Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
09:10 uur

LinkedIn erkent eindelijk Limburg

Het Belang van Limburg

26/08/2016 - 13:53

Limburgers die tot voor kort een account aanmaakten op LinkedIn werden door de website in Luik of Antwerpen gesitueerd. Daar is nu verandering in gekomen: Limburgers wonen voortaan ook op LinkedIn in Limburg.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Rusland verbant LinkedIn (05/04/2019 - De Morgen)
  Russen kunnen geen gebruik meer maken van LinkedIn. De Russische overheid haalt de zakelijke netwerksite uit de lucht omdat LinkedIn de nieuwe privacywetgeving zou overtreden.
  [naar artikel]
 2. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites. LinkedIn, eigendom van Microsoft, kwam begin april al onder vuur te liggen na een gelijkaardig geval van “scraping” van gegevens van 500 miljoen […] Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop
  [naar artikel]
 3. Uw LinkedIn-profiel vertelt meer dan u denkt (21/12/2019 - Express)
  LinkedIn kan van elke gebruiker een ‘verrijkt profiel’ maken op basis van zijn of haar activiteit op het platform. Het carrièrenetwerk commercialiseert die schat aan gegevens als HR-consultant, ook bij Belgische bedrijven. De meeste gebruikers van LinkedIn posten hun cv en een foto op de carrièresite. Maar dat officiële profiel is maar de helft van […] The post Uw LinkedIn-profiel vertelt meer dan u denkt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen (08/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen Jobsite en sociaal mediaplatform LinkedIn kent bijna 500 miljoen gebruikers in 200 landen. Elke seconde melden twee nieuwe leden zich aan. Een professioneel profiel is cruciaal om opgemerkt te worden door recruiters op het platform. HR-bedrijf Walters People deelde vijf handige tips mee om de kwaliteit van je LinkedIn-profiel op te krikken. 1. Ga voor […] Lees dit artikel: 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen
  [naar artikel]
 5. LinkedIn beschuldigd van in stand houden van monopolie (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Socialmediaplatform LinkedIn zou zijn enorme schat aan gebruikersgegevens en geavanceerde technologie gebruiken om een monopolie op de zakelijke socialmediamarkt in stand te houden. Dat komt naar voren in een rechtszaak die tegen het bedrijf is aangespannen in de Verenigde Staten. LinkedIn noemt de claims in een reactie ongegrond.
  [naar artikel]
 6. 5 tips om van je LinkedIn bedrijfspagina een klantenmagneet te maken (09/06/2020 - Express)
  Als je zelfstandig zaakvoerder bent of je runt een eigen bedrijf, dan is het absoluut een must om een LinkedIn... The post 5 tips om van je LinkedIn bedrijfspagina een klantenmagneet te maken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. China probeert staatsgeheimen te stelen via LinkedIn (15/02/2021 - Express)
  De Chinese inlichtingdienst probeert met behulp van de socialenetwerksite LinkedIn staatsgeheimen te stelen bij Britse militairen, veiligheidsagenten en ambtenaren. Dat schrijft de Britse krant The Times. Spionnen die werken voor de Chinese inlichtingsdienst maken op LinkedIn valse profielen aan om zo in contact te komen met hun doelwitten. Ze doen zich voor als bedrijven die […] The post China probeert staatsgeheimen te stelen via LinkedIn appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites.
  [naar artikel]
 9. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites.
  [naar artikel]
 10. Bijna 1.000 banen op de helling bij netwerksite LinkedIn (21/07/2020 - Express)
  LinkedIn gaat 960 personeelsleden ontslaan, of ongeveer 6 procent van zijn personeel. De professionele netwerksite van Microsoft worstelt met de... The post Bijna 1.000 banen op de helling bij netwerksite LinkedIn appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Chinezen ontkennen spionage via LinkedIn (11/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  China ontkent dat het via sociale media als LinkedIn inlichtingen probeert te vergaren in Duitsland. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in...
  [naar artikel]
 12. Sociaal platform LinkedIn houdt het voor bekeken in China (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn, het sociale platform dat gericht is op professionele contacten, trekt na toegenomen druk van de autoriteiten de stekker uit zijn Chinese versie. Het platform van de Amerikaanse technologiereus Microsoft is onder meer tegen de strengere wettelijke eisen van het land. LinkedIn was het laatste sociaal netwerk uit de Verenigde Staten dat actief was in China.
