LIVE: Tweede helft afgetrapt in Standard-Gent (0-0)

16/12/2017 - 19:07
"Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes?"

1. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

2. LIVE. Wie wint de topper tussen AA Gent en Standard? (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De 27ste speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond afgetrapt met de topper tussen AA Gent en Standard. De Buffalo's moeten na de recente 0 op 6 winnen om hun kansen op play-off 1 gaaf te houden. Standard klimt met een zege dan weer (voorlopig) naar de tweede plaats, op gelijke hoogte met Club Brugge. Wie trekt het laken naar zich toe? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

3. LIVE. Tweede helft afgetrapt, 0 op 18 wenkt voor AA Gent (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Rhein-Neckar-Arena (21u) [naar artikel]

4. LIVE: Cavanda beslist het! Standard wint op Gent na knotsgekke tweede helft (1-3) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

5. LIVE. Tweede helft afgetrapt: kan Standard scheve situatie rechtzetten? (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (14u30) • Ref: Jonathan Lardot • Standard pakte zes op zes, STVV raapte nog niks • Al 12 jaar geleden dat Rouches nog eens wonnen in... [naar artikel]

6. LIVE. Tweede helft afgetrapt: kan AA Gent na rust het tij keren? (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Speeldag 1 • Stadion U Nisy • Groep L [naar artikel]

7. LIVE: Ghelamco Arena woest wanneer videoref goal Gent afkeurt, Standard leidt in knotsgekke tweede helft (1-2) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Wie wordt eerste bekerfinalist? (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen en Standard strijden in 1 match om plaats in bekerfinale [naar artikel]

9. AA Gent vernedert Standard bij begin Europe Play-offs, Leko scherp achteraf: “Tweede helft was een circus” (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Play-off 2 kan ook plezant zijn. AA Gent won overtuigend van Standard met 5-1. Jeugdproduct Fernandez-Pardo effende het pad, in de tweede helft deden de Buffalo’s wat ze wilden. [naar artikel]

10. Leko scherp nadat Standard vernederd wordt door AA Gent bij start Europe Play-offs: “Tweede helft was een circus” (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Play-off 2 kan ook plezant zijn. AA Gent won overtuigend van Standard met 5-1. Jeugdproduct Fernandez-Pardo effende het pad, in de tweede helft deden de Buffalo’s wat ze wilden - tot woede van Standard-trainer Leko. “We lachten als het ware met het voetbal.” [naar artikel]

11. LIVE. Tweede helft afgetrapt: pakt Standard negen op negen onder Leye? (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achter de Kazerne (18u45) • Ref: Kevin Van Damme • KV Mechelen heeft 26 punten, Standard heeft er 31 • Malinwa pakte recent 12 op 12, Rouches nog foutloos onder Leye [naar artikel]

12. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Bouwt AA Gent voorsprong uit op Le Canonnier? (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade Le Cannonier • AA Gent wil weg van onderste regionen [naar artikel]

13. LIVE. Tweede helft afgetrapt, Moeskroen leidt tegen AA Gent (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Le Canonnier (20u) • Ref: Jan Boterberg • Beide ploegen hebben vier op zes • Hoe herstelt Gent zich van zware uitmatch in Cyprus? [naar artikel]

14. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Domineert AA Gent ook na rust tegen Famagusta? (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Conference League • Ghelamco Arena • AA Gent won vorige speeldag tegen Flora Tallinn • Hein Vanhaezebrouck: “Sterke en te duchten tegenstander” [naar artikel]

15. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Vecht Standard terug na openingsgoal Morioka? (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 9de speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • Waalse derby • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

16. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Herpakt AA Gent zich na rust? (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Bosuil • Bölöni moet AA Gent uit het slop halen [naar artikel]

17. Gent verliest derde plek aan Standard na knettergekke tweede helft (29/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft het rechtstreekse duel om de derde plek tegen AA Gent gewonnen. De Rouches gingen in de Ghelamco Arena met 1-3 winnen na een opwindende tweede helft, waarin ook de videoref weer een hoofdrol speelde. De VAR keurde de gelijkmaker van Janga af, nadien miste Yaremchuk een door de videoref toegekende strafschop. [naar artikel]

18. Krijgen we meteen vuurwerk? Volg de topaffiche tussen Standard en AA Gent live (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Het is zover: vanavond wordt de nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League afgetrapt. We worden meteen verwend met een mooie affiche, want op Sclessin staan Standard en AA Gent tegenover elkaar. Krijgen we meteen vuurwerk? [naar artikel]

19. LIVE: Spektakel in de Ghelamco Arena! AA Gent maakt opnieuw gelijk in knotsgekke tweede helft (2-2) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Tweede helft afgetrapt: komt Gent opnieuw gretig uit kleedkamer? (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Ghelamco Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

21. LIVE AA GENT-STANDARD. Erop en erover! Cuypers maakt er 2-1 van, Odjidja lijkt afscheid te nemen van fans (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent is al zeker van een Europees ticket, maar wil zijn seizoen in schoonheid afsluiten tegen Standard. Hugo Cuypers zorgde voor een ommekeer met twee doelpunten. In de tweede helft bleven de Buffalo’s de match controleren. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

22. LIVE: Gent laat het openingsdoelpunt liggen, tweede helft is voorlopig niet om aan te zien (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

23. LIVE STANDARD-UNION. Kan een tienkoppig Standard in de tweede helft wel tot kansen komen? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Voorlopig staat het 0-1 na een treffer van Eckert. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

24. LIVE: Veel strijdlust, geen doelpunten in eerste helft tussen Standard en Gent (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Balikwisha zet Standard op voorsprong, Gent mist strafschop! (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)