Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:38 uur

REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “Hopelijk zit ik in finale niet meer bij Groninger uit Vaticaanstad”

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 03:28

Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Ook vandaag heeft de Looienaar het over vreemde vogels, al situeren die zich ditmaal in het peloton.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “In een vlucht zal ik eerder stoorzender dan motor zijn” (24/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Dit weekend blikt hij vooruit op de wegrit van zondag.
  [naar artikel]
 2. REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “Mount Keira zit vol met de giftige, bruine slang” (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Vandaag raakt hij onder meer zijn deelname aan in de mixed relay, de tijdritdiscipline waarin de Looienaar woensdag in actie komt.
  [naar artikel]
 3. REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “Kamers zijn ruim, alsof Serry en ik een suite delen” (19/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Maandag focust de Looienaar op de reis naar en de eerste kennismaking met Australië.
  [naar artikel]
 4. REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “Veel vreemde vogels hier, maar roomie Pieter Serry hoort daar niet bij” (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Vandaag heeft de Looienaar het over de zwartrugfluitvogel, de grote gelekuifkaketoe en… kamergenoot Pieter Serry.
  [naar artikel]
 5. REGENBOOGMONOLOOG. Quinten Hermans: “Nu snap ik wat Wout bedoelde met Mount not Pleasant” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans, de enige Limburgse wielerprof in Wollongong, trakteert ons gedurende deze WK-week dagelijks op een Regenboogmonoloog. Vandaag blikt de Looienaar terug op zijn mixed relay en vooruit naar de wegrace van zondag die over Mount Pleasant trekt.
  [naar artikel]
 6. Modelploegmaat Quinten Hermans: “Voor minder dan wereldtitel kwamen we niet naar hier” (25/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans heeft woord gehouden. In zijn WK-column van Het Belang van Limburg stelde de Looienaar al dat hij in de huid van stoorzender zou kruipen. Maar Hermans deed meer dan dat. Hij rolde ook mee de rode loper uit voor de latere wereldkampioen. “Het is fantastisch dat ik dit van dichtbij mag meemaken.”
  [naar artikel]
 7. Quinten Hermans “moest niet diep gaan” voor knappe zege, waar ligt zijn toekomst? “Ik zit in een luxesituatie” (18/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met een sterke sprint nop de Mur de Durbuy kroonde Quinten Hermans zich tot winnaar van de koninginnenrit in de Baloise Belgium Tour. Onderweg pakte Hermans ook de volle buit in de Gouden Kilometer, waardoor hij nu op acht seconden van leider Schmid staat. “Elke seconde die ik vandaag nam, is goed.”
  [naar artikel]
 8. Rondje moddergooien tussen Quinten Hermans en Intermarché gaat verder: van “verziekte sfeer” tot “karaktermoord” (29/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Door de manier waarop hij gereageerd heeft, heeft Quinten Hermans getoond waarom we hem niet meenemen naar de Tour.” Dat zei Aike Visbeek, sportief manager van Intermarché-Wanty-Gobert, woensdagochtend. “Een ploeg die zo omgaat met zijn renners, daar wil ik geen deel van uitmaken”, reageert Hermans.
  [naar artikel]
 9. Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans is een man om de komende weken in de gaten te houden in het veld. Hij etaleerde een prima vorm in de Verenigde Staten, maar wil meer. Hij wil “ieder weekend meedoen voor het podium en liefst geregeld winnen”, zo zegt Hermans zelf. Maar onze columnist Michel Wuyts waarschuwt ook voor overmoed. “De renner die wekelijks op de dubbel mikt, sneuvelt.”
  [naar artikel]
 10. Intermarché-Wanty-Gobert verdedigt niet-selectie Quinten Hermans voor de Tour: “De sfeer was verziekt” (29/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Door de manier waarop hij gereageerd heeft, heeft Quinten Hermans getoond waarom we hem niet meenemen naar de Tour.” Dat zegt Aike Visbeek, sportief manager van Intermarché-Wanty-Gobert. Maandag vernam Quinten Hermans tot ieders verbazing dat hij niet naar de Tour mocht.
  [naar artikel]
 11. Quinten Hermans licht ontgoocheld ondanks podiumplaats op BK: “Zonder kettingprobleem sprint ik om zilver” (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Viermaal was het doffe ellende in het hoofd van Quinten Hermans na afloop van een prof-BK. Zondag kon er wél een glimlach van af bij de eigenaar van de bronzen plak. “Al was ik nog meer tevreden geweest als ik zonder die aflopende ketting om het zilver had kunnen sprinten”, klonk het.
  [naar artikel]
 12. Quinten Hermans na tweede plaats op EK: “We hadden sterke Lars niet verwacht” (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Lars van der Haar verraste vriend en vijand met zijn tweede Europese titel zondag. De Nederlander won op eigen terrein na een straffe race. “Ik bleek ook niet sterk genoeg op het einde”, gaf Quinten Hermans toe.
  [naar artikel]
 13. REACTIES. Sweeck: “Deze lijn doortrekken tot WK” - Hermans: “Wout was indrukwekkend” (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de schaduw van Belgisch kampioen Wout van Aert kaapten Laurens Sweeck en Quinten Hermans de overige podiumplaatsen weg. Het hoogst haalbare, want ze moesten zoals verwacht hun meerdere erkennen in Van Aert. “Ik moest mijn tenen uitkuisen om hem één ronde te volgen", aldus Quinten Hermans.
  [naar artikel]
 14. Quinten Hermans daags na verrassende niet-selectie: “Of dit een afrekening is? Dat gevoel heb ik wel” (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans mag niet naar de Tour de France. Daags na zijn niet-selectie kan onze landgenoot van Intermarché-Wanty-Gobert nog altijd niet begrijpen waarom hij thuis moet blijven. “Geen verstandige keuze, want de ploeg wordt nu in een slecht daglicht gebracht.”
  [naar artikel]
 15. Quinten Hermans voor laatste wegkoers van het seizoen: “Parcours in Bretagne moet me liggen” (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans zet zondagavond na de Bretagne Classic-Ouest France een punt achter zijn wegcampagne. Maandag reist de Looienaar van Intermarché-Wanty Gobert met de crosskern af voor een hoogtestage in het Italiaanse Livigno. “Voorlopig staat Bredene (25/9) op de planning als eerste cross van het seizoen”, verklapt Hermans.
  [naar artikel]
 16. “Al chaos met hem sinds november, de situatie is uit de hand gelopen”: performance manager countert uitspraken Quinten Hermans (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans (26) mag niet naar de Tour de France. Aike Visbeek, performance manager bij Intermarché-Wanty-Gobert, reageerde vanochtend op de verrassende niet-selectie van onze landgenoot. “We willen onze ploegsfeer ten alle koste bewaren.”
  [naar artikel]
 17. Quinten Hermans dicht bij nieuwe deal met Intermarché, dat crossproject sowieso voortzet: “Met of zonder Tormans” (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Behoudens spectaculaire wending zal Intermarché-Wanty-Gobert ook de komende jaren kunnen rekenen op Quinten Hermans (26). Op de weg én in het veld. Met Tormans? “Of zonder”, laat teammanager Jean-François Bourlart het nog open. “Ik ben niet vergeten wat zich de voorbije maanden allemaal heeft afgespeeld.”
  [naar artikel]
 18. Mister Regelmaat Quinten Hermans na Heusden-Zolder: “Nu graag die uitschieter aub” (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vierde na een ontketende Wout van Aert en de sprintende sparringpartners Pidcock-Iserbyt, dat was het verdict voor de nooit aflatende Quinten Hermans op Circuit Zolder. “Nu graag die uitschieter aub”, klonk het achteraf uit de mond van de Looienaar.
