LIVE: 4 goals in 11 minuten! De Sart brengt STVV opnieuw op voorsprong (3-2)

04/11/2017 - 21:19
"Stadion: Stayen  Ref: Jan Boterberg  Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie  Eupen bengelt op een vijftiende plaats "

1. LIVE. De Sart brengt STVV op voorsprong tegen AA Gent, wat kunnen Buffalo's nog voor rust? (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Stadion: Ghelamco Arena • Gent kan derde plaats veroveren • STVV op zoek naar tweede zege [naar artikel]

2. LIVE. Vier goals in 17 minuten! Antwerp geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen OHL (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp bij winst vierde • Great Old mist gekwetsten Lee, Coopman, De Sart en Nsimba • OHL mist Duplus, Tshimanga, Schuermans, Aguémon en Kehli • Scheidsrechter: Wim Smet [naar artikel]

3. Alexis De Sart langer bij STVV (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Alexis De Sart heeft zijn contract verlengd bij STVV. De Luikenaar tekende een nieuwe verbintenis, die hem minstens de volgende twee seizoenen op Stayen houdt. Er is ook nog een optie voor een extra jaar in de overeenkomst voorzien. De Sart kende een sterke seizoensstart bij STVV en was de voorbije weken een van de smaakmakers. [naar artikel]

4. LIVE. Vier goals in 17 minuten! Antwerp geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen OHL in dolle beginfase (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE STVV-RC GENK. Daar is Samagoal opnieuw! De onzichtbare spits scoort toch twee goals! (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Samatta lijkt de matchwinnaar te worden met twee goals. Kan STVV nog iets forceren? Volg de Limburgse derby LIVE! [naar artikel]

6. LIVE. Twee doelpunten in twee minuten! De Sart zet STVV op voorsprong, meteen erna maakt Jubitana er 2-2 van (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Jupiler Pro League • Stadion: Freethiel • Aftrap: 20 uur • Beide clubs nog zonder overwinning [naar artikel]

7. LIVE. Drie goals in acht minuten! Piszczek brengt bezoekers opnieuw op voorsprong (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Mainz-Dortmund • Aftrap: 15u30 • Opel Arena • Dortmund is leider in Bundesliga met 27 op 33 [naar artikel]

8. LIVE. Weinig spektakel en geen goals in duel tussen Antwerp en STVV (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp zonder gekwetsten Batubinsika, Butez, Haroun, De Sart en Coopman • STVV op volle sterkte • Kanaries voelen hete adem onderste trio Cercle, Moeskroen en W-Beveren • Scheidsrechter: De Creemer [naar artikel]

9. LIVE. STVV gaat met voorsprong rusten in Gent, De Sart kon Kalinic verschalken (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Invaller Kamada bezorgt STVV drie punten tegen AA Gent (16/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Gent begon stevig aan de wedstrijd, maar kwam ondanks de druk naar voren op achterstand, toen Alexis De Sart de bal ijskoud in de netten trapte. De rust deed de Kanaries geen goed, want al na vijf minuten in de tweede helft kon Gent gelijkmaken. De match kabbelde vrij rustig voort tot invaller Daichi Kamada STVV op een dikke tien minuten van het einde terug op voorsprong bracht. [naar artikel]

11. LIVE RWDM-STVV. Gueye brengt thuisploeg gevleid op voorsprong (16/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

RWDM ontvangt STVV op de 18de speeldag van de Jupiler Pro League. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

12. STVV kan voorsprong en eerste drie punten van het seizoen niet verzilveren tegen Waasland-Beveren (18/08/2018 - Het Belang van Limburg)

De Kanaries hebben de vloek van de uitmatchen opnieuw niet kunnen doorbreken. Nadat Waasland-Beveren al vroeg op voorsprong kwam, konden Endo (32’) en De Sart (78’) STVV op voorsprong brengen. Een goal van Bezus (52’) werd afgekeurd wegens buitenspel. Waasland-Beveren gaf zich echter niet gewonnen en kon meteen terug gelijkmaken via Denzel Jubitana. Weer geen drie punten voor de Kanaries dus. [naar artikel]

13. STVV onderneemt juridische actie na transfer De Sart (11/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

STVV legt zich niet neer bij de overgang van Alexis De Sart naar Antwerp. Volgens de Truienaars maakte de 22-jarige middenvelder gebruik van de... [naar artikel]

14. Pandas sturen Kanaries met 3 knappe goals in 10 minuten zonder punten naar huis (05/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Kanaries hebben weer niet kunnen winnen. Ze gingen 4-2 de boot in tegen Eupen. STVV kwam op voorsprong, maar in 10 heftige minuten wist de [naar artikel]

15. LIVE: Drie goals in tien minuten, Genk opnieuw op voorsprong (2-1) (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor Genk zit er weinig anders op dan te winnen thuis tegen Charleroi, wil het nog een kans maken op de vierde plaats en mogelijk Europa... [naar artikel]

16. Na spetterend slotoffensief snoept STVV Standard alsnog de overwinning af (12/04/2024 - Sporza)

Wat was dat allemaal op Stayen? Thuisploeg STVV kwam al na amper vier minuten op voorsprong in eigen huis, maar Standard stond daarna op uit de doden en klom op naar een 1-3-voorsprong in de 82e minuut. Boeken toe? Neen hoor, ondanks een gemiste strafschop vocht het weerbare STVV nog terug tot 3-3. [naar artikel]

17. LIVE CERCLE-STVV: Bruno brengt STVV terug in de match vanop de stip! (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge en STVV kijken elkaar in de ogen. Groen-zwart maakt nog steeds kans op een plaatsje in de Europe play-offs en Ayase Ueda heeft de Vereniging op voorsprong gebracht van op de stip en deed er net nog eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. VIDEO: KV Oostende gooit voorsprong te grabbel tegen STVV ondanks twee goals Zivkovic (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Alweer geen zege voor KV Oostende. Tegen STVV gaven de troepen van Custovic een 2-0-bonus alsnog uit handen. Zivkovic tekende voor beide goals aan... [naar artikel]

19. STVV is boos en kondigt zelfs juridische actie aan na transfer van Alexis De Sart naar Antwerp (11/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

STVV legt zich niet neer bij de overgang van Alexis De Sart naar Antwerp. Volgens de Truienaars maakte de 22-jarige middenvelder gebruik van de zogenaamde wet van ‘78 om zijn contract eenzijdig te verbreken. [naar artikel]

20. De Sart: “Als je zo aan de wedstrijd begint, kan je hier nooit iets rapen” (04/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Alexis De Sart had na de 2-0 nederlaag op Charleroi een duidelijke verklaring voor het verlies en de slechte prestatie van STVV. [naar artikel]

21. LIVE. 0-1! De Sart brengt OH Leuven op voorsprong vlak na rust (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de 0-1-overwinning vorig weekend in de Luikse derby is het geloof in een rechtstreekse redding weer toegenomen bij Seraing. Om hun kansen gaaf te houden kunnen ‘Les Metallos’ best winnen thuis tegen OH Leuven. De Leuvenaars zijn na een 1 op 12 op zoek naar eerherstel. Volg alle ontwikkelingen hier live! [naar artikel]

22. Antwerp doet “geste” en betaalt STVV alsnog voor transfer De Sart (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het gedoe rond de overgang van Alexis de Sart van STVV naar Antwerp is van de baan. De Great Old betaalt alsnog een vergoeding voor de 22-jarige middenvelder. [naar artikel]

23. Alexis De Sart kent verklaring voor mindere prestaties van STVV (10/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Is STVV moe? In Charleroi bleven de kansen achterwege, de Kanaries speelden er hun leidersplaats kwijt. Het vet lijkt van de soep. “Het is niet zo dat we uitgeblust zijn. De tegenstanders kennen ons tegenwoordig erg goed. Ze passen zich aan en wij vinden moeilijk oplossingen”, aldus Alexis De Sart, die al met de club sprak over een nieuw contract. [naar artikel]

24. Alexis De Sart zorgt voor heibel op oefenkamp STVV (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV sluit haar trainingsweek in Horst af met een oefenwedstrijd tegen VVV Venlo. Het werd een week waarin letterlijk en figuurlijk geen vuiltje aan de lucht hing... tot Alexis De Sart (22) sinds woensdag plots niet meer kwam opdagen. De entourage van de speler en Antwerp proberen hem via een achterpoortje transfervrij los te weken, maar dat is buiten de wil van STVV gerekend. “Aan dit spelletje doen wij niet mee”, reageert voorzitter David Meekers. [naar artikel]