Eén-kok Jeroen Meus trekt deze keer voor de zomerversie van zijn programma "Dagelijkse kost" richting Spanje. Maar vóór hij vijf weken de Spaanse zon achterna jaagt, maakt een tussenstop bij jongeren op Vlaamse speelpleinen. [naar artikel]
Fans van Jeroen Meus (42) gaan een zware zomer tegemoet, want in tegenstelling tot de voorbije jaren komt er geen ‘Dagelijkse Zomerkost’. [naar artikel]
Jeroen Meus schrok zich een hoedje tijdens de opnames van zijn zomerse kookprogramma 'Dagelijkse Zomerkost'. Toen een wielrenner zijn barbecue... [naar artikel]
De televisiekok Jeroen Meus gaat in juli en augustus het programma "Dagelijkse zomerkost" maken voor Eén. Ook fans van "De stoel" worden op hun wenken bediend. [naar artikel]
Na het Zilvermeer in Mol, de Ardennen en de Belgische kust, trekt Jeroen Meus (40) met Dagelijkse Zomerkost naar Spanje. Vanaf 16 juli zal hij vijf weken lang elke werkdag koken voor de Vlaming op vakantie, zijn Spaanse buurman en zichzelf. Met zijn mobiele keuken trekt hij van Benidorm aan de Costa Blanca over Archidona in Andalusië tot Palafrugell in Catalonië. [naar artikel]
Goed nieuws voor de fans van Jeroen Meus: Vlaanderens bekende tv-kok kruidt in juli en augustus de zomer van Eén met ‘Dagelijkse zomerkost’. Daarin verlaat hij zijn vertrouwde keuken in Leuven en gaat hij op verschillende locaties koken. Helemaal in de sfeer van het zonnige seizoen. [naar artikel]
Deze zomer staat tv-kok Jeroen Meus voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ niet in zijn vertrouwde keuken in Leuven, maar wel in het warme Spanje. Toen de man aan het koken was in Archidona dook er plots een bekende vriend op. “Ik had u niet herkend!”, klonk het. [naar artikel]
Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit... [naar artikel]
Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
In de aflevering van 'Dagelijkse Kost' gisterenavond werd Jeroen Meus verrast door zoontje Georges. Hij wou onbedingd weten of zijn papa een koprol in de zetel kan maken. "Ik kan dat", klinkt Jeroen zelfzeker. Een handenstand in het water blijkt wat moeilijker. "Hier gaat dat niet", moet Jeroen zijn zoontje teleurstellen. Waarop die dan maar zijn perfecte koprol in de zetel demonstreert. En meteen daarna ook weer vertrekt zodat zijn papa zich terug op zijn werk kan concentreren. [naar artikel]
Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden heeft de keuken van tv-kok Jeroen Meus een andere look gekregen. Die nieuwe keuken zal vanaf 2 september gebruikt worden in het nieuwe seizoen van "Dagelijkse kost" (Eén). Nieuwsgierige voorbijgangers in Leuven zullen Meus kunnen zien bakken en de kok zelf zal flink wat kilometers mogen doen tussen zijn verschillende kookeilanden. [naar artikel]
Wie al eens naar Dagelijkse Zomerkost kijkt, zal gemerkt hebben dat Jeroen Meus niet langer met producten van Delhaize kookt. Een nieuwe partner voor na de zomer is er nog niet. [naar artikel]
Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]
Tijdens de vakantie maakt Jeroen Meus ‘Dagelijkse Zomerkost’ bij mensen thuis die zich hebben ingeschreven. Vandaag is hij kookgast bij Mariette Teuwens (65) in Lommel, onlangs gepensioneerd en nu meer dan ooit bezig achter de potten. [naar artikel]
Elke dag tovert Jeroen Meus in "Dagelijkse kost" een nieuw gerecht op tafel. Vanavond doet hij dat voor de 2.000e keer. Het wordt een feestaflevering met balletjes met krieken en verse boter. De afgelopen 9 jaar werden alle recepten uit "Dagelijkse kost" verzameld op de website van Eén. De populairste gerechten zijn daar stoofvlees met friet, lasagne, spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara en scampi's diabolique. "Ongelofelijk", zegt Meus, die gepassioneerd over zijn recepten vertelt. [naar artikel]
Er worden nieuwe afleveringen gemaakt van het Eén- kookprogramma "Dagelijkse kost", want de vraag naar inspiratie en recepten blijkt dezer dagen groot. De makers houden zich aan de coronarichtlijnen: voor het eerst zullen onbemande camera's filmen in de keuken van Jeroen Meus. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
Spaghetti bolognese maken voor een grote familie? Jeroen Meus klaart dinsdag de klus in Dagelijkse Zomerkost, wanneer hij te gast is bij Roos en Sus Van Olmen in Noorderwijk (Herentals). [naar artikel]
CULINAIR Dagelijkse zomerkost Maandag t/m vrijdag, 19u40, Eén [naar artikel]
Jeroen Meus pakt deze zomer zijn biezen én zijn kookgerief en trekt met zijn mobiele keuken op reis door het Vlaamse land. De hele zomer lang [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.