Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
05:12 uur

Italië kreunt onder temperaturen van meer dan 40 graden

De Redactie

04/08/2017 - 12:57

Vandaag zou de warmste dag zijn sinds het begin van de metingen in Italië. Het is ook al weken extreem droog.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE REDACTIE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Spanje kreunt onder hitte, vrijdag ook hier 30 graden (12/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het zuiden van Spanje kreunt al dagenlang onder een zinderende hitte, met maxima van ruim veertig graden. Ook bij ons wordt het tropisch warm, met vrijdag temperaturen richting dertig graden en meer.
  [naar artikel]
 2. Spanje kreunt onder hittegolf, temperaturen tot 42 graden verwacht (15/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al sinds het begin van deze week kreunt Spanje onder ongewoon hoge temperaturen, zeker voor deze tijd van het jaar, nu de zomer nog niet eens is
  [naar artikel]
 3. Italië kreunt onder hittegolf: "Blijf binnen" (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zweten, binnen blijven, niet bewegen en het strand mijden. Italië gaat gebukt onder een extreme hittegolf met temperaturen boven de 40 graden.
  [naar artikel]
 4. Midden-Oosten kreunt onder nooit geziene temperaturen: kwik in Bagdad stijgt tot 51,8 graden (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Midden-Oosten kreunt dezer dagen onder een loden hitte. Onder meer in Saoedi-Arabië, Libanon, Syrië, Irak en Iran werden al recordtemperaturen...
  [naar artikel]
 5. Zuid-Europa kreunt onder recordtemperaturen, VAB waarschuwt reizigers: “Zelfs banden kunnen smelten” (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Recordtemperaturen van liefst 47,3 graden Celsius in Spanje, honderden bosbranden in Italië, gesloten toeristische trekpleisters in Griekenland. Voor de tweede keer dit jaar al kreunt Zuid-Europa ­onder extreme temperaturen. VAB raadt vakantiegangers zelfs aan zeker reservebanden mee te nemen, want het rubber kan smelten als het zo warm is.
  [naar artikel]
 6. Zuid-Europa kreunt onder recordtemperaturen, VAB waarschuwt reizigers: “Zelfs banden kunnen smelten” (15/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Recordtemperaturen van liefst 47,3 graden Celsius in Spanje, honderden bosbranden in Italië, gesloten toeristische trekpleisters in Griekenland. Voor de tweede keer dit jaar al kreunt Zuid-Europa ­onder extreme temperaturen. VAB raadt vakantiegangers zelfs aan zeker reservebanden mee te nemen, want het rubber kan smelten als het zo warm is.
  [naar artikel]
 7. Zuid-Europa kreunt onder extreme hitte: zelfs 's nachts nog 37 graden (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Spanje en Portugal gaan gebukt onder een verschroeiende hitte. Er worden temperaturen van 45 graden en meer gemeten. In Portugal krijgt de...
  [naar artikel]
 8. Noordwesten van de VS kreunt onder nooit eerder waargenomen en “ondraaglijke” temperaturen (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag werden er met temperaturen van meer dan 42 graden Celsius, records gebroken in het noordwesten van de Verenigde Staten (VS). Nooit eerder werden er zulke warme temperaturen genoteerd. En het belooft in enkele streken nog warmer te worden: “Wellicht wordt dit een van de extreemste hittegolven in de geschiedenis”.
  [naar artikel]
 9. Zuid-Europa kreunt onder de hitte: temperaturen tot 47 graden verwacht in Spanje (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na een eerste hittegolf twee weken geleden kreunt heel Zuid-Europa opnieuw onder extreme warmte. In Zuid-Spanje worden deze namiddag, op het
  [naar artikel]
 10. Europa kreunt onder verschroeiende hitte: tot 45 graden in Frankrijk, records sneuvelen op Mont Blanc en in Duitsland (26/06/2019 - De Morgen)
  Het is broeierig warm in grote delen van Europa. In Duitsland is vandaag al warmterecord van meer dan 70 jaar oud gebroken. Maar ook de komende dagen blijven de temperaturen gestaag oplopen. In Zuid-Frankrijk zal het kwik volgens de voorspellingen op sommige plekken zelfs 45 graden aantikken. Ook in Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en Oost-Europa wordt het puffen door warme lucht afkomstig uit de Sahara.
  [naar artikel]
 11. Politie Blankenberge sluit invalsweg af, code oranje in Knokke (08/08/2020 - De Standaard)
  Even uitpuffen aan zee, het klinkt hemels met temperaturen boven de dertig graden. Aan het strand daalt het kwik tot 25 graden dankzij de zeebries. Maar een aantal kuststeden kreunt onder de grote toestroom (dagjes)toeristen.
  [naar artikel]
 12. Spanje breekt hitterecords: temperaturen van meer dan 40 graden (22/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Met temperaturen van meer dan 40 graden kreunen de Spanjaarden onder de hitte. En die is uitzonderlijk voor de tijd van het jaar. Er worden dan ook records gebroken.
  [naar artikel]
 13. Spanje breekt hitterecords: temperaturen van meer dan 40 graden (22/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met temperaturen van meer dan 40 graden kreunen de Spanjaarden onder de hitte. En die is uitzonderlijk voor de tijd van het jaar. Er worden dan ook records gebroken.
  [naar artikel]
 14. In Zuidoost-Europa doet hitte er nog een schepje bovenop: tot 45 graden (02/07/2017 - De Redactie)
  Bij ons is de hittegolf achter de rug, nu is de Balkan aan de beurt. Zuidoost-Europa kreunt onder temperaturen die hier en daar de 40 graden ruim overschrijden. In Bulgarije zijn al vijf mensen omgekomen.
  [naar artikel]
 15. Spanje kreunt onder de hitte: "Historische warmterecords zullen sneuvelen" (13/06/2017 - De Redactie)
  Wie een dezer naar Spanje trekt op vakantie, is gewaarschuwd: met temperaturen tot 41 graden is het op verschillende plaatsen, waaronder in Madrid, maar liefst 11 graden warmer dan normaal.
  [naar artikel]
 16. Heel Europa kreunt onder de hitte (24/06/2019 - VRT NWS)
  Het wordt een week lang puffen van de warmte in ons land. Vandaag werd voor de eerste keer dit jaar de 30 graden overschreden. Maar ook onze buurlanden kreunen onder de hitte. Zo stijgen de temperaturen in Spanje tot boven de 40 graden, is er in Frankrijk het op een na hoogste hittealarm afgekondigd en voorspelt men in Nederland de warmste junimaand ooit. 
  [naar artikel]
 17. Halve wereld kreunt onder hittegolven: zelfs in Zweden is het meer dan 30 graden (23/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er lijkt maar geen einde te komen aan de extreme temperaturen in ons land, maar ook elders blijft de hitte aanhouden. Van Canada tot Japan:...
  [naar artikel]
 18. Zuid-Europa kreunt verder onder verschroeiende temperaturen: dit weekend mogelijk tot 48 graden in zuiden van Spanje (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hittegolven in het zuiden en zuidoosten van Europa blijven aanhouden. Onder meer Griekenland, Sardinië en Sicilië kampen daardoor met zware bosbranden. Maar ook in Spanje is het gloeiend warm. Zaterdag zou het er mogelijk tot 48 graden warm kunnen worden, zo voorspelt Noodweer Benelux.
  [naar artikel]
 19. Het land kreunt onder de hitte: snelweg, bruggen en sporen zetten uit (20/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij temperaturen van meer dan 35 graden hebben niet alleen de mensen het lastig. Het verkeer in ons land is woensdag op verschillende plaatsen verstoord door problemen met de infrastructuur.
  [naar artikel]
 20. HITTELIVE. Code rood voor hitte in twee provincies, temperaturen tot 40 graden mogelijk (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Europa kreunt onder de hitte, en ook België ontsnapt niet: het belooft dinsdag maar liefst tot veertig graden te worden. Volg hier alle nieuws over de hittegolf die ons te wachten staat.
  [naar artikel]
 21. Zuchten onder temperaturen tot 37 graden: code rood tot en met maandag (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt zaterdag opnieuw zonnig en droog bij temperaturen tot 37 graden of lokaal zelfs meer in de Kempen, meldt het KMI. Aan zee zorgt een...
  [naar artikel]
 22. Italië kreunt, maar toont eerste voorzichtige signalen tot optimisme (26/03/2020 - Knack)
  Italië kreunt onder de coronacrisis. Maar de afgelopen dagen duiken er enkele voorzichtig positieve signalen op.
  [naar artikel]
 23. Kan je vandaag een ei bakken op je motorkap? Wij doen de test (22/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al voor de zoveelste dag op rij kreunt Vlaanderen onder tropische temperaturen. Vanmiddag steeg het kwik tot 33 graden. Hoog tijd om één en ander
  [naar artikel]
 24. Pijnlijke wetmatigheid: de opwarming van de aarde is niet meer te stuiten (08/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  We zouden het niet zeggen als we kijken naar de belabberde zomer maar 2016 is wel degelijk op weg een nieuw globaal warmterecord te vestigen. In Irak kreunt de bevolking onder temperaturen die boven de 50 graden kunnen uitstijgen - temperaturen waarbij het menselijk metabolisme op hol slaat. De Amerikaanse staat Californië kampt met een historische droogte die de vitale landbouwsector in de staat bedreigt.
  [naar artikel]
 25. Zuid-Europa kreunt onder hittegolf: brandhaarden zijn schering en inslag (05/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl wij een echte kwakkelzomer beleven, kreunt het zuiden van Europa nog steeds onder een verzengende hittegolf. Gisteren was het in Griekenland 47,1 graden, net geen nieuw record. De branden die door de droogte ontstaan, richten intussen meer en meer schade aan.
  [naar artikel]
 26. Europa kreunt onder de hitte: 47 (!) graden in Portugal, noodtoestand afgekondigd in Groot-Brittannië (15/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf nu wordt het bij ons elke dag nog een paar graden warmer met dinsdag volgens het KMI maxima tot 38 graden. Maar het kan nog erger. Wie met vakantie gaat naar Frankrijk, Spanje of Portugal, moet rekening houden met temperaturen boven de 40 graden. En met lokaal zware bosbranden. Zelfs Groot-Brittannië is een echte bakoven, de noodtoestand is er zelfs afgekondigd.
  [naar artikel]
 27. Europa kreunt onder de hitte: 47 (!) graden in Portugal, noodtoestand afgekondigd in Groot-Brittannië (15/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf nu wordt het bij ons elke dag nog een paar graden warmer met dinsdag volgens het KMI maxima tot 38 graden. Maar het kan nog erger. Wie met vakantie gaat naar Frankrijk, Spanje of Portugal, moet rekening houden met temperaturen boven de 40 graden. En met lokaal zware bosbranden. Zelfs Groot-Brittannië is een echte bakoven, de noodtoestand is er zelfs afgekondigd.
  [naar artikel]
 28. Europa kreunt onder de hitte: 47 (!) graden in Portugal, noodtoestand afgekondigd in Groot-Brittannië (15/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf nu wordt het bij ons elke dag nog een paar graden warmer met dinsdag volgens het KMI maxima tot 38 graden. Maar het kan nog erger. Wie met vakantie gaat naar Frankrijk, Spanje of Portugal, moet rekening houden met temperaturen boven de 40 graden. En met lokaal zware bosbranden. Zelfs Groot-Brittannië is een echte bakoven, de noodtoestand is er zelfs afgekondigd.
  [naar artikel]
 29. Nog tot vrijdag temperaturen tot 46 graden in Griekenland (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De historische hittegolf in Griekenland blijft aanhouden. Al meer dan een week pieken de temperaturen dagelijks boven de 40 graden Celsius. In het centrum van het land en op het schiereiland Peloponnesos worden van dinsdag tot vrijdag nog temperaturen tot 46 graden verwacht.
  [naar artikel]
 30. Nu al loden hitte in het zuiden van Europa en ook in België wordt het een pak warmer dan normaal (19/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het zuiden van Europa kreunt nu al onder extreme hitte. In Griekenland is het in de laatste 50 jaar nog nooit zo warm geweest op dit moment van het jaar, ook in Cyprus noteerden ze een recordtemperatuur van 42,5 graden in de schaduw. “Ons land krijgt de komende dagen ook temperaturen tot 27 graden, terwijl we normaal gemiddeld 19 graden noteren”, zegt weerman David Dehenauw.
  [naar artikel]
 31. Spanje kreunt onder hittegolf, temperaturen tot 42 graden verwacht (15/06/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/DQGxGw8XjK7BlDufwf7gSerwhJI/diocontent/107264106/_crop/3/297/5468/3090/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&interlace=none&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 32. Temperaturen stijgen tot 31 graden (17/06/2022 - De Standaard)
  Het wordt vrijdag opnieuw zonnig, en nog wat warmer met maxima tot 31 graden. Zaterdag moet de warmste dag worden, met overal tropische temperaturen. Het KMI verwacht dan temperaturen tot 35 graden.
  [naar artikel]
 33. Cyprus kreunt onder de hitte: 40 graden in de schaduw (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de derde keer deze zomer kreunt het eiland Cyprus in de Middellandse Zee onder een hittegolf. De thermometer zal vanaf maandag weer boven de
  [naar artikel]
 34. Europa kreunt onder hitte: weeralarmen in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse weerkundige dienst heeft vandaag alarm geslagen omdat de temperaturen kunnen oplopen tot 40 graden Celsius in het Rijnland en het...
  [naar artikel]
 35. België kreunt onder hittegolf (27/07/2018 - Metro)
  Even voor het middaguur overschreed het kwik in Ukkel gisteren de grens van 30 graden Celsius. Daarmee is de hittegolf in België officieel een feit. Gisteren sneuvelden ook twee hitterecords: met 34 graden was het de warmste dag van het jaar en de warmste 26 juli ooit. En het blijft nog wel even puffen… Klimatologisch wordt gesproken van een hittegolf wanneer minstens 5 opeenvolgende dagen een temperatuur van 25° Celsius of meer wordt opgemeten, waarvan bovendien minstens 3 dagen met temperaturen van 30° Celsius of meer. De hittegolf die we nu beleven begon in feite al op 13 juli, want sinds die dag is de maximumtemperatuur in Ukkel niet meer onder de 25 graden gezakt. Of we nu op een nieuw record afstevenen? “Dat is mogelijk”, zegt Dehenauw, “maar er zijn twee kritieke punten in de voorspellingen: komende zaterdag en volgende week dinsdag zouden we respectievelijk ‘slechts’ 26 en 25 graden halen.” Afkoeling in het verschiet Vandaag is nog altijd drukkend warm met maxima van 29 graden op de Ardense hoogten tot 36 graden in de Kempen, maar lokaal kunnen enkele fikse onweders voor afkoeling zorgen. Morgen worden tijdelijk veel bewolking en regen- of onweersbuien verwacht. In de namiddag komen er opklaringen vanaf de kust. De maxima liggen tussen 23 en 27 graden. Zondag wordt het opnieuw droog met opklaringen. De maxima klimmen lokaal tot 27 of 28 graden. Het bericht België kreunt onder hittegolf verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Zuid-Europa kreunt onder de hitte: temperaturen tot 47 graden verwacht in Spanje (13/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/63SkRC9yjplERQsJ8k-CcYfBU_I/diocontent/108637108/_crop/0/0/4515/2549/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 37. Na coronavirus, verwoestende cycloon en ergste sprinkhanenplaag in 30 jaar: India kreunt onder hitte met temperaturen tot 50 graden (27/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  India gaat dezer dagen gebukt onder een loden hitte. Het kwik in de hoofdstad New Delhi klom dinsdag tot 47,6°C. In de stad Churu, in de deelstaat...
  [naar artikel]
 38. Vlaanderen onder sneeuwlaagje: volgende week mogelijk tot -10 graden (07/02/2021 - De Morgen)
  Vlaanderen wordt wakker onder een laag sneeuw van twee tot zes centimeter. Na een week met zachtere temperaturen is koning Winter in het land, en de temperaturen rond het vriespunt blijven nog een week aanhouden. Vannacht daalt het kwik al ver onder nul en volgende week krijgen we zelfs temperaturen tot -10 graden.
  [naar artikel]
 39. Van ijsdagen tot "vroege lente": volgend weekend temperaturen mogelijk tot 14 graden, vanwaar dat sprongetje? (13/02/2021 - VRT NWS)
  We krijgen de komende week zachtere temperaturen, en dat na een ferme winterprik waarbij de temperaturen ook overdag onder het vriespunt bleven. Volgende zaterdag zijn zelfs temperaturen tot 14 graden mogelijk. Het kwik maakt serieuze sprongen. Hoe komt dat?
  [naar artikel]
 40. Hitterecords sneuvelen in Zuid-Korea, China, Marokko en Iran: temperaturen tot 46 graden gemeten (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat het zuiden van Europa deze zomer gebukt ging onder uitzonderlijk warme temperaturen sneuvelen de hitterecords voor de maand oktober in onder meer Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ook in China is er in oktober een recordtemperatuur van 38,9 graden Celsius opgetekend. In Iran werd het zelfs 46 graden.
  [naar artikel]
 41. In België koelt het misschien af, Griekenland kreunt nog steeds onder hitte: tot 40 graden in de schaduw (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het vakantieland Griekenland krijgt de bevolking de komende dagen te kampen met bijzonder hoge temperaturen. De nationale weerdienst waarschuwde...
  [naar artikel]
 42. Op pad met de boswachter, die toont welke schade hitte aanricht: “Dit jaar al 700 bomen moeten kappen. Normaal zijn dat er nul” (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Midden september en temperaturen boven de 30 graden: heerlijk, zo'n nazomer, maar niet voor het bos. Ons planten- en bosarsenaal kreunt onder de...
  [naar artikel]
 43. Hitterecords in Californië, bitterkoud in noordoosten van de VS (30/12/2017 - Metro)
  In delen van de Amerikaanse staat Californië zijn vrijdag hitterecords gesneuveld. Dat hebben de Amerikaanse weerdiensten gemeld op twitter. Het werd er 29,4 graden celcius, waarmee een vorig dagrecord uit 1956 voor de bijl gaat. In het midwesten en noordoosten van de VS is het dan weer bibberen, met temperaturen tot maar liefst -28 graden. De hitterecords voor 29 december sneuvelden op twee plaatsen in Californië: in Los Angeles werd het 28,9 graden, in Burbank zelfs 29,4. In andere delen van de Verenigde Staten is het intussen al een hele week bitterkoud. New York moet het met -11 graden stellen, in Boston wordt het tot -15 en in Minneapolis zakken de temperaturen naar -28 graden. Door de stevige wind komt de gevoelstemperatuur daar met moeite boven de -40 graden. Het midwesten kreunt dan weer onder een recordsneeuwval. In Pennsylvania viel afgelopen week 1,6 meter sneeuw in drie dagen tijd. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 44. Europa kreunt onder winterkou, 10 mensen vriezen dood in Polen (07/01/2017 - De Redactie)
  In heel Europa zakken de temperaturen onder de 0 graden Celsius. In Nederland leidt dat tot tientallen ongevallen op de weg. In Polen zijn al 10 mensen doodgevroren. Istanbul is verlamd door een sneeuwstorm.
  [naar artikel]
 45. Portugal verbreekt met 47 graden hitterecord: “Warmste dag in juli ooit gemeten” (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Europa kreunt onder warme temperaturen door een hittegolf. In verschillende landen stijgt de temperatuur boven 40 graden. In Pinhaõ, in het noorden van Portugal, werd 47 graden gemeten, en dat is een nieuw record. “Als dit wordt bevestigd, is dit de warmste dag in juli ooit gemeten”, laat weerman Scott Duncan weten via Twitter.
  [naar artikel]
 46. Temperaturen beginnen eindelijk wat te dalen in Europa (30/06/2019 - Metro)
  Na een hittegolf van zes dagen in Europa en hitterecords die onder meer in Frankrijk gebroken werden, begonnen de temperaturen vandaag een beetje te dalen, ook al maken Duitsland en Italië nog een warme dag mee. In Frankrijk, waar vrijdag het absolute record gebroken werd met 45,9 graden Celsius in het zuiden van het land, dook de temperatuur in Parijs of het noordwesten een tiental graden naar beneden, maar bleef het puffen in het oosten, met temperaturen tot 36 of 37°C. Ook in Italië werden de temperaturen weer wat draaglijker, met maxima van 37 of 38°, onweer dat voor zondagavond in het noorden is aangekondigd, en een echte afkoeling vanaf woensdag. Tot dusver werden acht sterfgevallen gemeld als gevolg van de hittegolf die vanuit de Sahara komt: vier in Frankrijk, twee in Spanje en twee in Italië. Vaak gaat het om oudere mensen of bouwvakkers op een werf. De hitte, die uitzonderlijk intens was voor een junimaand, veroorzaakte talrijke natuurbranden in Frankrijk en Spanje, waardoor woningen soms ontruimd moesten worden en zware schade aangericht werd aan wijngaarden in het zuiden van Frankrijk. In Spanje bestreden meer dan 700 soldaten, honderden brandweerlui, blusvliegtuigen, helikopters en brandweerwagens verscheidene branden in het midden en noordoosten van het land, waar de temperaturen nog tot 42°C gingen. Bron: Belga   Het bericht Temperaturen beginnen eindelijk wat te dalen in Europa verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Meer dan 30 graden en werken in een skipak (24/07/2018 - VRT NWS)
  Het is puffen en zweten vandaag, met temperaturen rond 30 graden Celsius. Maar de werknemers van diepvriesgroothandel Precon in Gent werken elke dag in temperaturen tot -20 graden Celsius. Dat maakt deze week dus dat er een verschil is van maar liefst 50 graden tussen de diepvries en de buitentemperatuur.
  [naar artikel]
 48. Witte kledij dragen en je urine checken: dit kan je doen om de bloedhete temperaturen te doorstaan (17/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In delen van Frankrijk en Spanje is het bloedheet met temperaturen tot veertig graden en zelfs meer, en dat terwijl de echte zomer er nog moet beginnen. Maar ook bij ons is het al hoogzomer met temperaturen rond de dertig graden vandaag en morgen zelfs tot 34 graden. Waar moet je overal op letten in dat weer? En wat kan je wel of niet doen?
  [naar artikel]
 49. Warm weekend met temperaturen tot 28 graden (14/05/2022 - De Standaard)
  Het weekend gaat zaterdagochtend met zon van start. Temperaturen lopen op tot 24 graden in het binnenland en 17 graden aan zee. Zondag kan het kwik stijgen tot 28 graden. Dat zegt het KMI.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy