Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
01:17 uur

United Airlines treft schikking met hardhandig aangepakte passagier

Het Laatste Nieuws

28/04/2017 - 01:32

United Airlines heeft een schikking getroffen met de man die in Chicago hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De luchtvaartmaatschappij


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Weggesleepte passagier daagt United Airlines voor de rechter (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De passagier die zondag hardhandig uit een overvol vliegtuig van United Airlines werd gesleept, heeft United aangeklaagd. In een spoedprocedure
  [naar artikel]
 2. United Airlines past regels voor personeel aan na brutale ontzetting passagier (16/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dokter David Dao heeft ongewild United Airlines wakkergeschud. De ongelukkige passagier van vlucht 3411 werd vorige zondag hardhandig van het
  [naar artikel]
 3. United Airlines biedt dan toch excuses aan voor hardhandige behandeling van passagier (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De CEO van luchtvaartmaatschappij United Airlines heeft zich gisteren dan toch geëxcuseerd omdat een passagier hardhandig van een vliegtuig werd
  [naar artikel]
 4. United Airlines treft regeling met passagier na hardhandige verwijdering (28/04/2017 - De Redactie)
  De man werd eerder deze maand van het vliegtuig gehaald omdat er een overboeking was. Het ging er hardhandig aan toe en de passagier raakte gewond. De luchtvaartmaatschappij en de man zijn nu tot een regeling gekomen, het bedrag is niet bekend.
  [naar artikel]
 5. Deze nieuwe beelden brengen United Airlines in nóg nauwere schoentjes (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is nieuw videomateriaal opgedoken in de zaak over de passagier die hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij United Airlines werd gehaald.
  [naar artikel]
 6. Deze nieuwe beelden brengen United Airlines in nóg nauwere schoentjes (12/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er is nieuw videomateriaal opgedoken in de zaak over de passagier die hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij United Airlines werd gehaald.
  [naar artikel]
 7. Geen promotie voor baas United Airlines na schandaal (22/04/2017 - De Redactie)
  Oscar Munoz, de topman van luchtvaartmaatschappij United Airlines, zal volgend jaar geen voorzitter worden van de raad van bestuur, hoewel dat in zijn contract stond. Een gevolg van het incident waarbij een passagier hardhandig uit een vliegtuig werd verwijderd.
  [naar artikel]
 8. Nieuw horrorverhaal van United Airlines opgedoken: "Ik moest afstappen of ik werd in de boeien geslagen" (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines ligt ernstig onder vuur nadat het filmpje van David Dao viraal ging. Deze passagier werd hardhandig van een toestel gesleept bij
  [naar artikel]
 9. Nieuwe beelden tonen United-passagier vlak voor hij het vliegtuig wordt uit gesleept (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is nieuw videomateriaal opgedoken in de zaak over de passagier die hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij United Airlines werd gehaald. Het filmpje dat wordt gedeeld op de sociale media, toont de passagier, David Dao, die net voordat hij het vliegtuig uit wordt gesleept, stelt dat hij dokter is en weigert het vliegtuig te verlaten.
  [naar artikel]
 10. CEO United Airlines wil niet opstappen (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Oscar Munoz, de CEO van United Airlines, gaat niet opstappen. Dat heeft hij woensdag gezegd nadat was opgeroepen tot zijn ontslag en een boycot van de luchtvaartmaatschappij. Een incident zondag waarbij een passagier hardhandig van een vliegtuig werd gehaald in Chicago, leidde tot heel wat verontwaardiging.
  [naar artikel]
 11. CEO United Airlines is niet van plan om op te stappen na incident met passagier (12/04/2017 - De Redactie)
  Dat heeft hij gezegd nadat er was opgeroepen tot zijn ontslag en een boycot van de luchtvaartmaatschappij. Een incident zondag waarbij een passagier hardhandig van een vliegtuig werd gehaald, leidde tot heel wat verontwaardiging.
  [naar artikel]
 12. Passagier gebeten door schorpioen op vlucht United (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een passagier is tijdens een vlucht van United Airlines, van de VS naar Canada, gebeten door een schorpioen. Dat berichten Amerikaanse media. Het gaat al om het tweede incident bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij in een week tijd. Afgelopen weekend werd een man hardhandig van een overboekte United-vlucht verwijderd. De beelden daarvan gingen de wereld rond en noopten de topman om zijn verontschuldigingen aan te bieden.
  [naar artikel]
 13. Advocaat weggesleurde United-passagier verwacht "snelle en genereuze schikking" (13/04/2017 - De Redactie)
  Een man werd eerder deze week door de politie hardhandig van een United-vliegtuig gehaald omdat de vlucht overboekt was. Het incident werd gefilmd en beelden gingen viraal.
  [naar artikel]
 14. Agent geschorst nadat hij dokter hardhandig uit vliegtuig zet wegens overboeking (11/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De veiligheidsagent die op de luchthaven van Chicago hardhandig een passagier heeft verwijderd van een vlucht van United Airlines is geschorst. De vliegtuigmaatschappij slikt veel kritiek voor de manier waarop ze met de overboeking van de vlucht is omgegaan.
  [naar artikel]
 15. Agent geschorst nadat hij dokter hardhandig uit vliegtuig zet wegens overboeking (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De veiligheidsagent die op de luchthaven van Chicago hardhandig een passagier heeft verwijderd van een vlucht van United Airlines is geschorst. De vliegtuigmaatschappij slikt veel kritiek voor de manier waarop ze met de overboeking van de vlucht is omgegaan.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw incident bij United Airlines: passagier gestoken door schorpioen (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een passagier is tijdens een vlucht van United Airlines, van de Verenigde Staten naar Canada, gestoken door een schorpioen. Dat berichten
  [naar artikel]
 17. United Airlines biedt excuses aan nadat het passagier uit vliegtuig had gesleurd (11/04/2017 - De Redactie)
  Op een overboekte vlucht werd een man hardhandig van zijn stoel gehaald om later weer (bebloed) plaats te nemen. Het hele voorval werd gefilmd.
  [naar artikel]
 18. United smijt passagier van vlucht en schenkt haar in ruil geen cash maar wel 10.000 dollar aan reiskrediet (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een tegoedbon van zomaar eventjes 10.000 dollar aan vliegtickets bood United Airlines passagier Allison Preiss aan, nadat ze niet meer mee mocht op...
  [naar artikel]
 19. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 20. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 21. United excuseert zich voor brute verwijding (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De vliegtuigmaatschappij United Airlines heeft haar excuses aangeboden nadat gisteren beelden viraal gingen van een man die hardhandig van het
  [naar artikel]
 22. United Airlines gaat tickets van alle reizigers van veelbesproken vlucht terugbetalen (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vliegmaatschappij United Airlines heeft aan alle passagiers van vlucht 3411 beloofd dat ze hun vliegticket terugbetaald zullen krijgen. Die beslissing komt er nadat er zondag beelden waren opgedoken van een man die hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De betokken man, David Dao, wil intussen een klacht indienen tegen de luchtvaartmaatschappij.
  [naar artikel]
 23. United bedenkt vriendelijker systeem tegen overboekingen (18/07/2017 - De Tijd)
  17:38 Herinnert u zich nog de rel met de passagier die van een overgeboekt vliegtuig van United Airlines werd gesleept? De luchtvaartmaatschappij gooit het nu over een andere boeg.
  [naar artikel]
 24. Wat voorafging op vlucht United: "U zal mij moeten wegslepen, ik ga nog liever de cel in" (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er is nieuw beeldmateriaal opgedoken van een andere passagier aan boord van het bewuste vliegtuig van United Airlines, dat al de hele week de
  [naar artikel]
 25. Schorpioen houdt vliegtuig aan de grond (05/09/2017 - Metro)
  Een vlucht van easyJet heeft een enorme vertraging opgelopen omdat een passagier een schorpioen door de cabine zag lopen. Dat gebeurde op de vlucht van Glasgow naar Parijs. De man waarschuwde het personeel, dat besloot de terugvlucht uit te stellen. Het toestel kreeg een grondige chemische schoonmaakbeurt op de luchthaven Charles de Gaulle en de passagiers moesten vannacht in Parijs blijven. Het is niet duidelijk waar het ongedierte vandaag kwam en of het gevonden is. Door wc spoelen In april dook er ook een schorpioen op aan boord van een vliegtuig United Airlines. De stewardessen vingen het beest toen en spoelden het door de wc. Lees ook : Passagier United Airlines gebeten door schorpioen
  [naar artikel]
 26. PR-nachtmerrie voor United Airlines (11/04/2017 - De Tijd)
  11:01 De hardhandige aanpak van een passagier op een United-vlucht keert als een boomerang terug in het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Die excuseert zich vooral voor de overboeking, niet voor het vo...
  [naar artikel]
 27. Ageas treft schikking met Modrikamen na Fortis-verleden (08/06/2020 - Express)
  Ageas heeft met advocaat Mischaël Modrikamen en de misnoegde beleggers die hij vertegenwoordigt, een schikking bereikt over de juridische procedures... The post Ageas treft schikking met Modrikamen na Fortis-verleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. United Airlines voorziet niet om deze zomer met Boeing 737 MAX te vliegen (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij United Airlines is niet van plan om de Boeing 737 MAX deze zomerperiode in te zetten. Dat heeft United Airlines vandaag...
  [naar artikel]
 29. United Airlines sluit miljardendeal om vliegende taxi’s te ontwikkelen (11/02/2021 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is van plan 200 vliegende elektrische taxi’s aan te kopen die passagiers binnen vijf jaar naar de luchthaven moeten vliegen.  United Airlines investeert 1.1 miljard dollar (907 miljoen euro) in het in Californië gevestigde Archer Aviation en is daarmee een van de eerste grote luchtvaartmaatschappijen die zich toelegt op vliegende […] The post United Airlines sluit miljardendeal om vliegende taxi’s te ontwikkelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Beveiliging Brussels Airlines even heel lek: passagier kan aan gegevens medereizigers (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er was een tijdje een serieus lek in de beveiliging van Brussels Airlines. Een passagier die problemen had met zijn boarding pass, probeerde dat
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Dokter hardhandig uit vliegtuig gezet omdat vlucht overboekt was (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een overboekte vlucht vanuit Chicago naar Louisville heeft heftige taferelen veroorzaakt in een vliegtuig van luchtvaartmaatschappij United Airlines. Amateurbeelden die zondagavond op Facebook werden gepost, laten zien hoe een man hardhandig uit het vliegtuig werd gezet door de security. Ondertussen laten enkele andere passagiers luidruchtig hun ongenoegen weten.
  [naar artikel]
 32. United Airlines neemt weer piloten aan (02/04/2021 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines wil weer piloten aanwerven, na een wervingsstop vanwege de coronacrisis. ‘We zullen met zowat 300 piloten beginnen’, zo schreef topmanager Bryan Quigley in een boodschap aan het personeel. Volgens United stijgt de vraag naar vluchten, nu er steeds meer mensen ingeënt worden met een coronavaccin. Het tempo van het aannemen […] The post United Airlines neemt weer piloten aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin United Airlines zet 232 werknemers aan de deur, die weigeren om een coronavaccin te krijgen. Dat heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij woensdag bekendgemaakt. United Airlines was de eerste grote luchtvaartmaatschappij die haar werknemers verplichtte om zich te laten vaccineren, nadat de Amerikaanse president Joe Biden dit bevolen had aan bedrijven die samenwerken met de Amerikaanse overheid. […] Lees dit artikel: United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin
  [naar artikel]
 34. Vliegtuig Brussels Airlines maakt noodlanding in Canada voor kritieke passagier (16/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Airbus A330 van Brussels Airlines heeft zaterdag een noodlanding moeten maken in het Canadese Goose Bay. Dat bevestigt de Belgische vliegmaatschappij aan Nieuwsblad.be. Een passagier aan boord had hartproblemen gekregen.
  [naar artikel]
 35. Vliegtuig Brussels Airlines maakt noodlanding in Canada voor kritieke passagier (16/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een Airbus A330 van Brussels Airlines heeft zaterdag een noodlanding moeten maken in het Canadese Goose Bay. Dat bevestigt de Belgische vliegmaatschappij aan Nieuwsblad.be. Een passagier aan boord had hartproblemen gekregen.
  [naar artikel]
 36. 16 gewonden door turbulentie op vlucht United Airlines (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een vliegtuig van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is onverwacht op de luchthaven van het Ierse Shannon geland nadat zestien
  [naar artikel]
 37. Ceo United staat achter personeel na gewelddadig incident: "Passagier werd alsmaar agressiever" (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De beelden van een oudere passagier die brutaal uit het vliegtuig wordt gesleept, blijven de Amerikanen beroeren. Oscar Munoz, ceo van United
  [naar artikel]
 38. United Airlines eist vaccinatie van alle werknemers (06/08/2021 - De Tijd)
  17:14 United Airlines gaat als eerste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij haar medewerkers verplichten zich te laten inenten tegen Covid-19.
  [naar artikel]
 39. Coronavirus – United en American Airlines staken vluchten naar Hongkong (05/02/2020 - Metro)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines en United Airlines vliegen voorlopig niet meer op Hongkong. In de autonome regio van China is dinsdag de eerste patiënt overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Beide bedrijven geven aan dat er momenteel te weinig vraag is om de vluchten van en naar Hongkong uit te voeren. American Airlines, de grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Staten, heeft zijn vluchten tot 20 februari gestaakt. Ook United Airlines houdt die datum voorlopig aan, maar vliegt woensdag nog wel een keer vanaf San Francisco naar Hongkong en op vrijdag vanuit Hongkong terug naar San Francisco. Bron: Belga   Het bericht Coronavirus – United en American Airlines staken vluchten naar Hongkong verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Baas United Airlines krijgt geen promotie na recent schandaal (22/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De topman van United Airlines, Oscar Munoz, zal volgend jaar niet de voorzitter worden van de Raad van Bestuur, hoewel dat in zijn contract
  [naar artikel]
 41. United Airlines weigert meisjes met leggings: boze sterren boeken hun vluchten om (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beroemdheden in de VS hebben geen goed woord over voor United Airlines. De vliegmaatschappij haalde gisteren twee passagiers van een vlucht omdat
  [naar artikel]
 42. Meer dan 16.000 banen in gevaar bij United Airlines (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines zal in oktober 16.370 medewerkers met onbetaald gedwongen verlof sturen, als de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 43. United Airlines vloog 23 vluchten met "niet luchtwaardig" toestel (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines is opnieuw in opspraak geraakt. De Amerikaanse luchtvaartinspectie FAA wil de luchtvaartmaatschappij beboeten voor het vliegen
  [naar artikel]
 44. United Airlines verslikt zich in Lotus-speculoos (25/02/2020 - De Tijd)
  11:22 Amerikaanse speculoosliefhebbers zijn in de ban van 'het verraad van United Airlines'. De vliegtuigmaatschappij bant vanaf maart de populaire Lotus-speculoosjes van haar vluchten.
  [naar artikel]
 45. En toen was ze weg: vrouw opent nooduitgang en springt uit vliegtuig tijdens taxiën (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een passagier op een vlucht van United Airlines heeft de andere inzittenden met verstomming geslagen toen ze net na de landing in Houston plots
  [naar artikel]
 46. Mel B treft schikking met ex (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Mel B en haar ex Stephen Belafonte lijken een einde te hebben gemaakt aan hun vechtscheiding. De twee hebben een schikking getroffen. De voormalig...
  [naar artikel]
 47. Stewardess verliest twee tanden na gevecht met passagier (30/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een stewardess van het Amerikaanse Southwest Airlines is twee tanden verloren na een aanvaring met een passagier. De 28-jarige passagier weigerde om haar gordel aan te houden tijdens het taxiën van het vliegtuig. Na een korte woordenwisseling, escaleerde de ruzie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.