26. Genkse balletschool Studio V is helemaal klaar (18/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op een likje verf na is Studio V, de nieuwe balletschool van Véronique Lenaers, in Genk helemaal klaar. Met een echte balletvloer binnen en buiten en een volwaardige accommodatie voor jong en oud stappen de talrijke leden een nieuw hoofdstuk in.
  [naar artikel]
 27. 'Editors kennen geen ego's meer' (10/04/2019 - De Morgen)
  Editors-frontman Tom Smith over de druk van het maken en het uitbrengen van de vierde cd, een bandlid uit de groep zetten en wat zijn doelen zijn.
  [naar artikel]
 28. Courtois klaar voor Nations League: “Wij willen zwaaien met die Cup” (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ontgoocheling en frustraties hebben plaatsgemaakt voor berusting. Natuurlijk is Thibaut Courtois de zure nederlaag tegen Frankrijk op het WK 2018 niet vergeten, maar de Belgische nummer één is klaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven tegen ‘Les Bleus’. “We willen de wereldkampioen kloppen.”
  [naar artikel]
 29. Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ stopt als stewardess: “Tijd voor een nieuw hoofdstuk” (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wendy Dirven, die in 2018 deelnam aan ‘Blind Getrouwd’, begint aan een nieuw hoofdstuk. Dat laat de blondine weten op sociale media.
  [naar artikel]
 30. Pukkelpop lokt Editors en Pixies naar nieuw festival Hear Hear! (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het extra festival dat Pukkelpop organiseert, heeft een naam: Hear Hear! zal op zondag 14 augustus plaatsvinden met onder anderen Editors en Pixies op de affiche.
  [naar artikel]
 31. Franse en Britse marine klaar om coquillesoorlog te smoren (04/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Franse marineschepen liggen klaar om een nieuw hoofdstuk in de coquillesoorlog tussen Franse en Engelse vissers in de kiem te smoren. Volgens de...
  [naar artikel]
 32. Met deze verrassende middeltjes kun je een lookadem bestrijden (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel bewezen is van look dat het goed is voor de gezondheid en het ook gewoon best lekker kan zijn, zijn er toch heel wat mensen die er in een wijde boog omheen lopen omdat ze bang zijn om met een slechte adem opgezadeld te zitten. Wetenschappers van de universiteit van Ohio hebben echter een paar bijzondere middeltjes gevonden om van die onaangename adem af te raken.
  [naar artikel]
 33. Editors hypnotiseren fans in uitverkocht Sportpaleis (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Editors is nergens ter wereld zo groot als in België. Zaterdag bewees de Britse band dat ze onze liefde nog steeds waard zijn. Hoogtepunt: het...
  [naar artikel]
 34. Dieven stelen elektronica (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vuurjufferstraat hebben inbrekers maandag rond 16.45 uur toegeslagen. Ze braken de deur open en stalen elektronica. (siol)
  [naar artikel]
 35. Editors in het Koninklijk Circus: het bombastische jasje begint eindelijk te passen (07/12/2018 - De Morgen)
  Met een oeuvre als dat van Editors kan je gemakkelijk een twee uur durende set vullen met enkel en alleen goede nummers. Probleem: negentig procent van de songs zou dan afkomstig zijn van de eerste drie albums. Tom Smith en co. hadden in het Koninklijk Circus duidelijk geen zin om gereduceerd te worden tot nostalgiegroep – en gelukkig maar. Ja, er zat meer dan eens een stinker in de set. Maar Editors stónd er.
  [naar artikel]
 36. We halen steeds meer elektronica in huis en waarom dat nefast is voor het milieu (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna ongemerkt groeit de berg elektronica die we in huis hebben. Noem een bezigheid of we hebben er wel een gadget of apparaat voor. Is dat erg?
  [naar artikel]
 37. Een tweede adem, bestaat dat? (01/05/2017 - Knack)
  Elke duursporter kent het verschijnsel: het draait niet soepel, maar plots gaat het toch veel beter. Is dat de tweede adem?
  [naar artikel]
 38. Nieuw hoofdstuk in rel rond Icardi: topspits weigert te trainen (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De soap rondom Mauro Icardi heeft een nieuw, opmerkelijk hoofdstuk gekregen. De Argentijnse spits van Inter weigert te trainen, zo heeft zijn...
  [naar artikel]
 39. Editors komen naar Pinkpop (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Editors zijn toegevoegd aan de line-up van het Nederlandse festival Pinkpop. De Britse Indierockband staat op de laatste dag, zondag 17 juni, op...
  [naar artikel]
 40. Nieuw-Zeelander duikt 102 meter diep met ingehouden adem (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De 36-jarige Nieuw-Zeelander William Trubridge heeft zijn eigen wereldrecord vrijduiken - duiken op ingehouden adem - verbeterd. De kiwi zwom op
  [naar artikel]
 41. VIDEO: Editors hypnotiseren fans in uitverkocht Sportpaleis (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Editors is nergens ter wereld zo groot als in België. Zaterdag bewees de Britse band dat ze onze liefde nog steeds waard zijn. Hoogtepunt: het...
  [naar artikel]
 42. TW Classic: Waarom hebben Editors zo'n speciale band met België? (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag staan Editors op TW Classic en dat de groep een speciale band heeft met België weet iedereen, maar hoe komt dat eigenlijk? Rock Wechter,...
  [naar artikel]
 43. Majeed Ashimeru spreekt vol ambitie vanuit Ghana: “Top zes? Zelfs de top vier is een realistisch doel voor Anderlecht” (17/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het is in een vrij ontspannen sfeer dat Majeed Ashimeru (25) sinds maandag in het trainingscomplex van de Ghanese nationale ploeg in Accra vertoeft. De Anderlecht-middenvelder is klaar voor zijn laatste klus van het seizoen 2022/23. Het afgelopen seizoen van paars-wit mag ondanks de goede individuele vorm van Ashimeru dan wel catastrofaal zijn afgelopen, voor de Ghanees begint straks een nieuw hoofdstuk. En dat hoofdstuk wil hij heel graag schrijven met Anderlecht, waar hij net als zijn ploegmakkers iets recht te zetten heeft. “Dat we zoveel problemen hebben gehad, is onmiddellijk een wake-up call voor komend seizoen”.
  [naar artikel]
 44. Boris Johnson belooft nieuw hoofdstuk voor zijn land in nieuwjaarstoespraak (01/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse premier Boris Johnson heeft in zijn nieuwjaarstoespraak aangekondigd dat na de geschillen over de Brexit een nieuw hoofdstuk aanbreekt voor het Verenigd Koninkrijk. Het land zal op 31 januari uit de Europese Unie stappen en als “een soevereine natie vrij haar eigen koers” varen, zei Johnson.
  [naar artikel]
 45. Elodie en Editors zetten Antwerpse mode in de kijker (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse voormalige olympisch atlete Elodie Ouadraogo en de zanger van de Britse rockband Editors Tom Smith hebben hun voorliefde voor Antwerpse mode gemeen. De twee zijn de gezichten van de nieuwe campagne Dressed by Antwerp, die verspreid wordt in de stad, op luchthavens en in een tiental Nederlandse stations.
  [naar artikel]
 46. dood aan de sneaker? (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De laatste vijf jaar zagen we niets anders dan streetwear de revue passeren: t-shirts, sneakers en jeans zijn het uniform van de nieuwe generatie millenials en hipsters. Maar de modewereld is nu klaar voor een nieuw hoofdstuk: classy it is!
  [naar artikel]
 47. Edited by Editors (13/04/2019 - De Morgen)
  What's in a name? Deze zomer krijgt u bij De Morgen niet zomaar een festivalspecial, dit is er een edited by Editors. Onze gastredacteurs namen voor een dag het roer van de redactie over. Tinne Strauven
  [naar artikel]
 48. Terwijl tweede golf dreigt: ziekenhuizen voelen zich ‘hyperalert en moe’ (22/07/2020 - De Morgen)
  De ziekenhuizen voelen zich logistiek klaar voor een tweede golf, maar psychologisch zitten veel medici nog naar adem te happen. ‘We hebben meer kennis en overzicht en er zijn draaiboeken, maar veel mensen zitten er nog door.’
  [naar artikel]
 49. “Fortnite lost hoofdstuk 2 met nieuw eiland, wapens en personages” (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Fortnite-spelers, tijd voor hoofdstuk 2, seizoen 1! De livestream van het megapopulaire spel toont sinds zondag niets anders dan een zwart gat met...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy