Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 September 2022
07:30 uur

Bart Kaëll en Luc Appermont: “We moeten ons stilaan voorbereiden op een leven zonder elkaar”

Het Belang van Limburg

23/09/2022 - 04:30

Bart Kaëll (62) en Luc Appermont (72): al meer dan veertig jaar een koppel en sinds 2018 ook een podiumduo. In hun tweede theatershow hebben ze het over hun vaders. “Heteromannen die doordrongen waren van huisje-vrouwtje-gezin. Je kan je wel inbeelden dat wij het moeilijk hebben gehad in de jaren zeventig.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bart Kaëll en Luc Appermont delen al 41 jaar lief en leed: “We zijn elkaar alleen maar liever gaan zien” (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In hun show ‘Bart en Luc Intiem’ geven Bart Kaëll (58) en Luc Appermont (69) een intieme inkijk in hun leven. Ze nemen de toeschouwer mee in hun...
  [naar artikel]
 2. Luc Appermont en Bart Kaëll beschouwen Thailand als hun tweede thuis, maar: “Op dat ene Thaise trouwfeest schaamden we ons dood” (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als het op reizen aankomt, zullen Luc Appermont (70) en Bart Kaëll (59) nooit ruzie-maken. Zonder te moeten overleggen weten ze maanden van tevoren...
  [naar artikel]
 3. Luc Appermont en Bart Kaëll denken al aan later: “Ik wil geen vijf minuten langer leven dan hij” (11/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ze zijn al meer dan veertig jaar samen, Luc Appermont en Bart Kaëll. Ze zijn met elkaar vergroeid, maar denken ook al na over later, als één van hen twee er niet meer zou zijn. “We oefenen al in het elkaar loslaten”, zei Appermont in het Radio 1-programma ‘De Boshut’.
  [naar artikel]
 4. Luc Appermont en Bart Kaëll denken soms al aan later: “Ik wil geen 5 minuten langer leven dan hij” (11/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Ze zijn al meer dan veertig jaar samen, Luc Appermont en Bart Kaëll. Ze zijn met elkaar vergroeid, maar denken ook al na over later, als één van hen twee er niet meer zou zijn. “We oefenen al in het elkaar loslaten”, zei Appermont in het Radio 1-programma ‘De Boshut’.
  [naar artikel]
 5. Luc Appermont en Bart Kaëll tonen voor het eerst hun droomvilla: “Hier hebben we jaren naar gezocht. Op deze plek komt alles samen” (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twintig jaar is hun villa met adembenemend uitzicht op de baai van Benidorm het ultieme rustoord van Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (61). Voor het eerst geven de twee een inkijk in hun Spaanse stekje met zwembad en drie badkamers. “We hebben hier hard voor gewerkt.”
  [naar artikel]
 6. Luc Appermont en Bart Kaëll tonen voor het eerst hun droomvilla in Spanje: “Hier hebben we jaren naar gezocht” (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twintig jaar is hun villa met adembenemend uitzicht op de baai van Benidorm het ultieme rustoord van Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (61). Voor het eerst geven de twee in ‘Het Vakantiehuis’, een HLN Originals-reeks, een inkijk in hun Spaanse stekje met zwembad en drie badkamers. “We hebben hier hard voor gewerkt.”
  [naar artikel]
 7. Bart Kaëll & Luc Appermont al 3 jaar stiekem getrouwd: "We zijn het al gewoon om elkaar ‘mijn man’ te noemen" (28/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De bekendste mannelijke geliefden van Vlaanderen zijn gehuwd. Bart Kaëll (58) en Luc Appermont (68) beloofden elkaar drie jaar geleden in alle...
  [naar artikel]
 8. Luc Appermont en Bart Kaëll oefenen al elke dag in loslaten: “Ik wil geen 5 minuten langer leven dan hij” (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag waren Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60) te gast in ‘De Boshut’, het Radio 1-programma met Annemie Peeters. Ze praatten er over hoe moeilijk het zou zijn om elkaar noodgedwongen los te laten.
  [naar artikel]
 9. “Moet ik de mensen over uw schoenen vertellen?”: Bart Kaëll en Luc Appermont zijn het meest typische (en schattige) koppel ooit (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toen ze eerder deze week te gast waren in ‘Vandaag’, werd al snel duidelijk dat Bart Kaëll en Luc Appermont elkaar graag duvelen. De twee, die al...
  [naar artikel]
 10. Luc Appermont is steeds minder opvliegend: “Maar ik moet nog elke dag vechten tegen mijn ego” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De Luc van vroeger zou nu geen vriend van mij zijn”, zegt Luc Appermont (71) eerlijk over zichzelf in Dag Allemaal. Je zou het de minzame tv-coryfee niet aangeven, maar: “als er iets gebeurde wat niet naar m’n zin was, reageerde ik heel heftig.” Het verstrijken van de jaren heeft Luc milder gestemd, en dat is zeker ook een troef in zijn huwelijk met Bart Kaëll (61). “De grootste levensles kreeg ik van hem."
  [naar artikel]
 11. “Mensen zien vissen is rustgevend. Maar het zelf doen? Dat niet.” Zo vindt Bart Kaëll (61) rust in het weekend (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n veertig jaar geleden leerde hij er zijn grote liefde Luc Appermont kennen. Nu hebben ze er samen een eigen stek. Oostende ligt zanger Bart Kaëll na aan het hart. Hij komt er tot rust, geniet er van brunches met verse croissants en staat er stil bij de schoonheid van het leven. “Opeens stonden we in dat grote park, ons af te vragen hoe het ons al die jaren was ontgaan.”
  [naar artikel]
 12. In '83 kondigt Luc Appermont zijn verborgen lief Bart Kaëll aan op Songfestival: “Je zat achteraf te wenen in je kleedkamer” (24/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luc Appermont en Bart Kaëll blikken terug op hun relatie in ‘Luc en Bart: een paar apart’ op VTM. Zo staan ze ook stil bij de jaren waarin hun...
  [naar artikel]
 13. PREVIEW. Luc Appermont en Bart Kaëll doen de temperatuur stijgen in ‘Grillmasters’ (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Grillmasters’ zijn Luc Appermont en Bart Kaëll juryleden van dienst, en dat vinden Jo & Martina lang niet erg. Jo houdt van de muziek van Bart...
  [naar artikel]
 14. Luc Appermont en Bart Kaëll werken aan nieuwe theatertour (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat doen in tijden van corona? Daar heeft Luc Appermont het perfecte antwoord op. Samen met z'n echtgenoot Bart Kaëll zit hij al zeven weken in...
  [naar artikel]
 15. Bart Kaëll verrast Luc Appermont met taart (en de twee beginnen prompt te kibbelen) (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ter ere van de zeventigste verjaardag van Luc Appermont, verraste James Cooke hem met een verjaardagstaart, gebracht door een zingende Bart Kaëll....
  [naar artikel]
 16. Luc Appermont & Bart Kaëll, liefdespartners en gewezen VTM-collega’s, werken samen aan eigen programma (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Showbizzkoppel Luc Appermont (69) en Bart Kaëll (58), allebei blikken ze met een warm gevoel terug op hun VTM-periode. Al is die voor de ene wel op...
  [naar artikel]
 17. 40 jaar samen, 30 jaar geheim: Luc Appermont & Bart Kaëll geven een inkijk in hun levens- en liefdesverhaal (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 23 april lanceert VTM een gloednieuwe, tweedelige reeks rond Luc Appermont en Bart Kaëll. In ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’ geven zij een...
  [naar artikel]
 18. Luc Appermont en Bart Kaëll blikken terug op 40 jaar samen: “Toen Bart telefoon kreeg dat hij Willy Sommers moest vervangen, weigerde hij” (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Showbizzkoppel Luc Appermont (69) en Bart Kaëll (58), allebei blikken ze met een warm gevoel terug op hun VTM-periode. Al is die voor de ene wel op...
  [naar artikel]
 19. Geliefden Luc Appermont en Bart Kaëll blikken terug op hun tijd bij VTM: “Ineens kreeg Bart telefoon dat hij Willy Sommers moest vervangen, maar hij weigerde” (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Showbizzkoppel Luc Appermont (69) en Bart Kaëll (58), allebei blikken ze met een warm gevoel terug op hun VTM-periode. Al is die voor de ene wel op...
  [naar artikel]
 20. Luc Appermont en zijn schoonmoeder Madeleine, de mama van Bart Kaëll: “Ik heb hem streng opgevoed, maar nu kent hij soms geen grenzen meer” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Bart heeft nooit een slecht woord over Luc gezegd. Luc is God voor hem”, zegt Madeleine (86), de mama van Bart Kaëll (59). Schoonzoon Luc...
  [naar artikel]
 21. Luc Appermont en Bart Kaëll trekken het theater in (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Showbizzkoppel Luc Appermont en Bart Kaëll is in stilte bezig aan een nieuw groot project. Appermont wou het liever nog even geheim houden, maar Kaëll verklapte het nieuws in een interview met TV Limburg dat donderdag op tv komt.
  [naar artikel]
 22. Oeps: Luc Appermont en Bart Kaëll vergeten wedstrijd en beginnen zélf te shoppen in ‘Eenmaal Andermaal’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Luc Appermont en Bart Kaëll zijn op stap met Jacques Vermeire en Axel Daeseleire voor ‘Eenmaal Andermaal’. Maar wanneer ze elkaar kruisen in een antiekwinkel, vergeten ze de wedstrijd even en beginnen ze te shoppen voor hun eigen interieur. Als dat maar goed afloopt...
  [naar artikel]
 23. Oeps: Luc Appermont en Bart Kaëll vergeten wedstrijd en beginnen zélf te shoppen in ‘Eenmaal Andermaal’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Luc Appermont en Bart Kaëll zijn op stap met Jacques Vermeire en Axel Daeseleire voor ‘Eenmaal Andermaal’. Maar wanneer ze elkaar kruisen in een antiekwinkel, vergeten te ze de wedstrijd even en beginnen ze te shoppen voor hun eigen interieur. Als dat maar goed afloopt...
  [naar artikel]
 24. Luc Appermont en Bart Kaëll geven inkijk in hun leven in ‘Een paar apart’ (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Een Paar Apart op VTM geven iconen van de Vlaamse showbizz Luc Appermont en Bart Kaëll een unieke inkijk in hun hele leven samen. “We kibbelen steeds, maar zien mekaar gewoon graag.”
  [naar artikel]
 25. Luc Appermont en Bart Kaëll vertellen over hun relatie: “Begon onze carrière vandaag, dan hadden we het nooit geheim gehouden” (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Luc Appermont en Bart Kaëll vormen al 41 jaar een koppel. Jarenlang, 30 om precies te zijn, hielden ze hun relatie geheim, maar spreken nu opener...
  [naar artikel]
 26. Luc Appermont had graag kinderen gewild: “Maar Bart was daar niet voor te vinden” (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Al 43 jaar delen ze al lief en leed: Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60). Gehuwd sinds 2015, maar altijd kinderloos gebleven. In ‘Kat Zonder Grenzen’ vertelt Luc dat hij dat graag anders had gezien.
  [naar artikel]
 27. Luc Appermont had graag kinderen gewild: “Maar Bart was daar niet voor te vinden” (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Al 43 jaar delen ze al lief en leed: Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60). Gehuwd sinds 2015, maar altijd kinderloos gebleven. In ‘Kat Zonder Grenzen’ vertelt Luc dat hij dat graag anders had gezien.
  [naar artikel]
 28. Bart Kaëll en Luc Appermont praten over hun relatie in VTM-docu: “Als ik ons op tv bezig zie, vind ik ons ook een tof koppel” (23/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bart Kaëll (59) & Luc Appermont (70), ze zijn een van de stralendste sterrenkoppels uit het pantheon der Vlaamse showbizz. Al veertig jaar delen ze lief en leed met elkaar, maar dat hielden ze wel dertig jaar verborgen voor de buitenwereld. In Luc & Bart: Een Paar Apart legt het echtpaar alle kaarten op tafel én mochten de twee – eindelijk – op huwelijksreis naar Bali.
  [naar artikel]
 29. Luc Appermont toont ‘zijn’ Bilzen: “Hier bruidsparen bewonderen, ik deed niets liever” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag gaat ‘Een paar apart’ in première, de nieuwe show van Bart Kaëll (62) en Luc Appermont (72). Niet toevallig in Bilzen, waar Luc geboren en getogen is. In ‘Dag Allemaal’ neemt hij de lezer mee voor een exclusieve rondleiding door de stad waar hij opgroeide.
  [naar artikel]
 30. Luc Appermont en Bart Kaëll blazen populaire VTM-quiz ‘Waagstuk’ nieuw leven in op Joe (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Radiozender Joe pakt volgende week uit met de ‘Top 500 van de nineties’. Voor de gelegenheid halen oerkoppel Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60) de quiz ‘Waagstuk’ van onder het stof.
  [naar artikel]
 31. Bart Kaëll geeft privéconcert voor Birgit Van Mol in ‘Het Vakantiehuis’: “Dit lied is voor alle mensen die ik graag zie” (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ kijkt Birgit Van Mol binnen in de Spaanse villa van Bart Kaëll en Luc Appermont. Tijdens een ritje met de cabrio krijgt ze zelfs een privéconcert van Bart. Hij stelt haar zijn nieuwste single ‘Eén uit Duizend’ voor: “Het is een feestelijke melodie om te zeggen dat je iemand graag ziet”.
  [naar artikel]
 32. Bart Kaëll en Luc Appermont op romantische date in Botanic Sanctuary Antwerp in ‘Achter de sterren’ (08/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hoog bezoek in het Botanic Sanctuary Antwerp. Showbizzkoppel Bart Kaëll (61) en Luc Appermont (72) komt Valentijn vieren in de bar van het hotel in ‘Achter de sterren’. Al is Kaëll het niet helemaal eens met de wel erg gewaagde bestelling van zijn echtgenoot.
  [naar artikel]
 33. Luc Appermont: “Zonder Bart had ik het nooit over mijn geaardheid gehad” (16/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Veertig jaar een koppel, en dit najaar vijfentwintig keer samen op het podium: Luc Appermont (68) en Bart Kaëll (58) zijn klaar voor de theatershow Bart En Luc Intiem. Hard werken en hoe dat ervoor zorgt dat die wereldreis er maar niet van komt, Bart en Luc weten er alles van. “We verschillen wel eens van mening, maar ruzie maken we nooit”, zeggen ze. “Zelfs als een van ons twee verliefd wordt op iemand anders, moet dat bespreekbaar kunnen zijn.”
  [naar artikel]
 34. Luc Appermont wachtte geduldig tot zijn grote liefde terugkwam: “Als Bart en ik even oud waren geweest ... ik weet niet of we nog samen zouden zijn” (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Over mijn geaardheid werd thuis niet gepraat. Als het niet uitgesproken werd, bestond het niet”, zegt Luc Appermont (69) in Dag Allemaal. Toch...
  [naar artikel]
 35. Luc Appermont en Bart Kaëll nemen samen single op: "Eerste en laatste keer" (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Kaëll (58) en Luc Appermont (68) brengen binnenkort een single uit. "De eerste en de laatste keer", zegt Bart. "Het is een eenmalig project,...
  [naar artikel]
 36. Bart Kaëll en Luc Appermont, het schattigste getrouwde koppel ter wereld (20/09/2019 - De Morgen)
  Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: een eigen programma voor Bart Kaëll en Luc Appermont.
  [naar artikel]
 37. Luc Appermont over zijn huwelijksreis naar Indonesië: “Die goeroe... ‘In de gloria’ was er niets tegen” (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn inmiddels vijf jaar getrouwd, maar een echte huwelijksreis beleefden Luc Appermont (70) en Bart Kaëll (59) nog niet. Daar komt in de...
  [naar artikel]
 38. Bart Kaëll post intieme vakantiefoto met Luc Appermont (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Kaëll en Luc Appermont hebben hun relatie altijd angstvallig geheim gehouden, maar daar komt nu steeds meer verandering in. Op Instagram
  [naar artikel]
 39. Luc Appermont over exclusiviteitscontracten: “Ik werd goed betaald, dat ga ik niet ontkennen” (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Als kind was ik onhandelbaar”, aldus Luc Appermont (72) in Primo. “Ik moest dus naar een streng internaat.” Een katholieke school, zoals zijn geloof dat oplegt. “Ik heb heel het parcours doorlopen: misdienaar, voorlezer, koorknaap…” Tot hij, tegen alle verwachtingen in, in de showbizz belandde. Maar ook daar liep niet alles van een leien dakje. Een openhartig gesprek over zijn jeugd, zijn geloof en zijn relatie. “Ik had een stalker. En opeens stond die vrouw in mijn tuin.”
  [naar artikel]
 40. De Croo: “We moeten ons voorbereiden op periode met veel instabiliteit” (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “We moeten ons voorbereiden op een periode met veel instabiliteit en veel onzekerheid”, zo waarschuwt premier Alexander De Croo (Open Vld) vanuit het Zwitserse Davos. “De wereld is zich aan het herorganiseren. We mogen niet denken dat er geen impact zal zijn (...). Mijn eerste prioriteit is onze bevolking zo goed mogelijk beschermen”, zei de premier in een gesprek met journalisten.
  [naar artikel]
 41. Niet langer geheim: Bart Kaëll en Luc Appermont zijn al drie jaar getrouwd (30/09/2018 - VRT NWS)
  Zanger Bart Kaëll en tv-persoonlijkheid Luc Appermont zijn drie jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. Dat hebben ze verteld tijdens de première van hun zaalshow.  "Het leek ons wel leuk om dat grote nieuws te reserveren voor dat moment", zegt Luc Appermont in "De zevende dag."
  [naar artikel]
 42. Geef Bart Kaëll en Luc Appermont gewoon een eigen realityshow (20/09/2019 - De Morgen)
  Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: een eigen programma voor Bart Kaëll en Luc Appermont.
  [naar artikel]
 43. Luc Appermont: "Wie weet vraag ik Bart wel ten huwelijk op de planken" (18/10/2016 - De Redactie)
  Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al meer dan 35 jaar een koppel. Binnenkort staan ze ook als professioneel duo op de planken met een muzikale vertelshow.
  [naar artikel]
 44. PREVIEW. Eeuwige schoonheid en romantische badjes in de tweede aflevering van ‘Luc & Bart - Een paar apart’ (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de tweede aflevering van ‘Luc & Bart – Een paar apart’, trekken Luc Appermont (70) en Bart Kaëll (59) naar Indonesië. Daar genieten ze van een...
  [naar artikel]
 45. Luc Appermont over exclusivi­teits­con­trac­ten: “Dat Jeroen Meus zoveel verdient, vind ik niet meer dan normaal” (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Als kind was ik onhandelbaar”, aldus Luc Appermont (72) in ‘Primo’. “Ik moest dus naar een streng internaat.” Een katholieke school, zoals zijn geloof dat oplegt. “Ik heb heel het parcours doorlopen: misdienaar, voorlezer, koorknaap…” Tot hij, tegen alle verwachtingen in, in de showbizz belandde. Maar ook daar liep niet alles van een leien dakje. Een openhartig gesprek over zijn jeugd, zijn geloof en zijn relatie. “Ik had een stalker. En opeens stond die vrouw in mijn tuin.”
  [naar artikel]
 46. Luc Appermont over de bijzondere band met zijn petekind Niels: “Ik ben meer dan de suiker­nonkel” (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor echtgenoot Bart Kaëll (58) zette Luc Appermont (69) zijn kinderwens opzij. Maar z’n petekind Niels, de oudste zoon van zijn broer, heeft die...
  [naar artikel]
 47. Pierre Van Damme over coronacrisis: “We moeten ons voorbereiden op wat we in oktober verwachten” (08/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Zijn afspraak voor een herfstbooster van het coronavaccin ligt al vast en vaccinoloog Pierre Van Damme, professor aan de UAntwerpen, hoopt dat velen zijn voorbeeld zullen volgen. “We moeten ons voorbereiden op wat er nog niet is, maar wat we wel verwachten in oktober.”
  [naar artikel]
 48. Luc Appermont bereidt Bart Kaëll al voor op de dag dat hij er niet meer zal zijn (21/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Al veertig jaar zijn Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (59) een romantisch paar - waarvan 30 jaar in het geheim - en vormen ze een onafscheidelijk duo. Maar natuurlijk hebben ze het soms over het onvermijdelijke. “Bart mag niet in zak en as zitten als ik wegval”, zegt Luc aan ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy