Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
22:58 uur

Dode bij ongeval met meerdere voertuigen op Brusselse ring

Het Nieuwsblad

08/12/2017 - 10:04

Bij een ongeval vrijdagochtend op de Brusselse ring (E19) in de richting van Brussel ter hoogte van Woutersbrakel is een persoon omgekomen. Dat is vernomen van de hulpverleningszone Waals-Brabant. De autoweg is deels gesloten voor het verkeer.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dode bij ongeval op Brusselse ring in Woutersbrakel (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een ongeval, vanochtend op de Brusselse ring (E19) in de richting van Brussel ter hoogte van Woutersbrakel, is een persoon omgekomen. Dat is...
  [naar artikel]
 2. Aanrijding met meerdere voertuigen zorgt voor hinder op Antwerpse Ring (28/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een ongeval op de Antwerpse Ring in Berchem zorgt maandagmiddag voor een moeilijke doorgang richting Gent. Meerdere voertuigen en een vrachtwagen zijn betrokken bij het incident. Er zijn in totaal drie rijstroken versperd.
  [naar artikel]
 3. Lange files in Antwerpen door ongeval met meerdere voertuigen in Berchem (14/01/2019 - VRT NWS)
  In Berchem is een ongeval gebeurd met meerdere voertuigen, waaronder twee vrachtwagens. Daardoor zijn 4 van de 5 rijstroken richtingen Gent dicht. Er staan al lange files naar de Antwerpse ring: vanuit het noorden is het 1,5 uur aanschuiven en vanop de E313 zo'n 2 uur. De Liefkenshoektunnel is tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 4. Ongeval met vier auto’s op Brusselse ring: bijna anderhalf uur file (05/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het verkeer tijdens het einde van de Krokusvakantie verloopt voor automobilisten op de Brusselse buitenring bijzonder stroef. De reden? Een ongeval met meerdere wagens.
  [naar artikel]
 5. Brusselse ring loopt vast door accident in Beersel (28/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Kort na de middag gebeurde een ongeval op de Brusselse ring. Daarbij raakten meerder voertuigen betrokken. Het accident gebeurde op de buitenring, ter hoogte van Beersel, in de richting van Bergen.
  [naar artikel]
 6. Dode en meerdere gewonden bij ongeval in Eigenbrakel, ook agent raakt gewond (16/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Brusselse ring ter hoogte van Eigenbrakel heeft zich donderdagochtend een dodelijk verkeersongeval voorgedaan ter hoogte van een werfzone. Een bestuurder liet bij het ongeval het leven, een andere bestuurder en een politieagent die vaststellingen kwam doen, raakten gewond. Dat heeft het parket van Waals-Brabant bevestigd.
  [naar artikel]
 7. Meerdere gewonden bij zwaar ongeval op Brusselse ring (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse binnenring zijn verschillende gewonden gevallen bij een zwaar ongeval aan het viaduct van Vilvoorde. Volgens VTM Nieuws is een
  [naar artikel]
 8. Brusselse ring in beide richtingen afgesloten door ongeval met vrachtwagen (31/07/2019 - Metro)
  Door een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Zaventem is de rijbaan in beide richtingen afgesloten, net als de bruggen van de verkeerswisselaars boven de ring. Dat meldt de federale politie. Een vrachtwagen, die geladen is met gevaarlijke stoffen, staat op de pechstrook in brand. De hinder kan nog enkele uren duren. bron: Belga Het bericht Brusselse ring in beide richtingen afgesloten door ongeval met vrachtwagen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Brusselse Ring volledig vrij na zwaar ongeval (25/05/2018 - De Standaard)
  De avondspits verliep moeizaam op de Ring rond Brussel door een ongeval ter hoogte van Wezembeek-Oppem. Ondertussen is de ring in beide richtingen vrijgemaakt.
  [naar artikel]
 10. Brusselse ring versperd na ongeval met tankwagen met gevaarlijke stoffen (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de ring rond Brussel versperd. Het gaat om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoerde. Er is sterke geurhinder en het verkeer in de omgeving krijgt de raad de ramen van de voertuigen gesloten te houden en ventilatiesystemen uit te schakelen.
  [naar artikel]
 11. Zware hinder op Antwerpse ring door ongeval met zes voertuigen in Berchem (31/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland en de daarop aankomende snelwegen staan er vrijdagochtend lange files door een ongeval met zes voertuigen - drie vrachtwagens en drie personenwagens - ter hoogte van Berchem.
  [naar artikel]
 12. Zwaar ongeval op Brusselse ring: hinder zal tijd duren (24/05/2018 - VRT NWS)
  Op de Brusselse ring is een zwaar ongeval gebeurd in Wezenbeek-Oppem. De avondspits dreigt daardoor erg moeilijk te verlopen. 
  [naar artikel]
 13. Alweer ellende op Antwerpse Ring: drie rijstroken versperd door ongeval in Berchem (14/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de Antwerpse Ring richting Nederland zijn drie rijstroken versperd. Ter hoogte van Berchem botsten meerdere voertuigen, zo meldt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. Het verkeer is stilgevallen in de omgeving, de files groeien. De Liefkenshoektunnel werd tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 14. Grote verkeershinder op Antwerpse ring na ongeval met zes voertuigen (31/01/2020 - VRT NWS)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland, in Berchem, is vanmorgen een zwaar ongeval gebeurd met drie vrachtwagens en drie auto's. De verkeershinder is groot omdat door het ongeval drie rijstroken versperd zijn. Waarschijnlijk zal het nog een hele tijd duren voor die weer vrijgegeven kunnen worden omdat de verschillende voertuigen nog moeten worden getakeld.
  [naar artikel]
 15. Aanhangwagen met pony’s in gracht na ongeval met meerdere voertuigen (01/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 richting Nederland is donderdag een lange file ontstaan ten gevolge van een ongeval ter hoogte van Sint-Job-In-’t-Goor waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Een aanhangwagen met daarin twee pony’s ging over de kop maar de dieren overleefden de klap.
  [naar artikel]
 16. Zware hinder op Antwerpse ring door ongeval met zes voertuigen in Berchem: drie rijstroken dicht, vermijd de omgeving (31/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland en de daarop aankomende snelwegen staan er vrijdagochtend lange files door een ongeval met zes voertuigen - drie vrachtwagens en drie personenwagens - ter hoogte van Berchem.
  [naar artikel]
 17. Fileleed op Antwerpse Ring na ongeval met vijf voertuigen (04/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring zijn zaterdagmiddag drie rijstroken versperd na een ongeval ter hoogte van Borgerhout richting Nederland.
  [naar artikel]
 18. Brusselse ring versperd na ongeval met tankwagen met gevaarlijke stoffen: “Houd ramen toe” (14/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de ring rond Brussel versperd. Het gaat om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoerde. Er is sterke geurhinder en het verkeer in de omgeving krijgt de raad de ramen van de voertuigen gesloten te houden en ventilatiesystemen uit te schakelen.
  [naar artikel]
 19. Vrachtwagen met gevaarlijke stoffen in brand: Brusselse ring afgesloten (31/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Zaventem is de rijbaan in beide richtingen afgesloten, net als de bruggen van de verkeerswisselaars boven de ring. Dat meldt de federale politie.
  [naar artikel]
 20. Spookrijder veroorzaakt ongeval op Brusselse Ring: bestuurder dood, jonge vrouw zwaargewond (23/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval op de Brusselse Ring is vannacht een spookrijder om het leven gekomen. Een andere bestuurster raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 21. Dode bij ongeval in Brusselse tunnel (17/09/2017 - VRT NWS)
  In Brussel is vanmorgen een dode gevallen bij een verkeersongeval in de Louisatunnel. Vermoedelijk ligt overdreven snelheid aan de basis van het ongeval.
  [naar artikel]
 22. Drie voertuigen betrokken bij ongeval op Ring: twee lichtgewonden naar het ziekenhuis (06/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op dinsdagochtend iets voor 7u zijn op de Antwerpse Ring richting Gent drie voertuigen betrokken geraakt bij een ongeval. Twee personen zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ter hoogte van Berchem zijn drie rijvakken afgesloten.
  [naar artikel]
 23. Geen dode dieren meer op Brusselse Ring dankzij 'ecoduct' (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De dieren van het Zoniënwoud kunnen vanaf augustus veilig de Brusselse Ring oversteken. Dan moet de ruwbouw van het ecoduct klaar zijn. In het
  [naar artikel]
 24. Gerechtelijk onderzoek naar dodelijk ongeval met voetganger op Brusselse Ring (09/08/2019 - De Standaard)
  Het Brusselse parket heeft na het dodelijk ongeval op de Brusselse Ring met een voetganger een gerechtelijk onderzoek geopend voor onopzettelijke doodslag.
  [naar artikel]
 25. Vrachtwagen gaat aan het slippen op oprit van E19: Zwaar ongeval met meerdere voertuigen (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de oprit van E19 in Mechelen-Noord is vanmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een vrachtwagen ging er aan het slippen en belandde er op zijn zij. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. De oorzaak van het ongeval ligt vermoedelijk aan de weersomstandigheden. Op het moment van het ongeval was het bijzonder glad. De oprit van de E19 richting Brussel is momenteel volledig afgesloten. De Antwerpse wegpolitie is ter plaatse samen met het team Fotogrammetrie voor de vaststellingen. De takeling zal allicht nog een hele tijd duren. Tot die tijd wordt er aangeraden om de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 26. Meerdere voertuigen botsen op E40 in Ternat (10/01/2017 - De Redactie)
  Op de E40 is een ongeval gebeurd ter hoogte van Ternat. In de richting van Gent zijn meerdere voertuigen gebotst. De linker- en midden rijstrook zijn versperd.
  [naar artikel]
 27. Zwaar ongeval Brusselse Ring: parket opent onderzoek naar mensensmokkel (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na het ongeval op de Brusselse Binnenring waarbij gisterenochtend veertien asielzoekers gewond raakten, heeft het Brusselse parket een
  [naar artikel]
 28. Dodelijk ongeval op E42 in Jalhay (23/07/2019 - Metro)
  Bij een ongeval op de E42 in Jalhay (provincie Luik), in de richting van Malmedy naar Verviers, is dinsdagavond een dode gevallen. Dat meldde schepen Michel Parotte. Het gaat om de bestuurder van een auto die de controle over het stuur verloor. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur. De auto begon te slingeren en buitelde daarna meerdere keren over de kop. Bij aankomst probeerde de hulpdiensten de bestuurder tevergeefs nog te reanimeren. bron: Belga Het bericht Dodelijk ongeval op E42 in Jalhay verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Twee doden bij verkeersongeval op Brusselse ring ter hoogte van Waterloo (03/06/2019 - Metro)
  Een verkeersongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Waterloo heeft vanochtend aan twee mensen het leven gekost, zo meldt de hulpverleningszone Waals-Brabant. Als gevolg van het ongeval is er even na 8.00 uur nog altijd verkeershinder in de richting van Zaventem. Het ongeval deed zich vandaag rond 4.45 uur voor, toen een auto botste met een vrachtwagen. De pechstrook en de rechterrijstrook zijn nog altijd versperd. bron: Belga Het bericht Twee doden bij verkeersongeval op Brusselse ring ter hoogte van Waterloo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Brusselse ring volledig afgesloten in beide richtingen door zwaar ongeval in Halle: voertuigen krijgen kans rechtsomkeer te maken (01/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse binnen- en buitenring zijn sinds 17.30 uur volledig afgesloten ter hoogte van Halle, nadat bij een zwaar verkeersongeval op de...
  [naar artikel]
 31. Vrachtwagen sleurt wagen tientallen meters mee na ongeval op Brusselse Ring (23/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Maandag is er rond 14.30 uur een ongeval gebeurd op de Brusselse Ring ter hoogte van Tervuren. Een wagen reed daar namelijk tegen een vrachtwagen, en werd tientallen meters meegesleurd. Als bij wonder vielen er geen gewonden.
  [naar artikel]
 32. 2 doden bij ongeval op Brusselse ring in Waterloo. Gisteravond verongelukten ook al 2 motards (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Waterloo heeft vanochtend aan 2 mensen het leven gekost, zo meldt de hulpverleningszone...
  [naar artikel]
 33. Dode en twee zwaargewonden bij ongeval op E40 in Affligem (22/06/2020 - VRT NWS)
  Bij een ongeval op de E40 tussen Brussel en Gent zijn een dode en twee zwaargewonden gevallen. Dat meldt de federale politie. Door het ongeval moet het verkeer er over twee in plaats van drie rijstroken. Dat veroorzaakt een file die reikt tot op de Brusselse Buitenring.
  [naar artikel]
 34. Grote verkeershinder door dodelijk verkeersongeval op A12 in Schelle (27/09/2019 - VRT NWS)
  Op de A12 in Schelle is vrijdagnamiddag een zwaar ongeval gebeurd met meerdere voertuigen. Er zijn daarbij zeker een dode en een zwaargewonde gevallen. De verkeershinder is er groot en kan nog enige tijd aanhouden.
  [naar artikel]
 35. Ongeval op Brusselse buitenring: weg is weer vrijgemaakt (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een ongeval ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo waren vanochtend een tijdlang twee rijstroken van de Brusselse ring richting Gent versperd. 
  [naar artikel]
 36. Brusselse ring volledig dicht na ongeval met truck vol chemisch product (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Brusselse ring (R0) is maandagnamiddag in beide richtingen afgesloten ter hoogte van Haut-Ittre, in Waals-Brabant. Een vrachtwagen belandde er op de flank, waarna er een ontvlambaar chemisch goedje op de weg lekte. Het provinciale noodplan is van kracht. Kort voor 23 uur was de ring nog steeds volledig afgesloten.
  [naar artikel]
 37. Eén dode en meerdere zwaargewonden na zware crash op E40 (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar ongeval op de E40 in Loppem is afgelopen nacht één dode gevallen. Drie anderen raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 38. Eén dode en meerdere zwaargewonden na zware crash op E40 (26/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar ongeval op de E40 in Loppem is afgelopen nacht één dode gevallen. Drie anderen raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 39. Eén dode en meerdere zwaargewonden na zware crash op E40 (26/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar ongeval op de E40 in Loppem is afgelopen nacht één dode gevallen. Drie anderen raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 40. Ambulance raakt zelf in de problemen tijdens interventie en botst tegen meerdere voertuigen (28/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de straten van het Indiase Kazhakkoottam is een ambulance zelf betrokken geraakt bij een ongeval. De bestuurder moest plots uitwijken voor een tuktuk en verloor de controle over het stuur. Een botsing met meerdere voertuigen viel niet te vermijden.
  [naar artikel]
 41. Dode en meerdere zwaargewonden bij ongeval op E19: twee uur aanschuiven richting Antwerpen (17/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar ongeval op de E19 richting Antwerpen is donderdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Er zijn ook meerdere zwaargewonden. Door het ongeval is de snelweg grotendeels versperd, er staat bijna twee uur file.
  [naar artikel]
 42. Dode en meerdere zwaargewonden bij ongeval op E19: twee uur aanschuiven richting Antwerpen (17/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar ongeval op de E19 richting Antwerpen is donderdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Er zijn ook meerdere zwaargewonden. Door het ongeval is de snelweg grotendeels versperd, er staat bijna twee uur file.
  [naar artikel]
 43. Zware hinder op Brusselse Ring door ongeval in Vilvoorde (04/04/2017 - De Redactie)
  Een verkeersongeval op de Brusselse Ring ter hoogte van Koningslo (Vilvoorde) veroorzaakt zware verkeershinder. Het Vlaams verkeerscentrum raadt aan om de binnenring te vermijden.
  [naar artikel]
 44. Dode en zwaargewonde bij ongeval met vijf voertuigen op spekgladde oprit E19 in Mechelen (07/04/2021 - De Standaard)
  Op de oprit van de E19 in Mechelen-Noord is woensdagochtend een man om het leven gekomen. Een tweede raakte zeer ernstig gewond. Het spekgladde wegdek veroorzaakte een ongeval waarbij vijf voertuigen betrokken raakten, waarvan twee vrachtwagens.
  [naar artikel]
 45. Man die te voet Brusselse ring wil oversteken wordt doodgereden, aanrijder gaat op de vlucht (17/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 43-jarige man uit Grimbergen is afgelopen nacht om het leven gekomen toen hij met een vriend te voet de Brusselse Ring probeerde over te steken. De bestuurder van het voertuig dat hem aanreed, is samen met een kompaan gevlucht na het ongeval.
  [naar artikel]
 46. Ongeval met meerdere voertuigen op expresweg in Sint-Lambrechts-Herk (01/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Lambrechts-Herk aan de verkeerslichten op de expresweg (N80) is donderdagavond een verkeersongeval gebeurd. Daarbij waren meerdere voertuigen betrokken: twee auto’s en een scooter. De omstandigheden zijn nog onduidelijk. Over slachtoffers is nog niets bekend.
  [naar artikel]
 47. Ongeval met schoolbus op Antwerpse ring, geen gewonden (17/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland zijn maandagochtend omstreeks 10 uur vier voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen ter hoogte van Borgerhout, net voor het knooppunt met de E313. Dat zegt de federale politie. Eén van de voertuigen was een schoolbus, maar er raakten geen kinderen gewond. De Liefkenshoektunnel is tijdelijk tolvrij richting Nederland om het fileleed enigszins in te perken.
  [naar artikel]
 48. Zwaar ongeval in Nijmegen: trein rijdt meerdere mensen aan, minstens een dode (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een trein heeft vanochtend in het Nederlandse Nijmegen meerdere mensen aangereden. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren, maar
  [naar artikel]
 49. Ernstig ongeval met onder meer twee bussen in Beverentunnel: minstens één dode (04/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Beverentunnel in de Antwerpse haven is dinsdagmiddag afgesloten in beide richtingen door een zwaar ongeval waarbij vier voertuigen betrokken zijn. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum, dat vraagt de omgeving ter vermijden. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Er zou minstens één dode zijn.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.