LIVE: Veel strijdlust, geen doelpunten in eerste helft tussen Standard en Gent (0-0)

16/12/2017 - 18:48
"Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes?"

1. LIVEBLOG STANDARD-KV MECHELEN. Slotfase in Luik, krijgen we nog een winnaar? (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voorlopig nog geen doelpunten in de wedstrijd tussen Mechelen en Standard. Na een matige eerste helft staat het nog altijd 0-0. Belooft de tweede helft meer spektakel? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

2. Geen doelpunten in leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren. [naar artikel]

3. Snelle goals en blunder maar geen winnaar in pittig duel tussen KV Mechelen en Standard (30/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en Standard hebben het nieuwe seizoen aangevat met een 1-1 gelijkspel Achter De Kazerne. Beide doelpunten vielen op één minuut van elkaar tijdens een spannende eerste helft. Zowel KV Mechelen als Standard konden in de tweede helft aanspraak maken op de zege, maar de 1-1 bleef op het bord. Bekijk om 23u de videosamenvatting! [naar artikel]

4. Zes goals in 45 minuten, maar geen winnaar in duel tussen KV Kortrijk en Standard (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Standard hebben 3-3 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Alle zes de doelpunten vielen in een dolle eerste helft. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

5. LIVE AA GENT-STANDARD. Erop en erover! Cuypers maakt er 2-1 van, Odjidja lijkt afscheid te nemen van fans (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent is al zeker van een Europees ticket, maar wil zijn seizoen in schoonheid afsluiten tegen Standard. Hugo Cuypers zorgde voor een ommekeer met twee doelpunten. In de tweede helft bleven de Buffalo’s de match controleren. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

6. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

7. LIVE LAZIO-AS ROMA. Lukaku en co duiken rust in na eerste helft zonder doelpunten (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens de legende was er ooit een broederstrijd tussen Romulus en Remus, meer dan 2.500 jaar later is het aan Lazio en AS Roma om elkaar te bekampen voor de heerschappij in Rome. In zijn eerste Romeinse derby kon Romelu Lukaku nog niet uitblinken. De eerste helft eindigde zonder doelpunten. Volg de wedstrijd live op deze pagina! [naar artikel]

8. Hoefkens en Standard kunnen wéér niet winnen: Luikenaars moeten tevreden zijn met gelijkspel in Kortrijk (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijdlust, weinig kwaliteit. Het kelderduel tussen Kortrijk en Standard heeft geen winnaar opgeleverd, nadat Kawabe na rust de 1-0 van Davies uitwiste. KVK blijft achter met een 1 op 15, Standard telt slechts één schamel puntje meer. [naar artikel]

9. Hoefkens en Standard kunnen wéér niet winnen: Luikenaars moeten tevreden zijn met een gelijkspel op het veld van KV Kortrijk (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Gent kent geen problemen met Standard in eerste half uur (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

11. “Ik voel helemaal geen druk”: Hoefkens kan ook in Kortrijk niet winnen, maar wil rust bewaren (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

12. “Ik voel helemaal geen druk”: Hoefkens kan ook in Kortrijk niet winnen, maar bewaart de rust (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

13. Waalse derby stelt teleur: Standard en Charleroi houden elkaar in evenwicht na matige partij (16/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Een draak van een derby. Le choc wallon tussen Standard en Charleroi scoorde vanavond een nul komma nul op de Schaal van Richter. Amper kansen, geen doelpunten, geen winnaar. Quelle tristesse. Hopelijk biedt de Slag van Vlaanderen tussen Club en AA Gent morgen meer spektakel. [naar artikel]

14. Standard en KV Mechelen verdelen de koek na wedstrijd zonder doelpunten (23/04/2024 - Sporza)

AA Gent is de grote winnaar geworden van het duel tussen Standard en KV Mechelen in de Europe Play-offs. KV Mechelen zag af in Luik en mag blij zijn dat het toch nog een puntje meegraait. Standard wacht nog altijd op een eerste zege in de play-offs. [naar artikel]

15. LIVE. Geen doelpunten in eerste helft tussen Liverpool en Leipzig (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugwedstrijd 1/8 finales • Anfield • Aftrap: 21u • Liverpool won de heenmatch met 0-2 [naar artikel]

16. LIVE AA GENT-STANDARD. Erop en erover! Cuypers zet Buffalo’s vlak voor rust op voorsprong met twee doelpunten (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent is al zeker van een Europees ticket, maar wil zijn seizoen in schoonheid afsluiten tegen Standard. Hugo Cuypers zorgde voor een ommekeer met twee doelpunten. De Buffalo’s doken met een 2-1 voorsprong de kleedkamers in. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

17. LIVE: Cavanda beslist het! Standard wint op Gent na knotsgekke tweede helft (1-3) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

18. KV Mechelen en Standard: gelijkspel, maar wel aangenaam voetbal (30/07/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen en Standard hebben het nieuwe seizoen aangevat met een 1-1 gelijkspel Achter De Kazerne. Beide doelpunten vielen op één minuut van elkaar tijdens een spannende eerste helft. Zowel KV Mechelen als Standard konden in de tweede helft aanspraak maken op de zege, maar de 1-1 bleef op het bord. [naar artikel]

19. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE: Tweede helft afgetrapt in Standard-Gent (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

21. Standard en Gent schieten weinig op met gelijkspel (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Gent zijn vanavond niet verder geraakt dan 0-0. De eerste helft was nog best genietbaar, maar wat beide teams na de pauze op de mat... [naar artikel]

22. LIVE. Wie wint de topper tussen AA Gent en Standard? (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De 27ste speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond afgetrapt met de topper tussen AA Gent en Standard. De Buffalo's moeten na de recente 0 op 6 winnen om hun kansen op play-off 1 gaaf te houden. Standard klimt met een zege dan weer (voorlopig) naar de tweede plaats, op gelijke hoogte met Club Brugge. Wie trekt het laken naar zich toe? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

23. Standard maakt in eerste helft korte metten met Waasland-Beveren (29/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft weer aansluiting gevonden met de top zes in de Jupiler Pro League. De Rouches maakten in de eerste helft korte metten met Waasland-Beveren met drie doelpunten. In een overbodige tweede helft kon Thelin in de slotminuten nog een eerreddend doelpunt scoren voor de bezoekers, waarmee hij alleen topschutter wordt. Maar de drie punten bleven in Luik. [naar artikel]

24. LIVE: Ghelamco Arena woest wanneer videoref goal Gent afkeurt, Standard leidt in knotsgekke tweede helft (1-2) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)