Lieve en Peter Goossens, zaakvoerders van Het Hof Van Cleve, ontvangen vandaag in Antwerpen de European Hospitality Foundation Award. De prijs is... [naar artikel]
Sterrenchef Peter Goossens en zijn vrouw hebben vandaag de 'European Hospitality Foundation Award' gekregen, een prijs voor internationale erkenning. [naar artikel]
'De politici in ons land richten een bloedbad aan in de horeca.' Lieve Fermans, echtgenote van topchef Peter Goossens, lanceert een opvallende noodkreet in de pers. Niet als eerste. 'Klanten zullen moeten accepteren dat de prijzen de hoogte in gaan.' [naar artikel]
12:20 Op 37 jaar tijd tilden Peter Goossens en zijn echtgenote Lieve Fermans een eenvoudig restaurant uit het Oost-Vlaamse Kruisem tot hét boegbeeld van de Belgische gastronomie, met drie Michelin-sterren e... [naar artikel]
Sterrenchef Peter Goossens van 't Hof van Cleve wil meer perspectief voor de horeca, nu cafés en restaurants al meer dan twee maanden hun deuren gesloten houden. "Ik zou willen weten wanneer we weer mogen openen, en wat de regels dan zijn", zegt Goossens in "De afspraak". "Heel de sector wacht, geef ons alsjeblieft een signaal." [naar artikel]
Horeca-uitbaters aan de kust herkennen zich in Peter Goossens, of toch in de personeelsproblemen die de bekende chef ondervindt in zijn nieuwe zaak in Knokke-Heist. Het resultaat: wie aan onze kust horeca bezoekt, botst op steeds meer sluitingsdagen, minder tafels en minder terrassen. [naar artikel]
Horeca-uitbaters aan de kust herkennen zich in Peter Goossens, of toch in de personeelsproblemen die de bekende chef ondervindt in zijn nieuwe zaak in Knokke-Heist. Het resultaat: wie aan onze kust horeca bezoekt, botst op steeds meer sluitingsdagen, minder tafels en minder terrassen. [naar artikel]
16:54 Na 37 jaar valt het doek over Hof van Cleve, het geesteskind van topchef Peter Goossens en zijn echtgenote Lieve Fermans. Het bekendste sterrenrestaurant van België en zijn eigenaar laten een grote vo... [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus Peter Goossens die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus Peter Goossens die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,” aldus de 59-jarige Peter Goossens, die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant. [naar artikel]
Topchef Peter Goossens moet zijn nieuw restaurant in Knokke enkele dagen per week extra sluiten omdat hij geen personeel vindt. Is dat in Antwerpen ook zo’n probleem? Het is moeilijk, maar het lukt doorgaans wel, zo blijkt uit de getuigenissen van vier horeca-uitbaters. [naar artikel]
De Zweedse chef Björn Frantzén de Barilla mag zich een jaar lang de Beste Chef van de wereld noemen. De Top 100 Award van The Best Chef is een rangschikking van de beste chefs ter wereld. De top 100 telt ook twee Belgen: Peter Goossens eindigt op de 47ste plaats en Benoit Dewitte op de 81ste plaats. [naar artikel]
Wie een tafel boekte op een maandag in La Rigue, het nieuwe restaurant van Peter Goossens in Knokke-Heist, kreeg een mail om uit te kijken naar een nieuwe datum. Het restaurant zou zeven op zeven open zijn, maar neemt nu toch een sluitingsdag. Oorzaak: de moeizame zoektocht naar personeel en Goossens’ hoge eisen. [naar artikel]
La Rigue, het nieuwe restaurant van topchef Peter Goossens in Knokke-Heist, werd voor de eerste keer beoordeeld door Gault&Millau. En het heeft de inspecteurs duidelijk gesmaakt. Met 14,5/20 krijgen Goossens en co - ondanks eerdere bakken kritiek - meteen een mooie score. Al kaarten ook zij nog werkpuntjes aan. “Maar je herkent de hand van Goossens”, klinkt het. [naar artikel]
Honderd horecaondernemers doen in een gezamenlijke videoboodschap een oproep aan de politiek om de horeca op zo snel mogelijk te heropenen in mei. Het Overlegcomité besliste dat op 8 mei enkel de terrassen open mogen, als de situatie in de ziekenhuizen niet verslechtert. “De reserves die ik 25 jaar lang heb opgebouwd, zijn zo goed als op”, zegt organisator Kasper Stuart. In de video komen grote namen als Peter Goossens en Viki Geunes aan bod. [naar artikel]
La Rigue, het nieuwe restaurant van topchef Peter Goossens in Knokke-Heist, werd voor de eerste keer beoordeeld door Gault&Millau. En het heeft de inspecteurs duidelijk gesmaakt. Met 14,5/20 krijgen Goossens en co. – ondanks eerdere bakken kritiek – meteen een mooie score. Al kaarten ook zij nog werkpuntjes aan. [naar artikel]
Peter Goossens vindt geen keukenpersoneel en hij is niet alleen. Zes op de tien horecabazen hebben vacatures die ze niet ingevuld krijgen. Wat is de oorzaak van die krapte? [naar artikel]
Peter Goossens trekt de deur van zijn sterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruisem eind 2023 definitief achter zich dicht. ‘We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven,’ zegt Goossens in een persbericht. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.