Niets is er leuker dan op een koude herfstavond heerlijk genieten samen met je vrienden en familie van een lekker pastagerecht. Daarom organiseerden de Vrije Vrouwen Alken naar jaarlijkse traditie een pasta-avond, die doorging op zaterdag 5 oktober in het Sint-Jorisheem in Alken. Het werd een geslaagde editie met veel volk en heerlijke pasta's. [naar artikel]
Vanaf midden september kunt u in Sint-Truiden aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen voor een lekkere portie pasta. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso een pastabar in de Plankstraat. “Onze zaak zal ‘Roberta’s pastabar’ heten en garant staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Filippo Catania. [naar artikel]
Wielerkampioen Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben donderdagavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L’Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen “mensen gelukkig maken met een verse pasta”. [naar artikel]
Een pasta af en toe kan uiteraard geen kwaad, maar heb je al eens spaghettislierten proberen maken van groenten, ook wel 'spirelli"? Ideaal om [naar artikel]
Pasta is een dikmaker, hoor je altijd maar. Als je witte pasta en bakken kaas gebruikt, dan klopt dat. Maar deze volkoren versie met vis en veel... [naar artikel]
Pastabar G&G is al anderhalf decennium een begrip in Genk. Door de lockdown kan chef Gianni zijn pasta’s niet in de typische pannetjes serveren, maar in afhaalversie zijn ze net zo smaakvol en vers. [naar artikel]
Een bord dampende spaghetti bolognese, pasta pesto of smeuïge lasagne met extra krokante kaaskorst: iedereen heeft wel een favoriet pastagerecht. Iets dat elke dag kan smaken, maar hoe kan je die pasta zo samenstellen dat je hem écht elke dag kan eten? Diëtist Michaël Sels neemt het gerecht onder de loep en gidst je in drie stappen naar een pasta die gezond, lekker én even smeuïg is als je favoriet. “Ik ben geen fan van schrappen, wél van dingen toevoegen.” [naar artikel]
Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]
Tom Boonen verliest de fiets niet uit het oog. De 37-jarige Antwerpenaar zette ruim een jaar geleden een punt achter zijn profcarrière, maar Boonen... [naar artikel]
Met een criterium aan het Zilvermeer van Mol wordt vandaag (nog eens) afscheid genomen van Tom Boonen als profwielrenner. Samen met zijn collega’s deed Boonen mee aan zijn laatste wedstrijd. Als kers op de taart kroonde Boonen zich tot winnaar. [naar artikel]
Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]
Niets zo vervelend als spaghettislierten die aan elkaar en aan de kookpot blijven plakken. Om dat te verhelpen doen we allemaal een scheutje olie in het water. Maar nu blijkt dat je dat helemaal niet mag doen. Hoe zit dat precies? Metro UK sprak met Guido Pedrelli. De man richtte Nona Box op, een bedrijf […] Het bericht Dit mag je nooit doen als je pasta kookt verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Vegan pasta’ van Brianna Claxton te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Vegan pasta’ van Brianna Claxton + win 3 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Pasta smaakt altijd, pasta is life. Maar soms kan pasta wel eens een duwtje in de rug gebruiken om de banaliteit te overstijgen. Deze provençaalse... [naar artikel]
Wie een spaghetti bolognese wil klaarmaken, heeft vandaag de keuze uit witte pasta, volkorenpasta, een speltvariant of zelfs eentje op basis van linzen. Welke variant is daaruit dan de meest gezonde keuze? En wat is nu eigenlijk de aanbevolen hoeveelheid pasta per persoon? Diëtiste Sanne Mouha neemt de verschillende soorten onder de loep. “Als je niet glutenvrij moet eten, is die glutenvrije pasta al zeker geen aanrader.” [naar artikel]
Tom Boonen nam een tijdje geleden afscheid van zijn fiets en zal zich binnenkort aan een heel andere carrière wagen. In september opent hij samen [naar artikel]
Verse pasta uit Italië, daar kan niets tegenop. Dat vindt ook Sarah Puozzo (38). Zij leerde gnocchi, garganelli en ravioli maken onder het alziend oog van haar oer-Italiaanse nonna. Die wijsheid geeft ze nu door via de Pasta Academy, een gloednieuw platform waar je online workshops kunt volgen. “Het geheim van de Italiaanse keuken? Het is comfortfood, maar met pure en verse ingrediënten.” [naar artikel]
Niets zo erg als in de keuken eindigen met een platgekookte of nét niet gare pasta. Pasta koken lijkt gemakkelijk, maar toch pakt iedereen het klaarmaken ervan anders aan. Want hoeveel water doe je nu eigenlijk bij de pasta en voeg je daar nog zout aan toe of niet? En hoelang laat je die pasta best pruttelen? HLN Eten zet de beste tips op een rijtje om pastafiasco’s in de toekomst te vermijden. [naar artikel]
Donderdagavond stelde Tom Boonen zijn nieuwe rallywagen voor. Met een Skoda Fabia RS Rally2 neemt Boonen, samen met copiloot Erwin Mombaerts, deel aan het BRC 2024. Boonen wil voortborduren op de ervaring die hij tijdens zijn leerjaar opdeed. Meedraaien met de top vijf is het doel. [naar artikel]
Tom Boonen is een rondje gaan rijden met zijn opvolger Jasper Philipsen. Op Instagram post hij een foto van het onderonsje. [naar artikel]
Anthony Kumpen en Tom Boonen gaan samen met Bert Longin op zoek naar de titel in het nationale Belcar kampioenschap. De Porsche 911 Cup gaat hen... [naar artikel]
Gastronomie en gaming zijn twee werelden die op het eerste gezicht ver uit elkaar liggen. Niet voor Garofalo en PlayStation: beide bedrijven werkten samen en lanceren nu pasta op maat van gamers. Nu te koop bij Colruyt in gelimiteerde oplage. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.