LIVE. Union gaat op zoek naar gelijkmaker, sleept het nog iets uit de brand?

06/10/2022 - 22:36
"• Europa League • Aftrap: 21u • Braga en Union hebben zes op zes • Estádio Municipal de Braga"

1. LIVE: Union gaat op zoek naar de gelijkmaker, Hazard met blessure naar de kant (14/04/2024 - Sporza)

Klimt Anderlecht naar de leiding, boekt Union een levensbelangrijke zege of is Club Brugge de lachende derde? In het rechtstreekse duel tussen Anderlecht en Union - de koplopers in de competitie - staat er heel wat op het spel. Volg de wedstrijd op deze pagina vanaf 18.30 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

2. LIVE: Union gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar ontsnapt ook aan 2-0 (14/04/2024 - Sporza)

3. LIVE: Union gaat op zoek naar de gelijkmaker, Schmeichel staat pal op poging van Puertas (14/04/2024 - Sporza)

4. Union vermijdt op het nippertje een zure thuisnederlaag tegen Westerlo: gelijkmaker valt pas in 92e minuut (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is in het eigen Dudenpark net niet tegen een (verrassende) nederlaag aangelopen. Westerlo kwam op slag van rust op voorsprong via Foster. In de tweede helft ging Union nadrukkelijk op zoek naar minstens de gelijkmaker en die vond het pas in de extra tijd. Nilsson hield verdiend een puntje in Sint-Gillis. [naar artikel]

5. LIVE UNION-STVV. Kan Union na gelijkmaker vlak voor rust meteen ook doorduwen? (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union dook als leider en met een reeks van 14 ongeslagen competitiematchen op rij de winterstop in. Gaat de koploper op dat elan door tegen STVV? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE: Anderlecht gaat meteen op zoek naar gelijkmaker in 2e helft, Thorgan Hazard kopt net naast (25/02/2024 - Sporza)

Met Club Brugge en Anderlecht staan de twee meest succesvolle Belgische clubs tegenover elkaar. Een klassieker op het scherpst van de snee, want beide teams willen de kloof op leider Union zo klein mogelijk houden. Wie komt als overwinnaar uit de veldslag op Jan Breydel? Volg het live om 13.30 uur. [naar artikel]

7. LIVESTREAM: Union gaat vol op zoek naar de gelijkmaker (15/02/2024 - Sporza)

Union stroomde vanuit de Europa League door naar de Conference League, waar het Eintracht Frankfurt treft, de winnaar van de Europa League twee jaar geleden. Volg de wedstrijd vanaf 18.45 uur op VRT Canvas of op deze pagina met livestream. [naar artikel]

8. LIVE STANDARD-UNION. Hoefkens kiest voor zelfde elf die verloren op STVV, ook bij Union geen wijzigingen (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Union gaat op zoek naar zes op zes, de Rouches startten het nieuwe seizoen door een 1-0-nederlaag tegen STVV met een valse noot. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. LIVE: Union naarstig op zoek naar gelijkmaker tegen Cercle Brugge (07/04/2024 - Sporza)

Union wil vanmiddag tegen Cercle Brugge weer aanknopen met de overwinning, na de nederlaag tegen Racing Genk. Kan de competitieleider de druk weer bij Anderlecht leggen? Volg de match hier fase per fase vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

10. Union sleept puntje uit de brand bij Tubeke (06/08/2016 - Sporza)

Tubeke en Union hebben hun eerste wedstrijd afgesloten met een puntje. Tubeke was in eigen huis op weg naar de overwinning, maar Fixelles maakte er nog 2-2 van. [naar artikel]

11. LIVE. Portugal gaat met Bruno Fernandes en João Felix op zoek naar gelijkmaker (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Cartuja (21u) [naar artikel]

12. LIVE: Union controleert tegen Charleroi na vroege voorsprong (10/12/2023 - Sporza)

Fiere leider Union gaat vanavond in het Zwarte Land op zoek naar een nieuwe driepunter. In Brussel zorgden centrale verdedigers Sykes en Burgess met 3 goals voor de zege, wat wordt het vanavond? Volg de partij hier live. [naar artikel]

13. LIVE: Amoura profiteert van foutje Charleroi en brengt Union op voorsprong (10/12/2023 - Sporza)

14. Mazzu-time in Genk: Union sleept in de slotseconden nog een punt uit de brand in Genk (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gemiste kansen bij de vleet in de Cegeka Arena. Vooral in de eerste helft wrongen Genk en Union de ene na de andere mogelijkheid de nek om. Onuachu wist met een penalty na de pauze dan toch de ban te breken voor de Limburgers, maar in de slotminuut kwam Union nog langszij. [naar artikel]

15. Drie keer gescoord, toch niet gewonnen: Union baalt na late gelijkmaker Union Berlin (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Een uitgekookt Union Sint-Gilles heeft een optie genomen op een Europese kwartfinale: 3-3 is een goed resultaat. En toch was er frustratie, omdat de gelijkmaker in het absolute slot viel. [naar artikel]

16. LIVE: Kan Charleroi leider Union het vuur aan de schenen leggen? (10/12/2023 - Sporza)

17. LIVE STANDARD-UNION (20u45). Pakken Brusselaars zes op zes of Rouches eerste zege? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Terho verdubbelt vlak na rust de voorsprong van Union, Charleroi moet komen (10/12/2023 - Sporza)

19. Antwerp sleept in blessuretijd zege uit de brand tegen Seraing en zet Union onder druk (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een moeilijke wedstrijd, waarin Antwerp na 63 minuten met tien man kwam te staan door rood voor Samatta, is The Great Old er toch in geslaagd om een 0-1-zege uit de brand te slepen in Seraing dankzij een owngoal van Dietsch. Daarmee zet de tweede in de stand druk op leider Union. [naar artikel]

20. LIVE. Anderlecht ziet af, OH Leuven gaat op zoek naar gelijkmaker (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Lotto Park • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

21. LIVE: Daar is nummer 3 voor Union! Amoura mept Charleroi nu helemaal tegen het canvas (10/12/2023 - Sporza)

22. LIVE: OH Leuven gaat tegen leider Union op zoek naar kostbare punten in de degradatiesrtrijd (02/03/2024 - Sporza)

Union maakt vanavond de verplaatsing naar OH Leuven. Kan de leider ook daar bevestigen of zet de nummer 13 in de Jupiler Pro League de bezoekers een hak? Volg de match hier met tekstverslag. [naar artikel]

23. LIVE. Plaatst KRC Genk zich tegen Union voor de halve finales van de beker? (19/12/2018 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk staat opnieuw voor een belangrijke avond. Blauw-wit gaat in het legendarische Dudenpark van tweedeklasser Union Sint-Gillis op zoek naar een plekje in de halve finales van de Croky Cup. Brengt Racing de verplaatsing tot een goed einde? Of knikkert Union na Anderlecht opnieuw een club uit de G5 uit de beker? Volg het hier live vanaf 20.45u. [naar artikel]

24. Union voelt zich bekocht na "overduidelijk handspel" bij gelijkmaker Antwerp: "Geef anders de 3 punten" (18/03/2024 - Sporza)

Na de ontknoping op de slotspeeldag zou je bijna vergeten dat leider Union kostbare punten liet liggen bij Antwerp. The Great Old maakte vlak voor affluiten de gelijkmaker met een handspelgeurtje. Voor Union overduidelijk, voor de VAR iets minder. "Wat doet die dan eigenlijk?", vraagt Alexander Blessin zich af. Ook Lazare liet zijn teleurstelling de vrije loop op sociale media. [naar artikel]

25. LIVE: Anderlecht blijft tevergeefs zoeken naar een gelijkmaker tegen Union (28/01/2024 - Sporza)

Vier dagen na de spraakmakende bekerclash in het Dudenpark kijken Anderlecht en Union elkaar opnieuw in de ogen. Union versloeg paars-wit in de kwartfinale en de competitieleider kan zijn dichtste rivaal vandaag op 11 punten zetten bij winst. Volg de Brusselse derby in het Lotto Park hier of op Radio 1. [naar artikel]