Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 November 2021
23:58 uur

Ouder met brooddoosstress? Deze kids geven je gouden tips voor de perfecte lunchbox

Het Laatste Nieuws

08/09/2017 - 10:05

Na de eerste schoolweek nog altijd geen succesrecept voor de brooddoos gevonden? Een stelletje bengels doet in deze video uit de doeken wat


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wol of fleece? Zo vind je de perfecte muts (19/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mutsen zijn niet zomaar een warm accessoire, ze kunnen de outfit van je kids tot in de puntjes af maken. Maar hoe vind je de perfecte muts voor je kleine spruit? Wij geven je alvast enkele tips!
  [naar artikel]
 2. Zo kleed je je kids het best tegen de regen (03/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een koude schooldag vol regen voor de boeg? Met de perfecte outfit zijn je kids er helemaal klaar voor. Van de geschikte jas tot het perfecte paar schoenen, zo kleed je je kids het best tegen de regen!
  [naar artikel]
 3. 5 gouden regels om de perfecte zonnebril te vinden (03/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zonnebrillen passen: you hate it or you love it! Of ze nu je hoofd te breed maken, je neus te groot of je wenkbrauwen doen verdwijnen, één ding is zeker: met deze 5 gouden tips vind je zonder problemen de zonnebril die bij je gezichtsvorm past.
  [naar artikel]
 4. 5 gouden regels om de perfecte zonnebril te vinden (02/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zonnebrillen passen: you hate it or you love it! Of ze nu je hoofd te breed maken, je neus te groot of je wenkbrauwen doen verdwijnen, één ding is zeker: met deze 5 gouden tips vind je zonder problemen de zonnebril die bij je gezichtsvorm past.
  [naar artikel]
 5. Deze kleine foutjes met lippenstift maken je jaren ouder (16/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Te veel lipgloss, droge lippen of een potlood in de verkeerde kleur: het zijn allemaal kleine foutjes die je jaren ouder kunnen doen lijken. Dat zegt de bekende make-upartieste Diane Kendal, die haar tips voor de perfecte lippen deelt.
  [naar artikel]
 6. De laatste rechte lijn richting Gouden Klassiekers: dit zijn de ultieme tips van wielerjournalist Stijn Vlaeminck (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen gaat met de Omloop het voorjaar écht van start. Nog inspiratie nodig voor jouw Gouden Klassiekers-ploeg? Deze week geven onze journalisten jou de ultieme tips voor een ideale voorjaarsploeg. Vandaag deelt VTM-sportjournalist Stijn Vlaeminck als laatste zijn gouden formatie.
  [naar artikel]
 7. Outfitstress? Zo kleed je je kids écht snel aan (20/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Stress om je kids op tijd de deur uit te krijgen? Een slimme outfitstrategie kan wonderen doen. Met deze tips kleed je je kids écht snel aan!
  [naar artikel]
 8. Het hele gezin smult van deze minipizza's met kleine twists voor de kids (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Minipizza’s zijn de perfecte lekkernij voor een gezellig familiemoment aan tafel. De oudjes maken hun versie met chorizo en rucola, de kids met...
  [naar artikel]
 9. De perfecte cv? Rekruteerders geven gouden tips (11/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jouw cv is de eerste indruk die je maakt op een rekruteerder of potentiële werkgever. Je kan dus maar beter zorgen dat die eerste indruk een schot...
  [naar artikel]
 10. Maak zelf de perfecte koffie op Pukkelpop met deze tips van de beste barista van het land (14/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Koffieliefhebbers die gaan kamperen kunnen speciale systemen kopen, die je ’s morgens, zodra je uit je tent rolt een cafeïneboost geven. Valentine Wanders, beste barista in 2017 en eigenares van de Gentse koffie- en aperitiefbar Het Moment, testte er acht en proeft veel verschil. En dankzij haar tips kan ook jij op Pukkelpop die perfecte koffie maken.
  [naar artikel]
 11. Het hele gezin smult van deze minipizza's met kleine twists voor de kids (16/11/2018 - De Morgen)
  Minipizza’s zijn de perfecte lekkernij voor een gezellig familiemoment aan tafel. De oudjes maken hun versie met chorizo en rucola, de kids met plakjes salami en ananas. Iedereen blij!
  [naar artikel]
 12. Zo zijn de nieuwe schoenen van je kids meteen ingelopen (08/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nieuwe schoenen voor je kids gekocht? Pijnlijke voetjes kunnen roet in het eten gooien tijdens een winterwandeling of schooluitstap. Met deze tips zijn de schoenen van je kids meteen ingelopen!
  [naar artikel]
 13. ‘The Voice Kids' meets 'The Voice Senior': jonge talentjes geven de senioren tips (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hebben de seniors stress voor de finale van The Voice Senior? Jade en Noa, de winnares en één van de finalisten van ‘The Voice Kids’ brachten...
  [naar artikel]
 14. 5 gouden tips voor wie gaat snoeien (13/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lente is de periode bij uitstek om heel wat tuinplanten bij te snoeien. Maar hoe pak je dit best aan? En welke planten en struiken laat je best nog ongemoeid? Bouwsite Livios geeft je deze gouden tips!
  [naar artikel]
 15. Deze kwalitatieve items voor je kids moet je in de solden scoren (07/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De soldenperiode is de perfecte tijd van het jaar om kwalitatieve items voor je kids te kopen. Maar wat moet er nu echt op je shoppinglijstje staan? Deze items scoor je in de solden!
  [naar artikel]
 16. Via de barok terug naar het ‘gouden’ punkjaar 1978: “Stadswaag was het epicentrum” (16/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op 6 september geven The Kids een gratis concert in de Academie als startschot van ‘Naughty Kids – punk in Antwerp’, de allereerste expositie die punk in Antwerpen in kaart brengt. “Punk was meer dan rebelse muziek. Het liet sporen na in mode en kunst, tot vandaag”, stelt samensteller Johan Pas.
  [naar artikel]
 17. Gouden Tips van onze clubwatchers: welke nieuwe namen zijn een aanwinst voor jouw Gouden 11? (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij elke ploeg tekenden de afgelopen weken nieuwe spelers. Zit daar wat bruikbaars tussen voor de Gouden 11? Absoluut. Per ploeg geven we hier onze...
  [naar artikel]
 18. Terug naar school: Sofie Dumont geeft tips voor een gezonde lunchbox (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week staat alles in het teken van 'terug naar school'. Elke dag delen we een tip van mama's over hoe ze de omschakeling van zomervakantie
  [naar artikel]
 19. Dankzij deze simpele formule vind je de perfecte hoogte voor je hak (27/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op hoge hakken lopen zonder pijnlijke voeten? De verkeerde schoen kan een echte dealbreaker zijn. Met deze tips vind je de perfecte hoogte voor je hak!
  [naar artikel]
 20. Help, mijn kind krijgt aanlooplessen! 5 tips om je kroost thuis te begeleiden (20/04/2020 - VRT NWS)
  Twee uur per week: meer heb je volgens de officiële richtlijnen niet nodig om als ouder je kind te begeleiden met hun aanlooplessen. Uit een bevraging van de UGent blijkt dat in de praktijk deze uren al snel oplopen. Hoe combineer je dit de komende weken met je eigen werk en huishouden? En wat als de motivatie bij je kind ver te zoeken is? Enkele experts geven vijf tips om deze bijzondere lesperiode door de coronacrisis zonder kleerscheuren te overleven.
  [naar artikel]
 21. Jeroen Meus geeft tips voor de perfecte cupcake (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iets lekkers bakken is de perfecte bezigheid tijdens een lekker luie zondag. Met cupcakes zit je altijd goed, zeker als Jeroen Meus je alle tips
  [naar artikel]
 22. Zo zet je zelf hét perfecte kopje koffie (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het weekend is het perfecte moment om rustig wakker te worden met een heerlijke kop koffie. Met deze tips wordt dat ook nog eens het beste bakje
  [naar artikel]
 23. Voedingsdeskundige verklapt haar formule voor de perfecte lunchbox (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog eventjes en je kroost moet opnieuw naar school. Dat betekent voor veel ouders dat ze weer elke dag een lunch moeten voorzien. We weten allemaal...
  [naar artikel]
 24. Online een pot verf bestellen? Met deze tips vind je de perfecte kleur (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je geen zin om naar de bouwmarkt te gaan, maar wil je jouw muur graag verven? Ook online kun je gelukkig een pot verf bestellen. Het kan alleen lastig zijn om dan de juiste kleur te kiezen. Maar geen zorgen, met deze tips van vtwonen vind je de perfecte kleur verf.
  [naar artikel]
 25. Online solden shoppen? Een styliste en moderedacteur geven gouden tips. “Laat items een dag in je winkelmandje sudderen” (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag starten de solden. Hoera! Al vraagt de overheid ons om ons dit keer zo veel mogelijk richting webshop te begeven. We zijn nu eenmaal nog altijd in lockdown. Maar online shoppen is een kunst, om niet te zeggen een mijnenveld vol slimme verkooptrucs en ongeschreven wetten. Worstel jij met miskopen en moet je vaak pakjes retourneren? Dan helpen deze gouden tips je alle klassieke valkuilen te vermijden. “Modellen weten perfect welke poses ze moeten aannemen om de pijnpunten van een kledingstuk te verbergen.”
  [naar artikel]
 26. Wielerjournalist Joeri De Knop strikt ‘Grote Drie’ in de Gouden Klassiekers: “Investering meer dan waard” (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag gaat met de Omloop het voorjaar écht van start. Nog inspiratie nodig voor jouw Gouden Klassiekers-ploeg? Deze week geven onze journalisten jou de ultieme tips voor een ideale voorjaarsploeg. Vandaag: de sterrenformatie van Joeri De Knop, wielerjournalist bij Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 27. 6 tips tegen stinkende kinderschoenen (03/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een hele dag spelen, lange wandelingen en flinke temperatuurschommelingen…De schoenen van je kids kunnen ook in de winter last krijgen van geurtjes. Met deze tips zijn stinkende kinderschoenen verleden tijd!
  [naar artikel]
 28. 6 tips tegen stinkende kinderschoenen (03/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een hele dag spelen, lange wandelingen en flinke temperatuurschommelingen…De schoenen van je kids kunnen ook in de winter last krijgen van geurtjes. Met deze tips zijn stinkende kinderschoenen verleden tijd!
  [naar artikel]
 29. Geen Van Aert en Van der Poel voor wielerjournalist Bart Audoore in de Gouden Klassiekers: “Polyvalentie is mijn troef” (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag gaat met de Omloop het voorjaar écht van start. Nog inspiratie nodig voor jouw Gouden Klassiekers-ploeg? Deze week geven onze journalisten jou de ultieme tips voor een ideale voorjaarsploeg. Vandaag: de opvallende keuzes van Bart Audoore, wielerjournalist bij Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 30. Dit is de (Belgische) Gouden Klassiekers-ploeg van Lies Vandenberghe: “Van Aert zal vleugels hebben door Georges” (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag gaat met de Omloop het voorjaar écht van start. Nog inspiratie nodig voor jouw Gouden Klassiekers-ploeg? De komende dagen geven onze journalisten jou de ultieme tips voor een ideale voorjaarsploeg. VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe waagt haar kans met deze selectie.
  [naar artikel]
 31. Met deze 10 gouden tips pak je elk publiek in (18/05/2018 - VRT NWS)
  Theater Antigone speelt "Het uitroepteken maakt een punt", een voorstelling over durven spreken. Speciaal voor het project lijsten ze tien tips op om elk publiek in te palmen. VRT NWS nam samen met enkele experts de tips onder de loep.  
  [naar artikel]
 32. 5 stuks voor je kids die de investering waard zijn (29/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Basics die lang meegaan? Altijd een win-win situatie. Daarom kan het geen kwaad om iets meer geld uit te geven aan bepaalde mode-items voor je kids. Deze stukken zijn alvast de investering waard!
  [naar artikel]
 33. Kids: deze modetrends zijn wél de investering waard (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  We geven het toe, nieuwe trends zijn niet altijd gunstig voor je portefeuille. Gelukkig bestaan er genoeg hippe stukken voor je kids die ze lang genoeg kunnen doordragen. Deze modetrends zijn wél de investering waard!
  [naar artikel]
 34. Kerstvakantie start met 2 nieuwe zenders: VTM KIDS en VTM KIDS JR (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kerstvakantie begint voor Vlaamse kids met een knal. Medialaan lanceert namelijk twee nieuwe kanalen: VTM KIDS en VTM KIDS JR. De twee...
  [naar artikel]
 35. Communie, lentefeest of huwelijk? Zo vind je de perfecte outfit (20/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het is partyseason! Geen idee wat je moet dragen naar al die communies, lentefeesten of huwelijken in je agenda? Met deze tips vind je de perfecte outfit!
  [naar artikel]
 36. Je kids zullen smullen van deze one-pan-wonder met chipolata, aardappelen en spiegelei (16/10/2017 - De Morgen)
  Ouder zijn is niet simpel: je moet die kleintjes tevreden houden én ondertussen ook het huishouden in goede banen leiden. Gelukkig maakt dit gerecht je leven op die beide vlakken gemakkelijker. De kids zullen de heilige drievuldigheid van chipolata, gebakken aardappelen en ei met veel plezier verorberen, en omdat je alles in nagenoeg één pan kan klaarmaken, bespaar je jezelf een hele berg afwas. Win-win!
  [naar artikel]
 37. Staycation met de kids? Expert deelt tips om samen de zomer door te komen (en structuur is niet altijd de beste oplossing) (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met de kids in quarantaine was een ferme uitdaging. En ook in de vakantie gaan we misschien wat meer thuis zijn dan normaal. Hoe belangrijk is...
  [naar artikel]
 38. Virtuele SID-in van start, studenten geven tips (16/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De studiebeurs SID-in, die dit jaar online plaatsvindt, ontving deze week de eerste Limburgse leerlingen. Hun ervaringen zijn bijna allemaal positief. “Je moet er wel zelf iets van maken.” Drie scholieren geven tips.
  [naar artikel]
 39. VTMKZOOM en KADET verdwijnen, maar kerstvakantie begint met 2 nieuwe zenders: VTM KIDS en VTM KIDS JR (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kerstvakantie begint voor Vlaamse kids met een knal. Medialaan lanceert namelijk twee nieuwe kanalen: VTM KIDS en VTM KIDS JR. De twee...
  [naar artikel]
 40. Chef van de sterren geeft tips voor de perfecte kerstkalkoen (23/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een sappige, gebraden kalkoen vormt de ideale uitgangsbasis voor een heerlijk kerstdiner. Maar een flink uit de kluiten gewassen kalkoen bereiden vergt toch enige voorkennis. De Australische chef Dave Little deelde alvast zijn tips om de perfecte kerstkalkoen op tafel te toveren.
  [naar artikel]
 41. Tips voor de perfecte daguitstap naar Hasselt (25/07/2020 - Express)
  Travel happy, travel light. Goodbye plaatst journaliste Lien De Ruyck voor elke editie voor dezelfde speelse uitdaging: aantonen dat hip... The post Tips voor de perfecte daguitstap naar Hasselt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Wat je verkeerd doet als je je lippen stift (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Te veel lipgloss, droge lippen of een potlood in de verkeerde kleur: het zijn allemaal kleine foutjes die je jaren ouder kunnen doen lijken. Dat zegt de bekende make-upartieste Diane Kendal, die haar tips voor de perfecte lippen deelt.
  [naar artikel]
 43. Je kids zullen smullen van deze one-pan-wonder met chipolata, aardappelen en spiegelei (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ouder zijn is niet simpel: je moet die kleintjes tevreden houden én ondertussen ook het huishouden in goede banen leiden. Gelukkig maakt dit...
  [naar artikel]
 44. Help! Mijn kind wordt gepest: 9 tips om ermee om te gaan als ouder (23/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het breekt je hart als je als ouder te weten komt dat je kind op school of in een vereniging gepest wordt. Maar hoe ga je er nu best mee om? Storm je op de daders af en vertel je hen eens flink de waarheid? Geen al te beste aanpak, zo blijkt uit het boek ‘Mama, ze pesten me’. Kristl Habils geeft 9 tips hoe je het best wel aanpakt.
  [naar artikel]
 45. 5 tips voor het kiezen van de perfecte vloer (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wist je dat een kwaliteitsvolle vloer al gauw een serieuze hap van je interieurbudget uitmaakt? Reden te meer om goed na te denken over welke vloeren je in welke kamer legt. Met deze tips van bouwsite Livios haal je het meeste uit je interieur... en je centen!
  [naar artikel]
 46. 5 tips voor het kiezen van de perfecte vloer (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wist je dat een kwaliteitsvolle vloer al gauw een serieuze hap van je interieurbudget uitmaakt? Reden te meer om goed na te denken over welke vloeren je in welke kamer legt. Met deze tips van bouwsite Livios haal je het meeste uit je interieur... en je centen!
  [naar artikel]
 47. Brooddozen, bussen en bibberende knieën: met deze tips verloopt de eerste schooldag helemaal vlekkeloos (29/08/2019 - VRT NWS)
  Maandag is het zover: de eerste schooldag. Hoe krijgt u uw kroost ooit op tijd uit bed? Wat moet u in godsnaam meegeven in een brooddoos? Waar vindt u de busregelingen en de beste fietsroutes? En heeft u als ouder ook wel wat zenuwen voor het afscheid aan de schoolpoort? Met deze praktische tips van experts ter zake bent u al een heel eind op weg.
  [naar artikel]
 48. Hoe kies je de perfecte vloer? Vijf tips! (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naar een kwaliteitsvolle vloer gaat al snel 20 procent van je interieurbudget. Neem dus voldoende tijd om je vloer te kiezen. Met deze vijf tips...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.