Het zoete huwelijk tussen dessertenkoning Roger van Damme en tearoomketen Désirée is gestrand nog voor het goed en wel is gestart. Maandagmorgen kondigden beide partijen aan dat “sterrenchef Roger van Damme de samenwerking met Désirée beëindigt”. Beide partijen stellen dat ze in goede verstandhouding hebben besloten om de samenwerking stop te zetten. Verder doen ze er het zwijgen toe. Dat er meer dan één haar in de (bak)boter zit, lijdt geen twijfel. [naar artikel]
Het zoete huwelijk tussen dessertenkoning Roger van Damme en tearoomketen Désirée is gestrand nog voor het goed en wel is gestart. Maandagmorgen kondigden beide partijen aan dat “sterrenchef Roger van Damme de samenwerking met Désirée beëindigt”. Beide partijen stellen dat ze in goede verstandhouding hebben besloten om de samenwerking stop te zetten. Verder doen ze er het zwijgen toe. Dat er meer dan één haar in de (bak)boter zit, lijdt geen twijfel. [naar artikel]
Njam!-chef Roger van Damme van sterrenrestaurant Het Gebaar stapt uit Désirée. Na de overname van het beroemde Désiré de Lille in Antwerpen, vier jaar geleden, werd van Damme het creatieve brein achter het pannenkoekenhuis. [naar artikel]
Chef Roger van Damme en Désirée de Lille zetten hun samenwerking stop. Dat maken ze bekend via een persbericht op Instagram. Vier jaar geleden nam de chef het bekende Desiré de Lille in Antwerpen over, hij werd ook meteen het creatieve brein achter het wafel-en pannenkoekenhuis. [naar artikel]
Chef Roger van Damme en Désirée de Lille zetten hun samenwerking stop. Dat maken ze bekend via een persbericht op Instagram. Vier jaar geleden nam de chef het bekende Desiré de Lille in Antwerpen over, hij werd ook meteen het creatieve brein achter het wafel-en pannenkoekenhuis. [naar artikel]
Waar wil een sterrenchef zelf graag eens eten? Als je hele dagen achter een fornuis staat, kook je thuis dan soms nog? En als een chef één ultieme kooktip moet geven, wat raadt hij thuiskoks dan aan? Wekelijks schotelen we deze en andere vragen voor in ‘10 vragen aan een sterrenchef’. Deze week: Roger Van Damme (52) van Het Gebaar (*) in Antwerpen, die ook één exclusief recept deelt met de HLN-lezers. “Asperges met een Aziatische toets? Heerlijk!” [naar artikel]
Ook een toppatissier zoals Roger van Damme wil wel eens ergens anders een taart of koffiekoeken halen om op te smullen in het weekend. “In deze patisserie zijn de smaken van de taarten echt niet te evenaren", vertelt de 50-jarige chef. “Ik heb hier veel aangeklopt voor goede raad vroeger.” Die patisserie is één van de zeven eetadresjes die hij deelt in ‘s-Gravenwezel, Lommel, Damme, Schoten, Waterloo, Antwerpen of Madrid. [naar artikel]
Njam!-chef Roger van Damme (47) van sterrenrestaurant Het Gebaar en zijn zakenpartners kondigen groot nieuws aan: vanaf 2019 zal Roger het... [naar artikel]
Het is vandaag Lichtmis en daar horen natuurlijk pannenkoeken bij. Dé expert ter zake is chef-kok Roger Van Damme. We gingen bij hem te rade voor hoe je de perfecte pannenkoek bakt. [naar artikel]
Chef Roger van Damme vertelde in de HLN Original ‘Mijn Dieet’ dat hij vroeger - voor hij op zijn gezondheid lette - gemiddeld zo’n 15 tot 20 blikjes Coca-Cola Zero per dag dronk. Dat frisdrank niet gezond is, weten we, maar kan het kwaad als je elke dag één of meer blikjes drinkt? Is Coca-Cola Zero gezonder dan gewone cola? En tot hoeveel blikjes beperk je jezelf best? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit. [naar artikel]
Chef Roger van Damme vertelde in de HLN Original ‘Mijn Dieet’ dat hij vroeger - voor hij op zijn gezondheid lette - gemiddeld zo’n 15 tot 20 blikjes Coca-Cola Zero per dag dronk. Dat frisdrank niet gezond is, weten we, maar kan het kwaad als je elke dag één of meer blikjes drinkt? Is Coca-Cola Zero gezonder dan gewone cola? En tot hoeveel blikjes beperk je jezelf best? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit. [naar artikel]
“Dit is echt wel een zwarte vrijdag voor velen in de horeca en in de evenementensector”, stelt Roger van Damme de dag nadat de federale overheid aankondigde dat de horeca gesloten blijft tot 15 januari. “Waarom kunnen we gasten bij het betreden van het restaurant geen sneltest afnemen”, vraagt Roger van Damme zich af. [naar artikel]
Hij ziet er goed uit, sterrenchef Roger van Damme (47). Fit, slank en boordevol energie. En da’s een pak van zijn hart, want de voorbije maanden... [naar artikel]
Camille, het dochtertje van de in maart overleden Cercle-doelman Miguel Van Damme en Kyana Dobbelaere, is zaterdag één jaar geworden. Mama Kyana deelde een ontroerende video met foto’s van Camille en Van Damme. [naar artikel]
Nog een keer speelt hij een actieheld, en dan is het afgelopen. Acteur Jean-Claude Van Damme (61) heeft dat afgelopen weekend aangekondigd bij de Amerikaanse site ‘Deadline’. Hij zal meespelen in ‘What’s my name?’, als zichzelf en het verhaal duikt in zijn film- en persoonlijke leven. [naar artikel]
Vandaag viert België de Nationale Feestdag. En om dat gebeuren extra luister bij te zetten, voorzag topchef en meester-patissier Roger Van Damme... [naar artikel]
Met een titel ‘wereldkampioen desserts bereiden’ op zak kom je een eind ver, in het geval van Antwerpse sterrenchef Roger van Damme is dat onder meer tot in Thailand. De meesterkok heeft er zijn hart verloren én doet er heel wat inspiratie op. Wij volgden Roger tot in het Verre Oosten: lees het hele verhaal dit weekend in onze weekendbijlage CittA of hier online. [naar artikel]
De Antwerpse sterrenchef Roger van Damme (52) komt met een opvallend nieuw drankje op de markt. Zijn ‘tea vinegar’ is een geconcentreerde versie van gefermenteerde thee. Hij noemt het een gezond, zoetzuur, alcoholvrij én suikervrij antwoord op de ongezonde drankjes die hij vroeger met liters per dag naar binnen goot. En stiekem gebruikt hij het zelfs al een tijdje in de desserts van zijn restaurant Het Gebaar. [naar artikel]
Ook Antwerpse horecaondernemers als Roger Van Damme, Seppe Nobels, Wout Bru en Joachim Marynen werden getroffen door de zondvloed die Franstalig België heeft overspoeld. “Alles is kapot. Je moet het zien om te kunnen gelovenâ€, zegt Roger Van Damme over zijn zaak in het bijna verzwolgen Durbuy. “Het zal weken duren voor we aan de wederopbouw kunnen denken.†[naar artikel]
Na de pleiade van Bekende Vlamingen die donderdagavond aanschoven in restaurant Toque Tok van chef-kok Roger Van Damme, was het vanmorgen de [naar artikel]
Roger van Damme (47) staat dagelijks in zijn sterrenrestaurant Het Gebaar en hij maakt kookprogramma’s voor Njam. Maar er was ooit een tijd waar de... [naar artikel]
In het programma 'Chef in je oor' moeten topkoks mensen begeleiden die geen greintje verstand hebben van koken. Deze week gaat Roger Van Damme [naar artikel]
In de tweede aflevering van de HLN Original ‘Mijn Dieet’ volgt diëtiste Sanne Mouha een dag lang wat topchef en patissier Roger van Damme allemaal eet. Sinds hij een glutenarm dieet volgt, is Roger voortdurend bezig met z’n eetpatroon. Al blijft hij zichzelf ook af en toe z’n kleine genotjes gunnen: “Want een magere kok achter het fornuis is ook geen reclame”. Ontdek het volledige eetpatroon van Roger van Damme in de aflevering hieronder. [naar artikel]
Tot zijn frustratie merkt Roger van Damme, chef van sterrenzaak Het Gebaar, dat de oproep 'Kom niet naar Antwerpen' massaal wordt opgevolgd.... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.