Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
08:03 uur

Jessa vreest naast snelle Vlaamse financiering voor nieuw ziekenhuis te grijpen

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 03:28

De Vlaamse regering zal vrijdag mogelijk de financiering van de zogenaamde “precaire” ziekenhuisdossiers bespreken. Maar in de lijst die circuleert zou het Jessaziekenhuis van Hasselt niet zijn opgenomen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Betonrot in Jessa Ziekenhuis, maar Vlaams geld blijft uit: “We moeten overal uitkijken voor asbest” (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zware medisch-technische machines die niet op sommige vloeren kunnen staan omdat die niet stevig genoeg zijn. De huidige staat van het Jessa Ziekenhuis toont aan dat de nieuwbouw meer dan welkom zal zijn, maar het blijft wachten op de Vlaamse financiering.
  [naar artikel]
 2. Jessa blijft elk jaar 6 miljoen investeren, ondanks bouw van nieuw ziekenhuis (26/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jessa blijft elk jaar meer dan 6 miljoen euro investeren in de gebouwen van het ziekenhuis, ook al moet binnen tien jaar het nieuwe Jessa Ziekenhuis gebruiksklaar zijn. Zo staat het gebouw aan de Hasseltse Stadsomvaart vandaag in de steigers. “We kunnen nu eenmaal niet blijven stilstaan.”
  [naar artikel]
 3. Intensivist Jessa Ziekenhuis: "Aan dit tempo liggen intensieve bedden voor coronapatiënten volgende week vol" (23/03/2021 - VRT NWS)
  Jasperina Dubois, intensivist bij het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, vreest dat als de coronacijfers aan het huidige tempo blijven stijgen de intensieve afdeling in de problemen zal komen. In het ziekenhuis komen meer en jongere patiënten binnen die intensieve zorgen nodig hebben.
  [naar artikel]
 4. Vlaamse primeur: jongeren met verslaving starten meteen met begeleiding in ziekenhuis (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 januari zullen jongeren die op de spoeddienst van het Jessa Ziekenhuis belanden met een alcohol- of drugprobleem, daar extra zorg krijgen. De stad slaat voor deze Vlaamse primeur, de handen in elkaar met Jessa en verschillende zelfhulpgroepen.
  [naar artikel]
 5. Roel Cleenders (69), trekker van bouw nieuw Jessa ziekenhuis, onverwacht overleden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Erevoorzitter en lid van de raad van het bestuur van het Hasseltse Jessa Ziekenhuis Roel Cleenders is zondag onverwacht overleden. Cleenders (69) was vijf jaar voorzitter van de raad van bestuur van het Jessa Ziekenhuis en stond bekend als een harde werker die altijd de consensus zocht.
  [naar artikel]
 6. Hasseltse topchirurg zet Jessa Ziekenhuis internationaal op de kaart met nieuwe techniek (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis gaat in Dubai een expertisecentrum voor hartchirurgie uitbouwen. Het grootste ziekenhuis van het Emiraat wil de nieuwe techniek van Jessa-chirurg Alaaddin Yilmaz onder de knie krijgen.
  [naar artikel]
 7. Jessa en ZOL testten al 101 patiënten, 11 positief (10/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sinds vorige week worden ook in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt en het ZOL in Genk coronatesten uitgevoerd. Intussen werden in het Jessa Ziekenhuis al 45 patiënten getest, in het ZOL gaat het om 56 testen.
  [naar artikel]
 8. Achter de schermen van het Jessa Ziekenhuis: “Slaan en schieten zijn het populairst” (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis biedt als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen innovatieve, topklinische geneeskunde en patiëntenzorg op drie locaties: Campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.
  [naar artikel]
 9. Achter de schermen van het Jessa Ziekenhuis: “Hoe zeldzamer de ziekte, hoe belangrijker netwerk” (06/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis biedt als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen innovatieve, topklinische geneeskunde en patiëntenzorg op drie locaties: Campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.
  [naar artikel]
 10. Achter de schermen van het Jessa Ziekenhuis: "Zonder passie hou je dit niet vol" (02/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis biedt als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen innovatieve, topklinische geneeskunde en patiëntenzorg op drie locaties: campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad. Met 3.091 werknemers is het Jessa Ziekenhuis de grootste werkgever van Limburg. Jaarlijks biedt Jessa warme zorg aan gemiddeld 195.185 patiënten en een veelvoud aan bezoekers die zo vaak mogelijk actief betrokken worden in het zorgtraject. Maar hoe verloopt dit alles achter de schermen? En welke nieuwigheden doen hun intrede in de zorg? Ontdek het deze week in onze reeks BinnensteBuiten!
  [naar artikel]
 11. Achter de schermen van het Jessa Ziekenhuis: “Elke patiënt heeft een ander ziektebeeld en dus een andere voedingsbehoefte” (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis biedt als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen innovatieve, topklinische geneeskunde en patiëntenzorg op drie locaties: Campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.
  [naar artikel]
 12. De weg kwijt in het ziekenhuis? Hier zal je dat straks niet meer overkomen (03/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Patiënten en bezoekers van het Jessa Ziekenhuis vinden straks moeiteloos de weg. Jessa is het eerste Belgische ziekenhuis dat gebruikmaakt van de indoor navigatie-app van het Limburgse BlooLoc.
  [naar artikel]
 13. 336 gezinsleden van personeel Jessa Ziekenhuis krijgen woensdag boosterprik (20/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis geeft 336 gezinsleden van medewerkers en artsen de kans om zich sneller te laten vaccineren. Het gaat om boostervaccins die over zijn na de vaccinatie van het personeel. “We hopen zo ook de uitval van personeel te beperken”, klinkt het bij Jessa.
  [naar artikel]
 14. Medicatietekort dreigt in Jessa Ziekenhuis Hasselt: "De farma-industrie was hier niet op voorbereid" (10/04/2020 - VRT NWS)
  In het Jessa ziekenhuis in Hasselt moeten ze zuinig omspringen met bepaalde medicatie, anders dreigt er een tekort. Het gaat vooral over medicatie om mensen op intensieve zorgen in een kunstmatige coma te houden. Het Jessa Ziekenhuis verbruikt daarvan momenteel tien keer meer dan normaal.
  [naar artikel]
 15. Voor het eerst sinds 190 dagen geen covidpatiënten in Jessa Ziekenhuis (16/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag zijn de laatste covidpatiënten uit het Jessa Ziekenhuis ontslagen. Het is de eerste keer sinds de start van de pandemie dat het ziekenhuis coronavrij is.
  [naar artikel]
 16. Ook Jessa kampt met personeelsuitval: ziekenhuis zoekt studenten verpleegkunde (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook het Jessa Ziekenhuis in Hasselt wordt zwaar getroffen door personeelsuitval. Liefst 204 medewerkers zitten thuis met een besmetting of in quarantaine. “We zoeken studenten verpleegkunde ter ondersteuning”, doet Jessa een oproep.
  [naar artikel]
 17. Eénpersoonskamer in Jessa Ziekenhuis helft duurder om apparaten aan te kopen (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Jesse Ziekenhuis in Hasselt richt een medische investeringsfonds op om nieuwe apparatuur aan te kopen. Zo wil het ziekenhuis vermijden dat patiënten naar andere ziekenhuizen moeten gaan voor bepaalde onderzoeken. De financiering van het fonds gebeurt door het ereloonsupplement op een eenpersoonskamer te verhogen met 50 procent. Voor een tweepersoonskamer blijf je evenveel betalen.
  [naar artikel]
 18. Jessa Ziekenhuis beperkt bezoek door stijgende coronacijfers (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf morgen mag elke patiënt in het Jessa Ziekenhuis nog maar één bezoeker per dag ontvangen. Het ziekenhuis verstrengt de bezoekregeling omwille van het stijgend aantal coronabesmettingen.
  [naar artikel]
 19. Groetjes aan patiënten in Jessa Ziekenhuis kunnen nu ook per video of telegram (19/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie een familielid, vriend of kennis wil verrassen die in het Hasseltse Jessa Ziekenhuis ligt, kan dat voortaan ook met een videogroet doen.
  [naar artikel]
 20. Jessa Ziekenhuis eert Pukkelpop slachtoffers met vlag: "Zo’n gebeurtenis laat ook bij professionals diepe sporen na" (18/08/2021 - VRT NWS)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt heeft vandaag een vlag opgehangen om de slachtoffers van de storm tijdens Pukkelpop 2011 te herdenken. 10 jaar geleden overleden 5 jongeren en raakten 140 anderen gewond. Veel van hen belandden op de spoeddienst van het Jessa Ziekenhuis en nu hijsen ze de vlag als eerbetoon.
  [naar artikel]
 21. “Vruchtbaarheidsproblemen op latere leeftijd” (09/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis kan sinds begin mei met zijn nieuwe uitgebreide NIPT ook afwijkingen van de geslachtschromosomen screenen. Daarmee heeft Jessa als ziekenhuis een primeur voor ons land beet.
  [naar artikel]
 22. Jessa Ziekenhuis en UZ Leuven gaan nauw samenwerken in eerste Belgische traumanetwerk (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELT/LeuvenHet Jessa Ziekenhuis in Hasselt gaat voor de uitbouw van een traumanetwerk nog nauwer samenwerken met het UZ Leuven. “We gaan onze werkwijze op elkaar afstemmen zodat we patiënten met levensbedreigende verwondingen beter en sneller kunnen helpen”, zegt urgentiearts Agnes Meersman van Jessa. Morgen organiseert het ziekenhuis een internationaal symposium voor traumaspecialisten.
  [naar artikel]
 23. Jessa Ziekenhuis start wervingscampagne voor 58 jobs (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis is gestart met een grote wervingscampagne onder de noemer The art of Caring, of de kunst van het zorgen.
  [naar artikel]
 24. 1 jaar Pfizer in Jessa Ziekenhuis: 67 proefkonijnen voor medicijnen (21/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Al 67 vrijwilligers uit de regio rond Limburg hebben zich het afgelopen jaar aangemeld bij het farmaceutisch bedrijf Pfizer om testpersoon te zijn, voor nieuwe medicijnen. Die selectie gebeurt nu sinds een jaar samen met het Jessa ziekenhuis in Hasselt. Zo een onderzoek is belangrijk, want alleen door alles grondig te testen leren we alle bijwerkingen van een medicijn kennen zegt Pfizer. Zij houden vandaag een studiedag in het Jessa Ziekenhuis.
  [naar artikel]
 25. Stad Hasselt werkt alternatief uit voor peperdure ondergrondse parking Jessa Ziekenhuis (16/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de geplande parkeergarage tussen het Jessa Ziekenhuis en het cultureel centrum in Hasselt definitief van de baan is, heeft de stad een alternatieve oplossing klaar voor bezoekers, patiënten en medewerkers van het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 26. Jessa erkend als aidsreferentiecentrum (18/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTHet Jessa Ziekenhuis in Hasselt is door minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) erkend als aidsreferentiecentrum. Het is het eerste ziekenhuis in Limburg dat die erkenning krijgt. Vandaag biedt Jessa ook al zorg aan voor hiv-patiënten, maar met deze erkenning zal die nog uitgebreid worden. Naar schatting 220 patiënten zullen er intensieve opvolging krijgen.
  [naar artikel]
 27. Jessa en Sint-Trudo Ziekenhuis starten dan toch met vaccineren (22/01/2021 - VRT NWS)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt en het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden kregen dan toch de toestemming om onmiddellijk te starten met het vaccineren van artsen en zorgmedewerkers van spoed, intensieve zorgen en covid-afdelingen. In het Jessa gaat het over zo'n 500 Pfizervaccins en in Sint-Trudo 200.
  [naar artikel]
 28. Jessa Ziekenhuis versoepelt bezoekregeling (20/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag, 20 september, versoepelt het Hasseltse Jessa Ziekenhuis haar bezoekbeleid naar een dagelijks bezoekmogelijkheid.
  [naar artikel]
 29. Nog 5 kandidaat-ontwerpteams voor nieuwe Jessa ziekenhuis (23/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De raad van bestuur van het Jessa Ziekenhuis heeft 5 kandidaten aangesteld die de architectuurwedstrijd voor de nieuwe eenheidscampus mogen verder zetten.
  [naar artikel]
 30. Jessa Ziekenhuis werkt twee jaar aan nieuwe website: info op maat van patiënten en artsen (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis heeft een nieuw digitaal platform in elkaar gestoken. Op de website krijgen patiënten, bezoekers maar ook de 3.800 eigen medewerkers en artsen informatie op maat.
  [naar artikel]
 31. Jessa Ziekenhuis stuurt Reach Out Teams naar twintig woonzorgcentra (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt heeft een actieplan klaar om in twintig Limburgse woonzorgcentra waarmee het ziekenhuis een samenwerkingsovereenkomst heeft, bij te springen in de strijd tegen het coronavirus.
  [naar artikel]
 32. ‘Is Jessa jouw temptation?’: Hasselts ziekenhuis lanceert opvallende wervingscampagne (24/06/2020 - De Standaard)
  Bij het Jessa Ziekenhuis in Hasselt zijn ze op zoek naar tien verpleegkundigen voor de dienst intensieve zorg en het operatiekwartier. Ze gebruiken hiervoor een wel zeer opvallende wervingscampagne. In de stijl van het tv-programma Temptation Island verleiden ze geïnteresseerden tot een job in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 33. ‘Is Jessa jouw temptation?’: Hasselts ziekenhuis lanceert opvallende wervingscampagne (23/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij het Jessa Ziekenhuis in Hasselt zijn ze op zoek naar tien verpleegkundigen voor de dienst Intensieve Zorg en het operatiekwartier. En ze gebruiken hiervoor een wel zeer opvallende wervingscampagne. In de stijl van het tv-programma Temptation Island verleiden ze geïnteresseerden tot een job in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 34. Jessa Ziekenhuis en UHasselt doen onderzoek naar precieze doodsoorzaak van overleden coronapatiënten (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Jessa Ziekenhuis en de UHasselt willen meer inzicht krijgen in de doodsoorzaken van Covid19-slachtoffers. Een CT-scan en weefselstalen moeten...
  [naar artikel]
 35. Jessa Ziekenhuis in Hasselt start met vaccinatie apenpokken: "135 mensen nu aan de beurt, maar moeten nog selectief zijn" (11/08/2022 - VRT NWS)
  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt worden vandaag de eerste vaccins tegen het apenpokkenvirus gegeven op grotere schaal. Omdat er niet voldoende vaccins zijn voor iedereen die zich wil laten vaccineren, wordt er een selectie gemaakt van mensen die een groter risico lopen. In het totaal zullen er de komende 2 weken 135 mensen gevaccineerd worden in het Jessa Ziekenhuis.
  [naar artikel]
 36. Jessa Ziekenhuis verwacht limiet intensieve te bereiken binnen een week (02/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt worden maandag 76 coronapatiënten opgevangen, waarvan 27 op intensieve zorg. Jessa verwacht dat de intensieve bedden er tegen 10 november vol zullen liggen. Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) heeft momenteel 81 coronapatiënten, van wie 20 op intensieve zorg. Ook het ZOL houdt ondanks de verhoogde capaciteit rekening met intensieve bedden die volliggen. “We houden ons hart vast. Dit is een cruciale week”, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. PXL heeft 650 mondmaskers en 4 beademingstoestellen voor Jessa Ziekenhuis (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De opleiding verpleegkunde van Hogeschool PXL schenkt 650 mondmaskers weg en stelt 4 beademingstoestellen ter beschikking aan het Jessa Ziekenhuis.
  [naar artikel]
 38. Jessa personeel zamelt 2.115 euro in voor Een Hart voor Limburg (16/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de maand november zette het Jessa Ziekenhuis een solidariteitsactie op voor ‘Collega’s voor kinderen’ voor Een Hart voor Limburg. Jessa-medewerkers en artsen konden in de 3 personeelsrestaurants elke dag een ‘broodje van de week’ kopen. Per verkocht broodje schenkt Jessa 3 euro aan dit project. Dat levert een mooi bedrag op van 2.115 euro.
  [naar artikel]
 39. Situaties op leven en dood: Jessa Ziekenhuis zoekt mensen voor adrenalinejobs (10/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTVan verpleegkundige op intensieve zorgen tot instrumentist tijdens hartoperaties: zaterdag organiseert het Hasseltse Jessa Ziekenhuis een jobdag voor adrenalinejobs. “Stressbestendigheid is een must”, zegt hoofdverpleegkundige Kris Duchateau.
  [naar artikel]
 40. Hitte en corona? Jessa Ziekenhuis voorziet speciale koelvesten (11/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De spoedmedewerkers in de corona-units van het Jessa Ziekenhuis werken in moeilijke omstandigheden. Met deze hitte is de uitrusting bij spoedinterventies bijzonder warm. Daarom voorziet het ziekenhuis koelvesten die speciaal ontwikkeld zijn voor verkoeling tijdens warme werkomstandigheden.
  [naar artikel]
 41. Twee baby’s met coronabesmetting opgenomen in Jessa Ziekenhuis (28/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden sinds de uitbraak van de coronacrisis twee kinderen - twee baby’s - met een coronabesmetting opgenomen. “Een aantal besmette kinderen in ons land is op intensieve beland, maar gelukkig is er nog geen kind aan het virus overleden”, zegt dr. Marc Raes, medisch diensthoofd pediatrie van Jessa.
  [naar artikel]
 42. Wake-upcall voor Nora Gharib in het Hasseltse Jessa Ziekenhuis (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De vijf BV’s van ‘Een Echte Job’ staan voor hun eerste late shift in het Jessa Ziekenhuis van Hasselt. Daar leren ze meteen hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar kunnen liggen.
  [naar artikel]
 43. Spoedarts Jessa Ziekenhuis stuurt meisje (6) met heupbreuk terug naar huis (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Enkele pinnen moeten de rechterheup van Maysae (6) op zijn plaats houden. Een ongeluk kan altijd gebeuren, alleen heeft het meisje er een onnodig lange lijdensweg opzitten. Vrijdagnamiddag kwam ze zwaar ten val toen ze in een zwembadje aan het spelen was. Op de spoeddienst van het Jessa Ziekenhuis zag de arts niets op de röntgenfoto en werd het meisje weer naar huis gestuurd. Twee dagen later moest ze halsoverkop geopereerd worden in het Leuvense universitaire ziekenhuis Gasthuisberg. Diagnose: een gebroken rechterheup. De ouders overwegen nu gerechtelijke stappen tegen het Jessa Ziekenhuis.
  [naar artikel]
 44. Operatie aan de rug of nek? Jessa zet dan twee robots tegelijk in (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis heeft als eerste ziekenhuis in de Benelux de Loop-X scanner van de Duitse firma Brainlab in gebruik genomen. De robot is specifiek ontwikkeld voor het nemen van 3D-scanbeelden tijdens rug- en nekchirurgie. Dit maakt deel uit van een investeringsprogramma van 1 miljoen euro voor neurochirgie.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. ‘Is Jessa jouw temptation?’: Hasselts ziekenhuis lanceert opvallende wervingscampagne (23/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bij het Jessa Ziekenhuis in Hasselt zijn ze op zoek naar tien verpleegkundigen voor de dienst Intensieve Zorg en het operatiekwartier. En ze gebruiken hiervoor een wel zeer opvallende wervingscampagne.
  [naar artikel]
 46. Jessa Ziekenhuis start met pilootstudie rond antistoffen in bloed (22/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt start begin mei, mits goedkeuring van de ethische commissie, met een pilootstudie die nagaat in welke mate...
  [naar artikel]
 47. Nieuwe campagne van Jessa Ziekenhuis in Hasselt: “Spoed is geen nachtwinkel” (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het weekend denkt u er ineens aan dat u nog een voorschrift van de dokter nodig heeft. Wat doet u? U passeert mogelijk snel even langs de spoedafdeling van het ziekenhuis omdat u net even tijd heeft. Niet voor lang meer. Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis lanceert samen met de Huisartsenwachtpost Herkenrode een campagne om deze situaties tegen te gaan.
  [naar artikel]
 48. "Jessa Ziekenhuis in Diepenbeek politiek niet haalbaar" (03/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De uitbreiding van het Hasseltse Jessa Ziekenhuis zal het ziekenhuis niet naar Diepenbeek brengen. Dat is politiek onhaalbaar klinkt het. Waar het nieuwe ziekenhuis dan wel moet komen, is voorlopig onduidelijk. "Er zijn verschillende pistes, en één van de mogelijke locaties is de Pietelbeeksite", zegt Jos Vandekerkhof, voorzitter van de Medische Raad.
  [naar artikel]
 49. Jessa Ziekenhuis: "Als curve niet daalt, rond 10 november in ongeziene omstandigheden." (29/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  En ook in de andere ziekenhuizen merken ze voelbaar de stijging van het aantal COVID-patiënten. In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt hebben ze nog voldoende capaciteit tot 10 november. Medisch directeur Dirk Ramaekers hoopt dat tegen dan de gevolgen van de verstrengde maatregelen zichtbaar zijn in de curve. Is dat niet het geval, dan zal ook Jessa terechtkomen in een nooit gezien scenario.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy