Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2021
21:52 uur

20.000 kippen sterven in zware uitslaande brand in Oostrozebeke

Het Laatste Nieuws

04/12/2017 - 22:11

Bij een kippenkwekerij in de wijk Otteca in Oostrozebeke is vanavond een zware uitslaande brand uitgebroken. Dat meldt VTM NIEUWS. 20.000 kippen...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Duizenden kippen sterven in zware uitslaande brand in Oostrozebeke (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een kippenkwekerij in de wijk Otteca in Oostrozebeke is vanavond een zware uitslaande brand uitgebroken. Dat meldt VTM NIEUWS. 
  [naar artikel]
 2. 30.000 kippen sterven in zware uitslaande brand in Oostrozebeke (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een kippenkwekerij in de wijk Otteca in Oostrozebeke is vanavond een zware brand uitgebroken. Dat meldt VTM NIEUWS. Het vuur ontstond rond...
  [naar artikel]
 3. Zware brand in kippenbedrijf: duizenden kippen allicht in vlammen gebleven (14/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Niklaas woedt momenteel een zware uitslaande brand in een kippenbedrijf in de Weverstraat. Een van de stallen gaat volledig op in de vlammen. Wellicht zijn ook duizenden kippen verloren.
  [naar artikel]
 4. Duizend biggetjes sterven bij uitslaande brand op boerderij in Jabbeke (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Duizend biggen en tweehonderd zeugen hebben deze avond het leven gelaten bij een zware uitslaande brand op een boerderij in de Barletegemweg in...
  [naar artikel]
 5. Duizend biggetjes sterven bij uitslaande brand op boerderij in Jabbeke. Ramptoeristen belemmeren brandweer (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Duizend biggen en tweehonderd zeugen hebben deze avond het leven gelaten bij een zware uitslaande brand op een boerderij in de Barletegemweg in...
  [naar artikel]
 6. Zware uitslaande brand op bedrijventerrein in Eeklo (19/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Zaterdagvoormiddag ontstond in het bedrijvenpark van Balgerhoeke in een loods van de firma Haverbeke-Roegiers een zware uitslaande brand met veel rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Brandweer massaal op de been voor zware uitslaande brand in Torhout (05/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Torhout woedt dinsdagmiddag een zware uitslaande brand. Verschillende korpsen proberen de brand onder controle te krijgen. De villa is inmiddels wel al zwaar beschadigd.
  [naar artikel]
 8. Zware uitslaande brand verwoest logementsloods voor seizoensarbeiders (18/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Zepperen bij Sint-Truiden heeft maandagnacht een zware uitslaande brand een loods waar seizoensarbeiders verblijven volledig verwoest. Omstreeks 2 uur brak brand uit vooraan in het gebouw.
  [naar artikel]
 9. Bewoner vermist na zware uitslaande brand (14/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande brand heeft mogelijk een leven geëist in het Gustaaf Carelshof in Sint-Amandsberg. De brandweer heeft een vermoeden dat de
  [naar artikel]
 10. Twee doden bij uitslaande brand in Oostende (03/06/2017 - De Redactie)
  Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in Oostende zijn twee doden gevallen. De brandweer had heel wat werk om de zware uitslaande brand onder controle te krijgen. De brand zou accidenteel ontstaan zijn.
  [naar artikel]
 11. Zware uitslaande brand woedt in Leuven (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een appartementsgebouw in de Blijde Inkomststraat in Leuven is momenteel een zware uitslaande brand aan de gang. De Leuvense brandweer is op
  [naar artikel]
 12. Bejaarde man overleden bij uitslaande brand (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zware en uitslaande brand op de Halvijvers in Berkenbos bij Heusden-Zolder is dinsdagnamiddag een 83-jarige bewoner om het leven gekomen.
  [naar artikel]
 13. Uitslaande brand in cultuurcafé (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande brand heeft vannacht rond 4.15 uur de foyer van het cultureel centrum in Lebbeke in lichterlaaie gezet. Het vuur verspreidde
  [naar artikel]
 14. Zware uitslaande brand in Oostende: bewoners en buren ontkomen op tijd, brandweer heeft 5 uur nodig om vuur te bestrijden (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Euphrosina Beernaertstraat in Oostende woedde afgelopen nacht een zware uitslaande brand in een woning. Het vuur ontstond via het dak van de...
  [naar artikel]
 15. Uitslaande brand bij recyclagebedrijf in Tienen (15/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Donderdag rond 22.20 uur is in het recyclagebedrijf H&D Recycling op het industrieterrein Grimde bij Tienen brand uitgebroken. Een vijftal brandweerkorpsen werd opgeroepen om de uitslaande brand, met zware rookontwikkeling, te bestrijden. De oorzaak is nog onbekend.
  [naar artikel]
 16. 16.000 kippen sterven bij stalbrand in Nieuwerkerken (11/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een brand in een kippenstal op Schelfheide in Nieuwerkerken zijn maandagmorgen rond 9 uur 16.000 kippen van 4 weken oud doodgebleven.
  [naar artikel]
 17. Zware uitslaande brand in Rijmenam (10/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is uitgerukt voor een uitslaande brand in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. Volgens de eerste gegevens zou het branden in een meubelzaak. Het vuur veroorzaakt pikzwarte rookpluimen die vanop grote afstand te zien zijn. Op twitter circuleren verschillende video’s van de brand.
  [naar artikel]
 18. Zware uitslaande brand in Rijmenam (10/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer is uitgerukt voor een uitslaande brand in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. Volgens de eerste gegevens zou het branden in een meubelzaak. Het vuur veroorzaakt pikzwarte rookpluimen die vanop grote afstand te zien zijn. Op twitter circuleren verschillende video’s van de brand.
  [naar artikel]
 19. Brandweer moet massaal uitrukken voor zware uitslaande brand in villa, bewoners kunnen ontkomen (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Korkentapstraat in Zande, deelgemeente van Koekelare, is maandagnacht een zware uitslaande brand uitgebroken in een grote alleenstaande villa, net op de grens met buurgemeente Gistel. De bewoners, een koppel, konden tijdig ontkomen.
  [naar artikel]
 20. Uitslaande brand in villa in Gentbrugge, vermoedelijk door elektrische verwarming (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Emiel van Swedenlaan in Gentbrugge woedde omstreeks halfnegen deze ochtend een zware uitslaande brand. De bewoners, een koppel met twee
  [naar artikel]
 21. Zware uitslaande brand in Ieper: woning volledig uitgebrand (31/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de West-Vlaamse stad Ieper vond vrijdagochtend een zware uitslaande brand plaats in Ieper. De bewoners waren aanwezig in de woning die volledig uitbrandde, maar konden tijdig naar buiten vluchten.
  [naar artikel]
 22. 70.000 kippen sterven bij stalbrand in Beerse (20/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Vlimmeren, een deelgemeente van Beerse in de Antwerpse Kempen, is vrijdagmiddag brand uitgebroken in een kippenstal. Dat zegt de brandweer van de zone Taxandria. 70.000 kippen zijn dood.
  [naar artikel]
 23. Uitslaande brand in nieuw zwembad in Kortrijk (27/02/2019 - VRT NWS)
  In Kortrijk woedt een zware brand in het nieuwe zwembad dat komend weekend officieel geopend zou worden. Beelden op social media tonen een uitslaande brand. Het nieuwe zwembad ligt op Kortrijk Weide. Het is onduidelijk hoe het vuur precies ontstaan is en of de brand ondertussen onder controle is. 
  [naar artikel]
 24. Uitslaande brand doet voorraad stro in vlammen opgaan (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande brand in de Goteringenstraat in Gooik (Vlaams-Brabant) heeft donderdagnacht zo goed als de volledige voorraad stro van een
  [naar artikel]
 25. Uitslaande brand in voormalig naaiatelier door pelletkachel (12/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In een voormalig naaiatelier in Sint-Maria-Lierde heeft woensdagochtend een zware uitslaande brand gewoed. De schade is erg groot.
  [naar artikel]
 26. Zware uitslaande brand op industrieterrein Aarschot (19/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er woedt een uitslaande brand op een industrieterrein in Aarschot: alle omwonenden moeten ramen en deuren dicht houden. Dat meldt de politie.
  [naar artikel]
 27. Uitslaande brand vernielt leegstaand huis in Veldwezelt (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zware uitslaande brand in de Heserstraat in Veldwezelt (Lanaken) werd in de nacht van maandag op dinsdag een huis in de as gelegd.
  [naar artikel]
 28. Gitzwarte rookpluim boven Sint-Niklaas door zware uitslaande brand in kippenbedrijf (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Boven Sint-Niklaas hangt momenteel een zwarte rookpluim als gevolg van een zware uitslaande brand in een kippenbedrijf in de Weverstraat. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.
  [naar artikel]
 29. Hondje sterft in uitslaande brand (01/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Woensdag ontstond er om 21.10 uur een brand in een rijwoning in de Molenstraat. Brandweerpost Zottegem werd bij aankomst geconfronteerd met een uitslaande brand. Al vrij snel kreeg de brandweer de brand onder controle.
  [naar artikel]
 30. Dode bij brand Lokeren (16/10/2017 - VRT NWS)
  In Lokeren is rond middernacht een dode gevallen bij een zware, uitslaande brand. De brandweer werd om 12u.05 opgeroepen voor een uitslaande brand op de Markt. Een auto was met hoge snelheid het leegstaande winkelpand binnengereden. Daarbij raakte hij een gasleiding waarna er verschillende knallen te horen waren. De chauffeur die slechts lichtgewond raakte, zette het op een lopen.
  [naar artikel]
 31. Zware uitslaande industriebrand in Bavikhove (30/05/2019 - De Morgen)
  Er woedt een zware uitslaande brand in een bedrijf in het West-Vlaamse Bavikhove. Het vuur ontstond iets na 10 uur bij het diepvriesgroentenbedrijf Mipa Frost. De dikke rook is tot ver in de omgeving te zien. Over de oorzaak en eventuele gewonden is nog niets bekend. De brandweer is massaal ter plaatse.
  [naar artikel]
 32. Woning helemaal verwoest na zware brand: “Het was snel duidelijk dat we niets konden doen” (01/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een zware uitslaande brand verwoestte vrijdagochtend een woning langs de Pennestraat. De bewoonster was op het ogenblik van de brand niet thuis. Haar woning brandde volledig uit.
  [naar artikel]
 33. Uitslaande brand op jeugdsite in Menen vermoedelijk aangestoken (11/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Zuidstraat in Menen is rond half vier deze namiddag een zware uitslaande brand uitgebroken op de jeugdsite van de stad. Vermoedelijk is het
  [naar artikel]
 34. Uitslaande brand in de wasserij in Beringen-Mijn: enorme rookpluim zichtbaar (17/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij wasserij De Lelie in de Turfstraat in Beringen-Mijn woedt een zware brand. Dei is rond 12.45 uur uitgebroken. De oorzaak is onbekend. De uitslaande brand gaat gepaard met een enorme rookontwikkeling. De rookpluim is tot ver te zien.
  [naar artikel]
 35. Zware brand in Alken (08/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Hulzenstraat in Alken is dinsdag even na 23 uur een zware brand ontstaan in een grote achterbouw van een huis. Volgens de eerste berichten gaat het om een uitslaande brand. De brandweer is met de grote middelen uitgerukt om het vuur te bestrijden.
  [naar artikel]
 36. Zware uitslaande brand in Roeselare: rookpluim tot kilometers ver te zien (01/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er woedt een zware uitslaande brand in een loods in Roeselare. De loods staat volledig in lichterlaaie en ondertussen is ook het dak ingestort. De rookpluim is tot kilometers ver te zien.
  [naar artikel]
 37. Veertig mensen dakloos na zware uitslaande brand in appartementsblok in Eisden (24/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n veertig mensen zijn dakloos na een zware uitslaande brand afgelopen nacht in een appartementsblok in Eisden-Tuinwijk (Maasmechelen). Niemand...
  [naar artikel]
 38. Hevige rookontwikkeling bij zware uitslaande brand: “Ramen en deuren sluiten” (10/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Diest woedt er op de Leuvensesteenweg een uitslaande, hevige bedrijfsbrand.
  [naar artikel]
 39. Zware uitslaande brand treft restaurant De Clesse: “Rampjaar 2020 afgesloten met een nog grotere ramp” (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Marktplein in Oudenburg is zaterdag iets voor 11 uur een zware, uitslaande brand uitgebroken in restaurant De Clesse. Een rookpluim was tot kilometers ver te zien. Uitbater Patrick Konings (41) kon zichzelf en zijn hond in veiligheid brengen toen hij het inferno opmerkte. “Het enige wat ik nog heb, zijn de kleren die ik aanheb. Het is een ramp bovenop een rampjaar”, zucht hij.
  [naar artikel]
 40. Kinderen uit huis gered bij uitslaande brand (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint Damiaanstraat in het centrum van Wommelgem heeft een korte maar hevige brand gewoed. De uitslaande brand zorgde voor veel...
  [naar artikel]
 41. Zware uitslaande brand in centrum Zottegem (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van het Oost-Vlaamse Zottegem woedt een zware brand in een leegstaande school. De brand ontstond rond 10.30u op de
  [naar artikel]
 42. Zware uitslaande brand treft iconische restaurant De Clesse: “Rampjaar 2020 afgesloten met een nog grotere ramp” (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Marktplein in Oudenburg is zaterdag iets voor 11 uur een zware, uitslaande brand uitgebroken in restaurant De Clesse. Een rookpluim was tot kilometers ver te zien. Uitbater Patrick Konings (41) kon zichzelf en zijn hond in veiligheid brengen toen hij het inferno opmerkte. “Het enige wat ik nog heb, zijn de kleren die ik aanheb. Het is een ramp bovenop een rampjaar”, zucht hij.
  [naar artikel]
 43. Uitslaande brand verwoest bedrijf in West-Vlaamse Pittem (08/11/2019 - De Standaard)
  Een zware, uitslaande brand heeft donderdagavond een bedrijf in het West-Vlaamse Pittem verwoest. Er waren ook verschillende zware ontploffingen.
  [naar artikel]
 44. Zware uitslaande brand in kasteelhoeve bij Tongeren (16/08/2021 - VRT NWS)
  In de hoeve bij het kasteel van Hamal in Rutten, nabij Tongeren, is een zware brand uitgebroken. Het vuur zou aan een voertuig in een schuur zijn ontstaan.
  [naar artikel]
 45. Twee doden bij uitslaande brand boven café in Oostende (03/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zware uitslaande brand boven een café in de Langestraat in Oostende zijn afgelopen nacht twee doden gevallen. De brand brak uit rond
  [naar artikel]
 46. Zware brand legt meubelwinkel in Bonheiden in de as (10/07/2016 - De Standaard)
  Een zware uitslaande brand heeft meubelzaak VB Center in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden, zo goed als volledig in de as gelegd. De brandweer is zondag nog volop aan het nablussen maar heeft de brand wel onder controle. Dat meldt burgemeester Guido Vaganée.
  [naar artikel]
 47. Zware brand verwoest woning in Eeklo (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zware brand in de Vrombautstraat in Eeklo is een woning volledig vernield. De uitslaande brand brak rond 14.20 uur uit.
  [naar artikel]
 48. Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in Tongeren (13/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmorgen twee aanpalende woningen aan de Kastanjewal in Tongeren verwoest. De politie moest de omliggende straten in het centrum van Tongeren afsluiten zodat de brandweer de uitslaande brand in de moeilijk bereikbare huizen kon blussen.
  [naar artikel]
 49. Uitslaande brand op Keizerslaan in Brussel (10/08/2019 - Metro)
  Op de Keizerslaan in Brussel woedt vrijdagavond een uitslaande brand. Dat melden ooggetuigen aan Belga. De brandweer en de politie zijn ter plaatse, net als enkele ziekenwagens. Het is nog niet duidelijk of er gewonden gevallen zijn. Ook over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand op Keizerslaan in Brussel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.