  [naar artikel]
 13. Microsoft dooft LinkedIn uit in China (15/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Microsoft dooft LinkedIn uit in China Microsoft heeft aangekondigd dat het LinkedIn zal uitschakelen in China. Hoewel het Amerikaanse techbedrijf niet uitweidde over de redenen achter zijn beslissing, lijken de redenen duidelijk genoeg: de controle over het Chinese internet gaat het bedrijf te ver. Maar niet zo ver dat het volledig zou vervreemden van de lokale ondernemersmarkt. In China zijn Twitter […] Lees dit artikel: Microsoft dooft LinkedIn uit in China
  [naar artikel]
 14. LinkedIn bezwijkt onder druk van autoriteiten en stopt in China (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  LinkedIn, de sociaalnetwerksite gericht op professionele contacten, trekt na toegenomen druk van de autoriteiten de stekker uit zijn Chinese versie. Het platform van de Amerikaanse technologiereus Microsoft wijst onder meer naar strengere wettelijke eisen. LinkedIn was het laatste online sociaal netwerk uit de Verenigde Staten dat actief was in China.
  [naar artikel]
 15. 7 tips om LinkedIn efficiënt te gebruiken in 2021 (04/01/2021 - Express)
  Heeft de coronacrisis uw carrière overhoop gegooid? Twee HR-experts tippen hoe je LinkedIn anno 2021 efficiënt kan gebruiken in de... The post 7 tips om LinkedIn efficiënt te gebruiken in 2021 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Mag je vreemden uitnodigen? En andere antwoorden op LinkedIn-vragen (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer je het correct gebruikt, kan LinkedIn een ontzettend krachtig platform voor je professionele netwerk betekenen. Maar dan zijn er wel een
  [naar artikel]
 17. Politie waarschuwt voor enorme toename van oplichting via LinkedIn (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie actief is op het sociale netwerk LinkedIn, doet er goed aan de hoeveelheid informatie die hij vrijgeeft te beperken. “Er is de laatste maanden...
  [naar artikel]
 18. 10 tips om het meeste uit je Linkedin-profiel te halen (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn is een waardevol platform voor werknemers én (startende) ondernemers. Jezelf profileren, netwerken, relaties beheren, nieuw personeel...
  [naar artikel]
 19. Topman LinkedIn zet stap opzij (05/02/2020 - Express)
  Jeff Weiner stapt na elf jaar op als CEO van het sociale netwerk LinkedIn. Hij wordt vervangen door Ryan Roslansky, al jarenlang een van de belangrijkste managers in het bedrijf. Weiner, die uitvoerend voorzitter wordt, zegt in een blogpost dat hij er al langer aan dacht de dagelijkse leiding over te dragen en dat idee […] The post Topman LinkedIn zet stap opzij appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. LinkedIn geeft personeel week vrij om burn-out te vermijden (05/04/2021 - Express)
  Het personeel van de socialenetwerksite LinkedIn heeft zijn personeel een week vrij gegeven. Het bedrijf doet dat om te vermijden dat het personeel een burn-out krijgt. Het gaat om bijna 16.000 werknemers. RestUp!, dat is de naam die LinkedIn gegeven heeft aan de verlofregeling die het heeft uitgewerkt voor de 15.900 personeelsleden. Concreet betekent dit […] The post LinkedIn geeft personeel week vrij om burn-out te vermijden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Rusland blokkeert LinkedIn (17/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rusland heeft de toegang tot sociaal netwerk LinkedIn geblokkeerd. Dat melden de Russische autoriteiten donderdag in Moskou.
  [naar artikel]
 22. Rusland blokkeert LinkedIn (17/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rusland heeft vandaag de toegang tot sociaal netwerk LinkedIn geblokkeerd. Dat melden de Russische autoriteiten in Moskou. Een Moskouse
  [naar artikel]
 23. Gepassioneerd, creatief, gespecialiseerd: dit zijn de 10 grootste LinkedIn-clichés (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om je zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor werkgevers is het belangrijk om een uniek en interessant LinkedIn-profiel aan te maken. Helaas
  [naar artikel]
 24. LinkedIn stopt in China (15/10/2021 - De Tijd)
  08:49 LinkedIn vervelt in China noodgedwongen van sociaal medium - het laatste Amerikaanse in het land - tot een zuiver vacatureplatform. Volgens Microsoft, de eigenaar van het zakelijke netwerk, worden de ...
  [naar artikel]
 25. LinkedIn telt half miljard gebruikers (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het sociaal netwerk voor professionelen LinkedIn heeft de kaap van de 500 miljoen gebruikers doorbroken. Sinds zijn overname door informaticareus
  [naar artikel]
 26. Reus Facebook valt dwerg Linkedin aan in jobmarkt (08/11/2016 - De Tijd)
  22:02 Op Facebook kunnen bedrijven voortaan vacatures prominent afficheren. Het is een rechtstreekse aanval op concurrent Linkedin, dat sinds kort in het Microsoftkamp zit.
  [naar artikel]
 27. Vergeet Facebook en LinkedIn: er valt meer te halen uit deze sociale netwerken (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook, Instagram, misschien ook nog SnapChat, LinkedIn en Twitter: de apps van die social networks hebt u ongetwijfeld al op uw smartphone...
  [naar artikel]
 28. LinkedIn voor het eerst het meest door cybercriminelen geïmiteerde merk (06/05/2022 - Express)
  Check Point Research (CPR) waarschuwt LinkedIn-gebruikers extra uit te kijken voor verdachte e-mails schijnbaar afkomstig van het zakelijke netwerk. Het CPR Brand Phishing Report rangschikt merken die hackers het vaakst imuteren om mensen te verleiden hun persoonlijke gegevens te delen. LinkedIn staat voor het eerst bovenaan deze lijst, met 52 procent van alle phishing-aanvallen wereldwijd. […]
  [naar artikel]
 29. LinkedIn telt half miljard gebruikers (24/04/2017 - De Redactie)
  Sinds de overname door Microsoft enkele maanden geleden, blijft het aantal gebruikers stijgen, zo meldt LinkedIn-vicevoorzitter Aatif Awan in een blogpost.
  [naar artikel]
 30. Te koop: gsm-nummers van LinkedIn-gebruikers (11/08/2020 - De Morgen)
  Van ondernemers tot muzikanten en politici. De onlinedienst Lusha lekt tegen betaling gsm-nummers van iedereen. En dat allemaal via de socialenetwerksite LinkedIn. ‘We zouden dit op Europees niveau moeten aanpakken.’
  [naar artikel]
 31. Linkedin voegt onderwijspoot toe aan zijn netwerk (23/09/2016 - De Tijd)
  12:18 Het zakelijke sociale netwerk Linkedin werpt zich op de e-learningmarkt. Je kan er voortaan ook online cursussen volgen, naast het opbouwen van je professioneel netwerk.
  [naar artikel]
 32. Waarom nu ook LinkedIn voor de bijl gaat (07/04/2019 - De Morgen)
  Met Microsofts miljardenovername van LinkedIn wordt nu ook het grootste onafhankelijke sociaalnetwerkbedrijf een onderdeel van een van de vijf technologiemogols op de planeet. Is er dan geen enkel internetbedrijf, hoe succesvol ook, meer veilig voor zo'n overname?
  [naar artikel]
 33. Ook over uw LinkedIn-profiel is uw werkgever de baas (17/05/2018 - De Morgen)
  Een Nederlands bedrijf heeft een 42-jarige medewerker op staande voet ontslagen omdat hij herhaaldelijk weigerde een onjuist profiel op LinkedIn aan te passen. Volgens de rechter was het ontslag terecht. 
  [naar artikel]
 34. Linkedin neigt naar Facebook, maar dan zonder bagger (02/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Linkedin heeft de laatste jaren veel eigenschappen van Facebook en Twitter overgenomen, toch slaagt het netwerk erin om de toxische commentaren buiten te houden. Hoe is dat gelukt?
  [naar artikel]
 35. LinkedIn klopt Facebook op weg naar de beurs (06/04/2019 - De Morgen)
  LinkedIn liep al langer met plannen voor een beursgang rond, maar volgens waarnemers heeft de kapitaalinbreng van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs in concurrent Facebook de beslissing versneld.
  [naar artikel]
 36. LinkedIn maakt de meest gezochte skills van 2016 bekend (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn, wereldwijd het grootste netwerk voor professionals op het internet, maakt vandaag de ranglijst bekend van de door Belgische werkgevers
  [naar artikel]
 37. Op LinkedIn kan je nu ook aanduiden dat je ‘thuisblijfouder’ bent (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De professionele netwerksite LinkedIn heeft opties toegevoegd die je kan aanduiden op je curriculum vitae. Zo kan je vanaf nu ‘thuisblijfmoeder’ of ‘thuisblijfvader’ selecteren als job, een waardevolle erkenning voor het onzichtbare werk dat een thuisblijfouder verricht.
  [naar artikel]
 38. Arbeidsmarkt Nederland eindelijk opengebroken (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het is eindelijk zover. Vanaf nu kunnen ook Belgische kmo’s voor hun vacatures terecht op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het oud zeer werd verholpen door de unieke samenwerking tussen Unizo Limburg, VDAB Limburg en de Limburgse Europarlementariërs Ivo Belet en Hilde Vautmans.
  [naar artikel]
 39. Spotify en LinkedIn gaan Clubhouse achterna (31/03/2021 - De Tijd)
  22:04 De Zweedse muziekstreamdienst Spotify en het Amerikaanse sociale netwerk voor professionals LinkedIn werken aan sociale audio-apps. Spotify doet daarbij een overname.
  [naar artikel]
 40. Barmhartige passant plaatst opvallende oproep op LinkedIn: “Wie werk heeft voor deze dakloze man, contacteer me” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische Luke Messer, een manager die in de mijnsector werkt, doet een opvallende oproep op LinkedIn. Hij is niet op zoek naar een nieuwe...
  [naar artikel]
 41. Barmhartige passant plaatst opvallende oproep op LinkedIn: “Wie werk heeft voor deze dakloze man, contacteer me dan” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische Luke Messer, een manager die in de mijnsector werkt, doet een opvallende oproep op LinkedIn. Hij is niet op zoek naar een nieuwe...
  [naar artikel]
 42. LinkedIn populairder dan Instagram (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt Facebook zoals steeds de grootste sociaalnetwerksite in ons land. Dat blijkt uit cijfers van analysebureau NapoleonCat.
  [naar artikel]
 43. LinkedIn populairder dan Instagram (10/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt Facebook zoals steeds de grootste sociaalnetwerksite in ons land. Dat blijkt uit cijfers van analysebureau NapoleonCat.
  [naar artikel]
 44. LinkedIn-topman schenkt 5 miljoen aan goed doel als Trump belastingaangiften openbaar maakt (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De mede-oprichter van de website LinkedIn heeft beloofd 5 miljoen dollar (5,45 miljoen euro) aan een goed doel te schenken als de Republikeinse
  [naar artikel]
 45. Netwerksite LinkedIn haalt 1 miljoen Belgische leden (11/04/2019 - De Morgen)
  LinkedIn, de netwerksite voor professionele doeleinden, heeft in België de kaap van 1 miljoen leden gerond. Dat maakte het bedrijf zelf bekend. Wereldwijd hebben 120 miljoen netwerkers een profiel op de site.
  [naar artikel]
 46. Rechter beveelt blokkering LinkedIn in Rusland (10/11/2016 - Knack)
  Een Moskouse rechter heeft donderdag de blokkering bevolen van het sociaal netwerk LinkedIn in Rusland. De Russische autoriteiten beschuldigen het bedrijf ervan een controversiële wet te overtreden die het opslaan van persoonlijke gegevens oplegt in Rusland.
  [naar artikel]
 47. LinkedIn krijgt functie voor correcte uitspraak namen (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn krijgt een functie waarmee gebruikers kunnen laten weten hoe je hun naam correct uitspreekt. Gebruikers kunnen een geluidsopname van tien...
  [naar artikel]
 48. LinkedIn in België populairder dan Instagram, Facebook blijft grootste sociaal netwerk (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt...
  [naar artikel]
 49. Rusland zet LinkedIn op zwarte lijst (17/11/2016 - Express)
  Linkedin is door de Russische communicatiewaakhond Roscomnadzor toegevoegd aan de zwarte lijst van websites die door lokale internetproviders moeten worden geblokkeerd. Dat meldt de Financial Times. Volgens een rechtbank in Moskou houdt de professionele netwerksite zich niet aan een wet uit 2014 waarin wordt gestipuleerd dat buitenlandse internetbedrijven de persoonlijke gegevens die ze bezitten over Russische onderdanen op servers moeten bewaren die in het land staan. LinkedIn, Facebook en Twitter De wet trad vorig jaar in voege, maar een reeks websites, waaronder Facebook en Twitter, hebben zich ondanks de dreiging van een blokkade nog steeds niet in orde gesteld. In een reactie zegt LinkedIn vragende partij te zijn voor een gesprek met Roscomnadzor om het probleem te bespreken. Volgens het persbureau Interfax zou German Klimenko, een adviseur van de Russische president Poetin, gezegd hebben snel een oplossing te verwachten in het conflict. The post Rusland zet LinkedIn op zwarte lijst appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy