LIVE: Gent laat het openingsdoelpunt liggen, tweede helft is voorlopig niet om aan te zien (0-0)

16/12/2017 - 19:36
"Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes?"

1. LIVE: Gent laat het openingsdoelpunt liggen (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

2. LIVE. Reactie Gent blijft voorlopig uit na openingsdoelpunt Heris (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

3. LIVE POGON-GENT. AA Gent gaat in tweede helft wél op zoek naar goals, Pogon houdt voorlopig de nul (17/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft de schaapjes eigenlijk al op het droge tegen Pogon. De Poolse club is er met een 5-0 uit de heenmatch nagenoeg aan voor de moeite in de Conference League. Wat brengt de terugmatch? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

4. LIVE GENT-UNION. Cuypers brengt Gent op gelijke hoogte met strafschop (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Union houden elkaar voorlopig in evenwicht. De bal was nog maar net aan het rollen of Lazare maakte de 0-1 al. Cuypers maakte er diep in de tweede helft 1-1 van via penalty. Volg de match hier live. [naar artikel]

5. AA Gent laat belangrijk uitdoelpunt liggen en verliest tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent verloor met het kleinste verschil in Rome – een goal in geschenkverpakking, maar het verdiende vooral op basis van een sterke tweede helft... [naar artikel]

6. AA Gent laat uitdoelpunt te vaak liggen en verliest tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. AA Gent laat belangrijk uitdoelpunt te vaak liggen en verliest tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. AA Gent laat uitdoelpunt te vaak liggen en verliest met kleinste verschil tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. 1-1 bij de rust, maar Gent liet grote kansen op 2-1 en zelfs 3-1 liggen (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

10. Depay laat het liggen vanop de stip: Nederland lijdt puntenverlies na knotsgekke tweede helft tegen Polen (11/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Nederland heeft voor het eerst punten laten liggen in deze Nations League. Tegen Polen, zonder Lewandowski, kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor Oranje was het een frustrerende avond, maar de neutrale supporter zag een tweede helft om duimen en vingers bij af te likken. [naar artikel]

11. Memphis Depay laat het liggen vanop de stip: Nederland lijdt puntenverlies na knotsgekke tweede helft tegen Polen (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

12. Racing Genk laat ook in Mechelen kostbare punten liggen (11/02/2024 - Sporza)

Racing Genk heeft nog altijd niet kunnen winnen dit jaar. Na twee nederlagen pakte het wel een punt bij ploeg in vorm KV Mechelen. Schoofs wiste in de eerste helft al het openingsdoelpunt van Tolu uit. Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel. [naar artikel]

13. LIVE: Emond is vroeg in de tweede helft dicht bij openingsdoelpunt (0-0) (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Stade du Pays de Charleroi Sa Pinto en Mpoku zijn door beroep gewoon van de partij Standard kan zich geen nederlaag... [naar artikel]

14. LIVE: Filipovic laat meteen opgelegde kans liggen. Wat kan Lokeren nog in tweede helft? (0-2) (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dertiende speeldag Daknam Scheidsrechter: Christof Dierick Beide teams wonnen al deze week [naar artikel]

15. LIVE CLUB-AA GENT. Bruggelingen nemen match weer in handen, Jutglà laat wenkende kans liggen (26/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het staat nog 0-0 in Club Brugge-AA Gent, maar Buchanan, Vanaken en vooral Jutglà hadden in de eerste helft kansen om te scoren. Buchanan ontsnapte wel aan rood na een bewuste elleboog. Wie wint de Slag om Vlaanderen? Meteen ook de Slag om de vierde plek. Volg de topper hieronder LIVE. [naar artikel]

16. LIVE. Richarlison brengt Everton op voorsprong: laat Chelsea, met Lukaku op de bank, punten liggen op Goodison Park? (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan het begin van de tweede helft scoort Richarlison de 1-0. Lukaku start op de bank tegen zijn ex-ploeg en moet hopen op een invalbeurt in de tweede helft. The Blues strijden voor een plekje in de top vier, The Toffees kunnen alle punten gebruiken om degradatie te vermijden. Kan Chelsea de achterstand nog ongedaan maken of houdt de ploeg van Frank Lampard de drie punten thuis? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

17. LIVE STVV-AA GENT. Tissoudali en Cuypers laten de 0-2 liggen. STVV buigt, maar barst voorlopig niet (06/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de winterse wedstrijd in Genk, moet AA Gent naar Sint-Truiden voor de achtste finales in de Croky Cup. Stoten Hein Vanhaezebrouck en co door? Volg alles live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. LIVE: Na amper 3 minuten is het al raak voor Gent! Fofana tovert het openingsdoelpunt richting Samoise (21/12/2023 - Sporza)

Vanavond staat er een match op het programma in de Jupiler Pro League: nummer 3 KAA Gent krijgt staartploeg OH Leuven over de vloer. Spoelt Gent de zure nederlaag tegen Club Brugge (2-0) door? Of wint OHL een eerste keer in twee maanden? Volg de match hier live. [naar artikel]

19. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

20. LIVE. Westerlo en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht na kansarme eerste helft (0-0). Wie forceert een doorbraak in de tweede helft? (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• ‘t Kuipke [naar artikel]

21. LIVE UNION-CLUB. Adingra schiet Brusselaars virtueel naar titel, Boniface laat dubbele voorsprong liggen (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning in het Joseph Marienstadion. Union kan zich tegen Club Brugge kronen tot landskampioen. Na nog geen 30 seconden in de tweede helft zette Adingra de Unionisten al op voorsprong. De titel komt voorlopig dus naar Brussel. Volg de wedstrijd hieronder op de voet! [naar artikel]

22. LIVE. Tweede helft Charleroi-Gent van start: krijgen we nog iéts te zien? (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten [naar artikel]

23. LIVE AA GENT-OHL. OHL met twee wissels aan aftrap tweede helft, kan Gent dit nog uitdiepen? (21/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het in eigen huis op tegen OHL. Na de zure nederlaag in Brugge inclusief VAR-hetze, proberen de Buffalo’s opnieuw punten te pakken. De Leuvenaars moeten dat ook doen na een troosteloze 1 op 21. Wie trekt aan het langste eind? Volg het live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

24. LIVE: Leye laat gigantische kans op de 2-0 liggen, AA Gent ontsnapt (1-0) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

25de speeldag Kehrwegstadion Gent op toerental Eupen voorlaatste [naar artikel]

25. LIVE. Standard start verschroeiend aan tweede helft en laat dubbele voorsprong liggen (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)