Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 December 2021
02:27 uur

Kringloopwinkel van Zedelgem volledig verwoest door uitslaande brand

VRT NWS

30/09/2017 - 02:10

Een zware brand heeft vrijdagavond het volledige gebouw van Kringloopwinkel 't Rad in Zedelgem in de as gelegd.  


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verwoestende brand legt Kringloopwinkel in Zedelgem in de as (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft deze avond het volledige gebouw van Kringloopwinkel 't Rad in Zedelgem in de as gelegd. Het vuur ontstond even na 20 uur en...
  [naar artikel]
 2. Grote schade na brand in kringloopwinkel Zedelgem (30/09/2017 - Metro)
  Een zware brand in Zedelgem heeft vrijdagavond zware schade aangericht in Kringloopwinkel ’t Rad. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, stuurde een deskundige ter plaatse. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. De brand brak iets na 20 uur uit in de kringloopwinkel op de Torhoutsesteenweg. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Er kwam bijstand van verschillende korpsen uit de buurt. Er vielen geen gewonden, maar er is sprake van grote materiële schade. bron: Belga
  [naar artikel]
 3. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - Metro)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT. Kort voor middernacht brak de brand uit op het gelijkvloers van een Afrikaanse winkel. De brand sloeg uit naar de andere verdiepingen en het pand is volgens de brandweer van Gent bijna volledig uitgebrand. Daardoor is er instortingsgevaar. Zowel het gebouw waar de brand ontstond als twee huizen ernaast zijn onbewoonbaar. Bewoners van de aangrenzende huizen zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand verwoest winkel in Gent verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Zware uitslaande brand verwoest logementsloods voor seizoensarbeiders (18/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Zepperen bij Sint-Truiden heeft maandagnacht een zware uitslaande brand een loods waar seizoensarbeiders verblijven volledig verwoest. Omstreeks 2 uur brak brand uit vooraan in het gebouw.
  [naar artikel]
 5. Zware brand vernielt volledige kringloopwinkel: “Ik ben er enorm van aangedaan” (30/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de kringloopwinkel ‘t Rad in Zedelgem ontstond vanavond een zware brand. Het hele gebouw brandde volledig uit. “Ik ben er enorm van aangedaan”, zegt Serge Geloen, het hoofd van de Kringwinkels ‘t Rad. “De schade zal heel erg groot zijn.”
  [naar artikel]
 6. Chalet in Balen volledig verwoest door brand (19/04/2020 - VRT NWS)
  Rond 12.30 uur is brand uitgebroken in een chalet aan de Molderloopstraat in Balen. Toen de brandweer aankwam, ging het al om een uitslaande brand met veel rookontwikkeling. Het gebouw is door de brand helemaal verwoest, het tuinhuis bleef gespaard.
  [naar artikel]
 7. Rijwoning volledig verwoest door uitslaande brand (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag omstreeks 18.30 uur is een uitslaande brand uitgebroken in een rijwoning in de Lepelstraat in Sint-Truiden. De 76-jarige alleenstaande bewoonster werd met ademhalingsproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee katten bleven in de brand.
  [naar artikel]
 8. Woning in Munkzwalm volledig verwoest na uitslaande brand (03/03/2020 - VRT NWS)
  Een woning in Munkzwalm bij Zwalm is volledig vernield na een hevige brand. Bij de brand vielen geen gewonden maar het huis is verwoest.
  [naar artikel]
 9. Uitslaande brand verwoest woning in Galmaarden (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een woning in de Winterkeer is deze nacht compleet verwoest door een uitslaande brand. Het vuur werd kort na 1.30 uur opgemerkt waarna ploegen
  [naar artikel]
 10. Gezin dakloos na uitslaande brand (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zaterdagmiddag een appartement in de Stationsstraat in Landen volledig verwoest. Voor de alleenstaande moeder met haar kind werd een noodwoning voorzien.
  [naar artikel]
 11. Uitslaande brand verwoest huis in Wezemaal (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een hevige uitslaande brand in een huis aan de Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal vannacht volledig in vlammen opgegaan. De bewoonster raakte...
  [naar artikel]
 12. Uitslaande brand verwoest huis in Melveren (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Senselberg in Melveren is zondagochtend rond 1.30 uur een huis volledig verwoest door een brand. Ook een bijgebouw ging in de vlammen op.
  [naar artikel]
 13. Uitslaande brand verwoest sauna (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitslaande brand in het Oost-Vlaamse Denderhoutem heeft vannacht een sauna volledig vernield. Kort voor 22 uur hoorden enkele bewoners uit de
  [naar artikel]
 14. Boerderij in Balen verwoest na uitslaande brand (05/04/2020 - VRT NWS)
  In Balen is een boerderij verwoest na een uitslaande brand. De bewoners, een ouder echtpaar, waren thuis, maar raakten niet gewond. Vermoedelijk is de brand begonnen aan de schouwmantel op zolder.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Woning volledig verwoest door uitslaande brand in Meeuwen (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze morgen omstreeks 5 uur heeft er een uitslaande brand gewoed in de Kortestraat in Meeuwen. De bewoners werden gewekt door de rook. Door de windstoten werd het vuur aangewakkerd en sloegen de vlammen snel door het dak. De bewoners konden zich zelf in veiligheid brengen en worden opgevangen door vrienden en familie.
  [naar artikel]
 16. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - De Standaard)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT.
  [naar artikel]
 17. VIDEO. Woning vernield na uitslaande brand, aanpalende woning zwaar beschadigd (24/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een brand aan de Torhoutsestraat in Ruddervoorde bij het West-Vlaamse Oostkamp is dinsdagochtend een woning volledig verwoest. De brandweer kon niet vermijden dat de uitslaande brand oversloeg op een aanpalende woning.
  [naar artikel]
 18. Uitslaande brand verwoest loods van bouwbedrijf in Beerzel (01/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een bouwbedrijf op de Heiststeenweg in Beerzel (Putte) is op nieuwjaarsdag een uitslaande brand uitgebroken in een loods. Die ging volledig verloren, maar er vielen geen slachtoffers. Door de rookontwikkeling werd aan de inwoners gevraagd om ramen en deuren dicht te houden.
  [naar artikel]
 19. Uitslaande brand verwoest woning (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft dinsdag rond 21.30 uur een woning in de Kerkhofstraat in ’s-Gravenvoeren verwoest. In een mum van tijd stonden het dak en ook de gelijkvloerse verdieping in lichterlaaie. De bewoners, een gezin met kinderen, konden via een ladder veilig van de bovenverdieping naar buiten.
  [naar artikel]
 20. Campingcafetaria verwoest door zware brand (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het cafetariagebouw van een camping in Londerzeel is verwoest door een uitslaande brand. De brandweer kon het gebouw niet meer redden.
  [naar artikel]
 21. Woning in Nazareth volledig verwoest door brand (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Mantelstraat in Nazareth is een woning vanochtend volledig in de as gelegd door een uitslaande brand. De brandweer werd opgeroepen rond 7...
  [naar artikel]
 22. Uitslaande brand verwoest studio in Zonhoven: geen gewonden (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft woensdagmorgen rond 3.30 uur een studio verwoest op de Genkerbaan in Zonhoven. De bewoner raakte tijdig buiten, net als de andere mensen in het gebouw.
  [naar artikel]
 23. Boerderij compleet vernield door zware brand (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor onderzoek naar de brand in de Keekstraat in Kinrooi is het labo van de gerechtelijke politie stalen gaan nemen. Dinsdagavond had daar een uitslaande brand het woongedeelte van een oude boerderij volledig verwoest.
  [naar artikel]
 24. Uitslaande brand verwoest Mechelse woning in mum van tijd (07/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft maandagmiddag een woning in de Jubellaan in Mechelen compleet verwoest. In een mum van tijd stond heel het huis in lichterlaaie. De bewoonster en haar dochter konden zich gelukkig tijdig in veiligheid brengen.
  [naar artikel]
 25. Uitslaande brand verwoest levenswerk van meubelmaker (05/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft maandagavond de woning van Michel Beatse (75) op de Reenheide in Arendonk verwoest. “Wat een trieste start van het jaar”, zegt de meubelmaker op rust. “Zelf mijn levenswerk weer opbouwen, zie ik niet meer zitten.”
  [naar artikel]
 26. Uitslaande brand verwoest leegstaand huis in Wellen (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een zware brand heeft maandagavond een huis in de Beursstraat in Wellen totaal verwoest. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen meters hoog boven het dak uit. het huis is nagenoeg volledig uitgebrand.
  [naar artikel]
 27. Uitslaande brand verwoest bowling Champion in Zonhoven (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitslaande brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag de bowling Champion in Zonhoven volledig in de as gelegd. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 28. Rijhuis totaal verwoest door brand: twee honden omgekomen (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware uitslaande brand in het Oud Begijnhof in Niel is zaterdagmorgen een woning totaal verwoest. De bewoonster van het huis was niet thuis toen de brand uitbrak. Haar twee hondjes zijn in de brand gebleven.
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Villa verwoest door uitslaande brand (02/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij een uitslaande brand is donderdagavond een achterbouw van een leegstaande villa in de Gaverstraat in Overboelare in vlammen opgegaan. De brand ontstond rond 21 uur. Enkele buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten, nadat ze ontploffingen hadden gehoord. Die bleken afkomstig van gasflessen.
  [naar artikel]
 30. Appartement vernield door uitslaande brand in Zellik: hele gebouw ontruimd en veel rookschade (08/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Breughelpark in de Vlaams-Brabantse gemeente Zellik is maandagochtend een appartement volledig verwoest door een uitslaande brand. De schade bleef niet beperkt tot dat appartement: ook op andere verdiepingen is er rook- en waterschade. Het hele gebouw werd ontruimd.
  [naar artikel]
 31. Woning onbewoonbaar door uitslaande brand in Heers (09/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Bekstraat in Gutsenhoven is afgelopen nacht om 2.30 een woning volledig verwoest door een brand. De bewoners konden zich tijdig in veiligheid brengen bij de overburen die de hulpdiensten verwittigden.
  [naar artikel]
 32. Cafetaria camping verwoest door zware brand (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het cafetariagebouw van een camping in Londerzeel is verwoest door een uitslaande brand. De brandweer kon het gebouw niet meer redden.
  [naar artikel]
 33. Uitslaande brand vernielt woonhuis naast tankstation in Zedelgem (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Groenstraat in Zedelgem is even na tweeën 's nachts brand uitgebroken in een woonhuis vlak bij een tankstation. Een buur merkte een brandgeur...
  [naar artikel]
 34. Appartementsblok in Tongeren onbewoonbaar door uitslaande brand: “Ik ben alles kwijt” (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een flatgebouw aan de Romeinse Kassei in Tongeren verwoest. Het vuur brak rond 6 uur uit in het appartement op de bovenste verdieping. De vlammen sloegen door het dak.
  [naar artikel]
 35. Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in Tongeren (13/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmorgen twee aanpalende woningen aan de Kastanjewal in Tongeren verwoest. De politie moest de omliggende straten in het centrum van Tongeren afsluiten zodat de brandweer de uitslaande brand in de moeilijk bereikbare huizen kon blussen.
  [naar artikel]
 36. Uitslaande brand verwoest landbouwloods in Overijse (09/02/2021 - VRT NWS)
  In Overijse heeft een uitslaande brand een landbouwloods vernield. Er zaten ook 120 schapen in, maar die werden door de brandweer bijna allemaal gered. Eén dier heeft de brand niet overleefd.
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Zware brand verwoest loods en woning in Alken (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Lindestraat in Alken heeft een uitslaande brand maandagochtend omstreeks 4 uur een loods volledig in de as gelegd. Ook de woning die aansloot op de loods werd verwoest. Het is nog niet duidelijk wat in de loods lag opgeslagen, maar vermoedelijk gaat het om houtopslag.
  [naar artikel]
 38. Uitslaande brand verwoest twee woningen: brandweer kan drie katten redden, ook bewoners ongedeerd (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op Kamershoek in Berlare heeft een zware brand in de nacht van zaterdag op zondag twee woningen volledig in de as gelegd. Bij aankomst van de brandweer ging het om een uitslaande brand die omwille van de indeling van het huis zeer moeilijk te bestrijden was. De bewoners bleven wel ongedeerd, maar de schade is aanzienlijk. Het parket stelde een deskundige aan om de oorzaak te onderzoeken.
  [naar artikel]
 39. Brandstichting bij chiro: lokalen volledig in de as gelegd, fakkels in de buurt gevonden (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag de lokalen van de chiro in Kallo (Oost-Vlaanderen) nagenoeg volledig verwoest. Om iets voor middernacht werd de brand opgemerkt door een buurtbewoner. Al snel werd duidelijk dat het vuur waarschijnlijk aangestoken werd.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Uitslaande brand verwoest woning (07/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Maandagochtend brak er om 2 uur een uitslaande brand uit in een woning langs de Broeder Mareslaan. De bewoners waren aanwezig toen de brand uitbrak, maar konden de woning op tijd verlaten en raakten niet gewond.
  [naar artikel]
 41. Huis volledig verwoest na uitslaande brand in Ursel (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ursel heeft vanochtend een zware brand gewoed. De brandweer arriveerde even na 5 uur aan de woning op de Middelweg en toen
  [naar artikel]
 42. Gigantisch distributiecentrum vlak voor Black Friday verwoest door brand: “Magazijnen vol textiel helemaal verloren” (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De ravage is enorm na de zware uitslaande brand bij het textieldistributiebedrijf Bleckmann op industriezone De Bruwaan in Oudenaarde. Op de kantoren na is het hele complex van zowat 7.000 vierkante meter verwoest. In opdracht van het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt een deskundige de oorzaak van de brand.
  [naar artikel]
 43. Brand verwoest appartementen in Riemst (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond rond 22.30 uur heeft een uitslaande brand de eerste en tweede verdieping van een woning aan de Maastrichtersteenweg in Riemst verwoest.
  [naar artikel]
 44. Uitslaande brand verwoest carnavalsloods in Melle (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft vannacht een carnavalsloods van het carnaval van Merelbeke grotendeels verwoest. Rond 3 uur kreeg de brandweer te horen dat...
  [naar artikel]
 45. Gigantisch distributiecentrum vlak voor ‘Black Friday’ verwoest door brand: “Magazijnen vol textiel helemaal verloren” (25/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De ravage na de zware uitslaande brand bij het textieldistributiebedrijf Bleckmann op de industriezone De Bruwaan in Oudenaarde is enorm. Op de burelen na is het hele complex van zowat 7.000 vierkante meter verwoest. In opdracht van het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt een deskundige de oorzaak van de brand.
  [naar artikel]
 46. Loods van ramenwinkel volledig in de as gelegd (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een loods met materiaal voor ramen en deuren van de firma Windows Punt in Brustem totaal verwoest. De oorzaak van de brand is onbekend.
  [naar artikel]
 47. Brandstichting bij chiro: lokalen volledig in de as gelegd, fakkels in de buurt gevonden (12/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag de lokalen van de chiro in Kallo nagenoeg volledig verwoest. Om iets voor middernacht werd de brand opgemerkt door een bewoner van de Kallodam, het doodlopende straatje waarin de chirolokalen gelegen zijn. Al snel werd duidelijk dat het vuur waarschijnlijk aangestoken werd.
  [naar artikel]
 48. Woning helemaal verwoest na zware brand: “Het was snel duidelijk dat we niets konden doen” (01/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een zware uitslaande brand verwoestte vrijdagochtend een woning langs de Pennestraat. De bewoonster was op het ogenblik van de brand niet thuis. Haar woning brandde volledig uit.
  [naar artikel]
 49. Dode bij uitslaande woningbrandin Maleizen: slachtoffer pa uren later gevonden (01/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Er is een dode gevallen bij de uitslaande brand die maandagmorgen omstreeks 7.30 uur een woning aan de Hoeilaartsesteenweg in Maleizen (Overijse) volledig verwoest heeft. Het gaat vermoedelijk om de mannelijke bewoner van het huis. Dat is vernomen bij de brandweer van Overijse.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.