  [naar artikel]
 19. Quinten Hermans plaatst vraagtekens bij crossen in VS: “Tweemaal tien uur onderweg” (13/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na de openingsmanche van de wereldbeker in Waterloo krijgen de veldrijders woensdagavond in Fayetteville een generale repetitie voor het WK eind januari voorgeschoteld. Quinten Hermans, de nummer drie van Waterloo, heeft zo zijn bedenkingen over crossen in de States. “Onze sport is nog niet klaar om alles en iedereen te laten overvliegen naar Amerika.”
  [naar artikel]
 20. Quinten Hermans plaatst vraagtekens bij crossen in VS: “Tweemaal tien uur onderweg” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na de openingsmanche van de wereldbeker in Waterloo krijgen de veldrijders woensdagavond in Fayetteville een generale repetitie voor het WK eind januari voorgeschoteld. Quinten Hermans, de nummer drie van Waterloo, heeft zo zijn bedenkingen over crossen in de States. “Onze sport is nog niet klaar om alles en iedereen te laten overvliegen naar Amerika.”
  [naar artikel]
 21. Quinten Hermans na derde plaats in Gullegem: “Ik reed lek op slecht moment” (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de schaduw van Tom Pidcock leek Quinten Hermans in Gullegem op weg naar de tweede plaats, maar uiteindelijk moest hij teamgenoot Joran Wyseure voor laten gaan. “Ik ben blij voor hem”, reageerde de Looienaar van Tormans. “Die tweede stek is voor hem een mooie beloning.”
  [naar artikel]
 22. Quinten Hermans sluit sterke week in Polen (weer) af zonder grote zege: “Ik heb al iets te veel ereplaatsen behaald” (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl hij deze week voor Intermarché alweer enkele ereplaatsen versierde in de Ronde van Polen, maakte Alpecin-Deceuninck bekend dat Quinten Hermans (27) volgend jaar hun kleuren verdedigt. Een transfer die niet zonder slag of stoot verliep: Hermans mocht niet mee naar de Tour. “Ik vind het nog altijd een zwakke beslissing, maar ik heb ze leren aanvaarden.”
  [naar artikel]
 23. Quinten Hermans na eerste WorldTour-podium in Ronde van het Baskenland : “Fier op mijn sprint” (05/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het zog van ritwinnaar Julian Alaphilippe sprintte de Limburger Quinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert) dinsdag naar een derde plaats in de tweede etappe van de wielerronde van het Baskenland (WorldTour). “In de volgende ritten probeer ik het opnieuw”, beloofde hij na afloop.
  [naar artikel]
 24. Quinten Hermans na eerste WorldTour-podium in Ronde van het Baskenland : “Fier op mijn sprint” (05/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het zog van ritwinnaar Julian Alaphilippe sprintte de Limburger Quinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert) dinsdag naar een derde plaats in de tweede etappe van de wielerronde van het Baskenland (WorldTour). “In de volgende ritten probeer ik het opnieuw”, beloofde hij na afloop.
  [naar artikel]
 25. Quinten Hermans mikt op eindzege in Ronde van Polen: “Maar tijdrit wordt cruciaal” (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans heeft zijn niet-selectie voor de Tour de France verteerd. De Looienaar van Intermarché-Wanty Gobert antwoordde in de derde rit van de Ronde van Polen met de pedalen door derde te eindigen op de steile slotklim. Hermans prijkt op dezelfde plaats in de tussenstand.
  [naar artikel]
 26. Quinten Hermans na cross in Zonhoven: “Toon Aerts kende het geluk dat ik niet had” (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een tweede plaats uit Ruddervoorde in de achterzak reisde Quinten Hermans naar Zonhoven af. Daar pakte niet Eli Iserbyt, wereldbekerleider en laureaat van zaterdag, maar Toon Aerts de zege. “Toon kende het geluk dat ik niet had: dat Eli in zijn spoor wel haperde”, oordeelde de Looienaar.
  [naar artikel]
 27. Quinten Hermans: “Met nog wat procentjes extra is er iets mogelijk” (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Limburger op het podium van het BK bij de elite mannen? Daarvoor moeten we al terug naar 2005 in Wachtebeke, toen zowel Tom Vanoppen (zilver) als Ben Berden (brons) zich in de medailles hesen. Quinten Hermans kan 17 jaar later de ban breken.
  [naar artikel]
 28. Quinten Hermans lijkt het gelag te betalen van de vele vertrekkers bij Intermarché: “Geen sportieve redenen voor niet-selectie” (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans (26) mag niet naar de Tour de France. Begrijpe wie kan. De Limburger bewees dit jaar dat hij bij de betere punchers van het peloton behoort, maar een transfer naar Alpecin-Fenix kost hem zijn plaats. “Als het waar is wat ze zeggen, zal ik de sfeer overal verzieken, toch?” Uitleg bij een niet-selectie die op onbegrip botst in het milieu.
  [naar artikel]
 29. Quinten Hermans breekt met manager Van Kasteren: “In alle vriendschap afscheid genomen” (04/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de marge van Quinten Hermans’ deelname aan de Strade Bianche raakte bekend dat de Looienaar van Intermarché-Wanty Gobert per direct overstapt naar het managementbureau Squadra Sports. Hermans neemt dus afscheid van Hans van Kasteren, de zaakwaarnemer die hem al sinds de jeugd bijstaat.
  [naar artikel]
 30. Quinten Hermans na derde plaats in Ronde van Polen: “Zal het zeker nog proberen” (01/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Dit was een brutale klim, hij lijkt wat op de Muur van Hoei”, verklaarde Quinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert) maandag na zijn derde plaats in de derde rit van de Ronde van Polen (WorldTour). “Vorig jaar probeerde ik het met een aanval in het begin van de klim, maar dat draaide niet goed uit. Nu probeerde ik het op een andere manier en kwam ik er al dichter bij. In de toekomst probeer ik het zeker opnieuw.”
  [naar artikel]
 31. Intermarché vreest alsnog voor vertrek van Quinten Hermans: “Gesprekken slepen aan” (17/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén maand geleden leek een nieuwe deal nog nakend. Maar de realiteit is dat Quinten Hermans (26) tot op vandaag nog steeds niet heeft bijgetekend bij zijn huidige team Intermarché-Wanty-Gobert.
  [naar artikel]
 32. Vijf stellingen over en voor Quinten Hermans (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sinds zijn machtige overwinning in Fayetville, heeft elke crossvolger een mening over Quinten Hermans. In de aanloop naar het EK reageert de Looienaar op vijf stellingen over… Quinten Hermans.
  [naar artikel]
 33. Quinten Hermans, die in voorselectie Tour zit, over gemiste WK veldrijden: “Grootste ontgoocheling van m’n leven” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  En of het diep zit. Quinten Hermans (26) zal er komend weekend niet bij zijn op het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Het gevolg van een positieve - een “héél licht positieve” - coronatest afgelopen zondag. De renner van Tormans/Intermarché-Wanty-Gobert, die straks graag naar de Tour wil, blikte zonet een eerste keer terug op dat slechte nieuws.
  [naar artikel]
 34. Intermarché-Wanty-Gobert neemt Quinten Hermans tegen verwachting in niet mee naar Tour: “Klaar en duidelijk dat sportieve hierin niet primeert” (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zoek straks niet naar Quinten Hermans in de Tourselectie van Intermarché-Wanty-Gobert. Onze landgenoot is tegen alle verwachtingen in naast de achtkoppige ploeg gevallen, nadat eerder bekend raakte dat hij volgend jaar voor Alpecin-Fenix zal rijden. “Dit had ik absoluut niet zien aankomen.”
  [naar artikel]
 35. Quinten Hermans gaat ondanks verrekte duim voor eindzege in Baloise Belgium Tour (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans (26) beleefde daags voor Dwars door het Hageland een schrikmoment. Tijdens een laatste training merkte een automobilist de Looienaar van Intermarché-Wanty Gobert niet op. Gevolg: een gebroken fietskader en een verrekte duim. Inmiddels is Hermans voldoende hersteld om… “Een gooi te doen naar een goed eindklassement in de Ronde van België”, klinkt het.
  [naar artikel]
 36. Quinten Hermans gaat ondanks verrekte duim voor eindzege in Baloise Belgium Tour (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans (26) beleefde daags voor Dwars door het Hageland een schrikmoment. Tijdens een laatste training merkte een automobilist de Looienaar van Intermarché-Wanty Gobert niet op. Gevolg: een gebroken fietskader en een verrekte duim. Inmiddels is Hermans voldoende hersteld om… “Een gooi te doen naar een goed eindklassement in de Ronde van België”, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Pechvogel Quinten Hermans beleeft moeilijkste dagen uit carrière na gemist WK: “Ik ga zondag zeker niet kijken” (26/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans (26) beleeft de moeilijkste dagen uit zijn carrière. Drie dagen na de positieve coronatest die zijn WK-droom verpestte is hij nog steeds niet bekomen. Woensdagavond riep de Looienaar de pers virtueel bijeen om zijn hart te luchten. “Ik heb een paar slapeloze nachten achter de rug, het is een echte hel”, vertelde hij diep teleurgesteld.
  [naar artikel]
 38. Quinten Hermans derde na Haller en Van Aert: “Wout vertelde me vrijdag al dat hij zou versnellen” (21/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ze hadden vrijdag nog samen getraind, Wout van Aert en Quinten Hermans. Vermoedelijk ging het er toen niet over hoe ze Marco Haller moesten verslaan in de Bemer Cyclassics in Hamburg. En toch legde de verrassende Oostenrijker de twee getalenteerde Belgen over de knie.
  [naar artikel]
 39. Quinten Hermans maakt favorietenrol waar en wint BK bij de beloften (08/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Quinten Hermans heeft zich tot Belgisch kampioen bij de beloften gekroond. In een mistig Oostende sloeg de renner van Telenet-Fidea Lions al snel een kloofje. Hij gaf dat niet meer uit handen en kwam solo over de finish met een duidelijke voorsprong. Na het Europees kampioenschap schrijft Quinten Hermans zo ook het Belgisch kampioenschap bij de beloften op zijn naam. Nicolas Cleppe reed naar een tweede plaats, Yannick Peeters vervolledigde het podium.
  [naar artikel]
 40. Quinten Hermans opvolger van Ben Hermans op erelijst Ronde van Apennijnen? (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag vindt in en rond Genua alweer de 83ste editie van de Ronde van Apennijnen plaats. De zware eendagskoers was vorig jaar een prooi voor Ben Hermans. Volgt naamgenoot Quinten Hermans hem op?
  [naar artikel]
 41. Eindelijk officieel: Quinten Hermans naar Alpecin-Deceuninck (04/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wat al weken niet gezegd mocht worden, is eindelijk officieel bekend gemaakt. Quinten Hermans trekt volgend seizoen het truitje van Alpecin-Deceuninck aan. Een mooie overgang, die wel flink wat stof deed opwaaien door een onverwachte niet-Tourselectie. “Ik ben tevreden dat het hoge woord er eindelijk uit is”, reageert de Looienaar.
  [naar artikel]
 42. Transfersaga rond Quinten Hermans blokkeert beslissing Tormans (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De transfersaga rond Quinten Hermans blijft duren. De 26-jarige Limburger leek net als zijn collega’s Joran Wyseure en Emiel Verstrynge van Tormans Cyclo Cross Team naar Alpecin-Fenix te trekken. Een deal was in de maak, tot Hermans zijn manager Hans van Kasteren verliet. Zijn nieuw management (Squadra Sports) besloot de lopende onderhandelingen te bevriezen. Hermans eindigde vervolgens tweede in Luik-Bastenaken-Luik en dat lokte verschillende topploegen, waaronder ook Jumbo-Visma. “Een zeer goeie renner”, aldus Merijn Zeeman. “Er tonen veel ploegen interesse, maar van Lotto-Soudal hoorde ik nog niks”, aldus Hermans eind april.
  [naar artikel]
 43. Hermansen & Hermans in Baskenland (31/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Hermans&Hermans in Baskenland’, het zou zomaar een titel kunnen zijn van een Kuifje-strip. Op de lastige wegen in Noord-Spanje zorgen ancien Ben (35) en ontdekker Quinten Hermans (26) voor de Limburgse afvaardiging. Ben start voor de derde keer in Baskenland, Quinten voor het eerst.
  [naar artikel]
 44. Hermans: “Niet mijn bedoeling om weg te rijden” - Stybar: “Ik heb ervan genoten” (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voelde me van in het begin goed”, vertelde Quinten Hermans na zijn zege in Essen. “Het was niet mijn bedoeling om weg te rijden, wel om een...
  [naar artikel]
 45. Het grote darts-interview met Quinten Hermans: “Van stilzitten word ik onrustig” (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  In onze reeks ‘het dartsinterview’ laten we een sporter elf pijltjes naar het blok werpen waarbij elk cijfer een vraag oplevert. Ook houden we het klassement bij van de beste darter. In de aanloop naar het WK wielrennen is het de beurt aan de enige Limburger bij de elite. En reken maar dat Quinten Hermans (27) klaar is voor zijn vuurdoop. “De voorbije weken ben ik vaak als een wrak opgestaan”, wijst de renner van Intermarché - Wanty-Gobert naar de zware voorbereiding op zijn eerste WK.
  [naar artikel]
 46. Quinten Hermans de beste bij de beloften in Zonhoven (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans (Telenet-Fidea) heeft zondag de Superprestigecross in Zonhoven bij de beloften gewonnen. De 21-jarige Hermans haalde het voor de
  [naar artikel]
 47. Bedreigingen voor ploegleiding Intermarché, die uitspraken Quinten Hermans countert: "Situatie is uit de hand gelopen, we willen ploegsfeer bewaren” (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans (26) mag niet naar de Tour de France. “We willen onze ploegsfeer ten alle koste bewaren”, reageerde Aike Visbeek, performance manager bij Intermarché-Wanty-Gobert, vanochtend op de verrassende niet-selectie van onze landgenoot. Visbeek voegde er zelfs aan toe dat de ploegleiding bedreigingen krijgt na de beslissing.
  [naar artikel]
 48. KOERS KORT. Quinten Hermans naar Alpecin-Fenix - Biniam Girmay is kampioen tijdrijden in Eritrea, fans laten zich niet onbetuigd (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals verwacht trekt Quinten Hermans (26) naar Alpecin-Fenix, vanaf 1 juli Alpecin-Deceuninck. Hermans, tweede in Luik-Bastenaken-Luik en winnaar van de vierde etappe in de Baloise Belgium Tour, verlaat Intermarché-Wanty-Gobert. Daar vreesden men al langer het vertrek van Hermans. “Het zou best kunnen dat we hem moeten afstaan, jawel. De concurrentie is moordend, er is veel interesse in Quinten. Wat normaal is voor een renner die het pure cross-statuut is overstegen en resultaten rijdt in grote koersen op de weg”, vertelde teammanager Jean-François Bourlart twee weken geleden aan onze redactie. Ook de naam van Quick.Step als geïnteresseerde ploeg circuleerde.
  [naar artikel]
 49. Quinten Hermans spoelt WK-kater door (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans heeft de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee bij de beloften op zijn palmares gebracht. De Telenet-Fidea Lion haalde het
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy