LIVE: Kan Kortrijk Gent nog pijn doen in de tweede helft? (2-1)

09/12/2017 - 21:34
"Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Kortrijk pakte zes op negen onder De Boeck Gent won al vier keer op rij"

1. LIVE: Krijgen we een betere tweede helft in Kortrijk - Gent? (0-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Erik Lambrechts Stadion: Guldensporenstadion Pakt AA Gent zes op zes? Komt KV Kortrijk onderin weg? [naar artikel]

2. LIVE: Rusten na een flauwe eerste helft in Kortrijk - Gent (0-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE AA GENT-OHL. OHL met twee wissels aan aftrap tweede helft, kan Gent dit nog uitdiepen? (21/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het in eigen huis op tegen OHL. Na de zure nederlaag in Brugge inclusief VAR-hetze, proberen de Buffalo’s opnieuw punten te pakken. De Leuvenaars moeten dat ook doen na een troosteloze 1 op 21. Wie trekt aan het langste eind? Volg het live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE. Kan Gent in de tweede helft nog iets doen aan de 0-2-achterstand? (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (16u) [naar artikel]

5. LIVE. Houdt tienkoppig Antwerp in tweede helft stand tegen KV Kortrijk? (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 30 JPL • Bosuilstadion • Aftrap: 20u45 • Antwerp staat tweede, maar kon al een maand niet meer winnen. Kortrijk is 13de [naar artikel]

6. LIVE: Kan KV Kortrijk nog voor spanning zorgen in de tweede helft? (26/11/2023 - Sporza)

KV Kortrijk en KV Mechelen sluiten zondagavond om 19.15 uur de heenronde in de Jupiler Pro League af. Kortrijk kan met een zege de rode lantaarn doorspelen aan Westerlo, Mechelen zet met een driepunter opnieuw een grote stap weg van de gevarenzone. [naar artikel]

7. AA Gent wint moeiteloos van Kortrijk (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent kende weinig moeite met KV Kortrijk. De Buffalo’s wonnen met 3-0 na een gezapige wedstrijd. Jérémy Perbet opende de score in de eerste helft, na de rust zorgden Renato Neto en Kenny Saief — nog tien seconden op het veld — voor de 3-0 eindstand. In de stand blijft Gent gedeeld derde naast Club Brugge en Charleroi, Kortrijk staat achtste. [naar artikel]

8. LIVE. Kan Oostende voorsprong vasthouden in de tweede helft? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • KV Oostende verloor al drie wedstrijden niet • KV Kortrijk pakte 6 op 6 tegen Gent en Genk [naar artikel]

9. LIVE. Brengt de tweede helft nog een winnaar in streekduel tussen KV Kortrijk en Zulte Waregem? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Essevee won voor het laatst van Kortrijk in mei 2018 [naar artikel]

10. LIVE: Weinig kansen en veel duels in een flauwe tweede helft tussen Kortrijk en Mechelen (26/11/2023 - Sporza)

11. LIVE. Rusten in Kortrijk! Geen goals in eerste helft, wel snel rood voor Yaremchuk (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • Hein Vanhaezebrouck keert terug naar ex-club KV Kortrijk • Gent won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

12. LIVE. Gent en Kortrijk starten ongewijzigd, krijgen we meer spektakel in de tweede helft? (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Ghelamco Arena • Vanderhaeghe tegen ex-ploeg • Speeldag 9 [naar artikel]

13. LIVE KV MECHELEN-AA GENT. Hjulsager zet AA Gent op voorsprong! (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en AA Gent nemen het tegen elkaar op op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. Malinwa hield Club Brugge vorig weekend op een gelijkspel, AA Gent klopte KV Kortrijk. Wie wint nu? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

14. LIVE. Krijgen we ook in tweede helft vuurwerk tussen Club Brugge en Kortrijk? (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag • Guldensporenstadion • Aftrap: 20u45 • Club staat onbedreigd aan de leiding, KV Kortrijk is zo goed als gered [naar artikel]

15. Onherkenbaar Racing Genk laat leidersplaats liggen na dramatische tweede helft tegen KV Kortrijk (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vierde nederlaag van het seizoen voor Racing Genk. De Limburgers gingen na een onmondige tweede helft onderuit op het veld van KV Kortrijk, dat spits Pape Gueye twee keer zag scoren. [naar artikel]

16. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

17. LIVE KORTRIJK-STVV. 0-1! Steuckers opent de score (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tweede beurt voor Kortrijk en STVV in de Jupiler Pro League. De eerste ploeg verloor zijn openingsmatch, de tweede won met het kleinste verschil van Standard. Pakt STVV zes op zes of veegt Kortrijk de nul weg in het eigen Guldensporenstadion? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

18. LIVE. Kan KV Kortrijk de scheve situatie nog rechtzetten in de tweede helft? (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Guldensporenstadion • KV Kortrijk-Cercle Brugge [naar artikel]

19. LIVE KV MECHELEN-AA GENT. Lavalée verschalkt met own-goal Coucke en zet AA Gent op voorsprong! (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE: Kortrijk brengt Club Brugge in de problemen, staan de bezoekers op in tweede helft? (21/10/2023 - Sporza)

KV Kortrijk vat de herneming van de competitie aan als rode lantaarn, maar bij tegenstander Club Brugge loopt het ook niet van een leien dakje. Welke club pakt in deze West-Vlaamse derby de broodnodige punten? Volg het hier live. [naar artikel]

21. LIVE KORTRIJK-STVV. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

22. Kortrijk en Genk houden het op een spectaculaire draw na sensationele tweede helft: Mboyo scoort tweemaal tegen ex-club (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft kostbare punten verspeeld op het veld van Kortrijk. 3-3. Alle doelpunten vielen in een sensationele tweede helft, Mboyo scoorde... [naar artikel]

23. AA Gent start slap, maar maakt verschil na rust tegen Kortrijk (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent boekte tegen KV Kortrijk zijn tiende thuiszege op rij en evenaart daarmee een clubrecord. De Buffalo’s serveerden een slappe eerste helft,... [naar artikel]

24. LIVE: Walst ook KAA Gent vlot over ploeg in nood KV Kortrijk? (26/12/2023 - Sporza)

Nummer 15 OH Leuven ging vorige week met 4-0 voor de bijl... Wat doet AA Gent dan met nummer 16 en hekkensluiter KV Kortrijk? Volgt er 6 op 6 voor de bezoekers of gaat Kortrijk met wat extra punten de winterstop in? [naar artikel]

25. LIVE. Tweede helft begonnen: geeft Kortrijk voorsprong nog uit handen? (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)