Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

IN BEELD. Deze eclairs zien er hemels lekker uit

31/08/2017 - 11:01
"Anno 2017 staat Instagram er vol mee: desserts zoals donuts of cakes die bedekt zijn met een kosmische print. Nu bestaan er zelfs eclairs met een galactisch laagje glazuur. Een patisserie uit Oekraïne, Musse Confectionery, verkoopt de zoete tussendoortjes. Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de eclairs bedekt met een mengeling van blauwe, […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Vele hemels” deze herfst in de bioscoop (01/09/2017 - VRT NWS)

De verfilming van de populaire debuutroman “Vele hemels boven de zevende” van Griet Op de Beeck, in een regie van Jan Matthys, is vanaf 8 november te zien in de zalen. Dat heeft het productiehuis Caviar laten weten. [naar artikel]


2. IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineelste smaken uit de kast (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog tot zondag 26 juni is het de Week van de Eclair. Over heel het land zetten bakkers en patissiers het langwerpige gebakje voor de gelegenheid extra in de kijker. Ze voegen er fruit aan toe, maken het in de vorm van een dier of transformeren het tot een hartige versie: denk aan een broodje, of zelfs een vol-au-vent-versie. Wij zetten 12 opvallende eclairs op een rijtje. Waar passeer jij dit weekend? [naar artikel]


3. Duivelse eclairs vliegen als zoete broodjes over de toonbank (10/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Bakker Van Thillo in Essen veroorzaakt met zijn eclairs een hype in Essen. Vandaag gingen er zo'n 900 gepersonaliseerde eclairs de deur uit in zijn bakkerwinkels in Essen, Kalmthout en Hoogstraten. De lekkernij mag dan wel van Franse oorsprong zijn, de Rode Duivels zijn van Belgische makelij. [naar artikel]


4. Patissier in Guigoven bakt eclairs van een halve meter (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Bakker Geert Verellen uit Guigoven in Kortessem bakt eclairs van maar liefst een halve meter lang en 800 gram zwaar. De bakplaten voor eclairs van een ganse meter zijn ook al besteld. [naar artikel]


5. Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclairs (20/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter Wasbar luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept Chez Claire. [naar artikel]


6. Combineer twee taarten tot deze herfstige supertaart voor dubbel genot (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Appeltaart is hemels, perentaart is lekker. Dus waarom ze niet gewoon in de spreekwoordelijke blender gooien en zo iets creëren dat nóg lekkerder... [naar artikel]


7. Niet aangebrand, wel hemels lekker: ken jij zwarte tortelloni al? (08/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Serveer deze met zalm gevulde tortelloni van inktvisinkt en je tafelgenoten zijn gegarandeerd onder de indruk. Nochtans zijn ze een makkie om klaar... [naar artikel]


8. Bakkerij Mariën helpt Ensor-project aan 19.000 kleurige eclairs (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Met maar liefst 19.000 mini-eclairs zal op zaterdag 3 juni in Antwerpen de man en de vrouw met de hoed uit het bekende James Ensor schilderij ‘De Intrige’ worden gereconstrueerd. Het initiatief komt van Antwerpse patisserie Lints, maar bakkerij Mariën – met winkels in Hasselt en Lommel – stelt zijn infrastructuur ter beschikking voor het maken van de eclairs. [naar artikel]


9. Brit Van Hoof is Eva in ‘Vele Hemels’: “Tien kilo moeten bijkomen” (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)

antwerpenMet haar debuutroman ‘Vele Hemels Boven De Zevende’ verwierf Griet op de Beeck in één klap faam. In de verfilming ‘Zeven Hemels’ kreeg Eva de hoofdrol. De rol wordt vertolkt door Brit van Hoof. “Tijdens het spelen kreeg ik medelijden met Eva,” zegt ze. [naar artikel]


10. Colruyt haalt eclairs met stukjes metaal uit de rekken (18/05/2018 - Metro)

Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection (2 stuks 190 g) uit de verkoop te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen vandaag weten. Het gaat om producten met het artikelnummer 45723 en houdbaarheidsdata 20 mei, 21 mei en 22 mei die aangekocht zijn vanaf 15 mei. […] Het bericht Colruyt haalt eclairs met stukjes metaal uit de rekken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


11. Colruyt laat eclairs uit de rekken halen (18/05/2018 - VRT NWS)

De Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection, 2 stuks van 190 gram uit de winkelrekken te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen weten. [naar artikel]


12. 1.500 deelnemers voor wandeling Hemels Hoeselt (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Meer dan 1.500 bezoekers bezochten zaterdag het evenement Hemels Hoeselt, een wandeling die gepresenteerd werd als de opvolger van de Hel van het Hellegat. Ook voor Hemels Hoeselt tekenden enkele spectaculaire vuurwerkartiesten present en waren enkele toneeltjes voorzien. De Hellegatwandeling werd zes jaar geleden in elkaar gestoken door een grote groep Hoeseltse vrijwilligers en de dienst toerisme. Hemels Hoeselt kon slechts rekenen op een halve dienst toerisme en werd verder uitbesteed aan een evenementenbureau.   [naar artikel]


13. Bakker Patrick en vrouw Carla verkopen eclairs tegen kanker: “Weten zelf wat het is om zo’n zwaar parcours af te leggen” (14/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Eclairs met chocolade eenhoorns, bloemetjes en ijshoorntjes, die liggen zaterdag in de toonbank bij bakkerij van Gelooven in Hasselt. Samen met 21 Limburgse bakkers verkopen ze eclairs om kinderen met kanker te helpen. “We weten zelf wat het is om zo’n zwaar parcours af te leggen.” [naar artikel]


14. Geen koud kunstje: zes warme bakkers maken werk van James Ensor na met 19.000 (!) eclairs (03/06/2023 - VRT NWS)

Aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen is een eetbaar kunstwerk gemaakt. "De intrige" van de Oostendse kunstenaar James Ensor werd nagemaakt met 19.000 eclairs. Zes warme bakkers uit heel Vlaanderen werkten daarvoor samen. "We willen aandacht voor het knelpuntberoep van warme bakker", vertelt patissier Eddy Van Tittelboom op Radio2. De eclairs worden verkocht en de opbrengst gaat naar het goede doel. [naar artikel]


15. Genk-supporters maken 2.000 eclairs voor zorgsector (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)

GCF, één van de supportersclubs van Racing Genk, heeft tweeduizend eclairs gemaakt voor mensen die actief zijn in de zorgsector. Ze konden daarbij rekenen op de hulp van vijf verschillende bakkerijen. [naar artikel]


16. Colruyt haalt eclairs uit de rekken: stukjes metaal aangetroffen (18/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection (2 stuks, 190 gram) uit de verkoop te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen vrijdag weten. [naar artikel]


17. De jongens van de Wasbar doen het nu met eclairs (02/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de mannen achter de populaire Wasbar, komen na een korte bezinningsperiode met Chez Claire, een zaak met oog voor eclairs en de mysterieuze Claire. Zaterdag openen ze hun zaak in winkelzone De Wilde Zee. [naar artikel]


18. Duivels lekker! Deze bakkers serveren hun koffiekoeken, brood of eclairs met een WK-smaak (14/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

De Rode Duivels zijn geland in Rusland. Bij elk groot kampioenschap tonen de middenstanders zich telkens van hun creatiefste kant. Wij gingen gisteren de WK-gekte al eens opsnuiven bij de bakkers rond Antwerpen. Als de matchen van de Rode Duivels straks even hard om van te smullen zijn, worden we zeker wereldkampioen. [naar artikel]


19. Lekker! Gigantische churros met toppings (24/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eten moet in de eerste plaats natuurlijk lekker zijn, maar vandaag de dag is het minstens even belangrijk dat het er op beeld net zo smakelijk [naar artikel]


20. Bedenkers van Wasbarconcept openen Chez Claire met 13 verrassende eclairs (01/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de mannen achter het populaire Wasbarconcept, komen na een korte bezinningsperiode met iets nieuws. Onder de brede hoed van Chez Claire brengen ze dertien verschillende soorten eclairs. [naar artikel]


21. Straffe stunt in Antwerpen: bakkers maken met maar liefst 19.000 eclairs schilderij van James Ensor na (03/06/2023 - Het Nieuwsblad)

In Antwerpen hebben zes bakkers een eetbaar kunstwerk gemaakt. Met maar liefst 19.000 eclairs puzzelden ze het schilderij De Intrige van James Ensor in elkaar. Met de stunt willen de bakkers tonen wat ze in hun mars hebben en extra aandacht vestigen op hun stiel. Onder de naam Proef Ensor krijgen voorbijgangers nu ook de kans om de eclairs te kopen. Het ingezamelde geld gaat naar Kick Cancer, een organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. [naar artikel]


22. La Lorraine koopt eclairs Chez Claire (28/02/2019 - De Tijd)

17:56 De bakkerijketen La Lorraine koopt Chez Claire, het winkelconcept rond eclairs dat de Wasbar-jongens Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde bedachten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!