Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:31 uur

Rush op thermische kledij

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 03:28

De verkoop van thermische kledij boomt. En dat heeft alles te maken met de energiecrisis. Want wie thermolactyl draagt, kan de verwarming gerust een paar graden lager zetten zonder dat het onaangenaam fris aanvoelt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verkoop van thermische kledij boomt: “Grote impact op je gevoel” (23/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De verkoop van thermische kledij boomt. En dat heeft alles te maken met de energiecrisis. Want wie thermolactyl draagt, kan de verwarming gerust een paar graden lager zetten, zónder dat het onaangenaam fris aanvoelt.
  [naar artikel]
 2. Angst voor hoge energiefactuur leidt tot rush op thermisch ondergoed: nu al tot zevenvoudige meerverkoop (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie koukleumt, shopt slim. De retail constateert nu al - evenredig met de waanzinnige energieprijsstijgingen - een rush op thermisch ondergoed. Damart noteert een zes- tot zevenvoudige meerverkoop van zijn warmste onderlijfjes. Blijft wie nog geen voorraad aan thermische lijfjes insloeg deze winter letterlijk in de kou staan, of zijn er genoeg ‘damarrekes’ voor iedereen?
  [naar artikel]
 3. EU levert thermische camera's aan Servië (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie gaat thermische camera's leveren aan Servië om het land te helpen bij het indammen van de vluchtelingenstromen aan zijn grenzen.
  [naar artikel]
 4. Geoffrey Rush stapt op na beschuldigingen over ongepast gedrag (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oscar- en Golden Globe-winnaar Geoffrey Rush stapt op als voorzitter van de Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA).  Rush neemt...
  [naar artikel]
 5. Prijzen van thermische kolen stijgen naarmate de vraag naar elektriciteit toeneemt (23/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Prijzen van thermische kolen stijgen naarmate de vraag naar elektriciteit toeneemt Verstoringen in het aanbod, droogte in China en een aantrekkende vraag naar elektriciteit hebben de markt voor thermische kolen aangezwengeld, waardoor ’s werelds minst geliefde grondstof een van de best presterende activa van dit jaar is geworden. Eerst de cijfers: Sinds het begin van het jaar is de prijs van Australische steenkool – de benchmark […] Lees dit artikel: Prijzen van thermische kolen stijgen naarmate de vraag naar elektriciteit toeneemt
  [naar artikel]
 6. Hier krijgen de publieke gebouwen thermische camera’s: wie koorts heeft, komt voor gesloten deuren te staan (27/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de strijd tegen het coronavirus gaat het gemeentebestuur van Glabbeek thermische camera’s installeren aan de ingang van alle publieke, gemeentelijke gebouwen en het woon-zorgcentrum.
  [naar artikel]
 7. Grote brand in thermische centrale nabij Moskou, sprake van zeven gewonden (11/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nabij de Russische hoofdstad Moskou is een grote brand uitgebroken in een thermische elektriciteitscentrale. Op beelden is te zien hoe de vlammen...
  [naar artikel]
 8. Nieuwe oranje kledij voor motorrijders PZ Voeren (01/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De blauwe kledij van de motards van de lokale politie werd onlangs vervangen door nieuwe oranje kledij. De wijziging op het vlak van kledij verbetert de zichtbaarheid en veiligheid van de motards van de PZ Voeren.
  [naar artikel]
 9. Grote brand in thermische centrale nabij Moskou, sprake van zes gewonden (11/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nabij de Russische hoofdstad Moskou is een grote brand uitgebroken in een thermische elektriciteitscentrale. De vlammen reikten tot meer dan...
  [naar artikel]
 10. Glabbeek wil slimme thermische camera's om corona te detecteren (27/07/2020 - VRT NWS)
  De gemeente Glabbeek wil slimme thermische camera's plaatsen aan de inkom van publieke gebouwen en het woonzorgcentrum. Deze camera's zouden kunnen detecteren of iemand koorts heeft en of hij een mondmasker draagt.
  [naar artikel]
 11. De Toekomstfabriek: Azteq slaat thermische energie op aan Thorsite Genk (18/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  "Thermische energie zal onze industrie helpen om hun CO2-uitstoot te verlagen. Maar zal in de toekomst ook gebruikt worden om steden en gemeenten te verwarmen." Dat zegt Peter Vandeurzen van Azteq in De Toekomstfabriek, het magazine van TV Limburg over innovatie in de Limburgse bedrijfswereld.
  [naar artikel]
 12. Grote brand in thermische centrale nabij Moskou, sprake van zes gewonden (11/07/2019 - De Morgen)
  Nabij de Russische hoofdstad Moskou is een grote brand uitgebroken in een thermische elektriciteitscentrale. De vlammen reikten tot meer dan vijftig meter hoog, blijkt uit de beelden van de Russische televisie.
  [naar artikel]
 13. Duo besteelt H&M en verkoopt kledij doodleuk in hun marktkraam (20/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een duo probeerde afgelopen weekend om gestolen kledij te verkopen op de markt aan het Sint-Jansplein. In hun kraam hing heel wat nieuwe kledij van winkelketen H&M aan een sterk verminderde prijs. De politie kreeg de verkopers in het vizier en arresteerde hen na een huiszoeking.
  [naar artikel]
 14. De rush op vakantiehuizen: welke investering is het verstandigst? (30/06/2021 - De Morgen)
  De lage rente veroorzaakt een rush op vakantiewoningen. Is er nog iets te vinden op de markt, of zijn de mooiste parels weg? Waar vind je nog de verstandigste investeringen?
  [naar artikel]
 15. Conservatieve radiohost Rush Limbaugh overleden (17/02/2021 - De Tijd)
  20:41 In zijn Rush Limbaugh Show was de grofgebekte presentator decennialang de spreekbuis van rechts Amerika.
  [naar artikel]
 16. "Opgelet voor thermische vore, de explosieve cyclogenese en Cumulonimbus arcus": begrijpt u nog iets van het weerbericht? (08/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een mens moet dezer dagen al eens zijn woordenboek bovenhalen tijdens het weerbericht. Want volgens het KMI hebben we momenteel last van een “thermische vore die pal boven ons land ligt” en zorgt voor “grote instabiliteit”. Simpel uitgelegd: er hangt onweer in de lucht.
  [naar artikel]
 17. Fenomeen in Turnhout: “Hele bendes schuimen de straten af om kledij uit zakken te stelen” (30/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vier jonge mensen halen kledij uit een zak die een bewoner van de Vredestraat in Turnhout buiten had gezet. Wanneer ik een opmerking maak, stuiven ze weg. Dat ze weten dat dit diefstal is, ook al doet de eigenaar afstand van de kledij, is wel duidelijk.
  [naar artikel]
 18. Droogste woestijn ter wereld is … dumpplaats voor kledij geworden (13/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jeans, foute kersttruien en bergen andere afgedankte kledij liggen in het midden van de Atacamawoestijn in Chili. De droogste woestijn ter wereld, kreunt onder de vervuiling veroorzaakt door tonnen gedumpte kledij. Omdat de goedkope kledij vaak gemaakt wordt van synthetische materialen, doet het er zo’n 200 jaar over om te vergaan. Het is daarmee even vervuilend als achtergelaten banden of plastic.
  [naar artikel]
 19. Droogste woestijn ter wereld is … dumpplaats voor kledij geworden (13/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Jeans, foute kersttruien en bergen andere afgedankte kledij liggen in het midden van de Atacamawoestijn in Chili. De droogste woestijn ter wereld, kreunt onder de vervuiling veroorzaakt door tonnen gedumpte kledij. Omdat de goedkope kledij vaak gemaakt wordt van synthetische materialen, doet het er zo’n 200 jaar over om te vergaan. Het is daarmee even vervuilend als achtergelaten banden of plastic.
  [naar artikel]
 20. Extra screening door thermische camera in Sint-Trudoziekenhuis: "Goed als bijkomende controle" (16/07/2020 - VRT NWS)
  Het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden gebruikt sinds kort een thermische camera die de lichaamstemperatuur van bezoekers op de spoedgevallen weergeeft. Het is een bijkomende controle die ze uitvoeren om het risico op besmetting te beperken.
  [naar artikel]
 21. Toeriste ontdekt borstkanker dankzij thermische camera in museum: “Het heeft mijn leven gered” (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse toeriste heeft een brief gericht aan Camera Obscura and World of Illusions museum in Edinbugh. Daarin doet ze uit de doeken hoe ze dankzij de thermische camera in het museum borstkanker kon ontdekken.
  [naar artikel]
 22. Studenten over de rush op koten: 'Binnen het uur weg, dat is het nieuwe normaal' (28/05/2022 - De Tijd)
  01:00 Nu ze schaarser en duurder zijn, wordt de rush op studentenkoten steeds heftiger. Studentenorganisaties in alle steden trekken aan de alarmbel over de intense zoektocht. ‘Vroeger kon je voor 450 euro ...
  [naar artikel]
 23. Vlammen tot 50 meter hoog: zware brand in thermische krachtcentrale in Moskou (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er is een zware brand uitgebroken donderdag in een thermische krachtcentrale in een buitenwijk van Moskou. De vlammen reikten tot meer dan vijftig meter hoog, blijkt uit de beelden van de Russische televisie.
  [naar artikel]
 24. Britse vader (53) springt in Gardameer om tienerzoon te helpen en verdrinkt: allicht thermische schok (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor de gevaren van een thermische schok is in het verleden al zo vaak gewaarschuwd. En toch blijven er slachtoffers vallen. Een 52-jarige Brit sprong in het Gardameer om zijn zoon te helpen die in de problemen was geraakt. De 14-jarige jongen geraakte veilig op het droge. Maar zijn vader verdween onder water.
  [naar artikel]
 25. Britse vader (53) springt in Gardameer om tienerzoon te helpen en verdrinkt: allicht thermische schok (23/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor de gevaren van een thermische schok is in het verleden al zo vaak gewaarschuwd. En toch blijven er slachtoffers vallen. Een 52-jarige Brit sprong in het Gardameer om zijn zoon te helpen die in de problemen was geraakt. De 14-jarige jongen geraakte veilig op het droge. Maar zijn vader verdween onder water.
  [naar artikel]
 26. Controversiële Amerikaanse talkshowhost Rush Limbaugh overleden: "Vergiftigde de geesten met leugens en desinformatie" (17/02/2021 - VRT NWS)
  Rush Limbaugh, een van de meest invloedrijke en polariserende radiopresentatoren van de Verenigde Staten, is overleden. Jarenlang zond hij zijn praatprogramma "The Rush Limbaugh show" de ether in. Limbaugh stond bekend om zijn ultraconservatieve ideeën en vaak racistische, seksistische en homofobe uitspraken. In april gaf voormalig Amerikaans president Donald Trump hem het hoogste presidentiële ereteken.
  [naar artikel]
 27. Rush op vastgoed stuwt Vlaamse begroting omhoog (20/02/2020 - De Tijd)
  01:01 De Vlaamse regering heeft 2019 afgesloten met een begrotingsoverschot van 275 miljoen euro. Dat is grotendeels te wijten aan de rush op vastgoed die volgde na de afschaffing van de woonbonus.
  [naar artikel]
 28. Fluvius houdt Limburgers wakker met vliegtuig dat thermische kaart samenstelt (17/12/2020 - VRT NWS)
  Netbeheerder Fluvius is deze winter bezig met het opstellen van thermische kaarten van de provincie Limburg. De organisatie doet dat samen met de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten. Een vliegtuig vliegt daarvoor ’s avonds en ’s nachts verschillende keren langs dezelfde route. Doordat het vliegtuig vrij laag vliegt, houdt het heel wat Limburgers wakker.
  [naar artikel]
 29. Rush op vastgoed: afschaffing woonbonus doet aantal vastgoeddossiers met 40 procent stijgen (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De door de Vlaamse regering aangekondigde afschaffing van de woonbonus zorgt voor een ware rush op de vastgoedmarkt. Dat blijkt uit cijfers van de...
  [naar artikel]
 30. Nieuwe MeToo-beschuldiging aan adres van Geoffrey Rush (17/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Orange Is The New Black’-actrice Yael Stone heeft Geoffrey Rush beschuldigd van ongepast gedrag achter de schermen van toneelproductie ‘The Diary...
  [naar artikel]
 31. Ook Geoffrey Rush onder vuur, maar hij ontkent 'ongepast gedrag' (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Geoffrey Rush ontkent zich misdragen te hebben tijdens zijn verblijf in Sydney, waar hij in 2015 en 2016 in het theater te zien was als King Lear....
  [naar artikel]
 32. Rush naar 1 miljoen oplaadpunten is ingezet (26/05/2021 - De Tijd)
  03:00 De regering maakt van elektrische aandrijving de norm bij bedrijfswagens. Dat veroorzaakt nu al veel praktische vragen en een rush op laadpalen. ‘1 miljoen wagens betekent 1 miljoen oplaadpunten.’
  [naar artikel]
 33. Rush op vastgoed doet verkoopprijzen stijgen, maar “binnen twee jaar dalen prijzen met 10 procent” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De rush op het vastgoed heeft ook een invloed op de prijs die de Vlaming ervoor betaalt. Door tijdsdruk doen veel kandidaat-kopers geen moeite meer...
  [naar artikel]
 34. Grootste thermische centrale van Frankrijk voorkomt evenveel CO2 als duizend auto’s uitstoten (02/06/2022 - Express)
  Mout maken is niet zo complex. Maar op een duurzame manier deze voor bier onmisbare grondstof produceren, is een heel ander verhaal. Je hebt er namelijk heel veel warmte voor nodig. De mouterij Boortmalt in Issoudun (Midden-Frankrijk) heeft daarvoor de grootste thermische zonne-installatie van het land in gebruik genomen. De installatie voorziet in 10 procent […]
  [naar artikel]
 35. UITGELEGD. Dit gebeurt er als lavastroom in La Palma oceaan bereikt: “Thermische explosies en vrijkomen giftige stoffen” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lavastromen op het Canarische eiland La Palma naderen de Atlantische Oceaan. Als de kolkende massa terechtkomt in het zeewater gebeuren er thermische explosies. Maar er kunnen ook giftige stoffen vrijkomen. “Die zijn irriterend en beschadigend voor onze ogen en luchtwegen", zegt onze wetenschapsexpert Martijn Peters.
  [naar artikel]
 36. Oplichters proberen gestolen kledij van H&M te verkopen op wekelijkse markt Sint-Jansplein (20/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een duo probeerde afgelopen weekend om gestolen kledij te verkopen op de markt aan het Sint-Jansplein. In hun kraam hing heel wat nieuwe kledij van winkelketen H&M aan een sterk verminderde prijs. De politie kreeg de verkopers in het vizier en arresteerde hen na een huiszoeking.
  [naar artikel]
 37. Geoffrey Rush wint zaak wegen smaad en eerroof en krijgt meer dan half miljoen euro (11/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oscarwinnaar Geoffrey Rush heeft een rechtszaak wegens smaad en eerroof gewonnen. Een Australische rechter kende de 67-jarige acteur vanmorgen een...
  [naar artikel]
 38. 10 zaken die je kledij over je persoonlijkheid prijsgeven (12/04/2021 - Express)
  Kledij vertelt heel wat over je persoonlijkheid. We geven je graag een overzichtje hiervan. 1. Kleuren zeggen veel over je Zwart betekent dat je serieus bent en niet met je laat sollen. Wit wijst op onschuld en eerlijkheid en is de reden dat beschuldigden in een rechtbank vaak wit dragen. Blauw wekt vertrouwen en hoe […] The post 10 zaken die je kledij over je persoonlijkheid prijsgeven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Rush op zonnepanelen? Sector vraagt om verlenging terugdraaiende teller (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laat je dit jaar zonnepanelen installeren, dan kan je nog genieten van de terugdraaiende teller. Er werd dan ook een rush op zonnepanelen verwacht,...
  [naar artikel]
 40. Stijgende energieprijzen zorgen voor rush op nieuwe energiecontracten (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Doordat de energieprijzen de pan uit swingen, is er een rush ontstaan op nieuwe energiecontracten. Heel wat consumenten willen nog op het laatste nippertje de overstap maken en een vast tariefplan afsluiten om zich in te dekken. Dat merken verschillende online prijsvergelijkers.
  [naar artikel]
 41. Na rush op vastgoed, nu forse afkoeling op huizenmarkt (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na de rush op vastgoed in oktober door de afschaffing van de Vlaamse woonbonus, zien notarissen vandaag een duidelijke afkoeling. In vergelijking met een jaar geleden werden in de tweede week van november 7,6% minder woningen verkocht. De komende maanden wordt een verdere daling verwacht.
  [naar artikel]
 42. Verhuurder bevestigt “rush” op koten (26/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een “enorme rush” bezig van studenten die op zoek zijn naar koten. Dat bevestigt Xior, het beursgenoteerde vastgoedbedrijf gespecialiseerd in studentenhuisvesting.
  [naar artikel]
 43. Amerika verdeeld over ziekte omstreden radiohost Rush Limbaugh (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bekende en zeer omstreden Amerikaanse radiohost Rush Limbaugh (69) lijdt aan vergevorderde longkanker, zo heeft hij bekendgemaakt. Amerika...
  [naar artikel]
 44. Dieven stelen kledij in Truiense winkel (09/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Uit een winkel in de Luikerstraat is woensdag rond 17 uur de diefstal van kledij vastgesteld.
  [naar artikel]
 45. Gevangenen ingezet om kledij cipiers op te lappen (14/01/2019 - De Standaard)
  De cipiers zijn het beu. Al jaren kampen de gevangenissen met extreme wachttijden voor nieuwe kledij.
  [naar artikel]
 46. Geoffrey Rush wint zaak wegens smaad en eerroof en krijgt meer dan half miljoen euro (11/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oscarwinnaar Geoffrey Rush heeft een rechtszaak wegens smaad en eerroof gewonnen. Een Australische rechter kende de 67-jarige acteur vanmorgen een...
  [naar artikel]
 47. Rush op winterbanden door nakende winterprik (11/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is momenteel erg druk bij bandenspecialisten. Door de fikse winterprik die vanaf donderdag weer haar intrede doet is er een enorme rush op winterbanden. Vooral vrijdagochtend zou het weer zeer glad kunnen worden op de weg.
  [naar artikel]
 48. Googles slimme jas stuwt e-kledij voort (14/03/2017 - De Tijd)
  01:04 Google en Levi’s brengen in de herfst hun slimme jas op de markt. Dat kan de langverwachte doorbraak voor e-kledij betekenen.
  [naar artikel]
 49. Drie doden onder ton kledij in Spanje (29/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Spaans echtpaar en hun 12-jarige dochter zijn dood teruggevonden onder een ton kledij die in hun slaapkamer op hen gevallen is terwijl ze
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy