Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:25 uur

DPG Media wil videoaanbod beter laten renderen

De Tijd

23/09/2022 - 04:07

04:00 Nu we anders naar tv kijken, zoeken mediagroepen naar de beste manier om dat gewijzigde kijkgedrag ook geld te laten opleveren. DPG Media lanceert in oktober een oplossing waarmee adverteerders met éé...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Slapend je centen laten renderen? Deze formules maken dat mogelijk (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zoek je een alternatief voor het geld op je spaarboekje, maar heb je geen zin of tijd om je geldplaatsingen verder op te volgen? Speciaal voor de minder ijverige investeerder zocht Spaargids.be uit op welke manieren je je centen dan toch optimaal kan laten renderen.
  [naar artikel]
 2. Proximus herlanceert digitaal tv-aanbod (13/06/2019 - De Tijd)
  11:18 De telecomoperator herschikt zijn videoaanbod en maakt het beter toegankelijk via digitale tv en mobiele toestellen. Er komt ook een nieuwe decoder.
  [naar artikel]
 3. Spaarrekening, vastgoed, aandelen of goud? Zo kan je je geld het beste laten renderen nu leven duurder wordt (11/05/2022 - VRT NWS)
  Hoe kan je spaargeld of andere inkomsten het beste laten renderen? Die vraagt dringt zich steeds meer op nu de inflatie de pan uit swingt en het leven almaar duurder wordt. Wij gingen te rade bij financieel journalist Michaël Van Droogenbroeck (VRT NWS) en expert Erik Joly (ABN Amro).
  [naar artikel]
 4. Miljoenen renderen nog niet (04/04/2019 - De Morgen)
  Met ambitie is niets mis. Op voorwaarde dat je de zelf gecreëerde verwachtingen waarmaakt. AA Gent krabbelt dus maar beter snel recht, of het hoongelach zal niet lang op zich laten wachten.
  [naar artikel]
 5. Miljoenen renderen nog niet (31/07/2017 - De Morgen)
  Met ambitie is niets mis. Op voorwaarde dat je de zelf gecreëerde verwachtingen waarmaakt. AA Gent krabbelt dus maar beter snel recht, of het hoongelach zal niet lang op zich laten wachten.
  [naar artikel]
 6. Hoera, blut! (08/03/2022 - De Tijd)
  01:00 Holdings moeten hun nut bewijzen door het geïnvesteerde geld beter te laten renderen dan de aandeelhouders dat zelf kunnen. D'Ieteren-CEO Francis Deprez heeft dat begrepen en mag dat dinsdag bewijzen ...
  [naar artikel]
 7. Aantal jonge beleggers verdrievoudigd: zo kan je het geld van je vakantiejob laten renderen (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de coronapandemie is het aantal jonge beleggers fors gestegen. Uit een studie van de FSMA, de toezichthouder op de Belgische financiële markten, blijkt dat in 2021 bijna drie keer meer 18- tot 29-jarigen actief waren als belegger dan in 2019: 27.447 tegenover 10.299. Hoe laat je de centen van je vakantiejob het best renderen? En welke voordelen geniet je als je nog jong bent? Spaargids.be pluist het uit.
  [naar artikel]
 8. Wat je moet weten voor je zonnepanelen installeert: hoe zit het met de terugverdientijd? En is de ligging belangrijk? (07/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het vooruitzicht dat we nog voor vijf tot zelfs tien moeilijke winters staan, leidt tot een rush op zonnepanelen. Zijn ze écht in geen tijd terugverdiend? En hoe kan je ze beter laten renderen? Vijf cruciale vragen beantwoord.
  [naar artikel]
 9. Wat je moet weten voor je zonnepanelen installeert: hoe zit het met de terugverdientijd? En is de ligging belangrijk? (08/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het vooruitzicht dat we nog voor vijf tot zelfs tien moeilijke winters staan, leidt tot een rush op zonnepanelen. Zijn ze écht in geen tijd terugverdiend? En hoe kan je ze beter laten renderen? Vijf cruciale vragen beantwoord.
  [naar artikel]
 10. Marc Van Ranst tevreden met herziening wachttijd vaccins: “Als we die eerste prikken willen laten renderen, is die derde nodig” (15/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Marc Van Ranst is niet ontevreden met de inkorting van de wachttijd voor de boosterprik met Pfizer- en Modernavaccins van zes naar vier maanden. “Als we die eerste twee prikken – die veel mensen al kregen – willen laten renderen, dan is die derde prik inderdaad nodig”, klonk het in ‘De Afspraak’. “Dan gaat de gedaalde effectiviteit terug naar 75 à 80 procent.”
  [naar artikel]
 11. "Vijf redenen waarom dit het moment is om in zonnepanelen te investeren" (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "De technologie verandert zo snel: zou ik niet beter wachten op zonnepanelen die nog beter renderen?" Het is maar één van de vaak gehoorde
  [naar artikel]
 12. Lezersoproep. Hoge temperaturen op komst: hoe hou jij het fris en welke tips helpen om beter te slapen tijdens zwoele nachten? (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag kan het al 27 graden worden, zaterdag stijgt het kwik zelfs naar 32 graden. Genoeg zonne-energie om zonnepanelen te laten renderen, maar hoe zorg je dat je zelf het hoofd koel houdt? Welke tips zorgen voor verkoeling overdag, hoe slaap je beter bij hoge temperaturen en wat kan kinderen helpen om minder last te hebben van de hitte? Deel jouw tips en help andere lezers om minder te puffen.
  [naar artikel]
 13. Belgische familiebedrijven presteren en renderen beter dan al de rest (11/05/2019 - De Tijd)
  01:04 De cijfers liegen er niet om. Belgische familiebedrijven scoren ruimschoots beter dan hun niet-familiale tegenhangers. ‘Familiale toppers hebben er alle belang bij meer voor het voetlicht te treden .’
  [naar artikel]
 14. Hoe kan u uw spaargeld toch laten renderen? (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Centrale Bank maakte onlangs bekend dat ze de belangrijkste rentevoeten nog een tijdje op het huidige bodemniveau handhaaft. Wie op een...
  [naar artikel]
 15. Opkuis Omega Pharma begint te renderen (10/08/2017 - De Tijd)
  15:07 Het Amerikaanse farmabedrijf Perrigo is optimistischer geworden, onder andere omdat de opkuis bij Omega Pharma begint te renderen.
  [naar artikel]
 16. Deze tak21-spaarverzekeringen renderen beter dan de spaarboekjes (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een spaarverzekering vinden die meer dan 2 procent rendement oplevert, heeft iets van zoeken naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg, maar...
  [naar artikel]
 17. Telenet ziet topmanager Martine Tempels vertrekken (21/06/2021 - De Tijd)
  21:11 Het hoofd van Telenets bedrijvendivisie wil na twaalf jaar in Mechelen haar expertise in IT en telecom buiten de beursgenoteerde telecomgroep laten renderen.
  [naar artikel]
 18. De 10 ultieme tips van financieel expert Pascal Paepen voor uw geld in 2021 (24/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt het leven wel makkelijker. Dat zal ook volgend jaar niet anders zijn. Wij gingen bij bank- en beursexpert Pascal Paepen aankloppen voor tien gouden tips om in 2021 meer geld over te houden, of om het beter te laten renderen.
  [naar artikel]
 19. Investeer in marihuana en 12 andere manieren om uw geld te laten renderen (06/02/2019 - Knack)
  Door de aanhoudende lage rente verpieteren uw centen op de klassieke spaarrekening. Er zijn alternatieven, al kunnen die meer risico's inhouden.
  [naar artikel]
 20. Wordt sparen in 2019 toch weer interessant? (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben het in 2018 meermaals herhaald: wie zijn geld wil laten renderen, moet momenteel vooral niet te veel naar het traditionele spaarboekje...
  [naar artikel]
 21. Vier tips voor een hogere spaarrente (26/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De spaarrente staat historisch laag en dat zal nog een hele tijd zo blijven. Wie zijn spaarcenten toch maximaal wil laten renderen, wacht daarom
  [naar artikel]
 22. Arbeid brengt meer op, kapitaal minder: goed nieuws toch? (07/06/2021 - De Standaard)
  Werken? Je moet je geld voor je laten werken. Zo luidt het gezegde en lange tijd kon je inderdaad ook meer geld verdienen door je kapitaal te laten renderen dan door zelf de handen aan de ploeg te slaan. Maar dat verandert.
  [naar artikel]
 23. Met deze manier van sparen haalt u een veel hoger rendement (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie op zoek is naar een manier om zijn/haar spaargeld wat meer te laten renderen, mag de tak21- en tak23-spaarverzekeringen niet over het hoofd...
  [naar artikel]
 24. Welke alternatieven hebben spaarders bij deze lage rente? (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Veel spaarders zoeken naar alternatieven voor het spaarboekje, opdat hun spaarcenten toch wat beter zouden renderen. Maar let op: aan potentieel
  [naar artikel]
 25. Inspanningen voor betere waterkwaliteit renderen in Vlaamse Ardennen (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een beek in de Vlaamse Ardennen zijn voor het eerst in Vlaanderen paaiende beekprikken gefilmd. Dat zijn palingachtige vissen die hoge eisen stellen aan de waterkwaliteit in hun leefomgeving. “Dit bewijst dat de grote inspanningen renderen die de waterbeheerders de voorbije jaren hebben gedaan”, meldt het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB).
  [naar artikel]
 26. Onze bankexperte legt uit: “Iedereen kan participeren aan investeringsnood door spaargeld te laten renderen in duurzame beleggingen” (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Covid-19 zal onze economie kleiner maken, faillissementen en werkloosheid uitlokken, het consumentenvertrouwen aantasten en de overheidsschulden...
  [naar artikel]
 27. Proximus wacht pittig najaar (13/06/2019 - De Tijd)
  18:53 De telecomoperator Proximus ontkurkte gisteren nog eens de champagneflessen voor zijn opgefrist tv- en videoaanbod Pickx. Maar achter de schermen heeft CEO Dominique Leroy andere katten te geselen. He...
  [naar artikel]
 28. Waarom sparen in 2019 wel eens veel interessanter zou kunnen worden (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben het in 2018 meermaals herhaald: wie zijn geld wil laten renderen, moet momenteel vooral niet te veel naar het traditionele spaarboekje...
  [naar artikel]
 29. ‘Mensen met een beperking zijn er niet om jou je beter te laten voelen’: William Boeva haalt uit naar Vlaamse media (13/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. ‘Ik zoek de ondernemers die andere investeerders schrik aanjagen’ (20/11/2021 - De Tijd)
  02:30 Met twee nieuwe fondsen van samen 300 miljoen dollar hoopt de durfkapitalist Hummingbird van de topinvesteerder Barend Van den Brande zijn uitstekende neus voor talent breder te laten renderen in een ...
  [naar artikel]
 31. Is de nieuwe Kyrgios opgestaan? Australisch woelwater laat eindelijk sportieve talent renderen (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Heeft Nick Kyrgios op zijn 27ste de emotionele stabiliteit gevonden die zijn sportieve talent laat renderen? Nadat hij op Wimbledon alleen voor Novak Djokovic had moeten buigen, won Kyrgios negen matchen op rij, haalde hij zijn eerste titel sinds 2019 en geldt hij als een favoriet voor de US Open.
  [naar artikel]
 32. Clement vertelt hoe hij Pozuelo beter doet renderen: "Ik laat hem beelden van spelers van Manchester City zien" (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Onder de vleugels van Philippe Clement komt Alejandro Pozuelo weer helemaal tot zijn recht. De Spanjaard voelt zich dan ook kiplekker in het...
  [naar artikel]
 33. Studie toont aan: lessen wiskunde of taal voor kleuters renderen (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kinderen die in de kleuterklas meer reken- en taallessen krijgen, scoren op latere leeftijd beter op toetsen. En vooral: die extra lessen hebben geen negatieve invloed op hun sociale of emotionele ontwikkeling, zo leert een nieuwe studie.
  [naar artikel]
 34. Ted Sarandos (17/07/2020 - De Tijd)
  21:23 Lockdownkampioen Netflix krijgt tweede baas. Ted Sarandos wordt co-CEO naast sterke man Reed Hastings. Sarandos was al baas over het schijnbaar oneindige videoaanbod van Netflix. Hij maakte van Netfli...
  [naar artikel]
 35. Waarborg van 15.000 euro "voor mogelijke reddingsactie of begrafenis" voor wie Mont Blanc wil beklimmen (04/08/2022 - VRT NWS)
  Avonturiers die de Mont Blanc langs een populair pad op de Franse kant willen beklimmen, kunnen maar beter voldoende geld sparen: de burgemeester van Saint-Gervais wil hen een waarborg van 15.000 euro laten betalen, om de kosten te dekken voor een mogelijke reddingsactie of begrafenis. Hij wil Mont Blanctoeristen beter laten nadenken vooraleer ze de top bestijgen, melden Franse media.
  [naar artikel]
 36. Je centen laten renderen zonder tussenkomst van de bank? Hier moet je op letten bij crowdlending (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je op zoek naar een hoger rendement voor je spaargeld? Dan is crowdlending misschien iets voor jou. Ondanks dat er wel grote risico’s aan verbonden zijn, bestaan er ook er ook manieren om die in te perken. Spaargids.be overloopt de opties.
  [naar artikel]
 37. Hoe beleggen in tijden van handelsoorlog? (19/06/2019 - Knack)
  De aandelenbeurzen zullen dit jaar niet veel hoger meer gaan,verwachten de beleggingsstrategen. Er zijn te veel onzekerheden, die bovendien de komende maanden niet verdwijnen. Maar wie zijn geld wil laten renderen, heeft weinig alternatieven voor aandelen.
  [naar artikel]
 38. Mathieu van der Poel is klaar om zijn rekening te vereffenen in de Italiaanse koersen: “Conditioneel ben ik véél beter dan in augustus 2020" (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zo. Gedaan met spelen. Zaterdag, in de Strade Bianche, wordt het menens. En moet het schaafwerk van Mathieu van der Poel (26) volop gaan renderen. Winnen deed hij ook in Le Samyn niet. Dat is voor straks. “Ik kan met een gerust gevoel naar Italië”
  [naar artikel]
 39. Beleggen voor luieriken: zo brengt je spaargeld op zonder er veel energie in te moeten investeren (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zoek je een alternatief voor het geld op je spaarboekje, maar heb je geen zin of tijd om je geldplaatsingen verder op te volgen? Speciaal voor de minder ijverige investeerder zocht Spaargids.be uit op welke manieren je je centen dan toch optimaal kan laten renderen.
  [naar artikel]
 40. Met deze manier van sparen haalt u een veel hoger rendement (14/05/2018 - De Morgen)
  Wie op zoek is naar een manier om zijn/haar spaargeld wat meer te laten renderen, mag de tak21- en tak23-spaarverzekeringen niet over het hoofd zien. Ze zijn misschien wat minder bekend, maar bieden toch enkele voordelen ten aanzien van andere beleggingsproducten.
  [naar artikel]
 41. Vroedvrouwen tegen sluiting 17 kraamafdelingen: “Bevalling wordt hier gereduceerd tot iets dat moet renderen” (16/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse vroedvrouwen willen vermijden dat kraamklinieken grote babyfabrieken worden. Ze zijn dan ook gekant tegen de dreigende sluiting van 17 kleinere materniteiten in ons land. Het Federaal Kenniscentrum voor de ­Gezondheidszorg (KCE) berekende dat die veel duurder zijn dan grotere kraamafdelingen en dus best kunnen sluiten. “De bevalling wordt hier gereduceerd tot iets dat moet renderen, zonder meer. Terwijl het een belangrijke levensgebeurtenis is.”
  [naar artikel]
 42. ‘New look’ Antwerp stoomt zich klaar voor topper tegen Anderlecht: “Onze grote namen laten renderen” (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Control-Alt-Delete. Alhoewel. De 9 op 15 die Antwerp tot dusver sprokkelde, zal in de eindafrekening om Play-off 1 zeker van pas komen. Maar voor het overige? De spons over het Europa League-debacle en de fratsen van Lamkel Zé. Le nouveau Antwerp est arrivé.
  [naar artikel]
 43. Vergeet vastgoed, aandelen of edelmetaal, muziek is het nieuwe goud (24/05/2018 - De Morgen)
  Vergeet vastgoed, aandelen of edelmetaal. Wie zijn spaarcenten wil zien renderen, kiest beter voor muziek. Streaming reanimeerde de muziekindustrie en maakte muziekrechten tot gewild goed bij investeerders. 
  [naar artikel]
 44. Je centen laten renderen in een belegging? Dit type fonds past het best bij jou (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn centen belegt, haalt daar mogelijk een mooi rendement uit. Maar klopt het dat je als jongere het best investeert in een dynamisch beleggingsfonds en als je ouder bent in een defensief? Of toch niet? Wat zijn de verschillen tussen de fondsen? En hoe maak je de slimste keuze? Spaargids.be overloopt de opties.
  [naar artikel]
 45. Haal het maximum uit de eindejaarspremie (10/12/2018 - De Morgen)
  Voor veel mensen is de eindejaarspremie een handige extra om de feesten goed mee in te zetten, maar je kan je zogenaamde dertiende maand ook als het ideale moment zien om te starten met een nieuw spaarplan. We zetten enkele mogelijkheden uiteen waarop je dat extra geld goed kan laten renderen.
  [naar artikel]
 46. Wat te doen met je spaarboekje na crisisjaar 2020? Beursexpert legt uit hoe je je geld het best laat renderen (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2019 was een goed beursjaar. Zonder al te veel moeite kon een belegger 20 tot 25 procent verdienen op de beurs. Van 2020 werd verwacht dat het wat minder zou worden, maar toch niet dat het op zo’n rampjaar zou uitdraaien. Onze financieel expert Pascal Paepen gaat na of 2021 beter wordt voor wie geld te beleggen heeft.
  [naar artikel]
 47. Win-winlening wint aan populariteit (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als u uw spaargeld wil laten renderen, zijn er meer opties dan enkel de spaarrekening of beleggingen. Zo kent ook de win-winlening meer bijval. Voor ondernemingen is het een interessante manier om bijkomende financiering op de particuliere markt aan te trekken, en de kredietgevers krijgen naast de interest ook een fiscaal voordeel. Spaargids.be legt uit waarom er ook wel enkele risico’s aan verbonden zijn.
  [naar artikel]
 48. Hoe interessant is het om te investeren in garageboxen of studentenkamers? (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Spaarboekjes brengen niets op, investeren in een opbrengsteigendom kost meteen een smak geld, en veel mensen blijven ook weigerachtig staan tegenover beleggen in aandelen. Wat kan u dan doen als u uw spaargeld toch een beetje wil laten renderen? Een mogelijke opties is investeren in ‘alternatief’ vastgoed. Spaargids.be ging na wat de voor- en nadelen zijn van een investering in een garagebox, studentenkamer of seniorenvoorziening.
  [naar artikel]
 49. Nederlandse zender RTL onder vuur na ziekenhuisopname van realityfiguur Barbie (17/01/2018 - VRT NWS)
  In Nederland woedt op sociale media felle discussie over Samantha de Jong, beter bekend als realityfiguur Barbie. Zij werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Barbie werd in Nederland én Vlaanderen bekend met haar deelname aan "Oh oh Cherso". Sindsdien was ze niet weg te branden uit de Nederlandse media. De vraag rijst nu of Barbie niet beter beschermd had moeten worden. Waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van media?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy