Union blijkt op kop dankzij verbluffend doelpunt van Aoulad

22/04/2017 - 21:54
"Union blijft de leider in groep A van Play-off II. Mohammed Aoulad bezorgde zijn team de volle buit op STVV met een weergaloze omhaal."

1. Ex-Anderlecht-speler vindt onderdak bij Union (18/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Mohammed Aoulad heeft bij tweedeklasser Union Sint-Gillis een contract ondertekend tot het einde van het seizoen met een optie voor een extra jaar. Dat maakte de Brusselse club uit de Proximus League dinsdag bekend. [naar artikel]

2. <B>Dante Vanzeir (Union) scoort na 7 seconden snelste doelpunt ooit</B> (24/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Union scoorde in Deinze al na zeven seconden dankzij Dante Vanzeir, het snelste doelpunt ooit in het Belgische profvoetbal. De Pro League moet het record nog bevestigen. [naar artikel]

3. Belgisch succes in Canada: Arnaud De Lie wint GP Québec dankzij verbluffend sterke sprint (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Arnaud De Lie heeft indruk gemaakt in Canada. Onze landgenoot van Lotto Dstny won de GP Québec dankzij een verbluffend sterke sprint. Het is de eerste WorldTour-zege voor De Lie. [naar artikel]

4. Wordt dit de goal van de kwalificatie? Teddy Teuma zet Union al vroeg op rozen in achtste finale Europa League (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Union lijkt op weg om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de Europa League. Tegen Union Berlijn kwam de Belgische vicekampioen na ruim een kwartier al op voorsprong dankzij een treffer van kapitein Teddy Teuma. Het zou zomaar eens een levensbelangrijk doelpunt kunnen blijken. [naar artikel]

5. Union pakt driepunter in Sint-Truiden dankzij twee goals van Undav en staat (voorlopig) weer 7 punten los (03/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Champagnevoetbal was het niet op Stayen, maar Union is er na de opdoffer tegen OH Leuven wel in geslaagd weer aan te knopen met een overwinning. Deniz Undav was met z’n vijftiende én zestiende doelpunt van het seizoen de grote man bij de Brusselaars op bezoek bij STVV. Union komt zo weer (even) zeven punten los. [naar artikel]

6. Union pakt 9 op 9 in de Europa League dankzij doelpunt in de allerlaatste seconde (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Feest bij Union. De Belgische vicekampioen ging met 1-2 winnen op het veld van Sporting Braga en blijft zo foutloos in de groepsfase van de Europa League. Gustaf Nilsson, met goals in de 86ste en 94ste minuut, was de held van de avond. [naar artikel]

7. VIDEO: Barça-talent maakt verbluffend doelpunt in Youth League (23/02/2017 - Sporza)

In de UEFA Youth League heeft Barcelona gisteren Dortmund geklopt met 4-1. De 17-jarige Jordi Mboula tekende zonder meer voor het doelpunt van de avond. [naar artikel]

8. LIVEBLOG CLUB-UNION (VTM 2). Uit het niets toch nog een doelpunt voor Union, Machida tikt 2-1 binnen (07/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel. Club Brugge versus Union, duel één in de halve finale van de Croky Cup. Kan blauw-zwart zich herpakken of delen de Brusselaars een nieuwe mentale tik uit? Voorlopig lijkt het op dat eerste, want na een vroeg doelpunt van Skov Olsen staat Club op voorsprong. Volg het hieronder, op VTM 2 en VTMGO. [naar artikel]

9. LIVE UNION-KV MECHELEN. Aangenaam kijkstuk in het Dudenpark: Lapoussin wist openingsgoal Ngoy uit (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een start in het Dudenpark. Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVE UNION-KV MECHELEN. Wat een start in het Dudenpark: Lapoussin wist openingsgoal Ngoy uit (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

11. Union zet KV Mechelen opzij na opnieuw een doelpunt van Mohamed Amoura, Brusselaars zitten al aan 34 op 36 in competitie (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Union is niet te stoppen. Zondag moest ook KV Mechelen eraan geloven, ook al speelden de Brusselaars niet eens geweldig. Mohamed Amoura – wie anders – scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Union nu al aan 34 op 36 zit in de competitie. [naar artikel]

12. LIVE UNION-KV MECHELEN. Teuma zet de Brusselaars met een strafschop op voorsprong tegen Malinwa (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Tien minuten na rust loodste kapitein Teuma zijn ploeg op voorsprong. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

13. Nieuwe Union-spits neemt met bizar doelpunt afscheid van Duitse derdeklasser (28/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Union maakte woensdag de komst van zijn zesde zomeraanwinst bekend: Gustaf Nilsson, een 25-jarige Zweed van de Duitse derdeklasser SV Wehen Wiesbaden. Die scoorde afgelopen weekend nog een bizar doelpunt dat viraal gaat op sociale media. [naar artikel]

14. Union Berlijn blijft de fiere leider in Bundesliga: Europa League-tegenstander van Union wint van Mönchengladbach na doelpunt in minuut 97 (!) (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Union Berlijn ziet de Europa League-ontmoeting van aankomende donderdag in Leuven met Union Sint-Gillis tegemoet met een 2-1 zege tegen Borussia Mönchengladbach. De winnende treffer voor Union viel pas in de absolute slotfase. [naar artikel]

15. Geen halve finaleplaats voor Aoulad en Wydad op WK voetbal voor clubs (09/12/2017 - Metro)

Wydad Casablanca is er vandaag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van het WK voetbal voor clubs in Abu Dhabi. De Marokkanen, met Mohammed Aoulad een uur op het veld, verloren na verlengingen met 1-0 van het Mexicaanse Pachuca. Middenvelder Victor Guzman verloste de Mexicanen na 112 minuten met de 1-0. […] [naar artikel]

16. Leider Union komt twee goals achter, maar wint nog van Cercle Brugge dankzij enorme blunder in extra tijd (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Union heeft de punten thuis gehouden tegen Cercle Brugge na een onwaarschijnlijke tweede helft. De Brusselaars stonden aan de helft 0-2 in het krijt na doelpunten van Utkus en Matondo, maar in de tweede helft kantelde de wedstrijd helemaal. Mitoma en Nieuwkoop zorgden voor de 2-2, en in het slot van de partij bezorgde Cercle-verdediger Daland Union alsnog de drie punten na een onwaarschijnlijk eigen doelpunt. [naar artikel]

17. New York Times vol lof over actrices Ikram Aoulad & Katelijne Damen (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een journalist van de New York Times heeft een lovende recensie geschreven over ‘Antigone in Molenbeek’ + ‘Tiresias’, twee monologen geschreven door Guy Cassiers, de artistiek directeur van het Antwerpse Toneelhuis. Vooral de acteerprestaties van Ikram Aoulad (43) en Katelijne Damen (60) vielen daarbij in de smaak. [naar artikel]

18. LIVE TITELSTRIJD. Union virtueel kampioen na knap doelpunt Adingra (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp, Union of Racing Genk. Wie wordt kampioen in de Jupiler Pro League? Het komende anderhalf uur valt de beslissing op de slotspeeldag. Voorlopig is Union virtueel kampioen. [naar artikel]

19. Beringenaar Dante Vanzeir scoort snelste goal ooit in het Belgische profvoetbal (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)

In 1B kwam Union in Deinze al na 7 seconden op voorsprong dankzij een doelpunt van Dante Vanzeir. De goal van Beringenaar zou het snelste doelpunt uit het Belgische profvoetbal zijn. In 2019 scoorde Victor Osimhen al na 8 seconden voor Charleroi in de wedstrijd tegen Antwerp. Later meer. [naar artikel]

20. Erop en erover: Antwerp dankzij Frey en Benson voorbij stug Union (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft vanmiddag ondanks een moeilijke wedstrijd toch een knappe 1-2-zege geboekt op het veld van Union. In de tweede helft draaiden de bezoekers de rollen om dankzij invaller Fischer. [naar artikel]

21. Hazard houdt Anderlecht op 8 punten van Union, maar bibbert tot laatste minuut tegen Eupen (03/03/2024 - Sporza)

Geen doelpuntenfeest, wel een belangrijke driepunter. Anderlecht leek dankzij een vroege treffer van Thorgan Hazard op weg naar een makkelijke zege, maar dat draaide anders uit. Na de openingsgoal kon paars-wit niet meer scoren. De bezoekers kwamen zelfs nog het dichtste bij een doelpunt, maar troffen de lat. Door de overwinning blijft de kloof tussen Anderlecht en leider Union 8 punten. [naar artikel]

22. Union smeert OH Leuven zware 5-1-nederlaag aan dankzij drie (!) penalty’s en blijft op kop met perfect rapport (12/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Union heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen zonder problemen gewonnen. Tegen OH Leuven wonnen de Brusselaars met 5-1 dankzij goals van Terho, Puertas, Eckert (twee keer vanop de stip), en Nilsson, Thorsteinsson scoorde tussendoor voor Leuven via een heerlijk afstandsschot. Union pakt 9 op 9 en blijft foutloos, OH Leuven begint de competitie met een teleurstellende 1 op 9. [naar artikel]

23. Union lijdt eerste nederlaag in de Europa League, maar stoot als groepswinnaar door (03/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Union heeft zijn slotwedstrijd in de poulefase van de Europa League verloren: tegen Union Berlin ging het met 0-1 onderuit na een doelpunt van Michel, al zullen de Brusselaars er niet van wakker liggen: de groepswinst was sowieso al een feit. Dat Union de poulefase niet ongeslagen afsluit, is slechts een minimale domper op de Brusselse feestvreugde. 13 op 18 blijft een schitterend resultaat. [naar artikel]

24. Schitterend doelpunt van Lapoussin levert Union geen punten op tegen Racing Genk, Samatta zorgt voor de winning goal (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft op bezoek bij Union de zege gepakt. De Limburgers kwamen na een kwartier op voorsprong na een doelpunt van Paintsil, maar zagen Lapoussin op schitterende wijze gelijkmaken. Samatta bezorgde de Limburgers in het absolute slot alsnog de drie punten. [naar artikel]