Daniela en Mitchell, het duo dat het VTM-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ nipt verloor van de barbecue boys Karel en Birger, openen binnenkort een restaurant. Dat krijgt opnieuw de naam Table’O, en zal bestaan uit twee zaken. [naar artikel]
De afgelopen weken waren de weergoden ons gunstig om toptemperaturen te geven. Ook in dit verlengde weekend is het weer perfect barbecueweer. Hoe gezellig die hitte ook is, voor heel wat bacteriën is het de gedroomde omgeving om zich via de warmte te vermenigvuldigen. Hoe zorg je ervoor dat je barbecue niet in een voedselvergiftiging eindigt? Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen zet vijf tips op een rij. [naar artikel]
De barbecue mag wel nog eventjes blijven smeulen want Karel en Birger mogen zich de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' noemen. Met meer dan [naar artikel]
Kruibekenaar Tom Bertels (46) is dit weekend al aan zijn dertigste barbecue van het jaar toe. En als het niet zo lang kwakkelweer was geweest, waren er zeker en vast nog een aantal extra kippendijen of steaks op de grill beland. De barbecuefanaat behaalde vorig jaar een Belgische titel met zijn uitmuntende ribbetjes, maar is van alle markten thuis. Of wat dacht je van zijn groentenversie van curryworst speciaal? In zeven tips en enkele makkelijke receptjes geeft Tom de nodige inspiratie om het barbecue-hoogseizoen aan te vatten. [naar artikel]
Culinaire ideëen opdoen met Mijn Pop-Uprestaurant of meelachen met Stan Van Samang in Zie Mij Graag, er is vanavond weer heel wat TV om naar uit te kijken. [naar artikel]
Dit weekend is de zomer in het land, en dus is de kans groot dat we massaal de barbecue aansteken. Zo'n gezellige barbecue kan door onwetendheid of onachtzaamheid echter helemaal omslaan, met zware brandwonden tot gevolg. Jaarlijks belanden een 200-tal mensen op de spoeddienst. We geven u daarom tien eenvoudige tips mee om drama's te voorkomen: [naar artikel]
Dit weekend wordt het stralend lenteweer, een ideaal moment om de barbecue voor het eerst dit jaar weer boven te halen. Maar hoe tover je nu perfecte gerechten op tafel? Wereldkampioen Barbecue Peter De Clerq en groentechef Seppe Nobels, die in ‘Grillmasters’ op zoek gaan naar talent, geven tips. [naar artikel]
De komende dagen wordt het stralend weer, tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden op tijdens het barbecueën. Hoe barbecue je dan wel veilig en wat moet je doen als het toch misgaat? Bekijk enkele tips in bovenstaande video. [naar artikel]
Dit weekend stijgen de temperaturen tot 17 graden en dit is officieus het allereerste barbecueweekend van het jaar. Ook al zijn we nog maar februari. Zijn de winkels al voorbereid op de vraag naar kolen en barbecue vlees? En mogen we mensen in onze tuin uitnodigen voor een barbecue ondanks de coronamaatregelen? De Inspecteur van Radio 2 stelt de vraag aan verschillende supermarkten en aan viroloog Steven Van Gucht. [naar artikel]
Dit weekend wordt het stralend weer. Ideaal om de barbecue boven te halen, dus. Maar hoe pak je het grillen aan zoals een pro? Wereldkampioen barbecueën Peter De Clercq, bekend uit ‘Grillmasters’, verklapt tien gouden tips. [naar artikel]
Chloë en Magali, de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' vorig jaar, hebben een kookboek ut. 'Bowl Food', heet het boek. Zestig eenvoudige gerechten in een kommetje. Siciliaanse gerechten die ze in hun pop-up geserveerd hebben, maar ook nieuwe gerechten en tips om er zelf mee aan de slag te gaan. [naar artikel]
Regel 1 als je je barbecue bovenhaalt: zorg dat je rooster proper is. Door het mooie weer stijgt de goesting om met zijn allen te barbecueën, maar hoe zorg je ervoor dat je barbecue ook voedselveilig verloopt? Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen geeft 5 tips. [naar artikel]
Het belooft een zonnig en warm verlengd weekend te worden met temperaturen die de hoogte inschieten: op zondag tot wel 29 graden. Hoogtijd om de barbecue boven te halen of het strand een bezoekje te brengen? Weet wel: wie van plan is om naar zee te trekken, zal daar niet alleen zijn. [naar artikel]
Barbecue jij enkel tijdens de zomer? Zonde! Een winter-BBQ is minstens even leuk. Als originele feestformule met kerst of eindejaar of als sfeermaker op een doodgewone winteravond? Met deze 5 tips van HLN Shop maak je van je winterse barbecue een succes. [naar artikel]
Gillian Caeyenberghs nam in 2016 deel aan 'Mijn Pop-uprestaurant'. Samen met haar collega Caroline opende ze pop-uprestaurant 'Bikke & Smoozz'. In... [naar artikel]
De deelnemers van 'Mijn Pop-uprestaurant' openen dit weekend hun deuren. Om hun werkpunten bij te schaven, krijgen ze tips van experts, zoals [naar artikel]
De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De... [naar artikel]
Kent u de vosjes uit Mijn Pop-Uprestaurant nog? Vorig jaar maakte zij Kortrijk onveilig met hun pop-up Strombowli. Winnen zat er niet in, maar de [naar artikel]
Vorig jaar werden Mitchell Merola (25) en Daniela Sparanero (23) uit het Maasmechelen tweede in 'Mijn Pop-uprestaurant'. Een mooie prestatie, maar... [naar artikel]
Twee locaties, zes pop-ups, acht duo's. Dat zijn vier kandidaten te veel, waardoor het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' voor hen al [naar artikel]
Fans van het programma 'Mijn Pop-Uprestaurant' zullen in 2018 niet aan hun trekken komen. Bij VTM werd beslist om het programma minstens een... [naar artikel]
De vierde editie van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ is gisteren van start gegaan met een ultieme selectieproef voor acht duo’s die hapjes maakten voor 170 mensen. De jury koos daarvan de beste zes. De beste leerlingen waren Maasmechelaars Mitchell Merola (24) en Daniela Sparanero (22). Toeval is dat niet: Mitchell is de enige kok van alle deelnemers. “We zien ‘Mijn Pop-uprestaurant’ als een testcase, want we dromen van een eigen zaak”, vertelt Daniela. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.